זה דווקא כן חוקי יש איזה חוק או חוק עזר עירוני בתל אביב אין לי מושג- שאסור למכור אלכוהול 300 מטר מאצטדיון ואסור להגיע שיכורדל פיירו כתב: ↑13 ינואר 2026, 00:30לא חוקי ומקווה שיתחילו לעשות עם זה סוף. גם לא חוקי לשפוך לאוהדים בירה או לא להכניס מישהו למשחק כי הוא שתה אלכוהולRed Wolf כתב: ↑12 ינואר 2026, 23:32שוב, המשטרה מחליטה שהיא הרשות השופטתפוגודין כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:47 המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
https://share.google/LziByzfRM53Si7vAQ
זה לא נשמע חוקי
שמינית גמר גביע - דרבי !! 14.1 20:30
-
KingZivos
- קיבל.ה 216 לייקים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
- רווי
- קיבל.ה 1304 לייקים
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
OMG עווופררר
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1281 לייקים
החלום שלי הוא שיהיה משחק וננצחעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
אבל זה רק אני
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
אה ברור, זה גם החלום שלי, אבל לדעתי לא יהיה משחק. ואם כן יהיה, אז אנחנו עוד לא ברמה לנצח אותם.ארז שדה כתב:החלום שלי הוא שיהיה משחק וננצחעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
אבל זה רק אני
- 7even
- קיבל.ה 3886 לייקים
האמת שהם לא היו ברמה מספר פעמים העונה כדי לנצח אפילו קבוצות תחתית ואכן לא ניצחו אותן.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 06:49אה ברור, זה גם החלום שלי, אבל לדעתי לא יהיה משחק. ואם כן יהיה, אז אנחנו עוד לא ברמה לנצח אותם.ארז שדה כתב:החלום שלי הוא שיהיה משחק וננצחעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
אבל זה רק אני
ניצחון שלנו תהיה הפתעה אבל לא כזו גדולה.
מה שבטוח, עליהם יש יותר לחץ מאיתנו...והמועדון שלהם נמצא בהרבה יותר לחץ משלנו.
יחד, רק יחד! 
- רווי
- קיבל.ה 1304 לייקים
אחלה של חלום ברצינות. אבל אני מקווה שיהיו 200 אבוקות ורימוני עשן אז נראה מה המשטרה תעשה.ארז שדה כתב: ↑13 ינואר 2026, 05:56החלום שלי הוא שיהיה משחק וננצחעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
אבל זה רק אני
OMG עווופררר
- בז'רנו
- קיבל.ה 869 לייקים
אז הם יפסיקו את המשחק.רווי כתב: ↑13 ינואר 2026, 08:08אחלה של חלום ברצינות. אבל אני מקווה שיהיו 200 אבוקות ורימוני עשן אז נראה מה המשטרה תעשה.ארז שדה כתב: ↑13 ינואר 2026, 05:56החלום שלי הוא שיהיה משחק וננצחעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
אבל זה רק אני
נעוף מהגביע.
נקבל קנס גדול מההתאחדות ועוד קנס לא פחות גדול מהטוטו.
יש מצב שספרא יתחיל לאבד סבלנות או רצון.
אבל לפחות הוכחנו שהמשטרה מחפשת לדפוק אותנו.
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 419 לייקים
לא יפסיקו את המשחק אם האבוקות ישארו ביציע, כמו שהם לא הפסיקו את המשחק בגמר טוטו נגד ביתר בנוכחות בן גביר והמפכל
את הסם הכי גדול
- Red Wolf
- קיבל.ה 1595 לייקים
לדעתי לא יהיה דרבי בכלל
אוטוטו תקיפה באיראן וגם אם לא יתקפו אותנו בישראל המשטרה תחליט על דרבי ללא קהל או ביטול לגמרי
אוטוטו תקיפה באיראן וגם אם לא יתקפו אותנו בישראל המשטרה תחליט על דרבי ללא קהל או ביטול לגמרי
-
איל
- קיבל.ה 163 לייקים
הם חולמים על אבוקות כדי לעשות דווקא והבעל הבית ? יצטרך משחק דרבי שני לאבד הכנסות או להיות חשןף לייצוגית לשלם מאות אלפי שקלים קנסות ועוד נזקים כלכליים ומקצועיים כדי שהם יוכלו להגשים חלומות על אבוקות.
אני במקומו לא נשאר פה דקה
-
amorphis
- קיבל.ה 252 לייקים
אני חולם שאין פירו בכלל בדרבי ביציעים של הפועל רק עידוד חולני, והפטתיניקוס מדליקים אבוקות זורקים למגרש ואז נראה מה המשטרה תעשה.
בכלל מה האתגר בלהכניס מלא פירו ליציע? הרי ברור שהאולטראס יכולים לעשות את זה אם ירצו, זה לא חוכמה . הרי יותר מעניין יהיה לעשות הפוך , בלי ליפול למלכודת של המשטרה והתקשורת והעורכי דין של מכבי ולשאר הפרובוקציות שהם ינסו עלינו בדרבי . זה באמת ניצחון של הקהל.
השאיפה שלנו צריכה להיות שבסוף ינואר אחרי הדרבים מפטרים את הסרבי , לא עכשיו הפחתת נקודות שלנו, ובתי דין שנוכיח שלא נזרק לאיצטדיון וכל מני שטויות כאלה.
בכלל מה האתגר בלהכניס מלא פירו ליציע? הרי ברור שהאולטראס יכולים לעשות את זה אם ירצו, זה לא חוכמה . הרי יותר מעניין יהיה לעשות הפוך , בלי ליפול למלכודת של המשטרה והתקשורת והעורכי דין של מכבי ולשאר הפרובוקציות שהם ינסו עלינו בדרבי . זה באמת ניצחון של הקהל.
השאיפה שלנו צריכה להיות שבסוף ינואר אחרי הדרבים מפטרים את הסרבי , לא עכשיו הפחתת נקודות שלנו, ובתי דין שנוכיח שלא נזרק לאיצטדיון וכל מני שטויות כאלה.
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
במשחק הזה אפשר לשים מד טיפשות ניסיוני, פיילוט חדש, כי משני הכיוונים יש פוטנציאל. בוא נראה מי יצא החכם אחרי כל ההרמות להנחתות ותחושות ״הצדק״
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1070 לייקים
אני מבין, שחשוב לך להיות "גבר" מול המשטרה, ולעזאזל הפועל...עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 04:39 חלום שלי שנשבור שיא של הדלקת אבוקות בישראל אבל בתוך היציעים, רק כדי לראות איך המשטרה הצבועה הזאת מבטלת את המשחק.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רווי
- קיבל.ה 1304 לייקים
אתם מצחיקים שאתם חושבים שמישהו מחפש לצאת גבר מול המשטרה. זה מזמן כבר לא בגבולות הספורט, כי את הספורט כבר הרסו לנו ולקחו לנו אותו.
הלוואי 200 רימונים על הראש שלהם ושלא יהיה דרבי.. מדינה בפשיטת רגל.
הלוואי 200 רימונים על הראש שלהם ושלא יהיה דרבי.. מדינה בפשיטת רגל.
OMG עווופררר
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
זה בדיוק להיות צודק ולא חכם
ואני מאוד אוהב פירוטכניקה. אבל הפעם, רק הפעם, שאנחנו מגיעים לא כמו נמושות, אני רוצה שיהיה משחק ואני רוצה לנצח אותם.
אני רוצה לעלות שלב בגביע ואני רוצה לחלום על להניף גביע.
יש דרבי ליגה בעוד שבועיים. אפשר לחכות עם זה לשם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3886 לייקים
יפה אמרת
יחד, רק יחד! 
-
amorphis
- קיבל.ה 252 לייקים
זה מהלך שיכול להוביל פעולת שרשרת שתפרק את הפועל הנוכחית אחי,
גם אתה לא רוצה לראות את ניב זריהן ועידן ורד מחליפים את טוריאל ולואיזו. זה בדיוק מה שהמשטרה ,מאירי ובן גביר מתים שיקרה
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
די
תנו לראות כדורגל
תנו לראות כדורגל
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 187 לייקים
אם לאולטראס טיפת שכל - לא להדליק אבוקות בדרבי הזה (ובטח לא להעיף למגרש גם אם הם לא מתאפקים וכן מדליקים), לא לשיר שירי שואה ולהתנהג יפה כל עוד זה גביע ואנחנו מארחים.
בדרבי חוץ עוד שבועיים - תתפרעו. נלך לבית משפט ונאשים את הקבוצה המארחת באי מילוי חובות... נסבך אותם עם התיקים של עצמם
בדרבי חוץ עוד שבועיים - תתפרעו. נלך לבית משפט ונאשים את הקבוצה המארחת באי מילוי חובות... נסבך אותם עם התיקים של עצמם
לי יש הרגשה שמכבי באים להדליק - יצאו אימפוטנטים דרבי קודם ועכשיו המשטרה לא מאשרת להם תפאורה אז ירצו לבוא דווקא. אם יש תיכון לפירו, אולי העדיפות תהיה לתת למכבי לפתוח קודם ככה גם תהיה לנו עוד דוגמא של איך החמירו דווקא עם הפועל או יחמירו איתם באותה מידה.
או ששוב פעם, על הגב שלנו יזהירו את מכבי יכרזו באיצטדיון ואז אם אנחנו נפתח יבטלו את המשחק....
או ששוב פעם, על הגב שלנו יזהירו את מכבי יכרזו באיצטדיון ואז אם אנחנו נפתח יבטלו את המשחק....
- Mendelson
- קיבל.ה 640 לייקים
מותר להמר שהמשחק לא יתקיים במועדו? והפעם בגלל גוף ביטחון אחר, לא המשטרה 
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
טוב לנו שמכבי ידליקו ויהיו הזהרות בקריזה לפני המחוזישאנגפר כתב: ↑13 ינואר 2026, 11:18 לי יש הרגשה שמכבי באים להדליק - יצאו אימפוטנטים דרבי קודם ועכשיו המשטרה לא מאשרת להם תפאורה אז ירצו לבוא דווקא. אם יש תיכון לפירו, אולי העדיפות תהיה לתת למכבי לפתוח קודם ככה גם תהיה לנו עוד דוגמא של איך החמירו דווקא עם הפועל או יחמירו איתם באותה מידה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2546 לייקים
מה עם ענק המוסר? אין איזה מברק בזק שנשלח לאוהדים על איך הוא נזכר שגזענות זה מאוד חמור?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- Mendelson
- קיבל.ה 640 לייקים
לא אתפלא אם יסתבר שהרימו תרומת ענק אנונימית לטובת האולטראס בתחילת העונה
- 7even
- קיבל.ה 3886 לייקים
רגע אם זה מצפוצץ בגלל מכבי זה נחשב ששברנו את הנאחס?שאנגפר כתב: ↑13 ינואר 2026, 11:18 לי יש הרגשה שמכבי באים להדליק - יצאו אימפוטנטים דרבי קודם ועכשיו המשטרה לא מאשרת להם תפאורה אז ירצו לבוא דווקא. אם יש תיכון לפירו, אולי העדיפות תהיה לתת למכבי לפתוח קודם ככה גם תהיה לנו עוד דוגמא של איך החמירו דווקא עם הפועל או יחמירו איתם באותה מידה.
יחד, רק יחד! 
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
כן7even כתב: ↑13 ינואר 2026, 13:10רגע אם זה מצפוצץ בגלל מכבי זה נחשב ששברנו את הנאחס?שאנגפר כתב: ↑13 ינואר 2026, 11:18 לי יש הרגשה שמכבי באים להדליק - יצאו אימפוטנטים דרבי קודם ועכשיו המשטרה לא מאשרת להם תפאורה אז ירצו לבוא דווקא. אם יש תיכון לפירו, אולי העדיפות תהיה לתת למכבי לפתוח קודם ככה גם תהיה לנו עוד דוגמא של איך החמירו דווקא עם הפועל או יחמירו איתם באותה מידה.
הם מחשיבים את המשחק הקודם כניצחון אז אנחנו לא?
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1553 לייקים
5000 מושבים לחציצה זה הזיה.
לא רק שהמשטרה מחייבת את המועדון לשלם לה סכומים מופרעים על העבודה הנוראית שהיא עושה- היא גם מונעת הכנסה משמעותית כי צריך חציצה של 2 דונם.
צריך כבר לסגור את הארגון הזה ולבנות הכל מחדש
לא רק שהמשטרה מחייבת את המועדון לשלם לה סכומים מופרעים על העבודה הנוראית שהיא עושה- היא גם מונעת הכנסה משמעותית כי צריך חציצה של 2 דונם.
-
InFlames
- קיבל.ה 474 לייקים
הוסר הצו, יהיה אפשר לקנות אלכוהול כדי שלפחות נהיה שיכורים בביטול המשחק
- סומך
- קיבל.ה 1702 לייקים
הזיה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 ינואר 2026, 14:02 5000 מושבים לחציצה זה הזיה.
גם מה תסריט הייחוס?
הרי אם תהיה אלימות היא תהיה בין המשטרה לאוהדים אז מה רלוונטית חציצה בינינו לאוהדי המחלה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
רביבו רביבו רביבו
אסור לתת לשחקן הזה לנשום מחר הוא הכי מסוכן במכבי
אסור לתת לשחקן הזה לנשום מחר הוא הכי מסוכן במכבי
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 32 לייקים
לדעתי לא יהיה דרבי בכלל או שיתחיל חצי שעה עיקוב . או פיקוד העורף איראן או משטרה או אבוקות מתחילת המשחק והשופט יבטל.
לא יודע תחושה כזו .
לא יודע תחושה כזו .
- רווי
- קיבל.ה 1304 לייקים
מה הקטע הזה עכשיו שקוקו לא יכול לשחק??
OMG עווופררר
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
מאוד מסקרן אותי לראות איך נתמודד מול מכבי.
אני חושב שזאת המכבי הכי חלשה ב10 שנים האחרונות, ואם היינו באים בכושר של לפניי הדרבי הראשון, הייתי אופטימי שאפשר לנצח ולעבור שלב.
כיום הפועל הנוכחית מציגה יכולת מאוד חלשה בחודש האחרון, זה לא שמכבי מבריקה אבל בעיניי הם נראים הרבה יותר טוב מאיתנו.
הדברים הכי קריטיים לדעתי :
- פלקאו וקרייב חייבים להתעלות על עצמם, מכבי לא יתנו להם לנשום בלחץ ואם הם ימשיכו את היכולת הגרועה שלהם אין לנו סיכוי ממשי.
- עזרה מתמדת בסגירות על דוידה, וארלה ורביבו באגפים - לצערי נאסר לא יכול להתמודד עם דוידה, קוקו בסימן שאלה אם ישחק ובכל מקרה וארלה שחקן כנף מאוד מהיר + רביבו באגף שם, מתכון לצרות.
- דור פרץ ועידו שחר , אם שניהם יפתחו הם שחקנים שבקושי עושים הגנה אבל לא מפסיקים להיכנס מקו שני ולא סתם הם מלכי השערים של מכבי.
מצד שני, הם יהיו מאוד חשופים בהגנה ולהפועל יהיו הרבה שטחים לשחק.
אני מקווה שדאפה יעלה ולא אלטמן נטו כי צריך את הלחץ והתנועה הללא כדור הטובה של דאפה למעלה במשחקים האלו.
לא אופטימי לצערי כי קשה לי לראות את הפועל פתאום משחקת טוב, התקווה שלי זה משחק הגנה חזק ואיכשהו לגרור את זה להארכה ומשם הכל פתוח.
יאללה הפועל.
אני חושב שזאת המכבי הכי חלשה ב10 שנים האחרונות, ואם היינו באים בכושר של לפניי הדרבי הראשון, הייתי אופטימי שאפשר לנצח ולעבור שלב.
כיום הפועל הנוכחית מציגה יכולת מאוד חלשה בחודש האחרון, זה לא שמכבי מבריקה אבל בעיניי הם נראים הרבה יותר טוב מאיתנו.
- פלקאו וקרייב חייבים להתעלות על עצמם, מכבי לא יתנו להם לנשום בלחץ ואם הם ימשיכו את היכולת הגרועה שלהם אין לנו סיכוי ממשי.
- עזרה מתמדת בסגירות על דוידה, וארלה ורביבו באגפים - לצערי נאסר לא יכול להתמודד עם דוידה, קוקו בסימן שאלה אם ישחק ובכל מקרה וארלה שחקן כנף מאוד מהיר + רביבו באגף שם, מתכון לצרות.
- דור פרץ ועידו שחר , אם שניהם יפתחו הם שחקנים שבקושי עושים הגנה אבל לא מפסיקים להיכנס מקו שני ולא סתם הם מלכי השערים של מכבי.
אני מקווה שדאפה יעלה ולא אלטמן נטו כי צריך את הלחץ והתנועה הללא כדור הטובה של דאפה למעלה במשחקים האלו.
לא אופטימי לצערי כי קשה לי לראות את הפועל פתאום משחקת טוב, התקווה שלי זה משחק הגנה חזק ואיכשהו לגרור את זה להארכה ומשם הכל פתוח.
יאללה הפועל.
-
adom4
- קיבל.ה 672 לייקים
לא חושב שהם נראים הרבה יותר טוב מאיתנו בזמן האחרון, וגם אצלנו באמת יש מכת פציעות חריגה.אנחנו בתהליך כתב: ↑13 ינואר 2026, 17:15 מאוד מסקרן אותי לראות איך נתמודד מול מכבי.
יאללה הפועל.
בלי קשר מרכז ההגנה שלהם חלש לא משנה מי משחק שם, הבעיות הגדולות לדעתי זה להתמודד עם רביבו ווארלה בהגנה ומשחק הלחץ שלהם, צריך מאוד להיזהר עם הבילד אפ (אפילו יותר מהרגיל).
-
ואן גוך
- קיבל.ה 281 לייקים
אחרי המשחקים האחרונים מאוד מקווה שאלטמן יפתח ב-10 ואלקוקין בספסל ושיעלה דקה 70.
אגב נושא החציצה של 5,000 זה בושה. מה יעשו שמכבי תארח? יש להם הרי מנויים ב-2
אגב נושא החציצה של 5,000 זה בושה. מה יעשו שמכבי תארח? יש להם הרי מנויים ב-2