ונדליזם בביתו של ניסנוב
לפי ONE כמה אוהדים שברו את השער וזרקו אבנים .
מה דעתכם על ההתנהגות הזאת?
מה דעתכם על ההתנהגות הזאת?
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1013 לייקים
על סמך מה החליטו שזה אוהדי הפועל? הגיעו עם חולצות מזהות או שרו שירים?
-
- קיבל.ה 954 לייקים
יש הוכחות?
ישר מאשימים את הדבר האמורפי שנקרא ״אוהדים״
קודם כל הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש נזק או שזה הכל בדיה
ואחרי זה, במידה ובאמת מישהו פגע בביתו, שיחקרו ויגעו למסקנות
long live the zapta
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
תראו איזה הבדל מטביב. ההוא ישר הלך על רימונים בחצר. אלה צנועים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Hapolo
- קיבל.ה 827 לייקים
מעשה מכוער,שעלול לפגוע בקבוצה..אבל ניסנוב תמים מאוד אם הוא חושב שלא יקרה דבר כזה ואף דברים גרועים יותר,בהתחשב בנישה שהוא נמצא בה וההתנהלות המבזה שלו כלפי מושא אהבתם של קבוצת אנשים שכוללת בתוכה את "מיטב האוכלוסיה"
רדיוס לבית"ר!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1180 לייקים
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
אם זה קרה - זה חמור.
אבל אני לא פוסל אפשרות שמדובר בידיעה שקרית כדי לזכות בנקודות בדעת הקהל.
אבל אני לא פוסל אפשרות שמדובר בידיעה שקרית כדי לזכות בנקודות בדעת הקהל.
לכו!
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אם שם המשפחה שלהם היה אשכנזי, לא היו זורקים להם אבנים...
קשקשנים !
יאללה עופו מהפועל
קשקשנים !
יאללה עופו מהפועל
-
- קיבל.ה 2014 לייקים
שרון. וזה מלמד שההפגנות הן לא לחינם.נייט כתב: ↑10 דצמבר 2020, 14:31 "בעוד ראשי מחאת האוהדים נגד הבעלים זעמו על ההתנהלות מול משה סיני ופיטוריו, והיו אמורים למחות מול ביתו של שרון ניסנוב בסביון אך ביטלו את הגעתם ודחו אותה לשישי, התבצעה הפעולה הנ"ל שגרמה להלם גדול במועדון. בלי קשר, מחר מתוכננים האוהדים להגיע לביתו של שרון ניסנוב, בזמן שזה כבר ישהה בדובאי לצורך פגישות עסקיות וינסה לקדם עניינים שקשורים למכירת המועדון וגיוס משקיעים וספונסרים."
מתוך ONE
מי לדעתכם ניסח את הפסקה - איציק או שרון?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- נשמה אדומה זקנה
- קיבל.ה 24 לייקים
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle/492030
מי שעשה, אם בכלל עשה, מעבר לעובדה שזו עבריינות אלימה, גרם נזק כבד לתדמית המועדון. אסור לעשות דברים כאלה, חד וחלק. אסור. להגיד עוד פעם? א-ס-ו-ר. חובה לגנות את המעשה. לא את "אוהדי הפועל תל אביב" באשר הם, כי מעשה כזה לא מייצג ולא יכול לייצג את אוהדי הפועל תל אביב. חובה לגנות כל חוליגניזם ואלימות.
מי שעשה, אם בכלל עשה, מעבר לעובדה שזו עבריינות אלימה, גרם נזק כבד לתדמית המועדון. אסור לעשות דברים כאלה, חד וחלק. אסור. להגיד עוד פעם? א-ס-ו-ר. חובה לגנות את המעשה. לא את "אוהדי הפועל תל אביב" באשר הם, כי מעשה כזה לא מייצג ולא יכול לייצג את אוהדי הפועל תל אביב. חובה לגנות כל חוליגניזם ואלימות.
יאללה הפועל, מלחמה, מלחמה, מלחמה!!!
- נשמה אדומה זקנה
- קיבל.ה 24 לייקים
-
- קיבל.ה 5992 לייקים
ההיכרות עם הנפשות הפועלות מלמדת שיש סיכוי מצוין שזה אכן קרה ויש סיכוי מצוין שזו המצאה גמורה.
אם זה קרה זו חרפה.
אם זה קרה זו חרפה.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
כשצנציפר כותב "בהפועל אישרו את הידיעה" זה אומר שהוא קיבל אותה כנראה מניסנוב עצמו.
לא הייתי ממהר להאמין לזה.
לא הייתי ממהר להאמין לזה.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
גם אם היה באמת מנסה להביא משקיעים מדובאי ( מעריך שהלך בעיקר לבלות) שום סיכוי שבעולם שחבורת הכלומניקים האלה יצליחו למכור נעליים, בטח שלא מועדון כדורגל. טביב לפחות ידע למכור, הם רק ממשיכים בווידוא הריגה מתמשך.נייט כתב: ↑10 דצמבר 2020, 14:31 "בעוד ראשי מחאת האוהדים נגד הבעלים זעמו על ההתנהלות מול משה סיני ופיטוריו, והיו אמורים למחות מול ביתו של שרון ניסנוב בסביון אך ביטלו את הגעתם ודחו אותה לשישי, התבצעה הפעולה הנ"ל שגרמה להלם גדול במועדון. בלי קשר, מחר מתוכננים האוהדים להגיע לביתו של שרון ניסנוב, בזמן שזה כבר ישהה בדובאי לצורך פגישות עסקיות וינסה לקדם עניינים שקשורים למכירת המועדון וגיוס משקיעים וספונסרים."
מתוך ONE
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
זה טביב all over again
זה נשמע מאוד מונפץ, אין להם מצלמות בבית? חוץ מהאמירה שלהם שאלו אוהדי הפועל אין לזה אפילו חצי ביסוס בכתבה עצמה
מאוד מקווה שאלו לא אוהדי הפועל, ואם כן זה טיפשות גמורה
זה נשמע מאוד מונפץ, אין להם מצלמות בבית? חוץ מהאמירה שלהם שאלו אוהדי הפועל אין לזה אפילו חצי ביסוס בכתבה עצמה
מאוד מקווה שאלו לא אוהדי הפועל, ואם כן זה טיפשות גמורה
- בז'רנו
- קיבל.ה 718 לייקים
אף אחד מהםנייט כתב: ↑10 דצמבר 2020, 14:31 "בעוד ראשי מחאת האוהדים נגד הבעלים זעמו על ההתנהלות מול משה סיני ופיטוריו, והיו אמורים למחות מול ביתו של שרון ניסנוב בסביון אך ביטלו את הגעתם ודחו אותה לשישי, התבצעה הפעולה הנ"ל שגרמה להלם גדול במועדון. בלי קשר, מחר מתוכננים האוהדים להגיע לביתו של שרון ניסנוב, בזמן שזה כבר ישהה בדובאי לצורך פגישות עסקיות וינסה לקדם עניינים שקשורים למכירת המועדון וגיוס משקיעים וספונסרים."
מתוך ONE
אין שגיאות כתיב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מעריך שאם הם ימכרו את הקבוצה זה לא יקרה יותר
-
- קיבל.ה 22 לייקים
תתנו בחינם כמו שהבטחתם וגם תחסכו כמה שקלים על ביטוח דירה.
״סבסטיאן סימרוטיץ׳ 3-0 להפועל ת״א, ערימת שחקנים אדומים מאושרת, הקהל שלהם מקפץ ביציע דגלים אדומים לבנים מתנופפים ימינה ושמאלה...״
- reDevil
נייט כתב: ↑10 דצמבר 2020, 14:31 "בעוד ראשי מחאת האוהדים נגד הבעלים זעמו על ההתנהלות מול משה סיני ופיטוריו, והיו אמורים למחות מול ביתו של שרון ניסנוב בסביון אך ביטלו את הגעתם ודחו אותה לשישי, התבצעה הפעולה הנ"ל שגרמה להלם גדול במועדון. בלי קשר, מחר מתוכננים האוהדים להגיע לביתו של שרון ניסנוב, בזמן שזה כבר ישהה בדובאי לצורך פגישות עסקיות וינסה לקדם עניינים שקשורים למכירת המועדון וגיוס משקיעים וספונסרים."
מתוך ONE
התנהגות מבישה אם זה אכן קרה.
למרות זאת, הודעות מהסוג הזה גורמות לי לפקפק באמון הידיעה. נראה שהניסנובים כתבו כאן כל אות. בוואן מצוין שממש עקרו לו את השער מהבית, יש תמונות שיוכיחו? אין מצלמות בסביבה? נשמע שלא קשה להביא תיעוד במידה וזה אכן קרה, לא?
מיותר בכלל להתייחס למשפט האחרון כאן בציטוט, שנועד להציג את הבעלים הצדיקים הגדולים עובדים בכל הכוח למצוא רוכש.
מאוד מקווה שלא אתבדה.
לא שכחתי את כל מה שאיתך עברתי
Firedevil בפורום הישן
Firedevil בפורום הישן
-
- קיבל.ה 1806 לייקים
הם מנסים למכור,אבל עוד מסר שקבלתי אתמול
עם האחים שלך כלום לא הולך , אנשים קטנים , הם כל כך להוטים לגזור קופון שאנשים פשוט נגעלים מהם ...טינופות
עם האחים שלך כלום לא הולך , אנשים קטנים , הם כל כך להוטים לגזור קופון שאנשים פשוט נגעלים מהם ...טינופות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
בדובאי מדברים בכלל בוכרית?chimpfive כתב: ↑10 דצמבר 2020, 15:16גם אם היה באמת מנסה להביא משקיעים מדובאי ( מעריך שהלך בעיקר לבלות) שום סיכוי שבעולם שחבורת הכלומניקים האלה יצליחו למכור נעליים, בטח שלא מועדון כדורגל. טביב לפחות ידע למכור, הם רק ממשיכים בווידוא הריגה מתמשך.נייט כתב: ↑10 דצמבר 2020, 14:31 "בעוד ראשי מחאת האוהדים נגד הבעלים זעמו על ההתנהלות מול משה סיני ופיטוריו, והיו אמורים למחות מול ביתו של שרון ניסנוב בסביון אך ביטלו את הגעתם ודחו אותה לשישי, התבצעה הפעולה הנ"ל שגרמה להלם גדול במועדון. בלי קשר, מחר מתוכננים האוהדים להגיע לביתו של שרון ניסנוב, בזמן שזה כבר ישהה בדובאי לצורך פגישות עסקיות וינסה לקדם עניינים שקשורים למכירת המועדון וגיוס משקיעים וספונסרים."
מתוך ONE
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
מי שפוגע בהפועל והורס אותה מביא את זה על עצמו
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2014 לייקים
לומדים מטביבי עד הסוף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
כמו שאני אומר תמיד - וידאו, או שלא היה.
יחד, רק יחד! 

כולכם יפי נפש. רק ככה הם יבינו. הם פוגעים לנו בקבוצה אז פוגעים להם ברכוש. עין תחת עין.
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
- נשמה אדומה זקנה
- קיבל.ה 24 לייקים
אין להפועל אוהדים חפים מפשע בכל מה שקשור לפעולות מעבר לחוק. אבל ידיעה ללא תמונות/ סרטונים/ לקיחת אחריות על המעשה צריכה להיענות בחשדנות שיא. במיוחד כשמדובר בטביב..אהה ניסנוב סליחה.
חנן, אתה גנן או ליצן?
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
מי שלח אותך לכתוב פה בפורום את כל מה שאתה כותב כאן? היועץ תקשורת של האחים ניסנוב?
אתה פה רק כדי לתת להם איזה קש להיאחז בו כשהם טוענים שאוהדי הפועל אלימים כלפיהם כי הם בוכרים?

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק חזרתי מההפגנה מול הבית שלו אבל אני היועץ תקשורת שלו.
יצור.
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
- teknoboy
- קיבל.ה 1839 לייקים
תשמע, אני מאוד רוצה להאמין לך, אז אני אזרום עם הטענה שלך שאתה לא שתול שלהם אלא סתם חמום מוח שלא שולט במקלדת שלו.סקורפיו כתב: ↑11 דצמבר 2020, 13:51חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק חזרתי מההפגנה מול הבית שלו אבל אני היועץ תקשורת שלו.
יצור.
אולי כדאי שתביא בחשבון שכשאתה קורא לפגוע בהם ומקלל אותם על רקע גזעני אתה פוגע בניסיון להיפטר מהם ובקהל של הפועל באופן כללי.
בגלל היציאות האלה שלך, כל מי שבא לו יכול תוך רגע להוציא לא רק אותך אלא גם אותי כמישהו שחושב שצריך לשרוף לניסנוב את הבית כי הם בוכרים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
teknoboy כתב: ↑11 דצמבר 2020, 13:55תשמע, אני מאוד רוצה להאמין לך, אז אני אזרום עם הטענה שלך שאתה לא שתול שלהם אלא סתם חמום מוח שלא שולט במקלדת שלו.
אולי כדאי שתביא בחשבון שכשאתה קורא לפגוע בהם ומקלל אותם על רקע גזעני אתה פוגע בניסיון להיפטר מהם ובקהל של הפועל באופן כללי.
בגלל היציאות האלה שלך, כל מי שבא לו יכול תוך רגע להוציא לא רק אותך אלא גם אותי כמישהו שחושב שצריך לשרוף לניסנוב את הבית כי הם בוכרים.
טרחן. סך הכל קראתי להם בוכרים. מי ישמע זה כמו שלי קוראים פרסי. קורא להם ככה מאז שהם הגיעו. ממש גם יש לי בעיה עם העדה שלהם... לא יודע כלום על הבוכרים אז מה אתה משחק אותה יפה נפש?
אני שתול שלהם ואתה יצור מהתחת. סגרנו?
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע