אסף צור סגר לשנתיים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
cholo
קיבל.ה  222 לייקים

שיפור גדול שלו בסה״כ, וזה מאוד הגיוני בהתחשב בעובדה שזאת עונה ראשונה בקבוצה עם קהל גדול וציפיות.
חסר לי ממנו עדיין יותר הקרנה של בטחון על ההגנה אבל יש שיפור גדול גם בזה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3837 לייקים

cholo כתב: 07 דצמבר 2025, 11:29 שיפור גדול שלו בסה״כ, וזה מאוד הגיוני בהתחשב בעובדה שזאת עונה ראשונה בקבוצה עם קהל גדול וציפיות.
אולי מאיימבו מקרין לו הפוך.
יחד, רק יחד! :heart:
cholo
קיבל.ה  222 לייקים

רווי כתב: 06 דצמבר 2025, 20:07 קטע שחודש האשכול עליו דומם כשבזמן הזה הוא סופג רק 2 שערים מחיפה ועוד 4 משחקים רשת נקייה.
הייתה לו תקופה פחות טובה אבל הוא התייצב ובכושר טוב ועושה עבודה שקטה.
הלוואי ומצאנו שוער לכמה עונות קדימה. אחלה החתמה של הפועל ואחלה אסף צור!
כי לטנף זה יותר כיף
cholo
קיבל.ה  222 לייקים

7even כתב: 07 דצמבר 2025, 11:30
cholo כתב: 07 דצמבר 2025, 11:29 שיפור גדול שלו בסה״כ, וזה מאוד הגיוני בהתחשב בעובדה שזאת עונה ראשונה בקבוצה עם קהל גדול וציפיות.
אולי מאיימבו מקרין לו הפוך.
מבחינתי שישפריצו מים אחד על השני, רק שישמרו על שער נקי :sh-grin:
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  208 לייקים

רווי כתב: 06 דצמבר 2025, 20:07 קטע שחודש האשכול עליו דומם כשבזמן הזה הוא סופג רק 2 שערים מחיפה ועוד 4 משחקים רשת נקייה.
הייתה לו תקופה פחות טובה אבל הוא התייצב ובכושר טוב ועושה עבודה שקטה.
הלוואי ומצאנו שוער לכמה עונות קדימה. אחלה החתמה של הפועל ואחלה אסף צור!
תשמע, במשחק נגד סכנין וגם נגד הפועל י-ם בקושי בעטו לו לשער.
עריכה: אבל בנוסף לכך הוא גם שוער טוב.
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  605 לייקים

אחרי פתיחת עונה חלשה, הוא עושה שיפור גדול. כבר כמה משחקים שאני ממש מבסוט עליו, גם כשסופגים זה לא עליו, ונותן כמה הצלות שמביאות נקודות.

הוא אולי לא השוער הכוכב שקיוויתי שהוא יהיה, אבל עושה עבודה טובה בסה״כ. מאוד שיפר את האיגרופים וההדיפות שלו, שבתחילת העונה היו לאמצע, ועכשיו ממש רואים שהוא מעיף לצדדים בכוונה.

מה שכדאי לחזק אצלו זה את הבעיטות שוער, ושחרור כדור מהיר יותר כשהוא כבר תופס כדור. הבילד אפ לא עובד בגלל הקישור המרכזי שלנו, עד שזה לא ישתנה חייבים לעשות משהו כדי לשפר את הכדורים הארוכים.
RedDrifter
קיבל.ה  375 לייקים

הוא השתפר מתחילת העונה והיו לו כמה עצירות נחמדות עד כה

מצפה לגרף שיפור מפה והלאה, כל נקודה חשובה ונגמרו ימי החסד
talb55
קיבל.ה  354 לייקים

לצערי אני לא מתחבר אליו... שוער שלא מביא נקודות.
כל הגולים שקיבלנו עד עכשיו בעיני ברי מניעה, כולל פנדלים עם ידיים חלשות.
אבל הדבר שהכי קשה איתו הוא משחק הרגל
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  208 לייקים

היה צריך לצאת לכדור בקרן של הגול. הכדור עבר קרוב מאוד לשער.
רינגו סטאר המלך
RedDrifter
קיבל.ה  375 לייקים

נתן משחק סבבה היום קשה להאשים אותו בגול לדעתי
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  605 לייקים

מישהו צריך לשבת איתו רגע ולעשות איתו תרגיל לוגי - תפסת כדור ביד, אם תשחרר אותו מהר לשחקן פנוי רחוק יכול להיות שנאבד כדור ויכול להיות שתצליח לייצר התקפה שתוביל למצב. אבל אם תתלבט, תחכה, ותעיף ליזן מסירה בלתי אפשרית במקרה הטוב או כדור לשוער של היריבה במקרה הסביר - אתה 100% מאבד כדור.

יש בו איזו פחדנות שאולי קשורה לבטחון שפשוט רוצחת אותנו. יש אשמה גם להעדר מגנים, וגם לקשרי האמצע שלנו. אבל התכונה הזאת שלו עולה לנו במשחקים בלי שאנחנו שמים לב.
פומפה
קיבל.ה  595 לייקים

Mendelson כתב: 01 ינואר 2026, 23:14 מישהו צריך לשבת איתו רגע ולעשות איתו תרגיל לוגי - תפסת כדור ביד, אם תשחרר אותו מהר לשחקן פנוי רחוק יכול להיות שנאבד כדור ויכול להיות שתצליח לייצר התקפה שתוביל למצב. אבל אם תתלבט, תחכה, ותעיף ליזן מסירה בלתי אפשרית במקרה הטוב או כדור לשוער של היריבה במקרה הסביר - אתה 100% מאבד כדור.

יש בו איזו פחדנות שאולי קשורה לבטחון שפשוט רוצחת אותנו. יש אשמה גם להעדר מגנים, וגם לקשרי האמצע שלנו. אבל התכונה הזאת שלו עולה לנו במשחקים בלי שאנחנו שמים לב.
כל מילה. החלק הראשון זו אותה מחשבה שעברה לי במהלך המשחק.
cholo
קיבל.ה  222 לייקים

אחלה שוער. ממש לא הבעיה שלנו
ונרקומן
קיבל.ה  539 לייקים

Mendelson כתב: 01 ינואר 2026, 23:14 מישהו צריך לשבת איתו רגע ולעשות איתו תרגיל לוגי - תפסת כדור ביד, אם תשחרר אותו מהר לשחקן פנוי רחוק יכול להיות שנאבד כדור ויכול להיות שתצליח לייצר התקפה שתוביל למצב. אבל אם תתלבט, תחכה, ותעיף ליזן מסירה בלתי אפשרית במקרה הטוב או כדור לשוער של היריבה במקרה הסביר - אתה 100% מאבד כדור.

הכל טוב ויפה, אבל בדרך כלל המתפרצות קורות דרך המגנים או הקישור האחורי.
אם אני אסף צור, לא יודע כמה הייתי לוקח סיכון ושולח את פיבן יאזן או פלקאו להוציא מתפרצת.
שליחת תגובה