חשבתי על זה הרבה, ואין לי תשובה
זה קצת כמו לשאול איך אני גורם למסיבה שלי להיות הכי טובה בעיר
הגוש עידוד עדיף בהרבה מכלום. והתופים ממש עוזרים. לא רוצה לחשוב איך משחקים היו נראים בלי גוש עידוד
צריך פשוט להמשיך ולקוות שזה יגדל לאט לאט אורגנית
חשבתי על זה הרבה, ואין לי תשובה
בקיצור אתה אומר תפילות זה הכיוון
אם היית טורח לקרוא את הדברים שאני כותב לפני שאתה מחווה עליהם דעה היית רואה שכתבתי לא פעם ולא פעמיים את דעתי על האולטרס ושהיא דומה לשלך, כולל שסיפרתי על מקרה מלפני 15 שנה שבו אני אישית ספגתי איומים מאחד ממי שמזוהה היום כראשי האולטרס וכו' וכו'.7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:22 טקנובוי מרשים אותי.
המרשים פה הוא לא השיטה אלא המאמץ: כל כך הרבה מילים, אפס עובדות.
כשאין טיעון, ממציאים קונספירציה. זה חוסך בדיקה, מחשבה, ואחריות. קלאסי.
מרשים אותי איך אתה מצליח במשך חודשים רבים לא להגיד בטעות איזו מילה אחת אפילו נגד האנשים שמסיתים נגד אוהדי הפועל יומם וליל כמעין אחוזי דיבוק... ואז לבוא לפה ולהגיד שאלו שיוצאים נגד זה הם הם מחריבי 'הקהילה' המומצאת שלך.
אהבתי שאתה אשכרה בטוח שאנשים קונים את זה ואז עוד משכנע את עצמך 4 פעמים ב-3 הודעות.
התרשמתי עמוקות, כאמור.
יום נפלא.
ולצערך, אני אמשיך לצאת נגד כל מי שהפך את ההסתה נגד אוהדי הפועל לעיקר חייו. בניגוד אליך, אני לא מתבייש בזה.
מ.ש.ל.7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:22 טקנובוי מרשים אותי.
המרשים פה הוא לא השיטה אלא המאמץ: כל כך הרבה מילים, אפס עובדות.
כשאין טיעון, ממציאים קונספירציה. זה חוסך בדיקה, מחשבה, ואחריות. קלאסי.
מרשים אותי איך אתה מצליח במשך חודשים רבים לא להגיד בטעות איזו מילה אחת אפילו נגד האנשים שמסיתים נגד אוהדי הפועל יומם וליל כמעין אחוזי דיבוק... ואז לבוא לפה ולהגיד שאלו שיוצאים נגד זה הם הם מחריבי 'הקהילה' המומצאת שלך.
אהבתי שאתה אשכרה בטוח שאנשים קונים את זה ואז עוד משכנע את עצמך 4 פעמים ב-3 הודעות.
התרשמתי עמוקות, כאמור.
יום נפלא.
ולצערך, אני אמשיך לצאת נגד כל מי שהפך את ההסתה נגד אוהדי הפועל לעיקר חייו. בניגוד אליך, אני לא מתבייש בזה.
פשוט לשכנע. כל אדם שאתה משכנע להתקרב לגוש ולשיר רוב המשחק, יחזק אותו וישפיע על שאר הקהל.ramig76 כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:07בקיצור אתה אומר תפילות זה הכיוון![]()
לפני כמה משחקים טובים ישבנו ביציע שמעל אולם 3
מסכים.
היה מבצע??? אני באתי עם שלושת הילדים אתמול וקניתי לכולם כרטיסים!
יא קרוע, עד 2 כרטיסים חינם לילדים עד גיל 12 (לכל מנוי).ארדיטי כתב: ↑26 ינואר 2026, 16:40היה מבצע??? אני באתי עם שלושת הילדים אתמול וקניתי לכולם כרטיסים!
ובלי קשר, לבוא עם הילדים זה הדבר הכי טוב שעשיתי השנה, דרך העיניים שלהם חזרה לי התשוקה להפועל אפילו שזה סתם משחק ליגה נגד באר-שבע.
הילדים מאוהבים עד מעל הראש ורוצים לבוא לכל משחק עכשיו והם היו בעיקר בהלם מזה ש"אבא מתנהג ביציע כאילו כולם חברים שלו" שזה התמצית הכי יפה של להיות אוהד הפועל.
הכוונה הייתה לזה שהאוהדים שישבו סמוך ביקשו שיעבירו אותנו משם ולא בגלל שתפסנו מקום של מישהו כי היו שם ממש מעט מאוד אוהדים
חכה היתה פה השבוע רשימת דרישות של אחד המשתמשים.
לא, אבל זה חד משמעית יכול לגרום לאנשים שבאים כרגע להפסיק להגיע ולאנשים שבאו והפסיקו לא לחזור
אשמח להסבר איך לעשות שואו לקהל ושחקנים יגרום להם לא לחזוראייבר דה-בונלס כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:11לא, אבל זה חד משמעית יכול לגרום לאנשים שבאים כרגע להפסיק להגיע ולאנשים שבאו והפסיקו לא לחזור
להסביר גם למה או שזה מובן?
לא, נוגד שום סולם ערכים, פשוט זה עוד צעד ב׳מכביזציה׳ של הקבוצה. הטקס לפני הפתיחה ביד אליהו אותי אישית זורק ל׳שואו׳ הפלסטיקי חסר הזהות הnba-קפיטליסטי שמכבי מרימים כל תחילת משחק בליגה ובגביע ותמיד כקהל וקבוצה התגאינו בזה שאנחנו לא צריכים את כל הטקס המיותר הזה כדי ליצור אווירה כי יש לנו אוהדים וגרון שיעשו את זה.. זה ממש שיח אמיתי שרץ אצלנו ביציעים לאורך שנים ובעיניי יכול רק לגרום לעוד אנטי ואיבוד מהזהות של הפועל שנשחקתiamgabormarton כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:16אשמח להסבר איך לעשות שואו לקהל ושחקנים יגרום להם לא לחזוראייבר דה-בונלס כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:11לא, אבל זה חד משמעית יכול לגרום לאנשים שבאים כרגע להפסיק להגיע ולאנשים שבאו והפסיקו לא לחזור
גם זה נוגד את סולם הערכים של הפועל?
מעריך את התשובה, אני גם מכיר את השיח הזה, לטעמי לרוב הוא מגיע ממקום של "אין לי אז אני אראה להם שאני יכול גם בלי זה" שזה בסדר אבל אוהדי הפועל צריכים גם להפסיק עם התפיסה הזאת של אנחנו קטנים ועניים וצריכים להלחם מול גוליית, אנחנו הפועל עם ובלי כסף והשנה עם כסף ,שחקנים של הטופ , השתתפות במפעלים של הטופ ובמקום הראשון בנתיים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:25לא, נוגד שום סולם ערכים, פשוט זה עוד צעד ב׳מכביזציה׳ של הקבוצה. הטקס לפני הפתיחה ביד אליהו אותי אישית זורק ל׳שואו׳ הפלסטיקי חסר הזהות הnba-קפיטליסטי שמכבי מרימים כל תחילת משחק בליגה ובגביע ותמיד כקהל וקבוצה התגאינו בזה שאנחנו לא צריכים את כל הטקס המיותר הזה כדי ליצור אווירה כי יש לנו אוהדים וגרון שיעשו את זה.. זה ממש שיח אמיתי שרץ אצלנו ביציעים לאורך שנים ובעיניי יכול רק לגרום לעוד אנטי ואיבוד מהזהות של הפועל שנשחקתiamgabormarton כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:16אשמח להסבר איך לעשות שואו לקהל ושחקנים יגרום להם לא לחזוראייבר דה-בונלס כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:11
לא, אבל זה חד משמעית יכול לגרום לאנשים שבאים כרגע להפסיק להגיע ולאנשים שבאו והפסיקו לא לחזור
גם זה נוגד את סולם הערכים של הפועל?
אני בא ליד אליהו, מנוי לליגה וליורוליג, מגיע למשחקי ליגה גם עם 2000 צופים, אגיע גם אם זה יהיה אני ועוד 10 כנראה כי ככה אני מאמין, קודם כל מגיע ואחר כך נדבר
אה ברור... לך להודעות שלי ברחבי האשכולות מהסוג הזה הדעה שלי מאוד דומה לדעה שלך
היו שם בעיקר ילדים היום ככה שרובם אפילו לא נולדו בהריסת אוסישקין, בכל זאת שרו לחולדאי איזה 10 פעמים (היה צריך יותר).יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑30 ינואר 2026, 00:02 עצם זה שהם לא עזבו הכול היום במחצית הראשונה והתרכזו בבן זונה הזה חולדאי שבחיים לא היה מעז להגיע לדרייב, זה עליהם ועל שאר הקהל. אני ישבתי באולם 7 ויצאתי בלי גרון שהלך על הבן זונה הזה.