40 דקות אני לא זוכר תגובה אחת שלך. נגמר המשחק והנה אתה פה מגיב על דברים לא קשורים.
מי שצוחק על אוהדים שנסעו ועודדו הוא אפס מאופס העיקר עוד כמה לייקים בעמוד של ג׳וני סק ואולטראס ישראל. תתבגרו כבר
40 דקות אני לא זוכר תגובה אחת שלך. נגמר המשחק והנה אתה פה מגיב על דברים לא קשורים.
מאותה סיבה שמישהו לקח את הפועל רגל שהייתה במצב פי אלף יותר גרוע מהסל, כי יש פה פוטנציאל מטורף, כי אני מאמין שברגע שמישהו אחר ייקח את המושכות הוא יקבל את הצ'אנס גם מהקהל, לא חסר סיבות.
לא רואה מקום להשוואה. אף אחד לא החרים ולא הגיע למשחקים בתקופת הניסנובים או מינצברג.
תאמין לי שאם לא היה בא ספרא גם הקהל היה מפסיק להגיע והיית הופך להיות בני יהודה, המצב ברגל היה אנוש והרבה הרבה יותר גרוע מהסל.Niro כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:45לא רואה מקום להשוואה. אף אחד לא החרים ולא הגיע למשחקים בתקופת הניסנובים או מינצברג.
אם יצליחו להעיף את עופר, איזה איש עסקים רציני ירצה לקחת ולהשקיע כסף כשהוא יודע שצעד אחד "לא במקום" ולא יהיה לו יותר קהל?
להפועל רגל יש עדיין פוטנציאל גדילה משמעותי כי בלומפילד לא מלא ויש עוד מספיק מנויים למכור ולאן לגדול. הפועל סל בגלל השטויות סביב יד אליהו בעצם משאירים אותנו עם הדרייב אין ואפס פוטנציאל גדילה. קשה לי להאמין שיש בעלים שירצה לגעת בהפועל סל אחרי הסיבוב הזה. זה בסדר נחזור לעמותה ונחזור לימים שהיה אפשר להגיע 30-40 דקות לגאמפ ולתפוס מקום הצגה בשער 2 בדרייב אין.
אז הנה תגובה שליRed_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:3940 דקות אני לא זוכר תגובה אחת שלך. נגמר המשחק והנה אתה פה מגיב על דברים לא קשורים.
מי שצוחק על אוהדים שנסעו ועודדו הוא אפס מאופס העיקר עוד כמה לייקים בעמוד של ג׳וני סק ואולטראס ישראל. תתבגרו כבר
אתה לא צריך לספר לי על הייאוש לפני ספרא, הרגשתי אותו טוב מאוד. ועדיין, לא רואה סרט שהארגון מחרים שנה שלמה את הפועל רגל. הרבה יותר קל לעשות את זה על חשבון הפועל סל.adom4 כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:49תאמין לי שאם לא היה בא ספרא גם הקהל היה מפסיק להגיע והיית הופך להיות בני יהודה, המצב ברגל היה אנוש והרבה הרבה יותר גרוע מהסל.
אבל הקהל עדיין הגיע ברובו בעונה שעברה למרות החרם, זה לא מה שגמר את הקהל. זה הכל עופר שהחליט להילחם בכל מי שמעז טיפה לבקר אותו אחרי הזכייה ביורוקאפ ועוד שטויות כמו הקטע עם הפוסט על השביתה בקיץ, ראיונות בלתי פוסקים וזה שכמעט פוצץ את המשחק גביע בגלל אלוהים יודע למה.Niro כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:52אתה לא צריך לספר לי על הייאוש לפני ספרא, הרגשתי אותו טוב מאוד. ועדיין, לא רואה סרט שהארגון מחרים שנה שלמה את הפועל רגל. הרבה יותר קל לעשות את זה על חשבון הפועל סל.
אז איך אני מכיר לא מעט אנשים מימי הדר יוסף עם מנוי גם היום? איך אותם לא החליפו? אף אחד לא מנע ממך ומאחרים לקנות מנוי ולהגיע. מי ישמע איזה חיבור משוגע היה בימי הניסנובים וקרבות הירידה פאקינג דן אייבינדר מבית״ר ומכבי היה פה קפטן. גרשון יושב בשער 1 כנראה על הזמנה מצטלם עם עובד מועדון וזה עובר בדממהחסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:51אז הנה תגובה שלי
ההחלפת קהל בעיצומה ועכשיו מלקקים שאריות
תמשיך
העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטולNiro כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:52אתה לא צריך לספר לי על הייאוש לפני ספרא, הרגשתי אותו טוב מאוד. ועדיין, לא רואה סרט שהארגון מחרים שנה שלמה את הפועל רגל. הרבה יותר קל לעשות את זה על חשבון הפועל סל.
בתקופת המינצברגים הייתה עלייה חדה, ספרא ידע לתקשר דרך אנשים מבפניםRed_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:54אז איך אני מכיר לא מעט אנשים מימי הדר יוסף עם מנוי גם היום? איך אותם לא החליפו? אף אחד לא מנע ממך ומאחרים לקנות מנוי ולהגיע. מי ישמע איזה חיבור משוגע היה בימי הניסנובים וקרבות הירידה פאקינג דן אייבינדר מבית״ר ומכבי היה פה קפטן. גרשון יושב בשער 1 כנראה על הזמנה מצטלם עם עובד מועדון וזה עובר בדממהחסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:51אז הנה תגובה שלי
תמשיך
כפי שאתה קורא אותי פה, אני מניח שאתה מבין שאני לא נגדך.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטול
עדיין ראית רוח לחימה ולא ריבים מי אשם אחרי משחק, רק בתקופת פרנקו
לפחות עכשיו יש משכורות
חלילה לעג, במרוצת השנים זה לא סוד שהיו בעיות עם שכריותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:58כפי שאתה קורא אותי פה, אני מניח שאתה מבין שאני לא נגדך.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטול
לפחות עכשיו יש משכורות
לא ללעוג על אוהדים של הפועל. כן גם אם זה נראה רע. אתה לא מרוויח שום דבר מזה.
הלנות השכר זה לא מצחיק בכלל ורמי יכול לזיין פה בשכל ולעוות את המציאות כמה שבא לו. גם חוזים כפולים זה לא מצחיק וגם זה היה בהפועל. אם לא מתלבש לנו גמר גביע מקרי לחלוטין אני בכלל לא בטוח שהעסק שורד פשוט כי העמותה גלגלה חובות הלאה כל הזמן והגמר הדי מקרי הזה פתח את התיאבון של כולם ופתח הזדמנויות. מי שלא מבין שמכירה לא הייתה שאלה של האם אלא של מתי אז שיתעורר על החיים שלו כי העמותה הייתה בגרעונות והייתה קורסת במוקדם או במאוחרחסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטול
לפחות עכשיו יש משכורות
ואגב למי שזוכר, הייתה גם תקופת ייאוש מסוימת מהעמותה בערך מהעונה השנייה של פרנקו שהיה את כל השיטשואו עם מנקו ורכבות הזרים, אולי לא מהאולטראס אבל מהקהל הרחב בהחלט היה ייאוש עד עונת גמר הגביע.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטול
לפחות עכשיו יש משכורות
לא יודע, אני חושב שכל מאוכזבי עופר חוזרים תוך שנייה אם הארגון מחליט לחזור.adom4 כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:54אבל הקהל עדיין הגיע ברובו בעונה שעברה למרות החרם, זה לא מה שגמר את הקהל. זה הכל עופר שהחליט להילחם בכל מי שמעז טיפה לבקר אותו אחרי הזכייה ביורוקאפ ועוד שטויות כמו הקטע עם הפוסט על השביתה בקיץ, ראיונות בלתי פוסקים וזה שכמעט פוצץ את המשחק גביע בגלל אלוהים יודע למה.
האולטראס כבר ממזמן לא פקטור.
אני גם לא יודע מה האנדגיים, אני גם לא רוצה לחזור לידי העמותה כי אם אני אתחיל לכתוב את מה שאני חושב עליהם אני אהיה פה שעות.Niro כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:01לא יודע, אני חושב שכל מאוכזבי עופר חוזרים תוך שנייה אם הארגון מחליט לחזור.adom4 כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:54אבל הקהל עדיין הגיע ברובו בעונה שעברה למרות החרם, זה לא מה שגמר את הקהל. זה הכל עופר שהחליט להילחם בכל מי שמעז טיפה לבקר אותו אחרי הזכייה ביורוקאפ ועוד שטויות כמו הקטע עם הפוסט על השביתה בקיץ, ראיונות בלתי פוסקים וזה שכמעט פוצץ את המשחק גביע בגלל אלוהים יודע למה.
האולטראס כבר ממזמן לא פקטור.
אין לי מה להגיד על ההתנהלות של עופר, אני לא מגן על השטויות שהוא עושה, אני רק מתקשה להבין מה האנד גיים. לחזור לימי העמותה? למצוא איש עסקים שיסכים לקחת את ההתחייבויות העצומות שיש על הקבוצה?
בדיוק תגובה מעליךRed_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:00הלנות השכר זה לא מצחיק בכלל ורמי יכול לזיין פה בשכל ולעוות את המציאות כמה שבא לו. גם חוזים כפולים זה לא מצחיק וגם זה היה בהפועל. אם לא מתלבש לנו גמר גביע מקרי לחלוטין אני בכלל לא בטוח שהעסק שורד פשוט כי העמותה גלגלה חובות הלאה כל הזמן והגמר הדי מקרי הזה פתח את התיאבון של כולם ופתח הזדמנויות. מי שלא מבין שמכירה לא הייתה שאלה של האם אלא של מתי אז שיתעורר על החיים שלו כי העמותה הייתה בגרעונות והייתה קורסת במוקדם או במאוחרחסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55העמותה לא הייתה חפה מטעויות והיינו מגרדים את השאריות של פול סטול
לפחות עכשיו יש משכורות
עליה חדה של מה? הטורניר 7 על 7 הזה היה חביב, והמשחק מול לגאנס היה בהחלט אירוע מכבד למרות היריבה הביזארית והמלפפון המוזר שלהם. באירוע 100 שנה לא זכור לי שהיה יותר מדי קהל, אפילו זכור לי שהתאכזבתי כמה שהיה דליל ומזה שהיה צריך לקנות כרטיס ושזה לא היה כלול במנוי או בחינם אפילו. מצד שני הבאנו שחקנים הזויים כמו קיונדו ומאמן שזאת הייתה הקבוצה הראשונה שלו. אני זוכר כתבות ואוהדים שטענו שזה ניסנובים באנגלית והאמת שהם היו גרועים מהניסנובים למרות הנסיבות המקלות של המלחמה. הדבר היחיד שיצר תקווה זה השמועות שהחלו על ספרא משום מקום. אל תטעה אני כל בוקר מעדיף את ספרא על ינאי. אירוני אולי לומר את זה אבל היה עדיף אם עופר היה בירושלים ואדלסון אצלנו.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:57בתקופת המינצברגים הייתה עלייה חדה, ספרא ידע לתקשר דרך אנשים מבפניםRed_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:54אז איך אני מכיר לא מעט אנשים מימי הדר יוסף עם מנוי גם היום? איך אותם לא החליפו? אף אחד לא מנע ממך ומאחרים לקנות מנוי ולהגיע. מי ישמע איזה חיבור משוגע היה בימי הניסנובים וקרבות הירידה פאקינג דן אייבינדר מבית״ר ומכבי היה פה קפטן. גרשון יושב בשער 1 כנראה על הזמנה מצטלם עם עובד מועדון וזה עובר בדממהחסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:51
אז הנה תגובה שלי
תמשיך
ולגבי גרשון? בושה.
הייתה עלייה כי סוף סוף נפטרנו מהניסנובים, למרות שבדיעבד כל הסימנים היו כבר בקיץ (ואחרי זה גם גילינו שהם השאירו להם ים של חובות שלא סיפרו להם)Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:07עליה חדה של מה? הטורניר 7 על 7 הזה היה חביב, והמשחק מול לגאנס היה בהחלט אירוע מכבד למרות היריבה הביזארית והמלפפון המוזר שלהם. באירוע 100 שנה לא זכור לי שהיה יותר מדי קהל, אפילו זכור לי שהתאכזבתי כמה שהיה דליל ומזה שהיה צריך לקנות כרטיס ושזה לא היה כלול במנוי או בחינם אפילו. מצד שני הבאנו שחקנים הזויים כמו קיונדו ומאמן שזאת הייתה הקבוצה הראשונה שלו. אני זוכר כתבות ואוהדים שטענו שזה ניסנובים באנגלית והאמת שהם היו גרועים מהניסנובים למרות הנסיבות המקלות של המלחמה. הדבר היחיד שיצר תקווה זה השמועות שהחלו על ספרא משום מקום. אל תטעה אני כל בוקר מעדיף את ספרא על ינאי. אירוני אולי לומר את זה אבל היה עדיף אם עופר היה בירושלים ואדלסון אצלנו.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:57בתקופת המינצברגים הייתה עלייה חדה, ספרא ידע לתקשר דרך אנשים מבפניםRed_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:54
אז איך אני מכיר לא מעט אנשים מימי הדר יוסף עם מנוי גם היום? איך אותם לא החליפו? אף אחד לא מנע ממך ומאחרים לקנות מנוי ולהגיע. מי ישמע איזה חיבור משוגע היה בימי הניסנובים וקרבות הירידה פאקינג דן אייבינדר מבית״ר ומכבי היה פה קפטן. גרשון יושב בשער 1 כנראה על הזמנה מצטלם עם עובד מועדון וזה עובר בדממה
ולגבי גרשון? בושה.
עליה באיזה מובן? של חיבור? של מנויים? של מה? אני לא זוכר איזה עליה דרמטית במנויים. העונה הייתה עליה דרמטית כי הבינו שאשכרה יש כסף וקבוצה שהולכת כנראה לרוץ בצמרת. אם ימכרו מיני מנוי לפלייאוף במחיר סביר סיכוי טוב שאנחנו מגיעים גם ל20 אלף מנוייםadom4 כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:09הייתה עלייה כי סוף סוף נפטרנו מהניסנובים, למרות שבדיעבד כל הסימנים היו כבר בקיץ (ואחרי זה גם גילינו שהם השאירו להם ים של חובות שלא סיפרו להם)Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:07עליה חדה של מה? הטורניר 7 על 7 הזה היה חביב, והמשחק מול לגאנס היה בהחלט אירוע מכבד למרות היריבה הביזארית והמלפפון המוזר שלהם. באירוע 100 שנה לא זכור לי שהיה יותר מדי קהל, אפילו זכור לי שהתאכזבתי כמה שהיה דליל ומזה שהיה צריך לקנות כרטיס ושזה לא היה כלול במנוי או בחינם אפילו. מצד שני הבאנו שחקנים הזויים כמו קיונדו ומאמן שזאת הייתה הקבוצה הראשונה שלו. אני זוכר כתבות ואוהדים שטענו שזה ניסנובים באנגלית והאמת שהם היו גרועים מהניסנובים למרות הנסיבות המקלות של המלחמה. הדבר היחיד שיצר תקווה זה השמועות שהחלו על ספרא משום מקום. אל תטעה אני כל בוקר מעדיף את ספרא על ינאי. אירוני אולי לומר את זה אבל היה עדיף אם עופר היה בירושלים ואדלסון אצלנו.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:57
בתקופת המינצברגים הייתה עלייה חדה, ספרא ידע לתקשר דרך אנשים מבפנים
ולגבי גרשון? בושה.
הייתה עלייה במנויים בדוק, לא קיצונית אבל הייתה סוף סף תקווה שנצא לדרך חדשה כי נפטרנו מהעלוקות האלה וזה גם התחיל לא רע עם ההחתמה של רודריגז יימח שמו. או לפחות שהם יובילו אותנו לעתיד ורוד יותר (שבסוף זה גם קרה למרות הירידה).Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:11עליה באיזה מובן? של חיבור? של מנויים? של מה? אני לא זוכר איזה עליה דרמטית במנויים. העונה הייתה עליה דרמטית כי הבינו שאשכרה יש כסף וקבוצה שהולכת כנראה לרוץ בצמרת. אם ימכרו מיני מנוי לפלייאוף במחיר סביר סיכוי טוב שאנחנו מגיעים גם ל20 אלף מנוייםadom4 כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:09הייתה עלייה כי סוף סוף נפטרנו מהניסנובים, למרות שבדיעבד כל הסימנים היו כבר בקיץ (ואחרי זה גם גילינו שהם השאירו להם ים של חובות שלא סיפרו להם)Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:07
עליה חדה של מה? הטורניר 7 על 7 הזה היה חביב, והמשחק מול לגאנס היה בהחלט אירוע מכבד למרות היריבה הביזארית והמלפפון המוזר שלהם. באירוע 100 שנה לא זכור לי שהיה יותר מדי קהל, אפילו זכור לי שהתאכזבתי כמה שהיה דליל ומזה שהיה צריך לקנות כרטיס ושזה לא היה כלול במנוי או בחינם אפילו. מצד שני הבאנו שחקנים הזויים כמו קיונדו ומאמן שזאת הייתה הקבוצה הראשונה שלו. אני זוכר כתבות ואוהדים שטענו שזה ניסנובים באנגלית והאמת שהם היו גרועים מהניסנובים למרות הנסיבות המקלות של המלחמה. הדבר היחיד שיצר תקווה זה השמועות שהחלו על ספרא משום מקום. אל תטעה אני כל בוקר מעדיף את ספרא על ינאי. אירוני אולי לומר את זה אבל היה עדיף אם עופר היה בירושלים ואדלסון אצלנו.
זה התחיל בסדר עם רודריגז ולאיוס ונגמר זוועה גם באשמת המלחמה אבל בעיקר באשמתם. חן סול זאת רק אשמתם ובורחה לאמה ואבוקסיס והינואר הבזיוני שלהם. הם אשכרה הביאו זר אחד ראוי וכל השאר זרים ברמה של ניסנוב. הם הביאו את פאקינג טאמבדו שבעט מהחצי נגד פתח תקווה כשכל האצטדיון נקרע מצחוק. הם לא הובילו אותנו לעתיד ורוד ואם ספרא לא מגיע משום מקום סיכוי יותר מסביר שלא היינו מתאוששים כל כך מהר מהירידה הזאת כי היא הייתה טראומתית מדי. דברים הלכו טוב בסל והקהל היה מיואש לחלוטין. לא חושב שבזכותם ספרא הגיע זה היה יכול להיות באותה מידה מהניסניבים כנראה. למשחק מול אשדוד הגענו כשאנחנו יודעים שיש את סיפור ספרא ברקע ושהוא צובר תאוצה ובגלל זה כולם הגיעו מתוך תקווה לשרוד, לעבור לספרא ולחסוך את עונה מבישה בלאומית.adom4 כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:13הייתה עלייה במנויים בדוק, לא קיצונית אבל הייתה סוף סף תקווה שנצא לדרך חדשה כי נפטרנו מהעלוקות האלה וזה גם התחיל לא רע עם ההחתמה של רודריגז יימח שמו. או לפחות שהם יובילו אותנו לעתיד ורוד יותר (שבסוף זה גם קרה למרות הירידה).
יותר התכוונתי בקטע שמהם לפחות היה אפשר להשתחרר, אתה מדמיין את הניסנובים וגרינברג משחררים את הקבוצה לספרא בלי בעיות?Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:21זה התחיל בסדר עם רודריגז ולאיוס ונגמר זוועה גם באשמת המלחמה אבל בעיקר באשמתם. חן סול זאת רק אשמתם ובורחה לאמה ואבוקסיס והינואר הבזיוני שלהם. הם אשכרה הביאו זר אחד ראוי וכל השאר זרים ברמה של ניסנוב. הם הביאו את פאקינג טאמבדו שבעט מהחצי נגד פתח תקווה כשכל האצטדיון נקרע מצחוק. הם לא הובילו אותנו לעתיד ורוד ואם ספרא לא מגיע משום מקום סיכוי יותר מסביר שלא היינו מתאוששים כל כך מהר מהירידה הזאת כי היא הייתה טראומתית מדי. דברים הלכו טוב בסל והקהל היה מיואש לחלוטין. לא חושב שבזכותם ספרא הגיע זה היה יכול להיות באותה מידה מהניסניבים כנראה. למשחק מול אשדוד הגענו כשאנחנו יודעים שיש את סיפור ספרא ברקע ושהוא צובר תאוצה ובגלל זה כולם הגיעו מתוך תקווה לשרוד, לעבור לספרא ולחסוך את עונה מבישה בלאומית.
ספרא אני מכיר בגלל הסבים שלו מתל השומר, ההקמה שלהם של בית החולים לילדים.Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:21זה התחיל בסדר עם רודריגז ולאיוס ונגמר זוועה גם באשמת המלחמה אבל בעיקר באשמתם. חן סול זאת רק אשמתם ובורחה לאמה ואבוקסיס והינואר הבזיוני שלהם. הם אשכרה הביאו זר אחד ראוי וכל השאר זרים ברמה של ניסנוב. הם הביאו את פאקינג טאמבדו שבעט מהחצי נגד פתח תקווה כשכל האצטדיון נקרע מצחוק. הם לא הובילו אותנו לעתיד ורוד ואם ספרא לא מגיע משום מקום סיכוי יותר מסביר שלא היינו מתאוששים כל כך מהר מהירידה הזאת כי היא הייתה טראומתית מדי. דברים הלכו טוב בסל והקהל היה מיואש לחלוטין. לא חושב שבזכותם ספרא הגיע זה היה יכול להיות באותה מידה מהניסניבים כנראה. למשחק מול אשדוד הגענו כשאנחנו יודעים שיש את סיפור ספרא ברקע ושהוא צובר תאוצה ובגלל זה כולם הגיעו מתוך תקווה לשרוד, לעבור לספרא ולחסוך את עונה מבישה בלאומית.
היו משחררים כמו ששיחררו למיינצברגים. הקהל היה גומר אותם אם הם לא היו מוכרים. מיינצברג עשה בהתחלה קולות של לא רוצה למכור ושזה לא רציני והקהל הבהיר מהר מאוד שלטובתו כדאי שימכור בלי לעשות שטויות.adom4 כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:24יותר התכוונתי בקטע שמהם לפחות היה אפשר להשתחרר, אתה מדמיין את הניסנובים וגרינברג משחררים את הקבוצה לספרא בלי בעיות?Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:21זה התחיל בסדר עם רודריגז ולאיוס ונגמר זוועה גם באשמת המלחמה אבל בעיקר באשמתם. חן סול זאת רק אשמתם ובורחה לאמה ואבוקסיס והינואר הבזיוני שלהם. הם אשכרה הביאו זר אחד ראוי וכל השאר זרים ברמה של ניסנוב. הם הביאו את פאקינג טאמבדו שבעט מהחצי נגד פתח תקווה כשכל האצטדיון נקרע מצחוק. הם לא הובילו אותנו לעתיד ורוד ואם ספרא לא מגיע משום מקום סיכוי יותר מסביר שלא היינו מתאוששים כל כך מהר מהירידה הזאת כי היא הייתה טראומתית מדי. דברים הלכו טוב בסל והקהל היה מיואש לחלוטין. לא חושב שבזכותם ספרא הגיע זה היה יכול להיות באותה מידה מהניסניבים כנראה. למשחק מול אשדוד הגענו כשאנחנו יודעים שיש את סיפור ספרא ברקע ושהוא צובר תאוצה ובגלל זה כולם הגיעו מתוך תקווה לשרוד, לעבור לספרא ולחסוך את עונה מבישה בלאומית.
אחלה ספרא רק לא דיברתי עליו דיברתי על מיינצברג וניסנוב. היה נחמד אם היה מביא איזה אבו פאני ברמת ההצהרה או יוספי אבל באמת שזה בשוליים ואין לי מילה אחת רעה לומר עליו בניגוד לעופר שלזה צריך לפנות כמה ימים.חסוניפולוס כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:25ספרא אני מכיר בגלל הסבים שלו מתל השומר, ההקמה שלהם של בית החולים לילדים.Red_man כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:21זה התחיל בסדר עם רודריגז ולאיוס ונגמר זוועה גם באשמת המלחמה אבל בעיקר באשמתם. חן סול זאת רק אשמתם ובורחה לאמה ואבוקסיס והינואר הבזיוני שלהם. הם אשכרה הביאו זר אחד ראוי וכל השאר זרים ברמה של ניסנוב. הם הביאו את פאקינג טאמבדו שבעט מהחצי נגד פתח תקווה כשכל האצטדיון נקרע מצחוק. הם לא הובילו אותנו לעתיד ורוד ואם ספרא לא מגיע משום מקום סיכוי יותר מסביר שלא היינו מתאוששים כל כך מהר מהירידה הזאת כי היא הייתה טראומתית מדי. דברים הלכו טוב בסל והקהל היה מיואש לחלוטין. לא חושב שבזכותם ספרא הגיע זה היה יכול להיות באותה מידה מהניסניבים כנראה. למשחק מול אשדוד הגענו כשאנחנו יודעים שיש את סיפור ספרא ברקע ושהוא צובר תאוצה ובגלל זה כולם הגיעו מתוך תקווה לשרוד, לעבור לספרא ולחסוך את עונה מבישה בלאומית.
אני משוחד כי רק בגדורגל הקשיבו והקצו לי מקום למשחקים
ואחרי כל זה
הדרך ניהול, ההקפה שלו באנשים שנושמים את המועדון כבר מהסושיאל,
זה אחרת.