איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1584 לייקים

יש לי שלל טענות ענייניות אליו אבל האמת היא שמעבר להן, אני פשוט לא אוהב אותו.
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

מצפה ממנו שיבקש מעופר חיזוק
זאת לא בושה
יש מספיק קבוצות ביורוליג שעשו זאת
Red_man
קיבל.ה  2023 לייקים

הכדורסל הזה כואב לי בעיניים אבל אני בניגוד אליו מעולם לא אימנתי משחק כדורסל בטח ברמות האלה. אני באמת לא יודע מה לחשוב ובואו נודה על האמת הוא לא ילך לשום מקום וכרגע בצדק
רק הפועל
קיבל.ה  2964 לייקים

קובי כתב: 20 ינואר 2026, 21:55 מצפה ממנו שיבקש מעופר חיזוק
זאת לא בושה
יש מספיק קבוצות ביורוליג שעשו זאת
למה אתה חושב שהקביצה הזו צריכה חיזוק ? זה הסגל שבמקרה הרע הוא השלישי או הרביעי באיכותו ביורוליג זה שהמשחק נראה ככה זה לא בגלל איכות השחקנים אינדיבדואלית
Adam
קיבל.ה  148 לייקים

לנצח כשהשחקנים נראים טוב זה דבר אחד, אך לנצח כשהשחקנים בתקופה נוראית זה מרשים מאוד.
קדימה קואץ', אנחנו מאחורייך. תצעיד אותנו לגבהים חדשים, אני סמוך ובטוח שאתה בן האדם הנכון להוציא אותנו מן הבוץ.
איש גדול
קיבל.ה  468 לייקים

לא מחזיק ממנו בתור מאמן בכלל
הכדורסל של הפועל קשה לצפיה
גם בתקופה שיותר נכנס לנו הכדור לא התחברתי לכדורסל "בידודים" הזה.
ועדין עם כל זה ברור שהוא כרגע המאמן ואין מחשבה אחרת ובצדק.
אבל אמרתי ואגיד את זה שוב - אם הוא מפסיד בגביע לירושלים נגמר הצדק הזה.
להפסיד עם הפועל הנוכחית 3 פעמים רצוף לירושלים במשחק קריטי זה לא מתקבל על הדעת!
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  648 לייקים

לפעמים הוא מתסכל, לפעמים הוא לא מובן, לפעמי ם(טוב, תמיד) הוא מייבש שחקנים סתם.
אבל בעיניי הוא סוג של משיח. גם אם לא מבינים לגמרי, עדיין הולכים אחריו בעיניים עצומות.
מאמן גדול, חמש דרגות מעל כל מאמן ישראלי שהיה בהפועל. פשוט טמבלים מי שקוראים להחליף אותו (דא"ג, במי? בפרנקו? גיא גודס? אולי במאמן פנסיונר אירופי כלשהו?)

ההסתכלות צריכה להיות: אם בכושר הנוכחי הפועל עדיין מנצחת משחקים, מובילה את היורוליג ואת הליגה (אחרי רצף של 6-8 משחקים רעים) - תחשבו מה יכול להיות כשהקבוצה תתפוצץ והכל יתחבר לה שוב.
בתקווה שזה יקרה במאני טיים של העונה.
כרגע למרות הנצחנוות הקבוצה עדיין במשבר אמצע-עונה. זה טבעי. אי אפשר לצפות שמועדון ירוץ על עונה כ"כ אינטנסיבית בלי נפילות.
המשחקים עכשיו קשים לצפייה ואני נזכר בגעגועים במשחקים מתחילת העונה (עם פחות הגנה אבל יותר ריצה וקליעה, וסקור משוחרר שמגיע ל-90-100 נק בקלות). מאמין מאד שזה יחזור, אפילו בקרוב.
המפתחות: אוטורו, מוטלי, וניעור חזק של מיצ'יץ'. וגם שילב יותר שחקנים (כאמור בלי קשר לדרכון).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Red_man
קיבל.ה  2023 לייקים

איש גדול כתב: 21 ינואר 2026, 08:28 לא מחזיק ממנו בתור מאמן בכלל
הכדורסל של הפועל קשה לצפיה
גם בתקופה שיותר נכנס לנו הכדור לא התחברתי לכדורסל "בידודים" הזה.
ועדין עם כל זה ברור שהוא כרגע המאמן ואין מחשבה אחרת ובצדק.
אבל אמרתי ואגיד את זה שוב - אם הוא מפסיד בגביע לירושלים נגמר הצדק הזה.
להפסיד עם הפועל הנוכחית 3 פעמים רצוף לירושלים במשחק קריטי זה לא מתקבל על הדעת!
אני כן אגיד להגנתו שהוא מוכיח שהוא יודע לנצח משחקים ביותר מדרך אחת. גם את היורוקאפ לקחנו תוך כדי שאנחנו מציגים כדורסל קשה לצפיה שכולל רבע רביעי פסיכי של יכולת אישית של פוסטר ובלייקני ומוטלי מוביל כדור.
Nati
קיבל.ה  2696 לייקים

אוהדי הפועל
זן באמת באמת מיוחד
אדום ותיק
קיבל.ה  1094 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 21 ינואר 2026, 08:41 לפעמים הוא מתסכל, לפעמים הוא לא מובן, לפעמי ם(טוב, תמיד) הוא מייבש שחקנים סתם.
אבל בעיניי הוא סוג של משיח. גם אם לא מבינים לגמרי, עדיין הולכים אחריו בעיניים עצומות.
מאמן גדול, חמש דרגות מעל כל מאמן ישראלי שהיה בהפועל. פשוט טמבלים מי שקוראים להחליף אותו (דא"ג, במי? בפרנקו? גיא גודס? אולי במאמן פנסיונר אירופי כלשהו?)

ההסתכלות צריכה להיות: אם בכושר הנוכחי הפועל עדיין מנצחת משחקים, מובילה את היורוליג ואת הליגה (אחרי רצף של 6-8 משחקים רעים) - תחשבו מה יכול להיות כשהקבוצה תתפוצץ והכל יתחבר לה שוב.
בתקווה שזה יקרה במאני טיים של העונה.
כרגע למרות הנצחנוות הקבוצה עדיין במשבר אמצע-עונה. זה טבעי. אי אפשר לצפות שמועדון ירוץ על עונה כ"כ אינטנסיבית בלי נפילות.
המשחקים עכשיו קשים לצפייה ואני נזכר בגעגועים במשחקים מתחילת העונה (עם פחות הגנה אבל יותר ריצה וקליעה, וסקור משוחרר שמגיע ל-90-100 נק בקלות). מאמין מאד שזה יחזור, אפילו בקרוב.
המפתחות: אוטורו, מוטלי, וניעור חזק של מיצ'יץ'. וגם שילב יותר שחקנים (כאמור בלי קשר לדרכון).
:rose:
לדעתי, אמש, איטודיס בפרקי הזמן בסוף המשחק, ניצח לנו את המשחק!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  7952 לייקים

טוב, אנחנו משחקים קטסטרופה. לפחות בכל הנוגע לצד ההתקפי של המגרש. קבוצות למדו אותנו, הן מונעות מאיתנו את רוב הדברים שעבדו בחלק הראשון של העונה, ובתוספת כושר אישי רע וחוסר ביטחון של הרבה שחקנים, אנחנו מקבלים את היכולת המזעזעת שאנחנו רואים במשחקים האחרונים. היה אפשר לראות דוגמה מאוד בולטת לזה אתמול - אנדולו מנעה מאיתנו, באמצעות יציאה מאוד אגרסיבית על הפיק אנד רול, את האפשרות של מיציץ' ובראיינט להגיע קרוב לסל ומשם לזרוק או להרים לאוטורו. בדרך כלל האופציה השניה שלנו הייתה ללכת לבידוד של בלייקני או לתת לכריס ג'ונס שינסה לצוד את הגבוה שלהם בפיק אנד רול, אבל בלייקני חסר ביטחון וקבוצות למדו גם להביא עליו עזרה, וכריס נתקל אתמול בקאי ג'ונס שעליו הוא לא יכול לעשות סל.
אז מה עושים?

1. לרדת מהרכב שני הגבוהים. פתרון די נפוץ ליציאה אגרסיבית בפיק אנד רול, שאכן ניסינו לבצע אתמול, הוא שהגבוה נשאר קרוב ומקבל את הכדור באזור קו העונשין עם הפנים לסל במה שמכונה "שורט רול". העניין הוא שאוטורו פשוט לא טוב בזה. אין לו קליעה מחצי מרחק, הוא לא מוסר טוב ולא חושב מספיק מהר. למה לא מוטלי? כי מוטלי משחק לאחרונה כמעט אך ורק בארבע ואז אוטורו סותם לך את הצבע. בכלל, כל הסיבה שהרכב שני הגבוהים עבד בתחילת העונה זה כי מוטלי קלע מצוין מבחוץ, ברגע שזה הפסיק אנחנו פשוט במצב של פקק בצבע.
בעיני הדבר הנכון פה הוא לחזור למצב בו מוטלי מחליף את אוטורו בסנטר. זה גם יאפשר לנו לבצע את השורט רול עם מוטלי שהרבה יותר מתאים לזה, וגם יאפשר לנו לחזור ולדחוף את הכדור למוטלי עם הגב לסל - אופציה התקפית טובה כשדברים אחרים לא מסתדרים. כמובן שאיטודיס צריך למצוא פתרונות גם להרכבים של אוטורו, אבל חזרה למוטלי בחמש זה פתרון קל שלדעתי יתן אימפקט מיידי.

2. להרחיב את הרוטציה. זה כנראה הנושא הכי מדובר אצל הפועל העונה, הפער בין העומק שיש בסגל לרוטציות הדי קצרות שאיטודיס נוטה להשתמש בהן. העניין הוא שזה דבר אחד לעשות את זה כשהקבוצה במומנטום ולשחקנים יש ביטחון עצמי גבוה, וזה דבר אחר לעשות את זה כשהשחקנים המובילים פשוט לא פוגעים. במצב הנוכחי לטחון דקות ארוכות את מיציץ', מלקולם, בלייקני ומוטלי זה לא רק פוגע בקבוצה, אלא גם עושה להם עוול. לפעמים שחקן צריך מנוחה, גם פיזית וגם נפשית, כדי לחזור לעצמו. תן להם קצת לנוח ותשחק יותר עם ים, תומר ואודיאסי. מקסימום אם זה לא יעבוד תמיד אפשר לחזור אחורה.

יש עוד הרבה דברים שאיטודיס יכול וצריך לעשות, אבל אלה שני דברים שזועקים לשמיים בעיני ויחסית די פשוטים לביצוע.
ramig76
קיבל.ה  175 לייקים

שמעו במבחן התוצאה אין מה להגיד.. אנחנו מקום ראשון בליגה וביורוליג.
בואו נדבר אחרי רבע הגמר נגד ירושלים, הפסד שם והמניות שלו בירידה תלולה (לפחות בעיני האוהדים).
שונא_מכבי
קיבל.ה  68 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 ינואר 2026, 11:41 טוב, אנחנו משחקים קטסטרופה. לפחות בכל הנוגע לצד ההתקפי של המגרש. קבוצות למדו אותנו, הן מונעות מאיתנו את רוב הדברים שעבדו בחלק הראשון של העונה, ובתוספת כושר אישי רע וחוסר ביטחון של הרבה שחקנים, אנחנו מקבלים את היכולת המזעזעת שאנחנו רואים במשחקים האחרונים. היה אפשר לראות דוגמה מאוד בולטת לזה אתמול - אנדולו מנעה מאיתנו, באמצעות יציאה מאוד אגרסיבית על הפיק אנד רול, את האפשרות של מיציץ' ובראיינט להגיע קרוב לסל ומשם לזרוק או להרים לאוטורו. בדרך כלל האופציה השניה שלנו הייתה ללכת לבידוד של בלייקני או לתת לכריס ג'ונס שינסה לצוד את הגבוה שלהם בפיק אנד רול, אבל בלייקני חסר ביטחון וקבוצות למדו גם להביא עליו עזרה, וכריס נתקל אתמול בקאי ג'ונס שעליו הוא לא יכול לעשות סל.
אז מה עושים?

1. לרדת מהרכב שני הגבוהים. פתרון די נפוץ ליציאה אגרסיבית בפיק אנד רול, שאכן ניסינו לבצע אתמול, הוא שהגבוה נשאר קרוב ומקבל את הכדור באזור קו העונשין עם הפנים לסל במה שמכונה "שורט רול". העניין הוא שאוטורו פשוט לא טוב בזה. אין לו קליעה מחצי מרחק, הוא לא מוסר טוב ולא חושב מספיק מהר. למה לא מוטלי? כי מוטלי משחק לאחרונה כמעט אך ורק בארבע ואז אוטורו סותם לך את הצבע. בכלל, כל הסיבה שהרכב שני הגבוהים עבד בתחילת העונה זה כי מוטלי קלע מצוין מבחוץ, ברגע שזה הפסיק אנחנו פשוט במצב של פקק בצבע.
בעיני הדבר הנכון פה הוא לחזור למצב בו מוטלי מחליף את אוטורו בסנטר. זה גם יאפשר לנו לבצע את השורט רול עם מוטלי שהרבה יותר מתאים לזה, וגם יאפשר לנו לחזור ולדחוף את הכדור למוטלי עם הגב לסל - אופציה התקפית טובה כשדברים אחרים לא מסתדרים. כמובן שאיטודיס צריך למצוא פתרונות גם להרכבים של אוטורו, אבל חזרה למוטלי בחמש זה פתרון קל שלדעתי יתן אימפקט מיידי.

2. להרחיב את הרוטציה. זה כנראה הנושא הכי מדובר אצל הפועל העונה, הפער בין העומק שיש בסגל לרוטציות הדי קצרות שאיטודיס נוטה להשתמש בהן. העניין הוא שזה דבר אחד לעשות את זה כשהקבוצה במומנטום ולשחקנים יש ביטחון עצמי גבוה, וזה דבר אחר לעשות את זה כשהשחקנים המובילים פשוט לא פוגעים. במצב הנוכחי לטחון דקות ארוכות את מיציץ', מלקולם, בלייקני ומוטלי זה לא רק פוגע בקבוצה, אלא גם עושה להם עוול. לפעמים שחקן צריך מנוחה, גם פיזית וגם נפשית, כדי לחזור לעצמו. תן להם קצת לנוח ותשחק יותר עם ים, תומר ואודיאסי. מקסימום אם זה לא יעבוד תמיד אפשר לחזור אחורה.

יש עוד הרבה דברים שאיטודיס יכול וצריך לעשות, אבל אלה שני דברים שזועקים לשמיים בעיני ויחסית די פשוטים לביצוע.
אני מניח שאיטודיס גם יודע את מה שכתבת. לגבי הרחבת הרוטציה - אני בעד, אבל תומר זאת בעיה - הוא גם שומר פחות טוב, גם עם פחות גודל, וגם עם כושר קליעה די חלש. אודיאסי וים - יש מאמץ אמיתי לשלב אותם (בעיקר אודיאסי כי הוא טוב מאוד בדקות שעל המגרש), אבל שוב, לא תמיד זה מצליח ולא תמיד המשחק מתפתח לכיוונים שרוצים. אתמול היה לדעתי מקום להכניס את ים במקום מיציץ' אבל אני מניח שהגודל של מיציץ' בהגנה והתקווה שהוא סופסוף יתעורר ויעשה משהו חיובי, הכריע את הקו כנגד השילוב של ים.

אני בעיקר מוטרד מזה שאין לנו כמעט שלשות חופשיות. מהפינות. היו כמו כאלה ברבע השלישי אתמול, אבל בגדול, יש מעט מדי מזה. גם הכדור בהתקפה לא זז בין מספיק שחקנים ופעמים רבות לא זז בכלל (שחקן מכדרר ומכדרר עד סוף השעון ואז מרים זריקה), ואז האחוזים יורדים דרמטית ומאבדים ביטחון. אני מסתכל על משחק ההתקפה של ריאל, אולימפיאקוס, ולנסיה בוודאי - ושם הכדור זז, בין יותר מ-2 שחקנים, ואז נוצרים דברים. אצלנו התחושה היא שהכל תקוע.

בנוסף, גם הקצב שאנחנו משחקים הוא איטי מדי וההתקפות מתחילות ב-12 השניות האחרונות - ג'ונס מכדרר תמיד הרבה (מדי); גם מיציץ' למרות שהוא לפעמים דווקא מנסה לדחוף את הכדור. דווקא ים כאן יכול היה לשפר את העניין ואפילו בר טימור (כן כן). אבל אולי לאיטודיס נוח בקצב הזה כי זה גורם ליתרונות אחרים...לא יודע ובאמת לא מתיימר להבין יותר ממנו. מה שרואים על המגרש מבחינה התקפית הוא רע.
Adam
קיבל.ה  148 לייקים

Adam כתב: 21 ינואר 2026, 08:27 לנצח כשהשחקנים נראים טוב זה דבר אחד, אך לנצח כשהשחקנים בתקופה נוראית זה מרשים מאוד.
קדימה קואץ', אנחנו מאחורייך. תצעיד אותנו לגבהים חדשים, אני סמוך ובטוח שאתה בן האדם הנכון להוציא אותנו מן הבוץ.
וכמובן שזה מצחיק לומר "בוץ" כשאתה מקום ראשון בכל הליגות. אולי "להוציא אותנו מזהב נוזלי טובעני" יותר הולם.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3934 לייקים

אני כל הזמן תוהה מה מונע מאיתנו להניע כדור הרבה יותר מהר ולמה אנחנו משחקים לפעמים כ"כ לאט מה שמשרת את היריבות.
היו הרבה ימים לפני פיקנרול בעולם הכדורסל וגם לפני חסימות. להניע כדור. ה "תן ולך" שלימדו אותנו בקטסל.
יש בהפועל מספיק שחקנים אינטיליגנטים שגם בתן ולך רגיל יוכלו לשחק יופי של כדורסל.

מעבר לזה, כבר סוף ינואר אוטוטו ועוד אין לנו פיתרון עקבי שמעניש קבוצות שיוצאות עם הגבוה חזק לגארד שלנו בהיי פיקנרול.

תקופה של כדורסל לא קל לצפיה אבל נצחונות ממשיכים להצטבר זה בבוטוטם ליין הדבר הכי חשוב כרגע.
הנה השבוע בכדורגל שיחקנו כמו תחתית ליגה לאומית 70 דקות ואיכשהו ניצחנו...וכבר תקופה שהכדורגל לא משהו, אבל כשמנצחים כולם מאושרים.

בתקווה לכדורסל יותר יפה לצפיה.
יחד, רק יחד! :heart:
Adom_Adom
קיבל.ה  515 לייקים

הערצתי אותו
אבל דיי!! הקבוצה משחקת ב5 רמות מתחת למה שהיא מסוגלת
adom4
קיבל.ה  689 לייקים

שישאר במינכן הבן זונה השחצן הזה.
Niro
קיבל.ה  2264 לייקים

שחצן מסריח
feigenbaum99
קיבל.ה  260 לייקים

ניהול משחק מחריד. ההפסד עליו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4518 לייקים

חחחחח
עונה שעברה הביא לנו יורוקאפ
העונה אנחנו בינתיים מקום ראשון בליגה הישראלית ומקום ראשון ביורוליג ( לא היה פה מישהו אחד, אחד שחשב שנהיה במיקום הזה בזמן הזה העונה) ורוצים לשלוח אותו הביתה, לגמרי. בוא נחזיר את פרנקו או נביא את מסינה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  237 לייקים

מתסכל
מה הוא רואה שכולם כאן לא???
זה נראה לו כדורסל??
זה נראה לו שאם הוא לא ישנה משהו אז נהיה טובים פתאום??
יהלום14אדום
קיבל.ה  1329 לייקים

גביזון כתב: 23 ינואר 2026, 23:55 חחחחח
העונה אנחנו בינתיים מקום ראשון בליגה הישראלית ומקום ראשון ביורוליג ( לא היה פה מישהו אחד, אחד שחשב שנהיה במיקום הזה בזמן הזה העונה) ורוצים לשלוח אותו הביתה, לגמרי. בוא נחזיר את פרנקו או נביא את מסינה.

ברור שהביתה. אנחנו לא משחקים כדורסל, שום תרגיל בהתקפה, כלום. וזה מעבר לקרדיט הבחתי נגמר לאדון מיציץ' שמחצית שניה נראה כמו תחת
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  22 לייקים

מדהים איזו התבזות
ההתעקשות לשחק עם מיציץ שמחרבן את הפרקט בלי להוריד אותו זה בלתי נתפס
מאמן של יכולות שחקנים לפי יום, אין שום תרגיל/טקטיקה/תוכנית משחק
ממש חזרנו לימי דדאס של תחילת שנה שעברה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1816 לייקים

100% הפסד עליו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ואן גוך
קיבל.ה  285 לייקים

לא מבין איך הוא הגיע לאן שהגיע. או שכל מה שהיה לו הוא כבר שכח או שפשוט היה לו הרבה מזל.
מאמן שלא עושה כלום, אין תרגילים, אין חוכמה, יוצאים מפסק זמן לכלום, יוצאים עם כדור אחרון מתחת לסל אין תרגיל. מקובע על שחקנים נותן קרדיט לשחקנים שלא פוגעים.
חבל שעופר בחיים לא יגע בו
איש גדול
קיבל.ה  468 לייקים

אין לקבוצה הזאת מאמן
משחקים כמו בספורטק
כל אחד לוקח תכדור ומכדרר ומכדרר ומכדרר
איכשהו זה הצליח להביא יורוקאפ וחצי עונה טובה ביורוליג אבל זה קשה לצפיה ולא כיף.
כמו שכבר אמרתי
הפסד לירושלים בגביע והביתה !!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4518 לייקים

יהלום14אדום כתב:

ברור שהביתה. אנחנו לא משחקים כדורסל, שום תרגיל בהתקפה, כלום. וזה מעבר לקרדיט הבחתי נגמר לאדון מיציץ' שמחצית שניה נראה כמו תחת
לכל קבוצה יש משבר, אנחנו שם, היה צפוי שיגיע מתישהו, עוברים את זה.
את מי תביא במקומו לנהל סגל כזה?

אדומה שלי אור
קיבל.ה  13 לייקים

אפס מאופס
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1584 לייקים

דדאס בול על סטרואידים. זה מאה אחוז עליו, ומאה אחוז ברור שלשלוח אותו הביתה זאת הזיה. אומר בתור אחד שמרגיש סלידה ממנו כבר לא רק מקצועית אלא ברמה האישית
אדומה שלי אור
קיבל.ה  13 לייקים

עופר תבין עם המאמן הזה לא יהיו תארים העונה!!!!!
adom4
קיבל.ה  689 לייקים

על הזין שלי שאנחנו מקום ראשון זה לא כדורסל.
הביתה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1329 לייקים

גביזון כתב: 24 ינואר 2026, 00:06
יהלום14אדום כתב:

לכל קבוצה יש משבר, אנחנו שם, היה צפוי שיגיע מתישהו, עוברים את זה.
את מי תביא במקומו לנהל סגל כזה?

די עם הקשקוש הזה, זה לא משבר, זה לא כדורסל.
כשרצים והשלשות נכנסות הכל סבבה, כשמתחילים עם התקפה מסודרת זה נראה כמו כלום. שוח ניצול של מצבים של שחקנים עם עבירות, גבוה ששומר עליו שחקן נמוך, חילופים אוטומטיים בלתי נסבלים בהגנה. דיי, הבנו, מספיק.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1626 לייקים

אדומה שלי אור כתב: 24 ינואר 2026, 00:06 אפס מאופס
מתוך 33 הודעות שלך בפורום 30 הם הודעות נגד הקבוצה השחקנים והמאמן

איך אומרים, הפוסל במומו פוסל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4518 לייקים

Red Wolf כתב:

גביזון כתב:יעלו ובואו השרמוטות החוגגים בהפסדים, זה הזמן שלכם לפרוח פה

אדומה שלי אור
קיבל.ה  13 לייקים

Red Wolf כתב: 24 ינואר 2026, 00:10

כואב לי !!! מוציא תסכול!!!

המאמן חייב ללכת. גמר את הישראלים. נראים רע מאוד. אין שום תרגילים בהתקפה. הולך עם הראש בקיר עם מיציץ.
עופר תתעורר!!!
adom4
קיבל.ה  689 לייקים

גביזון כתב: 24 ינואר 2026, 00:13
Red Wolf כתב:

גביזון כתב:יעלו ובואו השרמוטות החוגגים בהפסדים, זה הזמן שלכם לפרוח פה

די כבר עם הטיעון הזה באלוהים זה ההפסד הכי מביך שאני זוכר מאיתנו מאז שחזרנו, אין שום תירוץ לזה.
ואן גוך
קיבל.ה  285 לייקים

מביך, וזה המשך ישיר לתקופה האחרונה.
איכשהו היו ניצחונות אבל אני צופה בעיקר ביורוליג כדור שלג. הלוואי שאני טועה אבל כמו שאנחנו משחקים לאחרונה זה פשוט לא זה, ועוד יותר מזה פשוט לא כיף למראה
אדומה שלי אור
קיבל.ה  13 לייקים

יש סגל טוב

ומאמן קטסטרופה

לא מגיב. מקובע. אין תרגילים. לא מנצל את הסגל הרחב שיש לו. גמר את הישראלים.
מאמן ממש ממש גרוע.
שליחת תגובה