אני לא יודע כי אני לא באימונים ובשיחות הפרטיות שלהם. זה יכול להיות אלף דברים.בז'רנו כתב:אז מה זה יכול להיות? בגלל המצב עם אירן שחקנים לא רוצים להיות כאן? אולי עושים סבוטאז כי איטודיס נותן קרדיט מוגזם למיציץ?
איטודיס
-
ranjef
- קיבל.ה 2016 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1147 לייקים
אם חלילה גם הוא נפצע, ואחרי שאניס גמר, יצטרכו למצוא גארד אחר ברמה גבוהה ולהחתים אותו לפני סגירת חלון ההעברות ביורוליגNati כתב:ים הוחלף כי נפצע.
בילה את הלילה בבית החולים
-
Money
- קיבל.ה 1142 לייקים
אני חושב שהראיון שאיטודיס נתן אתמול גרוע יותר משל פרנקו אחרי בשיקטאש.
הוא באמת חושב שהוא מעל המועדון.
הוא באמת חושב שהוא מעל המועדון.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
הזדמנות אחרונה לאיטודיס מחר נגד ירושלים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 652 לייקים
אין מקום לדיבורים האלו על פיטורים של איטודיס. אם כבר אז רק בסוף העונה. אפילו אם מחר נפסיד ונעוף מהגביע.
אנחנו באמצע העונה, שום דבר לא גמור, בחלקים מהעונה היה כדורסל מצוין וזה התבטא במקום הראשון בליגה וביורוליג.
תבינו, חלק מהשחקנים חתמו בקבוצה כאשר לצד הכסף הגדול, לזהות המאמן הייתה השפעה עצומה על ההחלטה שלהם להגיע להפועל (ללא שריון יורוליג) ולישראל עם המלחמות והכל.
עד המשבר איטודיס ניהל טוב את הקבוצה במובן של לנהל סגל כזה רחב, עם הרבה אגו, בלו"ז כזה עמוס. היה נראה שהסגל סה"כ מגובש והאווירה טובה.
אין פה מצב שימנו במקומו את פרנקו או מאמן ישראלי אחר כלשהו, או אפילו מאמן אירופי מדרג בינוני, ולא תהיה התפרקות כללית של הקבוצה במובן של המרקם והקשב למאמן. (שלא לדבר על מאמנים אמריקאים חסרי מושג בכדורסל האירופי).
התרחיש היחיד שהגיוני זה החלפה של איטודיס בסוף העונה, במאמן אחר מקליבר דומה. וזה - רק בסוף העונה, כשיהיה מאמן בקליבר כזה פנוי, ורק בתנאי שאכן המשבר המקצועי ממשיך עד סוף העונה.
אני אישית מאמין שאיטודיס יידע להוציא את הקבוצה מהמשבר, אבל זה ייקח עוד כמה שבועות.
אנחנו באמצע העונה, שום דבר לא גמור, בחלקים מהעונה היה כדורסל מצוין וזה התבטא במקום הראשון בליגה וביורוליג.
תבינו, חלק מהשחקנים חתמו בקבוצה כאשר לצד הכסף הגדול, לזהות המאמן הייתה השפעה עצומה על ההחלטה שלהם להגיע להפועל (ללא שריון יורוליג) ולישראל עם המלחמות והכל.
עד המשבר איטודיס ניהל טוב את הקבוצה במובן של לנהל סגל כזה רחב, עם הרבה אגו, בלו"ז כזה עמוס. היה נראה שהסגל סה"כ מגובש והאווירה טובה.
אין פה מצב שימנו במקומו את פרנקו או מאמן ישראלי אחר כלשהו, או אפילו מאמן אירופי מדרג בינוני, ולא תהיה התפרקות כללית של הקבוצה במובן של המרקם והקשב למאמן. (שלא לדבר על מאמנים אמריקאים חסרי מושג בכדורסל האירופי).
התרחיש היחיד שהגיוני זה החלפה של איטודיס בסוף העונה, במאמן אחר מקליבר דומה. וזה - רק בסוף העונה, כשיהיה מאמן בקליבר כזה פנוי, ורק בתנאי שאכן המשבר המקצועי ממשיך עד סוף העונה.
אני אישית מאמין שאיטודיס יידע להוציא את הקבוצה מהמשבר, אבל זה ייקח עוד כמה שבועות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
ramig76
- קיבל.ה 207 לייקים
הלוואי ואתה צודקקפטן ג'ק כתב: ↑30 ינואר 2026, 13:25 אין מקום לדיבורים האלו על פיטורים של איטודיס. אם כבר אז רק בסוף העונה. אפילו אם מחר נפסיד ונעוף מהגביע.
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
אני לא רואה איך נחליף מאמן , וגם שחקנים.
זה מה שיש כרגע ואם זה או שננצח או שנפסיד.
ובמצב החרבאנה הזה, אנחנו נכנסים לשבוע שעשוי להגדיר את העונה הזאת.
אחרי שהיה לנו כמה ימים לנוח ולהתאפס על המצב, עכשיו יש כל יומיים משחק, ירושלים (גביע), הכוכב האדום בחוץ, ולנסיה בבית וירושלים שוב בחוץ.
3 נצחונות ומעלה, ואפשר להיות מעודדים.
3 הפסדים ומעלה , והצרה גדולה מאוד.
2-2 , רגשות מעורבים.
וזה בלי להתייחס לאיזה מהמשחקים ננצח/נפסיד, המשחק מחר , מן הסתם , קריטי.
זה מה שיש כרגע ואם זה או שננצח או שנפסיד.
ובמצב החרבאנה הזה, אנחנו נכנסים לשבוע שעשוי להגדיר את העונה הזאת.
אחרי שהיה לנו כמה ימים לנוח ולהתאפס על המצב, עכשיו יש כל יומיים משחק, ירושלים (גביע), הכוכב האדום בחוץ, ולנסיה בבית וירושלים שוב בחוץ.
3 נצחונות ומעלה, ואפשר להיות מעודדים.
3 הפסדים ומעלה , והצרה גדולה מאוד.
2-2 , רגשות מעורבים.
וזה בלי להתייחס לאיזה מהמשחקים ננצח/נפסיד, המשחק מחר , מן הסתם , קריטי.
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=532919
אלי סהר
הישראלים שעליהם עופר ינאי התגאה בקיץ, שחמישה מהם בנבחרת לעומת רק אחד ממכבי - הפכו לנערי פוסטר ביורוליג ומשלימי קאדר.
המאמן דימיטריס איטודיס דיבר אחרי התבוסה לבאיירן ש"לא מדובר פה בכדורסל. זה לא עניין מקצועי כי באנו מוכנים".
אבל לפני הכדורסל נראה שאיטודיס איבד את חדר ההלבשה. הישראלים מכנים אותו בשיחות פנימיות בשמות כאלה ואחרים, אבל גזרת
הממורמרים עברה גם לזרים. מיצ'יץ' כבר תקופה ארוכה לא משדר על אותו גל עם איטודיס ולא בכדי נערכה שיחת הבהרה
משולשת בבלגרד בין מיצ'יץ', ינאי ואיטודיס. גם ג'ונתן מוטלי ידע ימים יפים יותר העונה. כל עוד בלייקני ריחף וכריס ג'ונס ואלייז'ה בראיינט
תיפקדו כילדים ההולנדים עם האצבע על הסכר, הבעיות הוסתרו - אבל בהיעדרו של בראיינט, הסכר נפרץ ואין מי שיעצור את השיטפון.
מדר שרק לפני שנה, עם סחוס קרוע, העלה את הפועל ליורוליג - נראה קפוא לעיתים והעונה לא קלע שלשה אחת (!), (0 מ-11).
"למדר קשה עם השיטה וגם למיציץ'", הצביע זוהר מדר, אביו של ים בשבוע שעבר. שניהם משחקים בכדרור וקשה להם בשיטת הבידודים.
ולא בכדי הפועל נתקעת בסוף שעון ועל 64 נקודות (אתמול אחרי 3 מ-3 לשלוש בפתיחה היא קלעה 2 מ-27! עד הסיום).
לפני שבועיים אמר לי איש שמצוי בסוד העניינים במועדון ש"איטודיס איבד את חדר ההלבשה". אתמול נראה שאיטודיס איבד גם את הקהל שכן מגיע. בדקה ה-24 הוא הוציא את מדר וקיבל בוז קולני.
אלי סהר
הישראלים שעליהם עופר ינאי התגאה בקיץ, שחמישה מהם בנבחרת לעומת רק אחד ממכבי - הפכו לנערי פוסטר ביורוליג ומשלימי קאדר.
המאמן דימיטריס איטודיס דיבר אחרי התבוסה לבאיירן ש"לא מדובר פה בכדורסל. זה לא עניין מקצועי כי באנו מוכנים".
אבל לפני הכדורסל נראה שאיטודיס איבד את חדר ההלבשה. הישראלים מכנים אותו בשיחות פנימיות בשמות כאלה ואחרים, אבל גזרת
הממורמרים עברה גם לזרים. מיצ'יץ' כבר תקופה ארוכה לא משדר על אותו גל עם איטודיס ולא בכדי נערכה שיחת הבהרה
משולשת בבלגרד בין מיצ'יץ', ינאי ואיטודיס. גם ג'ונתן מוטלי ידע ימים יפים יותר העונה. כל עוד בלייקני ריחף וכריס ג'ונס ואלייז'ה בראיינט
תיפקדו כילדים ההולנדים עם האצבע על הסכר, הבעיות הוסתרו - אבל בהיעדרו של בראיינט, הסכר נפרץ ואין מי שיעצור את השיטפון.
מדר שרק לפני שנה, עם סחוס קרוע, העלה את הפועל ליורוליג - נראה קפוא לעיתים והעונה לא קלע שלשה אחת (!), (0 מ-11).
"למדר קשה עם השיטה וגם למיציץ'", הצביע זוהר מדר, אביו של ים בשבוע שעבר. שניהם משחקים בכדרור וקשה להם בשיטת הבידודים.
ולא בכדי הפועל נתקעת בסוף שעון ועל 64 נקודות (אתמול אחרי 3 מ-3 לשלוש בפתיחה היא קלעה 2 מ-27! עד הסיום).
לפני שבועיים אמר לי איש שמצוי בסוד העניינים במועדון ש"איטודיס איבד את חדר ההלבשה". אתמול נראה שאיטודיס איבד גם את הקהל שכן מגיע. בדקה ה-24 הוא הוציא את מדר וקיבל בוז קולני.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
הם צודקים. הבנק דקות הזה שהוא מנהל כבר בלתי נסבל.קובי כתב: ↑30 ינואר 2026, 17:29 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=532919
אלי סהר
- בונדר
- קיבל.ה 243 לייקים
"הישראלים מכנים אותו בשיחות פנימיות בשמות כאלה ואחרים"
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
כןן
בואו נקשיב לדתי/הבית״רי שמתחילת העונה מנסה לעשות בלאגנים בקבוצה.
בואו נקשיב לדתי/הבית״רי שמתחילת העונה מנסה לעשות בלאגנים בקבוצה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 373 לייקים
אני אוהב מנגו מאיה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑30 ינואר 2026, 18:15טוב בוא נמשיך עם התקפות שמתחילות עם 4 שניות על השעון אחרי כדררת לשום מקום
זה קשור כמו התשובה שלך אליו
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
תמיד יש מקום לדיבורים, אבל מסכים עם השורה התחתונה.קפטן ג'ק כתב: ↑30 ינואר 2026, 13:25 אין מקום לדיבורים האלו על פיטורים של איטודיס. אם כבר אז רק בסוף העונה. אפילו אם מחר נפסיד ונעוף מהגביע.
פיטורים צריך לעשות כשמאמינים שאפשר להביא מישהו שישפר את מצב הקבוצה, לא כי פשוט לא מרוצים ממצב הקבוצה.
וצריך לקחת בחשבון של זה את כל מה שאמרת - זה לא רק יכולות ניהול משחק, אלא גם דברים כמו מרקם חברתי והעובדה ששחקנים באו חלקית בגלל המאמן.
כרגע אני לא רואה אופציה כזו בשוק, ולכן הוא צריך להשאר, גם אם נעוף מחר וגם אם נפסיד עוד משחקים.
אם תהיה אופציה כזו, מישהו שבהנהלה מודעים אליו ואני לא, מישהו שעונה לכל הדברים הללו ומאמינים שהוא יקדם את הקבוצה עוד יותר, ויודעים שיש אפשרות ממשית שיבוא עכשיו - יש מקום לשקול פיטורים. גם עכשיו, ואפילו אם ננצח מחר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1843 לייקים
אתה מבזה את עצמך
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 872 לייקים
תואר 2 מתוך 3 הלך לפח.
ברור שביכולת הזאת גם התואר השלישי לא יגיע.
ברור שביכולת הזאת גם התואר השלישי לא יגיע.
-
Niro
- קיבל.ה 2311 לייקים
לא ברור לי איך הוא כזה גרוע. הכדורסל השתנה? הוא קיבל מכה חזקה בראש?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1599 לייקים
הסטטיסטיקה שלו מול מאמן ברמה נמוכה כמו יונתן אלון זה נתון להתבייש בו באופן מיוחד
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
קח מונית לנתב"ג וטוס מפה. חסר מושג
יאללה הביתה!!!
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
אני כועס עליו על כל התקופה האחרונה על זה שהוא לא מוצא פתרונות על זה שהוא לא משנה כלום על זה שלא מצליח להרים שחקנים כל כך מוכשרים
אבלללל היום ספציפית במשחק הזה הוא לא אשם
ביזיון של שיפוט
אבלללל היום ספציפית במשחק הזה הוא לא אשם
ביזיון של שיפוט
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
ברור, הרכבים הזויים, נראו כרגיל כמו חרא. הפעם יש גם שיפוט מזוויע, הכדורסל נראה אותו דבר.
יאללה הביתה!!!
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
ברור שאם נמשיך ביכולת פח נהיה חייבים שינוייהלום14אדום כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:50ברור, הרכבים הזויים, נראו כרגיל כמו חרא. הפעם יש גם שיפוט מזוויע, הכדורסל נראה אותו דבר.
אבל צריכים לתת גב למאמן יש לו עוד כמה משחקים לתקן
-
Red_man
- קיבל.ה 2065 לייקים
הכי מטריף אותי איתו שהוא סיים את מכסת הזרים ככה שגם אי אפשר לשנות כלום
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
אני מוכן לתת לו מונית, עליי.Adom_Adom כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:54ברור שאם נמשיך ביכולת פח נהיה חייבים שינוייהלום14אדום כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:50ברור, הרכבים הזויים, נראו כרגיל כמו חרא. הפעם יש גם שיפוט מזוויע, הכדורסל נראה אותו דבר.
יאללה הביתה!!!
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
את מי אתה מחתים במקומו?יהלום14אדום כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:55אני מוכן לתת לו מונית, עליי.Adom_Adom כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:54ברור שאם נמשיך ביכולת פח נהיה חייבים שינוייהלום14אדום כתב: ↑31 ינואר 2026, 23:50
ברור, הרכבים הזויים, נראו כרגיל כמו חרא. הפעם יש גם שיפוט מזוויע, הכדורסל נראה אותו דבר.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
את האמת, לא ממש אכפת לי. יש שוק מאמנים ברחבי אירופה, שיבחרו אחד. היו כמה קבוצות שהחליפו מאמנים לא? כנראה שיש את מי.
יאללה הביתה!!!
-
Niro
- קיבל.ה 2311 לייקים
בטח לתקן, רואים שהוא עובד קשה בלתקן ולשנות. עוד שבוע יש עוד משחק נגד מגדל, הוא בטח שוב יחשוב על הרעיון המהפכני לשים את איש על הננס המשופם.
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 265 לייקים
נכשל. סתם מאמן עבר עם חליפה יפה וג'ל בשיער.
אם באמת יש לו סטייל וכבוד - שישים את המפתחות.
אם באמת יש לו סטייל וכבוד - שישים את המפתחות.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 475 לייקים
לא הבנתי תשאלה הטרחנית הזאת
מה הוא המנהל המקצועי?
איטודיס חרא של מאמן ונגמר הסיפור שלו והוא חייב לעוף.
אסור לו לאמן בהפועל עוד יום אחד
יש מנהל מקצועי לקבוצה שמקבל מספיק כסף למצוא מי שיחליף אותו
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 547 לייקים
שאלתי לצורך הדיון לא בשביל טרחנות.
אמרתי את דעתי, הוא מאמן בכיר מאוד המינמום זה לתת לו גב בתקופת משבר, אם באמת זה ימשיך להיות רע צריך להחליף אבל לא אחרי 3 שבועות רעים.
אגב אם הוא הולך המנהל המקצועי צריך ללכת יחד איתו
-
איש גדול
- קיבל.ה 475 לייקים
זה לא תקופת משבר
הלוואי וזאת הייתה
הפועל לא משחקים כדורסל והוא חרא של מאמן ולא תגיע איתו לכלום בשום תקופה
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 265 לייקים
אם זה היה רק תקופת משבר, אז מסכים. אבל בשום שלב בעונה לא נראינו עדיפים על ירושלים ומכבי, להיפך. וזה למרות יתרון תקציבי אדיר. קיבל את כל מה שהוא רצה.
גם באירופה מי שעקב אחרינו ידע שהמקום הראשון משקר. אנחנו משחקים כדורסל של יכולות אישיות, בלי שום תחכום. בהרבה משחקים ניצחנו בסוף עם הרבה מזל. מול הגדולות הפסדנו. המקום שלנו בטבלת היורוליג שיקר מאוד.