ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השישית

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

שר המשפטים יריב לוין הגיב על דחיית בקשתו למנות את נציב התלונות על השופטים אשר קולה למפקח על חקירת פרשת הפצ"רית. הוא אמר כי "מרגע שהפרשה התפוצצה היה ברור שבמשטרה לא מתכוונים לקיים חקירה אמיתית. כשהתברר שהמשטרה גם מאפשרת לבהרב מיארה ולאנשי הפרקליטות להתערב בחקירה, פעלתי מיד כדי להרחיק אותם מכל מעורבות". לוין הוסיף: "כך נראית מערכת שאיבדה את הבושה, אשר יודעת שריחות השחיתות והאיפה ואיפה עולים ממנה, ואשר נאחזת נואשות בשררה ובכוח גם במחיר אובדן מוחלט של אמון הציבור בה ובראשיה

למשתמש יריב לוין-
כשאתה משתמש במשפט ״אובדן מוחלט של אמון הציבור״
זה יכול להיות נכון אם בפועל לכל היותר חצי מהציבור איבד אמון, אפשר להשתמש במשפט כזה?
זה משתמע כאילו או כל הציבור איבד אמון במערכת המשפט, או שההתייחסות היא שרק חצי עם נחשב ציבור
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

כשמישהו חושב שכולם מסביבו מטומטמים

שר הביטחון ישראל כ"ץ הבהיר בהמשך לאמירתו בבית אל הקמת גרעיני נח"ל בצפון רצועת עזה בבוא העת כי "לממשלה אין כוונה לייסד התנחלויות בעזה". הוא הוסיף כי "הנוכחות של נח"ל בעזה תהיה לצורכי ביטחון בלבד". יש לציין כי ההבהרה יצאה בשפה האנגלית בלבד.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  181 לייקים

איכשהו היום אני אופטימי כמו שלא הייתי הרבה זמן.
אנחנו מתחילים לראות את דמדומי השקיעה של התנועה הביביסטית.
יש לי הימור שהוא באמת מאוד wishful thinking על מה שיקרה הלאה:
נתניהו יודע שהבחירות אבודות לו. הוא יודע שהוא בדרך להישאר לבד עם אלי ציפורי, אבי וייס, רונית הביביסטית, ואבישי בן חיים.
לליכוד אין מה להציע חוץ מביבי, ויותר ויותר אנשים מבינים שגם לביבי אין מה להציע.
הוא יעדיף להתפטר מאשר להפסיד בחירות. זה לא יקרה מיד, כדי שלא יקושר לנעשה בזירה הפוליטית.
וכשזה יקרה, זה כמובן לא ינומק במשהו שקשור ל- 7.10, או לפוליטיקה בכלל. ההסבר הרשמי יהיה משהו כמו סיבות בריאותיות או תלאות הגיל המתקדם, לבלות זמן עם המשפחה, וכו'.
אני מעריך שזה יקרה מעכשיו ועד הבחירות.
רינגו סטאר המלך
ארז שדה
קיבל.ה  1239 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 24 דצמבר 2025, 17:43 איכשהו היום אני אופטימי כמו שלא הייתי הרבה זמן.
נתניהו יודע שהבחירות אבודות לו. הוא יודע שהוא בדרך להישאר לבד עם אלי ציפורי, אבי וייס, רונית הביביסטית, ואבישי בן חיים.
הוא יעדיף להתפטר מאשר להפסיד בחירות. זה לא יקרה מיד, כדי שלא יקושר לנעשה בזירה הפוליטית.
וכשזה יקרה, זה כמובן לא ינומק במשהו שקשור ל- 7.10, או לפוליטיקה בכלל. ההסבר הרשמי יהיה משהו כמו סיבות בריאותיות או תלאות הגיל המתקדם, לבלות זמן עם המשפחה, וכו'.
נשמעת לי כמו תחזית אופטימית מדי, הוא לא יתפטר בחיים והבחירות הקרובות לא יהיו ממש חופשיות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2100 לייקים
יצירת קשר:

מאיפה האופטימיות?
אחרי כל מה שקרה בשנתיים האחרונות הקואליציה עם 50-55 מנדטים.
אפילו בתסריט הזה לאופוזיציה אין אפשרות, טכנית, להקים ממשלה בלי קולות הערבים, תסריט שעצם האיזכור שלו דוחה בוחרים בהמוניהם. ומכונת הרעל עוד לא העלתה בכלל הילוך לקראת הבחירות.
אין שום סיבה לאופטימיות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  615 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 24 דצמבר 2025, 17:43 איכשהו היום אני אופטימי כמו שלא הייתי הרבה זמן.
לצערי ביבי יותר מזן תמות נפשי עם פלישתים מאשר מהזן שיפרוש. הוא מנסה להוביל אותנו למלחמת אחים שיוכל לרתום למצב חירום בו הוא דוחה בחירות ומשתלט על המדינה בעזרת קיני המתנחלים בצה״ל, המשטרה שנפלה כבר, השב״כ וכו׳. יש לך חיה פצועה שמנסה לברוח מאחריות ומהכלא. פרישה מבחינתו זה הודעה בכישלון שזה מנוגד לדי אן איי שלו. הוא באמת מעדיף שכולנו נמות לפני שכף רגלו תדרוך בתא כלא. כן אסכים שהוא בפרפורי גסיסה פוליטיים ושום דבר לא יעזור לו חוץ מטירוף עוד יותר גדול ממה שקורה וקרה כאן עד עכשיו. תחזיקו חזק בקיצור, כי הוא לא יעזוב בשקט.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  620 לייקים

אם ארדואניהו וחבריו לליכוד יהיו חלק מהממשלה הבאה, אפשר לסגור את המדינה.
אני מאמין שזה לא יקרה. פח האשפה של ההיסטוריה מחכה לו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  181 לייקים

אני חושב שביבי והשבתאים שלו מזיעים מפחד. קטארגייט מרחיקה מהליכוד אנשים עם שכל. לימנים שחשוב להם התנחלויות ופושעי הגבעות - שזה מצער בפני עצמו -
יש היום את האופציה של בנט שלא היתה בבחירות הקודמות.
הנה שתי דוגמאות לציוצים מהימים האחרונים, שאף אחד לא היה מעלה על דעתו לפני שנה, נניח:
1. עמית סגל (!) צייץ: "התכתובות של פלדשטיין ואיינהורן מזעזעות, אחריהן סעיף האישום נראה מוצדק מאין כמותו".
2. תנועת פאקינג אם תרצו (שאישית אני בוודאי לא סובל) צייצו שקטאר היא מדינת אויב וצריך לחקור כל מי שהיה בקשר איתה.

הגרעפס התורן של חלק מהמכביזמים האלו זה לנסות ליצור סימטריה בין קטארגייט והפצ"רית, שזה כמובן לא אותן פרופורציות. בערך כמו פאביו רוסה לעומת פאולו מאלדיני. זו התחמושת שנשארה להם. חיים בחיים סרגרופלנד. אז נכון, זה יכול לגרום נזק, אבל זה גם משהו שנעצר באיזושהי נקודה. פשוט אין לזה את הנתונים והכישורים לעלות למעלה יותר.

הבחירות זה באמת נושא מדאיג. גם כאן, אני קצת אופטימי בעקבות ההתמודדות של בנט הפעם, מהבחינה הזאת שהוא יוסיף משקל נגד (גם אישית בעצמו, וגם באנרגיה, משאבים, ופעילים למשל) לביביזם. פה ושם גם קמות התארגנויות של אנשים פרטיים שעוסקות בנושא. גם הזעם שקיים לפחות אצל חלק מהציבור בסוגיה של ועדת חקירה ממלכתית יכניס מוטיבציות לתוך העניין הזה.

אז תהיו קצת אופטימיים! וכמובן לכו להצביע!

יאללה הפועל יש משחק היום! :hapoel:
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1501 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 25 דצמבר 2025, 13:04 אני חושב שביבי והשבתאים שלו מזיעים מפחד. קטארגייט מרחיקה מהליכוד אנשים עם שכל. לימנים שחשוב להם התנחלויות ופושעי הגבעות - שזה מצער בפני עצמו -
הנה שתי דוגמאות לציוצים מהימים האחרונים, שאף אחד לא היה מעלה על דעתו לפני שנה, נניח:
1. עמית סגל (!) צייץ: "התכתובות של פלדשטיין ואיינהורן מזעזעות, אחריהן סעיף האישום נראה מוצדק מאין כמותו".
2. תנועת פאקינג אם תרצו (שאישית אני בוודאי לא סובל) צייצו שקטאר היא מדינת אויב וצריך לחקור כל מי שהיה בקשר איתה.

הגרעפס התורן של חלק מהמכביזמים האלו זה לנסות ליצור סימטריה בין קטארגייט והפצ"רית, שזה כמובן לא אותן פרופורציות. בערך כמו פאביו רוסה לעומת פאולו מאלדיני. זו התחמושת שנשארה להם. חיים בחיים סרגרופלנד. אז נכון, זה יכול לגרום נזק, אבל זה גם משהו שנעצר באיזושהי נקודה. פשוט אין לזה את הנתונים והכישורים לעלות למעלה יותר.

הבחירות זה באמת נושא מדאיג. גם כאן, אני קצת אופטימי בעקבות ההתמודדות של בנט הפעם, מהבחינה הזאת שהוא יוסיף משקל נגד (גם אישית בעצמו, וגם באנרגיה, משאבים, ופעילים למשל) לביביזם. פה ושם גם קמות התארגנויות של אנשים פרטיים שעוסקות בנושא. גם הזעם שקיים לפחות אצל חלק מהציבור בסוגיה של ועדת חקירה ממלכתית יכניס מוטיבציות לתוך העניין הזה.

אתה לא בלופ
הדרך היחידה שהוא לא ייבחר שוב, זה אם יצליחו לגרום למי שמצביע לו, לא להצביע בכלל, כי ברגע האמת אותם ״ליכודניקם״ לא מסוגלים לשים פתק אחר בקלפי לא משנה מה יגידו לפני
הם חונכו כל החיים שלהם + שטיפת מח של 30 שנה להצביע אך ורק ליכוד ואם לא אז אתה בוגד (על הדור הצעיר אני בכלל לא מדבר, לא רק שהם לא מכירים משהו אחר, הם רוצים אותו)
הקמפיין של האופזיציה צריך להיות לא מצביעים לקטאר
לא להגיד תצביעו לי, פשוט אל תצביעו כי הליכוד זה קטאר
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  615 לייקים

Red Wolf כתב: 29 דצמבר 2025, 12:18
בעל(ת) האוב כתב: 25 דצמבר 2025, 13:04 אני חושב שביבי והשבתאים שלו מזיעים מפחד. קטארגייט מרחיקה מהליכוד אנשים עם שכל. לימנים שחשוב להם התנחלויות ופושעי הגבעות - שזה מצער בפני עצמו -

אתה לא בלופ
הדרך היחידה שהוא לא ייבחר שוב, זה אם יצליחו לגרום למי שמצביע לו, לא להצביע בכלל, כי ברגע האמת אותם ״ליכודניקם״ לא מסוגלים לשים פתק אחר בקלפי לא משנה מה יגידו לפני
הם חונכו כל החיים שלהם + שטיפת מח של 30 שנה להצביע אך ורק ליכוד ואם לא אז אתה בוגד (על הדור הצעיר אני בכלל לא מדבר, לא רק שהם לא מכירים משהו אחר, הם רוצים אותו)
הקמפיין של האופזיציה צריך להיות לא מצביעים לקטאר
לא להגיד תצביעו לי, פשוט אל תצביעו כי הליכוד זה קטאר
אני כבר תקופה מנסה להריץ את הסיסמא: ״אין מחילה למח״ל!״. מסכים לגמרי שצריכים קמפיין שמראה יד רועדת שלא מצליחה לקחת את הפתק שכתוב עליו מח״ל ותוך כדי מפציצים בוויז׳ואלז של כל האסונות שקרו כאן ממירון ושריפות הכרמל ועד 7 באוקטובר. שיתביישו לחשוב אפילו שזה לגיטימי להצביע לריקבון הזה.
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 30 דצמבר 2025, 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  181 לייקים

ההצהרות שיצאו מהפגישה של טראמפ וההוא מדאיגות למדי. הפעם אין לי משהו אופטימי להגיד.
טראמפ מזכיר מאוד את אחשורוש התנ"כי בכוח העצום שיש לו, ובקלולסיות שהופכת את הכוח הזה למסוכן.

אני מקווה שיועז הנדל יתאחד עם מישהו לפני הבחירות כי לפי הסקרים כרגע הוא מתנדנד סביב אחוז החסימה.
רינגו סטאר המלך
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 30 דצמבר 2025, 10:18 ההצהרות שיצאו מהפגישה של טראמפ וההוא מדאיגות למדי. הפעם אין לי משהו אופטימי להגיד.
טראמפ מזכיר מאוד את אחשורוש התנ"כי בכוח העצום שיש לו, ובקלולסיות שהופכת את הכוח הזה למסוכן.

אני מקווה שיועז הנדל יתאחד עם מישהו לפני הבחירות כי לפי הסקרים כרגע הוא מתנדנד סביב אחוז החסימה.
אני מקווה שיועז וגנץ יפרשו
אם הם ירוצו עצמאית ולא יעברו זה אבדן קולות
אם יתאחדו איתם הם ירוצו לביבי להערכתי ברגע שהוא ימצמץ לעברם, ויעזבו את הגוף שרצו איתו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2022 לייקים

על פניו התפקיד שלהם הוא לגנוב קולות ממחנה רל"ב.
לא קריטי אם הקולות האלה ייזרקו לפח או יחברו לביבי אחרי הבחירות, התוצאה אותה תוצאה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  2374 לייקים

תא מרבוטא כתב: 30 דצמבר 2025, 18:30
בעל(ת) האוב כתב: 30 דצמבר 2025, 10:18 ההצהרות שיצאו מהפגישה של טראמפ וההוא מדאיגות למדי. הפעם אין לי משהו אופטימי להגיד.

אם יתאחדו איתם הם ירוצו לביבי להערכתי ברגע שהוא ימצמץ לעברם, ויעזבו את הגוף שרצו איתו
נראה שהנדל יצטרף למפלגה אחרת וגנץ יפרוש.
בשביל לפרוש אחרי הבחירות הם צריכים להיות שליש מהמפלגה או מוגדרים מראש כבלוק טכני
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  615 לייקים

בני12 כתב: 30 דצמבר 2025, 20:55

בשביל לפרוש אחרי הבחירות הם צריכים להיות שליש מהמפלגה או מוגדרים מראש כבלוק טכני
אם הם יסכנו את המחנה נצא להפגין להם מתחת לבית.
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

לא ישתנה כלום במפת הגושים
זה יהיה לכל היותר תיקו בלי ממשלה, או ניצחון עם ממשלה צרה מאוד לביבים.
כבר דובר על זה וככה זה- אוהדי קבוצת כדורגל. זה הסיפור כדוגמה.
אתה יכול להתאכזב מהפועל, היא תזיין אותך, תקרע לך את החיים, אבל אתה תשאר נאמן. ככה זה בעיקר בצד הימני. הצבעה מבית מה שנקרא. יש נטיית התגוננות שם מאוד חזקה והתכדרות לאיזשהו עדר משותף, ברגע שמדברים על להחליף שלטון. אנטי רציונליות, משם קודם כל באה ההצבעה. הרגש משחק תפקיד חזק. אדם שבדעה הבסיסית שלו, חושב שצריכה לקום ועדת חקירה נורמטיבית ״ממלכתית״, אבל ברגע שזה יהפוך לאישיו של הצד השני, הוא יתכדר לעדר שלו ויגיד לעצמו בשיכנוע עצמי, שיצחק עמית זה בעייתי, שממלכתי זה בעייתי ויגמר הסיפור.

שימו לב מה הולך בערוץ 14, שם זו קביעת הדרך לעדר.
נדמה לאדם הפשוט מן הישוב, שיש לפחות 25 צרות גדולות יותר מאשר מערכת המשפט הישראלית, אבל 90 אחוז מהשיח בערוץ 14 הוא על מערכת המשפט, על בגץ, יצחק עמית, פצרית יועמשית וכו׳, כאילו זה בהיגיון בראש הסדר הציבורי במדינה מוכה כמו שלנו.

בעצם נשאר אוכלוסייה מאוד קטנה יחסית שלא אוהדת ולא מצביעה מהבית והם יכולים להשתכנע לכאן או לכאן וזה בעצם השוני בבחירות בשנים האחרונות, בין תיקואים לממשלה צרה של הביבים(והם תמיד בכל זאת מנכסים לעצמם את ״העם״, כאילו זה לא חצי חצי)
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

זה לא הפריע לשיקלי לפרוש
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

dino כתב: 31 דצמבר 2025, 08:36 לא ישתנה כלום במפת הגושים
אתה יכול להתאכזב מהפועל, היא תזיין אותך, תקרע לך את החיים, אבל אתה תשאר נאמן. ככה זה בעיקר בצד הימני. הצבעה מבית מה שנקרא. יש נטיית התגוננות שם מאוד חזקה והתכדרות לאיזשהו עדר משותף, ברגע שמדברים על להחליף שלטון. אנטי רציונליות, משם קודם כל באה ההצבעה. הרגש משחק תפקיד חזק. אדם שבדעה הבסיסית שלו, חושב שצריכה לקום ועדת חקירה נורמטיבית ״ממלכתית״, אבל ברגע שזה יהפוך לאישיו של הצד השני, הוא יתכדר לעדר שלו ויגיד לעצמו בשיכנוע עצמי, שיצחק עמית זה בעייתי, שממלכתי זה בעייתי ויגמר הסיפור.

נדמה לאדם הפשוט מן הישוב, שיש לפחות 25 צרות גדולות יותר מאשר מערכת המשפט הישראלית, אבל 90 אחוז מהשיח בערוץ 14 הוא על מערכת המשפט, על בגץ, יצחק עמית, פצרית יועמשית וכו׳, כאילו זה בהיגיון בראש הסדר הציבורי במדינה מוכה כמו שלנו.

בעצם נשאר אוכלוסייה מאוד קטנה יחסית שלא אוהדת ולא מצביעה מהבית והם יכולים להשתכנע לכאן או לכאן וזה בעצם השוני בבחירות בשנים האחרונות, בין תיקואים לממשלה צרה של הביבים(והם תמיד בכל זאת מנכסים לעצמם את ״העם״, כאילו זה לא חצי חצי)
או
שיפסיקו להחרים ערבים
בני12
קיבל.ה  2374 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 דצמבר 2025, 15:56

זה לא הפריע לשיקלי לפרוש
הם לא נחשבים לסיעה
לא מקבלים מימון מפלגות
יש אפשרות להכריז עליהם כמורדים (עם שיקלי נזכרו מאוחר מדי) ואז הם לא יכולים לרוץ בפעם הבאה במסגרת מפלגה קיימת
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 דצמבר 2025, 15:57
dino כתב: 31 דצמבר 2025, 08:36 לא ישתנה כלום במפת הגושים

או
שיפסיקו להחרים ערבים
אני בעד, אבל זה מורכב מבחינה אסטרטגית פוליטית, מתכוון למטרת תוצאת הבחירות.
יש לך לא מעט מצביעים פוטנציאלים לגוש שלא בעניין(חלק במפלגות ליברמן, מבנט, אולי חלק מאיזנקוט ולפיד), ואם אותם מצביעים הם בסקטור הזה שכתבתי, של קולות משתכנעים לכאן או לכאן, מאלו שלא סגורים על הצבעה מבית, אתה עלול למצוא עצמך בלי יכולת להקים ממשלה גם עם עבאס.
טקטית עדיף ככה וביום התוצאות אולי להחליט אחרת.
קודם נכון לתפוס את השלטון, להחזיר את ההגה למקום יותר שפוי ואז להתחיל לשקם מכל הבחינות את החברה.
שליחת תגובה