עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  872 לייקים

adom4 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:19 בחיים לא שמעתי על אוהדים שרוצים שהבעלים ישקיע פחות בקבוצה שלהם.
אוהדי הפועל זה זן מיוחד שלא קיים בשום מקום אחר על כדור הארץ.
יש לך את זה על יותר אוטומט בן אדם?
מה זה שווה שהוא משקיע כל כך הרבה אם הוא הורס את כל מה שהוא בנה במו ידיו עם ההתנהגות שלו?
כל העונה הזאת הולכת לפח בגלל שהוא חייב להיות הכותרת הראשית בכל יום נתון, אי אפשר לנתק את זה.
עופר הורס לנו את העונה ואת כל מה שהוא בנה.
אני על אוטומט? מסיום המשחק אתה מטנף פה בכל חור.
מה הוא הורס בדיוק? אתה חושב שהיינו מנצחים את זה אם כל הטמטום הזה לא היה קורה? הפסדת לירושלים 5 פעמים רצוף. גם אז הוא הרס הכל?
מעניין אם היית כותב את כל מה שאתה כותב אם המשחק הזה היה מתקיים בדרייב-אין עם ועדת הקישוט ביציע. יש לי תחושה שלא.
Kanta
קיבל.ה  204 לייקים

פרובוקטור.
מעצבן.
מגיע לו את כל הקרדיט בעולם.
אבל לא כיף לתת קרדיט למי שכל הזמן דורש אותו.

תודה לך עופר, אין מבסוט ממני על ההשקעה שלך בפועל. אבל חלאס, תן לשחק כדורסל בשקט.
El dudernio
קיבל.ה  1913 לייקים

adom4 כתב: 01 פברואר 2026, 00:12
El dudernio כתב: 01 פברואר 2026, 00:01
adom4 כתב: 01 פברואר 2026, 00:00
זה היה מוצדק לגמרי, זה כבר ממזמן לא הטרלה זאת מחלת נפש.
הבן אדם לא יכול לקבל את זה שלא מדברים עליו בכל רגע נתון, ילו על חשבון הצלחת הקבוצה. זאת התנהגות של בן אדם חולה.
מה הוא עשה שזה מוצדק?
יושב כיסא ליד הספסל של ירושלים ומקשיב לכל מה שהם אומרים? בא להציק למזכירות באמצע משחק בשביל פאקינג מטען? מתנהג כמו ילד קטן שמבקשים ממנו לעבור מקום? ועוד פעם כל זה באמצע מומנטום מצוין שלנו. אם במכבי שמעון יושב ליד הספסל שלנו לא היו מפסיקים לדבר על זה, זאת לא התנהגות נורמלית בשום יקום בחייאת רבאק.
לא אמרתי שזה נורמאלי... אבל זה עדין חןקי ולא מצדיק הרחקה.
adom4
קיבל.ה  714 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:27
adom4 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:19 בחיים לא שמעתי על אוהדים שרוצים שהבעלים ישקיע פחות בקבוצה שלהם.
אוהדי הפועל זה זן מיוחד שלא קיים בשום מקום אחר על כדור הארץ.
יש לך את זה על יותר אוטומט בן אדם?
מה זה שווה שהוא משקיע כל כך הרבה אם הוא הורס את כל מה שהוא בנה במו ידיו עם ההתנהגות שלו?
כל העונה הזאת הולכת לפח בגלל שהוא חייב להיות הכותרת הראשית בכל יום נתון, אי אפשר לנתק את זה.
מה הוא הורס בדיוק? אתה חושב שהיינו מנצחים את זה אם כל הטמטום הזה לא היה קורה? הפסדת לירושלים 5 פעמים רצוף. גם אז הוא הרס הכל?
מעניין אם היית כותב את כל מה שאתה כותב אם המשחק הזה היה מתקיים בדרייב-אין עם ועדת הקישוט ביציע. יש לי תחושה שלא.
אני פאקינג מנוי למרות הכל, תמכתי בו אז נגד העמותה ובמעבר ליד אליהו ועד עכשיו אני לא מתחרט על זה, אני רואה בן אדם שאיבד את הראש שלגמרי ומתנהג כנגד טובת הקבוצה כבר חודשיים פלוס בשביל כותרות זולות, איך אפשר לשחק טוב שהבעלים שלך משחרר הזיות אחרי הזיות על בסיס יומי?
אני לא מפחד לבקר את הקבוצה לא משנה מי הבעלים שלה אז בבקשה תפסיק עם הוואטאבאוטיזם הזול הזה.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  373 לייקים

עדיין מעדיף אותו על ועדת קישוט שזורקת כדורי ים לפרקט בשביל לעצור משחק כל שניה
תודה עופר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  872 לייקים

adom4 כתב:
adom4 כתב: יש לך את זה על יותר אוטומט בן אדם?
אני פאקינג מנוי למרות הכל, תמכתי בו אז נגד העמותה ובמעבר ליד אליהו ועד עכשיו אני לא מתחרט על זה, אני רואה בן אדם שאיבד את הראש שלגמרי ומתנהג כנגד טובת הקבוצה כבר חודשיים פלוס בשביל כותרות זולות, איך אפשר לשחק טוב שהבעלים שלך משחרר הזיות אחרי הזיות על בסיס יומי?
אני לא מפחד לבקר את הקבוצה לא משנה מי הבעלים שלה אז בבקשה תפסיק עם הוואטאבאוטיזם הזול הזה.
אפשר לשחק טוב גם כשהבעלים שלך מטורלל, אין קשר בין הדברים. אתה מוציא את העצבים שלך על עופר כי אתה לא אוהב אותו, במקום להוציא אותם על איטודיס שהוא האחראי הבלעדי במה שקורה על הפרקט.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  238 לייקים

עדינות של קרנף.
למה לחפש רעש בכוח??
מתחיל להזכיר את הימח שמו מהצד השני
adom4
קיבל.ה  714 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:57
adom4 כתב:
אפשר לשחק טוב גם כשהבעלים שלך מטורלל, אין קשר בין הדברים. אתה מוציא את העצבים שלך על עופר כי אתה לא אוהב אותו, במקום להוציא אותם על איטודיס שהוא האחראי הבלעדי במה שקורה על הפרקט.
אז אתה יכול לראות מה כתבתי על איטודיס באשכול שלו, זה אשכול על עופר ואני אדבר עליו איך שאני רוצה.
וכן אני חושב שההתנהגות שלו משפיעה גם על יכולת הקבוצה.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  74 לייקים

בוא נראה מה היה לנו השבוע
יום ראשון שיט שואו באר שבע
יום שני (יום דרבי) חמש באוויר מברבר עצמו לדעת
יום שלישי מחוק אצלי חוץ משירים על ציקו אני לא זוכר כלום
יום רביעי רב עם אוהד בפייסבוק
יום חמישי "גורם בכיר" מאשים את הקהל.
יום שישי מנוחה
ועכשיו זה.
חולה תשומת לב. שילך לאח הגדול יש מיונים עכשיו.
adom4
קיבל.ה  714 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 01 פברואר 2026, 01:08 בוא נראה מה היה לנו השבוע
יום שישי מנוחה
ועכשיו זה.
לא מבין איך אפשר להמשיך להתעלם מזה, ועוד פעם אני אחד שתמך בו ועדיין לא מתחרט על זה שתמכתי בו.
הבן אדם איבד את זה לגמרי.
El dudernio
קיבל.ה  1913 לייקים

adom4 כתב: 01 פברואר 2026, 01:12
יותם שירן הלא מקורי כתב: 01 פברואר 2026, 01:08 בוא נראה מה היה לנו השבוע
יום שישי מנוחה
ועכשיו זה.
לא מבין איך אפשר להמשיך להתעלם מזה, ועוד פעם אני אחד שתמך בו ועדיין לא מתחרט על זה שתמכתי בו.
הבן אדם איבד את זה לגמרי.
לא מתכחשים אבל הוא לא מענין. הוא לא הפועל
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  872 לייקים

adom4 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:57
adom4 כתב: אני פאקינג מנוי למרות הכל, תמכתי בו אז נגד העמותה ובמעבר ליד אליהו ועד עכשיו אני לא מתחרט על זה, אני רואה בן אדם שאיבד את הראש שלגמרי ומתנהג כנגד טובת הקבוצה כבר חודשיים פלוס בשביל כותרות זולות, איך אפשר לשחק טוב שהבעלים שלך משחרר הזיות אחרי הזיות על בסיס יומי?
אז אתה יכול לראות מה כתבתי על איטודיס באשכול שלו, זה אשכול על עופר ואני אדבר עליו איך שאני רוצה.
וכן אני חושב שההתנהגות שלו משפיעה גם על יכולת הקבוצה.
תדבר עליו איך שבא לך, אני לא בא לחנך אף אחד.
אני פה כדי להגיד לך מה אני חושב על מה שאתה מוציא מהמקלדת שלך.
ההוא מפעם
קיבל.ה  329 לייקים

מביך ברמות אחרות
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

לא היה שום סיבה להעיף אותו, והשופטים שם פשוט מחפשים לדפוק אותו, וצריך לצעוק את זה. זה צריך להיות המסר העיקרי והשיח בכל מקום.

אבל באשכול הזה ספציפית, צריך לדבר גם על ינאי.
ראבק, איך בדיוק זה עוזר לקבוצה?
נכון, הוא היה צריך לקבל טכניות, תתן למי שאחראי על זה בקבוצה לטפל בזה. אין מישהו כזה? תמנה אחד, שיש לו ניסיון וידע בתחום.

ואומרים לך לעלות ליציע? בחייאת׳, תעלה.
נכון, לא היתה שום סיבה להעיף אותו, וזה פשע בעיני.
אבל תרים את הראש רגע, הקבוצה מובילה ובמומנטום חיובי, תן להם לחזור לשחק עם כמה שפחות הפרעות.
שים את הדגש על הקבוצה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
adom4
קיבל.ה  714 לייקים

red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 01:59 לא היה שום סיבה להעיף אותו, והשופטים שם פשוט מחפשים לדפוק אותו, וצריך לצעוק את זה. זה צריך להיות המסר העיקרי והשיח בכל מקום.

נכון, הוא היה צריך לקבל טכניות, תתן למי שאחראי על זה בקבוצה לטפל בזה. אין מישהו כזה? תמנה אחד, שיש לו ניסיון וידע בתחום.

אבל תרים את הראש רגע, הקבוצה מובילה ובמומנטום חיובי, תן להם לחזור לשחק עם כמה שפחות הפרעות.
שים את הדגש על הקבוצה.
מצטער אבל הם צדקו לגמרי, לא יכול להיות דבר כזה שבעלים של קבוצה יושב מטר ליד הספסל של היריבה ומקשיב לכל מה שהם אומרים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

adom4 כתב: 01 פברואר 2026, 02:07
red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 01:59 לא היה שום סיבה להעיף אותו, והשופטים שם פשוט מחפשים לדפוק אותו, וצריך לצעוק את זה. זה צריך להיות המסר העיקרי והשיח בכל מקום.

שים את הדגש על הקבוצה.
מצטער אבל הם צדקו לגמרי, לא יכול להיות דבר כזה שבעלים של קבוצה יושב מטר ליד הספסל של היריבה ומקשיב לכל מה שהם אומרים.
אז שיקבעו בתקנון מרחק מינימום של מושבים מספסל היריבה.
כל עוד אין סעיף כזה, זה חוקי לגמרי.

הרי בוא נרד לעומק של זה - לא רוצים שהצוות של הפועל יוכל לקבל יתרון לא הוגן אם יעביר אליהם את מה שאומרים שם?
זה למה בדיוק זה אף פעם לא הפריע להם שבדרבים של מכבי ישבו באותו מקום בדיוק אוהדי מכבי שיכלו לקום ולהעביר את המסר לספסל של מכבי?

חלאס, זה חוקי, זה תקין, זה לא חדש, ואין שום סיבה להעיף על זה.

ושוב אני אגיד, בגלל נושא האשכול - שאין גם שום סיבה שינאי יעשה את זה מראש.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
קובי
קיבל.ה  574 לייקים

ראבק, טיפה פסון
אתה הבעלים של קבוצה ששווה עשרות מיליונים
לצורך הדיון, בוא נניח שמה שהוא עשה הוא מאוד חשוב וחיוני
אז תן את לאיזה ג'וניור במועדון לעשות
ראבק, טיפה פסון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3961 לייקים

הקבוצה משחקת רע מאד.
זה לא בגלל שעופר ינאי יושב איפה שיושב.

הקבוצה לא יורדת מהכותרות שלא קשורות לכדורסל.
זה בהחלט בגלל עופר.
יכול להיות שהוא החליט להיות כמו האולטראס?
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1913 לייקים

7even כתב: 01 פברואר 2026, 04:44 הקבוצה משחקת רע מאד.

זה בהחלט בגלל עופר.
עופר עוזר לזה אבל זה ממש לא עליו ב 100%

כמו שילון יכל לא להתעסק בו זאת נכולב להיות בחירה של כולם?
התקשורת מתעסקת בו.
ההואדים בחלקם הגדול מתעסקים בו.
וזה מבלי להזכיר את הסיפורים הנוספים שהתקשורת אוהבת
(ים מדר, מוטלי, בריאנט, הייז ועוד)....

אפילו כשהתמהוני הזה רכש את הפועל חיפה התקשורת התעסרה בנו...
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3961 לייקים

El dudernio כתב: 01 פברואר 2026, 07:33

זה בהחלט בגלל עופר.

התקשורת מתעסקת בו.

לא אמרת משהו הפוך ממני, אפילו חיזקת את דבריי.

הפועל לא משחקת רע בגלל עופר.
עופר עושה דברים נהדרים, מדהימים, ואני באמת אוהב את האיש..והוא נכנס במכבי חזיתית וגורם להם להזיע. תענוג.
לפחות בניגוד לאלו שגילינו עם הזמן שהם מעולם לא אהדו ושיקרו שהם כן. עבדו עלינו, קיצר.

אבל עופר פשוט לא יכול להיות תמיד בכותרות.
הוא לא חייב לעלות לכל תכנית טלוויזיה קיקיונית, הוא לא חייב לנפק כותרות בכל פעם שדוחפים לו מיקרופון לפה והוא לא חייב להיות הנושא.

ולכן אני אומר- הוא לאחרונה בכותרות מכל הסיבות הלא נכונות בערך.
זה ממש סוג של אולטראס הפועל בימים 'היפים'. כל מה שעושה רע למועדון הפך להיות הסטנדרט שלהם.

שחרר. תן למועדון שהשקעת בו, לרוץ.
לתרום מאחרי הקלעים לא פחות חשוב מכל מיקרופון.
El dudernio
קיבל.ה  1913 לייקים

7even כתב: 01 פברואר 2026, 07:53

זה בהחלט בגלל עופר.

התקשורת מתעסקת בו.

עופר עושה דברים נהדרים, מדהימים, ואני באמת אוהב את האיש..והוא נכנס במכבי חזיתית וגורם להם להזיע. תענוג.
לפחות בניגוד לאלו שגילינו עם הזמן שהם מעולם לא אהדו ושיקרו שהם כן. עבדו עלינו, קיצר.

הוא לא חייב לעלות לכל תכנית טלוויזיה קיקיונית, הוא לא חייב לנפק כותרות בכל פעם שדוחפים לו מיקרופון לפה והוא לא חייב להיות הנושא.

זה ממש סוג של אולטראס הפועל בימים 'היפים'. כל מה שעושה רע למועדון הפך להיות הסטנדרט שלהם.

מסכים כמעט עם הכל...

די לתקוף חברים ליציע.... הם אולי טועים ופוגעים במועדון אבל הם אוהדים כמונו וכמוך.
אורי
קיבל.ה  189 לייקים

לא מבין איפה גילי רענן, מיקי מלכה והווארד בסיפור כאן.

התנהלות מביכה של חולה צומי שחושב שהוא האירוע. לא מבין איך אנשים יכולים לנסות להגן על ההתנהגות שלו אתמול.

פשוט טרגדיה ההתנהלות של עופר בשנה וחצי האחרונות, היינו יכולים להיות במקום אחר לגמרי (כן, גם אם עדיין היינו עוברים ליד אליהו בזמנו).
אדום ותיק
קיבל.ה  1102 לייקים

הצטערתי מאד על ההתנהגות שלו אמש.
גם אם ינקופולוס עושה פרובוקציות, זה לא האיש ללמוד ולחקות אותו.
חבל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3961 לייקים

El dudernio כתב: 01 פברואר 2026, 09:40
7even כתב: 01 פברואר 2026, 07:53

התקשורת מתעסקת בו.

מסכים כמעט עם הכל...

די לתקוף חברים ליציע.... הם אולי טועים ופוגעים במועדון אבל הם אוהדים כמונו וכמוך.
אין בעיה.
אבל הם לא ביציע איתנו.
ולאחרונה המנהיגים שלהם מקפידים להמחיש כמה הם שמחים כשלנו רע.

אלה חברים אלה?
תא מרבוטא
קיבל.ה  818 לייקים

ועכשיו אריה לבנתמטנף שהוא בריון
שנים עם שימון אבל ינאי הבעיה בליגה
Niro
קיבל.ה  2311 לייקים

תא מרבוטא כתב: 01 פברואר 2026, 11:00 ועכשיו אריה לבנתמטנף שהוא בריון
באמת הרגשתי תחושת מחסור נוראית מאתמול, ועכשיו נפל לי האסימון שהייתה חסרה לי דעתו של אריה לבנת.
תא מרבוטא
קיבל.ה  818 לייקים

Niro כתב: 01 פברואר 2026, 11:55
תא מרבוטא כתב: 01 פברואר 2026, 11:00 ועכשיו אריה לבנתמטנף שהוא בריון
באמת הרגשתי תחושת מחסור נוראית מאתמול, ועכשיו נפל לי האסימון שהייתה חסרה לי דעתו של אריה לבנת.
ברור שלנו זה לא מזיז
אבל זה שוב תעמולה נגדנו
רק הפועל
קיבל.ה  2976 לייקים

מקווה מאוד שהוא רואה פה את הדברים החשובים , צריך לפטר את איטודיס
למה זה טוב
קיבל.ה  129 לייקים

מצד אחד עצוב לי שיש פה עדיין אנשים שמגנים על עופר ועל ההתנהגות שלו אתמול, לשבת מאחורי מאמן של היריבה, לצעוק לו שאסור לו לעשות ככה וככה ואז גם להעלות את הסרטון לרשתות החברתיות זה התנהלות הזויה. שלא נדבר על ללכת למזכירות באמצע שהמשחק רץ כדי לבקש מטען במקרה הטוב וכדי להראות את הסרטונים במקרה הרע.

מצד שני מצחיק לקרוא שעדיין מאשימים את האולטראס או את מי שלא מגיע. אנחנו כבר כמעט שנה מאז ההמצאות על כך שהארגון יפוצץ משחק ומכתב ניתוק היחסים עם הארגון. אף אחד לא מגיע ליד אליהו להפריע, אף אחד לא מגיע למשחקי חוץ להפריע. כבר כמעט שנה שהמועדון הזה מקבל שקט מהצד שמתנגד לעופר, וכן, כמה פוסטים בפייסבוק או כמה ציוצים בטוויטר לא באמת נחשבים ולא באמת אמורים להוציא את המועדון משיווי משקל.

עופר וההנהלה תחתיו, גם המנהלתית וגם המקצועית גורמים למצב המועדון בעצמם. הם קיבלו שקט וממשיכים ליצור בלאגנים ושטויות בלי סוף.
הרי אם אנשים שאתם קוראים להם פה מפקירים יגיעו לאולם ויימחו נגד עופר תגידו שהם עושים רע למועדון לא? לדעתי קיבלוצאת ההחלטה הנכונה, לא להגיע, בדיוק כמו שעופר וצחי רצו.
קיבלו שקט והפכו אותנו למועדון עצוב, גם בקהל וגם בהתנהלות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  818 לייקים

למה זה טוב כתב: 01 פברואר 2026, 12:26 מצד אחד עצוב לי שיש פה עדיין אנשים שמגנים על עופר ועל ההתנהגות שלו אתמול, לשבת מאחורי מאמן של היריבה, לצעוק לו שאסור לו לעשות ככה וככה ואז גם להעלות את הסרטון לרשתות החברתיות זה התנהלות הזויה. שלא נדבר על ללכת למזכירות באמצע שהמשחק רץ כדי לבקש מטען במקרה הטוב וכדי להראות את הסרטונים במקרה הרע.

מצד שני מצחיק לקרוא שעדיין מאשימים את האולטראס או את מי שלא מגיע. אנחנו כבר כמעט שנה מאז ההמצאות על כך שהארגון יפוצץ משחק ומכתב ניתוק היחסים עם הארגון. אף אחד לא מגיע ליד אליהו להפריע, אף אחד לא מגיע למשחקי חוץ להפריע. כבר כמעט שנה שהמועדון הזה מקבל שקט מהצד שמתנגד לעופר, וכן, כמה פוסטים בפייסבוק או כמה ציוצים בטוויטר לא באמת נחשבים ולא באמת אמורים להוציא את המועדון משיווי משקל.

עופר וההנהלה תחתיו, גם המנהלתית וגם המקצועית גורמים למצב המועדון בעצמם. הם קיבלו שקט וממשיכים ליצור בלאגנים ושטויות בלי סוף.
הרי אם אנשים שאתם קוראים להם פה מפקירים יגיעו לאולם ויימחו נגד עופר תגידו שהם עושים רע למועדון לא? לדעתי קיבלוצאת ההחלטה הנכונה, לא להגיע, בדיוק כמו שעופר וצחי רצו.
אני לא מגן על ההתנהגות שלו אתמול, ולא על הברדק בכרטיסים ולא על התקרית בשביתה למען החטופים, ולא על הויכוחים על אוהדים
זה מיותר ולא תורם
אבל הבעיה היא לא שהאולטרס לא באים אלא שיש קריאה ועידוד ודרבון לאנשים לא לבוא. לפני כמה שבןעןת הייתה תקרית החולצות המפורסמת ושם נשמעו איחולים ותקוות שמי שלא מחה יחטוף משוטרים.
לומר קיבלו שקט כשכל שני וחמישי מטנפים ברשתות לא רק על ההנהלה אלא גם על אוהדים בעמדה שונה... זה היתממות
shaharot
קיבל.ה  1091 לייקים

למה זה טוב כתב: 01 פברואר 2026, 12:26 מצד אחד עצוב לי שיש פה עדיין אנשים שמגנים על עופר ועל ההתנהגות שלו אתמול, לשבת מאחורי מאמן של היריבה, לצעוק לו שאסור לו לעשות ככה וככה ואז גם להעלות את הסרטון לרשתות החברתיות זה התנהלות הזויה. שלא נדבר על ללכת למזכירות באמצע שהמשחק רץ כדי לבקש מטען במקרה הטוב וכדי להראות את הסרטונים במקרה הרע.

בטח שקט :rofl:
למה זה טוב
קיבל.ה  129 לייקים

לצערי אתם מזלזלים באינטלגנציה של אוהדים אם אתם חושבים שציוצים של שאקו או חבריו משפיעים על אלפי אנשים אם כן להגיע או לא להגיע.

בפייסבוק כל הקבוצות מלאות בפוסטים בעד עופר וכל אחד שרושם מיליגרם ביקורת מקבל בראש.

זה עובד לשני הצדדים ולכן זה מתקזז.

עצם זה שלא מגיעים למשחקים זה שקט מטורף ששום בעלים אחר שהיו איתו בעיות לא קיבל מעולם.
תא מרבוטא
קיבל.ה  818 לייקים

למה זה טוב כתב: 01 פברואר 2026, 12:38 לצערי אתם מזלזלים באינטלגנציה של אוהדים אם אתם חושבים שציוצים של שאקו או חבריו משפיעים על אלפי אנשים אם כן להגיע או לא להגיע.

בפייסבוק כל הקבוצות מלאות בפוסטים בעד עופר וכל אחד שרושם מיליגרם ביקורת מקבל בראש.

עצם זה שלא מגיעים למשחקים זה שקט מטורף ששום בעלים אחר שהיו איתו בעיות לא קיבל מעולם.
זה לא שקט זה הקיץ של אביה
וזה לא לזלזל באינטליגנציה
האולטרס בעלי הרבה השפעה, שהושגה בעמל של שנים, וזה מנוצל כרגע כדי להשבית הקבוצה כי עופר
El dudernio
קיבל.ה  1913 לייקים

למה זה טוב כתב: 01 פברואר 2026, 12:38 לצערי אתם מזלזלים באינטלגנציה של אוהדים אם אתם חושבים שציוצים של שאקו או חבריו משפיעים על אלפי אנשים אם כן להגיע או לא להגיע.

בגדול הסיבה המרכזית לדעתי שאנשיפ לא מגיעיפ החא כי לא כיף.
אנשים באים לכיף. העידוד זה חלק מהכיף.
כאשר הכדורסל לא כיפי, העידוד לא כיפי ומסביב לא כיף.
לאנשים לא כיף.

להגיד שזה רק עופר זה לא רציני, זה גם אבל ממש לא רק.
שונא_מכבי
קיבל.ה  81 לייקים

אי אפשר להגן על ההתנהגות של עופר ינאי - אתמול בפרט, ובכלל בשלל אירועים אחרים.

ואחרי שאמרתי את זה - אני חושב שאתה קצת מקטין את קמפיין ההסתה וההשחרה והשנאה וההחרמה כנגד הפועל סל. לזכות האולטראס והאחרים שנוטלים בו חלק, אני חייב להודות שמדובר בקמפיין אפקטיבי מאוד, ושההתנהלות הגרועה של עופר ינאי ושל ההנהלה כמובן משחקת לידיהם.

אני חושב שההצלחה של הקמפיין הזה נעוצה, בראש ובראשונה, בזה שהוא כבר מזמן לא על עניין יד אליהו והאולם - הוא התרחב, ובעצם נוגע כמעט בכל פעולה של הקבוצה. כל פעולה מיד זוכה לקיטונות של בוז וביקורת, לפעמים עניינית, אבל הרבה פעמים לא. כמובן שגם בדרך ממציאים המון דברים - העובדה שבסופו של דבר הם מתגלים כלא נכונים, פחות חשובה, העיקר הרעש. במובן הזה, המתנגדים לעופר ינאי בעצם פועלים בצורה דומה לו - מבוקר עד ערב, הרעשה ארטילרית כמעט בכל דבר ועניין. הדיוק או ההגינות, פחות חשובים.

דוגמאות שאני זוכר בשלוף:
1. צבע החולצה לא אדום - הוא כתום.
2. עופר ינאי רוצה שהמשחקים לא יחזרו לארץ ופועל אקטיבית כדי שזה לא יקרה (בגלל עלויות וסוגיות מס).
3. מיציץ', בראיינט, ואוטורו לא יגיעו לשחק בישראל.
4. כרטיסים ומנויים - מתחיל משורה של הודעות ופרסומים על משחקים שלא יהיו בארץ (דובאי, ולנסיה, פריז) שהתבררו כלא נכונים; ואז, המנוי לא כדאי - מי שקונה מנוי בעצם משלם מחיר מופקע למשחקים שממילא לא יתקיימו בארץ; ואז למה לא מוכרים מיני מנוי או כרטיסים בודדים - וכשמוכרים, אז מי שקנה מנוי הוא פראייר, ועוד ועוד.
5. כרטיסים ומנויים - זה מגיע לזה שאפילו בתרשים שמראה מה נקנה ומה לא, ולכאורה מראה שהכל סולד אאוט בנקודת זמן מסוימת (טריק שיווקי ידוע ומקובל שגם "לאן" נקטו בו במשחק של הפועל רגל נגד נתניה בשבת), ישר מקוטלג כהוכחה ניצחת לזה שההנהלה של הפועל סל שקרנים ועוד ועוד.
6. אין זהות בגלל שישראלים לא משחקים - מדהים בעיני. אכן - הישראלים כמעט ולא משחקים ביורוליג. אבל מה זה אכפת לאולטראס בדיוק? ארגון שחרט על דגלו את זה שהפועל לא מייצגת את ישראל; שקורא ליורוליג מפעל מושחת ומכביסטי שהיה עדיף לא להשתתף בו; שאומר במופגן שמבחינתו הדבר היחיד שחשוב זה תארים בישראל....ובישראל - הישראלים משחקים, והרבה! מבחינת נתונים, הפועל סל היא הקבוצה מספר 2 בדירוג דקות לישראלים (מכבי היא הראשונה). הפועל ירושלים שמשתפת את הישראלים פחות מאיתנו בליגה וגם ממעטת מאוד לשתף אותם ביורוקאפ החלש במיוחד השנה, לא "זוכה" לכאלו קיטונות של בוז וביקורת על זה כמובן. אבל - זה נוח למתנגדים מבחינת פוזיציה ומעצים את האג'נדה שלהם ש"זה לא הפועל" ונהפכנו למכבי, אז קדימה.
7. הכי גרוע - קמפיין אלים, מילולית (ולהבנתי במקרים ספציפיים גם פיזית), כנגד מי שכן מגיע למשחקי הקבוצה, וכלפי מי שחלילה תומך בחלק מהצעדים של עופר ינאי. מה לא כינו את אותם אוהדים? קודם כל, אתם לא אוהדים - אתם "טרמפיסטים". אח"כ, אתם "עופריקים", "סיירת עופר" (תוך רמיזה על קבלת תשלום תמורת השירותים הללו), "ביביסטים", "עבדים". ובטוח שפספסתי עוד כמה כינויים ושמות. הקמפיין הזה כאמור מפומפם בכל הרשתות והמדיות החברתיות על ידי מספר אנשים, חלקם "מובילי דעת" או קהל של הקבוצה.
8. זה חדש אבל מאוד אפקטיבי - לצד השחרה בלתי פוסקת של הפועל סל, התעלמות מופגנת ותשבוחות מוגזמות כלפי הפועל רגל, במטרה להראות את ההבדלים בין שני הענפים וההנהלות. וכך, כל צעד של הפועל רגל מסומן כגאוני ובעד הקבוצה ורוח הקבוצה והאוהדים; כל פשלה כמובן מוחלים עליה או מתעלמים; גיא פרימור, ארז נאמן (שאני מאוד מחבב מבלי להכיר כמובן) הם ממש מנהלים גאונים וצחי (שכחתי אם שם משפחתו) ואחרים הם ממש חסרי מושג ומכביסטים. לא חסרות דוגמאות אגב, אתן שלוש: (1) אירועי החולצה נגד המשטרה ובן גביר - דמיינו לכם מה היה קורה אם במקרה דומה בכדורסל, הנהלת הסל הייתה מתעלמת מהאירוע ברמה האופרטיבית ומאפשרת הרחקת אוהדים וקיום משחק; (2) אירוע חולדאי - לעומת אירוע שמעון גרשון...דמיינו לעצמכם את שמעון גרשון מגיע למשחק ביד אליהו ומצטלם מחובק עם חבר הנהלת הפועל תל אביב סל. מה היו התגובות לעומת התגובות שיש כרגע (למעט אחד, מבין המתנגדים הקולניים לינאי, שהביע את מחאתו אבל גם עשה זאת בדרך מינורית יחסית לאופן שבו הוא מבקר את הפועל סל); (3) שהפועל רגל מתלוננת בצדק גמור על קיפוח של שופטים, לרבות דרישה לקבל תיעוד של האודיו של שופטי הואר ולרבות דרישה שהם יעברו פוליגרף!! הדבר מקוטלג כדבר מבורך, ורק ככה צריך להילחם באיגוד השופטים המושחת ובהתאחדות המושחתת!! כשהפועל סל מתלוננת על שופטים, לרבות הוכחות וידאו מצולמות, אז איטודיס הוא מאמן בכיין, וינאי הוא בכיין, וצוחקים ולועגים לזה. ויש עוד המון דוגמאות אחרות, בכל נושא כמעט.

וקמפיין האנטי הזה כנגד הקבוצה (היה כבר מי שעשה הפרדה מלאכותית בין הקבוצה למועדון), כאמור הוא אפקטיבי, ומחלחל. גם כי כאמור הוא מאוד מוצלח וגם כי חייבים להודות שהנהלת הפועל סל ובעיקר ינאי תורמת את חלקה בהעצמת הנושא.
והחלחול מתבטא בזה שאוהדים שכבר היו הולכים למשחקים ביד אליהו לאט לאט מתבאסים, הכישלון המקצועי לאחרונה גם הוא תורם, ולאט לאט יש פחות ופחות אוהדים ביציע. וגם אלו שביציע כמובן מתבאסים והאוירה בהתאם ומשפיעה על הקבוצה שגם ככה נמצאת בתקופה מקצועית גרועה.
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 01 פברואר 2026, 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  818 לייקים

שונא_מכבי כתב: 01 פברואר 2026, 13:18

אי אפשר להגן על ההתנהגות של עופר ינאי - אתמול בפרט, ובכלל בשלל אירועים אחרים.

ואחרי שאמרתי את זה - אני חושב שאתה קצת מקטין את קמפיין ההסתה וההשחרה והשנאה וההחרמה כנגד הפועל סל. לזכות האולטראס והאחרים שנוטלים בו חלק, אני חייב להודות שמדובר בקמפיין אפקטיבי מאוד, ושההתנהלות הגרועה של עופר ינאי ושל ההנהלה כמובן משחקת לידיהם.

אני חושב שההצלחה של הקמפיין היא זה נעוצה, בראש ובראשונה, בזה שהוא כבר מזמן לא על עניין יד אליהו והאולם - הוא התרחב, ובעצם נוגע כמעט בכל פעולה של הקבוצה. כל פעולה מיד זוכה לקיטונות של בוז וביקורת, לפעמים עניינית, אבל הרבה פעמים לא. כמובן שגם בדרך ממציאים המון דברים - העובדה שבסופו של דבר הם מתגלים כלא נכונים, פחות חשובה, העיקר הרעש. במובן הזה, המתנגדים לעופר ינאי בעצם פועלים בצורה דומה לו - מבוקר עד ערב, הרעשה ארטילרית כמעט בכל דבר ועניין. הדיוק או ההגינות, פחות חשובים.

דוגמאות שאני זוכר בשלוף:
1. צבע החולצה לא אדום - הוא כתום.
2. עופר ינאי רוצה שהמשחקים לא יחזרו לארץ ופועל אקטיבית כדי שזה לא יקרה (בגלל עלויות וסוגיות מס).
3. מיציץ', בראיינט, ואוטורו לא יגיעו לשחק בישראל.
4. כרטיסים ומנויים - מתחיל משורה של הודעות ופרסומים על משחקים שלא יהיו בארץ (דובאי, ולנסיה, פריז) שהתבררו כלא נכונים; ואז, המנוי לא כדאי - מי שקונה מנוי בעצם משלם מחיר מופקע למשחקים שממילא לא יתקיימו בארץ; ואז למה לא מוכרים מיני מנוי או כרטיסים בודדים - וכשמוכרים, אז מי שקנה מנוי הוא פראייר, ועוד ועוד.
5. כרטיסים ומנויים - זה מגיע לזה שאפילו בתרשים שמראה מה נקנה ומה לא, ולכאורה מראה שהכל סולד אאוט בנקודת זמן מסוימת (טריק שיווקי ידוע ומקובל שגם "לאן" נקטו בו במשחק של הפועל רגל נגד נתניה בשבת), ישר מקוטלג כהוכחה ניצחת לזה שההנהלה של הפועל סל שקרנים ועוד ועוד.
6. אין זהות בגלל שישראלים לא משחקים - מדהים בעיני. אכן - הישראלים כמעט ולא משחקים ביורוליג. אבל מה זה אכפת לאולטראס בדיוק? ארגון שחרט על דגלו את זה שהפועל לא מייצגת את ישראל; שקורא ליורוליג מפעל מושחת ומכביסטי שהיה עדיף לא להשתתף בו; שאומר במופגן שמבחינתו הדבר היחיד שחשוב זה תארים בישראל....ובישראל - הישראלים משחקים, והרבה! מבחינת נתונים, הפועל סל היא הקבוצה מספר 2 בדירוג דקות לישראלים (מכבי היא הראשונה). הפועל ירושלים שמשתפת את הישראלים פחות מאיתנו בליגה וגם ממעטת מאוד לשתף אותם ביורוקאפ החלש במיוחד השנה, לא "זוכה" לכאלו קיטונות של בוז וביקורת על זה כמובן. אבל - זה נוח למתנגדים מבחינת פוזיציה ומעצים את האג'נדה שלהם ש"זה לא הפועל" ונהפכנו למכבי, אז קדימה.
7. הכי גרוע - קמפיין אלים, מילולית (ולהבנתי במקרים ספציפיים גם פיזית), כנגד מי שכן מגיע למשחקי הקבוצה, וכלפי מי שחלילה תומך בחלק מהצעדים של עופר ינאי. מה לא כינו את אותם אוהדים? קודם כל, אתם לא אוהדים - אתם "טרמפיסטים". אח"כ, אתם "עופריקים", "סיירת עופר" (תוך רמיזה על קבלת תשלום תמורת השירותים הללו), "ביביסטים", "עבדים". ובטוח שפספסתי עוד כמה כינויים ושמות. הקמפיין הזה כאמור מפומפם בכל הרשתות והמדיות החברתיות על ידי מספר אנשים, חלקם "מובילי דעת" או קהל של הקבוצה.
8. זה חדש אבל מאוד אפקטיבי - לצד השחרה בלתי פוסקת של הפועל סל, התעלמות מופגנת ותשבוחות מוגזמות כלפי הפועל רגל, במטרה להראות את ההבדלים בין שני הענפים וההנהלות. וכך, כל צעד של הפועל רגל מסומן כגאוני ובעד הקבוצה ורוח הקבוצה והאוהדים; כל פשלה כמובן מוחלים עליה או מתעלמים; גיא פרימור, ארז נאמן (שאני מאוד מחבב מבלי להכיר כמובן) הם ממש מנהלים גאונים וצחי (שכחתי אם שם משפחתו) ואחרים הם ממש חסרי מושג ומכביסטים. לא חסרות דוגמאות אגב, אתן שלוש: (1) אירועי החולצה נגד המשטרה ובן גביר - דמיינו לכם מה היה קורה אם במקרה דומה בכדורסל, הנהלת הסל הייתה מתעלמת מהאירוע ברמה האופרטיבית ומאפשרת הרחקת אוהדים וקיום משחק; (2) אירוע חולדאי - לעומת אירוע שמעון גרשון...דמיינו לעצמכם את שמעון גרשון מגיע למשחק ביד אליהו ומצטלם מחובק עם חבר הנהלת הפועל תל אביב סל. מה היו התגובות לעומת התגובות שיש כרגע (למעט אחד, מבין המתנגדים הקולניים לינאי, שהביע את מחאתו אבל גם עשה זאת בדרך מינורית יחסית לאופן שבו הוא מבקר את הפועל סל); (3) שהפועל רגל מתלוננת בצדק גמור על קיפוח של שופטים, לרבות דרישה לקבל תיעוד של האודיו של שופטי הואר ולרבות דרישה שהם יעברו פוליגרף!! הדבר מקוטלג כדבר מבורך, ורק ככה צריך להילחם באיגוד השופטים המושחת ובהתאחדות המושחתת!! כשהפועל סל מתלוננת על שופטים, לרבות הוכחות וידאו מצולמות, אז איטודיס הוא מאמן בכיין, וינאי הוא בכיין, וצוחקים ולועגים לזה. ויש עוד המון דוגמאות אחרות, בכל נושא כמעט.

וקמפיין האנטי הזה כנגד הקבוצה (היה כבר מי שעשה הפרדה מלאכותית בין הקבוצה למועדון), כאמור הוא אפקטיבי, ומחלחל. גם כי כאמור הוא מאוד מוצלח וגם כי חייבים להודות שהנהלת הפועל סל ובעיקר ינאי תורמת את חלקה בהעצמת הנושא.
והחלחול מתבטא בזה שאוהדים שכבר היו הולכים למשחקים ביד אליהו לאט לאט מתבאסים, הכישלון המקצועי לאחרונה גם הוא תורם, ולאט לאט יש פחות ופחות אוהדים ביציע. וגם אלו שביציע כמובן מתבאסים והאוירה בהתאם ומשפיעה על הקבוצה שגם ככה נמצאת בתקופה מקצועית גרועה.
בהחלט
קובי
קיבל.ה  574 לייקים

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7 ... 7%95%D7%9C
Azaryamor789
קיבל.ה  2 לייקים

אני שנים קורא פה בפורום, לעולם לא כתבתי..

חשבתי לי על רעיון איך אפשר לגשר על הפער
יש לי רעיון בוסרי והוא דורש חשיבה והבנה של הקרובים להנהלה ולארגון איך מגשרים על הפער.

תגידו לי אולי שאני טועה אבל זה מהבנתי הסיכוי היחיד...

מי היחידים שגם מצד האולטראס וגם עופר מסוגלים לגשר מתוך אמון מלא משני הצדדים זה השחקנים...
אולי אם מישהו שיש לו גישה לתומר/בר/ים
מציע לו לדבר איתם /אחד מהם ולבוא עם רשימה של צעדים עם ליטוש מצד שני הצדדים שעופר מתחייב לעשות כדי הארגון יסכים לרדת מהעץ ולהפך
אני לא מספיק מעורב בפרטים כדי להגיד מה כל אחד צריך לעשוץ כדי שהם יסכימו ולהפך...
לשחקנים יש את תעודת הביטוח שהם רוצים את טובת הקבוצה ולכאורה נטרלים (כמה הארגון יכול להאשים את תומר בר וים על נאמנות לעופר? הם הוכיחו את אהבתם לקבוצה ואת הרצון שלהם להפוך את הפועל לגדולה הרבה לפני שעופר הגיע...
מצד שני הוא הבוס שלהם ככה שיש להם 'קלף' של גישה לשני הצדדים ברצון אמיתי ונקי לפתור את הסכסוך המיותר הזה.. )

המחשבה ראשונית אחד הצעדים שבטוח יצטרכו זה לקיחת צעד אחורה של עופר בכל בניהול הקבוצה ברמת התקשורת חוץ שלה כלומר, מאחורי הקלעים הוא יכול להיות פעיל אך לא לשמוע ממנו כל רגע (זה באמת טו מאצ'..)
יש עוד בעלים שיכולים להיות "נציגי הבעלים" וככה עופר הוא עוד בעלים ברמה ההייצוגית...
אני חושב שעם ליטוש של עוד צעדים פה בפורום של כל אחד ורתימה של השחקנים למאמץ, יכולה להיות גישה ישירה לשני הצדדים במטרה לסיים את הבלאגן.

צעד זה הוא צעד נואש מתוך הבנה שהמצב ככה לא יחזיק לאורך זמן - כולנו יודעים שזה לא מצב בריא לאף אחד, לא משנה מי הגורם האשם וכנראה שלכולם יש חלק מבלי להיכנס לפרטים...

בתור כאלה שיותר מעורבים שמכירים את הנפשות הפועלות ממני נראה לכם שיש התכנות לצעד הזה אפשר לפתח משהו שיוביל לפתרון..

יאללה הפועל בואו נסיים כבר את החרא הזה
נערך לאחרונה על ידי Azaryamor789 ב 01 פברואר 2026, 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
bambo_leo
קיבל.ה  196 לייקים

קובי כתב: 01 פברואר 2026, 02:25 ראבק, טיפה פסון
אתה הבעלים של קבוצה ששווה עשרות מיליונים
לצורך הדיון, בוא נניח שמה שהוא עשה הוא מאוד חשוב וחיוני
אז תן את לאיזה ג'וניור במועדון לעשות
ראבק, טיפה פסון
טיפה פאסון :rofl:
בדיוק בשביל זה הוא קנה את המועדון
עלק תן לאיזה ג'וניור
למה זה טוב
קיבל.ה  129 לייקים

השאלה היא מה האלטרנטיבה?
בסוף אם מתנגדים היו מגיעים היינו מגיעים לריבים פיזיים משני הצדדים, נכחתי במספיק מקרים שהיוזמה היתה גם מהצד שהתנגד וגם מהצד שתמך.
מישהו פה טען שאנשים לא באים כי לא כיף ואני מסכים איתו לחלוטין. האם במקרה והמתנגדים היו מגיעים ומבצעים מחאות מישהו מאיתנו היה נהנה? ברור לכולנו שלא כי מחאה באולם "מהנה" רק אם כולם בתוכה (טביב למשל). הצד שהתנגד בחר "להסכים" לבקשת המועדון ואוהדים אחרים לא להגיע ובכך פתר אותנו מהריבים והבלאגנים ביציעים.

קללות, נאצות ו"אתה לא הפועל" גם כן מגיעים משני הצדדים, כבר שכחנו את כמות השנאה שהצד שתמך במעבר הוציא בתקופה סביב הגישור ופיצוצו?
בסוף, כל ההתנגדות של אוהדים וכאלה ואחרים באה לידי ביטוי בטוויטר ובפייסבוק ומה לעשות שזה מתקזז עם כל הפוסטים והציוצים של הצד שכן תומך בעופר. ממליץ ללכת לקבוצות פייסבוק שרוב הפוסטים שמה הם כמה מי שלא מגיע הוא עוכר הפועל וכו' וכו'. זה לא מחלחל? מחלחל.
המועדון היה יכול לרתום בקלות את כל מי שהתנדנד, את כל מי שהפועל חשובה לו, "יש לו ערכים" אבל מוכן להתגמש עבור הגדלת הקהילה והצלחת הקבוצה. היו גם יכולים בקלות לרתום אנשים חדשים שייכנסו אבל התעקשו לקבל את כל ההחלטות הגרועות ולירות לעצמם ברגל פעם אחר פעם והמצב שהגענו אליו זה בעיקר באשמת ההנהלה למרות שכמובן שיש גורמים נוספים אבל השפעתם כבר קטנה ביחס למצב לפני שנה.
שליחת תגובה