מרקוס קוקו וולקאם
-
קירקגור
- קיבל.ה 297 לייקים
מישהו יודע להגיד עליו משהו מקצועי?
חזק?
מהיר?
טכני?
הגנתי?
התקפי?
חזק?
מהיר?
טכני?
הגנתי?
התקפי?
- DJSavta
- קיבל.ה 413 לייקים
זה קצת ספקולטיבי, נקווה לטוב.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:29שיחק מגן בעונה שעברה, על פניו כן הרזומה שלו עדיף.oleg neduda כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:25השאלה היא באיזו עמדה היא שיחק בעונה שעברה. אם זה מגן ימני, אז 20 הופעות לפני שנה בליגה הצרפתית הראשונה בתפקיד הזה סה"כ זה משהו שלא רואים פה כל יום. נקווה לטוב. הרזומה שלו הרבה יותר מרשים משל סילבה
אבל הוא בירידה בקריירה וחיכה עד הסוף של הסוף של הקיץ כדי להתפשר על רומניה/ישראל, לא מרגיש לי שזה שחקן שבא לטרוף וגם ההופעות הפושרות שלו ברומניה מעידות על זה.
נקווה שאני טועה.
מישהו ראה סרטון ביצועים? ביוטיוב רק סרטונים ממש עתיקים.
-
dino
- קיבל.ה 3029 לייקים
שיחק מפתיחת העונה ב7 המשחקים הראשונים כמגן, עם משחקים בציונים טובים(לפי פלאשסקור)
נפצע בסוף אוקטובר בפתיחת המשחק נגד קונסטנצה(או איך שקוראים להם) ויצא בדקה ה10.
חזר אחרי חודש כשנכנס כמחליף, שיחק משחק מלא בגביע לאחר מכן ונכנס כמחליף במשחק הבא אחרי ואז 2 משחקים פספס והגענו עד הלום.
צריך לברר את סוג הפציעה.
נפצע בסוף אוקטובר בפתיחת המשחק נגד קונסטנצה(או איך שקוראים להם) ויצא בדקה ה10.
חזר אחרי חודש כשנכנס כמחליף, שיחק משחק מלא בגביע לאחר מכן ונכנס כמחליף במשחק הבא אחרי ואז 2 משחקים פספס והגענו עד הלום.
צריך לברר את סוג הפציעה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6024 לייקים
חד משמעית שזה ספקולטיבי ברמה מסוימת כמו רוב ההודעות בפורום.DJSavta כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:32זה קצת ספקולטיבי, נקווה לטוב.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:29שיחק מגן בעונה שעברה, על פניו כן הרזומה שלו עדיף.oleg neduda כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:25
השאלה היא באיזו עמדה היא שיחק בעונה שעברה. אם זה מגן ימני, אז 20 הופעות לפני שנה בליגה הצרפתית הראשונה בתפקיד הזה סה"כ זה משהו שלא רואים פה כל יום. נקווה לטוב. הרזומה שלו הרבה יותר מרשים משל סילבה
אבל הוא בירידה בקריירה וחיכה עד הסוף של הסוף של הקיץ כדי להתפשר על רומניה/ישראל, לא מרגיש לי שזה שחקן שבא לטרוף וגם ההופעות הפושרות שלו ברומניה מעידות על זה.
נקווה שאני טועה.
גם בקיץ הוא היה כאילו ברירת מחדל שהבינו ממש בסוף החלון שרוצים מגן ונשארו שחקנים חופשיים בודדים.
זה קצת מוזר שחזרו אליו.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7853 לייקים
אני רק אציין שבקיץ שרפתי שעה וחצי באמצע הלילה כדי לראות משחק שלו מול ליל מהעונה שעברה בו הוא סיים מצטיין, ואז דפקתי את הראש בקיר כשהוא חתם בקלוז'. אני חש כרגע vindication מטורף.
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 215 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6024 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1538 לייקים
באפליקציה יש סרטון.. לא ממש מרשים הייתי מנסח את זהDJSavta כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:32זה קצת ספקולטיבי, נקווה לטוב.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:29שיחק מגן בעונה שעברה, על פניו כן הרזומה שלו עדיף.oleg neduda כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:25
השאלה היא באיזו עמדה היא שיחק בעונה שעברה. אם זה מגן ימני, אז 20 הופעות לפני שנה בליגה הצרפתית הראשונה בתפקיד הזה סה"כ זה משהו שלא רואים פה כל יום. נקווה לטוב. הרזומה שלו הרבה יותר מרשים משל סילבה
נקווה שאני טועה.
-
L.S
- קיבל.ה 2006 לייקים
נכון, לכן רשמתי עד כמה שניתן.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:30הלוואי אבל אי אפשר באמת לברר לגבי רעב ומוטיבציה של שחקן, זה לא שהוא יגיד ״שמעו אני בא להעביר את הזמן בארץ שמשית אחרי המסע הכושל ברומניה הקרירה״.
הסיבוב שלו ברומניה לא כושל, תשמע אנשי מקצוע מדברים עליו. אני לא יודע כמה חשק היה לי לשחק כשאני לא מקבל משכורת חצי שנה…
הוא שחקן עם נתונים פיזים חריגים לעמדה הזו בליגה שלנו
מהיר
ויש לו קרוסים טובים
כמו שאמנו, אם יגיע באנרגיה הנכונה, הוא שחקן על לליגה הזאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3877 לייקים
אין ממנו יותר מדי אינדיקציות טובות לאחרונה אבל נו שוין.
מה שבטוח פיבן או ארצ'ל לא אמורים לשחק בעמדה הזו.
ישחק במוצ"ש ?
מה שבטוח פיבן או ארצ'ל לא אמורים לשחק בעמדה הזו.
ישחק במוצ"ש ?
יחד, רק יחד! 
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 638 לייקים
על פניו החתמה טובה מאד (לכשיחתום רשמית). סחתיין לעוסקים במלאכה.
תוהה האם בקרוב נשמע על שחרורים / השאלות מהסגל העמוס שלנו. צריך לאוורר לקראת עוד החתמה או שתיים.
תוהה האם בקרוב נשמע על שחרורים / השאלות מהסגל העמוס שלנו. צריך לאוורר לקראת עוד החתמה או שתיים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
אונישנקו
- קיבל.ה 467 לייקים
-
Spiderman
- קיבל.ה 155 לייקים
יש למישהו תקצירים של קלוז מהעונה ?
שיהיה לו בהצלחה. אני לא ממהר להכתיר לו כתרים.
שיהיה לו בהצלחה. אני לא ממהר להכתיר לו כתרים.
עופר מלך הפועל
- 7even
- קיבל.ה 3877 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 2006 לייקים
קראתי עליו השבוע לא מעט
ביחס לליגה שלנו הוא בנוי פיזית מעולה
מהיר
אומרים עליו שהוא מאוד חזק הגנתית, שזה הפתיע אותי בגלל בעבר ההתקפי שלו
מהמעט שראיתי ממנו יש לו קרוסים טובים לרחבה והוא שורף את הקו
ההתרשמות שלי ממנו שונה מאוד ממה שכתבו עליו אנשי מקצוע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Spiderman
- קיבל.ה 155 לייקים
הלוואי ואתה צודק.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:38נכון, לכן רשמתי עד כמה שניתן.
הסיבוב שלו ברומניה לא כושל, תשמע אנשי מקצוע מדברים עליו. אני לא יודע כמה חשק היה לי לשחק כשאני לא מקבל משכורת חצי שנה…
הוא שחקן עם נתונים פיזים חריגים לעמדה הזו בליגה שלנו
מהיר
ויש לו קרוסים טובים
כמו שאמנו, אם יגיע באנרגיה הנכונה, הוא שחקן על לליגה הזאת
אני עדיין בספק.
עופר מלך הפועל
-
D&3
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני חושב שבניגוד לשאנדה שהיו דגלים אדומים מסוימים (ריבוי קבוצות, ציטוטים עלומים על גולאגים בקבוצות הקודמות), פה זה שחקן שבמשך עשור שיחק בשתי קבוצות, נשמע שלא התפשר על הצעה עד סוף הקיץ והכסף הגדול לכאורה ברומניה קרץ לו (גם לקורט זומה, מעניין אם הוא מקבל כסף) אבל זה לא הצליח, לא רואה פה איזה דגלים אדומים שיגידו לי שהוא בא בלי מוטיבציה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
אני יותר מפחיד אותי העניין שהוא בא בלית ברירהL.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:26להערכתי לא אותו סיפור וגם עשו את הבדיקות עד כמה שניתן.רדפוקס כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:23התחיל את הקריירה כחלוץ ושחקן אגף שמאל ובשלב מאוחר יותר עבר לשחק מגן.oleg neduda כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:10
מה העמדה הטבעית שלו? לפי טראנספרמרקט הוא מגן ימני שיכול לשחק לאורך כל הקו הימני
לתחושתי זה יהיה סיפור שאנדה 2.0, מקווה שאני טועה.
בניגוד לשאנדה שהחליף קבוצות כמו גרביים, ולא הרשים באף אחת. הוא היה תקופות ארוכות בכל קבוצה והרשים, נרכש בסכומים גבוהים ונתן תפוקה בזמן ששיחק.
לא אותו סוג שחקן
היה יכול לחתום אצלנו אבל העדיף את רומניה, עכשיו שהוא לא מקבל שכר אז הוא בחר בנו? קצת לא אוהב איך הדברים התגלגלו ונקווה לטוב
-
L.S
- קיבל.ה 2006 לייקים
גם אני העדפתי את רומניה בתקופה של המלחמה עם איראן, הכל בסדר.RedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:44אני יותר מפחיד אותי העניין שהוא בא בלית ברירה
היה יכול לחתום אצלנו אבל העדיף את רומניה, עכשיו שהוא לא מקבל שכר אז הוא בחר בנו? קצת לא אוהב איך הדברים התגלגלו ונקווה לטוב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Charlie
- קיבל.ה 1133 לייקים
אני לא יודע איך הוקיץ׳ התרשם מהשחקן
אני לעומת זאת התרשמתי שהוקיץ׳ צריך טיפול

-
Spiderman
- קיבל.ה 155 לייקים
מישהו יכול להביא תקצירים מורחבים מהעונה בקלוז?
צריך לשרוף את הזמן עד שנוסע לנוקיה.
צריך לשרוף את הזמן עד שנוסע לנוקיה.
עופר מלך הפועל
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 3 לייקים
יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 413 לייקים
בהצלחה, מקווה לטוב
על הנייר זה עדיין רכש של פלייאוף עליון ולא רכש של בניית קבוצה למקום 1-2, כל החתמה כזאת למרות הריגוש שבwelcome, קצת מבאסת אותי
על הנייר זה עדיין רכש של פלייאוף עליון ולא רכש של בניית קבוצה למקום 1-2, כל החתמה כזאת למרות הריגוש שבwelcome, קצת מבאסת אותי
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1305 לייקים
שיהיה בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1067 לייקים
החתמה בדיוק בעמדה שהכי זקוקה לשידרוג.
מקווה שיענה על הציפיות\והתקוות שלנו.
אנחנו יכולים להיות מרוצים ממהלך מבריק נוסף של ההנהלה\צוות מיקצועי שעובדים בשקט ומודיעים רק כשהכל סגור!
מקווה שיענה על הציפיות\והתקוות שלנו.
אנחנו יכולים להיות מרוצים ממהלך מבריק נוסף של ההנהלה\צוות מיקצועי שעובדים בשקט ומודיעים רק כשהכל סגור!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
הרזומה שלו מעולה אפילו מעל המצופה
אנחנו כנראה כבר נראה אותו ב14 על הדשא לא רואה איך אנחנו פותחים דרבי בגביע עם טל ארצל
- Sin Queso
- קיבל.ה 769 לייקים
-
Gania23
- קיבל.ה 106 לייקים
יאללה עכשיו חלוץ ו10
אגב ניסינו את שאנדה כ10?
אגב ניסינו את שאנדה כ10?
- Mendelson
- קיבל.ה 634 לייקים
כשניסיתי להתעמק בו בזמן המו״מ בקיץ היה נראה לי שהיתרון שלו הוא בעיקר בתרומה ההתקפית והריצה על הקו, פחות שחקן הגנה אפור שאף אחד לא יכול לעבור. אני לא סקאוטר, ולא ישבתי לראות משחק שלם באישון הלילה, רק הרבה סרטונים וניסיתי לקרוא עליו בבלוגים.
הבעיה של הפועל כרגע זו לא ההגנה, כי אם מפחיתים מהמאזן ספיגה שלנו את השלושה שערים טכניים של הדרבי, ספגנו 17 שערים, שניים רק לב״ש וחיפה. וזה חתיכת וואו.
הדברים שאנחנו הכי כושלים בהם כרגע זה הבילד אפ והמעבר מהגנה להתקפה, וההחזקת כדור (שהייתה טובה רק מול אשדוד). יש מי שיגיד שכל הבעיות האלו קשורות אחת בשניה. על הנייר - קוקו יכול לענות על הצורך הזה ממש.
לגבי מד החשק והמחויבות - שאנדה הגיע מליגה של הרבה שחקנים שויתרו על שאיפות בקריירה והלכו אחרי הכסף, ובגיל שאין לו כבר הרבה לאן לשאוף. קוקו הגיע מהליגה הצרפתית בקיץ והיה נראה שהתלבט באמת ברמה המקצועית לאן ללכת, ולא בחר בנו בגלל הנסיבות. אני בטוח ששחקן ששיחק עשור בליגה הצרפתית זה מקצוען, שינסה לתת כמה שיותר על הדשא. בשונה מהספיידר-פלופ.
בהצלחה!
הבעיה של הפועל כרגע זו לא ההגנה, כי אם מפחיתים מהמאזן ספיגה שלנו את השלושה שערים טכניים של הדרבי, ספגנו 17 שערים, שניים רק לב״ש וחיפה. וזה חתיכת וואו.
הדברים שאנחנו הכי כושלים בהם כרגע זה הבילד אפ והמעבר מהגנה להתקפה, וההחזקת כדור (שהייתה טובה רק מול אשדוד). יש מי שיגיד שכל הבעיות האלו קשורות אחת בשניה. על הנייר - קוקו יכול לענות על הצורך הזה ממש.
לגבי מד החשק והמחויבות - שאנדה הגיע מליגה של הרבה שחקנים שויתרו על שאיפות בקריירה והלכו אחרי הכסף, ובגיל שאין לו כבר הרבה לאן לשאוף. קוקו הגיע מהליגה הצרפתית בקיץ והיה נראה שהתלבט באמת ברמה המקצועית לאן ללכת, ולא בחר בנו בגלל הנסיבות. אני בטוח ששחקן ששיחק עשור בליגה הצרפתית זה מקצוען, שינסה לתת כמה שיותר על הדשא. בשונה מהספיידר-פלופ.
בהצלחה!
- DJSavta
- קיבל.ה 413 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 215 לייקים
בלי לראות את הרמה ולדבר אם הוא מתאים בכלל..
איך אנשים בשוק ששחקן מעדיף קבוצת צמרת בליגה רומנית, מקבוצה שעלתה מליגה שניה בישראל, וכל זה - עוד במהלך מלחמה חחחח
איך אנשים בשוק ששחקן מעדיף קבוצת צמרת בליגה רומנית, מקבוצה שעלתה מליגה שניה בישראל, וכל זה - עוד במהלך מלחמה חחחח
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7853 לייקים
כאמור, סיים מצטיין במשחק הזה (נאנט ניצחו 1-0 למיטב זכרוני) ובאופן לא מפתיע הוא באמת נראה מצוין באותו משחק. מן הסתם המשחק הזה לא מייצג, אחרת היה לו ביקוש בליגה הצרפתית, ועדיין, לעשות משחק כזה בליגה הצרפתית זה לא דבר של מה בכך.
מה שהפתיע אותי שם זה שלמרות הדיבור עליו בתור שחקן התקפה שעבר הסבה, החלק החזק במשחק שלו, לפחות במשחק הספציפי הזה, היה החלק ההגנתי. הוא גם עשה עבודה מצוינת באחד על אחד, וגם בכל מיני סגירות אלכסוניות. עושה רושם של שחקן טכני ודי מהיר עם יכולת לצאת עם הכדור קדימה, אם כי היה נראה קצת מפוזר ולא תמיד מדויק בפס.
זה מה שאני זוכר פחות או יותר.
-
dino
- קיבל.ה 3029 לייקים
מאיפה המידע שהוא היה מזעזע?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:49 יש לו פרצוף של פלופ מקווה שאתבדה,מה שכן בקלוז' הוא היה מזעזע.
לפי מה שנראה על הנייר לפחות, היה טוב ויצא מההרכב בגלל הפציעה
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
חלום שיוכל לפתוח בדרבי, אחרת נצחון זה בגדר פנטזיהRedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:54הרזומה שלו מעולה אפילו מעל המצופה
אנחנו כנראה כבר נראה אותו ב14 על הדשא לא רואה איך אנחנו פותחים דרבי בגביע עם טל ארצל
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
אף אחד לא בשוק מהעניין הזה - זה בא מתוך הבנה ששחקן שמעדיף קבוצה אחרת ולאחר כמה חודשים מוצא את עצמו הולך לאופציה השניה בלית ברירה כי הוא לא מקבל שכר בדרך כלל לא בא בשיא האנרגיות וזה מתכון לכישלון.
מקווה שפה זה לא הסיפור.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2261 לייקים
אני מניח שגם לעובדה שבקיץ הפועל באמת הייתה קבוצה שרק עלתה ליגה, ובינואר היא כבר קבוצת צמרת שמתמודדת על כרטיס לאירופה, היה חלק בסיבוב פרסה שהוא עשה
- פוגודין
- קיבל.ה 246 לייקים
מקווה שיתחיל להתאמן עם הקבוצה בהקדם שנוכל להיחשף אליו בדרבי,חיבור טוב עם מאיימבו ואנחנו על הגל.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
Niro
- קיבל.ה 2190 לייקים