אם זה לא משהו מבוסס, לא מבין מה יש להלחיץ פה את כל הפורום עם ההודעה הזאת. ואם זה מבוסס אז זה לא ממש שמועה
וולקאם סתיו טוריאל
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2284 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
ממה שרשום הבנאדם בכלל חולה.
מה גמר ת'עונה?
נראה לכם שהיו מחדשים חוזה כשיש לו אופציה לצאת לחו"ל בסיום העונה אם היו יודעים שסיים אותה?
מה גמר ת'עונה?
נראה לכם שהיו מחדשים חוזה כשיש לו אופציה לצאת לחו"ל בסיום העונה אם היו יודעים שסיים אותה?
יחד, רק יחד! 
-
Piz
- קיבל.ה 144 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 830 לייקים

לפי הסטורי של סתיו אתמול באינסטגרם לא משתמע שסיים את העונה או משהו חלילה. נשלח לו מכאן השתתפות בצערו, שלא ידע עוד צער, רפואה שלימה, ושכל החיים שלו יהיו חגיגות אדומות של רגעים יפים בהפועל.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 843 לייקים
מישהו יודע מה קורה איתו?
כשיר לשבת? גמר את העונה?
כשיר לשבת? גמר את העונה?
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2284 לייקים
לפי המסיבת עיתונאים עם ברדה עכשיו, טוריאל עשה אימון חלקי וממש לא נשמע שהוא גמר את העונה (אם כי בין השורות אפשר להבין שלנתניה הוא כנראה לא יהיה כשיר).
-
אונישנקו
- קיבל.ה 477 לייקים
ד"א באחד הסרטונים של אדמוני אפשר לראות שהוא עלה בשיחת וידאו בחגיגות בתוך האצטדיון.
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
אין מה להגיד כשהוא על המגרש התרומה ההתקפית שלו אדירה אבל אני פשוט לא אוהב את השפת גוף שלו והחוסר פירגון לחברים
לא פעם ראשונה העונה שהוא הולך לבד… יכול היה לפרגן פעמיים המשחק לגול לחברים שלו
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1660 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 271 לייקים
לגמריRedDrifter כתב: ↑07 פברואר 2026, 18:11 אין מה להגיד כשהוא על המגרש התרומה ההתקפית שלו אדירה אבל אני פשוט לא אוהב את השפת גוף שלו והחוסר פירגון לחברים
מסירה לבואטנג שאולי הייתה יכולה לגרום לו להכניס גול בבכורה, אבל זה לפי דעתי האפקט של כוכב שלא שיחק הרבה זמן.
מקווה שהצוות המקצועי יטפל בזה
-
Red Ghost
- קיבל.ה 592 לייקים
טוריאל ניסה קצת בכח היום.
הוא פחות חד והיה קצת אגואיסט
זה מורגש שהוא היה מחוץ לרצף והדרבי והוא רוצה להחזיר את עצמו לעניינים
בנוסף משהו לא מרגיש עדין בריא לגמרי.
כל תיקול הוא תופס ברך ומרגיש כאילו הוא עוד רגע שוב בחוץ לחודש
הוא פחות חד והיה קצת אגואיסט
זה מורגש שהוא היה מחוץ לרצף והדרבי והוא רוצה להחזיר את עצמו לעניינים
בנוסף משהו לא מרגיש עדין בריא לגמרי.
כל תיקול הוא תופס ברך ומרגיש כאילו הוא עוד רגע שוב בחוץ לחודש
-
אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
אני מקווה שהבן אדם ישאר כשיר ויוריד חלודה
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
סולח לו על הכל. גם אם הוא רק מהלך על המגרש הקבוצה נראית הרבה יותר טוב
-
L.S
- קיבל.ה 2108 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
-
Money
- קיבל.ה 1149 לייקים
לא יודע לקנוס אותו
אבל חייבים לעשות לו שיחת נזיפה על המשחק אתמול.
אבל חייבים לעשות לו שיחת נזיפה על המשחק אתמול.
- DJSavta
- קיבל.ה 472 לייקים
-
adom4
- קיבל.ה 755 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2885 לייקים
מצאתם על מי ליפול, משעמם לכם?
עד שטוריאל לא שיחק לא הינו בכלל קרובים לסכן את השער
עד שטוריאל לא שיחק לא הינו בכלל קרובים לסכן את השער
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 117 לייקים
שנים אנחנו משוועים לשחקנים חצופים שלא מחשבנים ולא רואים בעיניים כי ככה מגיעים למעלה וככה מנצחים דרבים אז עכשיו להתלונן? פחות לטעמי.
ברור לגמרי שזה שילוב גם של רעב ורצון להוכיח אחרי הפציעה. הוא עוד ימסור ויבשל לאחרים וגם יבקיע. הילד כוכב ובין האחראים למקום שאנחנו נמצאים בו אחרי המסע בלאומית.
ברור לגמרי שזה שילוב גם של רעב ורצון להוכיח אחרי הפציעה. הוא עוד ימסור ויבשל לאחרים וגם יבקיע. הילד כוכב ובין האחראים למקום שאנחנו נמצאים בו אחרי המסע בלאומית.
אוהבים אותך כולם 
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1553 לייקים
אחלה, כוכב, מסיר חלודה, הכל טוב ויפה, לא יכול להיות שהוא מנסה לשים את הגול בעצמו בכל התקפה. היום ניצחנו, במשחקים אחרים נאבד על השטויות האלה נקודות. זה קודם כל ברמת הקבוצה שכל שחקן יידע איפה להיות, לאן לרוץ ולאן למסור בהתקפות מתפרצות, אבל מצופה משחקן שהוא לא ילד שהוא הכוכב של הקבוצה לעשות את הפעולות הנכונות עבור הקבוצה.
יש לי הצעה שיכולה לעזור, לא יודע איזה בונוס הוא מקבל עבור שער שהוא מבקיע, אבל שיתנו לו עד סוף העונה בונוס כפול על כל בישול.
יש לי הצעה שיכולה לעזור, לא יודע איזה בונוס הוא מקבל עבור שער שהוא מבקיע, אבל שיתנו לו עד סוף העונה בונוס כפול על כל בישול.
- בונדר
- קיבל.ה 293 לייקים
אתמול הוא איכזב אבל הוא ממש לא שחקן אגואיסט, הוא מלך הבישולים ביחד עם אלקוקין.הלך המומנטום כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:36 אחלה, כוכב, מסיר חלודה, הכל טוב ויפה, לא יכול להיות שהוא מנסה לשים את הגול בעצמו בכל התקפה. היום ניצחנו, במשחקים אחרים נאבד על השטויות האלה נקודות. זה קודם כל ברמת הקבוצה שכל שחקן יידע איפה להיות, לאן לרוץ ולאן למסור בהתקפות מתפרצות, אבל מצופה משחקן שהוא לא ילד שהוא הכוכב של הקבוצה לעשות את הפעולות הנכונות עבור הקבוצה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1553 לייקים
אתמול יכל לסיים עם שני בישולים אם היה מקבל את ההחלטה הנכונהבונדר כתב: ↑08 פברואר 2026, 15:16אתמול הוא איכזב אבל הוא ממש לא שחקן אגואיסט, הוא מלך הבישולים ביחד עם אלקוקין.הלך המומנטום כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:36 אחלה, כוכב, מסיר חלודה, הכל טוב ויפה, לא יכול להיות שהוא מנסה לשים את הגול בעצמו בכל התקפה. היום ניצחנו, במשחקים אחרים נאבד על השטויות האלה נקודות. זה קודם כל ברמת הקבוצה שכל שחקן יידע איפה להיות, לאן לרוץ ולאן למסור בהתקפות מתפרצות, אבל מצופה משחקן שהוא לא ילד שהוא הכוכב של הקבוצה לעשות את הפעולות הנכונות עבור הקבוצה.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 76 לייקים
לא שהוא הפרימדונה שעושים ממנו פה, אבל אתמול הוא עשה לי פלשבק להזדמנות הנדירה שהיתה לו לסיים לדאפה את הבצורת לפני שזה מתדרדר לתהום.בונדר כתב: ↑08 פברואר 2026, 15:16אתמול הוא איכזב אבל הוא ממש לא שחקן אגואיסט, הוא מלך הבישולים ביחד עם אלקוקין.הלך המומנטום כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:36 אחלה, כוכב, מסיר חלודה, הכל טוב ויפה, לא יכול להיות שהוא מנסה לשים את הגול בעצמו בכל התקפה. היום ניצחנו, במשחקים אחרים נאבד על השטויות האלה נקודות. זה קודם כל ברמת הקבוצה שכל שחקן יידע איפה להיות, לאן לרוץ ולאן למסור בהתקפות מתפרצות, אבל מצופה משחקן שהוא לא ילד שהוא הכוכב של הקבוצה לעשות את הפעולות הנכונות עבור הקבוצה.
אתה קשר. יש לך הזדמנות לשים חלוץ בכושר משחק רע מול שער ריק/אחד על אחד עם השוער. תמסור את הכדור ותן להם לפשל או להצליח לבד, לעזאזל.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
וואו על כל דבר מתבכיינים פה זה לא יאמן.
- Sin Queso
- קיבל.ה 812 לייקים
שאין על מה להתלונן מתלוננים על זה שברדה לא משחק טיקי-טאקה שלויזו עושה פרצופים בסתר ושטוריאל לא מוסר.
- בונדר
- קיבל.ה 293 לייקים
מזכיר לי את ההודעה האגדית שכתבו פה על "נימניזציה" של טוריאל, על זה שהוא רץ להודות לשיר שחקן שלו.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- Hapolo
- קיבל.ה 1029 לייקים
היה חייב למסור, לא מקובל לשחק ככה גם אם אתה סתיו טוריאל. לכו תחפשו עניין אחר לקרוא לאנשים בכיינים.
ויאלה סתיו טוריאל תתן את הכל בשביל הפועל
ויאלה סתיו טוריאל תתן את הכל בשביל הפועל
רדיוס לבית"ר!
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
גם ללואיזו היה מצב בסוף שהיה צריך למסור ובעט. אף אחד לא בא אליו בטענות
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
זה נבע מתוך התסכול שלו שלא מסרו לו לפניאסון למכבי כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:38 גם ללואיזו היה מצב בסוף שהיה צריך למסור ובעט. אף אחד לא בא אליו בטענות
מותר לבקר את טוריאל חברים.
אף לא צעד לאחור 
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
צנצי חושף:
פרטים חדשים בחוזהו המשודרג של סתיו טוריאל בהפועל ת"א -
מענק חתימה 50 אלף אירו
שכרו עולה רטרואקטיבית מתחילת השנה עד חודש ינואר
15 שערים ובישולים - 25 אלף אירו
עוד 10 שערים ובישולים - 25 אלף אירו
מדובר בסדר גודל של 400 אלף אירו
פרטים חדשים בחוזהו המשודרג של סתיו טוריאל בהפועל ת"א -
מענק חתימה 50 אלף אירו
שכרו עולה רטרואקטיבית מתחילת השנה עד חודש ינואר
15 שערים ובישולים - 25 אלף אירו
עוד 10 שערים ובישולים - 25 אלף אירו
מדובר בסדר גודל של 400 אלף אירו
אף לא צעד לאחור 
- DJSavta
- קיבל.ה 472 לייקים
וואלה צעקתי על המסך "למה לא לשאנדה??" (לא האמנתי שאגיד את זה)אסון למכבי כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:38 גם ללואיזו היה מצב בסוף שהיה צריך למסור ובעט. אף אחד לא בא אליו בטענות
-
CouchPotato
- קיבל.ה 76 לייקים
כי לואיזו היה במצב בעיטה ובעט טוב, ולא הסתבך בכדרור מיותר במרחק קילומטר מהשער.אסון למכבי כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:38 גם ללואיזו היה מצב בסוף שהיה צריך למסור ובעט. אף אחד לא בא אליו בטענות
איזה גולר הוא באמת
מקווה שהוא ימשיך להוריד חלודה לפלייאוף ומקווה שהקוף של להיות במשחקים שניצחנו קצת ירד לו מהגב היום והוא יהיה קצת יותר קבוצתי
אבל אני פשוט מת עליו
מקווה שהוא ימשיך להוריד חלודה לפלייאוף ומקווה שהקוף של להיות במשחקים שניצחנו קצת ירד לו מהגב היום והוא יהיה קצת יותר קבוצתי
אבל אני פשוט מת עליו
-
CouchPotato
- קיבל.ה 76 לייקים
סקורר אמיתי. שווה את העצבים שהוא מביא לי כל משחק כשהוא מתעקש לכדרר לתוך קיר במקום למסור לשחקן שנע לשטח.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 758 לייקים
מצחיק כי חוץ מהשערים שלו שאר הפעולות שלו לא היה טובות חוץ מ2 פעולות טובות מחצית שנייה.
אין לי ספק שהוא ישתפר, נכס.
אין לי ספק שהוא ישתפר, נכס.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2284 לייקים
חלוד (מובן למה), אבל שחקן קלאצ׳ אדיר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
צריך להוריד קצת חלודה עם המשחקי מעבר אבל נתן לנו 2 גולים אין תלונות
טופ קילר אינסטיקנט
טופ קילר אינסטיקנט
אף לא צעד לאחור