איך עוצרים את כדור השלג?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1070 לייקים

ואו איזה התפוררות מפוארת
מרגיש שהכל קשור והכל לא קשור
במקצועי, הפציעה של אלייזה הייתה הטריגר והיא חשפה את מה שכולנו שמנו לב אבל חיינו עם זה יחסית בשלום, אין לנו ניהול משחק ואנחנו נשענים על יכולת אישית ותו לא
בניהולית, כשמישיש נותן כזאת תפוקה והישראלים לא קיימים וסובלים מפציעות היינו חייבים לעשות מהלכים עוד קודם ולהנחית חיזוק
בקארמה, חטא ההיבריס , עדיין לא יודע לשים את האצבע על המעשה המביש אבל ברוך השם לא היו חסרים כאלו

צריך פה ריפרש לפני שיהיה מאוחר מידי
long live the zapta
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  82 לייקים

מעיפים את איטודיס.
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

תסתכל על כל הקבוצות שהיו במגמה שלילית העונה ואיך יצאו מזה
באיירן, פרטיזן, מילאנו, הכוכב, ברצלונה
כל אלה החליפו מאמן ועצרו את כדור השלג והפכו את המומנטום לחיובי
השאלה מתי יבינו את זה אצלנו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1696 לייקים

גם אם נגיד איטודיס מאמן על, והוא הביא לנו יורוקאפ
חייב ללכת בשביל לעצור את כדור השלג
זהו זה לא קשה
שיקח איתו את דדאס והינס גם כמובן
אדומה שלי אור
קיבל.ה  16 לייקים

להעיף את איטודיס ואת מיציץ6מליון
ואן גוך
קיבל.ה  295 לייקים

להוריד את איטודיס להיות עוזר מאמן, את דדאס העוזר של העוזר, ולהביא פיל ג׳קסון
Davidcito
קיבל.ה  5 לייקים

מחזירים את בראיינט מפציעה ומביאים זר לעמדה 4 (מוותר כרגע על מחליף לאניס)
ההוא מפעם
קיבל.ה  342 לייקים

קודם כל להפטר מהדאדסים גם דדאסאבא וגם דאדסון
אבל אני לא חושב שזה יקרה עד שעופר ישמע את דעתו של הקהל בנושא
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
shaharot
קיבל.ה  1105 לייקים

להתאבד על נייגל הייז דיוויס + אלייזה חוזר מפציעה
יש לנו 4 משחקים בלבד עד סוף החודש
זמן טוב שכולם יאפסו כוונות

הבעיה שיום ראשון שוב ירושלים ואני באמת לא מסוגל נפשית לעוד הפסד נגד הארפר
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  884 לייקים

shaharot כתב: 06 פברואר 2026, 07:51 להתאבד על נייגל הייז דיוויס + אלייזה חוזר מפציעה

הוא סגר במילווקי
shaharot
קיבל.ה  1105 לייקים

בז'רנו כתב: 06 פברואר 2026, 07:57
shaharot כתב: 06 פברואר 2026, 07:51 להתאבד על נייגל הייז דיוויס + אלייזה חוזר מפציעה

הוא סגר במילווקי
יש מלא פרסומים עכשיו שהם הספיקו לשחרר אותו
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  884 לייקים

shaharot כתב: 06 פברואר 2026, 08:03
בז'רנו כתב: 06 פברואר 2026, 07:57

הוא סגר במילווקי
יש מלא פרסומים עכשיו שהם הספיקו לשחרר אותו
וואלה? נקווה שיש לנו כסף עבורו ושהוא בכלל ירצה לבוא
תעיף ליציע
קיבל.ה  295 לייקים

צריך לעשות שינוי בעמדת המאמן לא בגלל שאיטודיס לא
מאמן טוב אלא נראה שאין דרך חזרה מהמשבר וחוסר
האמון של השחקנים בו. אתה לא יכול להחליף עכשיו
חמישה שחקנים.
להביא מאמן + שחקן בעמדה 4 + בריאנט חוזר
זה מתכון שאמור להיות מוצלח לסיים 6 ראשונות.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  661 לייקים

לדעתי כדאי להחתים 4 ומהר - גם אם זה לא קליבר בסדר גודל של נייג'ל-הייז דיוויס או יאבוסלה.
בראיינט יחזור.
אין מה להחליף מאמן עד סוף העונה, הנזק יכול להיות גדול מהתועלת כי זה חדר הלבשה פריך ועמוס מאד ואיטודיס מחזיק את כולם קצר.
חייב אבל לתת יותר דקות לכל השחקנים בסגל, בכל משחק.
לשים יותר דגש על משחק ריצה, מסירות וחדירות פנימה לגבוהים (במקום קליעה לשלוש), ריבאונד והגנה (משמע - יותר דקות של שחקני הגנה טובים: איש, פלטין, בלייזר, מדר שמייצר לחץ וחטיפות לפעמים).
להוריד ציפיות ביחס ליורוליג ולהגיע עם פחות לחץ. גם בליגה בישראל, להוריד לחץ - נגיע לפלייאוף ושם אלוהים גדול.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  792 לייקים

איטודיס כבר לא יצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה, ואסור לחכות עם זה אפילו יום אחד בעיני. עופר גם יודע את זה. וזה יותר חשוב מכל רכש, עוד לפני שמביאים שחקן ל- 4.

הייתי מביא כבר אתמול בלילה את אנדראה טרינקיירי, הוא פנוי, והסגנון שלו יכול לעבוד מדהים בהפועל. אלטרנטיבית, המאמן האירופי הכי חזק בשוק שגם פנוי כרגע זה ז׳ליקו אוברדוביץ׳, לא יודע איך הוא יכול להשתלב בהפועל ואם בכלל ירצה להגיע לפה.
Red_man
קיבל.ה  2140 לייקים

Mendelson כתב: 06 פברואר 2026, 12:05 איטודיס כבר לא יצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה, ואסור לחכות עם זה אפילו יום אחד בעיני. עופר גם יודע את זה. וזה יותר חשוב מכל רכש, עוד לפני שמביאים שחקן ל- 4.

הייתי מביא כבר אתמול בלילה את אנדראה טרינקיירי, הוא פנוי, והסגנון שלו יכול לעבוד מדהים בהפועל. אלטרנטיבית, המאמן האירופי הכי חזק בשוק שגם פנוי כרגע זה ז׳ליקו אוברדוביץ׳, לא יודע איך הוא יכול להשתלב בהפועל ואם בכלל ירצה להגיע לפה.
מה ז׳ליקו בחייאת?
לגבי טרינקיירי יש על מה לדבר
Adom_Adom
קיבל.ה  548 לייקים

Mendelson כתב: 06 פברואר 2026, 12:05 איטודיס כבר לא יצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה, ואסור לחכות עם זה אפילו יום אחד בעיני. עופר גם יודע את זה. וזה יותר חשוב מכל רכש, עוד לפני שמביאים שחקן ל- 4.

טרינקיירי שם בירידה, לא?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  792 לייקים

Red_man כתב: 06 פברואר 2026, 12:08

מה ז׳ליקו בחייאת?
אמרתי שהייתי מביא את טרינקיירי, הוא בדיוק מה שהקבוצה צריכה. אבל לא יודע אם הוא ירצה לבוא, וז'ליקו זה על הנייר המאמן הכי מעוטר ומנוסה שפנוי בשוק האירופי. למרות שהוא באמת מיושן, קראתי לא מזמן שהוא עדיין רוצה לאמן.
תעיף ליציע
קיבל.ה  295 לייקים

טרינקיירי חתיכת גאון כדורסל.
נראה לי יושב על הפועל בצורה מדהימה.
זאת קריאה לעופר - לסגור ביום ראשון בלילה .
זה יהיה החיזוק הכי טוב שתוכל לעשות.
איש גדול
קיבל.ה  494 לייקים

אז זהו שאני לא בטוח שעופר מבין את זה
היו לו תכניות גדולות לאיטודיס
אני ממש מפחד מזה שהוא עדין חושב שאיטודיס יצליח בסוף.
מניסיון העבר עם עופר היה מבין את זה הוא כבר היה מפטר אותו.
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 06 פברואר 2026, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  2140 לייקים

Mendelson כתב: 06 פברואר 2026, 12:14
Red_man כתב: 06 פברואר 2026, 12:08

מה ז׳ליקו בחייאת?
אמרתי שהייתי מביא את טרינקיירי, הוא בדיוק מה שהקבוצה צריכה. אבל לא יודע אם הוא ירצה לבוא, וז'ליקו זה על הנייר המאמן הכי מעוטר ומנוסה שפנוי בשוק האירופי. למרות שהוא באמת מיושן, קראתי לא מזמן שהוא עדיין רוצה לאמן.
עם כל הכאב מה שנשאר מז׳ליקו זה בעיקר השם. הכדורסל האירופי השתנה מאוד ואני לא יודע אם הוא יכול להמציא את עצמו מחדש. הוא ידע להניח את המפתחות בפרטיזן וזה לא מוריד מהגדולה שלו במילימטר.
טריינקרי בהחלט שווה את הניסיון. כן מדובר במאמן עם שם באירופה ולא איזה טירון שהשחקנים לא יספרו. אני מאמין גדול באיטודיס אבל אני לא יכול לראות יותר את הכדורסל בידודים הזה והזריקות המופקרות לשלוש.
Charlie
קיבל.ה  1160 לייקים

Red_man כתב:
Red_man כתב: 06 פברואר 2026, 12:08 מה ז׳ליקו בחייאת?
עם כל הכאב מה שנשאר מז׳ליקו זה בעיקר השם. הכדורסל האירופי השתנה מאוד ואני לא יודע אם הוא יכול להמציא את עצמו מחדש. הוא ידע להניח את המפתחות בפרטיזן וזה לא מוריד מהגדולה שלו במילימטר.
טריינקרי בהחלט שווה את הניסיון. כן מדובר במאמן עם שם באירופה ולא איזה טירון שהשחקנים לא יספרו. אני מאמין גדול באיטודיס אבל אני לא יכול לראות יותר את הכדורסל בידודים הזה והזריקות המופקרות לשלוש.
לא נפלתי מהרזומה שלו.

קראתי איפשהו שביוון פורסם כי פאו רוצה להחזיר את איטודיס . אם איטודיס יחליף את ארגין אטאמן באתונה - אולי אטאמן יחליף את איטודיס בתל אביב?! נעשה טרייד של מאמנים. בסופו של דבר, לאטאמן יש 3 אליפויות יורוליג ואלמלא הקורונה והפסקת המשחקים היו לו 4.
ולפני כן היו לו עוד 3 תארים אירופאיים נוספים . שלא לדבר על אליפויות וגביעים שזכה בטורקיה.
אגב, רק לפני כמה חודשים הוביל את טורקיה ביורובאסקט עד לגמר ורק שם הפסידה טורקיה לגרמניה וסיימה כסגנית .
קובי
קיבל.ה  590 לייקים

אני רק אניח את זה פה

דקה 45:32

אהרל'ה - טריינקרי פנוי לדוגמא
פיני - אוהא זה ה... אם...אם...אם.... אני לא רוצה להגיד את מה שאני רוצה להגיד
אהרל'ה - תגיד תגיד
פיני - לא לא לא
פיני - הוא איש לא קל
אהרל'ה - לא, כי איטודיס זה טיול בפארק
פיני - תקשיב מאחר ועופר שאל אותי לפני איטודיס אז כנראה הוא ישאל אותי בפעם הבאה. אם הוא ישאל אותי אני לא חושב שהוא יוכל להסתדר איתו
אהרל'ה - בדרך כלל העולם מחולק לשניים, אלו שמעריכים את טריינקרי כי לא עבדו איתו ואלו שעבדו איתו. בדרך כלל הוא לא חוזר למקומות שהוא היה בהם וכנראה שזה לא מקרי
פיני -כדורסל יש לו

אוהדי זלגריס כתבו עליו את אותן הבקורות,אחת לאחת, שיש לנו על איטודיס
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

קובי כתב: 07 פברואר 2026, 00:56 אני רק אניח את זה פה

דקה 45:32

אהרל'ה - טריינקרי פנוי לדוגמא
פיני - אוהא זה ה... אם...אם...אם.... אני לא רוצה להגיד את מה שאני רוצה להגיד
אהרל'ה - תגיד תגיד
פיני - לא לא לא
פיני - הוא איש לא קל
אהרל'ה - לא, כי איטודיס זה טיול בפארק
פיני - תקשיב מאחר ועופר שאל אותי לפני איטודיס אז כנראה הוא ישאל אותי בפעם הבאה. אם הוא ישאל אותי אני לא חושב שהוא יוכל להסתדר איתו
אהרל'ה - בדרך כלל העולם מחולק לשניים, אלו שמעריכים את טריינקרי כי לא עבדו איתו ואלו שעבדו איתו. בדרך כלל הוא לא חוזר למקומות שהוא היה בהם וכנראה שזה לא מקרי
פיני -כדורסל יש לו

אוהדי זלגריס כתבו עליו את אותן הבקורות,אחת לאחת, שיש לנו על איטודיס
בהנחה והוא יכול להוציא אותנו מהבוץ שיהיה גלגול של הפיהרר בכבודו ובעצמו. כל עוד מדובר על חוזה חצי שנתי שנועד לגרום לנו לשחק כדורסל אנחנו נסתדר.
אולי מה שהקבוצה צריכה זה חלאה שיעמיד את מישמיש ושאר הירקות במקום.
קובי
קיבל.ה  590 לייקים

"אול אין": הצעת העתק של פאו להייז דייויס
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=533765

כעת, בתקשורת היוונית חשפו את ההצעה שפאו שלחה לשחקן. על פי הנאמר, דימיטריס ינאקופולוס בעלי פאו מתכנן ללכת "אול אין" על הפורוורד
שזכה עם פנרבחצ'ה ביורוליג אשתקד, ומציע לו חוזה עד לקיץ 2028 בתמורה ל-10 מיליון יורו. "זו הצעה על גבול הדמיונית", נכתב.
ASAFABADI
קיבל.ה  299 לייקים

זה בן אדם עם ממוצע של 2 נקודות למשחק בNBA לא למדנו ממיציץ????
Red_man
קיבל.ה  2140 לייקים

Charlie כתב: 06 פברואר 2026, 23:58
Red_man כתב:
לא נפלתי מהרזומה שלו.

קראתי איפשהו שביוון פורסם כי פאו רוצה להחזיר את איטודיס . אם איטודיס יחליף את ארגין אטאמן באתונה - אולי אטאמן יחליף את איטודיס בתל אביב?! נעשה טרייד של מאמנים. בסופו של דבר, לאטאמן יש 3 אליפויות יורוליג ואלמלא הקורונה והפסקת המשחקים היו לו 4.
ולפני כן היו לו עוד 3 תארים אירופאיים נוספים . שלא לדבר על אליפויות וגביעים שזכה בטורקיה.
אגב, רק לפני כמה חודשים הוביל את טורקיה ביורובאסקט עד לגמר ורק שם הפסידה טורקיה לגרמניה וסיימה כסגנית .
עתאמן לא יבוא להפועל בחיים. הוא מאמן נבחרת טורקיה ומקורב של ארדואן. אתה באמת מסוגל לדמיין איזשהו מאמן טורקי מגיע לאמן בארץ כרגע? ועוד את עתאמן?
אדום ותיק
קיבל.ה  1127 לייקים

לעיניין עתאמן,
האם מישהו האמין שרלף קליין ז"ל יאמן את נבחרת גרמניה?
המשפט NEVER SAY NEVER תמיד נכון. ולא שאני חסיד שלו. אבל מיקצועית הוא יכול להתאים.
לדעתי,
את כדור השלג לא נעצור עם פיטורי מאמן!
השחקנים עצמם צריכים להעלות רמה ומוטיבציה ולהשיג ניצחון בכח, בשיניים!
"מחסנית המזל" שלנו נגמרה (דובאי מכבי, אנדולו - מנצחים את היריבות ושומרות אותנו חזק בתמונה).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Charlie
קיבל.ה  1160 לייקים

אדום ותיק כתב:לעיניין עתאמן,
האם מישהו האמין שרלף קליין ז"ל יאמן את נבחרת גרמניה?
המשפט NEVER SAY NEVER תמיד נכון. ולא שאני חסיד שלו. אבל מיקצועית הוא יכול להתאים.
לדעתי,
את כדור השלג לא נעצור עם פיטורי מאמן!
השחקנים עצמם צריכים להעלות רמה ומוטיבציה ולהשיג ניצחון בכח, בשיניים!
"מחסנית המזל" שלנו נגמרה (דובאי מכבי, אנדולו - מנצחים את היריבות ושומרות אותנו חזק בתמונה).
נכון.
אגב, במכבי החליטו לא לפטר את קטש ומאז הם בעליה, גם אם הקבוצה עצמה לא חזקה ולא תגיע כנראה לפלייאין.
אדומה שלי אור
קיבל.ה  16 לייקים

להעיף את קואוץ
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

כן אסור להחליף מאמן עכשיו
שני תארים הוא כבר גמר בוא נחכה שיגמור לנו עוד 2 ואז נחליף 👍🏻
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1070 לייקים

באמת שאין משהו בטוח יותר מהפסד של הפועל לאחרונה
זה באמת מתחיל ונגמר בדיוק אותו הדבר כבר מי סופר כמה משחקים

מול הפועל ירושלים זה בכלל ההימור הקל ביותר
long live the zapta
Red_man
קיבל.ה  2140 לייקים

אפשר לעצור אותו? אנחנו רוצים בכלל לעצור אותו?
הו אמסטרדם

דיי נו. צריך להעיף את איטודיס ואת כריס ג'ונס אבל הבעיות המקצועיות לא ייפתרו את הביזיון הניהולי.
החלטנו לעשות מנוי גם השנה כי לא רצינו לנטוש את הקבוצה אבל הניכור שיש בכל משחק אם זה ליגה או יורוליג פשוט לא מרפה.
לא קשור כן ארגון או לא ארגון וכן יד ושם או לא ואם מנצחים או לא.
ללכת למשחקים זה פשוט עונש מבחינתי ואני מתחרט על היום שחידשתי מנוי. הקבוצה כבר לא איתנו בכל כך הרבה מובנים ואני מקווה שההפסד הזה מול ירושלים יגרום לעופר להבין שהוא חייב לעשות וויתורים רציניים בשביל לא לשרוף את כל ההשקעה שלו בקבוצה. להחזיר את הארגון ולקחת צעד אחורה. כן אני מודע שזה בעייתי ומודע שעופר הוא המשקיע אבל הוא כרגע משקיע בקבוצה מתפוררת ואנחנו שוקעים נפשית איתו בכל יום שעובר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4025 לייקים

השחקנים החליטו שזה ייעצר רק אחרי שדדאס ואיטודיס יילכו
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 08 פברואר 2026, 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  267 לייקים

מדברים על להביא עוד שחקן עם פוזה והרבה מאוד כסף שלא יוכל לשחק בליגה
זה בטוח לא יגרום להתרסקות
Kanta
קיבל.ה  210 לייקים

לא רוצה לראות יותר את מוטלי, ג'ונס ומיציץ' משחקים בליגה.
נקום וניפול עם ברייאנט, בלייקני, אודיאסי, איש, מלקולם, אוטורו והישראלים.
3 שחקנים שכל כך לא נלחמים בהגנה ובריבאונד זה בלתי נסבל. וליורוליג צריך חיזוק כלשהו בעמדת הפורוורד של מישהו עם כישרון שגם יש לו מה להוכיח ולא בא לגזור קופון.
Niro
קיבל.ה  2357 לייקים

Kanta כתב: 08 פברואר 2026, 23:23 לא רוצה לראות יותר את מוטלי, ג'ונס ומיציץ' משחקים בליגה.
3 שחקנים שכל כך לא נלחמים בהגנה ובריבאונד זה בלתי נסבל. וליורוליג צריך חיזוק כלשהו בעמדת הפורוורד של מישהו עם כישרון שגם יש לו מה להוכיח ולא בא לגזור קופון.
עדיין לא יודע סופית לגבי מיציץ', אבל איתך בנוגע לג'ונס ומוטלי. לא צריכים להירשם יותר לליגה, ובכלל שישחקו כמה שפחות.
adom4
קיבל.ה  735 לייקים

Niro כתב: 08 פברואר 2026, 23:28
Kanta כתב: 08 פברואר 2026, 23:23 לא רוצה לראות יותר את מוטלי, ג'ונס ומיציץ' משחקים בליגה.
עדיין לא יודע סופית לגבי מיציץ', אבל איתך בנוגע לג'ונס ומוטלי. לא צריכים להירשם יותר לליגה, ובכלל שישחקו כמה שפחות.
זה לא עוזר כי כבר רשמת אותם ולא השארת מקום לזרים יותר בכל מקרה בגלל איטודיס הגאון.
Niro
קיבל.ה  2357 לייקים

adom4 כתב: 08 פברואר 2026, 23:31
Niro כתב: 08 פברואר 2026, 23:28
זה לא עוזר כי כבר רשמת אותם ולא השארת מקום לזרים יותר בכל מקרה בגלל איטודיס הגאון.
ברור שזה טמטום, אבל עדיין יש לנו אופציית בחירה מבין 9 זרים. לא רוצה לראות לא את מוטלי ולא את ג'ונס במשחקים נגד הגדולות.
שליחת תגובה