שידור ובימוי

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  566 לייקים

בתור בן אדם שכל איזה כמה חודשים חוזר וצופה בסרטונים מהדאבל ונפעם כל פעם מחדש מכמות האמוציות שהצליחו לתפוס שם במצלמה, רציתי להעלות את הנקודה הקצת לא חשובה הבאה

השדרים והבמאים באמת ניסו הכל כדי להרוס את הרגע. שכטר היה מעולה, חייב לתת לו קרדיט, הוא בן אדם אותנטי וזה בא לידי ביטוי בשער. שפיגלר (או מי שזה לא יהיה לא זוכר את השם שלו) כרגיל כל כך מוגבל ורבלית ולא יודע איך להעביר רגעים כאלה כמו שצריך

אבל בעיקר הבמאי עשה שם פשוט עבודה מחרידה. היה להם מספיק זמן להתכונן למה בדיוק לעשות כי לקח לוואר 3 דקות להודיע שיש שער גם אחרי שכולם ראו שאין נבדל, ואיכשהו הם בכל זאת הצליחו לעשות
א. זום אין על השופט למשך 3 שניות אחרי שהשער אושר בלי שום סיבה
ב. זום אין על מעיל שחור שתפס חצי מסך כי הם ניסו לתפוס את צ׳יקו ולא הצליחו
ג. זום אין מזווית אחרת על ברדה נחנק ע״י 3 מאנשי הצוות שלו על רקע מנהרה כך שאי אפשר לראות כלום
ד. שוט מאוחר מדי של השחקנים רצים לקהל אבל אחרי שכולם כבר הגיעו אז אי אפשר לראות אותם יותר
ה. זום אין עם סטיות אינסופיות על דאפה מחליק
ו. שוט רנדומלי של אוהד אחד למשך עוד 3 שניות

געגועי לאיינשטיין

אה וכמובן איך אפשר בלי ליטרלי דקה אחרי השער שפיגלר מזיין לי את השכל על קופנהגן מול ברצלונה

תישרפו
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
קפבלנקה
קיבל.ה  814 לייקים

כל מילה.
חבורת אפסים לא יוצלחים שלא יודעים מה כל הקטע פה, לספר סיפור.

העיקר על זהבי עשו דוקו עם 5 רחפנים.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1666 לייקים

לא נכון עובד של ערוץ הספורט הוא כושל ולא מקצועי???
אני בשוק
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1397 לייקים

קפבלנקה כתב: 27 ינואר 2026, 18:00 לספר סיפור
מדהים זה מה שאני תמיד אומר. עלאק " אנחנו משדרים דרמה " יבני זונה תצלמו את "הדרמה" האטרף ואל תעברו ישר לחסויות ותספרו לי שמחר צמפיונס יעלובים.
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  3056 לייקים

בוא אומר לך סוד- כיום הדרישה המקצועית בחלק מהמקומות, ירדה לרמה נמוכה ביותר. בטח בערוץ הספורט.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1620 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 27 ינואר 2026, 17:56 שפיגלר (או מי שזה לא יהיה לא זוכר את השם שלו) כרגיל כל כך מוגבל ורבלית ולא יודע איך להעביר רגעים כאלה כמו שצריך

אה וכמובן איך אפשר בלי ליטרלי דקה אחרי השער שפיגלר מזיין לי את השכל על קופנהגן מול ברצלונה

תישרפו
לא שנאתי בחיי שדר ספורט ככה ואני בוגר דני נוימן. איך נותנים לצב עקום רגליים סאחי חסר כריזמה צנון מיובש כזה לשדר משחק מרכזי. מעבר לכך שהוא עיוור וטועה באופן קבוע (אדום לקוקו עאלק) וטיפש וקונפורמיסט במובן הרע ביותר של המילה, הוא גם מאוהב בלשמוע את עצמו מדבר למרות שיש לו קול דקיק ומשמים ודיקציה של ילד עילג ואיטי, 180 מעלות מיורם ארבל. "הקהל פורץ למגרש בואו נשמור על פרופורציות חברים חשוב לשמור על הסדר" זה אשכרה המשפט שיצא לו רגע אחרי השער, זה נכנס גם לכל התקצירים. איזה אנטי שדר זה הדבר הזה טפי כמה אני שונא אותו
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  743 לייקים

היחיד שעשה עבודה טובה זה שכטר
עושה רושם שהוא ממש רצה שננצח
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  773 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ינואר 2026, 18:49 היחיד שעשה עבודה טובה זה שכטר
לא יודע אם רצה שננצח, אבל כמו שתמיד היה זונת קהל, ככה הוא זונת אדרנלין. הוא גם אומר את זה בהרבה שידורים, הוא רוצה בלאגן ודרמות והפתעות. אפשר להבין אותו, בשביל זה אנחנו רואים כדורגל, לא בשביל שבלונה אפרורית שמסתיימת ב- 0:0.

אגב, בגלל האופי שלו שתמיד הכרתי היטב, מעולם לא פיתחתי אליו אנטגוניזם כמו שפיתחתי לאחרים שחצו את הכביש. אולי אפילו בכלל לא פיתחתי אליו אנטגוניזם, אוהב את האישיות שלו, וטלוויזיונית זה כיף.

לטב״ח שאמר מה שאמר אתמול - מאחל למצוא דיל ממש זול לחופשה בחו״ל, רק כדי לגלות שעל המטוס רק הוא והשחקנים והצוות של המחלה. שנייה לפני שהטיסה עוברת מעל משולש ברמודה, וניתק איתה הקשר.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  232 לייקים

באמת חשבתי אתמול על הסוגיה של בימוי ושידור מכמה היבטים:

1. בשונה ממה שכתב פותח האשכול, אני חושב שהבמאי דווקא עשה קאט מוקדם מדי מהשופט, כי לטעמי היה חייב לתפוס במלואו את השוט הזה של השופט שורק ומסמן עם הידיים לסיום המשחק (שכמובן תנועות הידיים הן היותר משמעותיות בהקשר הזה). רק בצפיות חוזרות הצלחתי לתפוס אולי חצי אלפית שניה של תחילת הרמת שתי הידיים במקביל של השופט. ככה בזמן אמת במשך כמה שניות לא היה ברור למי שצפה בטלוויזיה שהמשחק הסתיים, אלא היה צריך להסיק את זה (וגם זה קצת בעקיפין) ממה שאמרו בשידור. זה היה מעצבן.
2. אחת הרעות החולות הכי גדולות של שידורי ספורט: קלוז-אפים על הקהל כשהמשחק משוחק. זה מביא לי את הג'ננה. עד מתי???
3. אתמול ספציפית נדמה לי שזה היה יחסית בסדר - הגזמה פראית באורך ובכמות ההילוכים החוזרים כשהמשחק משוחק. כמו מה שלמעלה, גם זה יכול לגרום וגורם להחמצה של אירועים משמעותיים.
4. זה אולי טיפה קטנוני אבל בכל זאת - על הדשא ליד שער 13 מחוץ לקווים שמו מיקרופון (אאל"ט קוראים לזה בום? זה הגדול והשעיר) שקצת הסתיר את את המגרש מזוויות ומרחקים מסוימים של המצלמה הראשית. גם אם זה לא מסתיר הרבה, זה עדיין לא נוח בעין.

נקווה לבמאים טובים בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי בעל(ת) האוב ב 27 ינואר 2026, 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
רינגו סטאר המלך
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  743 לייקים

Mendelson כתב: 27 ינואר 2026, 18:59
לא יודע אם רצה שננצח, אבל כמו שתמיד היה זונת קהל, ככה הוא זונת אדרנלין. הוא גם אומר את זה בהרבה שידורים, הוא רוצה בלאגן ודרמות והפתעות. אפשר להבין אותו, בשביל זה אנחנו רואים כדורגל, לא בשביל שבלונה אפרורית שמסתיימת ב- 0:0.

אגב, בגלל האופי שלו שתמיד הכרתי היטב, מעולם לא פיתחתי אליו אנטגוניזם כמו שפיתחתי לאחרים שחצו את הכביש. אולי אפילו בכלל לא פיתחתי אליו אנטגוניזם, אוהב את האישיות שלו, וטלוויזיונית זה כיף.

לטב״ח שאמר מה שאמר אתמול - מאחל למצוא דיל ממש זול לחופשה בחו״ל, רק כדי לגלות שעל המטוס רק הוא והשחקנים והצוות של המחלה. שנייה לפני שהטיסה עוברת מעל משולש ברמודה, וניתק איתה הקשר.
כמוני כמוך לגבי שכטר, אותו דבר כלפיי ורמוט.
אף פעם לא באמת הצלחתי לשנוא אותם
לעומת טל בן חיים ויונתן כהן שהם באמת הטופ שנואים אצלי.
וינסנט
קיבל.ה  501 לייקים

גם משתיקים את הסאונד של הקהל שלנו קבוע במשחקים ובמיוחד בדרבי. אתמול הראו אוהדים של הפועל לפני המשחק מחוץ לאצטדיון איך שהם התחילו לשיר הבמאי מחליף לאוהדים של מכבי.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  246 לייקים

וינסנט כתב: 27 ינואר 2026, 20:05 גם משתיקים את הסאונד של הקהל שלנו קבוע במשחקים ובמיוחד בדרבי. אתמול הראו אוהדים של הפועל לפני המשחק מחוץ לאצטדיון איך שהם התחילו לשיר הבמאי מחליף לאוהדים של מכבי.
אתמול שמעו מצוין את הפועל, אם כי זה מאוד מבלבל מאז שמכבי מוציאים גרסה משלהם לכל שיר חדש שלנו.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
קפבלנקה
קיבל.ה  814 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ינואר 2026, 19:14

זה גם קשור לזה שאצלנו הם היו שייכים להישגים היסטוריים, אישית וקבוצתית.

שכטר שבר את שיא הגולים לעונה אצלנו, ורמוט את שיא הבישולים. הביאו דאבל להפועל בדקה ה-92 של המחזור האחרון. שיחקו בצ'מפיונס ליג ושברו את הליגה.

שניהם בכל מקום אחר היו בסה"כ שכירי חרב שמנסים להרוויח מכדורגל.

טל בן חיים לעומתם העלה על נס את הקטע של לשנוא את הפועל וללקק לצהבת.
ראצ'וניצה
קיבל.ה  109 לייקים

תראי לי מי עובד אצלך ואדע מי אתה

טל בן חיים, ג'ימי טורק.....
Nati
קיבל.ה  2736 לייקים

ההבדל לליגה האנגלית הוא גם ברמת הצילום והשידור.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  743 לייקים

קפבלנקה כתב: 27 ינואר 2026, 21:14

שכטר שבר את שיא הגולים לעונה אצלנו, ורמוט את שיא הבישולים. הביאו דאבל להפועל בדקה ה-92 של המחזור האחרון. שיחקו בצ'מפיונס ליג ושברו את הליגה.

אני רואה את זה יותר באופי
אף פעם לא ראיתי את שכטר או ורמוט מתגרים בנו או מדברים בגנותנו.. לעומת 2 הזבלים האחרים שתמיד חיפשו לעקוץ ולעצבן
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  516 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ינואר 2026, 22:05

אף פעם לא ראיתי את שכטר או ורמוט מתגרים בנו או מדברים בגנותנו.. לעומת 2 הזבלים האחרים שתמיד חיפשו לעקוץ ולעצבן
ורמוט אוהד ואוהב את הפועל ת״א

המעבר למכבי היה באמת בעל כורחו

היחידי אי פעם שאסלח לו על המעבר למכבי
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Red_man
קיבל.ה  2086 לייקים

על מה אתם מדברים? ורמוט האפס עלה קפטן לדרבי כשהוא יודע שהוא כבר במכבי.
שכטר גם לא עבר בצורה ישירה למכבי והסיטואציה שם באמת הייתה שונה.
שכטר פרשן לא טוב אבל הוא באמת אוהב את המשחק, אמיתי בשידור ובן אדם די מצחיק אז זה עדיף פי מאה על גוטמן האפור והמשעמם לדוגמא או אפק הבלתי נסבל. בניגוד לאוחנה וטל בן מתים זה לא עולה לו בדם לפרגן לנו
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  743 לייקים

RedDrifter כתב: 27 ינואר 2026, 22:37

לא מסכים בעליל.
אם היד שלו לא חותמת על החוזה הוא לא עובר
כן בדיעבד הוא אומר שמכרו לו סיפורים שאם הוא לא חותם אז בלי הכסף הזה הפועל הייתה מתפרקת
חרטא, לא מאמין לזה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  516 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 ינואר 2026, 23:56
RedDrifter כתב: 27 ינואר 2026, 22:37

לא מסכים בעליל.
אם היד שלו לא חותמת על החוזה הוא לא עובר
כן בדיעבד הוא אומר שמכרו לו סיפורים שאם הוא לא חותם אז בלי הכסף הזה הפועל הייתה מתפרקת
חרטא, לא מאמין לזה.
כן או לא הספינה שקעה כולם ברחו

באותם ימים המועדון לא היה מועדון היינו חייבים כסף לכל העולם ואשתו

כמו שאני מדפדף את התקופה של ה12 שנים בדרבי ואפילו לא מחשיב אותה בפנקס שלי (כי זאת לא הייתה הפועל האמיתית, אחרי טביב פשוט היינו סתם מעין עירוני טבריה בלי תקציב, מפורקים וגמורים בלי הנהלה וניהול נורמלי)
לא מאשים את ורמוט שעזב לפרנס את המשפחה שלו כשכלום לא היה בטוח בהפועל. אם היה מתריס נגדנו וחוגג זה משהו אחר, אבל כל יום שהיה במכבי - סבל. ראו את זה.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
טכנית לארז
קיבל.ה  2594 לייקים

השידור היה ראוי לדעתי.
עם כל הביקורת על שפיגלר הוא העביר את זה יפה בעיני.

הבמאי שאחראי על מה מראים.
מה אתה מראה לי את ברדה עושה מוריניו ו3 אנשים מתחבקים בספסל?
למה אין דקה רצוף על שער 5?

אותו דבר נגד ביטר. עובר לי לשער 13 שורה ראשונה בשניה שאחרי הגול.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
מלל
קיבל.ה  16 לייקים

זה מזכיר לי את הגול של אלטמן נגד ביטר.
ברגע שהגול נכנס צילמו איזה איש זקן חביב במקום לצלם את הטירוף האמיתי של הקהל והשחקנים
אין לי שום דבר נגדו אבל, כל פעם נצטרך לראות אותו עכשיו כשנרצה להיזכר בניצחון הענק הזה
שליחת תגובה