הפועל תל אביב נגיד הפועל ירושלים 13.02 בלומפילד 14:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

אדוםאדום כתב: 08 פברואר 2026, 00:16
הלך המומנטום כתב: 07 פברואר 2026, 23:51
אדוםאדום כתב: 07 פברואר 2026, 20:09

מבין ומכבד את הכוונה. אבל כבר המועדון אמר בתחילת שנה שלא יתנו ל״הזנות״ ולעשות קניבליזציה למנויים. ברגע שאתה מוכר כרטיסים במחיר נמוך יותר ממה שזה שווה עבור מנוי זה פגיעה יותר משמעותית. זה לא לאומית ולא עונת הירידה.

מסכים שיש אולי מקום למבצעי משפחות ספציפית לשער 13 כדי להחזיר את זה להיות יציע המשפחות, נגיד 1+1 ב120₪. לא מעבר לזה. שערי 10/11 אין ברכה בלשבת שם (וזה יהיה היציע של קהל החוץ בכל אופן).
לא צריכים להסתכל האם משחק ספציפי מתומכר פחות מערך של משחק בודד במנוי. "להזנות" את המנוי זה שסך מחירי המשחקים לאורך העונה הוא לא יקר משמעותית מאשר מחיר מנוי, ע"ע מנוי יורוליג בכדורסל.
להיפך, המשחקים נגד נתניה ונגד הפועל ירושלים, בעקבות התוצאות של המשחקים האחרונים ושעות המשחקים, הם בדיוק ההזדמנות להזרים דם חדש ליציעים, להביא אוהדים חדשים, להחזיר אוהדים ותיקים שנטשו בשנים האחרונות ובכך למקסם את הרווחים העתידיים (מנויי פלייאוף, מנויים לשנה הבאה).
אבוי לנו אם לא מתמחרים את המשחק הזה בזול כדי לצבוע שוב את בלומפילד באדום בפעם השנייה בשבועיים.
ברור שיש מקום למבצעים ואני בעד. פשוט צריך לעשות במידה ובאיזון. שנה שעברה היו המון משחקי בית (מאז שברדה הגיע ונהיה מומנטום) שעשו הנחות/מבצעים/מיני מנוי ובתכלס כנראה ל7-8 זה היה לך יותר זול לקנות בבודד מאשר מנוי. בקבוצות מיקוד שעשו בנושא ניקוד החוץ העניין הזה עלה. ברור זיש מקום להביא קהלים חדשים ועושים את זה ולראיה המשחק מול נתניה ועוד. את המבצעים יש למקד בשער 13 לדעתי + מיני מנוי לפלייאוף שהבטחנו רשמית.

בלי קשר כרגע שער 13 עדיין לא נפתח אז בואו נחכה.
1. מתוך כלל השערים, לאילו שערים נפתחה מכירה שגם יש אליהם מנויים? או במילים אחרות, לאילו שערים נמכרן מנויים והם לא סולד אאוט?
2. בלי שום קשר, אין לי ספק שבקרב מרבית האוהדים המנויים הם ישמחו לראות בלומפילד אדום מלא במחירים נקודתיים נמוכים, אל תדאג, אם הקבוצה תרוץ יפה בפליאוף או שיהיה סיכוי לאירופה, בלומפילד יהיה סולד אאוט במחירים יותר גבוהים (או מנויי פלייאוף) ואת הפירות נקצור גם הודות למשחקים נגד נתניה ונגד הפועל ירושלים
Gania23
קיבל.ה  136 לייקים

נראה שקרייב לא יהיה זמין לנו בשבוע שבועיים הקרובים אז מקווה שיעלו ככה :

צור
קוקו ציקו ארצל ליידנר
פלקאו למקין
טוריאל לויזו שאנדה
בואטנג
Nati
קיבל.ה  2776 לייקים

Gania23 כתב:נראה שקרייב לא יהיה זמין לנו בשבוע שבועיים הקרובים אז מקווה שיעלו ככה :

צור
קוקו ציקו ארצל ליידנר
פלקאו למקין
טוריאל לויזו שאנדה
בואטנג
הגיע הזמן לתת לאל-ים את הצ׳אנס להוכיח את עצמו.כל החברים שלו שכבר מזמן קברו פה,הוכיחו שליד שחקנים טובים הם יודעים את העבודה.
חוץ מזה בזמן האחרון,בכמה משחקים שהוא שותף,הוא היה בכלל לא רע.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  254 לייקים

הלך המומנטום כתב: 08 פברואר 2026, 07:14
לא צריכים להסתכל האם משחק ספציפי מתומכר פחות מערך של משחק בודד במנוי. "להזנות" את המנוי זה שסך מחירי המשחקים לאורך העונה הוא לא יקר משמעותית מאשר מחיר מנוי, ע"ע מנוי יורוליג בכדורסל.
להיפך, המשחקים נגד נתניה ונגד הפועל ירושלים, בעקבות התוצאות של המשחקים האחרונים ושעות המשחקים, הם בדיוק ההזדמנות להזרים דם חדש ליציעים, להביא אוהדים חדשים, להחזיר אוהדים ותיקים שנטשו בשנים האחרונות ובכך למקסם את הרווחים העתידיים (מנויי פלייאוף, מנויים לשנה הבאה).
אבוי לנו אם לא מתמחרים את המשחק הזה בזול כדי לצבוע שוב את בלומפילד באדום בפעם השנייה בשבועיים.
ברור שיש מקום למבצעים ואני בעד. פשוט צריך לעשות במידה ובאיזון. שנה שעברה היו המון משחקי בית (מאז שברדה הגיע ונהיה מומנטום) שעשו הנחות/מבצעים/מיני מנוי ובתכלס כנראה ל7-8 זה היה לך יותר זול לקנות בבודד מאשר מנוי. בקבוצות מיקוד שעשו בנושא ניקוד החוץ העניין הזה עלה. ברור זיש מקום להביא קהלים חדשים ועושים את זה ולראיה המשחק מול נתניה ועוד. את המבצעים יש למקד בשער 13 לדעתי + מיני מנוי לפלייאוף שהבטחנו רשמית.

1. מתוך כלל השערים, לאילו שערים נפתחה מכירה שגם יש אליהם מנויים? או במילים אחרות, לאילו שערים נמכרן מנויים והם לא סולד אאוט?
2. בלי שום קשר, אין לי ספק שבקרב מרבית האוהדים המנויים הם ישמחו לראות בלומפילד אדום מלא במחירים נקודתיים נמוכים, אל תדאג, אם הקבוצה תרוץ יפה בפליאוף או שיהיה סיכוי לאירופה, בלומפילד יהיה סולד אאוט במחירים יותר גבוהים (או מנויי פלייאוף) ואת הפירות נקצור גם הודות למשחקים נגד נתניה ונגד הפועל ירושלים
7 עליון למשל לא סולד אאוט, קניתי כרטיס נוסף בערב המשחק מול באר שבע.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

לפי הבחור בטוויטר שמפרסם את מצב הכרטיסים לפני כל משחק, רק שער 5 סולדאוט.

צריך לסדר אולי גם הנחות למנויים שקונים כרטיסים, למשל אבא שלי רוצה להביא את אחותי ואחיין שלי למשחק בשער 2 , זה 140 שקל לכרטיס
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  552 לייקים

לדעתי אחת הבעיות המרכזיות כיום היא העלות של הבאת מספר ילדים + אשתך לאצטדיון. מדובר בסכום כבד וזה לא כולל דלק+שתייה+חניה+אוכל

מקווה שיעשו חבילות משפחתיות לפני הכל.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
dino
קיבל.ה  3080 לייקים

Mr.china כתב: 08 פברואר 2026, 09:24

לפי הבחור בטוויטר שמפרסם את מצב הכרטיסים לפני כל משחק, רק שער 5 סולדאוט.

צריך לסדר אולי גם הנחות למנויים שקונים כרטיסים, למשל אבא שלי רוצה להביא את אחותי ואחיין שלי למשחק בשער 2 , זה 140 שקל לכרטיס
אותו סיפור
לי יש מנוי, למשפחה אין, חלק מבוגרים, שמש מול 8,
שער 2 יקר, בנתיים 2 לא זז כמעט, ממתין לראות את הקצב, אם 8 עליון ירוץ ביומיים הקרובים, ככל הנראה יפתח 13(בהנחה שהוא יעלה פחות מ2)

לגבי סולדאוט, גם 7. אולי יצוצו בודדים, אבל לקראת המשחק.

יום שישי 14:00 אומנם יותר אטרקטיבי משבת ב19:00-20:00
או יום חול בערב, אבל זה פחות מושך קהל משבת בצהריים.
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

Nati כתב: 08 פברואר 2026, 09:14
Gania23 כתב:נראה שקרייב לא יהיה זמין לנו בשבוע שבועיים הקרובים אז מקווה שיעלו ככה :

צור
קוקו ציקו ארצל ליידנר
פלקאו למקין
טוריאל לויזו שאנדה
בואטנג
הגיע הזמן לתת לאל-ים את הצ׳אנס להוכיח את עצמו.כל החברים שלו שכבר מזמן קברו פה,הוכיחו שליד שחקנים טובים הם יודעים את העבודה.
הוא סבבה אבל קצת בזבוז לעלות עם שני קשרים סופר הגנתיים מול הפועל ירושלים. אפשר לתת לו דקות במחצית השניה כדי שפלקאו יוכל לנוח קצת.
ר.ש
קיבל.ה  504 לייקים

מקווה שהפועל תלחץ על הגז מהמחצית הראשונה.
אמנם בארבעת המשחקים הקודמים, השכלנו להבקיע ולנצח במחצית השנייה, אבל זה בקלות יכול להסתבך וגם אפשר לספוג גול ואז לרדוף.
חשוב בעיניי שתוצאת המחצית תהיה יתרון להפועל, כי בליגה הזו בקושי משחקים כדורגל ולהגיע לדקה 60-70 כשהתוצאה לא טובה, זה מתכון בטוח ללחץ ולטעויות.
רואה שחורות המקורי
redrony
קיבל.ה  1105 לייקים

Nati כתב: 08 פברואר 2026, 09:14

צור
קוקו ציקו ארצל ליידנר
פלקאו למקין
טוריאל לויזו שאנדה
בואטנג
לא לא לא. בבקשה תמחק, יכול להיות שברדה קורא פה
זה באמת שחקן עם כזה מח של ציפור. כמו מחמיד
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  552 לייקים

צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
לואיזו/אלטמן
שאנדה בואטנג טוריאל

זה ההרכב הכי טוב שהפועל יכולה להעמיד כרגע והוא צריך להיות על המגרש בדקה 50

הפועל ירושלים תבוא להוציא נקודות בכוח, בזבוזי זמן, משחק אגרסיבי - זה מה שמצפה לנו.
אדוםאדום
קיבל.ה  248 לייקים

בונדר כתב: 08 פברואר 2026, 09:16

7 עליון למשל לא סולד אאוט, קניתי כרטיס נוסף בערב המשחק מול באר שבע.
הכוונה שלי שיש מנויים ב7 עליון לכן לשם לא לעשות מבצעים. ואפשר לכלול גם את 8 (7-8 עליון בתכלס זה יציע אחד). אני חושב שהכי הגיוני זה לעשות מבצעים ל13 בלבד (יציע ללא מנויים).
בינתיים עוד לא נפתחה לשם המכירה. בואו נחכה ונראה.
dino
קיבל.ה  3080 לייקים

טוב, איך שאני רואה את זה, לפי כמה מבטים במפה של לאן, שער 8 עליון רץ בקצב לא רע ו2 אומנם זז בקצב איטי אבל זה נורמלי לשער הזה והמחיר הזה, ככה שאני חושב ששער 13 יפתח עד ליום המשחק. שזה יהיה הישג גדול יותר מהמשחק נגד נתניה, כי המועד פחות אטרקטיבי.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  802 לייקים

dino כתב: 08 פברואר 2026, 16:01 טוב, איך שאני רואה את זה, לפי כמה מבטים במפה של לאן, שער 8 עליון רץ בקצב לא רע ו2 אומנם זז בקצב איטי אבל זה נורמלי לשער הזה והמחיר הזה, ככה שאני חושב ששער 13 יפתח עד ליום המשחק. שזה יהיה הישג גדול יותר מהמשחק נגד נתניה, כי המועד פחות אטרקטיבי.
דווקא יום שישי בצהריים זה מועד אטרקטיבי בעיני, יכול גם לאפשר לאוהדים שומרי שבת להגיע למשחק. מקווה שנצליח למלא את בלומפילד.
dino
קיבל.ה  3080 לייקים

Mendelson כתב: 08 פברואר 2026, 16:03
dino כתב: 08 פברואר 2026, 16:01 טוב, איך שאני רואה את זה, לפי כמה מבטים במפה של לאן, שער 8 עליון רץ בקצב לא רע ו2 אומנם זז בקצב איטי אבל זה נורמלי לשער הזה והמחיר הזה, ככה שאני חושב ששער 13 יפתח עד ליום המשחק. שזה יהיה הישג גדול יותר מהמשחק נגד נתניה, כי המועד פחות אטרקטיבי.
דווקא יום שישי בצהריים זה מועד אטרקטיבי בעיני, יכול גם לאפשר לאוהדים שומרי שבת להגיע למשחק. מקווה שנצליח למלא את בלומפילד.
זה אטרקטיבי יחסית לשעות הערב בשבת או יום חול, אבל פחות אטרקטיבי משבת בצהריים, בהשוואה למשחק מול נתניה.
שישי בצהריים זה לא יום משפחה כמו בשבת בצהריים. יש הכנות אחרות, זה לא יום מנוחה מבחינה מנטלית.
אדוםאדום
קיבל.ה  248 לייקים

וואלה האמת, אחלה רעיון. לתת למנוי לקנות כרטיס נוסף לבן משפחה בהנחה (נגיד 50/60₪ במקום 75₪). גם יש כמה דרכים טובות לשווק. גם הוגן עבור משפחות ומנויים. כדאי להעביר למועדון את הרעיון.
לקנות עוד כרטיסים!!!
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  254 לייקים

באמת רעיון טוב, אבל מי שכתבו את זה דווקא בהקשר של שער 2, איך האוהדים הנוספים יוכלו לשבת אתכם? זה יציע מסומן.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אסון למכבי
קיבל.ה  129 לייקים

לא אוהב את הרעיון של כרטיסים ב20 ש"ח ו30 ש"ח, הקבוצה רצה טוב, יש מוצר אטרקטיבי, למה צריך להוריד אותו למחיר זנות? יש מספיק אנשים שרוצים להגיע. לא מדבר על אנשים שיקר להם וקשה להם מבחינה כלכלית אני מדבר על א שים רדומים שפחות מתחברים לרוח הפועל, לא כ"כ רוצה שיבואו.
Nati
קיבל.ה  2776 לייקים

איך כרטיס ב70 שקל למשחק כדורגל יקר כשווארמה עולה מעל 60 שקל?
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  132 לייקים

יש השערה כמה כרטיסים נמכרו בינתיים?
אוהבים אותך כולם :hapoel:
dino
קיבל.ה  3080 לייקים

סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: 08 פברואר 2026, 18:17 יש השערה כמה כרטיסים נמכרו בינתיים?
יכול להעריך לפי המפה בלאן ש״הבטיחו״ סביב 16,000-16,500
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  802 לייקים

אם קרייב פצוע, ובהנחה שיזן שרוף אצל ברדה - ההרכב שלי:

----------------------צור----------------------
למקין----------צ'יקו----------ארצ'ל----------קוקו
----------אלקוקין--------------פלקאו-----------
לואיזו---------------אלטמן----------------טוריאל
-------------------בואטנג----------------------

יודע שברדה בחיים לא יעלה עם ההרכב הזה, כי יש פוטנציאל לכדורגל טוב במחצית הראשונה. אבל מותר לחלום. אישית העיניים שלי לא מסוגלות לשאת עוד את מורגן על הקו.
Red_man
קיבל.ה  2168 לייקים

אסון למכבי כתב: 08 פברואר 2026, 16:59 לא אוהב את הרעיון של כרטיסים ב20 ש"ח ו30 ש"ח, הקבוצה רצה טוב, יש מוצר אטרקטיבי, למה צריך להוריד אותו למחיר זנות? יש מספיק אנשים שרוצים להגיע. לא מדבר על אנשים שיקר להם וקשה להם מבחינה כלכלית אני מדבר על א שים רדומים שפחות מתחברים לרוח הפועל, לא כ"כ רוצה שיבואו.
למה כרטיס ב30 שקל זה מחיר זנות? יום שישי בצהריים יריבה לא אטרקטיבית וזאת הזדמנות להביא כמה שיותר ילדים ומשפחות למה לא? אנחנו לא מדברים על דרבי אלא על משחק נקודתי מול הפועל ירושלים.
אדוםאדום
קיבל.ה  248 לייקים

כמעט 18,000 אדומים הבטיחו את מקומם בבלומפילד בשישי 13.2 בשעה 14:00.
שישי הקרוב (13.2) ב־14:00 צובעים את כל היציעים, כל הרחבות,
כל פינה.

מביאים את החבר/ה
מביאים את הבן/בת זוג
מביאים את האח והאחות
מביאים את אבא ואמא
מביאים את סבא וסבתא

מביאים את כולם!!! חובה 25 אלף אדומים
KingZivos
קיבל.ה  262 לייקים

אני מחכה בקוצר רוח למשחק של הפועל.. סופר את הדקות עד שיגיע יום שישי.
בשבילי- זה לא קרה שנים.
וזה גם לא משנה מה תהיה התוצאה במשחק ( בתקווה שניצחון 555)
סוף סוף חיבור לקבוצה.
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

Mendelson כתב: 08 פברואר 2026, 18:30 אם קרייב פצוע, ובהנחה שיזן שרוף אצל ברדה - ההרכב שלי:

----------------------צור----------------------
למקין----------צ'יקו----------ארצ'ל----------קוקו
----------אלקוקין--------------פלקאו-----------
לואיזו---------------אלטמן----------------טוריאל
-------------------בואטנג----------------------

יודע שברדה בחיים לא יעלה עם ההרכב הזה, כי יש פוטנציאל לכדורגל טוב במחצית הראשונה. אבל מותר לחלום. אישית העיניים שלי לא מסוגלות לשאת עוד את מורגן על הקו.
אין מצב שבואטנג בכושר לפתוח.
תא מרבוטא
קיבל.ה  852 לייקים

האמת אין לי משהו אישי נגד קטמון, ומקווה בשבילם שישארו בליגה
אבל אחרי ההשפלה שוב בסל מול גרסת הסל שלהם מבחינתי שברגל יבקיעו נגדם שביעיה.
Red_man
קיבל.ה  2168 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 פברואר 2026, 10:46 האמת אין לי משהו אישי נגד קטמון, ומקווה בשבילם שישארו בליגה
אני מת שהם ירדו ליגה על מה אתה מדבר? קבוצה שחוץ מלהסריח את הדשא לא יודעת לעשות כלום עם קהל מאוס ועיר מגעילה ומיותרת. הקבוצה היחידה בעולם שממוצע החוץ שלה גבוה מהבית כי כולם גרים בתל אביב כי אפילו הם יודעים שירושלים זאת עיר מגעילה.
העיר היחידה בעולם שאנשים שם יכולים לאהוד את גרסת הסל של קטמון וברגל ביתר לא מבין איך זה מסתדר החרא הזה.
bambo_leo
קיבל.ה  201 לייקים

Red_man כתב: 09 פברואר 2026, 11:10
תא מרבוטא כתב: 09 פברואר 2026, 10:46 האמת אין לי משהו אישי נגד קטמון, ומקווה בשבילם שישארו בליגה
אני מת שהם ירדו ליגה על מה אתה מדבר? קבוצה שחוץ מלהסריח את הדשא לא יודעת לעשות כלום עם קהל מאוס ועיר מגעילה ומיותרת. הקבוצה היחידה בעולם שממוצע החוץ שלה גבוה מהבית כי כולם גרים בתל אביב כי אפילו הם יודעים שירושלים זאת עיר מגעילה.
העיר היחידה בעולם שאנשים שם יכולים לאהוד את גרסת הסל של קטמון וברגל ביתר לא מבין איך זה מסתדר החרא הזה.
את עצמך שכנעת אני מקווה
Red_man
קיבל.ה  2168 לייקים

bambo_leo כתב: 09 פברואר 2026, 11:20
Red_man כתב: 09 פברואר 2026, 11:10
את עצמך שכנעת אני מקווה
צודק בעצם שישארו מה נעשה בלי זיו אריה והמכתבים
יהלום14אדום
קיבל.ה  1380 לייקים

לא סובל אותם, לא את סניף הכדורגל ולא את סניף הכדורסל.
שירדו ליגה וייקחו איתם את הפועל חיפה
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  552 לייקים

300-400 כרטיסים נשארו לשער 2
1500-1600 כרטיסים נשארו לשער 8

יאללה תמשיכו לקנות צריך אצטדיון מלא שוב
ארז שדה
קיבל.ה  1343 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 פברואר 2026, 12:06
בניגוד לסניף הכדורסל הבלתי נסבל קבוצת הכדורגל שלהם לא מעוררת בי יריבות / שנאה אולי בגלל שזאת קבוצת אוהדים והסיפור שלה שמזכיר קצת את הסיפור שלנו בכדורסל והמאבק שלהם בגזענות הבית"רית.
כמובן שאשמח אם ננצח אותם ונבקיע כמה שיותר אבל אין מה להשוות לבנק יהב סל.
dino
קיבל.ה  3080 לייקים

נראה ששער 13 יפתח תוך יום יומיים. טוב שכך, יש הממתינים לקחת לשם את החמולה שלהם. רק אל תקחו 140 לשם.
Gania23
קיבל.ה  136 לייקים

dino כתב: 09 פברואר 2026, 17:06 נראה ששער 13 יפתח תוך יום יומיים. טוב שכך, יש הממתינים לקחת לשם את החמולה שלהם. רק אל תקחו 140 לשם.
אני גם מחכה שיפתח 13 כדי להביא את המשפחה , כמה עלה כרטיס ל13 מול נתניה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2131 לייקים
יצירת קשר:

ארז שדה כתב: 09 פברואר 2026, 14:29
יהלום14אדום כתב: 09 פברואר 2026, 12:06
בניגוד לסניף הכדורסל הבלתי נסבל קבוצת הכדורגל שלהם לא מעוררת בי יריבות / שנאה אולי בגלל שזאת קבוצת אוהדים והסיפור שלה שמזכיר קצת את הסיפור שלנו בכדורסל והמאבק שלהם בגזענות הבית"רית.
כמובן שאשמח אם ננצח אותם ונבקיע כמה שיותר אבל אין מה להשוות לבנק יהב סל.
ההבדל היחיד הוא שקבוצת הרגל שלהם (עדיין) לא הפכה לקבוצת צמרת מרובת קהל. זה הכל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

לא מת עליהם, אבל תנו לי קבוצות עם קהל בליגה שיהיה קצת מעניין.
מה עדיף, מכבי פתח תקווה שתעלה? הרצליה שבדרך לליגה הראשונה? ריינה? קרית שמונה? טבריה?
Nati
קיבל.ה  2776 לייקים

הלך המומנטום כתב:לא מת עליהם, אבל תנו לי קבוצות עם קהל בליגה שיהיה קצת מעניין.
מה עדיף, מכבי פתח תקווה שתעלה? הרצליה שבדרך לליגה הראשונה? ריינה? קרית שמונה? טבריה?
בני-יהודה
Josh
קיבל.ה  80 לייקים

שער 13 בדרך להיפתח?
gershon
קיבל.ה  342 לייקים

מניח שמחכים למלא את 8 קודם
שליחת תגובה