נשמע טוב אבל דווקא שחקן מפוזר ולא מדויק בפס זה בדיוק מה שאנחנו לא צריכים בבילד-אפ, נקווה שהמשחק הזה לא היה מייצג לגבי היכולות שלו באספקט הזה.הוקיץ' כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01כאמור, סיים מצטיין במשחק הזה (נאנט ניצחו 1-0 למיטב זכרוני) ובאופן לא מפתיע הוא באמת נראה מצוין באותו משחק. מן הסתם המשחק הזה לא מייצג, אחרת היה לו ביקוש בליגה הצרפתית, ועדיין, לעשות משחק כזה בליגה הצרפתית זה לא דבר של מה בכך.
מה שהפתיע אותי שם זה שלמרות הדיבור עליו בתור שחקן התקפה שעבר הסבה, החלק החזק במשחק שלו, לפחות במשחק הספציפי הזה, היה החלק ההגנתי. הוא גם עשה עבודה מצוינת באחד על אחד, וגם בכל מיני סגירות אלכסוניות. עושה רושם של שחקן טכני ודי מהיר עם יכולת לצאת עם הכדור קדימה, אם כי היה נראה קצת מפוזר ולא תמיד מדויק בפס.
זה מה שאני זוכר פחות או יותר.
מרקוס קוקו וולקאם
- רדפוקס
- קיבל.ה 6024 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1305 לייקים
משהו שכתב רומני כתב בטוויטר:
נשמע שהוא היה בעיקר פצוע שם מה שיכול להיות בעייתי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
dino
- קיבל.ה 3029 לייקים
מתוך 16 משחקיםההוא שאמרו לו כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:43 משהו שכתב רומני כתב בטוויטר:
8 משחקים שיחק מעל 80 דק, עוד משחק אחד נכנס כמחליף ל31 דק
עוד שני משחקים שיחק 10 דק(אחד מהם כמחליף ואחד מהם כשפתח בהרכב ונפצע לחודש)
תעשה חישוב עכשיו מה זה ״בעיקר״
בלי קשר, צריך לברר את הפציעה כי עד הפציעה שיחק קבוע בהרכב ואחריה לא כל כך השתלב מספיק במה שנשאר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1305 לייקים
טוב לדעת, לא הסתכלתי על המספריםdino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:53מתוך 16 משחקיםההוא שאמרו לו כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:43 משהו שכתב רומני כתב בטוויטר:
8 משחקים שיחק מעל 80 דק, עוד משחק אחד נכנס כמחליף ל31 דק
עוד שני משחקים שיחק 10 דק(אחד מהם כמחליף ואחד מהם כשפתח בהרכב ונפצע לחודש)
תעשה חישוב עכשיו מה זה ״בעיקר״
בלי קשר, צריך לברר את הפציעה כי עד הפציעה שיחק קבוע בהרכב ואחריה לא כל כך השתלב מספיק במה שנשאר.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
Adam
- קיבל.ה 118 לייקים
-
fidel
- קיבל.ה 144 לייקים
שחקן שלא מוסר מדויק מול ליל, לא אומר שיילחץ נגד הגדולות בארץ, כל הקבוצה שם בכמה רמות מעלינורדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:41נשמע טוב אבל דווקא שחקן מפוזר ולא מדויק בפס זה בדיוק מה שאנחנו לא צריכים בבילד-אפ, נקווה שהמשחק הזה לא היה מייצג לגבי היכולות שלו באספקט הזה.הוקיץ' כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01כאמור, סיים מצטיין במשחק הזה (נאנט ניצחו 1-0 למיטב זכרוני) ובאופן לא מפתיע הוא באמת נראה מצוין באותו משחק. מן הסתם המשחק הזה לא מייצג, אחרת היה לו ביקוש בליגה הצרפתית, ועדיין, לעשות משחק כזה בליגה הצרפתית זה לא דבר של מה בכך.
מה שהפתיע אותי שם זה שלמרות הדיבור עליו בתור שחקן התקפה שעבר הסבה, החלק החזק במשחק שלו, לפחות במשחק הספציפי הזה, היה החלק ההגנתי. הוא גם עשה עבודה מצוינת באחד על אחד, וגם בכל מיני סגירות אלכסוניות. עושה רושם של שחקן טכני ודי מהיר עם יכולת לצאת עם הכדור קדימה, אם כי היה נראה קצת מפוזר ולא תמיד מדויק בפס.
זה מה שאני זוכר פחות או יותר.
אסנטה בליגה האירופית וכאן זה שני שחקנים שונים
250 פלוס הופעות בליג וואן
זה נתון מרשים מאוד לשחקן זר בישראל
יאללה מקווה שיהיה טוב

זה נתון מרשים מאוד לשחקן זר בישראל
יאללה מקווה שיהיה טוב
-
CouchPotato
- קיבל.ה 36 לייקים
ספורטאי מקצועי בן 29 לא בא להעביר את הזמן. די עם הקשקוש הזה.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:30הלוואי אבל אי אפשר באמת לברר לגבי רעב ומוטיבציה של שחקן, זה לא שהוא יגיד ״שמעו אני בא להעביר את הזמן בארץ שמשית אחרי המסע הכושל ברומניה הקרירה״.
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 3 לייקים
טעות בידך,dino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
לפי מה שנראה על הנייר לפחות, היה טוב ויצא מההרכב בגלל הפציעה
בתור צופה אדוק ואוהד קלוז' בחו"ל (נולדתי ברומניה) זה אחד המגנים החלשים שיצא לי לראות סטייל אבו דוסו אם אתה זוכר, הוא לא יצא מההרכב בגלל פציעה,האוהדים לא רצו שהוא יהיה בהרכב והפעילו לחץ על המאמן שהוציא אותו משיקולים מקצועיים בלבד, דפדוף קל בעמוד האינסטגרם של הקבוצה ותמצא לא מעט ביקורות על השחקן
- רדפוקס
- קיבל.ה 6024 לייקים
ובן 28?CouchPotato כתב: ↑06 ינואר 2026, 17:38ספורטאי מקצועי בן 29 לא בא להעביר את הזמן. די עם הקשקוש הזה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
שיהיה בהצלחה
מגן ימני זה משהו שהיה חסר להפועל
מגן ימני זה משהו שהיה חסר להפועל
-
gershon
- קיבל.ה 335 לייקים
גם על פלקאופושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:08טעות בידך,dino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
בתור צופה אדוק ואוהד קלוז' בחו"ל (נולדתי ברומניה) זה אחד המגנים החלשים שיצא לי לראות סטייל אבו דוסו אם אתה זוכר, הוא לא יצא מההרכב בגלל פציעה,האוהדים לא רצו שהוא יהיה בהרכב והפעילו לחץ על המאמן שהוציא אותו משיקולים מקצועיים בלבד, דפדוף קל בעמוד האינסטגרם של הקבוצה ותמצא לא מעט ביקורות על השחקן
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 414 לייקים
לא בהכרח רזומה טוב יותר אבל - לא שחקן שנמצא בכזאת עקומת ירידה, בגיל 30.
באופן כללי במידה ויש תקציב אני מעדיף שכיוונו לשחקנים שיבנו אותנו בשנים הקרובות.
בואו, בסוף זה רכש זול. שחקן מבוגר יחסית לעמדה, מגיע בחינם, עם שכר לא מאוד גבוה.
אני רוצה השקעה יותר גבוהה.
-
אדום
- קיבל.ה 1153 לייקים
סוף סוף מגן,
רק למה קלוז מוותרים עליו אחרי חצי שנה?
רק למה קלוז מוותרים עליו אחרי חצי שנה?
-
adom4
- קיבל.ה 670 לייקים
מבוגר? בן 29
רזומה - 250 הופעות בליגה הצרפתית
כמה זרים יש בליגה עם רזומה מרשים יותר?
לא שאני יודע מה יהיה איתו ואני אולי גם אתבאס עליו אחרי שאראה אותו משחק אבל מבחינת פרופיל שחקן. זאת החתמה דיי מרשימה
מגיעים לפה חלוצים וקשרים מהליגות השניות של פורטוגל וליטא
תראו אם מדובר בשחקן שהוא באמת מגן ימני, נתנחם בזה שהוא הראשון שהגיע לעמדה הזאת העונה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 542 לייקים
הסטט שבעיניי הכי מוכיח את עצמו בהבאת זרים, ובטח השנה , הוא כמות הקבוצות והמעברים. שאנדה הגיע אחרי המון טיולים, בניגוד לכל השאר שהיו כמה שנים באותה קבוצה
יהיה בסדר. מרגיש נכון בעיניי
יהיה בסדר. מרגיש נכון בעיניי
-
Xavi
- קיבל.ה 1538 לייקים
אני תמיד תמיד אעדיף שחקן צעיר שהשיא עוד (בתקווה) לפניו על פני מישהו שבוודאות אחרי השיא
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 695 לייקים
לא הבנתי מי צפיתם שיבוא לכאן בינואר? מגן ימני ב3 מיליון יורו שמשחק קבוע באחת מהליגות הבכירות?
הרזומה נראה בסדר גמור, הטענה היחידה שלי שרק בינואר (סוף ינואר) יהיה לנו מגן ימני אחד בסגל.
הרזומה נראה בסדר גמור, הטענה היחידה שלי שרק בינואר (סוף ינואר) יהיה לנו מגן ימני אחד בסגל.
גם אני אופטימי. בקיץ ממש חיכיתי להחתמה שלו (כמעט כמו לשל לויזו).
כך או כך בבקשה תנו לו כמה משחקים התאקלמות, נסו לחכות עם ה״אמרתי לכם״ קצת. אנשים קטלו פה את צ׳יקו ופלקאו… זר צריך זמן להתמקם.
כך או כך בבקשה תנו לו כמה משחקים התאקלמות, נסו לחכות עם ה״אמרתי לכם״ קצת. אנשים קטלו פה את צ׳יקו ופלקאו… זר צריך זמן להתמקם.
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
בקיצור צריך לחכות ל14 בשביל שנגלה מה הוא שווה באמת
מאחל לו בהצלחה בע״ה שיהיה המגן שאנחנו חולמים עליו
מאחל לו בהצלחה בע״ה שיהיה המגן שאנחנו חולמים עליו
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
לא זוכר מה חשבתי עליו בקיץ
לא כל כך אוהב את הפרופיל עם איך שהעונה שלו נראתה בקלוז
חושב שנצטרך לנקות כמה זרים מהסגל בקיץ כדי לקפוץ מדרגה אם זאת בכלל המטרה של המועדון
מקווה שיצליח ושלא נהיה תקועים גם איתו, בתכלס עם הסיטואציה שלו ברומניה היה אפשר להביא בהשאלה עם אופציה, אבל בסדר העיקר סופסוף יש מגן, שיביאו גם לצד השני
לא כל כך אוהב את הפרופיל עם איך שהעונה שלו נראתה בקלוז
חושב שנצטרך לנקות כמה זרים מהסגל בקיץ כדי לקפוץ מדרגה אם זאת בכלל המטרה של המועדון
מקווה שיצליח ושלא נהיה תקועים גם איתו, בתכלס עם הסיטואציה שלו ברומניה היה אפשר להביא בהשאלה עם אופציה, אבל בסדר העיקר סופסוף יש מגן, שיביאו גם לצד השני
-
dino
- קיבל.ה 3029 לייקים
שמע, לא ראיתי, מסתמך רק על נתונים טכנים, נכתב שיצא דקה 10 בגלל פציעה נגד פרול קונסטנצה, נעדר חודש ואז התחילו לשלב אותו שוב כמחליף ועוד משחק מלא בגביע בהרכב.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:08טעות בידך,dino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
את דנוץ מוייססקו אתה מכיר?
-
Nati
- קיבל.ה 2608 לייקים
זר מהסוג שמגיע לקבוצה אחרת,ופה בוכים למה הפועל לא מביאה שחקנים כאלו.
-
amorphis
- קיבל.ה 251 לייקים
מה עם התגובות נגד צ'יקו בעמוד האוהדים הברזילאי , אני זוכר שהמשתמש "סמבה89" ו"קפוארה15" ממש קטלו אותו. חשוב לקחת את זה ברצינות.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1552 לייקים
אם אתה נגדו אני רגועפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:08טעות בידך,dino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
-
הגלמוד מלוד
- קיבל.ה 543 לייקים
אתה רוצה לשמוע מה האוהדים הברזילאים אמרו על צ׳יקו?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:08טעות בידך,dino כתב: ↑06 ינואר 2026, 16:01מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- פוגודין
- קיבל.ה 246 לייקים
ניתוח מעניין מהפוד
המגן הימני הצרפתי-גוואדלופי בן ה-29 מרקוס קוקו סיכם בהפועל תל אביב עד קיץ 2027 ויצטרף אליה בכפוף למעבר בדיקות רפואיות.
כזכור הקבוצה התעניינה בו גם בספטמבר אבל הוא חתם בקלוז' הרומנית, שם רשם 10 הופעות בלבד בחצי עונה, כשמתחילת נובמבר שיחק רק 39 דקות בליגה.
מדובר בשחקן מנוסה עם רזומה מרשים - 260 הופעות בליגה הצרפתית במדי גנגאן ונאנט, איתה שיחק גם בליגה האירופית וזכה בגביע בשנת 2022 אחרי ניצחון בגמר מול ניס שבו שיחק 83 דקות.
הוא רשם 17 הופעות בנבחרות הצעירות של צרפת שם שיתף פעולה בין היתר עם קינסגלי קומאן, סבסטיאן האלר, אדריאן ראביו, קורנטין טוליסו, טימו בקאיוקו, איימריק לאפורט, בנז'מין פבאר, תומא למאר, פרסנל קימפמבה, קלמן לנגלה, לוקאס הרננדס, חוסאם אוואר, כריסטופר אנקונקו, טאנגי אנדומבלה, דאיו אופמקנו, ז'אן-פיליפ מאטטה, מתאו גנדוזי ואלאן סן-מקסימין.
מצפייה בוידיאו וסקירה של הדאטה שהיה זמין לי ניתן להבחין בשחקן פיזי ואתלטי, אינטנסיבי ודינמי, מגוון, מהיר ועוצמתי עם כושר גופני גבוה. הוא נשאר צמוד לקו ואוהב להעביר קרוסים חדים ופחות לחתוך פנימה ולשלוח כדורי עומק - ב-3 העונות האחרונות שלו בליגה הצרפתית הוא דורג בחצי העליון של המגינים בליגה כולה בקרוסים מדויקים.
כשהוא מקבל כדור באגף, הנגיעה הראשונה שלו היא בדרך כלל אלכסונית קדימה לשטח, כדי להכריח את המגן להיכנס איתו ל"תחרות ריצה" שבה הוא לרוב ינצח. לא מספיק יעיל ותכליתי בשליש האחרון - מאז שהוסט לעמדת המגן ב-2020/21 רק בעונה אחת חצה את רף 15 מסירות המפתח ובאף עונה לא איים למסגרת יותר מ-3 פעמים.
במידת הצורך קוקו מסוגל לסגור פערים משמעותיים בין קווי ההגנה והקישור ולמנוע מצב של אחד-על-אחד עם חזרה מהירה להגנה בספרינט - באופן אידיאלי זה עשוי לאפשר לבלמים ולקשרים האירועיים להישאר מרוכזים במשימותיהם במרכז ולא להיגרר לאגפים כדי לחפות עליו. המהירות המירבית שלו אמנם נפגעה בעקבות פציעת הצולבת ב-2019/20 אך גם בשנים האחרונות נמדדו לו ערכים של כ-34.5 קמ"ש שמתברגים גבוה מאוד בליגת העל שלנו ויסייעו לו לגבור על היריבים בשני צידי המגרש.
האתגר העיקרי שלו יהיה התמודדות עם הגנות צפופות המבטלות את יתרון המהירות שלו ועם משחק הגנה סטטי שפחות מבוסס על האיכויות האתלטיות שלו ויותר מושפע מערנות, ריכוז וחדות - במצבים כאלה הוא נוטה לפעמים להיות אגרסיבי מדי ולבצע עבירות מיותרות. בנוסף, לפעמים הוא מקובע לריצה על הקו ומפספס שחקנים פנויים שנמצאים בעמדות טובות יותר וגם זה משהו שהוא יהיה צריך לשפר כדי להפוך את עצמו לשחקן שלם ואיכותי יותר.
הוא לא מאוד גבוה (1.84 מ') אבל הניתור העוצמתי שלו מאפשר לו לנצח במאבקי אוויר רבים גם מול שחקנים גבוהים יותר.
הוא שונה מאוד סגנונית משחר פיבן, אפשר לומר אפילו ההיפך המוחלט ממנו. צירוף שלו והצבתו בהרכב על חשבונו של פיבן ייתן לברדה 3 אופציות עיקריות מבחינתי:
1. כל עוד ליידנר פצוע - "לדחוף" את כל חוליית ההגנה שמאלה. צ'יקו מגן שמאלי שמתפקד כבלם כשהפועל עם הכדור (כמו שפיבן עשה עד עכשיו באגף הנגדי), מאיימבו ופיבן בלמים וקוקו כמגן ימני שעולה קדימה לתמוך בהתקפה. הצירופים שלו עם טוריאל או לואיזו באגף הימני יכולים להקשות מאוד על שחקני ההגנה היריבים.
2. כשליידנר יחזור - לשחק עם מאיימבו וצ'יקו כצמד בלמים חזק כששני המגינים תומכים בהתקפה ומספקים כוח אש משמעותי כשאנחנו עם הכדור ומי שיורד לחפות ואף להשלים שלישיית בלמים בעת הצורך יהיה פלקאו.
3. שינוי מערך לכזה שכולל שלושה בלמים בעמידת המוצא (משהו כמו 3-4-3 או 3-5-2 או 3-4-2-1 שהכי מתאים בעיניי ועליו אפרט) שבו ליידנר וקוקו כווינגבקים על כל האגפים, פיבן-מאיימבו וצ'יקו כשלישיית בלמים, פלקאו וקרייב כקשרים אחוריים ומעליהם טוריאל ולואיזו כשחקנים חופשיים (AMR/AML) וחלוץ בחוד.
המגן הימני הצרפתי-גוואדלופי בן ה-29 מרקוס קוקו סיכם בהפועל תל אביב עד קיץ 2027 ויצטרף אליה בכפוף למעבר בדיקות רפואיות.
כזכור הקבוצה התעניינה בו גם בספטמבר אבל הוא חתם בקלוז' הרומנית, שם רשם 10 הופעות בלבד בחצי עונה, כשמתחילת נובמבר שיחק רק 39 דקות בליגה.
מדובר בשחקן מנוסה עם רזומה מרשים - 260 הופעות בליגה הצרפתית במדי גנגאן ונאנט, איתה שיחק גם בליגה האירופית וזכה בגביע בשנת 2022 אחרי ניצחון בגמר מול ניס שבו שיחק 83 דקות.
הוא רשם 17 הופעות בנבחרות הצעירות של צרפת שם שיתף פעולה בין היתר עם קינסגלי קומאן, סבסטיאן האלר, אדריאן ראביו, קורנטין טוליסו, טימו בקאיוקו, איימריק לאפורט, בנז'מין פבאר, תומא למאר, פרסנל קימפמבה, קלמן לנגלה, לוקאס הרננדס, חוסאם אוואר, כריסטופר אנקונקו, טאנגי אנדומבלה, דאיו אופמקנו, ז'אן-פיליפ מאטטה, מתאו גנדוזי ואלאן סן-מקסימין.
מצפייה בוידיאו וסקירה של הדאטה שהיה זמין לי ניתן להבחין בשחקן פיזי ואתלטי, אינטנסיבי ודינמי, מגוון, מהיר ועוצמתי עם כושר גופני גבוה. הוא נשאר צמוד לקו ואוהב להעביר קרוסים חדים ופחות לחתוך פנימה ולשלוח כדורי עומק - ב-3 העונות האחרונות שלו בליגה הצרפתית הוא דורג בחצי העליון של המגינים בליגה כולה בקרוסים מדויקים.
כשהוא מקבל כדור באגף, הנגיעה הראשונה שלו היא בדרך כלל אלכסונית קדימה לשטח, כדי להכריח את המגן להיכנס איתו ל"תחרות ריצה" שבה הוא לרוב ינצח. לא מספיק יעיל ותכליתי בשליש האחרון - מאז שהוסט לעמדת המגן ב-2020/21 רק בעונה אחת חצה את רף 15 מסירות המפתח ובאף עונה לא איים למסגרת יותר מ-3 פעמים.
במידת הצורך קוקו מסוגל לסגור פערים משמעותיים בין קווי ההגנה והקישור ולמנוע מצב של אחד-על-אחד עם חזרה מהירה להגנה בספרינט - באופן אידיאלי זה עשוי לאפשר לבלמים ולקשרים האירועיים להישאר מרוכזים במשימותיהם במרכז ולא להיגרר לאגפים כדי לחפות עליו. המהירות המירבית שלו אמנם נפגעה בעקבות פציעת הצולבת ב-2019/20 אך גם בשנים האחרונות נמדדו לו ערכים של כ-34.5 קמ"ש שמתברגים גבוה מאוד בליגת העל שלנו ויסייעו לו לגבור על היריבים בשני צידי המגרש.
האתגר העיקרי שלו יהיה התמודדות עם הגנות צפופות המבטלות את יתרון המהירות שלו ועם משחק הגנה סטטי שפחות מבוסס על האיכויות האתלטיות שלו ויותר מושפע מערנות, ריכוז וחדות - במצבים כאלה הוא נוטה לפעמים להיות אגרסיבי מדי ולבצע עבירות מיותרות. בנוסף, לפעמים הוא מקובע לריצה על הקו ומפספס שחקנים פנויים שנמצאים בעמדות טובות יותר וגם זה משהו שהוא יהיה צריך לשפר כדי להפוך את עצמו לשחקן שלם ואיכותי יותר.
הוא לא מאוד גבוה (1.84 מ') אבל הניתור העוצמתי שלו מאפשר לו לנצח במאבקי אוויר רבים גם מול שחקנים גבוהים יותר.
הוא שונה מאוד סגנונית משחר פיבן, אפשר לומר אפילו ההיפך המוחלט ממנו. צירוף שלו והצבתו בהרכב על חשבונו של פיבן ייתן לברדה 3 אופציות עיקריות מבחינתי:
1. כל עוד ליידנר פצוע - "לדחוף" את כל חוליית ההגנה שמאלה. צ'יקו מגן שמאלי שמתפקד כבלם כשהפועל עם הכדור (כמו שפיבן עשה עד עכשיו באגף הנגדי), מאיימבו ופיבן בלמים וקוקו כמגן ימני שעולה קדימה לתמוך בהתקפה. הצירופים שלו עם טוריאל או לואיזו באגף הימני יכולים להקשות מאוד על שחקני ההגנה היריבים.
2. כשליידנר יחזור - לשחק עם מאיימבו וצ'יקו כצמד בלמים חזק כששני המגינים תומכים בהתקפה ומספקים כוח אש משמעותי כשאנחנו עם הכדור ומי שיורד לחפות ואף להשלים שלישיית בלמים בעת הצורך יהיה פלקאו.
3. שינוי מערך לכזה שכולל שלושה בלמים בעמידת המוצא (משהו כמו 3-4-3 או 3-5-2 או 3-4-2-1 שהכי מתאים בעיניי ועליו אפרט) שבו ליידנר וקוקו כווינגבקים על כל האגפים, פיבן-מאיימבו וצ'יקו כשלישיית בלמים, פלקאו וקרייב כקשרים אחוריים ומעליהם טוריאל ולואיזו כשחקנים חופשיים (AMR/AML) וחלוץ בחוד.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
אדום
- קיבל.ה 1153 לייקים
שאנדה סילבה מצבורדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36ובן 28?
- 7even
- קיבל.ה 3877 לייקים
מודה שלא עוקב, אבל בהנחה ומה שנרשם מדוייק...כמה קיצוניים ומגנים מהירים באמת משחקים באגף שמאל בליגת העל שיכולים להתמודד עם המהירות של קוקו?
בקבוצות התחתית אניח שממש כאלו, אז אפשר לצמצם את השאלה לקבוצות פלייאוף עליון.
זו הסיבה שלואיזו ורוי קורין חוגגים בהפועל. המהירות שלהם היא משהו שלא הרבה קבוצות מתמודדות איתה.
יחד, רק יחד! 
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
יחסית רכש זול, אבל אם נוריד את החצי עונה שלו ברומניה לא הייתי אומר שהוא בירידה חדה כי הוא שיחק בליגה הראשונה בצרפת הרבה מאוד שנים.
כזה רכש לליגה שלנו בינואר זה די בינגו.
מעדיף שאת הכסף הגדול ישכיבו על חלוץ (לא יקרה אני מניח) וקשר שמאל ברמה גבוהה
-
amorphis
- קיבל.ה 251 לייקים
יש לו גביע של הליגה האירופית שהוא זכה בו ב2022
כך שמבחינת רזומה וכנראה יכולת הוא בטופ של ליגת העל. ( לא נראה לי שיש פה זר שבכלל התחרה במעמד הזה)
הכל תלוי במוטיבציה שהוא הגיע איתה, בכמה יצליחו לאקלם אותו ולהכניס אותו לעניינים ו גם בסבלנות שלנו .
אם זה יעבוד, זה שיחוק מטורף אבל מוקדם לדעת
( חולם על בכורה שלו סטייל שוינפלד)
כך שמבחינת רזומה וכנראה יכולת הוא בטופ של ליגת העל. ( לא נראה לי שיש פה זר שבכלל התחרה במעמד הזה)
הכל תלוי במוטיבציה שהוא הגיע איתה, בכמה יצליחו לאקלם אותו ולהכניס אותו לעניינים ו גם בסבלנות שלנו .
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
לצערי לא נראה שיהיה לו הרבה זמן לזהamorphis כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:56 יש לו גביע של הליגה האירופית שהוא זכה בו ב2022
הוא בא למאני טיים של העונה וכבר ב14 יזרקו אותו למים, אם ידע להשתלב מהר ולתת לנו פתרון לעמדה הזאת הוא ישאר ואם לא כנראה יעזיבו אותו כבר בסוף העונה
אני אישית קשה לי עם כל הניתוחים פה של השחקן, אומנם רזומה מרשים ויש גם כמה מהלכים מרשימים בקליפים אבל נראה כמו שחקן שלא תואם את הפרופיל שחקנים של ספרא בכלל ונראה יותר כמו בחירת ״אין ברירה״ של שני הצדדים. כמובן אני לא שופט עדיין ולא נותן דעה קונקרטית עד שאראה אותו משחק ויכול להיות שהוא יהיה בינגו. בהרגשה שלי האישית כרגע הוא לא מה שאנחנו צריכים, נגלה.
בע״ה שיהיה השחקן שאנחנו מצפים לו.
-
Gania23
- קיבל.ה 106 לייקים
עם איזה קבוצה הוא זכה בליגה האירופאית ב2022?amorphis כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:56 יש לו גביע של הליגה האירופית שהוא זכה בו ב2022
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
זה בנאנט ומדובר בגביע הצרפתיGania23 כתב: ↑07 ינואר 2026, 12:18עם איזה קבוצה הוא זכה בליגה האירופאית ב2022?amorphis כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:56 יש לו גביע של הליגה האירופית שהוא זכה בו ב2022