בטוח שכיף איתך במסיבות
שאנדה סילבה
-
cholo
- קיבל.ה 251 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 884 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6109 לייקים
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 299 לייקים
מההתחלה המשכתי לטעון שהוא שחקן וצריך לתת לו צאנס, שמח שצדקתי
-
L.S
- קיבל.ה 2095 לייקים
הוא כוכב של המשחק ומה שיש לו ברגליים אין לשום זר של חיפה / מכבי או ביתר להציע. כנל לגבי לויזו
הבעיה של שאנדה היא לא ביכולת שלו, אלה בראש שלו.
על פניו, נראה שהצליחו לחבר שם את הברגים למקום הנכון ואנחנו מתחילים להנות מהכשרון שלו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ר.ש
- קיבל.ה 502 לייקים
צריך לפתוח ביום שישי בכנף שמאל מול ירושלים. לואיזו באמצע, טוריאל בימין.
רואה שחורות המקורי
- רדפוקס
- קיבל.ה 6109 לייקים
לא הבנתי אתה טוען שהוא יותר טכני ומוכשר מלויזו?
-
D&3
- קיבל.ה 1623 לייקים
לא יודע, הבישול בדרבי, הבעיטה נגד נתניה שקורין הבקיע את הריבואנד, ההרמה לבואטנג שהורחקה לוולה של אלקוקין, ברשימה שלי אלה לגמרי מהלכי תכלס.
אני לגמרי בדעה שעוד מוקדם להגיד שזה שחקן שצריך להישאר בעונה הבאה נניח, אבל מבחינתי לפחות מאז החזרה מהפציעה הוא נראה נהדר
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2615 לייקים
האמת היא שגם בבכורה שלו (האמיתית, לא ההיא בגרין עם האדום) נגד הפועל חיפה בבית בספטמבר הוא הראה כמה מהלכים אדירים.
פשוט היו לו גם כמה מעצבנים (יחד עם בוסקילה).
אבל יש לו מה להציע כשהכדור אצלו ברגל. זה לא משהו שהתגלה בבישול לאלטמן בדקה 92.
פשוט היו לו גם כמה מעצבנים (יחד עם בוסקילה).
אבל יש לו מה להציע כשהכדור אצלו ברגל. זה לא משהו שהתגלה בבישול לאלטמן בדקה 92.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8062 לייקים
זה לא שאין תכלס בכלל, בוודאי שהבישול בדרבי היה פעולה אדירה שלו, אבל גם אם נסתכל על המהלך אתמול - הוא משך שמאלה נהדר ובמקום להגביה הוא חזר לימין מה שאפשר להגנה להסתדר ולהרחיק (כמובן שזה יצא לנו ממש טוב
אין ספק שהוא הרבה יותר טוב מאז הדרבי, אבל אני עדיין לא בטוח לגביו. נקווה שיוכיח לי שאני טועה.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2282 לייקים
לא מסכים לגבי הפעולה שלו אתמול - תסתכל בתקציר - דווקא החזרה שלו לימין שמה אותו בעמדה לבישול עם קצת יותר דיוק. אם הכדור קצת יותר גבוה ועובר את השחקן שהרחיק לאלקוקין, יש שם שני שחקנים חופשיים לגמרי עם מצב וודאי לגול. הרבה גבוהה ב-5 סנטימטר והוא עם בישול גדולהוקיץ' כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:14זה לא שאין תכלס בכלל, בוודאי שהבישול בדרבי היה פעולה אדירה שלו, אבל גם אם נסתכל על המהלך אתמול - הוא משך שמאלה נהדר ובמקום להגביה הוא חזר לימין מה שאפשר להגנה להסתדר ולהרחיק (כמובן שזה יצא לנו ממש טוב). גם מול נתניה היה קטע שלויזו או קורין שמו לו כדור לבעיטה בנגיעה והוא העדיף להשתלט ולעשות הטעיה עד שבסוף הוא נחסם.
אין ספק שהוא הרבה יותר טוב מאז הדרבי, אבל אני עדיין לא בטוח לגביו. נקווה שיוכיח לי שאני טועה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8062 לייקים
הסתכלתי בתקציר ואני לא מסכים. בעיני היה הרבה יותר נכון להגביה בשמאל.oleg neduda כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:21לא מסכים לגבי הפעולה שלו אתמול - תסתכל בתקציר - דווקא החזרה שלו לימין שמה אותו בעמדה לבישול עם קצת יותר דיוק. אם הכדור קצת יותר גבוה ועובר את השחקן שהרחיק לאלקוקין, יש שם שני שחקנים חופשיים לגמרי עם מצב וודאי לגול. הרבה גבוהה ב-5 סנטימטר והוא עם בישול גדולהוקיץ' כתב: ↑08 פברואר 2026, 12:14זה לא שאין תכלס בכלל, בוודאי שהבישול בדרבי היה פעולה אדירה שלו, אבל גם אם נסתכל על המהלך אתמול - הוא משך שמאלה נהדר ובמקום להגביה הוא חזר לימין מה שאפשר להגנה להסתדר ולהרחיק (כמובן שזה יצא לנו ממש טוב). גם מול נתניה היה קטע שלויזו או קורין שמו לו כדור לבעיטה בנגיעה והוא העדיף להשתלט ולעשות הטעיה עד שבסוף הוא נחסם.
-
D&3
- קיבל.ה 1623 לייקים
גם אם זה היה מהלך נכון או לא אני אהיה הסטטיסטיקאי (איכס) ואגיד שמאז הפציעה יש לו כולה 90 דקות +- ועוד נגד שחקנים עייפים, ככה שזה ממש ממש מוקדם להסיק מסקנות
ולגבי המהלך הוא כמובן היה המהלך הנכון היא הוא נגמר בשער
ולגבי המהלך הוא כמובן היה המהלך הנכון היא הוא נגמר בשער
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1085 לייקים
מה שאפשר להתרשם זה שסילבה זה שחקן שפורח כשיש לו שטחים. קצת יותר קשה לו כשההגנות צפופות (לפחות ככה נראה כרגע). אבל בגדול, נהנה לראות אותו מאד כרגע ולדעתי הוא אחלה תוספת כח ביקר כשקיבל בטחון וחזרה לו שמחת החיים. שלישייה קדמית שלו של טוריאל ושל לויזו ביחד זה חתיכת כאב ראש.