פיבן? אלטמן? קורין?
שלושה שחקנים שרשומים על מספר לא מבוטל של נקודות העונה
פיבן? אלטמן? קורין?
פיבן מרשים אותך? במה בדיוק?RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 18:31פיבן? אלטמן? קורין?
כמו שאני רואה את זהSpiderman כתב: ↑28 ינואר 2026, 18:37פיבן מרשים אותך? במה בדיוק?RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 18:31פיבן? אלטמן? קורין?
שהוא לא מסוגל לתת פס מעל 6 מטר?
שחקן בינוני מינוס.
אלטמן אחלה, תמיד החזקתי ממנו.
אבל לא יכול להיות הרכב בקבוצה עם שאיפות לצמרת.
קורין שחקן טוב לספסל, ממש לא להרכב. והוא לא כשיר חצי עונה.
המזל שלנו שיש לנו את צור בשער, כי אז היינו ממש בבעיה.
פיבן בלם מחליף סופר ראויSpiderman כתב: ↑28 ינואר 2026, 18:31פיבן לא איכותי,
ליידנר וקורין רכים ואי אפשר לבנות עליהם.
חתם לשנתיים וחצי, לא רלוונטיRedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 22:34 גורפינקל חתם בלרנקה
לא יודע אם זה טוב או רע לי בהתחשב בעובדה שאני חם עליו לשנה הבאה
גורפינקל מגן שמאל טובDubi Dubkin כתב: ↑28 ינואר 2026, 23:17 יש לכם זיכרון קצר
אבל גורפינקל היה בינוני מינוס בקדנציה אצלנו
ליידנר כשיר לא רואה אותו
מה טוב בו בדיוק?RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 23:23גורפינקל מגן שמאל טובDubi Dubkin כתב: ↑28 ינואר 2026, 23:17 יש לכם זיכרון קצר
אבל גורפינקל היה בינוני מינוס בקדנציה אצלנו
ליידנר כשיר לא רואה אותו
ליידנר לא כשיר מספיק ולא בטוח שהייתי קונה אותו, גם אם כן, הוא חייב תחרות ויאזן פשוט לא מספיק טוב לרמות האלה
אני קצת חופר על זה אולי אבל הייתי מביא ניקיטה סטוינוב לבלם שמאל וצ׳יקו מגןRedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 22:34 גורפינקל חתם בלרנקה
לא יודע אם זה טוב או רע לי בהתחשב בעובדה שאני חם עליו לשנה הבאה
הפתרון הפשוט ביותר הוא שתמיד יהיה זר אחד מחוץ לסגל.
מזתמורת לדעתך האישית? מה הוא שכר את צ׳אנג המתיש למו״מ?
אם אני לא טועה אבל אני לא בטוח אם כל פעם רק 7 זרים רשומים בטופס של ה20 אתה נמנע מהקנס (מגבלת השכר לא רלוונטית אלינו). כך שיש לפחות חודש-חודש וחצי בלי מאיימבו ולאחר מכן נראה מה עם סילבה אם אפשר להוציא ממנו משהו בכלל. זה נשמע לי יותר הגיוני
לא רואה פה שום בעיה. רושמים את בואטנג, מחזיקים 8 זרים ורושמים כל משחק 7 זרים. בדיוק כמו שעושות חיפה ומכבי.
נמנע בוודאות מקנס במצב כזה. מכבי עושה את זה מתחילת העונה, גם כשניקולאסקו היה כשיראדוםאדום כתב: ↑29 ינואר 2026, 16:13אם אני לא טועה אבל אני לא בטוח אם כל פעם רק 7 זרים רשומים בטופס של ה20 אתה נמנע מהקנס (מגבלת השכר לא רלוונטית אלינו). כך שיש לפחות חודש-חודש וחצי בלי מאיימבו ולאחר מכן נראה מה עם סילבה אם אפשר להוציא ממנו משהו בכלל. זה נשמע לי יותר הגיוני
זה באמת הכי הגיוני נכון להיום, אבל סתם נניח שפתאום בחודש וחצי הקרובים שאנדה נהיה שחקן חשוב לסגל, אז אתה עדיין יכול כל פעם בהתאם למשחק לוותר על מישהו אחר (שוב אני מאמין כמוך שזה יהיה הוא רב הזמן).אדוםאדום כתב: ↑29 ינואר 2026, 16:13אם אני לא טועה אבל אני לא בטוח אם כל פעם רק 7 זרים רשומים בטופס של ה20 אתה נמנע מהקנס (מגבלת השכר לא רלוונטית אלינו). כך שיש לפחות חודש-חודש וחצי בלי מאיימבו ולאחר מכן נראה מה עם סילבה אם אפשר להוציא ממנו משהו בכלל. זה נשמע לי יותר הגיוני
סילבה יצטרך להיות משהו מיוחד בשביל שזה יקרה (ברמת סתיו טוריאל)cholo כתב: ↑29 ינואר 2026, 16:16זה באמת הכי הגיוני נכון להיום, אבל סתם נניח שפתאום בחודש וחצי הקרובים שאנדה נהיה שחקן חשוב לסגל, אז אתה עדיין יכול כל פעם בהתאם למשחק לוותר על מישהו אחר (שוב אני מאמין כמוך שזה יהיה הוא רב הזמן).
איסט היה עושה מכל ההחמצות של דאפה העונה שער