נראה היה שכמה מהיותר "רציניים" אצלכם נשארו למטה כשעליתם.
מערך עידוד ביד אליהו
- בונדר
- קיבל.ה 205 לייקים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
בני12
- קיבל.ה 2404 לייקים
-
Kanta
- קיבל.ה 179 לייקים
הגוש המעודד חייב להיות כולו כולל התופים למעלה.
אין מספיק אנשים לפיצול הזה.
והבעיה בכללי היא שאין מספיק אנשים.
גוש של 30-50 נאבקים לא רק בקהל של היריבה (כשיש) אלא גם בקהל שלנו עצמו ששורק בוז ועושה רעש עוצמתי בכל התקפה של היריבה שהעידוד פשוט נבלע לגמרי.
העונה אני כבר לא רואה לזה פתרון.
בטווח הארוך יותר, הדרך היחידה שזה יצליח היא שכל מי שעידוד יקר לליבו ישב למעלה עם הגוש ויתן את הגרון גם אם הוא לא רגיל או נהנה מלתת את הגרון משחק שלם כאילו הוא על הגדרות בחמש.
רק כשהגוש יכיל קרוב ל100 אוהדים שנותנים את הקצב יהיה אפשר לסחוף את שאר האולם בצורה עקבית.
כרגע אווירה ביתית יש, אווירת עידוד אין.
אין מספיק אנשים לפיצול הזה.
והבעיה בכללי היא שאין מספיק אנשים.
גוש של 30-50 נאבקים לא רק בקהל של היריבה (כשיש) אלא גם בקהל שלנו עצמו ששורק בוז ועושה רעש עוצמתי בכל התקפה של היריבה שהעידוד פשוט נבלע לגמרי.
העונה אני כבר לא רואה לזה פתרון.
בטווח הארוך יותר, הדרך היחידה שזה יצליח היא שכל מי שעידוד יקר לליבו ישב למעלה עם הגוש ויתן את הגרון גם אם הוא לא רגיל או נהנה מלתת את הגרון משחק שלם כאילו הוא על הגדרות בחמש.
רק כשהגוש יכיל קרוב ל100 אוהדים שנותנים את הקצב יהיה אפשר לסחוף את שאר האולם בצורה עקבית.
כרגע אווירה ביתית יש, אווירת עידוד אין.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
אין פה עניין של פתרון נקודתי שאפשר לבחון, זה פשוט לא טוב.
או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.Berger כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:15או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
בדרייב אין הוא לא היה יוצא ממשחק כזה, ופאר גם יודע את זה.
-
Money
- קיבל.ה 1120 לייקים
מה? היית פעם בדרייב אין בכלל? לאולטרס יש המון מעלות, אבל מעולם לא ידעו להפעיל לחץ על שופטים בשום ענף.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.Berger כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:15או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
אם לקחת את הכדורסל כדוגמה אז רק תראה את החצי גמר מ2022 או אינספור משחקים בדרייב אין ששדדו אותנו והשופטים יצאו בכיף לרכב. אין פה שום עידוד לאלימות או משהו כזה אבל להגיד שבדרייב אין הוא היה שופט אחרת זה שטויות של מישהו שספק היה בדרייב אין
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
"תוקף" כמו שהוציאו אתמול לים מדר ברבע השלישי הוא לא היה שורקMoney כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:57מה? היית פעם בדרייב אין בכלל? לאולטרס יש המון מעלות, אבל מעולם לא ידעו להפעיל לחץ על שופטים בשום ענף.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.
אם לקחת את הכדורסל כדוגמה אז רק תראה את החצי גמר מ2022 או אינספור משחקים בדרייב אין ששדדו אותנו והשופטים יצאו בכיף לרכב. אין פה שום עידוד לאלימות או משהו כזה אבל להגיד שבדרייב אין הוא היה שופט אחרת זה שטויות של מישהו שספק היה בדרייב אין
אתה חיכית לו בחוץ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.Berger כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:15או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
מעולם לא התיימרתי להיות בארגון אוהבים.Tals2000 כתב: ↑04 ינואר 2026, 10:31אתה חיכית לו בחוץ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.
אבל אני מכה על חטא שלא חיכיתי לו
-
Charlie
- קיבל.ה 1130 לייקים
וטוב שכךיותם שירן הלא מקורי כתב:מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.Berger כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:15או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
אנחנו לא צריכים חוליגנים ועבריינים בכדורסל.
תעודת כבוד לקהל אתמול שבשיא העצבים לא נזרקו מצתים וכוסות שתיה לפרקט.
זה תמיד היה ההבדל בין כדורסל לכדורגל.
רואים את זה על השחקנים (בעיקר שומעים בראיון שחקן כדורסל שיודע עברית וכדורגלן עילג) וגם בהרבה מקרים גם בקהל.
אני חושב שההחלטה של האולטראס להתרכז רק בכדורגל ולאפשר הקמת ארגון חלופי שיתפוס את מקומו בכדורסל היתה נכונה. האולטראס בהתנהגות שלו מתאים לטדי - לא למנורה. לליגה הישראלית בכדורגל ולא ליורוליג.
בעוד כמה עונות זה כבר ישתרש לגמרי, לא תהיה חזרה של האולטראס (כארגון, לא כיחידים שקנו כרטיס) גם אם ינאי יעזוב וגם אם נעבור לאולם אחר. החלוקה תהיה ברורה וזה יהיה רווח נקי גם להפועל רגל וגם להפועל סל.
-
קובי
- קיבל.ה 514 לייקים
פחחחחחחחחחחחחחחיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.Berger כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:15או שלאנשים תהיה טיפה סבלנות כי חלופה לעידוד זה משהו שמתפתח. גם הארגון לא היה באותה רמה בשנת 1999יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 08:03 הפתרון זה שהרד בלוק יעלו לרגל לטאקריה לפני המשחק ויבקשו משאקו ושות׳ לחזור.
יושב עם אצבעות על המקלדת ורק מחכה לאיזה אירוע או אירועון כדי לטנף
יצור עלוב
-
Red_man
- קיבל.ה 1892 לייקים
ששופטים יצאו בליווי משטרה לרכב תשמעו אתם לא נורמליים.
- 7even
- קיבל.ה 3813 לייקים
למה ככה?קובי כתב: ↑04 ינואר 2026, 11:26פחחחחחחחחחחחחחחיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.
יושב עם אצבעות על המקלדת ורק מחכה לאיזה אירוע או אירועון כדי לטנף
יצור עלוב
קצת כוסות ומצתים לפרקט, והופ אנחנו שוב עושים סיור ברחבי המדינה כדי להכיר מגרשים לרדיוסים.
אנרכיה כללית, כמו פעם, בימים היפים.
אני בהלם שעונים לבחור הזה ברצינות.
יחד, רק יחד! 
אם אתה לא הואלת לחכות ואתה מעז לבוא למישהו אחר בטענות?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 10:33מעולם לא התיימרתי להיות בארגון אוהבים.Tals2000 כתב: ↑04 ינואר 2026, 10:31אתה חיכית לו בחוץ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 ינואר 2026, 09:44
מה זה ליגת פיתוח של אוהדים? עצם זה שאדר פאר אתמול לא יצא בליווי שוטרים ואבטחה זו תעודת עניות שלהם.
אבל אני מכה על חטא שלא חיכיתי לו
אף אחד לא מתיימר להיות ארגון אוהדים, הם עושים את מה שעושים בלית ברירה ומנסים לעזור לאווירה כפי יכולתם ועל זה הם ראויים להערכה
-
איש גדול
- קיבל.ה 437 לייקים
ההודעה הזאת הולכת לעצבן עכשיו את כל הצדדים
דבר ראשון מבחינת האווירה - אין מה לעשות אין ארגון אוהדים מסודר שינהל את הסיטואציה ובנוסף לזה גם המחאה לוקחת איתה את כל הילדים המושפעים שמועדדים וזה גורם לזה שהגוש המעודד יהיה מאוד קטן.
אז טבעי שבמצב הזה במשחקים שהפועל נראים טוב תהיה אווירה סבבה ובמשחקים שלא אז שתהיה חרא אווירה.
דבר שני מה שעוד השפיע על האווירה היא כמות האוהדים שהגיעה.
הדרך הביזיונית והמזעזעת שכרטיסים נמכרים העונה למשחקים משפיעה ישירות כל כמות האוהדים שמגיעה למשחקים.
היו כל כך הרבה דברים שאפשר היה לעשות לגרום ליותר קהל לבוא שלא נעשו אבל עופר מתעקש על הדרך המנותקת שלו.
וכשאני אומר מנותקת אני מתכוון מנותקת מהדי אן איי של הפועל כי הוא בעצמו אמר שהוא לא מכוון לאוהדים מזדמנים שבאים רק למשחקים גדולים אז יכול להיות שלא מפריע לו שאפשר למלא את האולם יותר עם הנהלות אחרת.
נוסיף לזה את הציוץ המביך שלו על מכבי אתמול וזה שוב חיזק אצלי את התחושה שהוא פשוט לא מתאים להיות הבעלים של הפועל.
אני מבין שיש פה הרבה שלא בראש שלי אבל בשבילי עופר לא מתאים לנו, זה פשוט לא אנחנו ואשמח שיגיע היום שהוא יחליט ללכת.
ושחררו אותי מחזיונות האפוקליפסה שלכם ליום שאחריו.
ודבר אחרון והכי חשוב
זה שהייתה אתמול חרא אווירה ולא בא הרבה קהל לא מקדם במילימטר את מטרות המחאה.
עצוב שזה מה שגורם לכם להרגיש טוב
עופר לא יותר קרוב ללכת היום מאשר אתמול ובנוסף לזה גם אנחנו לא יותר קרובים לעזוב את יד אליהו.
המחאה שלכם הזויה וחסרת משמעות וחוץ מלפגוע בהפועל לא עושה כלום.
דבר ראשון מבחינת האווירה - אין מה לעשות אין ארגון אוהדים מסודר שינהל את הסיטואציה ובנוסף לזה גם המחאה לוקחת איתה את כל הילדים המושפעים שמועדדים וזה גורם לזה שהגוש המעודד יהיה מאוד קטן.
אז טבעי שבמצב הזה במשחקים שהפועל נראים טוב תהיה אווירה סבבה ובמשחקים שלא אז שתהיה חרא אווירה.
הדרך הביזיונית והמזעזעת שכרטיסים נמכרים העונה למשחקים משפיעה ישירות כל כמות האוהדים שמגיעה למשחקים.
היו כל כך הרבה דברים שאפשר היה לעשות לגרום ליותר קהל לבוא שלא נעשו אבל עופר מתעקש על הדרך המנותקת שלו.
וכשאני אומר מנותקת אני מתכוון מנותקת מהדי אן איי של הפועל כי הוא בעצמו אמר שהוא לא מכוון לאוהדים מזדמנים שבאים רק למשחקים גדולים אז יכול להיות שלא מפריע לו שאפשר למלא את האולם יותר עם הנהלות אחרת.
נוסיף לזה את הציוץ המביך שלו על מכבי אתמול וזה שוב חיזק אצלי את התחושה שהוא פשוט לא מתאים להיות הבעלים של הפועל.
אני מבין שיש פה הרבה שלא בראש שלי אבל בשבילי עופר לא מתאים לנו, זה פשוט לא אנחנו ואשמח שיגיע היום שהוא יחליט ללכת.
ודבר אחרון והכי חשוב
עופר לא יותר קרוב ללכת היום מאשר אתמול ובנוסף לזה גם אנחנו לא יותר קרובים לעזוב את יד אליהו.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 380 לייקים
לפני שנה פחות כמה ימים הוחלט לוותר על הגוש המעודד ועל האווירה הביתית, לטובת האפשרות להביא כמויות גדולות הרבה יותר של אוהדים.
מאמין שנלקח בחשבון בעת ההחלטה, שהאווירה תהיה רחוקה מזו שאליה התרגלנו.
כאשר ממול ישנו קהל שמגיע במסה גדולה ועם ארגון אוהדים סביר, זה גם מתבטא באולם ונשמע היטב, לא מבין למה מישהו מופתע מכך.
הכישלון הגדול נעוץ בעובדה שלמשחק הבית השני הכי אטרקטיבי בליגה, במועד הכי נוח שאפשר, כאשר נבנתה קבוצה כ״כ נוצצת שממוקמת ראשונה ביורוליג ועם מאזן מושלם בליגה, מגיעים בערך 5,000 אוהדים. רחוק מאוד מאוד מהציפיות והתכנונים.
מאמין שנלקח בחשבון בעת ההחלטה, שהאווירה תהיה רחוקה מזו שאליה התרגלנו.
כאשר ממול ישנו קהל שמגיע במסה גדולה ועם ארגון אוהדים סביר, זה גם מתבטא באולם ונשמע היטב, לא מבין למה מישהו מופתע מכך.
הכישלון הגדול נעוץ בעובדה שלמשחק הבית השני הכי אטרקטיבי בליגה, במועד הכי נוח שאפשר, כאשר נבנתה קבוצה כ״כ נוצצת שממוקמת ראשונה ביורוליג ועם מאזן מושלם בליגה, מגיעים בערך 5,000 אוהדים. רחוק מאוד מאוד מהציפיות והתכנונים.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2516 לייקים
כשמישהו לא בא בגלל מחאה זה אומר שהוא רוצה לבוא, אבל מבחינה עקרונית מעדיף לא לבוא. פרנציפ.איש גדול כתב: ↑04 ינואר 2026, 12:10 ההודעה הזאת הולכת לעצבן עכשיו את כל הצדדים
ודבר אחרון והכי חשוב
אני חושב שהרוב המוחלט של אלה שלא באים - פשוט לא בא להם.
כי מנורה, כי מבחינתם זו לא הפועל, כי ינאי, כי מחלקים כרטיסים לבני עקיבא. וואטבר.
זה המצב.
זה לא בהכרח "מחאה" שגורמת למספרים העלובים האלה במנורה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
איש גדול
- קיבל.ה 437 לייקים
דבר ראשון ברור לי שחלק גדול ממי שלא מגיע פשוט ניתק את עצמו מהקבוצה, יש מסביבי לא מעט כאלה.טכנית לארז כתב: ↑04 ינואר 2026, 13:32כשמישהו לא בא בגלל מחאה זה אומר שהוא רוצה לבוא, אבל מבחינה עקרונית מעדיף לא לבוא. פרנציפ.איש גדול כתב: ↑04 ינואר 2026, 12:10 ההודעה הזאת הולכת לעצבן עכשיו את כל הצדדים
ודבר אחרון והכי חשוב
אני חושב שהרוב המוחלט של אלה שלא באים - פשוט לא בא להם.
כי מנורה, כי מבחינתם זו לא הפועל, כי ינאי, כי מחלקים כרטיסים לבני עקיבא. וואטבר.
זה המצב.
זה לא בהכרח "מחאה" שגורמת למספרים העלובים האלה במנורה.
שזה הזוי מבחינתי לא פחות ממי שזה עדין מציק לו המצב.
דבר שני זה גם ברור לי שזה לא רק המחאה גורמת למספרים האלה.
כתבתי בהודעה שלצורת מכירת הכרטיסים יש חלק גדול בזה.
לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
במצב הנוכחי יד אליהו פשוט גדול מדי
אין לנו את המספרים של מכבי אלא פחות מחצי מהם וכתוצאה מכך האולם די ריק כולל במשחק סופר חשוב כמו שהיה אתמול
וזה עוד עם 1500 ירושלמים שלא הפסיקו לעודד לשניה ודחפו את הקבוצה שלהם
אני לא הרגשתי אמש שהייתי במשחק בית וזה די מדכא האמת
הפתרון הוא לארח את רוב המשחקים בחולון ורק דרבים או משחקי יורוליג נגד הגדולות ביד אליהו
אין לנו את המספרים של מכבי אלא פחות מחצי מהם וכתוצאה מכך האולם די ריק כולל במשחק סופר חשוב כמו שהיה אתמול
הפתרון הוא לארח את רוב המשחקים בחולון ורק דרבים או משחקי יורוליג נגד הגדולות ביד אליהו
-
Charlie
- קיבל.ה 1130 לייקים
כמה מנויים יש? כי בחולון יש 5500 מושבים וזה אומר 500 קבוצה אורחת, ועוד קצת למוזמנים וכדומה. משהו כמו 4700 מושבים למכירה . אם יש להפועל הרבה יותר מנויים - חולון קטן מדי.
הכי טוב אם היה בנמצא אולם של 7000-7500 מושבים. אבל אין .....
אגב, גם ירושלים לא ממלאים את הארנה אפילו בפלייאוף או ביורוקאפ. רק מכבי ממלאים את מנורה וגם זה רק ביורוליג (ובדרבים של השנים האחרונות שהפכו מעניינים, ואולי נגד י-ם) כשרבים מהמנויים "באים לראות כדורסל טוב" ואם תחליף להם את הצהוב באדום - גם הולך מבחינתם כל עוד זה כדורסל טופ יורוליג.
הכי טוב אם היה בנמצא אולם של 7000-7500 מושבים. אבל אין .....
אגב, גם ירושלים לא ממלאים את הארנה אפילו בפלייאוף או ביורוקאפ. רק מכבי ממלאים את מנורה וגם זה רק ביורוליג (ובדרבים של השנים האחרונות שהפכו מעניינים, ואולי נגד י-ם) כשרבים מהמנויים "באים לראות כדורסל טוב" ואם תחליף להם את הצהוב באדום - גם הולך מבחינתם כל עוד זה כדורסל טופ יורוליג.
- רווי
- קיבל.ה 1250 לייקים
מה השטויות האלה?? למי אכפת אם ממלאים ב10K או לא ?
אם כל האולם (הטבעת התחתונה) מלא לגמרי וביציעים יש עוד איזה 2000 אוהדים ובינתן שיש אולטראס זה פאקינג הר געש. טופ קהל ועידוד בכדורסל בעולם.
חבל שאגו וטיפשות מנהלים פה את הסיטואציה, כמה כיף יכל להיות..
אם כל האולם (הטבעת התחתונה) מלא לגמרי וביציעים יש עוד איזה 2000 אוהדים ובינתן שיש אולטראס זה פאקינג הר געש. טופ קהל ועידוד בכדורסל בעולם.
חבל שאגו וטיפשות מנהלים פה את הסיטואציה, כמה כיף יכל להיות..
OMG עווופררר
-
איש גדול
- קיבל.ה 437 לייקים
לא מסכים בכללMkorman1 כתב: ↑04 ינואר 2026, 18:45 לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
גם אתמול היו יותר אוהדים ממה שכל אולם אחר בארץ יכול להכיל.
בלי המחאה בכלל יהיה בלתי אפשרי להשיג כרטיסים למשחקים של הפועל.
אתה יודע כמה אוהדים היו מגיעים אתמול למשחק בלי המחאה ?
אז לא , הפיתרון הוא לא לעבור לאולם יותר קטן מיד אליהו.
הפיתרון הוא שעופר יתחיל להבין מה שמדברים איתו ויפסיק לעשות ולהגיד שטויות שמרחיקות אוהדים ולמכור כרטיסים בצורה הזויה.
יש כל כך הרבה דברים שעולים לי בראש שאפשר היה לעשות שהיו גורמים ליותר אוהדים להגיע אתמול.
הבעיה שזה נראה שזה בכלל לא מעניין את עופר כי זה לא סוג האוהדים שהוא מחפש , וזאת בדיוק הבעיה איתו.
הוא בא לשנות אותנו ולחנך אותנו לעשות מנויים.
מי שלא זורם עם סדרת החינוך לא רצוי.
וזאת התוצאה
אותנו זה מבאס , לא בטוח שגם אותו
- מילפורד
- קיבל.ה 3369 לייקים
לא הגיוני לחזור על טעות הדרייב אין וללכת לאולם בגודל שצריך עכשיו, צריך לחשוב קדימה…
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
מה למשל?איש גדול כתב: ↑04 ינואר 2026, 19:32לא מסכים בכללMkorman1 כתב: ↑04 ינואר 2026, 18:45 לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
גם אתמול היו יותר אוהדים ממה שכל אולם אחר בארץ יכול להכיל.
בלי המחאה בכלל יהיה בלתי אפשרי להשיג כרטיסים למשחקים של הפועל.
אתה יודע כמה אוהדים היו מגיעים אתמול למשחק בלי המחאה ?
אז לא , הפיתרון הוא לא לעבור לאולם יותר קטן מיד אליהו.
הפיתרון הוא שעופר יתחיל להבין מה שמדברים איתו ויפסיק לעשות ולהגיד שטויות שמרחיקות אוהדים ולמכור כרטיסים בצורה הזויה.
יש כל כך הרבה דברים שעולים לי בראש שאפשר היה לעשות שהיו גורמים ליותר אוהדים להגיע אתמול.
הבעיה שזה נראה שזה בכלל לא מעניין את עופר כי זה לא סוג האוהדים שהוא מחפש , וזאת בדיוק הבעיה איתו.
הוא בא לשנות אותנו ולחנך אותנו לעשות מנויים.
מי שלא זורם עם סדרת החינוך לא רצוי.
וזאת התוצאה
אותנו זה מבאס , לא בטוח שגם אותו
-
בני12
- קיבל.ה 2404 לייקים
הבא שמעלה שוב את הרעיון של חולון בלי שהוא מראה אישור חתום של חולון לארח שם (ואני מתעלם כרגע מעצם הטמטום של הרעיון) צריך להיות מורחק לקנסו לחודש לפחותMkorman1 כתב: ↑04 ינואר 2026, 18:45 לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
- red in blood
- קיבל.ה 600 לייקים
על מה אתה מדבר? דובר אתמול לא מעט על זה שהכמות היא מאכבזת וכו׳, ואפילו הכמות הזו גדולה ב-30% מכמות האוהדים שיכולנו להכניס לחולון אם היה סולד אאוט.Mkorman1 כתב: ↑04 ינואר 2026, 18:45 לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
אני חושב שאנשים התבלבלו בין הפוטנציאל של אולם מלא, לבין כמות אוהדים. לפני שנתיים היינו חולמים על להיות מסוגלים להביא 6600 אוהדים למשחק מול ירושלים. אפשר וצריך יותר, בטח אחרי שראינו את יד אליהו מלא, ויש לינאי הרבה מה לעשות ולשפר בקטע של מכירה כרטיסים. אבל זה אבסולוטית לא מספר נמוך, והאולמות היחידים בארץ שמסוגלים להכיל את הכמות ״המאכזבת״ הזו הן יד אליהו והארנה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
איש גדול
- קיבל.ה 437 לייקים
רק תיקן קטןred in blood כתב: ↑05 ינואר 2026, 01:02על מה אתה מדבר? דובר אתמול לא מעט על זה שהכמות היא מאכבזת וכו׳, ואפילו הכמות הזו גדולה ב-30% מכמות האוהדים שיכולנו להכניס לחולון אם היה סולד אאוט.Mkorman1 כתב: ↑04 ינואר 2026, 18:45 לאולטראס יש נקודה אחת נכונה ורוב הכותבים כאן מתעלם ממנה
אני חושב שאנשים התבלבלו בין הפוטנציאל של אולם מלא, לבין כמות אוהדים. לפני שנתיים היינו חולמים על להיות מסוגלים להביא 6600 אוהדים למשחק מול ירושלים. אפשר וצריך יותר, בטח אחרי שראינו את יד אליהו מלא, ויש לינאי הרבה מה לעשות ולשפר בקטע של מכירה כרטיסים. אבל זה אבסולוטית לא מספר נמוך, והאולמות היחידים בארץ שמסוגלים להכיל את הכמות ״המאכזבת״ הזו הן יד אליהו והארנה.
לא הבאנו למשחק 6600.
היו סך הכל 6600 שמתוכם 1500 של ירושלים
- 7even
- קיבל.ה 3813 לייקים
לא מיצינו קצת את הדיונים האלה?
באו 7 או 6.5 או 5.9 או 9.3
חוץ מלטחון מים אין פה הרבה.
מה שמעניין זה מה הרצפה.
עם הזמן, לאט לאט, מתברר שהרצפה היא פלוס מינוס פי 2 מכמות המנויים באולם הקודם, וכאמור חלק גדול מאד מיושבי האולם הקודם קיבלו כרטיסים ומנויים חינם אין כסף סוג של פרוטקשן(שנכשל...)
וזה עוד לפני הטונות של קומבינות בכרטיסים ומאסות של הכנסות חבריות לאולם שרצו שם.
כולנו ידענו ושתקנו.
בקיצור מהפי 2 הזה...משם מתקדמים.
לדוש בזה בלי סוף...סתם מיותר לטעמי.
מה שמעניין זה מה הרצפה.
עם הזמן, לאט לאט, מתברר שהרצפה היא פלוס מינוס פי 2 מכמות המנויים באולם הקודם, וכאמור חלק גדול מאד מיושבי האולם הקודם קיבלו כרטיסים ומנויים חינם אין כסף סוג של פרוטקשן(שנכשל...)
כולנו ידענו ושתקנו.
יחד, רק יחד! 
-
איש גדול
- קיבל.ה 437 לייקים
בגדול כן העניין הזה מוצה אבל אני אוהב עובדות.
הרצפה היא לא פי 2 מהדרייב אין
למשחקים רגילים מגיעים פלוס מינוס מה שהגיע לדרייב אין לפעמים גם פחות.
הדרבי העונה בינתיים זה המשחק היחיד שהוכיח את המעבר הכמות אוהדים שהגיעה הייתה מפתיעה.
בשבת שוחק המשחק השני באטקרטיביות שלו בארץ ביום שבת בשעה נוחה והגיעו בקושי 5000 אוהדי הפועל.
זאת אמירה ברורה שמשהו לא עובד.
אז נכון שלא צריך לשנות אולם אבל אולי כדאי להבין שאוהדים שבא להם לבוא רק לשניים שלושה משחקים הגדולים בעונה הם גם אוהדים ולהבין איך להביא אותם.
סתם לצורך העניין כבר בזמנו שיצא המבצע לדרבי אמרתי שנגד ירושלים וחולון יהיה קשה מאוד למכור כרטיסים במחירים האלה כי זה משחקים פחות אטקרטיבים מדרבי וההחלטה להחריג אותם מהמבצע של הכרטיס לדרבי הייתה מנותקת מהמצב בתוך בקהל , היה צריך לדחוף לידיים של כל מי שקנה כרטיס לדרבי כרטיסים למשחקים נגד ירושלים וחולון במחיר סמלי.
זה היה מביא עוד 1000-2000 אוהדים בשבת בקלות.
אבל מה עשו ? עשו הפוך
הרצפה היא לא פי 2 מהדרייב אין
למשחקים רגילים מגיעים פלוס מינוס מה שהגיע לדרייב אין לפעמים גם פחות.
הדרבי העונה בינתיים זה המשחק היחיד שהוכיח את המעבר הכמות אוהדים שהגיעה הייתה מפתיעה.
בשבת שוחק המשחק השני באטקרטיביות שלו בארץ ביום שבת בשעה נוחה והגיעו בקושי 5000 אוהדי הפועל.
זאת אמירה ברורה שמשהו לא עובד.
אז נכון שלא צריך לשנות אולם אבל אולי כדאי להבין שאוהדים שבא להם לבוא רק לשניים שלושה משחקים הגדולים בעונה הם גם אוהדים ולהבין איך להביא אותם.
סתם לצורך העניין כבר בזמנו שיצא המבצע לדרבי אמרתי שנגד ירושלים וחולון יהיה קשה מאוד למכור כרטיסים במחירים האלה כי זה משחקים פחות אטקרטיבים מדרבי וההחלטה להחריג אותם מהמבצע של הכרטיס לדרבי הייתה מנותקת מהמצב בתוך בקהל , היה צריך לדחוף לידיים של כל מי שקנה כרטיס לדרבי כרטיסים למשחקים נגד ירושלים וחולון במחיר סמלי.
זה היה מביא עוד 1000-2000 אוהדים בשבת בקלות.
אבל מה עשו ? עשו הפוך
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
יש לנו בסיבוב הזה בבית רעננה ראשון הרצליה חולון רמת גן נתניה באר שבע.
כל משחק יבואו 1000 איש, איזו סיבה יש לא להעביר אותם לדרייב אין?
כל עוד אין שיפוץ, ואין- צריך לחזור לדרייב אין.
נערך לאחרונה על ידי יותם שירן הלא מקורי ב 05 ינואר 2026, 08:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mr.china
- קיבל.ה 254 לייקים
יותר הכיוון זה פי 1.57even כתב: ↑05 ינואר 2026, 07:38 לא מיצינו קצת את הדיונים האלה?
מה שמעניין זה מה הרצפה.
כולנו ידענו ושתקנו.
מחלק כרטיסים חינם, אני בתור מנוי מאוד מאוכזב מהמצב בטח אחרי זלגיריס
בקצב הזה שנה הבאה ספק אם הוא ממלא את הדרייב אין במנויים אמיתיים
- מילפורד
- קיבל.ה 3369 לייקים
ינואר עמוס במשחקים, כולל הכדורגל, באופן חריג.
באופן אישי , לי זה לא ברור, אבל צריך להודות שרוב הקהל של הפועל מעדיף שיעמומון כדורגל נגד אשדוד על משחק כדורסל , אפילו נגד ירושלים.
תוסיף לזה שזה השלב בעונה שהוא פחות מעניין (גם את השחקנים כמו שזה נראה) וקיבלת אולם חצי ריק.
אני חושב שגם נגד זלג׳יריס אפשר היה לראות את הפוטנציאל.
תקרא לזה קהל של הצלחות , זורם עם זה, דרך הצלחות מגדילים את מעגלי הקהל.
מה שהמשחק נגד ירושלים הוכיח שכל המחרימים מענישים בעיקר את עצמם ואחרי זה כ4-5 אלף אוהדי הפועל (בבירור מעל תכולת הדרייב אין) על זה שהאווירה לא ברמה שהיתה יכולה להיות אם היו באים (וגם זה ברור , אין ספק, אבל ככל שהם לא יבואו החלופה תלך ותשתפר).
באופן אישי , לי זה לא ברור, אבל צריך להודות שרוב הקהל של הפועל מעדיף שיעמומון כדורגל נגד אשדוד על משחק כדורסל , אפילו נגד ירושלים.
תוסיף לזה שזה השלב בעונה שהוא פחות מעניין (גם את השחקנים כמו שזה נראה) וקיבלת אולם חצי ריק.
אני חושב שגם נגד זלג׳יריס אפשר היה לראות את הפוטנציאל.
תקרא לזה קהל של הצלחות , זורם עם זה, דרך הצלחות מגדילים את מעגלי הקהל.
מה שהמשחק נגד ירושלים הוכיח שכל המחרימים מענישים בעיקר את עצמם ואחרי זה כ4-5 אלף אוהדי הפועל (בבירור מעל תכולת הדרייב אין) על זה שהאווירה לא ברמה שהיתה יכולה להיות אם היו באים (וגם זה ברור , אין ספק, אבל ככל שהם לא יבואו החלופה תלך ותשתפר).
- מילפורד
- קיבל.ה 3369 לייקים
המינימום שהיה עד עכשיו במשחק ביד אליהו היה 2,700 בערך שזה באזור הממוצע (כלומר היו משחקים של פחות) בדרייב אין, מאיפה הבאת את ה1,000 הזה עכשיו?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:32 יש לנו בסיבוב הזה בבית רעננה ראשון הרצליה חולון רמת גן נתניה באר שבע.
בכל מקרה, אם יש דרך טכנית לדעת מראש בודאות מי וכמה באים ולהעביר משחקים שבאים אליהם מתחת ל3,000 איש ככה שאף אחד לא יפגע ברמת הכרטיס ששילם עליו, ויש אפשרות טכנית להעביר לדרייב אין , אז צריך לעשות את זה.
זה חתיכת ״אם״.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
זה עוד באווירה של פתיחת עונה. עכשיו, אחרי ז׳לגיריס וירושלים יבואו פחות.מילפורד כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:46המינימום שהיה עד עכשיו במשחק ביד אליהו היה 2,700 בערך שזה באזור הממוצע (כלומר היו משחקים של פחות) בדרייב אין, מאיפה הבאת את ה1,000 הזה עכשיו?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:32 יש לנו בסיבוב הזה בבית רעננה ראשון הרצליה חולון רמת גן נתניה באר שבע.
ובשביל 2,700 איש לא שווה לחזור לדרייב אין ?
- מילפורד
- קיבל.ה 3369 לייקים
תקרא את מה שכתבתי בעריכה אחרי שציטטת את ההודעה הזאת.
וזה בכלל בלי להתייחס לאם לצוות המקצועי יש משהו להגיד על החלפת אולם , הם אמורים כבר להתרגל לזה…
וזה בכלל בלי להתייחס לאם לצוות המקצועי יש משהו להגיד על החלפת אולם , הם אמורים כבר להתרגל לזה…
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים
הצוות המקצועי יתעסק בבקשה בלצאת מטיים אאוט להתקפה שהיא לא ברייאנט/גונס מכדררים עצמם לדעת.
אני אישית מוותר על כל זכאות כרטיס שלי וכל טענה כספית שהייתה או תהיה לי בקשר לכך אם זה כרוך בחזרה לדרייב אין.
- מילפורד
- קיבל.ה 3369 לייקים
תחתים עוד בערך 2,000 איש על זה, ואולי יש על מה לדבר.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 49 לייקים