מאיזה גיל תקין להביא את הילדה לבלומפילד?
-
עובדיה
- קיבל.ה 262 לייקים
בת 10 חודשים, כבר קופצת בהו הו הו הו. אני חושב שזה הזמן. מה אתם אומרים?
-
עובדיה
- קיבל.ה 262 לייקים
ומה הפרוצדורה? היא צריכה כרטיס משלה? התכנון זה משחק עדין כזה, הפועל ירושלים מרגיש לי בול. אפשר ישר לשער 7? מה אומר @dino
- סומך
- קיבל.ה 1732 לייקים
לפני 20 שנה עת הייתי כרטיסן בשערי בלומפילד, החוק היה שאם הילד מתחת לגובה מותניים או על הידיים - נכנס בלי כרטיס.
אבל זה לפני עידן הקרוסלות.
לגבי האם מתאים להביא אותה, חשוב שתגיע עם טלפון טעון כי יתכן ובשלב מסויים תשתעמם.
לגבי בחירת המשחק, עשיתי את אותו שיקול כשהבאתי את חברתי (ואישתי היום) למשחק של הפועל נגד סכנין, ואז, גבריאל לימה החליט לעשות סלאלום על חצי מגרש ולהכניס לנו
אבל זה לפני עידן הקרוסלות.
לגבי האם מתאים להביא אותה, חשוב שתגיע עם טלפון טעון כי יתכן ובשלב מסויים תשתעמם.
לגבי בחירת המשחק, עשיתי את אותו שיקול כשהבאתי את חברתי (ואישתי היום) למשחק של הפועל נגד סכנין, ואז, גבריאל לימה החליט לעשות סלאלום על חצי מגרש ולהכניס לנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
לא יודע על גיל כזה צעיר
אצלי יותר גדולים ונגד הפועל ירושלים זה משחק נהדר בשביל זה.
בכלל כן ירבו ויתרבו משחקים בשעות הללו, צהריים מוקדמות. השעה הכי טובה למלא איצטדיון. טעם של פעם. ואם כבר טעם, אם אתה שואל אותי, חייבים לעשות משהו עם המזנון התת רמה. לא יעלה על הדעת שכל מה שיהיה להציע שם זה נקניקייה מקרטון, לחמניה מלפני שבועיים, או ביסלי.
תנו אוכל ברמה, אפשרויות יותר מגוונות.
אצלי יותר גדולים ונגד הפועל ירושלים זה משחק נהדר בשביל זה.
בכלל כן ירבו ויתרבו משחקים בשעות הללו, צהריים מוקדמות. השעה הכי טובה למלא איצטדיון. טעם של פעם. ואם כבר טעם, אם אתה שואל אותי, חייבים לעשות משהו עם המזנון התת רמה. לא יעלה על הדעת שכל מה שיהיה להציע שם זה נקניקייה מקרטון, לחמניה מלפני שבועיים, או ביסלי.
תנו אוכל ברמה, אפשרויות יותר מגוונות.
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
אני לקחתי נגד אשדוד באשדוד. חוויה גרועה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1670 לייקים
קודם כל לפי החוק היא חייבת כרטיס בכל גיל
אבל תאכלס, מתחת לגיל שנתיים אתה מכניס על הידיים בקרוסלה ומתווכח קצת אם השומר מבקש לראות כרטיס בשבילה
בגיל 10 חודשים הם דיי זורמים על הכל, תביא מנשא וכמו שכתבו פה סוללה טעונה למקרה חירום
רק תקח בחשבון וזה כמובן זה נורא תלוי בילדה ואיך היא עם רעשים פתאומיים, צעקות וצפיפות יכול להיות לה קצת עמוס
אבל תאכלס, מתחת לגיל שנתיים אתה מכניס על הידיים בקרוסלה ומתווכח קצת אם השומר מבקש לראות כרטיס בשבילה
בגיל 10 חודשים הם דיי זורמים על הכל, תביא מנשא וכמו שכתבו פה סוללה טעונה למקרה חירום
רק תקח בחשבון וזה כמובן זה נורא תלוי בילדה ואיך היא עם רעשים פתאומיים, צעקות וצפיפות יכול להיות לה קצת עמוס
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
הבאתי שני ילדים שלי פעם ראשונה למשחק הירידה בבלומפילד לפני שנתיים.
רציתי חגיגה וקיבלתי טראומה קשה. הקטן היה אז בן חמש, אז הוא פחות הבין את הדיכאון.
רציתי חגיגה וקיבלתי טראומה קשה. הקטן היה אז בן חמש, אז הוא פחות הבין את הדיכאון.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
בני12
- קיבל.ה 2596 לייקים
עשרה חודשים נראה לי צעיר מדי
אני הבאתי את הילדים בערך בגיל 5
הגדולים באים עד היום (ומקטרים על למה עשיתי להם את זה עד היום)
הקטנים פחות התחברו לכדורגל (באים רק לסל)
אני הבאתי את הילדים בערך בגיל 5
הגדולים באים עד היום (ומקטרים על למה עשיתי להם את זה עד היום)
הקטנים פחות התחברו לכדורגל (באים רק לסל)
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
לדעתי 10 חודשים אתה והיא בעיקר תסבלו.
מה תעשה כשהיא תירדם?
מה תעשה כשהיא תירדם?
יחד, רק יחד! 
-
Brilliant
- קיבל.ה 240 לייקים
חבר׳ה, אוף טופיק - אבל מה קורה אתכם ועם לדחוף טלפון לתינוקת בת עשרה חודשים?
לעניין עצמו: נראה לי מוקדם גם כן. לכדורגל מגיל שנתיים וחצי ולכדורסל קצת אח״כ בגלל הרעש.
לעניין עצמו: נראה לי מוקדם גם כן. לכדורגל מגיל שנתיים וחצי ולכדורסל קצת אח״כ בגלל הרעש.
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
בימינו אין חיים בלי טלפון. כל נסיון למנוע את זה מהילדים הוא התעללות לשמה.
וכן, אני מודע כמה התעללות כזו בילדים היא נפוצה, לצערי.
אני רואה כמה הילדים האלה עצובים ומתחננים לעזרה.
וההורים שלהם תמיד מתכחשים למציאות ומשקרים שהילדים פורחים יותר מאחרים.
יש לי ילד בן שבע, יש לו חברים שמגיעים אלינו ומתחננים שניתן להם לשחק בטאבלט שלנו כשההורים שלהם לא מרשים להם...
אומנם הילדות שלי הייתה בשנות ה-70, אבל גם אני התחננתי להורים שלי למשחקי מחשב ניידים של נינטנדו ושרפתי שנות אדם על המשחק הבודד שקיבלתי, שהיה יקר.
משחקי מחשב זה כיף המפתח את המוח, לא ישכנעו אותי אחרת.
וכן, אני מודע כמה התעללות כזו בילדים היא נפוצה, לצערי.
אני רואה כמה הילדים האלה עצובים ומתחננים לעזרה.
וההורים שלהם תמיד מתכחשים למציאות ומשקרים שהילדים פורחים יותר מאחרים.
יש לי ילד בן שבע, יש לו חברים שמגיעים אלינו ומתחננים שניתן להם לשחק בטאבלט שלנו כשההורים שלהם לא מרשים להם...
אומנם הילדות שלי הייתה בשנות ה-70, אבל גם אני התחננתי להורים שלי למשחקי מחשב ניידים של נינטנדו ושרפתי שנות אדם על המשחק הבודד שקיבלתי, שהיה יקר.
משחקי מחשב זה כיף המפתח את המוח, לא ישכנעו אותי אחרת.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים

لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 3500 לייקים
מוסיף, שיש היום משחקים שאפילו מעודדים פעילות חברתית וגם יציאה מהבית (פוקימון גו למשל).
יחד עם זאת , כמו אולי כל דבר בחיים. מה שחשוב זה המינון.
יחד עם זאת , כמו אולי כל דבר בחיים. מה שחשוב זה המינון.
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
פעם הייתי נוסע עם הבת הגדולה שלי בשבתות לאשדוד שם היו בחוף פוקימונים של אירופה. היה אוטו של העבודה...
אני לא יודע מי עדיין משחק בפוקימון גו, אבל לפני איזה עשר שנים זה היה ענק.
כמה טיילנו אז ברגל באזור.
אני לא יודע מי עדיין משחק בפוקימון גו, אבל לפני איזה עשר שנים זה היה ענק.
כמה טיילנו אז ברגל באזור.
لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 3500 לייקים
הבן שלי עדיין רודף אחרי פוקימונים מידי פעם...
- מילפורד
- קיבל.ה 3500 לייקים
ועכשיו משום מה , נזכרתי שבאיזהו משחק עידו גור (אם אני לא טועה) אמר שאנטוניו בלייקני הוא התפתחות פוקימון של אקסבייר מנפורד.
לא באמת קשור לפה , אבל...
לא באמת קשור לפה , אבל...
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
פלאפון זה ממכר, כל החברה התמכרה לזה
זוכר ימים שהיה את הדור הראשון, sms היה להיט. לגבי ילדים, אחת הבעיות זו הקרינה. המוח שלהם פחות ממוגן.
זוכר ימים שהיה את הדור הראשון, sms היה להיט. לגבי ילדים, אחת הבעיות זו הקרינה. המוח שלהם פחות ממוגן.
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
די עם הבדיחה הזאת. קרינה לא מייננת לא מסוכנת לאף אחד. כבר הוכח במאות מחקרים.
لا إله
لا إله
-
Brilliant
- קיבל.ה 240 לייקים
ניטנדו זה לא סמארטפון וגיל 7 זה לא גיל עשרה חודשים. יש מידע כבר די מבוסס על הנזק של סמארטפונים בגילאים המאוד צעירים בהם המוח מתעצב. עד גיל מסויים מומלץ בהרבה מקומות להמנע מהם כליל (ולא שתבינו לא נכון, אני בעצמי נפלתי בזה עם הבת הבכורה שלי ובמידה פחותה עם הבן שאח״כ, וראיתי בעצמי את ההשפעה).
- סומך
- קיבל.ה 1732 לייקים
פלאפונים הם בעיה חמורה ואמנם יש גם תרומה התפתחותית ולימודית משימוש במשחקים אבל אין גם עוררין על הנזקים
והנזקים הם לחשיבה, לריכוז, לויסות הרגשי ולא נזקי קרינה.
וגיל 10 חודשים למסך זה גיל מוקדם מאוד ולא מתאים. כשהתייחסתי לפלאפון בהודעה הראשונה שלי, התייחסתי יותר בכלליות לרעיון של הבאת ילדים בגיל צעיר למשחק. גיל 10 חודשים זה גיל מאוד מוקדם ולדעתי ילדים בגיל הזה ישתעממו מאוד מהר מהאירוע עצמו.
וגיל 10 חודשים למסך זה גיל מוקדם מאוד ולא מתאים. כשהתייחסתי לפלאפון בהודעה הראשונה שלי, התייחסתי יותר בכלליות לרעיון של הבאת ילדים בגיל צעיר למשחק. גיל 10 חודשים זה גיל מאוד מוקדם ולדעתי ילדים בגיל הזה ישתעממו מאוד מהר מהאירוע עצמו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
D&3
- קיבל.ה 1609 לייקים
אם בטעות מישהו מביא ילד בגיל כזה חובה אוזניות לתינוקות
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
חושב שהנזקים הפיכים במידה ומתחילים להגביל שימוש?סומך כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:41 פלאפונים הם בעיה חמורה ואמנם יש גם תרומה התפתחותית ולימודית משימוש במשחקים אבל אין גם עוררין על הנזקים
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
כן, כי הנזקים הם למעשה התנהגותיים. היכולת להתרכז יורדת, ויחד איתה הציונים.dino כתב: ↑03 פברואר 2026, 20:52חושב שהנזקים הפיכים במידה ומתחילים להגביל שימוש?סומך כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:41 פלאפונים הם בעיה חמורה ואמנם יש גם תרומה התפתחותית ולימודית משימוש במשחקים אבל אין גם עוררין על הנזקים
גם תקופת גמילה קצרה מחזירה את הילד לנורמה, בהנחה שאין לו בעיות אחרות שמשפיעות על קשב.
אבל קשה מאד להתחיל גמילה כזו לילד שלא רגיל ליובש ושעמום בחייו.
لا إله
لا إله
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 30 לייקים
- יצירת קשר:
הביאו אותי בגיל 8 לאורווה
היום אני אוטוטו 25, לא חושב שיש משהו יותר מרגש מזה
היום אני אוטוטו 25, לא חושב שיש משהו יותר מרגש מזה
פאשיסט צעיפים 
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1847 לייקים
אל
תביא
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
תביא
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 232 לייקים