תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
אתה באמת חושב שאני בוט?
תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
כולנו בוטים כי עפ הפילוסוף ניק בוסטרום אנחנו חיים בסימולציה. (על התיאוריה שלו מבוסס הסרט מטריקס)לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:37תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
אתה באמת חושב שאני בוט?
לא בדיוק. הוא טוען שבהינתן הנחות מסוימות, **סביר להניח** שאנחנו חיים בסימולציה.ShaniHTA כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:39כולנו בוטים כי עפ הפילוסוף ניק בוסטרום אנחנו חיים בסימולציה. (על התיאוריה שלו מבוסס הסרט מטריקס)לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:37תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
אתה באמת חושב שאני בוט?
אני חושב וכבר כתבתי את זה שאתה מאוד מאוד מאוד מושפע מדברים, וזה ניכר בכל מה שאתה כותב על כדורסללירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:37תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
אתה באמת חושב שאני בוט?
כן כתבת את זה.joshsoos כתב: ↑20 נובמבר 2025, 10:23אני חושב וכבר כתבתי את זה שאתה מאוד מאוד מאוד מושפע מדברים, וזה ניכר בכל מה שאתה כותב על כדורסללירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2025, 08:37תגיד, ברצינות שניה, אתה לא יודע מי אני?
אתה באמת חושב שאני בוט?
מצטרף אבל כן חשוב לומר שהיו לא פעם ולא פעמיים שהסתכלתי למעלה והאיש גדר, שאני בטוח שלא עשה את זה לפני ולכן אני מעריך אותו על להשתלב ולנסות לקחת אחריות על התפקיד הזה, היה עסוק בלצעוק על אנשים באולם לעודד. אני מעריך שזה ניסיון לחקות התנהגות של אנשי גדר של האולטראס, שאם נשים רגע בצד את הדיון של בעדם או נגדם, אם מבודדים את עניין העידוד והשירה הם הרוויחו בכבוד את הזכות הזאת לדרוש עידוד בכל רגע נתון משאר הקהל - מה שאותו איש גדר עדיין לא הרוויח. הגיע הזמן שאלו שרוצים להוביל את העידוד בקהל יכירו בזה, ואני כותב את זה בשיא ההערכה כלפיהם, שהם צריכים להרוויח את המקום הזה בקרב הקהל הרחב ושעם כל הכבוד לעצם התפקוד שלהם ככאלו לא מכריח אותי או אף אוהד אחר להצטרף לזה. ממליץ במקום להתעסק בקהל שלא מעודד בזמן המשחק להמשיך ולעודד ובין המשחקים להגדיל את הגרעין שיושב שם ולהרוויח ביושר את היכולת לסחוב את הקהל הרחב אחריהם ולדרוש מאחרים לעודד ברגעים מסוימים במשחק.
איך אתה מצפה ממנו להגדיל את הגרעין שיושב שם?חתול במגפיים כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:00מצטרף אבל כן חשוב לומר שהיו לא פעם ולא פעמיים שהסתכלתי למעלה והאיש גדר, שאני בטוח שלא עשה את זה לפני ולכן אני מעריך אותו על להשתלב ולנסות לקחת אחריות על התפקיד הזה, היה עסוק בלצעוק על אנשים באולם לעודד. אני מעריך שזה ניסיון לחקות התנהגות של אנשי גדר של האולטראס, שאם נשים רגע בצד את הדיון של בעדם או נגדם, אם מבודדים את עניין העידוד והשירה הם הרוויחו בכבוד את הזכות הזאת לדרוש עידוד בכל רגע נתון משאר הקהל - מה שאותו איש גדר עדיין לא הרוויח. הגיע הזמן שאלו שרוצים להוביל את העידוד בקהל יכירו בזה, ואני כותב את זה בשיא ההערכה כלפיהם, שהם צריכים להרוויח את המקום הזה בקרב הקהל הרחב ושעם כל הכבוד לעצם התפקוד שלהם ככאלו לא מכריח אותי או אף אוהד אחר להצטרף לזה. ממליץ במקום להתעסק בקהל שלא מעודד בזמן המשחק להמשיך ולעודד ובין המשחקים להגדיל את הגרעין שיושב שם ולהרוויח ביושר את היכולת לסחוב את הקהל הרחב אחריהם ולדרוש מאחרים לעודד ברגעים מסוימים במשחק.
התפקיד שלהם זה לגרום לקהל הרחב לרצות לעודד יותר חזק, לא לכעוס עליהם כשהם לא.אוהד כורסא כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:26איך אתה מצפה ממנו להגדיל את הגרעין שיושב שם?חתול במגפיים כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:00מצטרף אבל כן חשוב לומר שהיו לא פעם ולא פעמיים שהסתכלתי למעלה והאיש גדר, שאני בטוח שלא עשה את זה לפני ולכן אני מעריך אותו על להשתלב ולנסות לקחת אחריות על התפקיד הזה, היה עסוק בלצעוק על אנשים באולם לעודד. אני מעריך שזה ניסיון לחקות התנהגות של אנשי גדר של האולטראס, שאם נשים רגע בצד את הדיון של בעדם או נגדם, אם מבודדים את עניין העידוד והשירה הם הרוויחו בכבוד את הזכות הזאת לדרוש עידוד בכל רגע נתון משאר הקהל - מה שאותו איש גדר עדיין לא הרוויח. הגיע הזמן שאלו שרוצים להוביל את העידוד בקהל יכירו בזה, ואני כותב את זה בשיא ההערכה כלפיהם, שהם צריכים להרוויח את המקום הזה בקרב הקהל הרחב ושעם כל הכבוד לעצם התפקוד שלהם ככאלו לא מכריח אותי או אף אוהד אחר להצטרף לזה. ממליץ במקום להתעסק בקהל שלא מעודד בזמן המשחק להמשיך ולעודד ובין המשחקים להגדיל את הגרעין שיושב שם ולהרוויח ביושר את היכולת לסחוב את הקהל הרחב אחריהם ולדרוש מאחרים לעודד ברגעים מסוימים במשחק.
לא בא להצדיק את הצעקות שלו אבל אין לו כל כך הרבה ברירות. מדובר על צעירים שהרימו את הכפפה בשביל הקהל הרחב, והקהל הרחב צריך לשתף איתם פעולה אם הוא רוצה שתהיה אווירה ביתית כלשהי.
מה?red in blood כתב: ↑07 דצמבר 2025, 17:44התפקיד שלהם זה לגרום לקהל הרחב לרצות לעודד יותר חזק, לא לכעוס עליהם כשהם לא.אוהד כורסא כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:26איך אתה מצפה ממנו להגדיל את הגרעין שיושב שם?חתול במגפיים כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:00
מצטרף אבל כן חשוב לומר שהיו לא פעם ולא פעמיים שהסתכלתי למעלה והאיש גדר, שאני בטוח שלא עשה את זה לפני ולכן אני מעריך אותו על להשתלב ולנסות לקחת אחריות על התפקיד הזה, היה עסוק בלצעוק על אנשים באולם לעודד. אני מעריך שזה ניסיון לחקות התנהגות של אנשי גדר של האולטראס, שאם נשים רגע בצד את הדיון של בעדם או נגדם, אם מבודדים את עניין העידוד והשירה הם הרוויחו בכבוד את הזכות הזאת לדרוש עידוד בכל רגע נתון משאר הקהל - מה שאותו איש גדר עדיין לא הרוויח. הגיע הזמן שאלו שרוצים להוביל את העידוד בקהל יכירו בזה, ואני כותב את זה בשיא ההערכה כלפיהם, שהם צריכים להרוויח את המקום הזה בקרב הקהל הרחב ושעם כל הכבוד לעצם התפקוד שלהם ככאלו לא מכריח אותי או אף אוהד אחר להצטרף לזה. ממליץ במקום להתעסק בקהל שלא מעודד בזמן המשחק להמשיך ולעודד ובין המשחקים להגדיל את הגרעין שיושב שם ולהרוויח ביושר את היכולת לסחוב את הקהל הרחב אחריהם ולדרוש מאחרים לעודד ברגעים מסוימים במשחק.
לא בא להצדיק את הצעקות שלו אבל אין לו כל כך הרבה ברירות. מדובר על צעירים שהרימו את הכפפה בשביל הקהל הרחב, והקהל הרחב צריך לשתף איתם פעולה אם הוא רוצה שתהיה אווירה ביתית כלשהי.
להכניס לאווירה, לא לשבור אותה.
במחצית הראשונה זה היה יחסית טוב, אחרי זה כשהם עברו מקום זה ממש נבלע ברקע.
ליטרלי הפסיקו את השירה לצעוק על אנשים שהם לא עושים מה שהם אמורים והם צריכים לצעוק יותר. אנשים מסביבי התחילו לדבר על למה הוא כועס כל כל כך.קובי כתב: ↑07 דצמבר 2025, 17:50מה?red in blood כתב: ↑07 דצמבר 2025, 17:44התפקיד שלהם זה לגרום לקהל הרחב לרצות לעודד יותר חזק, לא לכעוס עליהם כשהם לא.אוהד כורסא כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:26
איך אתה מצפה ממנו להגדיל את הגרעין שיושב שם?
להכניס לאווירה, לא לשבור אותה.
במחצית הראשונה זה היה יחסית טוב, אחרי זה כשהם עברו מקום זה ממש נבלע ברקע.
מאיפה הקרצתם את השטות הזו?
לא כעס עליהם ולא נעלייים.
כשנמצאים ביציע למעלה ורוצים שאלו שלמטה ישמעו אותך אז מרימים את הקול.
אם יש מישהו הרגיש שכועסים/עצבנים עליו כנראה שיש לו בעיה עם ויסות חושי.
יום אחד...אולי אולי יום אחד אנשים יבינו באמת מי האנשים האלה שאלימות היא דרכם, ויבואו להתנצל על כל הפעמים שהתכחשו לכך.Adom500 כתב: ↑10 דצמבר 2025, 22:11 שמעו איזה שנאה בפוסט הזה שרק בחרנו להביע סולידריות עם האולטראס נגד המשטרה :
אנחנו כולה גוש עידוד שבוחר לא להפקיר את הקבוצה ודואג שיהיה עידוד, כמובן שלא מקבלים כסף מעופר בשביל לעודד ולא שפוטים של אף אחד. שונאים את האפליה של המשטרה כמו כולם.
לא אוהבים את המצב ואגיד אישית שאני מחכה כבר שהאולטראס יחזור כדי שאוכל לחזור ל״שער 7״!
השנאה שיש שם זה פשוט בושה בעיניי ותוצאה של פילוג והסתה במשך שנה. טפי.
איזה ייאוש עם ה"חברים ליציע" האלה. איזה תגובות רעילות של ילדים מוסטים בני 8 בלי חשיבה עצמאית עם פטרוניות על עידוד עלק "מי אתם אם אפשר לשאול" . שואל את עצמי מה הטעם בכלל לרצות שהם יחזרו ליציע אם זה היחס.Adom500 כתב: ↑10 דצמבר 2025, 22:11 שמעו איזה שנאה בפוסט הזה שרק בחרנו להביע סולידריות עם האולטראס נגד המשטרה :
אנחנו כולה גוש עידוד שבוחר לא להפקיר את הקבוצה ודואג שיהיה עידוד, כמובן שלא מקבלים כסף מעופר בשביל לעודד ולא שפוטים של אף אחד. שונאים את האפליה של המשטרה כמו כולם.
לא אוהבים את המצב ואגיד אישית שאני מחכה כבר שהאולטראס יחזור כדי שאוכל לחזור ל״שער 7״!
אין מצב שזה לא מתוכנן.Adom500 כתב: ↑10 דצמבר 2025, 22:11 שמעו איזה שנאה בפוסט הזה שרק בחרנו להביע סולידריות עם האולטראס נגד המשטרה :
לא באים.איש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 11:54 כל מי שמגיע למשחקים ומעודד עושה עבודת קודש.
ומי שהחליט לא להגיע למשחקים מוזמן להסביר לי איך זה מקדם את המטרה שלשמה הוא לא מגיע.
ומי שאין לו הסבר מוזמן להגיע למשחקים ולגרום לעידוד להיות יותר טוב.
ומי שאין לו הסבר ועדין לא מגיע למשחקים שם את האגו שלו מעל הפועל.
בכל מקרה כל מי שמעודד צריך להיות גאה בעצמו וכל הכבוד על הניסיון למלא את החסר.
אם רק תוכל בבקשה להמשיך מה קורה ברגע שעופר עוזב אני אשמח.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:05לא באים.איש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 11:54 כל מי שמגיע למשחקים ומעודד עושה עבודת קודש.
ומי שהחליט לא להגיע למשחקים מוזמן להסביר לי איך זה מקדם את המטרה שלשמה הוא לא מגיע.
האולטראס מספק אווירה.
אם הם לא באים- יד אליהו פחות אטרקטיבי, פחות אנשים באים, פחות כסף נכנס, פוגע בעופר, עופר עוזב.
על רגל אחת
לא הבנתייותם שירן הלא מקורי כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:05לא באים.איש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 11:54 כל מי שמגיע למשחקים ומעודד עושה עבודת קודש.
האולטראס מספק אווירה.
אם הם לא באים- יד אליהו פחות אטרקטיבי, פחות אנשים באים, פחות כסף נכנס, פוגע בעופר, עופר עוזב.
על רגל אחת
אתה מדבר על מהות המחאה ואני מדבר על הכיוון שלה.redead כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:25אם רק תוכל בבקשה להמשיך מה קורה ברגע שעופר עוזב אני אשמח.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:05לא באים.איש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 11:54 כל מי שמגיע למשחקים ומעודד עושה עבודת קודש.
האולטראס מספק אווירה.
על רגל אחת
מכיוון שאני דיי בטוח ששום איש עסקים רציני לא יקח קבוצה מקצוענית ויחזיר אותה לאולם של 3000 איש
מאוד מעניין אותי לדעת אם לטווח הרחוק אנשי האולטרס מתפללים לחזרתו של פול סטולס או שאפשר ברשותם להיות קבוצה תחרותית.
הוא הסביר לך איך אי ההגעה תורמת למטרה שלהם שהיא סילוקו של עופראיש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:26לא הבנתייותם שירן הלא מקורי כתב: ↑11 דצמבר 2025, 12:05לא באים.איש גדול כתב: ↑11 דצמבר 2025, 11:54 כל מי שמגיע למשחקים ומעודד עושה עבודת קודש.
האולטראס מספק אווירה.
על רגל אחת
מה הסברת לי עכשיו?
שאתה אוהד את האולטראס לפני שאתה אוהד הפועל?