viewtopic.php?t=1156
אשכול מאד רלוונטי לגבי הקרע.
לפעמים אנחנו נוטים לזכור רק דברים טובים מהעבר.
למי שיש כמה דקות לקרוא.
קריאה לאיחוי הקרע
-
Niro
- קיבל.ה 2148 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3402 לייקים
צר לי לאכזב אבל הפילוג והפיצול בקהל התחיל הרבה לפני שמישהו מאיתנו שמע את השם עופר ינאי.Praškevičios כתב: ↑13 ינואר 2026, 14:53 צר לי לאכזב אבל הפילוג והפיצול בקהל היה קורה גם אם הייתה מתקיימת הצבעה. ההוכחה לכך היא שחלק משמעותי מהקהל שעבר ליד אליהו ורכש מינויים בשנה הראשונה (גם אני) לא חידש שוב השנה למרות ההשקעה הכספית הגדולה של הבעלים וההצלחה המקצועית.
לא מדויק לתלות הכל רק באי קיום ההצבעה.
רק שרמסו אותנו (לפעמים ממש פיזית) עם קללות , מכות זריקת חפצים (לעיתים בוערים) ושירים שממש לא אהבנו , מעולם לא קראנו להפסיק לבוא ולעודד את הקבוצה.
פתאום שבצד השני של הפילוג הזה קיבלו משהו שלא מוצא חן בעינהם , נהיה לגיטימי להחרים את הקבוצה (וגרוע מזה את שאר הקהל).
-
Nati
- קיבל.ה 2566 לייקים
מעניין שאז האחים המקופחים היו נגד רמי והעמותה.Flamengo כתב:viewtopic.php?t=1156
למי שיש כמה דקות לקרוא.
יכול להיות שלא משנה מה,הם ישר נגד???
לאאא,זה רק במקרה.
-
Flamengo
- קיבל.ה 120 לייקים
אני מאד מתחבר להודעה הזו.מילפורד כתב: ↑13 ינואר 2026, 18:01צר לי לאכזב אבל הפילוג והפיצול בקהל התחיל הרבה לפני שמישהו מאיתנו שמע את השם עופר ינאי.Praškevičios כתב: ↑13 ינואר 2026, 14:53 צר לי לאכזב אבל הפילוג והפיצול בקהל היה קורה גם אם הייתה מתקיימת הצבעה. ההוכחה לכך היא שחלק משמעותי מהקהל שעבר ליד אליהו ורכש מינויים בשנה הראשונה (גם אני) לא חידש שוב השנה למרות ההשקעה הכספית הגדולה של הבעלים וההצלחה המקצועית.
לא מדויק לתלות הכל רק באי קיום ההצבעה.
רק שרמסו אותנו (לפעמים ממש פיזית) עם קללות , מכות זריקת חפצים (לעיתים בוערים) ושירים שממש לא אהבנו , מעולם לא קראנו להפסיק לבוא ולעודד את הקבוצה.
פתאום שבצד השני של הפילוג הזה קיבלו משהו שלא מוצא חן בעינהם , נהיה לגיטימי להחרים את הקבוצה (וגרוע מזה את שאר הקהל).
לי היו הרבה נקודות שהרגשתי את הפילוג, את את חוסר השייכות ואת ה"בגידה" במה שחשבתי שהם הערכים של הקהילה.
השיא מבחינתי היה כשיצאתי ממשחק בסדרת גמר אחרי ששאפתי עשן אבוקות בשער 4 (כדי להתקל בציף מקיא במדרגות). ממש הרגשתי תיסכול.
אז החלטתי להפסיק את החברות בעמותה. הרגשתי שהועד המנהל מוטה ושאני לא מעניין .
לרגע לא חשבתי לא לחדש מנוי או לא לבוא למשחקים.
-
ramig76
- קיבל.ה 119 לייקים
אשכול מאיר עיניים..Flamengo כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:47 viewtopic.php?t=1156
למי שיש כמה דקות לקרוא.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1310 לייקים
נתי מי כמוך יודע, הצלחות, השגים ובעלים עם כסף מותר רק בכדורגל. בכדורסל מדובר באיבוד זהות.Nati כתב: ↑13 ינואר 2026, 14:03יש כאלו שעדיין משלמים7even כתב:אנשים הניחו שמדובר בדמוקרטיה, הם הרי שילמו דמי חבר עבור זכות ההצבעה.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 12:45
לדעתי בעדכון האחרון לגבי ההצבעה אמרו משהו בסגנון של "לא יקרה."
כמה מפתיע היה לדעת שברגע שראשי העמותה והועד הבינו שהם הולכים לקבל תבוסה מחפירה בהצבעה על המעבר, הם עברו להאשים את כולם חוץ מאת עצמם. מאז ועד היום.
"אבל הקהילה..."
יאללה הביתה!!!
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1834 לייקים
הזהות והערכים של הפרויקט הזה כללו הלנות שכר ואי הפקדה לפנסיה?Praškevičios כתב:מה ששובר לי את הלב זה שהפרויקט האדיר והמיוחד הזה שהוקם ע״י הרבה אנשים טובים לא הצליח לשמור על הזהות והערכים המקוריים, נכנע ללחץ הקהל שדרש הצלחות ותארים והפך להיות משהו אחר. טוב או רע, כל אחד ודעתומילפורד כתב: ↑13 ינואר 2026, 12:33מה ששבר לי את הלב , זה שלקחו לי את זכות ההצבעה, פי אלף יותר מזה שפיזרו לי הבטחות לא מדוייקות.Praškevičios כתב: ↑13 ינואר 2026, 11:25 גם אתה יודע שהנהלת הפועל פיזרה הבטחות לא מדויקות (בלשון המעטה) וייצרה מצג שווא לגבי זמניות המעבר.
שני הצדדים לא פעלו בדרך ישרה.
אגב, לגבי ההבטחות האלה, ממשיכים עדיין כל כמה שבועות לכל הפחות להוציא הודעה שזה עדיין בתהליך ומה ומתי אמור לקרות להבא.
מתי פעם אחרונה קיבלנו עידכון לגבי ההצבעה הזאת?
זה הרבה יותר מפריע לי מכל מה שציינת בשרשור הזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 766 לייקים
א. למה גם אז העמותה מנעה הצבעה?Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:22 את תוצאות ההצבעה אמנם לא נדע, אבל את תוצאות הבוררות אנחנו יודעים, וגם מה קרה אחריה.
ב. אם הרוב התנגד למעבר - למה לא פשוט נתנו לעופר לעזוב?
חוץ מזה שהדיון המשפטי על פסק הבורר מוצה.
תעשו בחירות עם זכות בחירה לכל מי שהיה חבר עמותה בטרם ההצטרפות של עופר. אני מוכן להחזיר את המנוי חינם אם יש רוב לחזרה לדרייב אין.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 388 לייקים
זה נותן אינדיקציה מסוימת למה היה עלול לקרות במידה והיה רוב נגד המעבר.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:41גם את תוצאות הבחירות לרשויות מקומיות אנחנו יודעים, זה קשור באותה מידהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:22 את תוצאות ההצבעה אמנם לא נדע, אבל את תוצאות הבוררות אנחנו יודעים, וגם מה קרה אחריה.
אני לא דובר העמותה, הייתי שמח להצביע, זה עדיין לא מסביר למה היתה בוררות ותוצאותיה לא כובדו.אוהד כורסא כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:13א. למה גם אז העמותה מנעה הצבעה?Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:22 את תוצאות ההצבעה אמנם לא נדע, אבל את תוצאות הבוררות אנחנו יודעים, וגם מה קרה אחריה.
תעשו בחירות עם זכות בחירה לכל מי שהיה חבר עמותה בטרם ההצטרפות של עופר. אני מוכן להחזיר את המנוי חינם אם יש רוב לחזרה לדרייב אין.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 310 לייקים
לא זה לא נותן אינדקציה לכלום, זה נותן אינדיקציה למה בורר אחד החליט, סטטיסטית זה כלום בפיתהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:53זה נותן אינדיקציה מסוימת למה היה עלול לקרות במידה והיה רוב נגד המעבר.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:41גם את תוצאות הבחירות לרשויות מקומיות אנחנו יודעים, זה קשור באותה מידהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:22 את תוצאות ההצבעה אמנם לא נדע, אבל את תוצאות הבוררות אנחנו יודעים, וגם מה קרה אחריה.
אני לא דובר העמותה, הייתי שמח להצביע, זה עדיין לא מסביר למה היתה בוררות ותוצאותיה לא כובדו.אוהד כורסא כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:13א. למה גם אז העמותה מנעה הצבעה?Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:22 את תוצאות ההצבעה אמנם לא נדע, אבל את תוצאות הבוררות אנחנו יודעים, וגם מה קרה אחריה.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 388 לייקים
בורר אחד זה כל מה שצריך בבוררות בין שני צדדים, לצערנו צד אחד בחר לא לכבד את תוצאותיה.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:04לא זה לא נותן אינדקציה לכלום, זה נותן אינדיקציה למה בורר אחד החליט, סטטיסטית זה כלום בפיתהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:53זה נותן אינדיקציה מסוימת למה היה עלול לקרות במידה והיה רוב נגד המעבר.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:41
גם את תוצאות הבחירות לרשויות מקומיות אנחנו יודעים, זה קשור באותה מידה
אני לא דובר העמותה, הייתי שמח להצביע, זה עדיין לא מסביר למה היתה בוררות ותוצאותיה לא כובדו.אוהד כורסא כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:13
א. למה גם אז העמותה מנעה הצבעה?
-
El dudernio
- קיבל.ה 1853 לייקים
וצד שני בחר לא לפנות לבית המשפט כדי שזה יקרה.....Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:07בורר אחד זה כל מה שצריך בבוררות בין שני צדדים, לצערנו צד אחד בחר לא לכבד את תוצאותיה.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:04לא זה לא נותן אינדקציה לכלום, זה נותן אינדיקציה למה בורר אחד החליט, סטטיסטית זה כלום בפיתהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:53
זה נותן אינדיקציה מסוימת למה היה עלול לקרות במידה והיה רוב נגד המעבר.
אני לא דובר העמותה, הייתי שמח להצביע, זה עדיין לא מסביר למה היתה בוררות ותוצאותיה לא כובדו.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 310 לייקים
אנחנו מדברים על דבר אחד ואתה כל פעם חוזר למשהו אחר.Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:07בורר אחד זה כל מה שצריך בבוררות בין שני צדדים, לצערנו צד אחד בחר לא לכבד את תוצאותיה.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:04לא זה לא נותן אינדקציה לכלום, זה נותן אינדיקציה למה בורר אחד החליט, סטטיסטית זה כלום בפיתהRed Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:53
זה נותן אינדיקציה מסוימת למה היה עלול לקרות במידה והיה רוב נגד המעבר.
אני לא דובר העמותה, הייתי שמח להצביע, זה עדיין לא מסביר למה היתה בוררות ותוצאותיה לא כובדו.
הבוררות לא מעניינת, זה לא קשור לקרע בין האוהדים שזה נושא השירשור וזה לא קשור לתוצאות משאל האוהדים שגנבו מאיתנו את האופציה לבחור בכלל.
יש פה צד אחד שגנב מאיתנו בחירה , חיסל את העמותה והמשיך בלהפיץ רעל לכל עבר, נגד הקבוצה ונגד שאר האוהדים.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 388 לייקים
ברור שהבוררות לא מעניינת את מי שמעוניין שהפועל תל אביב תשחק לנצח ביד אליהו.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:39אנחנו מדברים על דבר אחד ואתה כל פעם חוזר למשהו אחר.Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:07בורר אחד זה כל מה שצריך בבוררות בין שני צדדים, לצערנו צד אחד בחר לא לכבד את תוצאותיה.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:04
לא זה לא נותן אינדקציה לכלום, זה נותן אינדיקציה למה בורר אחד החליט, סטטיסטית זה כלום בפיתה
הבוררות לא מעניינת, זה לא קשור לקרע בין האוהדים שזה נושא השירשור וזה לא קשור לתוצאות משאל האוהדים שגנבו מאיתנו את האופציה לבחור בכלל.
יש פה צד אחד שגנב מאיתנו בחירה , חיסל את העמותה והמשיך בלהפיץ רעל לכל עבר, נגד הקבוצה ונגד שאר האוהדים.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 310 לייקים
תראה ציפור.Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:46ברור שהבוררות לא מעניינת את מי שמעוניין שהפועל תל אביב תשחק לנצח ביד אליהו.iamgabormarton כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:39אנחנו מדברים על דבר אחד ואתה כל פעם חוזר למשהו אחר.Red Or Dead כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:07
בורר אחד זה כל מה שצריך בבוררות בין שני צדדים, לצערנו צד אחד בחר לא לכבד את תוצאותיה.