עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
תא מרבוטא
קיבל.ה  852 לייקים

Niro כתב: 11 פברואר 2026, 19:14 חחחחח פיוס
אז שמעון אמסלם הפך לשימון. כאילו הוא מזרחי או גרשון.
אגב, איך היה עם גרשון בבלומפילד....לא ראיתי מחאה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4027 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 פברואר 2026, 19:13 הפכתם את האשכול לאשכול הסכסוך בין עופר לבין האולטראס ולמעשה גם את האשכול על האולטראס הפכתם לכזה וכמובן שיש גם נושא פיוס.
אולי שכדאי שא.ד. מין ( משחק אותה ותיק ) יעשה נושא נפרד זוגיות שעלתה על שירטון ויתעל מכאן לשם את הויכוח חוצב הלהבות שפה
הבעיה שגם אשכולות משחקים הופכים מאד מהר לדיונים האלה, לשמחת אלו שמציפים אותם באותן הודעות שוב ושוב (או אלו ששולחים אותם לעשות זאת)

כבר כמעט לא נשארה פינה פה שאפשר לדבר בשקט על כדורסל. סתם כדורסל.

אפשר פשוט ליצור אשכול אחד, וכל הודעה בסגנון בכל אשכול אחר פשוט להעביר לשם.
שבוע של העברות וכולם יתיישרו.
יחד, רק יחד! :heart:
Red_man
קיבל.ה  2168 לייקים

red pepper כתב: 11 פברואר 2026, 18:44
Red_man כתב: 11 פברואר 2026, 18:32
red pepper כתב: 11 פברואר 2026, 18:25

הרביצו לעופר ינאי? אתה בטוח? אני זוכר פתק של תמות עם הכסף ומדבקות במטוס בשיא האירוע וכמובן קללות. אכן לא נעים אבל לא דומה אפילו לקצה של מה שהיה עם טביב וטוב שכך.

מעבר לזה מדובר לדעתי באירועים משנה שעברה. השנה אנשים שהם לא האולטראס פשוט לא באים. מה אלים בזה?
שנה שעברה איימו על אוהד בסמוקוב ״והניחו״ עליו ידיים אבל השנה זה לא קרה אז המחאה לא אלימה ואחלה ממש.
הרביצו לאוהד בארנה במשחק מס 2 וזה הושתק ואף אחד לא דיבר על זה אבל זה בעונה שעברה אז הכל אחלה.
אי אפשר לומר אסור לשכוח מה עופר אמר ועשה ולצד שני חובה לשכוח ולהחליק על הכל. זה לא עובד ככה, או שמתעלמים ממה ששני הצדדים עשו ומתקדמים או שלא מתעלמים מכלום אבל זה דו כיווני.
אסור לשכוח כלום שאף אחד עשה, אבל לדרוש אותם סטנדרטים מדמויות מפגרות באולטראס ומהבעלים זה קצת מוזר.

בכל מקרה, זאת עובדה שהוא בעצמו גורם לאוהדי הפועל לא לבוא השנה ולא האולטראס או גורמים קיצוניים אחרים שפשוט לא עושים כלום השנה חוץ מאולי להגיב תגובות ברשתות החברתיות.

לכן הפתרון יכול וצריך לבוא אך ורק ממנו. אך סביר להניח שזה לא יקרה כמובן כי זה דורש ממנו לשנות בעצם את מה שהוא וגם להודות שכשל וטעה.
אלו לא דמויות מפגרות אבל בסדר.
תראה עופר אשם העמותה אשמה והאולטראס אשם השאלה מה עושים עכשיו? ממשיכים להאשים כל היום את כולם ולקלל ולהבין שזה לא יקדם אותנו לשום מקום או שמחליטים להתקדם? עושה רושם שאף אחד לא רוצה באמת להתקדם אז אחלה בואו נמשיך לריב וכל אחד יאמר לעצמו כמה הוא גאון והאחרים מפגרים שלא רואים את המציאות. זה עובד לנו נהדר בשנתיים האחרונות.
Redcow
קיבל.ה  49 לייקים

נראה שחשבתם שאני נוקט פה עמדה. אני באופן אישי מנוי ומגיע למשחקים ולא כזה אכפת לי לשחק במנורה או יד ושם או ווטאבר.
ניסיתי להבהיר שכל הנסיונות של כביכול פיוס ולנסות לדבר עם עופר לא יעבדו. הוא מבין רק כוח והכוח היחידי של הקהל להניע אותו זה בלא להגיע למשחקים. לא כי הוא הפועל אלא כי זה האיש וזה הכוח היחידי שנותר לנו לאחר החרקירי של העמותה.
סה״כ הדעה שלי ביחס לכל הפתרונות האוטופיים שהציעו פה בנוגע להתנהלות של עופר וההנהלה ולקרע בקהל בכלל.
redead
קיבל.ה  768 לייקים

עופר, תן איזה סימן חיים שהולך להיות טוב יותר
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  85 לייקים

Redcow כתב: 11 פברואר 2026, 20:58 נראה שחשבתם שאני נוקט פה עמדה. אני באופן אישי מנוי ומגיע למשחקים ולא כזה אכפת לי לשחק במנורה או יד ושם או ווטאבר.
ניסיתי להבהיר שכל הנסיונות של כביכול פיוס ולנסות לדבר עם עופר לא יעבדו. הוא מבין רק כוח והכוח היחידי של הקהל להניע אותו זה בלא להגיע למשחקים. לא כי הוא הפועל אלא כי זה האיש וזה הכוח היחידי שנותר לנו לאחר החרקירי של העמותה.
סה״כ הדעה שלי ביחס לכל הפתרונות האוטופיים שהציעו פה בנוגע להתנהלות של עופר וההנהלה ולקרע בקהל בכלל.
אתה צודק שעופר זה בנאדם שמבין רק דבר אחד וזה כוח.
אני ציפיתי ששאר השותפים שלו יהיו אלה שיבואו וירימו עליו את הפטיש.
Redcow
קיבל.ה  49 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 11 פברואר 2026, 21:15
Redcow כתב: 11 פברואר 2026, 20:58 נראה שחשבתם שאני נוקט פה עמדה. אני באופן אישי מנוי ומגיע למשחקים ולא כזה אכפת לי לשחק במנורה או יד ושם או ווטאבר.
יפה סוף סוף אנחנו מסכימים. אני באמת רוצה לתמוך בעופר ובקפיצה שהוא מנסה לעשות למועדון אבל אם נמשיך ככה שנתיים שלוש ונחזור לימי העמותה העליזים לקראת פירוק במקרה הטוב. מועדונים בלי קהל לא שורדים לטווח ארוך ברמות האלה, בטח לא כאלה שמוציאים 6 מיליון דולר לעונה בשביל מישיש.
דרוש פה תיקון דרך והוא חייב להתחיל אצל עופר, מה שלא נראה באופק
ranjef
קיבל.ה  2043 לייקים

red_boy כתב:
ranjef כתב: 11 פברואר 2026, 19:08 הלחץ הכי טוב על האולטראס הוא להגיע למשחקים ולא להיכנע לשיטות העולם התחתון שלהם.
אגב, זה גם על הדרך לעודד את הפועל, שלשם כך התכנסנו, לא?
במי ההחרמה פוגעת אם לא קודם כל בהפועל?
ממתי עופר זה הפועל?
ואיך מה שטביב או ניסנוב עשו לא הצדיק החרמה, ומה שעופר עשה מצדיק החרמה?
צבועים.
צבועים?
גם כשטביב היה בעלים וגם כשניסנוב היה בעלים הוכרז חרם מנויים על ידי אולטראס הפועל
על מה אתם מדברים?
לא היה חרם
האוהדים אמנם מחו עם שלטים וכו'
אבל לא היה חרם
ובטח שלא כ"כ הרבה רעל על כל מילה בפוסטים רשמיים של הפועל. יש הרבה מאוד "אוהדי" הפועל שרק מחכים להפסד שלה כיום.
כשהפועל היתה מקום 1 ביורוליג נעלמו כמו עכברים.
גם כן אוהדים.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1380 לייקים

Niro כתב: 11 פברואר 2026, 19:14 חחחחח פיוס
אחד מהכי מטומטמים בהיסטוריה
איזה "בן אדם" דוחה
יאללה הביתה!!!
red pepper
קיבל.ה  12 לייקים

ranjef כתב: 11 פברואר 2026, 21:20
red_boy כתב:
ranjef כתב: 11 פברואר 2026, 19:08 הלחץ הכי טוב על האולטראס הוא להגיע למשחקים ולא להיכנע לשיטות העולם התחתון שלהם.
אגב, זה גם על הדרך לעודד את הפועל, שלשם כך התכנסנו, לא?
במי ההחרמה פוגעת אם לא קודם כל בהפועל?
ממתי עופר זה הפועל?
ואיך מה שטביב או ניסנוב עשו לא הצדיק החרמה, ומה שעופר עשה מצדיק החרמה?
צבועים.
צבועים?
גם כשטביב היה בעלים וגם כשניסנוב היה בעלים הוכרז חרם מנויים על ידי אולטראס הפועל
על מה אתם מדברים?
לא היה חרם
האוהדים אמנם מחו עם שלטים וכו'
אבל לא היה חרם
ובטח שלא כ"כ הרבה רעל על כל מילה בפוסטים רשמיים של הפועל. יש הרבה מאוד "אוהדי" הפועל שרק מחכים להפסד שלה כיום.
כשהפועל היתה מקום 1 ביורוליג נעלמו כמו עכברים.
גם כן אוהדים.
שוב, הוכרז חרם שנגמר באותו קיץ כי *טביב מכר את הקבוצה*. זאת עובדה היסטורית לא משנה כמה פעמים תכתוב לא היה חרם, כמו שגם הוכרז חרם מנויים על בעלים אחרים בהיסטוריה. ואתה באמת משווה את הרשתות החברתיות של עכשיו ל-2012?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  85 לייקים

Redcow כתב: 11 פברואר 2026, 21:18
יותם שירן הלא מקורי כתב: 11 פברואר 2026, 21:15
יפה סוף סוף אנחנו מסכימים. אני באמת רוצה לתמוך בעופר ובקפיצה שהוא מנסה לעשות למועדון אבל אם נמשיך ככה שנתיים שלוש ונחזור לימי העמותה העליזים לקראת פירוק במקרה הטוב. מועדונים בלי קהל לא שורדים לטווח ארוך ברמות האלה, בטח לא כאלה שמוציאים 6 מיליון דולר לעונה בשביל מישיש.
דרוש פה תיקון דרך והוא חייב להתחיל אצל עופר, מה שלא נראה באופק
מעופר עצמו לא יבוא שום תיקון, לא מבין איך השותפים שלו רואים אותו מנסה להביא את נייז דיוויס הזה ולא מתנים את זה בזה שהוא סותם את הפה עד סוף העונה.
shaharot
קיבל.ה  1111 לייקים

הייז דיוויס הזה מחזיק בתואר mvp של הפיינל פור של היורוליג שנה שעברה
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  85 לייקים

shaharot כתב: 11 פברואר 2026, 21:43 הייז דיוויס הזה מחזיק בתואר mvp של גמר היורוליג שנה עברה
ומיציץ פעמיים MVP.
הבעיה זה לא הסגל.
shaharot
קיבל.ה  1111 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 11 פברואר 2026, 21:44
shaharot כתב: 11 פברואר 2026, 21:43 הייז דיוויס הזה מחזיק בתואר mvp של גמר היורוליג שנה עברה
ומיציץ פעמיים MVP.
הבעיה זה לא הסגל.
אז לא כדאי לחזק את הקבוצה בעמדה שהיא הכי צריכה בשחקן הכי טוב שיש בשוק ובזמן שאנחנו לא נראים טוב מקצועית?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  85 לייקים

shaharot כתב: 11 פברואר 2026, 21:47
יותם שירן הלא מקורי כתב: 11 פברואר 2026, 21:44
ומיציץ פעמיים MVP.
הבעיה זה לא הסגל.
אז לא כדאי לחזק את הקבוצה בעמדה שהיא הכי צריכה בשחקן הכי טוב שיש בשוק ובזמן שאנחנו לא נראים טוב מקצועית?
אני אומר שהבעיה המקצועית לא נובעת מאיכות הסגל. והיא גם לא תיפטר מצירוף עוד שחקן.
ramig76
קיבל.ה  247 לייקים

red pepper כתב: 11 פברואר 2026, 16:32
תא מרבוטא כתב: 11 פברואר 2026, 16:12
red pepper כתב: 11 פברואר 2026, 13:41

זה כמובן סילוף. בתקופת טביב וגם בתקופות אחרות הכריזו על חרם מנויים לא פעם ולא פעמיים. בכל הפעמים חוץ ממקרה ינאי קרה שינוי בעקבות או במקביל להכרזה על החרמה ואז החרם בוטל (במקרה של טביב זה היה במהלך הקיץ שבסופו הקבוצה נקנתה ממנו). במקרה הנוכחי כלום לא השתנה ואף ההתנהגות של הבעלים שדחתה את הקהל שהכריז על החרמה החמירה ולכן זו אכן הפעם היחידה שהחרם נמשך.

וזה בלי קשר לזה שלהגיד שכל הבעיה עם ינאי זה הציוצים שלו בטוויטר זה די מגוחך.
לא זוכר שבתקופת טביב היו שינויים מצידו ואם בכלל אז לרעה. זה לא מקרי שטוטו תמוז התפרץ עליו בסיום הניצחון בגמר הגביע
כן הייתה מחאה נגד טביב אבל המחאה התמקדה בזה שיעזוב. עע ET go home
ויש עוד הבדל
טביב, חוץ משחקנים מכפר סבא, בעיקר זכור בעיסוק בכספי ליגת האלופות באופן שמטעמים משפטיים נאמר שהוא שנוי במחלוקת. הרבה לקבוצה לא נשאר וחוץ מדמארי וטבח החלוץ לא זכור לי שהבאנו שחקנים שוברי שיוויון (וזה כשדה סילבה, אניימה, זהבי, שכטר עזבו המועדון).
ינאי לעומת זה הביא לנו שחקנים מטופ יורוליג. מכספו. לא מכספי הישגים אירופים. פלוס מאמן עם רזומה אירופי מכובד.
אפשר ולגיטימי לבקר את ינאי על לא מעט פעולות שלו. טביב הוא לא. והמחאה נגדו קיצונית מאשר נגד טביב
מה? כתבתי כבר בתגובה הקודמת שבתקופת טביב הוכרז חרם מנויים בקיץ שבסופו טביב *מכר את הקבוצה*. זה היה השינוי לטובה שבגללו בוטל החרם.

ובאמת אמרת שהמחאה הנוכחית קיצונית יותר מאשר נגד טביב? אתה רציני? פה אנשים פשוט לא באים למשחקים. המחאה הכי לא אלימה שיש. אז היו אנשים אצל טביב בבית ובחנות של אשתו.
זוכר, אני בהייתי בחנות של אשתו 😡
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  85 לייקים

@Oferyy ראית איך נבן ספאחיה ניצח את יונצוק?
pogi
קיבל.ה  12 לייקים

adom4 כתב: 11 פברואר 2026, 12:31
בז'רנו כתב: 11 פברואר 2026, 12:26 אני די בטוח שאם הייתה תחרות עולמית מי הקבוצה עם הקהל הטיפש ביותר שאי פעם דרכה על מגרש ספורט כלשהו,אנחנו זוכים בלי אפילו מתמודדת על מקום שני.
בסוף,אחרי שמזקקים את כל השטויות והתירוצים,הגענו למצב שקבוצה עלובה( עם קהל שרובו מצויין),ללא הישגים כבר עשרות שנים,מוותרת על האפשרות להפוך לאימפריה אירופאית,בגלל בניין.
בסוף זה כל הסיפור.בניין.
הרי אם עופר עוזב,נחזור אומנם לבניין( אפילו לא אוסישקין עם כל ההיסטוריה והזכרונות) אבל זהו בערך.
לא נשתתף בשום מפעל אירופי נורמאלי,שוב לא נשיג שום תואר או נתמודד עליו,נשמח שניתן פייט למכבי עד המחצית ונזכה שוב לחזרתו של מנהל העל ,אדון רמי( רק אם לא יחטף קודם על ידי הניקס).
אם תהיה בסוף מלחמה עם אירן, אני מוכן להעביר למשמרות המהפכה את הקואורדינטות של הדרייב אין.
פשוט אוהדים שמוכנים להרוס ולמוטט את הקבוצה,רק שלא נצליח חס וחלילה להיות יותר מסמרטוט הרצפה של הנבלות הצהובות
אולי די כבר עם השקר הזה שזה רק יד אליהו בחייאת רבאק????
חוץ מהמחרימים הגיע אנשים למשחקים עונה שעברה, מילאנו את סמוקוב בלי האולטראס מול ולנסיה ולמרות הכל עדיין איכשהו הייתה אווירה טובה סביב המועדון עד לקראת סיום העונה.
אנשים לא באים כי כבר אי אפשר לסבול את האווירה הנוראית סביב המועדון, הכותרות הבלתי פוסקות והשערוריות היומיות של הבעלים שלך שעל הדרך מעליב ועושה דברים יותר גרועים לכל מי שמעז לא להתיישר למה שהוא רוצה, יש סיבה שכבר לכמעט כולם נמאס וזה ממש ממש כבר לא בגלל האולטראס או יד אליהו.
כשבאים לפתור בעיה, צריך קודם כל להבין מול מה מתמודדים.
בניגוד לדעה הרווחת- דעתי היא שהאירוע הוא לא בין עופר לבין העמותה והאולטראס.
יש גורמים הרבה יותר חזקים ובעלי השפעה שמבקשים ליצור את אותה "אווירה" ודואגים לפמפם אותה בכל דרך אפשרית.

צריך להבין- הפועל ועופר מנסים לשבור פה תקרת זכוכית של 50 שנה, זה לא מתאים להרבה מאוד אנשים שסובבים סביב מועדון אחד- מועדון הספורט החזק והמשפיע ביותר בישראל (נודה בזה או לא).
ההשקעה הכי גדולה מצד מכבי ת"א העונה (ובצדק) היא להרוג את האירוע שנקרא הפועל של עופר ינאי כמה שיותר מהר ובמינימום נזק.
זו החלטה אסטרטגית שבאה לידי ביטוי במתן הנחיה לכלל גופי התקשורת שנשלטים על ידם לשדר בלי הפסקה תמונה אפורה של מועדון שנמצא באבדון.
זה בא לידי ביטוי בכתבות שחורות כמעט מידי יום, שיבוץ אנשים שהם "אנטי" בפודקאסטים השונים ועוד ועוד.
מישהו שאל את עצמו למה מתעסקים בלי הפסקה בזה שלהפועל אין קהל (כאשר באים למשחקי יורוליג 8,000 באולם של 10,000) ולא מתעסקים לרגע בעובדה שבארנה בירושלים בכלל לא טורחים להדליק את התאורה ביציע?
מישהו שאל את עצמו מה בוער להציף את זה שהפועל משחקת בלי ישראלים, כאשר מכבי המציאה וטיפחה את השיטה מבלי שמישהו פצה פה?
המטרה ברורה- ליצור את התנאים שיאפשרו את פירוק ה"סיוט" הזה שנקרא הפועל של עופר ינאי והחזרת המצב לקדמותו- שנהיה קבוצה נחמדה שמרגשת את אוהדיה וקצת מציקה למכבי עם גניבת דרבי פה ושם- אבל לא יותר מזה. בטח ובטח שלא נהפוך לקבוצה שלוקחת תארים, מתחרה על שחקנים ומעזה לחלוק איתם זמן מסך בערוץ הבית במסגרת משחקי היורוליג.

כל ניסיון לבוא ולהצביע על כך שהביעה נעוצה בציטוטים או בהתנהגות ה"לא יפה" של עופר הוא פשוט בדיחה.
ברוב המוחלט של שנות קיומו של המועדון, בכדורגל ובכדורסל, היו בעלי בית הזויים וביזיוניים, רובם חסרי אמצעים שכל מה שרצו זה לנהל את המועדון עם כסף של אחרים.
אף פעם הקהל לא "נטש" גם כשהקבוצה הייתה בתחתית. גם כשהיו שחקנים שלא קשורים בשום צורה להפועל, לא באופי, לא יופי, לא בDNA ולא ביכולת.
צריך להבין שכאן ההתמודדות היא עם כוח הרבה יותר גדול, ששולט עשרות שנים בתקשורת, באיגוד, בשופטים, בהכל.
יכולת ההשפעה שלהם על התודעה היא גדולה מאוד. כשהתוצאות היו טובות היה להם קשה, אבל עכשיו הם מבחינתם "מתנפלים על הגופה".
במקרה הספציפי הזה יש מפגש רצונות עם האולטראס ועם רמי כהן שרוצה לנהל את המועדון, אבל ההשפעה שלהם היא זניחה (למרות מה שחושבים) וכמו שאמרתי, לדעתי לא מולם עיקר הבעיה.
מי ינצח בזה, לא יודע.
אבל כדי לנסות ולהילחם, צריך לזהות מי כאן באמת האויב.
קובי
קיבל.ה  592 לייקים

adom4 כתב: 11 פברואר 2026, 13:28
iamgabormarton כתב: 11 פברואר 2026, 13:25
adom4 כתב: 11 פברואר 2026, 12:39
מצייץ שטויות בטוויטר ומתגרה בכל מי שאפשר, מתראיין נונסטופ בכל מקום, כמעט גורם לפיצוץ משחק כי הוא לא היה בכותרות יום אחד, מדבר מסריח אל הקהל שלו ומתקשר לאוהדים אישית כדי לבטל להם מנויים, לא חסר סיבות.
זה בערך עשירית ממה שטביב עשה ובתקופתו אף אחד לא חשב אפילו על להחרים
כאחד שהיה מול הבית שלו כל שבוע, אני זוכר איך גם אז סיפרו לנו שאנחנו בושה שאנחנו מוחים נגדו כי הוא הביא לנו תארים וליגת האלופות.
זה שלמרות כל ההצלחות כמעט אף אחד לא מגיע זה הכי נורה אדומה שיש לגבי הבן אדם וזה ממש לא רק בגלל האולטראס, העמותה ועוד כל מיני תירוצים.
גם אני הייתי מול הבית שלו כל הזמן וגם מול החנות של אשתו
מה שכתבת במודגש הוא שקר שנועד אך רק כדי לשרת את האג'נדה שלך
קובי
קיבל.ה  592 לייקים

adom4 כתב: 11 פברואר 2026, 12:39
מצייץ שטויות בטוויטר ומתגרה בכל מי שאפשר, מתראיין נונסטופ בכל מקום, כמעט גורם לפיצוץ משחק כי הוא לא היה בכותרות יום אחד, מדבר מסריח אל הקהל שלו ומתקשר לאוהדים אישית כדי לבטל להם מנויים, לא חסר סיבות.
זה כמובן סילוף. בתקופת טביב וגם בתקופות אחרות הכריזו על חרם מנויים לא פעם ולא פעמיים. בכל הפעמים חוץ ממקרה ינאי קרה שינוי בעקבות או במקביל להכרזה על החרמה ואז החרם בוטל (במקרה של טביב זה היה במהלך הקיץ שבסופו הקבוצה נקנתה ממנו). במקרה הנוכחי כלום לא השתנה ואף ההתנהגות של הבעלים שדחתה את הקהל שהכריז על החרמה החמירה ולכן זו אכן הפעם היחידה שהחרם נמשך.

מה שכתבת במודגש הוא האם אמא של השקרים
מעולם זה לא קרה
לא רק שזה לא קרה אלא אשתו יצאה אלינו יום אחד מהבית ואמרה שטביב יתנקם בנו ויוריד את הקבוצה ליגה

ייש מספיק התנהלות לא טובה ולא חכמה מצד המועדון
אל תשקרו במצח נחושה ואל תמציאו סיפורים מצוצים מהאצבע בכוונת מכוון כדי לחזק את הטיעונים שלכם ואת האג'נדה שלכם
Nati
קיבל.ה  2776 לייקים

pogi כתב:
adom4 כתב: 11 פברואר 2026, 12:31
בז'רנו כתב: 11 פברואר 2026, 12:26 אני די בטוח שאם הייתה תחרות עולמית מי הקבוצה עם הקהל הטיפש ביותר שאי פעם דרכה על מגרש ספורט כלשהו,אנחנו זוכים בלי אפילו מתמודדת על מקום שני.
בסוף,אחרי שמזקקים את כל השטויות והתירוצים,הגענו למצב שקבוצה עלובה( עם קהל שרובו מצויין),ללא הישגים כבר עשרות שנים,מוותרת על האפשרות להפוך לאימפריה אירופאית,בגלל בניין.
בסוף זה כל הסיפור.בניין.
הרי אם עופר עוזב,נחזור אומנם לבניין( אפילו לא אוסישקין עם כל ההיסטוריה והזכרונות) אבל זהו בערך.
לא נשתתף בשום מפעל אירופי נורמאלי,שוב לא נשיג שום תואר או נתמודד עליו,נשמח שניתן פייט למכבי עד המחצית ונזכה שוב לחזרתו של מנהל העל ,אדון רמי( רק אם לא יחטף קודם על ידי הניקס).
אם תהיה בסוף מלחמה עם אירן, אני מוכן להעביר למשמרות המהפכה את הקואורדינטות של הדרייב אין.
פשוט אוהדים שמוכנים להרוס ולמוטט את הקבוצה,רק שלא נצליח חס וחלילה להיות יותר מסמרטוט הרצפה של הנבלות הצהובות
אולי די כבר עם השקר הזה שזה רק יד אליהו בחייאת רבאק????
חוץ מהמחרימים הגיע אנשים למשחקים עונה שעברה, מילאנו את סמוקוב בלי האולטראס מול ולנסיה ולמרות הכל עדיין איכשהו הייתה אווירה טובה סביב המועדון עד לקראת סיום העונה.
אנשים לא באים כי כבר אי אפשר לסבול את האווירה הנוראית סביב המועדון, הכותרות הבלתי פוסקות והשערוריות היומיות של הבעלים שלך שעל הדרך מעליב ועושה דברים יותר גרועים לכל מי שמעז לא להתיישר למה שהוא רוצה, יש סיבה שכבר לכמעט כולם נמאס וזה ממש ממש כבר לא בגלל האולטראס או יד אליהו.
כשבאים לפתור בעיה, צריך קודם כל להבין מול מה מתמודדים.
בניגוד לדעה הרווחת- דעתי היא שהאירוע הוא לא בין עופר לבין העמותה והאולטראס.
יש גורמים הרבה יותר חזקים ובעלי השפעה שמבקשים ליצור את אותה "אווירה" ודואגים לפמפם אותה בכל דרך אפשרית.

צריך להבין- הפועל ועופר מנסים לשבור פה תקרת זכוכית של 50 שנה, זה לא מתאים להרבה מאוד אנשים שסובבים סביב מועדון אחד- מועדון הספורט החזק והמשפיע ביותר בישראל (נודה בזה או לא).
ההשקעה הכי גדולה מצד מכבי ת"א העונה (ובצדק) היא להרוג את האירוע שנקרא הפועל של עופר ינאי כמה שיותר מהר ובמינימום נזק.
זו החלטה אסטרטגית שבאה לידי ביטוי במתן הנחיה לכלל גופי התקשורת שנשלטים על ידם לשדר בלי הפסקה תמונה אפורה של מועדון שנמצא באבדון.
זה בא לידי ביטוי בכתבות שחורות כמעט מידי יום, שיבוץ אנשים שהם "אנטי" בפודקאסטים השונים ועוד ועוד.
מישהו שאל את עצמו למה מתעסקים בלי הפסקה בזה שלהפועל אין קהל (כאשר באים למשחקי יורוליג 8,000 באולם של 10,000) ולא מתעסקים לרגע בעובדה שבארנה בירושלים בכלל לא טורחים להדליק את התאורה ביציע?
מישהו שאל את עצמו מה בוער להציף את זה שהפועל משחקת בלי ישראלים, כאשר מכבי המציאה וטיפחה את השיטה מבלי שמישהו פצה פה?
המטרה ברורה- ליצור את התנאים שיאפשרו את פירוק ה"סיוט" הזה שנקרא הפועל של עופר ינאי והחזרת המצב לקדמותו- שנהיה קבוצה נחמדה שמרגשת את אוהדיה וקצת מציקה למכבי עם גניבת דרבי פה ושם- אבל לא יותר מזה. בטח ובטח שלא נהפוך לקבוצה שלוקחת תארים, מתחרה על שחקנים ומעזה לחלוק איתם זמן מסך בערוץ הבית במסגרת משחקי היורוליג.

כל ניסיון לבוא ולהצביע על כך שהביעה נעוצה בציטוטים או בהתנהגות ה"לא יפה" של עופר הוא פשוט בדיחה.
ברוב המוחלט של שנות קיומו של המועדון, בכדורגל ובכדורסל, היו בעלי בית הזויים וביזיוניים, רובם חסרי אמצעים שכל מה שרצו זה לנהל את המועדון עם כסף של אחרים.
אף פעם הקהל לא "נטש" גם כשהקבוצה הייתה בתחתית. גם כשהיו שחקנים שלא קשורים בשום צורה להפועל, לא באופי, לא יופי, לא בDNA ולא ביכולת.
צריך להבין שכאן ההתמודדות היא עם כוח הרבה יותר גדול, ששולט עשרות שנים בתקשורת, באיגוד, בשופטים, בהכל.
יכולת ההשפעה שלהם על התודעה היא גדולה מאוד. כשהתוצאות היו טובות היה להם קשה, אבל עכשיו הם מבחינתם "מתנפלים על הגופה".
במקרה הספציפי הזה יש מפגש רצונות עם האולטראס ועם רמי כהן שרוצה לנהל את המועדון, אבל ההשפעה שלהם היא זניחה (למרות מה שחושבים) וכמו שאמרתי, לדעתי לא מולם עיקר הבעיה.
מי ינצח בזה, לא יודע.
אבל כדי לנסות ולהילחם, צריך לזהות מי כאן באמת האויב.
בדיוק
וזה מה שאני מנסה להבין
איך אוהד הפועל יכול להיות בצד של השונאים הכי גדולים שלנו?
אשכרה עוזרים לרעים להשמיד את מה שעופר בנה.
שנים חלמנו על בנאדם שלנו שילחם בלי פחד נגד הצוררים.
red pepper
קיבל.ה  12 לייקים

קובי כתב: 11 פברואר 2026, 23:51

מעולם זה לא קרה
לא רק שזה לא קרה אלא אשתו יצאה אלינו יום אחד מהבית ואמרה שטביב יתנקם בנו ויוריד את הקבוצה ליגה

אל תשקרו במצח נחושה ואל תמציאו סיפורים מצוצים מהאצבע בכוונת מכוון כדי לחזק את הטיעונים שלכם ואת האג'נדה שלכם
לא הבנתי מה השקר פה ואיך זה קשור לזה שאשתו יצאה. עובדתית הוכרז חרם מנויים בתחילת קיץ 2012 ועד סוף הקיץ הקבוצה כבר נמכרה לרמון ואז החרם בוטל. לא אמרתי שטביב נהיה נחמד בגלל החרם.

ועוד יותר לא הבנתי למה אתה מתייחס אלי ברבים.
קובי
קיבל.ה  592 לייקים

red pepper כתב: 12 פברואר 2026, 00:00

מעולם זה לא קרה

לא הבנתי מה השקר פה ואיך זה קשור לזה שאשתו יצאה. עובדתית הוכרז חרם מנויים בתחילת קיץ 2012 ועד סוף הקיץ הקבוצה כבר נמכרה לרמון ואז החרם בוטל. לא אמרתי שטביב נהיה נחמד בגלל החרם.

עברית שפה קשה?
לא היה שום חרם בתקופה של טביב
היו 100 ימי חסד ולאחר שהם עברו החל המאבק
בשום שלב עד שהוא עזב לא היה חרם, לא דובר על אפשרות לחרם והמילה חרם בכלל לא עלתה
אל תמציא, אל תסלף ואל תדמיין מציאות מדומה

טביב היה פי מיליון יותר גרוע מעופר
קיבל מועדון עם כמה עשרות מיליונים בקופה ועזב אותו שבקופה אין אגורה שחוקה
הוא גם לא התבייש לספר באיזה ראיון שאפשר לצאת מרווח כבעלים בכדורגל
אם הכסף היה נשאר בקופה יש סיכוי טוב שהשנים אחריו היו יכולות להיות טובות יותר
יש סיכוי שלא היינו "זוכים" בבעלים המוקיונים שהגיעו אחריו

המחרימים של היום בגלל עופר ומעשיו לא החרימו ולא התכוונו להחרים את הקבוצה של טביב שהיה פי מליון יותר גרוע ומזיק מאשר עופר
red pepper
קיבל.ה  12 לייקים

קובי כתב: 12 פברואר 2026, 00:15
red pepper כתב: 12 פברואר 2026, 00:00
מעולם זה לא קרה

עברית שפה קשה?
לא היה שום חרם בתקופה של טביב
היו 100 ימי חסד ולאחר שהם עברו החל המאבק
בשום שלב עד שהוא עזב לא היה חרם, לא דובר על אפשרות לחרם והמילה חרם בכלל לא עלתה
אל תמציא, אל תסלף ואל תדמיין מציאות מדומה

טביב היה פי מיליון יותר גרוע מעופר
קיבל מועדון עם כמה עשרות מיליונים בקופה ועזב אותו שבקופה אין אגורה שחוקה
הוא גם לא התבייש לספר באיזה ראיון שאפשר לצאת מרווח כבעלים בכדורגל
אם הכסף היה נשאר בקופה יש סיכוי טוב שהשנים אחריו היו יכולות להיות טובות יותר
יש סיכוי שלא היינו "זוכים" בבעלים המוקיונים שהגיעו אחריו

המחרימים של היום בגלל עופר ומעשיו לא החרימו ולא התכוונו להחרים את הקבוצה של טביב שהיה פי מליון יותר גרוע ומזיק מאשר עופר

אני מבין שאתה נסער, אבל אם תדבר מטונף זה לא יעזור לטיעון שלך. בסוף הדרך הייתה גם הכרזה על חרם מנויים בדיוק כמו שאמרתי. יש גם תיעודים לזה. כמו פה למשל:

https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... c7a23a0000

https://sports.walla.co.il/item/2646075

אני לא אמרתי שטביב היה טוב יותר מינאי. פשוט עלתה פה טענה שזאת הפעם הראשונה בהיסטוריה שמישהו חושב על חרם מנויים וזה כמובן שקר. מציע לשתות כוס מים.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  172 לייקים

זכור לי רק משחק אחד שהאולטראס החרימו, לא זוכר את את הסיבה
נגד ראשון לציון בבלומפילד, נגמר איזה 6-0 עם גול אדיר של אלרואי כהן
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3508 לייקים

לא יודע למה הלכתם למחוזות הכדורגל.
הרי בכדורסל, לא סתם שהחרמנו את הקבוצה, הקמנו אחת חדשה במקומה.

האבסורד הוא, שבכל הפעמים הקודמות בכדורגל ובכדורסל, הטענות לבעלים שבגינן מחינו נגדם, היתה חוסר ההשקעה שלהם (או במקרה של טביב אפילו גניבת הקופה) בקבוצה מה שגרם לקבוצה שברמה המקצועית לא תואמת את ציפיות הקהל.
ועכשיו? התלונה היא על ההיפך, בא בן אדם , השקיע בקבוצה בטירוף, בנה לנו קבוצה מהטובות באירופה, ועדיין מוחים נגדו.
משהו מרגיש שלא משנה מה ומי, יהיו תלונות, כי כקהל (או כקהילה כמו שאוהבים פה להגיד) קצת התרגלנו לפוזיציה של המקופחים שתמיד שיש להם על מה להתלונן.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1380 לייקים

covid bryant כתב: 12 פברואר 2026, 00:35 זכור לי רק משחק אחד שהאולטראס החרימו, לא זוכר את את הסיבה
נגד ראשון לציון בבלומפילד, נגמר איזה 6-0 עם גול אדיר של אלרואי כהן
אם אני זוכר נכון זה בגלל שטביב ביקש עונש סגירה של שער 5 במקום קנס
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה