יש מלחמה (הפסקת האש של טראמפ מתחילה?)
-
D&3
- קיבל.ה 1563 לייקים
אני סקרן אם הביבסים שנרצחו על ידי חוטפיהם כי החוטפים שלהם לא רצו להחזיר אותם, העסקה הרגה אותם, או שזה עובד רק על נרצחים שנרצחו בזמן לחימה?
אגב חשוב לציין שהעובדות הן שכמובן המנותקים לא צדקו בכלל ולהפך, יש הפרכה לשקרים רבים שלהם, ביניהם הפרכה של מחלקת המדינה האמריקאית בתחילת המלחמה על שקר ה"כולם תמורת כולם" בתחילת המלחמה.
יש הבדל מאוד גדול בין הטיעון (שבהחלט נטען) שעובדתית לא נכון שאומר שאפשר להוציא את מרבית החטופים באמצעים צבאיים, לבין הטיעון שהלחימה היא מנוף לחץ שחמאס לא מעוניין בו ולכן עצם הלחימה יכול להוביל לעסקה.
אפשר גם לטעון שהלחימה ב7.10 באוקטובר בעוטף הייתה חרפה והיינו צריכים פשוט לתת לחמאס לשלוט לנצח בעוטף כי הלחימה בחמאס בהכרח הייתה מביאה למוות של ישראלים, אפשר זה טיעוני שרק גבלסים כמו המצטוט לעיל יכולים לטעון במסגרת הפרופגנדה שלהם, בפועל החיים הם לא שחור ולבן.
אגב חשוב לציין שהעובדות הן שכמובן המנותקים לא צדקו בכלל ולהפך, יש הפרכה לשקרים רבים שלהם, ביניהם הפרכה של מחלקת המדינה האמריקאית בתחילת המלחמה על שקר ה"כולם תמורת כולם" בתחילת המלחמה.
יש הבדל מאוד גדול בין הטיעון (שבהחלט נטען) שעובדתית לא נכון שאומר שאפשר להוציא את מרבית החטופים באמצעים צבאיים, לבין הטיעון שהלחימה היא מנוף לחץ שחמאס לא מעוניין בו ולכן עצם הלחימה יכול להוביל לעסקה.
אפשר גם לטעון שהלחימה ב7.10 באוקטובר בעוטף הייתה חרפה והיינו צריכים פשוט לתת לחמאס לשלוט לנצח בעוטף כי הלחימה בחמאס בהכרח הייתה מביאה למוות של ישראלים, אפשר זה טיעוני שרק גבלסים כמו המצטוט לעיל יכולים לטעון במסגרת הפרופגנדה שלהם, בפועל החיים הם לא שחור ולבן.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1540 לייקים
מדהים שאפילו אצלו עשרות אלפי פלסטינים חפים מפשע שנהרגו מגיעים ברשימה במקום האחרון, אחרי "מעמד ישראל בעולם"הפועל כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:25עזוב את זה. יש שם אמירות שלמרות שהוא מאד מתאפק לא להתלהם, בפועל הן עוד יותר משמעותיות וחריפותמאות אלפי ילדים עזתים שחיים עכשיו בעיי חורבות אינם המתכון האידיאלי לדה-רדיקליזציה – אולי ההיפך. חמאס לא מתכוון לוותר.
"אנחנו אמרנו מהתחלת המלחמה: חטופים תחילה; עם חמאס נתמודד בעתיד. הממשלה לא קיבלה את זה.
"אם ההסכם יביא לפירוק חמאס, אפשר יהיה להתווכח אם מחיר המלחמה היה ראוי. פירוק חמאס יעמוד מול מאות לוחמים בצה"ל שנפלו, העורף האזרחי שנפגע קשה, הכלכלה שניזוקה, מעמד ישראל בעולם שהידרדר ועשרות אלפי פלסטינים, רבים מהם בלתי מעורבים, שנהרגו.
"אבל אם חמאס יישאר בשלטון בעזה, לא השגנו דבר ממטרות המלחמה. ההסכם מאוקטובר מצוין – אבל רבים יטענו שאפשר היה להשיג הרבה קודם הסכם שלא היה שונה בהרבה
-
dino
- קיבל.ה 3026 לייקים
טראמפ: בוחנים אם ישראל הפרה את הפסקת האש בחיסול מספר 2 בחמאס
״הפרה בבדיקה״ במערכת הVAR
לייבוביץ׳ וקושנר מול המסך.
״הפרה בבדיקה״ במערכת הVAR
לייבוביץ׳ וקושנר מול המסך.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
נראה שזה הולך להתחיל בקרוב מאוד (שעות עד ימים).
תשמרו על עצמכם.
תשמרו על עצמכם.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1779 לייקים
על מה אתה מבסס את ההערכה המרשימה הזאת?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
dino
- קיבל.ה 3026 לייקים
לא יודע, טראמפ יותר אוהב לסגור דילים והוא פשוט יגיע למצב מו״מ הרבה יותר טוב מבחינתו מול המשטר, בלי להרים מטוס f-22 או טיל טומהוק אחד.
יש מצב שבמקום לנצל את ההזדמנות היחודית שנוצרה להפיל את המשטר, טראמפ(והכלב שעשועים שלו שאתם בוחרים בו בעיניים עיוורות לחלוטין כי זה בסך הכל אהדה לקבוצת כדורגל), לא ינצל את המצב להפיל, אלא ינצל את המצב כדי ל״לאלף״, ״לעצב״ את אותו משטר מולו במו״מ.
וויל סי ואט האפנס.
אני את השישיית מים, רדיו, סוללות ומטענים ניידים, משאיר בנתיים בתוך המגירה.
יש מצב שבמקום לנצל את ההזדמנות היחודית שנוצרה להפיל את המשטר, טראמפ(והכלב שעשועים שלו שאתם בוחרים בו בעיניים עיוורות לחלוטין כי זה בסך הכל אהדה לקבוצת כדורגל), לא ינצל את המצב להפיל, אלא ינצל את המצב כדי ל״לאלף״, ״לעצב״ את אותו משטר מולו במו״מ.
וויל סי ואט האפנס.
אני את השישיית מים, רדיו, סוללות ומטענים ניידים, משאיר בנתיים בתוך המגירה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2817 לייקים
נראה לי גולדהאר ולטזיץ לוחצים על טראמפ להתחיל
את המתקפה בקרוב כדי שלא יהיה דרבי ברביעי
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
כוס אמאמא של המשטר הנאצי האיראני. מקווה שבקרוב הוא ייעלם מהעולם.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1269 לייקים
צריך לתת להם להתפרק לבד למרות שזה ייקח זמן מלחמה רק תעזור לתעמולה של המשטר ותציג אותם כמגיני העם האיראני נגד האימפריאליזם המערבי כלשונם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 19:57 כוס אמאמא של המשטר הנאצי האיראני. מקווה שבקרוב הוא ייעלם מהעולם.
-
D&3
- קיבל.ה 1563 לייקים
זה טיעון מאוד דבילי שיעודד טבח בעוד איראנים ויוריד את הסיכוי שהם יתפרקו לבדארז שדה כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:17צריך לתת להם להתפרק לבד למרות שזה ייקח זמן מלחמה רק תעזור לתעמולה של המשטר ותציג אותם כמגיני העם האיראני נגד האימפריאליזם המערבי כלשונם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 19:57 כוס אמאמא של המשטר הנאצי האיראני. מקווה שבקרוב הוא ייעלם מהעולם.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 792 לייקים
זה לא חד משמעי. לתקוף דיקטטורה (שלא פולשת לשכנות) עזר בהפלת המשטר בארגנטינה אבל ממש לא עזר באפגניסטן למשלD&3 כתב: ↑13 ינואר 2026, 21:12זה טיעון מאוד דבילי שיעודד טבח בעוד איראנים ויוריד את הסיכוי שהם יתפרקו לבדארז שדה כתב: ↑13 ינואר 2026, 20:17צריך לתת להם להתפרק לבד למרות שזה ייקח זמן מלחמה רק תעזור לתעמולה של המשטר ותציג אותם כמגיני העם האיראני נגד האימפריאליזם המערבי כלשונם.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ינואר 2026, 19:57 כוס אמאמא של המשטר הנאצי האיראני. מקווה שבקרוב הוא ייעלם מהעולם.
-
D&3
- קיבל.ה 1563 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3026 לייקים
הוא לא באמת חושב בצער על האזרחים המסכנים שנטבחים, זה מה שמוכרים כדי לשווק אינטרסים בכניסה לפעולה צבאית או לפעולה אחרת נגד המשטר, בין אם האינטרסים פה הם ביטחוניים, כלכליים, או גם וגם. כמו שאצלנו אלו שבעלי אינטרסים להתיישבות בארץ ישרואל השלמה, ישווקו את הביטחון של כפר סבא, או העוטף כדי לעשות את זה. אפשר להתווכח אם זה תורם לביטחון או לא, אבל לא זה מה שמוביל אנשים לרצות ליישב באזורים הללו(כולל ברצועת עזה כמובן)
פרזנטציה. ביבי אלוף בזה.
אני בספק רב אם תהיה פעולה צבאית נגד איראן, או לפחות אחת כזו שנועדה להיות פעולה רצינית עם מטרות הפלת השלטון. מקסימום תהיה פעולה שמאין נסגרת מראש כזאת, כמו שנאמר מביאים שחקן רק כדי להגיד הבאנו. נראה שבנוהל הוא מלחיץ כדי להגיע לדיל.
פרזנטציה. ביבי אלוף בזה.
אני בספק רב אם תהיה פעולה צבאית נגד איראן, או לפחות אחת כזו שנועדה להיות פעולה רצינית עם מטרות הפלת השלטון. מקסימום תהיה פעולה שמאין נסגרת מראש כזאת, כמו שנאמר מביאים שחקן רק כדי להגיד הבאנו. נראה שבנוהל הוא מלחיץ כדי להגיע לדיל.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2931 לייקים
ממש מבאס שהם לא עשו את זה בסוףלירון האדום כתב: ↑12 ינואר 2026, 21:49 נראה לי גולדהאר ולטזיץ לוחצים על טראמפ להתחיל
-
dino
- קיבל.ה 3026 לייקים
יופי של תקיפה ועזרה בדרך היתה, משחק מאוזן בין הטומהוק לf22.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1779 לייקים
אמרת כמה שעות, עבר שבוע, אפשר כבר להגיד (שכרגיל) דיברת שטויות?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 ינואר 2026, 23:54 נראה שזה הולך להתחיל בקרוב מאוד (שעות עד ימים).
תשמרו על עצמכם.
אין, אתם לא מפספסים הזדמנות לפספס.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
וואי וואי איך הכנסת לי.KingAlpaca כתב:אמרת כמה שעות, עבר שבוע, אפשר כבר להגיד (שכרגיל) דיברת שטויות?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 ינואר 2026, 23:54 נראה שזה הולך להתחיל בקרוב מאוד (שעות עד ימים).
תשמרו על עצמכם.
אין, אתם לא מפספסים הזדמנות לפספס.
כאילו אני המצאתי את אווירת המלחמה שהיתה (ועדיין) קיימת במזרח התיכון. זה יכול להתחיל בכל רגע ויכול להיות שכבר לא יקרה. בטח לא אני המצאתי את זה.
ומצטער, אבל הטרול הכי גדול בפורום לא יכול להגיד לאף אחד שהוא מדבר שטויות, יא חסר מודעות.
אם הייתי קצת פחות עצלן, הייתי דופק לך פה רשימה של (באמת) שטויות שיצאו לך מהמקלדת וקרו בדיוק הפוך. יצור.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1779 לייקים
תעשה רשימה, דווקא מעניין אותי וגם בטח יהיה מצחיק.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 2023 לייקים
@KingAlpaca
מנסיוני העגום, לא משנה כמה פעמים תצא צודק, אם הרוב שוכנע שאתה טועה, לא תצליח לצאת ממשבצת הטועה-תמיד, וימשיכו לקרוא לך טרוי-הזוי-מנותק מהמציאות-מזל שרק מיעוט מבוטל חושב כמוך.
למשל, אם תגיד על משהו* שזה לא רעיון טוב, והוא אולי מביא תועלת בטווח הקצר אבל בטווח הרחוק זה יתפוצץ לכולנו בפנים, מה שיקרה זה שעד שהפיצוץ יגיע הרוב הזה ילעג לך על זה שהתחזית שלך לא מתגשמת וביום שהיא תתגשם הם יסבירו לך איך הפיצוץ (אותו פיצוץ שאמרת שיבוא, כן?) הוא ההוכחה שטעית כל השנים האלה.
* למשל ההתנתקות ו"ניהול הסכסוך"
מנסיוני העגום, לא משנה כמה פעמים תצא צודק, אם הרוב שוכנע שאתה טועה, לא תצליח לצאת ממשבצת הטועה-תמיד, וימשיכו לקרוא לך טרוי-הזוי-מנותק מהמציאות-מזל שרק מיעוט מבוטל חושב כמוך.
למשל, אם תגיד על משהו* שזה לא רעיון טוב, והוא אולי מביא תועלת בטווח הקצר אבל בטווח הרחוק זה יתפוצץ לכולנו בפנים, מה שיקרה זה שעד שהפיצוץ יגיע הרוב הזה ילעג לך על זה שהתחזית שלך לא מתגשמת וביום שהיא תתגשם הם יסבירו לך איך הפיצוץ (אותו פיצוץ שאמרת שיבוא, כן?) הוא ההוכחה שטעית כל השנים האלה.
* למשל ההתנתקות ו"ניהול הסכסוך"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
אני מניח שאם ארה״ב תתחיל הלילה מלחמה עם איראן, או אפילו בעוד שבוע או חודש, הוא לא יראה את הפרצוף שלו פה. אה, בעצם הוא טרול. יש מצב שהוא יופיע ועדיין יגיד שהוא צדק.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
המחאות באיראן דעכו, ההזדמנות להפיכה עברה.
טראמפ הוא באמת המטומטם היחיד בעולם שעוד מסוגל לחשוב שתקיפה תעזור עכשיו.
בעצם לא, יש כנראה גם בארץ כמה גאונים כמוהו
טראמפ הוא באמת המטומטם היחיד בעולם שעוד מסוגל לחשוב שתקיפה תעזור עכשיו.
בעצם לא, יש כנראה גם בארץ כמה גאונים כמוהו
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
אני מניח שאם טראמפ יתקוף ויפיל את השלטון, אתה גם תיעלם מפה. או שגם אתה טרול ותספר לנו שהמשטר נפל למרות טראמפ ולא בזכותו. הרי האג׳נדה יותר חזקה מהאמת. בקיצור נחיה ונראה.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
אני פה כבר יותר מ-20 שנה. טעיתי כמה טעויות מאד מבישות ואני עדיין פה.
מי אתה אין לי מושג, אבל באמת אשמח אם תעלם כשיקרה התסריט היותר סביר שבו טראמפ יעביר את תשומת הלב המאד קצרה שלו לזירות אחרות.
מי אתה אין לי מושג, אבל באמת אשמח אם תעלם כשיקרה התסריט היותר סביר שבו טראמפ יעביר את תשומת הלב המאד קצרה שלו לזירות אחרות.
لا إله
لا إله
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
אתה נשמע איש חביב בדיוק כמו החבר הטרול שלך.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
הכי חביב שיש, אבל לא לנאו נאצים למיניהם
لا إله
لا إله
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
דווקא נשמע שאתה מחבב את המשטר האיראני. לא מסתדר לי המשפט שלך.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
ממש. מתברר שאתה גם לא גאון גדול בהבנת הנקרא. תכלס, לא מפתיע, למה שיהיה יוצא מהכלל?
אני לא מכיר אף אדם בעולם הדמוקרטי שהוא בעד המשטר האיראני, אפילו לא הנאונאצים.
רק הפנאטים המוסלמים כנראה.
אני לא מכיר אף אדם בעולם הדמוקרטי שהוא בעד המשטר האיראני, אפילו לא הנאונאצים.
רק הפנאטים המוסלמים כנראה.
لا إله
لا إله
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
ועדיין אני לא רואה הפגנות בעולם שמתקרבות לאלה שנגד ישראל. אז או שישראל גרועה פי כמה מאיראן, או שכולם (כולל אתה והחברים הטרולים שלך) צבועים.
התשובה ברורה לכולם, אל תטרח.
התשובה ברורה לכולם, אל תטרח.
- teknoboy
- קיבל.ה 2023 לייקים
צריך להיות די מטומטם כדי לא להבין איך ולמה יש הבדל ביחס של אזרחי העולם לזוועות של אירן לבין היחס שלהם לזוועות של ישראל, אבל אנשים עם יותר סבלנות ממני ניסו לנסח את זה בצורה שתהיה מספיק פשוטה בשביל שגם אדם די מטומטם יוכל להבין. למשל (ארבעה ציוצים קצרים, לא משהו שמצריך מאמץ מוגזם):
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
סך הכל אנשים נחמדים עם תרבות דיון נעימה. ועוד אחד מהם מנהל בפורום.
אני לא צריך שיסבירו לי למה יש הפגנות נגד ישראל ובקושי נגד איראן. יש לזה שם, למרות שאתם אוהבים להתעלם מזה כי אתם שונאי ישראל (אתם מעידים על זה, לא אני) בדיוק כמו המפגינים נגד ישראל בעולם.
אתם לא רלוונטים בדיוק כמוהם.
אני לא צריך שיסבירו לי למה יש הפגנות נגד ישראל ובקושי נגד איראן. יש לזה שם, למרות שאתם אוהבים להתעלם מזה כי אתם שונאי ישראל (אתם מעידים על זה, לא אני) בדיוק כמו המפגינים נגד ישראל בעולם.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
מעידים על זה? כבר אמרתי לך שכל מה שאתה חושב שהבנת כשאתה קורא, זה ההיפך? הכל כולל הכל.
لا إله
لا إله
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1779 לייקים
זה ממש משעשע
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 2023 לייקים
אני יכול להיות לא נחמד ולהגיד שמתברר שבסוף מתברר שלקרוא 500 אותיות זה כן מאמץ גדול מדי בשבילך, אבל בעצם אני כן נחמד, אז אני אגיד במקום זה שמה שכתבת פה זאת דוגמה נהדרת למה שכתבתי קודם: לא משנה כמה מסבירים, מדגימים ומנסים לשכנע, ולא משנה כמה הדברים שכותבים או מביאים הם פשוטים, קלים להבנה או ידועים לכל - אנשים כמוך לפעמים יטרחו להתייחס עניינית אבל לרוב לא יטרחו אפילו לקרוא, ותמיד תמיד יגיעו למסקנה שהם צודקים בלי קשר לכלום.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 ינואר 2026, 19:21 סך הכל אנשים נחמדים עם תרבות דיון נעימה. ועוד אחד מהם מנהל בפורום.
והכי יפה? רגע לפני שהתעלמת לגמרי מכל מה שכתבתי והחלטת במקום להגיב עניינית לקרוא לי בשמות, שזה בדיוק ההפך מתרבות דיון, שלא דבר על נעימה - החלטת שאני זה שיש לו תרבות דיון לא נעימה. כמאמר חז"ל, כל הפוסל במומו פוסל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 806 לייקים
אתם מעידים שאתם אנטי ציונים, שזה מילים מכובסות לשונאי ישראל. לא המצאתי את זה, זה לא רק בראש שלי. עכשיו תמשיכו לאונן על עצמכם יא בלתי נסבלים.
- its-sick
- קיבל.ה 1434 לייקים
לא בטוח שהוא כתב אליך. אני אכן התייחסתי בחוסר סבלנות לשטויות שהוא כתב ולעגתי.
אם היה לי ספק מניסיון העבר לגבי הטעם בהתייחסות עניינית, הייתי נוהג אחרת.
אבל אני רק בן אדם, ובאמת נמאס מיצורים.
כאילו, מאיפה הוא יכול היה להבין שאני תומך במשטר באיראן? שאני שונא את המדינה שלי?
כל הכבוד לקדושים שמצליחים לא ללעוג לו
אם היה לי ספק מניסיון העבר לגבי הטעם בהתייחסות עניינית, הייתי נוהג אחרת.
אבל אני רק בן אדם, ובאמת נמאס מיצורים.
כאילו, מאיפה הוא יכול היה להבין שאני תומך במשטר באיראן? שאני שונא את המדינה שלי?
כל הכבוד לקדושים שמצליחים לא ללעוג לו
لا إله
لا إله
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1779 לייקים
אני אאונן אחרי המשחק של הפועל, ברשותך.
אם המשחק הזה לא רצח לי את הליבידו...
אם המשחק הזה לא רצח לי את הליבידו...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!