שמינית גמר גביע - דרבי !! 14.1 20:30
- Red Wolf
- קיבל.ה 1595 לייקים
הקטע הזאת שהמשטרה היא גם הרשות השופטת וגם הרשות המבצעת זה מדהים בעיניי (עוד הרבה לפני המהפכה המשפטית והשתלטות בן גביר על המשטרה)
באיזה זכות הם מחליטים להעניש ולאסור ציוד עידוד
גם הפועל חיפה וגם הפועל בש כבר קיבלו עונש כזה ״עד סוף השנה״
שונאים פה את האוהדים ואת הכדורגל
יאללה שיגמר כבר
יאללה שיגמר כבר
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
למה בטדי אישרו דגלי פריסה במשחק כ"כ נפיץ?
איך הם יכלו לדעת שלא תהיה פירוטכניקה או "סכנה לשלום הציבור" כתוצאה מהלבשת בד על יציע שלם?
איך הם יכלו לדעת שלא תהיה פירוטכניקה או "סכנה לשלום הציבור" כתוצאה מהלבשת בד על יציע שלם?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
מדינה שזקוקה נואשות וקריטי ביותר לשומרי סף(ולא שמחה רוטמן כשומר סף)Red Wolf כתב: ↑12 ינואר 2026, 14:25 הקטע הזאת שהמשטרה היא גם הרשות השופטת וגם הרשות המבצעת זה מדהים בעיניי (עוד הרבה לפני המהפכה המשפטית והשתלטות בן גביר על המשטרה)
יאללה שיגמר כבר
-
KingZivos
- קיבל.ה 217 לייקים
הבעיה שהמועדון נותן לזה לקרות. כן במקרה של התנהגות ברברית כוחנית לא פרופורציונאלית והתעמרות בקהל המועדון צריך לא לעלות למשחק. גם אם זה אומר טכני. ואם זה אומר הורדות ליגה - אפשר לעלות גם בלי לשחק. עם הצהובים רוצים להיות לא ספורטיביים ולשבור איזה ניצחון ולנצח 64-0 במשחק מחאה, שיהיה להם בכיף, הם יהדירו רק את עצמם אבל יזכרו לדראון.
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
מה יתן לנו אי הופעה וירידת ליגה או לעלות בלי לשחק ולהפסיד 0-10?KingZivos כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:21 הבעיה שהמועדון נותן לזה לקרות. כן במקרה של התנהגות ברברית כוחנית לא פרופורציונאלית והתעמרות בקהל המועדון צריך לא לעלות למשחק. גם אם זה אומר טכני. ואם זה אומר הורדות ליגה - אפשר לעלות גם בלי לשחק. עם הצהובים רוצים להיות לא ספורטיביים ולשבור איזה ניצחון ולנצח 64-0 במשחק מחאה, שיהיה להם בכיף, הם יהדירו רק את עצמם אבל יזכרו לדראון.
עזוב את זה שזה לא יקרה בחיים.
נגיד והיפותטית שכן...אתה חושב שמישהו יתקרב בכלל למועדון שלנו אחרי דבר כזה?
אתה תהיה זה שנשכב על הגדר אבל נשכב לבד...ואכל אותה לבד.
צריך פשוט לא לשחק לידיים של כל מיני גורמים.
יחד, רק יחד! 
-
KingZivos
- קיבל.ה 217 לייקים
מה? למה שמישהו לא יתקרב למועדון בגלל אקט מחאתי ? זה עוד הפסד.7even כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:40מה יתן לנו אי הופעה וירידת ליגה או לעלות בלי לשחק ולהפסיד 0-10?KingZivos כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:21 הבעיה שהמועדון נותן לזה לקרות. כן במקרה של התנהגות ברברית כוחנית לא פרופורציונאלית והתעמרות בקהל המועדון צריך לא לעלות למשחק. גם אם זה אומר טכני. ואם זה אומר הורדות ליגה - אפשר לעלות גם בלי לשחק. עם הצהובים רוצים להיות לא ספורטיביים ולשבור איזה ניצחון ולנצח 64-0 במשחק מחאה, שיהיה להם בכיף, הם יהדירו רק את עצמם אבל יזכרו לדראון.
עזוב את זה שזה לא יקרה בחיים.
נגיד והיפותטית שכן...אתה חושב שמישהו יתקרב בכלל למועדון שלנו אחרי דבר כזה?
אתה תהיה זה שנשכב על הגדר אבל נשכב לבד...ואכל אותה לבד.
צריך פשוט לא לשחק לידיים של כל מיני גורמים.
מה זה לא לשחק לידיים אתה מאלו שאומרים ״למה להפגין זה גם ככה לא יעזור״?
זכותך אבל אני לא מסכים עם הגישה
הפועל תל אביב כמועדון חשוב לליגה , בין היתר כלכלית .
אם המועדון לא יתחיל לנקוט בצעדים שיעשו רעש שום דבר לא יעשה.
אין דבר כזה לא לשחק לידיים- אם מחפשים לדפוק אותך ידפקו אותך.
ב20 אלף אוהדים אתה לא יכול לצפות שכולם יתנהגו פרפקט- וגם אם יתנהגו- תמיד אפשר להמציא על מה עוד לדפוק אותך.
כמו שאמרו פה לצורך העניין יכולים סתם להתלבש שוב על הארגון בגלל חשד לפירוטכניקה בדרבי, לשחרר אותם 24 שעות אחרי המשחק.
או סתם להחליט שאבוקה ביציע עכשיו זה עצירת משחק והפסד טכני. לא פעם ראשונה שעשו עלינו תקדים.
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
בסוף, בדרבי הקודם לא הצלחתם למנוע. איך אתה מבטיח שהפעם יהיה דרבי?
”אני לא אצא בהצהרות. כל הזמן אנחנו מנסים לחדש. איך האבוקות נכנסות זו באמת שאלה טובה. אנחנו מנסים לבדוק. מיליון דברים יכולים להיות. בסוף, אנחנו לא מגיעים למלחמה, אלא למשחק ספורט. אנחנו מקדימים את פתיחת השערים לחמש וחצי, אני מבקש מכלל הקהל להימנע מאבוקות, להוקיע את הדבר הזה. אבוקה או רימון עשן זה מסכן חיים, בנוסף, אני מבקש, לא נסבול קריאות שואה למיניהן. במקרה כזה אנחנו נסגור את המשחק. לא מבין איך העם היהודי יכול לקבל קריאות שואה”.
#התחלנו
”אני לא אצא בהצהרות. כל הזמן אנחנו מנסים לחדש. איך האבוקות נכנסות זו באמת שאלה טובה. אנחנו מנסים לבדוק. מיליון דברים יכולים להיות. בסוף, אנחנו לא מגיעים למלחמה, אלא למשחק ספורט. אנחנו מקדימים את פתיחת השערים לחמש וחצי, אני מבקש מכלל הקהל להימנע מאבוקות, להוקיע את הדבר הזה. אבוקה או רימון עשן זה מסכן חיים, בנוסף, אני מבקש, לא נסבול קריאות שואה למיניהן. במקרה כזה אנחנו נסגור את המשחק. לא מבין איך העם היהודי יכול לקבל קריאות שואה”.
#התחלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 770 לייקים
אני נגד הקריאות והלוואי ונפסיק לשיר שירי שואה אבל מה הנימוק של הזין הזה לסגור את המשחק בגלל קריאות שואה לא הבנתי.L.S כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:51 בסוף, בדרבי הקודם לא הצלחתם למנוע. איך אתה מבטיח שהפעם יהיה דרבי?
#התחלנו
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
לא זוכר עונה כזאת עם התערבות כזו במה ואיך הקהלים עושים
בלתי נסבל כבר
בלתי נסבל כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
אין לי שום בעיה שיאכפו קריאות שואה ואני אפילו בעד (פרטנית כמובן לא קולקטיבית)L.S כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:51 בסוף, בדרבי הקודם לא הצלחתם למנוע. איך אתה מבטיח שהפעם יהיה דרבי?
#התחלנו
מה לגבי קריאות טועמה מחבל? מתי סוגרים משחק על זה?
מה עם הפועל חיזבאללה וכל השיט הזה?
יחד, רק יחד! 
-
dino
- קיבל.ה 3032 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2546 לייקים
זה לא "קהלים". זה הקהל שלנו בלבד.
הסיפורים על איך הם עושים בעיות עלק ללאפה וונאביז זה הצגות בשביל שיראה שזה לא רק נגדינו.
בשורה התחתונה להם יתנו לעשות מה שהם רוצים (שירים, פירוטכניקה, תפאורות) ואם יגבילו מישהו ויחפשו בלגאן זה עלינו, כרגיל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
בדיוקטכנית לארז כתב: ↑12 ינואר 2026, 17:13זה לא "קהלים". זה הקהל שלנו בלבד.
הסיפורים על איך הם עושים בעיות עלק ללאפה וונאביז זה הצגות בשביל שיראה שזה לא רק נגדינו.
בשורה התחתונה להם יתנו לעשות מה שהם רוצים (שירים, פירוטכניקה, תפאורות) ואם יגבילו מישהו ויחפשו בלגאן זה עלינו, כרגיל.
כל המשחק המקדים הזה של המשטרה לפני הדרבי
זה לחפש סיבה איך בסוף לדפוק אותנו.
-
KingZivos
- קיבל.ה 217 לייקים
משטרת הדיבורL.S כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:51 בסוף, בדרבי הקודם לא הצלחתם למנוע. איך אתה מבטיח שהפעם יהיה דרבי?
#התחלנו
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2546 לייקים
גם קריאות גנאי לבן גביר ואלי אוחנה. לא מתקבל על הדעת. זה סמלים של מדינה. לא מבין איך זה התאפשר עד היום. ביזיון.
תודה לאולטראס ששוב דופקים אותנו!
תודה לאולטראס ששוב דופקים אותנו!
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
KingZivos
- קיבל.ה 217 לייקים
למרות שתמיד יש תקדימים על הפועל- המשטרה לא יכולה באמת לסגור משחק בגלל שיר שואה. היא יכולה להמציא משהו אחר.L.S כתב: ↑12 ינואר 2026, 16:51 בסוף, בדרבי הקודם לא הצלחתם למנוע. איך אתה מבטיח שהפעם יהיה דרבי?
#התחלנו
אבל האמת זה גם לא המטרה שלהם בראיון הזה אלא שוב להציג את הפועל כאויביי העם, ״אוהדי הפועל שרים שירי שואה״
כאילו אנחנו הקהל היחיד בארץ ששר דברים מזעזעים
-
shaharot
- קיבל.ה 1049 לייקים
אפשר לבקש מהאולטראס דרבי אחד בלי אבוקות על הדשא ולשלוח אותי ועוד 30 אלף אוהדים הביתה?
או שזה בקשה מוגזמת?
כולם באים בטירוף ויהיה אווירה נהדרת , לא חייבים בכוח אבוקות שלא באמת עזר לנו 12 שנה בדרבי
או שזה בקשה מוגזמת?
כולם באים בטירוף ויהיה אווירה נהדרת , לא חייבים בכוח אבוקות שלא באמת עזר לנו 12 שנה בדרבי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 760 לייקים
אופיר סער הבית"רי נהנה להתעלל בנו עם אייטם שאומר גם שסתיו בספק לפתוח בדרבי.
למה הכתבים שמסקרים אותנו הם בכלל אוהדי היריבות למה?
למה הכתבים שמסקרים אותנו הם בכלל אוהדי היריבות למה?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 293 לייקים
עזוב צחוק
נראה לך שנשאר מי ידליק ויכניס?
25 עצורים מהדרבי הקודם
עוד מורחקים מפעם
מה נשאר קומץ קטן שלא יקח ריזקה
ובטח ובטח לא יעשו מופע של 10-20 אבוקות
אין פחד
דרבי ללא פירו יהיה
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
חבר, אתה יוצא מנקודת הנחה שהתוצאה על הדשא מעניינת את ארגוני האולטראס באשר הם. היא לא.
יחד, רק יחד! 
-
איל
- קיבל.ה 163 לייקים
אני מאוד מאוד מקווה שלא יהיה פירו ושלא ישחקו לידיים של שונאי הפועל . צריך לבוא לעודד להימנע מפרובוקציות ולתת למשחק לעבור בשלום
-
KingZivos
- קיבל.ה 217 לייקים
ממש לא הייתי בונהRedDrifter כתב: ↑12 ינואר 2026, 18:50לא הייתי בונה על מה שאתה אומר
לי הרגשה של מופע מטורף
אבל ביציע.
ויש מצב שהמשטרה יעשו על זה בלאגן שוב בכל זאת
-
אלון1
- קיבל.ה 293 לייקים
אם המשטרה לא מאשרת תפאורה
הלוואי שיכניסו 200 אבוקות גם
הלוואי שיכניסו 200 אבוקות גם
- פוגודין
- קיבל.ה 248 לייקים
המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
https://share.google/LziByzfRM53Si7vAQ
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- כרובית
- קיבל.ה 1209 לייקים
כל העניין עם המשטרה בלתי נסבל, הם יוצרים את כל הבלאגן עוד לפני שהמשחק מתחיל
הפועל שותקים לא ממש ברור למה
אבל איפה המנהלת הגרועה ביקום שתעשה משהו עם מה שקוראים לו המוצר, השתיקה שלהם לגבי כל עניין המשטרה הזוי
הפועל שותקים לא ממש ברור למה
אבל איפה המנהלת הגרועה ביקום שתעשה משהו עם מה שקוראים לו המוצר, השתיקה שלהם לגבי כל עניין המשטרה הזוי
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
אין מטומטם כזהפוגודין כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:47 המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Mr.china
- קיבל.ה 262 לייקים
איך העירייה מתקפלת מול החרא הזה?פוגודין כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:47 המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
מי יפצה את העסקים?
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 419 לייקים
לא צריך יותר מ35-40 איש בשביל מופע של כ80 אבוקות. תהיה בטוח שלא חסר לאולטראס כוח אדם לזה
נערך לאחרונה על ידי קוקאין ואלכוהול ב 12 ינואר 2026, 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
את הסם הכי גדול
- כרובית
- קיבל.ה 1209 לייקים
כן אה?
אני פשוט בשוק כל פעם מחדש מה אני אעשה, זה מרתיח
כל השנים תמיד צחקתי על זה שהלוואי והדרבי יתבטל וכל זה, אשכרה עכשיו יש סיכוי כל פעם שזה יקרה, תלויים במשטרה
- Red Wolf
- קיבל.ה 1595 לייקים
שוב, המשטרה מחליטה שהיא הרשות השופטתפוגודין כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:47 המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
זה לא נשמע חוקי
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
עם כל הבלאגן שיהיה, המשחק הזה ייגמר אחרי 11
טוב נו לפחות אפשר לשתות בירה כשייגמר. נקווה שכדי לחגוג, ולא לשכוח.
טוב נו לפחות אפשר לשתות בירה כשייגמר. נקווה שכדי לחגוג, ולא לשכוח.
יחד, רק יחד! 
- Mr.china
- קיבל.ה 262 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
-
XM
- קיבל.ה 106 לייקים
מה זה החרא הזה? הם לא יכולים לעשות את העבודה שלהם אז פשוט מפעילים סנקציות על הכל? מה השלב הבא, יגידו לנו מה ללבוש? אה, רגע.
פשוט הזיה. מאחל שיהיו אבוקות ונראה אותם מפוצצים את המשחק.
פשוט הזיה. מאחל שיהיו אבוקות ונראה אותם מפוצצים את המשחק.
לא חוקי ומקווה שיתחילו לעשות עם זה סוף. גם לא חוקי לשפוך לאוהדים בירה או לא להכניס מישהו למשחק כי הוא שתה אלכוהולRed Wolf כתב: ↑12 ינואר 2026, 23:32שוב, המשטרה מחליטה שהיא הרשות השופטתפוגודין כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:47 המשטרה אוסרת על חנויות באזור בלומפילד למכור אלכוהול לפני הדרבי ובמהלכו- הארץ
זה לא נשמע חוקי