שמינית גמר גביע - דרבי !! 14.1 20:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Gania23
קיבל.ה  106 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 15 ינואר 2026, 07:10
Gania23 כתב: 15 ינואר 2026, 07:04
אוגוסטוס היל כתב: 15 ינואר 2026, 06:51 קרייב לא בעיט כי הוא הרגיש חוסר ביטחון״
זה בדיוק לא השחקן שאנחנו צריכים להוביל את האמצע שלנו
לא מפתיע אותי ודי מגדיר את הבעיה איתו
מי אמר שבגלל זה הוא לא בעט?
הדר יעקבי בספורט5
עצוב מאוד אם ככה
כבר לא יודע על מי אפשר לסמוך בקבוצה הזאת , גם מטוריאל ציפיתי שימשיך לשחק ולא ייבקש לצאת
נערך לאחרונה על ידי Gania23 ב 15 ינואר 2026, 07:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3885 לייקים

בוקר טוב אנאס מחאמיד.
רק תסביר לי איך...

תמונה
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  162 לייקים

בוקר קשה.
למה הפועל למה????
וואי אני מרגיש כאילו לא בא לי לראות או לשמוע מהקבוצה הזאת יותר בחיים.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
ארז שדה
קיבל.ה  1281 לייקים

הכל היה מוכן ושוב הפסדנו :bang:
קפבלנקה
קיבל.ה  760 לייקים

להרים ראש!!

לצאת מהדפרסיה דחוף.

הפסדנו על פציעות וחוסר עומק בסגל. עם זה יוצאים למלחמה עוד עשרה ימים.

יש גם (סביר להניח) עוד 2 דרבים בפלייאוף. עם עבודה נכונה בחלון הזה הכל אפשרי.

יאללה להתרומם, הפנים לבאר שבע.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  638 לייקים

הפסד כואב מאד, דווקא בגלל שלראשונה מזה הרבה דרבים הפועל הייתה הרבה יותר טובה רוב המשחק.
הייתה פה הזדמנות של ממש, מכבי ב-10 שחקנים ועם אחד הסגלים הכי חלשים שהיו להם (המאמן הביזיוני שלהם, זרים אנמיים, וישראלים כמו דוידה ורך שלמה... נו באמת).
הפספוס היה דווקא שלא הצלחנו להבקיע את הגול השני עוד ב-90 דקות, לפני ההארכה ששחקנים התעייפו וברדה העלה בחילופים את קצה הספסל.
גם רוטמן היה פספוס. חשבתי שדווקא הוא יבקיע בקלות כי הוא בועט טוב.

אני חושב שאפשר להיות קצת אופטימיים לגבי ההמשך כי עם סגל מלא וכמה החלטות נכונות, תהיה פה קבוצה יותר טובה בעונה הבאה.
השיפוט היה מצוין באופן נדיר. ברמן נמצאת חמש רמות מעל כל השופטים האחרים.
מקווה שמאיימבו לא נפצע בצורה קשה מדי, אם כן אז זו תהיה בעיה רצינית.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1305 לייקים

7even כתב: 15 ינואר 2026, 07:19 בוקר טוב אנאס מחאמיד.
רק תסביר לי איך...

תמונה
מהזווית שלי ב-5 זה היה נראה הרבה יותר קשה אבל כשאני רואה את זה ככה- WTF????
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
Red_man
קיבל.ה  1952 לייקים

7even כתב: 15 ינואר 2026, 07:19 בוקר טוב אנאס מחאמיד.
רק תסביר לי איך...

תמונה
מ7 זה היה נראה שהוא על הקו החמיץ את זה. מהזוית הזאת זה ברמה שאסור לו לראות יותר דשא זאת החמצה פושעת
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

העונה נגמרה אתמול סופית

זה מההפסדים שלצערי גומרים עונות - השחקנים היו שבורים, הצוות היה מרוסק וכולם מבינים שזה עדיין לא זה.
מאיימבו ככל הנראה לא יהיה בתקופת הזמן הקרובה והוא יצטרף לרשימת הפצועים הגם ככה מאוד ארוכה שלנו.

אם אני הייתי ספרא, הייתי נותן הוראה להתחיל להתכונן לעונה הבאה כבר מעכשיו, וזה כולל לנסות ולהנחית פה עוד שחקן או שניים נוספים כבר בחלון הנוכחי שיהיו שוברי שיוויון, ולהתחיל לחפש מחליף לברדה.

הפועל צריכה להגדיר לעצמה שני מטרות עד לסוף העונה הזאת:

(1) להפריע לביתר לקחת אליפות בכל האמצעים
(2) לנצח דרבי
רק הפועל
קיבל.ה  2932 לייקים

בדרבי הבא החסר חשיבות אנחנו ננצח בטח איזה כיף
קפבלנקה
קיבל.ה  760 לייקים

RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 08:23 העונה נגמרה אתמול סופית

זה מההפסדים שלצערי גומרים עונות - השחקנים היו שבורים, הצוות היה מרוסק וכולם מבינים שזה עדיין לא זה.
מאיימבו ככל הנראה לא יהיה בתקופת הזמן הקרובה והוא יצטרף לרשימת הפצועים הגם ככה מאוד ארוכה שלנו.

אם אני הייתי ספרא, הייתי נותן הוראה להתחיל להתכונן לעונה הבאה כבר מעכשיו, וזה כולל לנסות ולהנחית פה עוד שחקן או שניים נוספים כבר בחלון הנוכחי שיהיו שוברי שיוויון, ולהתחיל לחפש מחליף לברדה.

(2) לנצח דרבי
די לדיבור הדרמטי הזה.
העונה לא נגמרה ולא בטיח.

צריך להילחם על מקום רביעי ולקוות למקום באירופה, זאת המטרה מעכשיו.

לעבוד טוב ונכון בחלון: לחזק בחלוץ זר וקשר אמצע ישראלי.

להרים את הראש, שכל הפצועים יחזרו מוכנים לפלייאוף ולבוא לטרוף אותם.

תרימו את הראש כבר הפועל
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

קפבלנקה כתב: 15 ינואר 2026, 08:28
RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 08:23 העונה נגמרה אתמול סופית

(2) לנצח דרבי
די לדיבור הדרמטי הזה.
העונה לא נגמרה ולא בטיח.

צריך להילחם על מקום רביעי ולקוות למקום באירופה, זאת המטרה מעכשיו.

לעבוד טוב ונכון בחלון: לחזק בחלוץ זר וקשר אמצע ישראלי.

להרים את הראש, שכל הפצועים יחזרו מוכנים לפלייאוף ולבוא לטרוף אותם.

תרימו את הראש כבר הפועל
אתה כנראה לצערי לא מבין את חומרת המצב ואולי תצטרך עוד דרבי ובאר שבע להצטרף אלינו

זה היה ה100% של הפועל השנה, והוא לא הספיק.

העונה בהחלט נגמרה, מפה לא נשאר על מה להילחם בליגה ועכשיו גם אין גביע (מקום 4 לא יקרה ביכולת הנוכחית)

צריכים להתחיל לבנות כבר מעכשיו כל דקה שאתה מחכה שה בזבוז זמן. אגב, צריכים לשבור את הראש מה עושים עם דאפה כי אם עד אתמול האמנתי שהוא עוד יקום מהקרשים אני כבר לא כזה בטוח.
רק הפועל
קיבל.ה  2932 לייקים

תלויי מה ההגדרה של נגמרה , לנצח דרבי עדייו אפשר וגם לסיים מקום רביעי אם כי זה לא באמת מרגש מדיי אבל עדיין
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

רק הפועל כתב: 15 ינואר 2026, 08:48 תלויי מה ההגדרה של נגמרה , לנצח דרבי עדייו אפשר וגם לסיים מקום רביעי אם כי זה לא באמת מרגש מדיי אבל עדיין
מגדל הקלפים נפל

הפועל תל אביב לא תסיים במקום הרביעי תצאו מהסרט הזה.

השחקנים בעצמם יודעים שאין יותר על מה להילחם ואחרי השבירה אתמול צפו לירידה חדה מאוד ביכולת.

הפועל צריכה לנסות לסיים במקום החמישי, להפריע לבית״ר לקחת אליפות ולנסות לקחת דרבי בשלהי הפלייאוף.
רק הפועל
קיבל.ה  2932 לייקים

למה בפליאוף ולא עכשיו ? הריי בכל מקרה אין מה להרוס להם אליפות הם לא יקחו (כמובן שאני אשמח אם ננצח גם את הדרבי הבא וגם את הדרבי בפליאוף )
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

רק הפועל כתב: 15 ינואר 2026, 08:57 למה בפליאוף ולא עכשיו ? הריי בכל מקרה אין מה להרוס להם אליפות הם לא יקחו (כמובן שאני אשמח אם ננצח גם את הדרבי הבא וגם את הדרבי בפליאוף )
בדרבי הקרוב אתה תעלה עם 3/4 סגל מהלאומית, כולם פצועים ועכשיו אתה גם בלי העוגן המרכזי שלך בהגנה.

אין שום סיכוי בעולם שאתה תנצח את הדרבי הקרוב, אפילו לא 1%. הימור קל בווינר שייגמר 3-0 למכבי.
קפבלנקה
קיבל.ה  760 לייקים

RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 08:54
רק הפועל כתב: 15 ינואר 2026, 08:48 תלויי מה ההגדרה של נגמרה , לנצח דרבי עדייו אפשר וגם לסיים מקום רביעי אם כי זה לא באמת מרגש מדיי אבל עדיין
מגדל הקלפים נפל

השחקנים בעצמם יודעים שאין יותר על מה להילחם ואחרי השבירה אתמול צפו לירידה חדה מאוד ביכולת.

הפועל צריכה לנסות לסיים במקום החמישי, להפריע לבית״ר לקחת אליפות ולנסות לקחת דרבי בשלהי הפלייאוף.
אתה מדבר מאמוציות ואני מבין אותך, אבל עובדתית המאבק על המקום לאירופה פתוח לגמרי, אין שום סיבה בעולם שנוותר על זה מראש.

שום מגדל קלפים לא נפל. כולה הפסדת בפנדלים עם חצי סגל.

אנחנו סובלים ממכת פציעות קשה, וגם על זה צריך לתת את הדעת, אבל מכאן ועד הצניחה החופשית הזאת המרחק גדול.

המועדון עם החץ למעלה, למרות הכל. עם עובדים נכון בחלון הזה ובקיץ, יש פה עתיד מבטיח.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

קפבלנקה כתב: 15 ינואר 2026, 09:00
RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 08:54
מגדל הקלפים נפל

אתה מדבר מאמוציות ואני מבין אותך, אבל עובדתית המאבק על המקום לאירופה פתוח לגמרי, אין שום סיבה בעולם שנוותר על זה מראש.

שום מגדל קלפים לא נפל. כולה הפסדת בפנדלים עם חצי סגל.

אנחנו סובלים ממכת פציעות קשה, וגם על זה צריך לתת את הדעת, אבל מכאן ועד הצניחה החופשית הזאת המרחק גדול.

המועדון עם החץ למעלה, למרות הכל. עם עובדים נכון בחלון הזה ובקיץ, יש פה עתיד מבטיח.
אני ממש לא אומר שאין פה עתיד מבטיח ושלא עובדים נכון

הפועל הייתה נראית אתמול עדיפה על מכבי בהרבה דקות, עד לפני שנתיים גם אם מכבי הייתה ב7 שחקנים היא הייתה נראית יותר טוב מאיתנו, כבר התקדמנו.

יש בהפועל כישרון ויש מי שידע בעתיד לנצח את הדרבי אבל וזה אבל גדול מאוד, העונה הזאת אתמול נגמרה הלכה למעשה.
דאפה פשוט איבד את זה, מאיימבו הצטרף לרשימת הפציעות הכל כך ארוכה, אלקוקין בוודאות יאבד כל קמצוץ של ביטחון שנשאר לו, כולם כועסים על קרייב שלא לקח פנדל כי ׳הרגיש חוסר ביטחון׳ ואתה עם 3/4 סגל מהלאומית לפחות לעוד 3-5 משחקים.

צריך להודות בזה, העונה נגמרה.
Adam
קיבל.ה  118 לייקים

משחק קשה מאוד, והפמדל של רוטמן היה טוב.
ואחרי הכל, מאמין בספרא, מאמין בברדה, מאמין בדרך. לא מוריד את הראש מטה.
וגם מזל שיש את הכדורסל.
נערך לאחרונה על ידי Adam ב 15 ינואר 2026, 09:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  760 לייקים

ועוד משהו שבא לי להוסיף - עכשיו זה שעת מבחן עבורנו כאוהדים וגם עבור המערכת של המועדון.

מאז שספרא הגיע ובעצם בשתי העונות האחרונות, בלאומית ובנוכחית, אנחנו חווים שיקום ו-regroup כקהל וכמועדון, ולא התמודדנו עד עכשיו עם הסלע הזה של הפסד בדרבי.

עכשיו צריך להתבגר ולהוכיח שכמו השיר, באמת לא ישברו אותנו. הפסדנו על חודו של פנדל, זה מבאס אבל זה חלק מהמשחק.

להכניס לפרופורציות, לחזור לפוקוס ולהתרומם מזה כקבוצה - זה מה שהמועדון צריך לעשות עכשיו, ולא לפטר את המאמן או להחליף חצי סגל, כבר היינו בסרטים האלה.

להתרומם ולבוא לדרבי הבא עם ראש מורם ובלי פחד.
אדום לבן
קיבל.ה  96 לייקים

קפבלנקה כתב: 15 ינואר 2026, 09:23 ועוד משהו שבא לי להוסיף - עכשיו זה שעת מבחן עבורנו כאוהדים וגם עבור המערכת של המועדון.

מאז שספרא הגיע ובעצם בשתי העונות האחרונות, בלאומית ובנוכחית, אנחנו חווים שיקום ו-regroup כקהל וכמועדון, ולא התמודדנו עד עכשיו עם הסלע הזה של הפסד בדרבי.

עכשיו צריך להתבגר ולהוכיח שכמו השיר, באמת לא ישברו אותנו. הפסדנו על חודו של פנדל, זה מבאס אבל זה חלק מהמשחק.

להכניס לפרופורציות, לחזור לפוקוס ולהתרומם מזה כקבוצה - זה מה שהמועדון צריך לעשות עכשיו, ולא לפטר את המאמן או להחליף חצי סגל, כבר היינו בסרטים האלה.

אם לא ננצח בש ובדרבי ליגה הקרוב
לא יגיע כבר הרבה קהל העונה
הטירוף יירד עד שנה הבאה
Niro
קיבל.ה  2192 לייקים

טוב שיש את ניר צדוק להסביר באופן הכי רהוט שיש כמה חרא היה אתמול
אדום ותיק
קיבל.ה  1069 לייקים

רק הפועל כתב: 15 ינואר 2026, 08:25 בדרבי הבא החסר חשיבות אנחנו ננצח בטח איזה כיף
אין דבר כזה דרבי חסר חשיבות!
הלוואי שננצח בדרבי הבא אני מייחל לזה כבר מעל 10 שנים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Xavi
קיבל.ה  1542 לייקים

Niro כתב: 15 ינואר 2026, 10:32
טוב שיש את ניר צדוק להסביר באופן הכי רהוט שיש כמה חרא היה אתמול
הוא מגזים בלשון המעטה
נכון זה כואב אבל לצערי זה לא קרוב להפסדים אחרים שהיו לנו בשנים האחרונות
ואני גם לא מבין את הרצון להתעמק בחרא והכאב. מה זה נותן לך? סתם דלק לחזירים
מייקל ג׳ורדן הפסיד אליפות בצורה הכי כואבת שיש, קם בבוקר שאחרי והתחיל להתאמן לאליפות הבאה
הניר צדוק הזה מייצג את כל מה שרע באוהדי הפועל. אני כ״כ שונא שהוא כביכול הפנים של אוהדי הפועל ברשתות
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  162 לייקים

קפבלנקה כתב: 15 ינואר 2026, 09:23 ועוד משהו שבא לי להוסיף - עכשיו זה שעת מבחן עבורנו כאוהדים וגם עבור המערכת של המועדון.

האמת? נמאס לי מזה אחי.
אנחנו תמיד שם בשביל הקבוצה הזאת.
בסופו של דבר, אתמול זה חודו של פנדל, פעם קודמת זה שופטים ואחד לפני זה מחויבות ועוד אחד לפני זה כי חלשים ובסופו של דבר זה מצטבר ל12 שנה. אני שוב אומר כי אולי מישהו שכח פה: 12 שנה!!!
לא להביא דרבי 12 שנה זה לא חודו של פנדל זה עמוק הרבה יותר.
כמה שחקנים עברו פה ב12 שנה האחרונות? בסוף מי שהולך לעבודה עם הראש למטה ומי ששולח את הילדים בבוקר עם דמעות בעיניים לבית ספר בזמן שאתה יודע מה הם הולכים לעבור שם זה אני ואתה.

סעמק הקבוצה הזאת
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  638 לייקים

דווקא בגלל המצב בכדורגל והעובדה ש-12 שנה לא ראינו ניצחון בדרבי, הלקח שלי מהמשחק אתמול זה
שהעונה חשוב יותר מתמיד לתמוך בהפועל בכדורסל. יש שם קבוצה מצוינת והזדמנות אמיתית לתארים (על הראש של מכבי).
אני אישית לא מסכים עם המון דברים בהתנהלות של עופר ינאי ושל המועדון, אבל אני רחוק מלהחרים ולהרוס עוד יותר. למרות חוסר הסכמות, צריך להתאחד שם מסביב לקבוצה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
פומפה
קיבל.ה  609 לייקים

תחושת ריקנות נוראית
איזה סבל זה הדרבים האלה
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  527 לייקים

וכמובן שהם קיבלו בהגרלה את יפו..
חרא על החיים שלנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3885 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 15 ינואר 2026, 10:46 דווקא בגלל המצב בכדורגל והעובדה ש-12 שנה לא ראינו ניצחון בדרבי, הלקח שלי מהמשחק אתמול זה
שהעונה חשוב יותר מתמיד לתמוך בהפועל בכדורסל. יש שם קבוצה מצוינת והזדמנות אמיתית לתארים (על הראש של מכבי).
אני אישית לא מסכים עם המון דברים בהתנהלות של עופר ינאי ושל המועדון, אבל אני רחוק מלהחרים ולהרוס עוד יותר. למרות חוסר הסכמות, צריך להתאחד שם מסביב לקבוצה.
ולחשוב שמה שאנחנו מרגישים כבר בערך 12 שעות זה מה שאוהדי מכבי כדורסל מרגישים בגלל הפועל כדורסל כל העונה.
הם בעצמם אומרים...

עופר :heart:
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2932 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 15 ינואר 2026, 10:46 דווקא בגלל המצב בכדורגל והעובדה ש-12 שנה לא ראינו ניצחון בדרבי, הלקח שלי מהמשחק אתמול זה
בדיוק , הסל יכול להביא לנו אושר עצום העונה
ארז שדה
קיבל.ה  1281 לייקים

7even כתב: 15 ינואר 2026, 12:10
ולחשוב שמה שאנחנו מרגישים כבר בערך 12 שעות זה מה שאוהדי מכבי כדורסל מרגישים בגלל הפועל כדורסל כל העונה.
הם בעצמם אומרים...

עופר :heart:
היום אי אפשר לשיר לנו בכדורסל אין הפועל
יש ובגדול
Red_man
קיבל.ה  1952 לייקים

בן לוז כתב: 15 ינואר 2026, 11:51 וכמובן שהם קיבלו בהגרלה את יפו..
חרא על החיים שלנו
תסתכל על כל ההגרלה כל קבוצה גדולה קיבלה שם יריבה נחותה משמעותית
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  247 לייקים

רק הפועל כתב: 15 ינואר 2026, 08:25 בדרבי הבא החסר חשיבות אנחנו ננצח בטח איזה כיף
הסר דאגה מליבך כמו שנראית בדרבי האחרון אתה לא תנצח שום דרבי השנה,אנחנו לא בכיוון,קבוצה חלשה מאוד.

כל הכלום שהקבוצה עשתה מחצית ראשונה כשמכבי יושבת עלינו בלחץ גבוה והשחקנים שלנו נראו אבודים

ולאחר מכן מחצית שניה שמכבי עם אדום ועדיין לא ידענו לתרגם את זה לשער אלא קיבלנו מהלכי כדורגל עלובים

חלוצים אימפוטנטים שלא ראויים

הסגל שלנו קצר מאוד ביחס למחלה,כבר מספר משחקים שאני רואה שמות כמו רוטמן,למקין,ארי כהן,מאחמיד בהרכב.

איתם אתה לא תנצח דרבי.
ויותר מזה אני לא רואה אותנו מתמודדים על כרטיס למפעל אירופאי שזה אומר מקום רביעי בטבלה אם אחת מהמובילות זכתה בגביע,כרגע אנחנו לא שם,גם לא בדרך לשם עם החתמה אחת בפינצטה לאגף שמאל..
צריך עומק,צריך איכות.

לא את כל השאריות מהלאומית שיש בקבוצה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אדום
קיבל.ה  1153 לייקים

Red_man כתב: 15 ינואר 2026, 13:35
בן לוז כתב: 15 ינואר 2026, 11:51 וכמובן שהם קיבלו בהגרלה את יפו..
חרא על החיים שלנו
תסתכל על כל ההגרלה כל קבוצה גדולה קיבלה שם יריבה נחותה משמעותית
קיבלה בשמינית את הקבוצה הכי קלה עבורה זה בטוח
פושעי מרינוביץ לדין
קיבל.ה  3 לייקים

להגיד את האמת כבר לא כואב לי ההפסד כואב לי בעיקר המקרה עם רוטמן על מה ולמה יורדים לפסים אישיים של שחקן וגורמים לאשתו לבכות מאחל לחלאות האלה שדיברו ככה על לירן ומשפחתו רק לסבול בחיים הפילו על לירן את ההפסד למרות שהוא בעט פנדל מהטובים שראיתי בזמן האחרון מליקה עם התעופפות אדירה הצליח לעצור.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  409 לייקים

פושעי מרינוביץ לדין כתב: 15 ינואר 2026, 16:20 להגיד את האמת כבר לא כואב לי ההפסד כואב לי בעיקר המקרה עם רוטמן על מה ולמה יורדים לפסים אישיים של שחקן וגורמים לאשתו לבכות מאחל לחלאות האלה שדיברו ככה על לירן ומשפחתו רק לסבול בחיים הפילו על לירן את ההפסד למרות שהוא בעט פנדל מהטובים שראיתי בזמן האחרון מליקה עם התעופפות אדירה הצליח לעצור.
בני זונות אלה שכותבים לה ונכנסים לפסים אישיים

אבל היא מחפשת את הפרסום… כנס לסטורי שלה והריפוסטים מכל הכתבות שיצאו על זה זה נראה לך לגיטימי? די
פושעי מרינוביץ לדין
קיבל.ה  3 לייקים

RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 16:22
פושעי מרינוביץ לדין כתב: 15 ינואר 2026, 16:20 להגיד את האמת כבר לא כואב לי ההפסד כואב לי בעיקר המקרה עם רוטמן על מה ולמה יורדים לפסים אישיים של שחקן וגורמים לאשתו לבכות מאחל לחלאות האלה שדיברו ככה על לירן ומשפחתו רק לסבול בחיים הפילו על לירן את ההפסד למרות שהוא בעט פנדל מהטובים שראיתי בזמן האחרון מליקה עם התעופפות אדירה הצליח לעצור.
בני זונות אלה שכותבים לה ונכנסים לפסים אישיים

אבל היא מחפשת את הפרסום… כנס לסטורי שלה והריפוסטים מכל הכתבות שיצאו על זה זה נראה לך לגיטימי? די
בנימה שונה לדעתי רוטמן שחקן מצויין ונותן את הנשמה כל משחק גם שברדה לא ספר אותו ב 90% מהעונה כל פעולה שהוא עשה במשחק הייתה נכונה אוהב אותו מאוד נכנס לי ללב כאלו שחקנים אנחנו צריכים!
shaar7_12
קיבל.ה  65 לייקים

מסכים שחייבים לתמוך כמה שיותר בסל כי שם יש סיכוי אמיתי לתארים , ובנוסף לזה מטורף לגמרי כמות איכות ועוצמה של הקהל שלנו . אנחנו נמצאים במקום אחר לגמרי , לפני שנה ירדנו ליגה ולא היה שום אופק עם הקמצנובים . היום המצב אחר , יש בעלים , יש תהליך ונחזור לנצח בדרבי .
טכנית לארז
קיבל.ה  2546 לייקים

טוב אז אחרי הכאב הנוראי הזה אני אגיד שאני אופטימי לגבי העתיד של הפועל.
כן זה כואב מאוד מן הסתם, אבל אנחנו במגמת עליה וזה העיקר.
זה היה הדרבי הראשון שלנו בעידן ספרא, אחרי שמאז קיץ 2014 אנחנו קבוצת אמצע במקרה הטוב בליגה פה.
צריך להישאר בפרופורציות. הכי חשוב שספרא פה. יותר מאם ניצחנו אותם בפנדלים בשמינית גמר גביע או לא.
אני מבואס מאוד היום, אבל צריך להסתכל בצורה הגיונית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  217 לייקים

זה פשוט מחריד. מקווה שיתבעו להם את הצורה והכל. אם כי שום דבר לא יחזיר את המצב לגמרי למה שהיה.
יש שם תגובה של העיתונאי ואוהד הפועל היקר ג'וש בריינר שאומר לו לדבר איתו, מקווה שבאמת הוא יעזור לו עם זה.

אתמול בדרבי אני, אבא שלי, אחים שלי ובן דוד שלי בן ה-15 היינו בדרך לאצטדיון אחרי שחנינו.

משום מקום התנפלו עלינו 5 שוטרים סמויים באלימות, שניים מהם לקחו את בן דוד שלי (בן 15) הצמידו אותו לקיר תוך כדי אגרופים ועשו עליו חיפוש באלימות קשה מאוד.
הילד לא הפסיק לבכות ולצרוח ואני בטוח שהוא קיבל טראומה, כמובן שהם לא מצאו עליו כלום.
אחרי כמה דקות של אי וודאות שהם מחזיקים אותו כאילו הוא מחבל הם החליטו לקחת אותו לחדר בתוך בלומפילד, הם לא נתנו לאף אחד מאיתנו להתלוות אליו, לדבר איתו או להתקרב אליו למרות שהוא קטין.
בתוך החדר הם הפשיטו אותו לגמרי מול 4 שוטרים (עוד פעם- ילד בן 15)
אחרי 10 דקות שהוא היה איתם לבד הם הוציאו אותו מהחדר בוכה ועם טראומה, והשוטרים יצאו מאחוריו עם חיוך.
הוא לא הצליח לדבר באותו רגע ואת האמת? לא מעניין אותי שהפסדנו אתמול אחרי המקרה הזה.
ניסינו לדבר עם קצין משטרתי שהיה שם, הוא אמר שהוא ״יבדוק את זה״ עם חיוך על הפנים.

אוהדי הפועל או כל קבוצה אחרת, אני מבקש ממכם שתשתפו את זה ואם אתם מכירים עוד מקרים כאלה לפנות אליי.
ואם אתם יודעים עם מי אפשר לדבר כי כרגע אין תשובות מאף אחד.
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה