חלון העברות ינואר 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 409 לייקים
כולי תקווה שהבאת חלוץ זר תסלול את דרכו של עוד שחקן ישראלי לכנף שמאל/10 (יוספי אמן אמן אמן)
-
El dudernio
- קיבל.ה 1867 לייקים
א. לקוקו שהגיע עכשיו פנו כבר בקייץ.צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:02בזמן אמת, אני חשבתי שהיה צריך להגיע מגן להרכב ועוד קשר לאמצע לרוטציה כמו למשל גורדנה או יוספי.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 11:22סתם שאלת תם...צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 10:58
כשבאתי בקיץ ושאלתי שאלות בנוגע לזמן שלקח לבנות את הסגל ולבחירות המקצועיות, כתבו (אולי אפילו אתה כתבת) שהייתי ביקורתי ושעבדו מאוד קשה ושאני לא יכול לשפוט שחקנים שלא ראיתי..
עכשיו גם אי אפשר להגיד שום דבר כי אני ״מחכה בפינה״.. אין לך בושה?
אני גם חושב שציקו מאיימבו ופלקאו אחלה שחקנים..
אני באמת שואל, אני בא בטענות? אני כפוי טובה? מדוע? כי אני אומר את דעתי על אלה שרעשו פה בקיץ והורידו פרופיל?
משתמשים הגנו על המאמן הזה ועל המערכת בחירוף נפש.
בזמן שבשורה התחתונה, הוא נתן לשחקן שכבר הודיעו לו שלא בתכניות לבעוט את הפנדל המכריע רק בגלל שהוא נאחז בקרנות המזבח וקצת נלחם באימונים..
כשהשחקן שמכרו פה אותם משתמשים שהוא ״שמעל הליגה״ ושהובא לפה בשכר עתק, מפחד לבעוט כמו ילדה..
אתה חושב שמה? שהמציאות תעלם?
היא ממש לא. מוזמן להתעסק בי, אבל זו האמת.
לפני שףחצי שנה אחרי שחטפת מב"ש חמישינ בחצי גמר כמב שחקני הרכב רצית שיביאו? וכמב שחקנים בכלל?
אני לא מנותק מהקושי של להחליף סגל שלם.
הבעיה היא שהמועדון ממש יכל להפרד מאותם שחקנים כמו ארי כהן, אל ים ולירן רוטמן.
אבל אתה יודע מה קרה בסוף?
לשניים מהם חידשו חוזים, ההפך משחרור. ולא רק שלא השאילו, הם גם מתחילים לקבל פה דקות משמעותיות. השלישי ממצב של סמל הבינוניות ושחקן 19 בסגל, הגיע לבעוט את הבעיטה החשובה ביותר בעשור האחרון.
ב. פנית גם ליוספי וגם וגם לגורדנה שהעדיפו הצעות אחרות.
ג. אם ארי כהן / אל ים לא עתידים להיוצ שחקנים משמעותיים מה הבעיה שהחתימו אותם לצורך מו"מ עתידיים עם קבוצות אחרות (למשל אלי-ים מול אבו רומי )... יש לך נכסים למה להיפטר מהם בחינם?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1129 לייקים
תהיה מדויק.
טענתי על הקצב, ואז פרימור עלה ודיבר והאמנתי.
טענתי גם על השחקנים ואז התבדיתי.
אתה עכשיו בנקודה קשה מאוד, אתה בלי רן בנימין, דאפה ומאחמיד מאכזבים, עם מכת פציעות ואחרי שהחתימו
שחקנים כמו ארי ואל ים על חוזים.
אז כן, אפשר בהחלט לתהות. שוב.
למה אם בקיץ לקחתי חלק מדברי הביקורת שלי, עכשיו אני מנוע מלבקר?
הנסיבות השתנו והחלטות חדשות נעשו.
אם הם יצאו גדולים בקיץ הם יכולים לפשל עכשיו ולהפך.
אז לא מבין את הרעיון של הטענה הזו.
שיביאו חלוץ אחרי הדרבי.
נראה על מה יהיה לשחק.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1129 לייקים
אנחנו רואים על המגרש את איכות הנכסים האלה.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:15א. לקוקו שהגיע עכשיו פנו כבר בקייץ.צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:02בזמן אמת, אני חשבתי שהיה צריך להגיע מגן להרכב ועוד קשר לאמצע לרוטציה כמו למשל גורדנה או יוספי.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 11:22
סתם שאלת תם...
לפני שףחצי שנה אחרי שחטפת מב"ש חמישינ בחצי גמר כמב שחקני הרכב רצית שיביאו? וכמב שחקנים בכלל?
לשניים מהם חידשו חוזים, ההפך משחרור. ולא רק שלא השאילו, הם גם מתחילים לקבל פה דקות משמעותיות. השלישי ממצב של סמל הבינוניות ושחקן 19 בסגל, הגיע לבעוט את הבעיטה החשובה ביותר בעשור האחרון.
ג. אם ארי כהן / אל ים לא עתידים להיוצ שחקנים משמעותיים מה הבעיה שהחתימו אותם לצורך מו"מ עתידיים עם קבוצות אחרות (למשל אלי-ים מול אבו רומי )... יש לך נכסים למה להיפטר מהם בחינם?
זה שיש להם דופק ושיר שחקן לא הופך אותם לנכסים.
אנחנו נראה מה המשקל הסגולי של הנכסים האלה בקיץ.
מרגיש שאנשים פה חושבים שארי כהן ואל ים זה נדב נידם ועידו שחר של של לפני שנתיים.
זה חמוד.
- Sin Queso
- קיבל.ה 769 לייקים
אתה לא מאלה שקטלו את פלקאו בזמנו?צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:24אנחנו רואים על המגרש את איכות הנכסים האלה.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:15א. לקוקו שהגיע עכשיו פנו כבר בקייץ.צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:02
בזמן אמת, אני חשבתי שהיה צריך להגיע מגן להרכב ועוד קשר לאמצע לרוטציה כמו למשל גורדנה או יוספי.
זה חמוד.
-
L.S
- קיבל.ה 2008 לייקים
עידו שחר היה איזה 3 שנים בהשאלות לפני שחזר "בשל" למכביצ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:24אנחנו רואים על המגרש את איכות הנכסים האלה.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:15א. לקוקו שהגיע עכשיו פנו כבר בקייץ.צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:02
בזמן אמת, אני חשבתי שהיה צריך להגיע מגן להרכב ועוד קשר לאמצע לרוטציה כמו למשל גורדנה או יוספי.
זה חמוד.
נדב נידם עדיין עם אפס דקות במכבי מושאל לתחתית ליגת העל.
זה לא יקרה ביום אחד, אבל ברגע שהסגל שלנו יהיה מלא יותר, ונוכל להתחיל גם אנחנו לשלוח את ה"נכסים" שלנו להשאלות דברים יראו אחרת.
אני לגמרי מבין את התחשות הקשות אחרי הדרבי וגם אני חטאתי בהן ביום - יומיים שאחרי.
אבל בסוף, בעונה הזו אנחנו צריכים להסתכל על גרף השיפור כמועדון במאקרו ורק בסוף העונה לרדת לפרטי פרטים מה עבד ומה לא.
ובשכלול כרגע הפועל היא לגמרי איפה שאני לפחות ציפית לראות אותה, נכון שרמת הכדורגל לא משובחת אבל זה קשה כשיש לך סגל מאוד קצר ובאופן די קבוע, במינימום 2-3 שחקנים משמעותיים פצועים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1129 לייקים
כן. טעיתי.Sin Queso כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:41אתה לא מאלה שקטלו את פלקאו בזמנו?צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:24אנחנו רואים על המגרש את איכות הנכסים האלה.El dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:15
א. לקוקו שהגיע עכשיו פנו כבר בקייץ.
זה חמוד.
מה זה אומר על הדעה שלי בנוגע לארי כהן?
מה הטענה כלפיי?
שכל דבר שאני כותב אז האמת היא בדיוק ההפך?
הרי ברור שאתה בחיים שלך לא טעית בשום דבר שכתבת כאן אף פעם.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1867 לייקים
צימבוקה הכל בסדר. כולנו טעינו ועוג נטעה.
אני לא יודע מה הם יהיו שווים עם בכלל, אבל בגדול אנחנו כמועדון נוכל רק להרוויח מזה.
תראה בהם כשחקנים 29 ונ30 בסגל העתידי... זה מה שהם מרוויחים גם. יהיו טובים נרוויח אם זה בעיסקאות ואם על הדשא לא יהין יוחלפו בשחקנים אחרים שיהיו ב7 ו 8 ברוטציה על העמדה.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 90 לייקים
לא מבין אנשים שבוכים על סגל קצר וחלש ןבעת ובעונה אחת רוצים לשחרר את ארי כהן אל ים וארצל. כאילו איזה שחקנים אתם חושבים שירצו לבוא כדי להיות מחליף שני או שלישי?
-
ונרקומן
- קיבל.ה 543 לייקים
אל ים זה הקשר האחורי ה3 בסגל. תפקיד מאוד משמעותיאסון למכבי כתב: ↑18 ינואר 2026, 13:12 לא מבין אנשים שבוכים על סגל קצר וחלש ןבעת ובעונה אחת רוצים לשחרר את ארי כהן אל ים וארצל. כאילו איזה שחקנים אתם חושבים שירצו לבוא כדי להיות מחליף שני או שלישי?
ארצל בלם 4/5 ומגן ימני 2/3.
סתם מהראש - במכבי במשבצת אל ים זה עידו שחר ועל ארצל זה בערך נועם בן הרוש. בבש זה אליאס וגיא מזרחי. בביתר זה מורוזוב ושחקן זר (טבארש).
כמה הופעות ליגה טובות יש לאל ים וארצל בהשוואה אליהם?
יש פה סגל עם לא מעט חורים, מקווה שהבינו את זה ויעשו שינויים בהתאם
-
fidel
- קיבל.ה 144 לייקים
גיא מזרחי מולחם להרכב, אור דדיה היה בהיררכיה גבוה מארצ׳ל ונחש מה עבר להפועל רמת גן.. השחקן הישראלי לא אוהב לשבת על הספסלונרקומן כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:08אל ים זה הקשר האחורי ה3 בסגל. תפקיד מאוד משמעותיאסון למכבי כתב: ↑18 ינואר 2026, 13:12 לא מבין אנשים שבוכים על סגל קצר וחלש ןבעת ובעונה אחת רוצים לשחרר את ארי כהן אל ים וארצל. כאילו איזה שחקנים אתם חושבים שירצו לבוא כדי להיות מחליף שני או שלישי?
סתם מהראש - במכבי במשבצת אל ים זה עידו שחר ועל ארצל זה בערך נועם בן הרוש. בבש זה אליאס וגיא מזרחי. בביתר זה מורוזוב ושחקן זר (טבארש).
דור חוגי איים בעזיבה והציל את ביטר
-
ונרקומן
- קיבל.ה 543 לייקים
עזוב זוטות, הנקודה היא שלשחקני סגל משמעותיים מאוד שלנו כמו ארצל ואל ים יש מיילסטון עלוב עד לא קיים בליגה שלנו. אפס קבלות מאז שעלו מהנוערfidel כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:16גיא מזרחי מולחם להרכב, אור דדיה היה בהיררכיה גבוה מארצ׳ל ונחש מה עבר להפועל רמת גן.. השחקן הישראלי לא אוהב לשבת על הספסלונרקומן כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:08אל ים זה הקשר האחורי ה3 בסגל. תפקיד מאוד משמעותיאסון למכבי כתב: ↑18 ינואר 2026, 13:12 לא מבין אנשים שבוכים על סגל קצר וחלש ןבעת ובעונה אחת רוצים לשחרר את ארי כהן אל ים וארצל. כאילו איזה שחקנים אתם חושבים שירצו לבוא כדי להיות מחליף שני או שלישי?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 90 לייקים
צריך להביא עודלפחות קשר אחורי אחד לפחות אני מסכים אבל למה לשחרר? מה אכפת לך שאל ים יהיה מחלחף שלישי או טרצל מחליף שלישי? ארצל לא 2/3 הוא 3 כי יש לך קוקו ופיבן לפניו. מכבי זו לא דוגמא טובה כי הם בנו סגל לאירופה הם משחקים ב4 מסגרות אז יש מקום לרוציה ושחקנים יודעים את זה מי המחליף השלישי במגן ימני של ביתר בוא תגיד לי או קשר אחורי מחליף שני או שלישי?ונרקומן כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:08אל ים זה הקשר האחורי ה3 בסגל. תפקיד מאוד משמעותיאסון למכבי כתב: ↑18 ינואר 2026, 13:12 לא מבין אנשים שבוכים על סגל קצר וחלש ןבעת ובעונה אחת רוצים לשחרר את ארי כהן אל ים וארצל. כאילו איזה שחקנים אתם חושבים שירצו לבוא כדי להיות מחליף שני או שלישי?
-
ואן גוך
- קיבל.ה 281 לייקים
איך לא נלחמנו על סדריק דון? איך?
יכול לשחק ב-10 יכול לשחק ב-8 ואפילו בכנף שמאל.
שחקן צעיר עם פוטנציאל שיודעים מה הוא שווה.
היינו צריכים לדחוף להם איזה ארי ואל ים פלוס מיליון יורו ולקחת אותו.
חבל
יכול לשחק ב-10 יכול לשחק ב-8 ואפילו בכנף שמאל.
שחקן צעיר עם פוטנציאל שיודעים מה הוא שווה.
היינו צריכים לדחוף להם איזה ארי ואל ים פלוס מיליון יורו ולקחת אותו.
חבל
-
וינסנט
- קיבל.ה 495 לייקים
איזה טעות היה לשפוך את הכסף על דאפה ולא על סדריק דון
-
fidel
- קיבל.ה 144 לייקים
אני מבין מה אתה אומר, אבל אין באמת שחקנים ישראליים שישדרגו אותנו ויסכימו לשבת על הספסל, ובנוסף הם עולים כסף, אזוגי למשל אולי היה מסכים להיות שלישי אצלנו אבל זה היה עולה, ולא יודע אם זה שווה את זהונרקומן כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:23עזוב זוטות, הנקודה היא שלשחקני סגל משמעותיים מאוד שלנו כמו ארצל ואל ים יש מיילסטון עלוב עד לא קיים בליגה שלנו. אפס קבלות מאז שעלו מהנוערfidel כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:16גיא מזרחי מולחם להרכב, אור דדיה היה בהיררכיה גבוה מארצ׳ל ונחש מה עבר להפועל רמת גן.. השחקן הישראלי לא אוהב לשבת על הספסלונרקומן כתב: ↑18 ינואר 2026, 16:08
אל ים זה הקשר האחורי ה3 בסגל. תפקיד מאוד משמעותי
-
Piz
- קיבל.ה 134 לייקים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
תגידו, פרימור לא אמר בקיץ שהמטרה היא פלייאוף עליון?
כרגע נראה שעומדים בציפיות.
נראה מה יהיו המטרות בעונה הבאה.
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
מטרות יכולות להשתנות בהתאם למה שקורה. אין סיבה שהפועל לא תחשוב גבוה יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 ינואר 2026, 18:51 תגידו, פרימור לא אמר בקיץ שהמטרה היא פלייאוף עליון?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6026 לייקים
צר לי אבל אני לא מבין מה יעזור להביא חלוץ כשיש לנו בעיות בהנעת כדור וביצירת מצבים גדולות יותר.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
ברור שיכולות להשתנות, אבל אף אחד בהפועל לא אמר שהן השתנו.dino כתב:מטרות יכולות להשתנות בהתאם למה שקורה. אין סיבה שהפועל לא תחשוב גבוה יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 ינואר 2026, 18:51 תגידו, פרימור לא אמר בקיץ שהמטרה היא פלייאוף עליון?
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 760 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 409 לייקים
גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
אבל חלוץ אחר ככל הנראה מביא אותנו לשממית גמר ונותן לנו לפחות בין 6-8 נקודות
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
חוק ראשון בקבוצה צעירה(פרוייקט חדש) עם קהל שמתאבד אחרי דרבי ועם פוטנציאל שבירה- לא ליצור לחץ באימרות כאלה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:00ברור שיכולות להשתנות, אבל אף אחד בהפועל לא אמר שהן השתנו.dino כתב:מטרות יכולות להשתנות בהתאם למה שקורה. אין סיבה שהפועל לא תחשוב גבוה יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 ינואר 2026, 18:51 תגידו, פרימור לא אמר בקיץ שהמטרה היא פלייאוף עליון?
נפגעו כבר מהלחץ- אלקוקין ודאפה וזה יכול לדבק
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
לדעתי יותר
צריך להבין כמה מצבים לגול הוא היה בהם וכמה אחוז ניצול.
כמובן שיש לו איכויות להגיע למצבים וחלוץ אחר זה לא מבטיח שהוא יגיע לכמות שלו, אבל לתת לדאפה אוויר, להוריד ממנו 40 קילו מהגב, רק יכול להועיל בשלב כזה. הוא כבר יותר מידי זמן צובר כישלונות. צריך להוריד ממנו את הטייטל החלוץ המרכזי שעליו כולם בונים.
כנל, הכדור רוחב שעבר לידו/בין הרגליים איבדו את תקוותיRedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:09גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 543 לייקים
אזוגי היה מגיע בתחילת העונה בקלות כשרק פיבן על העמדה. די בטוח גם שאופק ביטון או גורדנה היו מגיעים לפה אם היינו רוצים ומשלמים מספיק.fidel כתב: ↑18 ינואר 2026, 17:06אני מבין מה אתה אומר, אבל אין באמת שחקנים ישראליים שישדרגו אותנו ויסכימו לשבת על הספסל, ובנוסף הם עולים כסף, אזוגי למשל אולי היה מסכים להיות שלישי אצלנו אבל זה היה עולה, ולא יודע אם זה שווה את זה
שחקני ליגה סבירים כמוהם (ונגיד כמו אנס) אפשר להביא בשפע, וזה עדיף על צעירים בלי טיפת הישגים וניסיון אמיתי בליגה
- RedDrifter
- קיבל.ה 409 לייקים
כן זה כבר הגיע לרמה מגעילה והוא באמת סתם על הדשאTOMER כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:17כנל, הכדור רוחב שעבר לידו/בין הרגליים איבדו את תקוותיRedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:09גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
המעמד מלחיץ אותו ראו את זה בדרבי והוא לא בשל לאחריות כזאת
- RedDrifter
- קיבל.ה 409 לייקים
איזה קניקובסקי תגיד לי הוא מרוויח 600 אלף אירו לא בכיוון שלנו בכלל
-
Niro
- קיבל.ה 2192 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 639 לייקים
קניקובסקי לא יבוא, מכבי הציעו לו בזמנו 380 אלף יורו לעונה והוא לא הסכים לחתום בפחות מ- 500 אלף. זה לא מתקרב אפילו לתקציב שכר שאנחנו מדברים עליו.
גם נטע לביא לא יגיע, מרוויח שכר בסיס של 800 אלף יורו לעונה בקבוצה שחתם בה רק בקיץ.
אני חושב שאיליי מדמון שחקן מאוד מאוד מוכשר בקישור המרכזי/אחורי, ויכול להוסיף לנו הרבה. הוא רק בן 22, ומאוד מאמין בו. הלוואי ונביא אותו, בטח כשהתחרות היחידה שיש לנו על העמדה הזאת היא אל ים (וזה לא שהשניים שמשחקים שם בהרכב יציבים במיוחד).
גם נטע לביא לא יגיע, מרוויח שכר בסיס של 800 אלף יורו לעונה בקבוצה שחתם בה רק בקיץ.
אני חושב שאיליי מדמון שחקן מאוד מאוד מוכשר בקישור המרכזי/אחורי, ויכול להוסיף לנו הרבה. הוא רק בן 22, ומאוד מאמין בו. הלוואי ונביא אותו, בטח כשהתחרות היחידה שיש לנו על העמדה הזאת היא אל ים (וזה לא שהשניים שמשחקים שם בהרכב יציבים במיוחד).
- רדפוקס
- קיבל.ה 6026 לייקים
שטויות יפות.RedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:09גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
- RedDrifter
- קיבל.ה 409 לייקים
למה שטויות יפות? אם היה לך חלוץ אחר ככל הנראה שהיית עם 6-8 נקודות יותר והיית עולה לשמינית גמררדפוקס כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:56שטויות יפות.RedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:09גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 277 לייקים
צריך לתת פעם אחת למכבי של מיץ' מכה ויעלה
כמה שיעלה . זה לא עניין של כסף בכלל. זה לשנות
כללי משחק שהיו כאן שנים רבות בין המועדונים.
להציע לדור פרץ 500 לעונה לשנתיים וחצי.
+ להביא חלוץ ליד דאפא כמו דין דוד.
נכון זה נשמע הזוי . אבל זה ההבדל בין לצאת
בהצהרה או להיות נגרר כקבוצה ה' 5 מבין הגדולות.
כמה שיעלה . זה לא עניין של כסף בכלל. זה לשנות
כללי משחק שהיו כאן שנים רבות בין המועדונים.
להציע לדור פרץ 500 לעונה לשנתיים וחצי.
+ להביא חלוץ ליד דאפא כמו דין דוד.
נכון זה נשמע הזוי . אבל זה ההבדל בין לצאת
בהצהרה או להיות נגרר כקבוצה ה' 5 מבין הגדולות.
מה שטויות ? עובדתית במו רגליו הוא עלה לנו בנקודות.RedDrifter כתב:למה שטויות יפות? אם היה לך חלוץ אחר ככל הנראה שהיית עם 6-8 נקודות יותר והיית עולה לשמינית גמררדפוקס כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:56שטויות יפות.RedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:09 גילוי נאות שעד הדרבי הייתי מאוד בעד דאפה
הוא בלופ וזה פוגע לו בתפקוד, שפת הגוף שלו היא של שחקן גמור.
חלוץ דחוף! יעזור לנו ויעזור לדאפה
Sent from my iPhone using Tapatalk