UH99
- Red Wolf
- קיבל.ה 1362 לייקים
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 448 לייקים
לא מצליח להבין נגד מי המחאה בעקבות פעילות המשטרה? בסוף המחאה היא נגד הקבוצה והשחקנים? לא חכם.
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 97 לייקים
המחאה זה לחיות במדינה דמוקרטית
הכדורגל והספורט זה המיקרוקוסמוס של מה שקורה פה
לא ייתכן שבשל חולצה לא יכניסו אוהדיםלמשחק כדורגל
אנחנו בדרך להיות אירן/צפון קוריאה
מי שלא רואה את זה עיוור
הכדורגל והספורט זה המיקרוקוסמוס של מה שקורה פה
לא ייתכן שבשל חולצה לא יכניסו אוהדיםלמשחק כדורגל
אנחנו בדרך להיות אירן/צפון קוריאה
מי שלא רואה את זה עיוור
-
אלון1
- קיבל.ה 250 לייקים
מוכן לתרום ולהתרים תמורת דגל פריסה כזה.
לא מבין איך אנשים ממשיכים להעלות את השאלה הזאת. בעקבות האקט שלהם הסיפור הזה מדובר בכל אמצעי תקשורת וזוכה להתייחסות מכל מיני גורמים( התאחדות, פוליטיקאים וכו'). אם הם היו נכנסים למשחק ומעודדים כאילו לא קרה כלום סביר להניח שהסיפור הזה גם היה עובר בשקט.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 דצמבר 2025, 22:01 לא מצליח להבין נגד מי המחאה בעקבות פעילות המשטרה? בסוף המחאה היא נגד הקבוצה והשחקנים? לא חכם.
- הפועל
- קיבל.ה 2080 לייקים
- יצירת קשר:
ההחרמה היום היתה מוצדקת ב200%
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1819 לייקים
יש לי כ״כ הרבה ביקורת על האולטראס, ואני ממש כועס על הרבה דברים שהם עושים, אבל אין בכלל ספק שהיום נשבר שיא הטמטום של משטרת ישראל ואני 100/100 עם האולטראס במקרה הזה. כל אחד שחושב אחרת פשוט שיכור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 06 דצמבר 2025, 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1520 לייקים
אתה חושב שמישהו היה מדבר על זה בלי המחאה? מישהו היה בכלל יודע שביזיון כזה קרה?הלוטוס הלבן כתב: ↑06 דצמבר 2025, 22:01 לא מצליח להבין נגד מי המחאה בעקבות פעילות המשטרה? בסוף המחאה היא נגד הקבוצה והשחקנים? לא חכם.
-
Niro
- קיבל.ה 1932 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2291 לייקים
אני בקשתי מהם סולידריות אין ספור פעמים והם שמו עלי זיןScofield כתב: ↑06 דצמבר 2025, 20:23גם אם אתה ממש בז לארגון לא תמיד צריך לחפש בכוח איפה לצאת נגדו.
היום הוצאו מהיציע אנשים שאין בינם לבין הארגון שום קשר מעבר לזה שהם קנו חולצה של הארגון ולבשו אותה למשחק.
להם לא מגיעה סולידריות? או שבגלל שהאולטראס שאתה שונא הוא זה שקרא לסולידריות הזו אז אתה אוטומטית נגד?
אז עכשיו כשהם יחפשו ממני סולידריות הם יקבלו את אותו יחס
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1053 לייקים
טוב רשמית המשטרה עושה מה שהיא רוצה
לא חושב שיש שופט בישראל שיצדיק את הפעולות היום
לא חושב שיש שופט בישראל שיצדיק את הפעולות היום
long live the zapta
-
Xavi
- קיבל.ה 1369 לייקים
האם ניתן לפנות לאופא בנוגע להתערבות פוליטית בספורט?
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 382 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 2080 לייקים
- יצירת קשר:
אין ספק האולטראס חלשים מאד בסולידריות.
אבל הסיפור הזה הרבה יותר גדול מענייני סולידריות ואולטראס.
-
בני12
- קיבל.ה 2291 לייקים
אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
כל הבלאגן הזה עושה טוב לשני הצדדים והם מטפחים אותו באדיקות.
הייתי אולי יכול לחשוב שרק המשטרה הפוליטית אשמה והיא מחפשת את האולטראס עד שבא הכדורסל והוכיח שזה קשקוש.
אותם שוטרים, אותם קצינים ומשום מה ההתנהלות שונה לגמרי.
יכול לשער למה?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 307 לייקים
יכול להגיד לך ממידע שהמשטרה מחפשת את אוהדי הפועלבני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
הייתי אולי יכול לחשוב שרק המשטרה הפוליטית אשמה והיא מחפשת את האולטראס עד שבא הכדורסל והוכיח שזה קשקוש.
יכול לשער למה?
האולטראס לא מלאכים וכנראה ידעו מראש שהחולצות הולכות ליצר בלאגן.
למשטרה אין סמכות בכלל לאכוף דבר כזה כי זה ממש לא דמוקרטי - מצד שני, האולטראס שוב פעם מפריעים לקבוצה לרוץ בגלל המלחמות הבלתי פוסקות שלהם עם המשטרה וכמובן אנחנו הנורמליים באמצע של כל החרא הזה
זה נבלה וזה טרפה
-
בני12
- קיבל.ה 2291 לייקים
והחיפושים האלה נפסקים בדיוק כשהפועל כדורסל משחקת?RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 01:00יכול להגיד לך ממידע שהמשטרה מחפשת את אוהדי הפועלבני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
למשטרה אין סמכות בכלל לאכוף דבר כזה כי זה ממש לא דמוקרטי - מצד שני, האולטראס שוב פעם מפריעים לקבוצה לרוץ בגלל המלחמות הבלתי פוסקות שלהם עם המשטרה וכמובן אנחנו הנורמליים באמצע של כל החרא הזה
זה נבלה וזה טרפה
מוציאים את השוטרים לחופש ומביאים מחליפים?
- red in blood
- קיבל.ה 554 לייקים
והיום בכדורסל מנעו מאוהד להכניס חולצה של FCK BNGVRבני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 01:24והחיפושים האלה נפסקים בדיוק כשהפועל כדורסל משחקת?RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 01:00יכול להגיד לך ממידע שהמשטרה מחפשת את אוהדי הפועלבני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42
אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
זה נבלה וזה טרפה
מוציאים את השוטרים לחופש ומביאים מחליפים?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
אלון1
- קיבל.ה 250 לייקים
איך בן גביר אמר בזמנו.הגענו לסמל המכונית של רבין.נגיע גם לרבין.
לא ימשיך מה זה אני רוצה לרשום ולאחל.
לא ימשיך מה זה אני רוצה לרשום ולאחל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1098 לייקים
ראשית יש כמה וכמה סיפורים של אוהדים נורמלים ורגילים לגמרי, שלא הורשו להכנס למגרשים (למשל בנתניה) עם חולצה של ראשי תיבות פאק בן גביר באנגלית.בני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
זה שתכתוב משהו בפאתוס לא אומר שהוא נכון .
לגבי מערכת היחסים הפרודוקטיבית בין האולטראס למשטרה זווית פילוסופית מעניינת. מזכיר את ״חמאס הוא נכס״.
תן לי לספק לי זווית אחרת שמבוססת
על עדות ששמעתי.
אם שוטרים נכנסים למגרש וזורקים בחור צעיר בן 16 שישב שם בלי לעשות כלום חוץ מללבוש חולצה שקנה בחנות הארגון ששמה איקס על סמל משטרה במדינה דמוקרטית.
ונגיד שיש עוד 50 אוהדים כמוהו שנזרקו.
אז אתה בעיניי מפקיר את אותם אנשים נורמליים שקנו חולצה במדינה דמוקרטית.
מה שקורה זה שאתה משתמש באולטראס והסלידה שלך מהם כדי להלבין את זה שבחרת לא להיות סולידרי.
אבל הבעיה שלך זה שלא מדובר על סולידריות כלפי הארגון. אלא יותר כלפי אותו בחור בן 16 ובאופן כללי סולידריות של אזרח אוהד הפועל שרואה עוול.
אתה מדבר כאילו הארגון החרים כי לא הכניסו תופים וציפו ממך לא להכנס.
זה לא ממש מדויק לצערך.
אתה חי במדינה שבה שלט של יישרפו חזירים האדומים עם סמל הפועל , עיתונאי באוזני דמבו ופצ״רית עם צעיף חמאס נכנסים ליציע וחולצה כזו לא.
אתה חי במדינה שבחור רגיל כמוני כמוך צועק למשטרה אפסים ונעצר.
ואז אתה בא ואומר שזה לא פוליטי?
מעדיף את האולטראס שאני סולד מהם פי 10 על אנשים כמוך שמרוב שנאה כלפיהם לא קולטים את התמונה הגדולה.
הכדורסל לא קשור בשיט להתנהלות המשטרה וזה לא ענייני מה אתה מצפה ממשטרה פוליטית שתבוא למישהו עם חולצה אדומה באולם ותשים לו מכות, מה אתה מוכיח פה? הכדורסל זו הדרך שלך לפרשן את הארגון ולתמוך במשטרה פוליטית.
והנה בדיוק ראיתי כתבה שהחרימו פאק בן גביר בכדורסל. אדם בא עם חולצה ולא נכנס
אתה צריך להתבייש.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 07 דצמבר 2025, 08:14, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
אלון1
- קיבל.ה 250 לייקים
מבצע "אדום בוהק" עשרות אוהדי הפועל נעצרו היום בעקבות השלכת הרימונים בדרבי.
- Mr.china
- קיבל.ה 241 לייקים
לפי ONE:
"היחידה המרכזית של מחוז ת"א עצרה הבוקר 18 חשודים, המעורבים לכאורה בהשלכת רימוני עשן תקניים של צה"ל, שהובילו לפציעתם של עשרות אוהדים ושוטרים במהלך ההיערכות למשחק הדרבי התל אביבי שלא התקיים"
נשמע שהיה שם ממש אירוע רב נפגעים ברמה של פיגוע.
"היחידה המרכזית של מחוז ת"א עצרה הבוקר 18 חשודים, המעורבים לכאורה בהשלכת רימוני עשן תקניים של צה"ל, שהובילו לפציעתם של עשרות אוהדים ושוטרים במהלך ההיערכות למשחק הדרבי התל אביבי שלא התקיים"
נשמע שהיה שם ממש אירוע רב נפגעים ברמה של פיגוע.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1098 לייקים
למה עשרות מאות
אני גם אוהב את השימוש בצה״ל כדי להראות שמדובר בפירוטכניקה ברמת החומרה הגבוהה ביותר
אם זה צה״ל בטח מדובר בנשק מתוחכם
בכל זאת!
- Carajo
- קיבל.ה 408 לייקים
כמה מקרי גם שכמה שעות אחרי שהמשטרה עושה טעות וחוטפת אש מלא מעט כיוונים, פתאום יש גל מעצרים לילי ומראה שהיא ״עושה את עבודתה״.
-
amorphis
- קיבל.ה 217 לייקים
הפועל סומנה פוליטית בידי שר אוהד בית''ר ,שבעזרת נציג שהצליח לקחת לנו כבר בין 2-8 נקודות העונה( ההבדל ביננו לבית"ר בטבלה) הם יעשו הכל כדי לייצר פרובוקציות נגד האוהדים ולגרור את האולטראס למעשים שייקחו לנו עוד נקודות העונה. אני מקווה מאד שהאולטראס רואים את המלכודת הזו.. באופן הזוי דווקא בעונה הכי מוצלחת ב15 שנים האחרונות, אם המצב ימשיך ככה אפשר עוד לרדת ליגה.
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1053 לייקים
האולטראס לצערי צריכים להבין שאין פה דמוקרטיה
תבחרו את הקרבות שלכם נכון, יהיה זמן לכל דבר
בנתיים צריכים להתכונן היטב ולשחק את המשחק שלהם, צריכים בכל אינטראקציה עם המשטרה כולם להוציא פלאפונים ולצלם, צריכים לגייס כספים למלחמה משפטית מולם וצריכים בעיקר להיזהר כי מחפשים אותנו, וכן, זה אותנו זה לא רק את האולטראס או את רק מי שבאמת עובר על החוק
בנתיים צריכים להתכונן היטב ולשחק את המשחק שלהם, צריכים בכל אינטראקציה עם המשטרה כולם להוציא פלאפונים ולצלם, צריכים לגייס כספים למלחמה משפטית מולם וצריכים בעיקר להיזהר כי מחפשים אותנו, וכן, זה אותנו זה לא רק את האולטראס או את רק מי שבאמת עובר על החוק
long live the zapta
-
dino
- קיבל.ה 2967 לייקים
ויש כאלו של הפועל שמצביעים לדרעק הסוציופת חולה הזה.amorphis כתב: ↑07 דצמבר 2025, 08:25 הפועל סומנה פוליטית בידי שר אוהד בית''ר ,שבעזרת נציג שהצליח לקחת לנו כבר בין 2-8 נקודות העונה( ההבדל ביננו לבית"ר בטבלה) הם יעשו הכל כדי לייצר פרובוקציות נגד האוהדים ולגרור את האולטראס למעשים שייקחו לנו עוד נקודות העונה. אני מקווה מאד שהאולטראס רואים את המלכודת הזו.. באופן הזוי דווקא בעונה הכי מוצלחת ב15 שנים האחרונות, אם המצב ימשיך ככה אפשר עוד לרדת ליגה.
-
dino
- קיבל.ה 2967 לייקים
ס5
כעת מתארגנים גם האוהדים לבחון את האפשרויות העומדות לרשותם מבחינה משפטית כשהם כבר חברו לעורך דין מומחה בתחום זכויות אדם ונראה כי הם לא מתכוונים לוותר ולעבור לסדר היום
a few years later
אתם זוכרים שפעם היה דבר כזה זכויות אדם בישראל?
עכשיו היא מבודדת ומדינת הלכה. המדינה ההיא הלכה ויש מדינת הלכה.
תודה לכל אוהדי הפועל ששיתפו פעולה.
כעת מתארגנים גם האוהדים לבחון את האפשרויות העומדות לרשותם מבחינה משפטית כשהם כבר חברו לעורך דין מומחה בתחום זכויות אדם ונראה כי הם לא מתכוונים לוותר ולעבור לסדר היום
a few years later
אתם זוכרים שפעם היה דבר כזה זכויות אדם בישראל?
עכשיו היא מבודדת ומדינת הלכה. המדינה ההיא הלכה ויש מדינת הלכה.
תודה לכל אוהדי הפועל ששיתפו פעולה.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 307 לייקים
האולטראס צריכים להפסיק עם המלחמות שלהם עם כל העולם ולבוא לעודדGiovanni Giorgio כתב: ↑07 דצמבר 2025, 08:33 האולטראס לצערי צריכים להבין שאין פה דמוקרטיה
מה זה עוזר לנו שהם צודקים? מה זה נותן לנו שכל כמה משחקים אנחנו מתעסקים עם זה? די חלאס תנו לראות כדורגל שחררו אותנו מהמלחמות האלה
-
El dudernio
- קיבל.ה 1820 לייקים
אתמול במגרש ראיתי אןהדים בני 70 שהם אנטי אוחטראס מקללים את המשטרה....צ'ימבויקה כתב: ↑07 דצמבר 2025, 07:45ראשית יש כמה וכמה סיפורים של אוהדים נורמלים ורגילים לגמרי, שלא הורשו להכנס למגרשים (למשל בנתניה) עם חולצה של ראשי תיבות פאק בן גביר באנגלית.בני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
זה שתכתוב משהו בפאתוס לא אומר שהוא נכון .
לגבי מערכת היחסים הפרודוקטיבית בין האולטראס למשטרה זווית פילוסופית מעניינת. מזכיר את ״חמאס הוא נכס״.
תן לי לספק לי זווית אחרת שמבוססת
על עדות ששמעתי.
אם שוטרים נכנסים למגרש וזורקים בחור צעיר בן 16 שישב שם בלי לעשות כלום חוץ מללבוש חולצה שקנה בחנות הארגון ששמה איקס על סמל משטרה במדינה דמוקרטית.
ונגיד שיש עוד 50 אוהדים כמוהו שנזרקו.
אז אתה בעיניי מפקיר את אותם אנשים נורמליים שקנו חולצה במדינה דמוקרטית.
מה שקורה זה שאתה משתמש באולטראס והסלידה שלך מהם כדי להלבין את זה שבחרת לא להיות סולידרי.
אבל הבעיה שלך זה שלא מדובר על סולידריות כלפי הארגון. אלא יותר כלפי אותו בחור בן 16 ובאופן כללי סולידריות של אזרח אוהד הפועל שרואה עוול.
אתה מדבר כאילו הארגון החרים כי לא הכניסו תופים וציפו ממך לא להכנס.
זה לא ממש מדויק לצערך.
אתה חי במדינה שבה שלט של יישרפו חזירים האדומים עם סמל הפועל , עיתונאי באוזני דמבו ופצ״רית עם צעיף חמאס נכנסים ליציע וחולצה כזו לא.
אתה חי במדינה שבחור רגיל כמוני כמוך צועק למשטרה אפסים ונעצר.
ואז אתה בא ואומר שזה לא פוליטי?
מעדיף את האולטראס שאני סולד מהם פי 10 על אנשים כמוך שמרוב שנאה כלפיהם לא קולטים את התמונה הגדולה.
הכדורסל לא קשור בשיט להתנהלות המשטרה וזה לא ענייני מה אתה מצפה ממשטרה פוליטית שתבוא למישהו עם חולצה אדומה באולם ותשים לו מכות, מה אתה מוכיח פה? הכדורסל זו הדרך שלך לפרשן את הארגון ולתמוך במשטרה פוליטית.
והנה בדיוק ראיתי כתבה שהחרימו פאק בן גביר בכדורסל. אדם בא עם חולצה ולא נכנס
אתה צריך להתבייש.
בדרך הביתנ יש איתי אחד כזה שמנוי ל8 כסף והוא התחיל לשיר בגנותה...
יש הרבה דברים והרבה דרכים לנרטות סולידריות.... כאשר אתה מבקש מאדם להקריב מעצמו בידיעה ברורה שמי שאתה מקריב למענו שם עליך זין ואתה לא מעניין אותו אז יש פה בעיה.
שלא תבין לא נכון, אני, בני 12 ועןד הרבה אחרים מוכנים לעמוד מנגד... האמת היא שכבר עמדנו לא פעם. הבעיה היא שתמיד מבקשים מאיתנו את התמיכה אבל כשאנחנו מבקשים התשובות הם זה שער 5, ככה זה אולורטס בכל העולם וכו'...
אז פאק בנגביר... משטרה זונה ואתם לא תחכנו אותנו.... כולכם.
ועןד משהו, אולטרטס בכל העולם עושים פעולות גם מחוץ למגרש, כהגדרה אולוראס זה אירגון חתרני שמתנגד למשטר. UH99 בדיוק במצב הזה, יהיה טוב אם הוא יפצל את הפעילות ל 2, בתוך המגרש, עידוד וכו', ומחוץ למגרש מהומות והפגנות.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 07 דצמבר 2025, 08:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
במקום חרם היה צריך לקלל את המשטרה כל המשחק. ובמשחק הבא כולם צריכים לבוא עם החולצה הזו. שיעצרו 15 אלף איש
-
אלון1
- קיבל.ה 250 לייקים
צריך לעשות לבן גביר טביב
לפגוע בכל דרך חוקית אפשרית
למרר לו בחיים
איש עלוב מסכן תחזור לזרוק אבנים ביהודה שומרון
חאלד משעל היהודי
לפגוע בכל דרך חוקית אפשרית
למרר לו בחיים
איש עלוב מסכן תחזור לזרוק אבנים ביהודה שומרון
חאלד משעל היהודי
- הפועל
- קיבל.ה 2080 לייקים
- יצירת קשר:
מן הסתם בכדורסל האולטראס לא באים אז אין מי שיאתגר את המשטרה.בני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
זה לא משנה לנקודה שמטרה שעוצרת אנשים בגלל חולצה שלא מוצאת חן בעיניהם זה קטסטרופה.
זה הרבה מעבר לענייני אולטראס ומשטרה כאמור.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 307 לייקים
כל המחאות האלה רק פוגעות בקבוצה והמועדון
יש הרבה אמת מאחורי מה שכולם אומרים ואני יודע את זה ממקור ראשון
שילחמו אחד בשני מחוץ למגרש בבקשה אל תביאו את זה לבפנים תנו להנות מכדורגל
-
El dudernio
- קיבל.ה 1820 לייקים
אני לא בא להגן על המשטרה אבל למה מישהו אמור לאתגר אותה באירוע ספורט? יש מצב שזה שורש הבעיה?הפועל כתב: ↑07 דצמבר 2025, 08:46מן הסתם בכדורסל האולטראס לא באים אז אין מי שיאתגר את המשטרה.בני12 כתב: ↑07 דצמבר 2025, 00:42אני חושב שהסולידריות האמיתית היא בין האולטראס והמשטרה.
יכול לשער למה?
זה לא משנה לנקודה שמטרה שעוצרת אנשים בגלל חולצה שלא מוצאת חן בעיניהם זה קטסטרופה.
זה הרבה מעבר לענייני אולטראס ומשטרה כאמור.
-
amorphis
- קיבל.ה 217 לייקים
מסכים שלמרות שאנחנו צודקים, צריך לשים לב לא לגרור את המועדון למערבולת הזו. בטח לא עכשיו שיש סוף סוף בעלים שמשקיע כסף.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1362 לייקים
המשטרה פרסמה שהיא עצרה 18 אוהדים בחשד לזריקת רימוני העשן בדרבי
מקווה שאלו באמת הם, ושבתי המשפט יטפלו בהם כמו שצריך
אבל לדעתי חצי מהם לא קשורים ואלה שכן יקבלו חודשיים הרחקה מהמגרשים וקנס של 250 שח
מקווה שאלו באמת הם, ושבתי המשפט יטפלו בהם כמו שצריך
אבל לדעתי חצי מהם לא קשורים ואלה שכן יקבלו חודשיים הרחקה מהמגרשים וקנס של 250 שח
-
ואן גוך
- קיבל.ה 253 לייקים
לא יודע, אבל יש לי תחושה שזה שטויות והם סתם פרסמו את זה אחרי מה שקרה אתמול כדי להוריד קצת את האש ממה שקרה ולחזור לנרטיב של ״אוהדי הפועל פושעים ומסוכנים״.