L.S כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:40
RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:32
L.S כתב: ↑07 דצמבר 2025, 12:24
לא הבנתי, מי בקהל שלנו בא לריב אתמול? מה זה תריבו בחוץ ותעזבו את הקבוצה?
אם תגיע למשחק עם חבר שלך, ותראה שמתעללים בו בגלל חולצה שהוא לובש ומעיפים אותו החוצה באלימות, תשאר בתוך היציע או תצא להיות איתו?
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה ומה הססמאות האלה?
מי שגילה סולידריות אתמול, הם אולטראס הפועל לקהל הרחב ולא להיפך.
אולטראס הפועל נכנסו אתמול עם השלטים והתופים שלהם לתחומי האיצטדיון כבר בשעה 13:00
רק אחרי שהוציאו אוהדים "רגילים", לא אולטראס, הם קיבלו את ההחלטה לצאת החוצה ולא להכנס.
וזה אחרי שמבעוד מועד הודיעו להם שהשבת מתכוונים להתעלל בהם, וציוד עידוד לצד שלנו לא יהיה, ולצד השני כן יהיה.
להתחיל לחפש מה לא בסדר בהם, בטח אתמול, כשברור לכל שמדובר באירוע פוליטי זה כבר מביך ומתחיל לעצבן.
*ואני חייב להדגיש דיעותיי רחוקות מהמשמאל. ולהיפך. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש כאן רדיפה פוליטית.
אוהדי מכבי, מכבי חיפה, ביתר, הדליקו אבוקות ופירוטכניקה לאחר הדרבי ויותר מפעם אחת.
אף ארגון אוהדים, ואף קהל אוהדים לא זוכה ליחס שהקהל שלנו זוכה ואני אומר זה מידיעה.
לא צריך לייצר חיכוך איפה שאין
החולצות עניין לגיטימי למחות ואפילו לתבוע בבית משפט אבל כל הזמן הבעיות סביב המועדון שלנו וחלקם גם מוצדקות אי אפשר להגן עליהם בכל משחק זה מה שאני פשוט אומר, הם מייצרים חיכוך בזה שהם אומרים לאלפי אוהדים אל תיכנסו ליציעים - להילחם במשטרת ישראל זה קרב אבוד מראש. תצביעו בקלפי ותתבעו במידת הצורך.
די עם האבוקות לדשא, די עם כל החולצות האלה שממתגות אותנו כשמאלנים שונאי ישראל תתעסקו נטו בלעודד ולא לזרוק דברים, לא לריב מכות עם קהלים אחרים/שחקני כדורגל. זה עניין פשוט שקורה אצלנו המון.
אי אפשר להמשיך להתעלם גם מהבעיות שמהבית ולהגיד אכלו לי שתו לי כל הזמן. המשטרה אשמה בהמון דברים, אבל גם אנחנו. תתבעו, אל תדירו אוהדים מהיציעים ותפגעו במועדון.
סגור אחי
שלח להם רשימה של איך אתה מצפה מהם להתנהג, אולי גם תבקש מהם לשנות את הצבע הרי אדום זה שמאל קומוניסטי, אפשר לשנות לשחור, או כחול, שיהיה ניטרלי, של ימתגו אותנו חס וחלילה.
כל הודעה שלך יותר מנותקת מהקודמת
המשטרה עוברת פה על חוק בסיסי, אולי מחר יחליטו שגם דגל הגאווה לא לגיטימי ולא יכניסו הומואים למגרשי כדורגל?
*אני רחוק מלהחזיק בדיעות שמאל, אבל אתה סגור על איזה קבוצה אתה אוהד, מה הערכים שלה, על מה ולמה היא קמה ומה היא מייצגת?
אתה כותב דברים הרבה יותר מנותקים ממני
המחאות האלה גולשות לספורט והן בכלל פוליטיות. אתם מכניסים לי פוליטיקה ליציעים עם הסמל של תנועת כך על החולצות ואחר כך שער 5 בוכה למה יש דגלי ישראל וכל מיני. האם זה לא צביעות? הרי ברור לי וכמובן גם לך (אלא אם תמשיך להתעלם מכך) שהם עושים פשוט מה שעולה על רוחם ואחר כך בוכים אחרי שהם מכניסים אצבעות לעיניים של המשטרה. בוא לא ניתמם.
אני אחד שקיבל מכות סתם מהמשטרה רק כי היה לי צעיף של הפועל אגב. שלא תגיד שלא הרגשתי את זה אז אני לא יודע.
לכל אותם אנשים שלובשים את החולצות האלה יש זהות די ברורה של מי הם ויותר מזה כולם ישבו בשער 5 איכשהו, מפתיע? לא ממש.
יש למשטרה כוח והיא מנצלת אותו לרעה. אלה החיים, אפשר להמשיך לבכות על כך (משהו שכבר שנים אנחנו עושים וכמובן שאין שינוי) או שאפשר להשתנות ולהבין שתצביעו בקלפי אחרת, תתבעו במידת הצורך.
פוליטיקה תריבו מחוץ ליציע כמה שבא לכם, אבל בלי לערב את המועדון. ובלי למתג חולצות כאלה עם השם של הפועל.
אם אינך מבין זאת אתה חלק מהבעיה. אם אינך רואה את הנזקים ששער 5 עושה (שירי נאצה, מכות עם שוער, אבוקות ופגיעה בילדה/שוטרים, כמעט להרוג אוהד מכבי מחוץ לבית שלי) שוב, אתה חלק מהבעיה. המשטרה לא צודקת עם עניין החולצות אבל מצד שני אני נגעל מהצביעות הזאת שרצה אצלנו ויותר מכך, המיתוג שלנו כמועדון נפגע מזה.
שחררו אותנו מהפוליטיקה, מהאלימות, מהצביעות - הקהל הרחב מאס בכם
נ.ב - אל תדבר איתי על ההיסטוריה של המועדון, הפועל היא של כולם ולא של קהילה אחת! תבינו את זה כבר ראבק! אנחנו לא שמאל לא מרכז לא ימין, אנחנו מועדון של כולם.