עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2094 לייקים

אוהד כורסא כתב: 03 דצמבר 2025, 13:49
רדנקו כתב: 03 דצמבר 2025, 13:25
אוהד כורסא כתב: 03 דצמבר 2025, 08:06
50 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?
אני חושב ששמונים זה רק למילואימניק.
אבל בהגדרה - כשיש לך 3000 מקומות למלא - אלה מחירים הגיוניים לגמרי.
כשיש לך 10000 מקומות, הגיוני ונכון יותר לדעתי למכור הרבה יותר כרטיסים במחיר נמוך כי מה לעשות - זה לא משחק נגד אחת משתי הגדולות ולכן הוא פחות אטרקציה - ואני אומר שוב מה שאמרתי בעבר - תגרום לאנשים לבוא למשחקים האלה במחיר נמוך והם יהפכו למנויים בעתיד. זו הגישה שלי.
80 זה דרך מנוי.
מצד שני, זה חתיכת אפקט מצנן לקנות מנוי לעונה הבאה אם בפועל מחירים הכרטיסים נמוכים יותר פר משחק מאשר מנוי. אני ממש התלבטתי אם לקנות מנוי מהסיבה הזו ומכך שלצערי אני לא מצליח להגיע לכל המשחקים.
אם אתה לא מצליח להגיע לכל המשחקים זה מובן.
אחרת נראה לי שזה יותר נוח - המקום שלך מובטח ולא צריך לחפש מקום נוח.
ושוב - זה הכל שאלה של הקבוצה מולה משחקים.
ברגע שיש לך מנוי משולב, אז הסיפור משתנה לגמרי.
Red_man
קיבל.ה  1956 לייקים

מקבל פוש שעופר מתראיין באולפן היורוליג וישר הדופק עולה לי ונהיה לי חם בכל הגוף
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1439 לייקים

ואם גם הקשבת לו אז הדופק שלך צריך להמשיך להיות גבוה. מדכא.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Niro
קיבל.ה  2196 לייקים

its-sick כתב: 04 דצמבר 2025, 20:44 ואם גם הקשבת לו אז הדופק שלך צריך להמשיך להיות גבוה. מדכא.
מה אמר?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4485 לייקים

Niro כתב:
its-sick כתב: 04 דצמבר 2025, 20:44 ואם גם הקשבת לו אז הדופק שלך צריך להמשיך להיות גבוה. מדכא.
מה אמר?
ממשיך להגיד גם עכשיו , מדכא?? תמונה רק דברים טובים, לוקח צעד אחורה מהפועל לטובת ניהול נופר ,ממשיך להסתכל קדימה, רואה הכל בגדול, זכינו אחושרמוטה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1439 לייקים

אותי מדכא שאמר שאין לו אוויר להמשיך לבד, ובגלל זה מביא משקיעים אחרים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
Red_man
קיבל.ה  1956 לייקים

למען הבריאות הנפשית שלי אני לא מקשיב לראיונות שלו. אני גם פה וברשתות החברתיות משתדל הרבה זמן שלא נכנס לדיונים על עופר. אני משתדל להתמקד בעיקר בדיונים מקצועיים שקשורים למשחקי הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4485 לייקים

its-sick כתב:אותי מדכא שאמר שאין לו אוויר להמשיך לבד, ובגלל זה מביא משקיעים אחרים.
המשקיעים האלה זה הדבר הכי טוב שהקבוצה יכלה לקוות אי פעם , הוא לא יכול להתעסק רק בהפועל כל החיים, זה לא מתן אדלסון שקיבל כסף מאבא, זה בנאדם שבנה ובונה את עצמו לבד

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1439 לייקים

המשקיעים האלה למעשה שמים גבול עליון למה שעופר יכול לשים שנה הבאה
הם צריכים להסכים לגובה השקעות הבעלים
מה שנפלא השנה זה שהתקציב לא מוגבל
لا إله
Red_man
קיבל.ה  1956 לייקים

its-sick כתב: 04 דצמבר 2025, 20:52 אותי מדכא שאמר שאין לו אוויר להמשיך לבד, ובגלל זה מביא משקיעים אחרים.
מה אמר? דווקא זה שנכנסו משקיעים מרגיע אותי ומרחיק אותנו לדעתי מתרחיש האימים של עופר הולך, משאיר אדמה חרוכה והקבוצה מתפרקת. בלי קשר הוא מנכל נופר ויש לו דרייב אדיר להצליח שם עם חבילת השכר הפסיכית שאושרה לו.
בלי קשר עופר לא עשיר כמו אדלסון ולא כמו ספרא או מיץ׳. הוא איש עשיר מאוד אבל זה לא בור ללא תחתית כמוהם.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 04 דצמבר 2025, 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1439 לייקים

ריבוי בעלים זה מה שהפיל השנה את החלאות הצהובות. מספיק שאחד הבעלים מתקשה להזרים כסף, זה מגביל את כולם
لا إله
Red_man
קיבל.ה  1956 לייקים

its-sick כתב: 04 דצמבר 2025, 20:56 ריבוי בעלים זה מה שהפיל השנה את החלאות הצהובות. מספיק שאחד הבעלים מתקשה להזרים כסף, זה מגביל את כולם
הוא עדיין בעל השליטה (כרגע מבוצר) שם אין בעל שליטה והפדרמנים ורקנאטי מחזיקים באותם אחוזים זה די מגביל אותם.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1320 לייקים

עופר לוקח צעד אחורה, יהיה דילול בסגל, הוא לא מתערב בקבוצה או בנושאים מקצועיים, הקבוצה ייצרה הכנסות של 100 מיליון ???
זה מה שאני זוכר מהריאיון איתו
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1439 לייקים

בעל השליטה לא יכול לחייב משקיעים אחרים להזרים כסף. ואם רק הוא מזרים זה בעייתי בגלל אחוזי הבעלות.
لا إله
Red_man
קיבל.ה  1956 לייקים

אני לא יודע מה ההסכמים בינהם קובעים. עופר לא יכל להמשיך לבד לנצח בסכומים כאלה זה היה ברור כשמש. בינתיים האיש הוכיח שהוא יודע לאן הוא הולך והצעיד את המועדון (מקצועית) הכי גבוהה שהיה אי פעם.
Charlie
קיבל.ה  1137 לייקים

its-sick כתב:ריבוי בעלים זה מה שהפיל השנה את החלאות הצהובות. מספיק שאחד הבעלים מתקשה להזרים כסף, זה מגביל את כולם
מי יתקשה? גילי רענן ששווה מאות מיליוני שקלים הוא ה"עני" בחבורה. לדעתי רפופורט ייכנס עד סוף העונה. בסופו של דבר יהיה דירקטוריון של מיליארדרים, לא כאלה שקשה להם לשלם וכמובן שבלי מלחמה, ועם קבוצת צמרת ביורוליג ניתן יהיה להביא זרים בפחות כסף כשמנגד ההכנסות יעלו עם חזרת הכדורסל לישראל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  642 לייקים

הוקיץ' כתב: 03 דצמבר 2025, 10:28
Scofield כתב: 03 דצמבר 2025, 09:55
Spiderman כתב: 03 דצמבר 2025, 08:42
צודק. צריך להכניס חינם כמו באוסישקין.
אתה לא בא לראות העמק, אתה בא לראות הפועל. על זה אתה משלם.
שמע זה מדהים.
אבל הקהל לא בא!!! כבר שנתיים. אבל אין (!!!) מי שישלם. האולם יותר מחצי ריק במשחקים הקטנים וזה בעדינות.
אפשר למשוך יותר אנשים עם מחירים יותר אטרקטיביים ולהגיע +/- לאותה הכנסה אבל נמשיך עם ראש בקיר כי זה הקו שהחלטנו עליו ולא זזים. כי אתה "בא לראות הפועל"
אחלה צחי רייכטנשטיין שמבין באוהדי ספורט והפועל בפרט!
מזמן הרמתי ידיים. נראה שהם לא רוצים בכלל שתגיע זה אפילו לא מעניין אותם.
מחלקים הזמנות על ימין ועל שמאל ומוכרים לקהל שלהם כרטיסים במחירים הזויים כשאין בכלל ביקוש במקום לנסות להחיות את המוצר.
האולם יותר מחצי ריק כי אין למשחקים האלה ביקוש. זה נכון תמיד, גם אצל ירושלים וגם אצל מכבי.
גם אם תמכור כרטיסים למשחקים האלה ב-50 שקל אתה לא תביא 6000 אוהדים בחיים.
ואני מסכים שאין שום היגיון בצורה שבה הפועל מתנהלת, אבל כדאי גם להכיר במציאות.
בגדול אני חושב שכולם מסכימים שמחירי הכרטיסים וזמינותם משפיעים על כמות הקהל, וגם על זה שלמשחקים קטנים יש תקרה מסויימת גם עם מחיר טוב.

זה משאיר 2 שאלות שההנהלה צריכה לשאול את עצמה לפני כל משחק:
1- מה המחיר, שביחד עם העובדות שאמרנו קודם, ימקסם את ההכנסות מהמשחק?
2- כמה מוכנים להפסיד מההכנסות מהמשחק כדי להביא יותר קהל למשחק הזה?

אין תשובה נכונה אחת וזה משתנה ממקרה למקרה, אבל הדבר המתסכל זה שמרגיש שלא חושבים על זה בכלל, והולכים אוטומטית עם הראש בקיר.
המועדון חייב מישהו שמתעסק בזה במשרה מלאה - בכל נושא הכרטיסים, המחירים, המדיניות שלהם וכו׳. לא מישהו שזה חלק מהתפקיד שלו, אלא מישהו שבזה הוא מתעסק, את זה הוא חוקר, את זה הוא עובד לשפר, ועל זה הוא נמדד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2123 לייקים
יצירת קשר:

"זו החלטה של הקהל אם הוא רוצה להתחבר לקבוצה או להישאר בבית"
עופר סיכם יפה את גישתו לנושא
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3888 לייקים

הפועל כתב: 05 דצמבר 2025, 06:51 "זו החלטה של הקהל אם הוא רוצה להתחבר לקבוצה או להישאר בבית"
ו...?
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

7even כתב: 05 דצמבר 2025, 06:59
הפועל כתב: 05 דצמבר 2025, 06:51 "זו החלטה של הקהל אם הוא רוצה להתחבר לקבוצה או להישאר בבית"
ו...?
זה תמיד החלטה של הקהל...

עופר ציטיאט דיבר על זה בפרק האחרון של בואו נתמרמר דווקא בהקשר של מכבי רגח וגולדהאר. האוהד הפשוט זה שבקושי יכול להרשות לעצמו את המנוי לשער הזול לא מענין בעלים כאלו.

זה לא שהם לא רוצים אותם ביציע ומעודדים, אבל יש שלב מסויים שהם יותר חפצים בהגדלת הכנסות מאשר בדגל המתנופף. השלב הזה מגיע כאשר יש יותר ביקוש מכרטיסים, אצל הפועל זה היה כמעט מהרגע הראשון בדרייב אין. אצל מכבי זה מתחיל עכשיו... בשלב הזה יש אוהדים שמרגישים שדוחפים אותם החוצה שמעדיפים אנשים אחרים על פניהם ביציע. זה בעצם העניין להבנתי עם הכרטיסים הבודדים וכו'.... המטרה היא לא בהכרח למכור כרטיסים אלא לדאוג שהמנויּים שעופר חפץ ביקרם (מוכנות להשקיע מעל x כסף בקבוצה מידי שנה) יתוגמלו.
אדום ותיק
קיבל.ה  1070 לייקים

מתפלא לע הנהלת הכדורסל, שלא מנסה למנף את המשחק בבלומפילד בשבת להביא יותר צופים למשחק ביד אליהו (כן כך קוראים להיכל הזה למרות ההתחזות...).
הכדורגל יסתיים באזור 1730. הכדורסל מתחיל ב 1900. ממש מתבקש לנסות מהלך שאולי יביא עוד כמה מאות צופים להיכל.
תארגנו מכירה של כרטיסים בודדים ב 50 שח. כולל אוטובוסים ליד אליהו.
תפתחו במסע פירסום. תעזרו בכריזה בבלומפילד.
תצאו מהשנטי!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

אדום ותיק כתב: 05 דצמבר 2025, 11:52 מתפלא לע הנהלת הכדורסל, שלא מנסה למנף את המשחק בבלומפילד בשבת להביא יותר צופים למשחק ביד אליהו (כן כך קוראים להיכל הזה למרות ההתחזות...).
הכדורגל יסתיים באזור 1730. הכדורסל מתחיל ב 1900. ממש מתבקש לנסות מהלך שאולי יביא עוד כמה מאות צופים להיכל.
תארגנו מכירה של כרטיסים בודדים ב 50 שח. כולל אוטובוסים ליד אליהו.
תפתחו במסע פירסום. תעזרו בכריזה בבלומפילד.
תצאו מהשנטי!
זה לא שנטי זאת תפיסה מערכתית שאומרת שהפועל סל זה מוצר פרמיום....

ועל מוצרי פרמיום משלמים הרבה כסף, אין מבצעי 1+1 או חבר מביא חבר.
אם אתה רוצה כרטיסים ב 50 שקל לך תראה את הפועל העמק
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

red in blood כתב: 05 דצמבר 2025, 01:15
Scofield כתב: 03 דצמבר 2025, 09:55

שמע זה מדהים.
אבל הקהל לא בא!!! כבר שנתיים. אבל אין (!!!) מי שישלם. האולם יותר מחצי ריק במשחקים הקטנים וזה בעדינות.
אפשר למשוך יותר אנשים עם מחירים יותר אטרקטיביים ולהגיע +/- לאותה הכנסה אבל נמשיך עם ראש בקיר כי זה הקו שהחלטנו עליו ולא זזים. כי אתה "בא לראות הפועל"
אחלה צחי רייכטנשטיין שמבין באוהדי ספורט והפועל בפרט!
מזמן הרמתי ידיים. נראה שהם לא רוצים בכלל שתגיע זה אפילו לא מעניין אותם.
מחלקים הזמנות על ימין ועל שמאל ומוכרים לקהל שלהם כרטיסים במחירים הזויים כשאין בכלל ביקוש במקום לנסות להחיות את המוצר.
האולם יותר מחצי ריק כי אין למשחקים האלה ביקוש. זה נכון תמיד, גם אצל ירושלים וגם אצל מכבי.
בגדול אני חושב שכולם מסכימים שמחירי הכרטיסים וזמינותם משפיעים על כמות הקהל, וגם על זה שלמשחקים קטנים יש תקרה מסויימת גם עם מחיר טוב.

אין תשובה נכונה אחת וזה משתנה ממקרה למקרה, אבל הדבר המתסכל זה שמרגיש שלא חושבים על זה בכלל, והולכים אוטומטית עם הראש בקיר.
המועדון חייב מישהו שמתעסק בזה במשרה מלאה - בכל נושא הכרטיסים, המחירים, המדיניות שלהם וכו׳. לא מישהו שזה חלק מהתפקיד שלו, אלא מישהו שבזה הוא מתעסק, את זה הוא חוקר, את זה הוא עובד לשפר, ועל זה הוא נמדד.
1. אני חושב שעופר מסתכל על זה שונה. לא מעניין אותו הכנסה מקסימאלית ממשחק בודד. מעניין אותו הכנסה מקסימאלית ממנויים עוד 3 שנים.
2. הרבה מאוד, להערכתי עופר מןכןמלהשקיע השנה עןד כמה מליונים כדי לחסוך 30 בעתיד.
אדום ותיק
קיבל.ה  1070 לייקים

נכון שההכנסות יבואו בעיקר ממי שמוכן לשלם מחירים גבוהים, אבל גם הם לא יבואו לראות מופע "בבית קברות".
מי שמזלזל בכמות הקהל במשחקי הליגה, לא יוכל למלא את ההיכל ביורוליג וליצור שם אוירה שתמשוך את האוהדים להיות חלק מזה.

יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  62 לייקים

El dudernio כתב: 05 דצמבר 2025, 13:28

1. אני חושב שעופר מסתכל על זה שונה. לא מעניין אותו הכנסה מקסימאלית ממשחק בודד. מעניין אותו הכנסה מקסימאלית ממנויים עוד 3 שנים.
בשביל 1 יש פתרון- אולם.

נקודתית למחר- אם באמת מיציץ ירשם, יכול לעזור.
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 05 דצמבר 2025, 14:37
El dudernio כתב: 05 דצמבר 2025, 13:28

בשביל 1 יש פתרון- אולם.

נקודתית למחר- אם באמת מיציץ ירשם, יכול לעזור.
גם פה אתה טועה באולם חדש גם אם של 16 אלף צופים המחירים לא ירדו. זה מחיר של מוצר פרמיום. הוא מנסה להרגיל אולנו כסר עכשיו לשלם את המחיר והוא מוכן שאנשים שאין ביכולתם (למשל אני בגלל סדר עדיפויות שונה) פשוט לא יבואו.
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

אדום ותיק כתב: 05 דצמבר 2025, 14:36 נכון שההכנסות יבואו בעיקר ממי שמוכן לשלם מחירים גבוהים, אבל גם הם לא יבואו לראות מופע "בבית קברות".
מי שמזלזל בכמות הקהל במשחקי הליגה, לא יוכל למלא את ההיכל ביורוליג וליצור שם אוירה שתמשוך את האוהדים להיות חלק מזה.
זה יהיה תהליך תהיה אוירה. אבל תסתכל על מכבי ביד אליהו מחירים גבוהים והוא נחשב לאחד המגרשים הקשים באירופה. זה לא בהכרח יבוא אחד על חשבון השני, פשוט זה יגרום להחלפה של חלק מהקהל בהרבה אחרים שמוכנים לשלם כדי להיות חלק מהדבר הזה...
Praškevičios
קיבל.ה  76 לייקים

בראיון עם עופר אתמול ״אהבתי״ במיוחד את התשובה בנוגע לאולם ביתי להפועל תל אביב.
במקום תשובה עיניינית הוא בחר לצאת למתקפה נגד המתנגדים והמבקרים והשתמש בטיעון שהם לא מסוגלים לאסוף סכום כסף, קטן ככל שיהיה, לטובת האולם.

לקיחת אחריות - אפס.
בריחה מאחריות וזריקת אחריות על אחרים - מאה.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  62 לייקים

Praškevičios כתב: 05 דצמבר 2025, 16:29 בראיון עם עופר אתמול ״אהבתי״ במיוחד את התשובה בנוגע לאולם ביתי להפועל תל אביב.
במקום תשובה עיניינית הוא בחר לצאת למתקפה נגד המתנגדים והמבקרים והשתמש בטיעון שהם לא מסוגלים לאסוף סכום כסף, קטן ככל שיהיה, לטובת האולם.

לקיחת אחריות - אפס.
בריחה מאחריות וזריקת אחריות על אחרים - מאה.
אבל הוא הבטיח אולם.
Charlie
קיבל.ה  1137 לייקים

מה שאני לוקח מהראיון של עופר באולפן היורוליג הוא המשפט הבא:
"בהרכב הבעלות הנוכחי אין מקום לאלימות כמו שראינו בדרבי רגל".
במילים אחרות - עדיף וטוב שהאולטראס מחרים והתנתק מהקבוצה ומתמקד בכדורגל, כי לבעלים החדשים שהצטרפו אין התלהבות יתרה בלשון המעטה מחברות החוליגנים משער 5 והם לא יסכימו לתופעות שהיו בדרייב אין וקיימות בבלומפילד.
אדום ותיק
קיבל.ה  1070 לייקים

El dudernio כתב: 05 דצמבר 2025, 15:11
אדום ותיק כתב: 05 דצמבר 2025, 14:36 נכון שההכנסות יבואו בעיקר ממי שמוכן לשלם מחירים גבוהים, אבל גם הם לא יבואו לראות מופע "בבית קברות".
זה יהיה תהליך תהיה אוירה. אבל תסתכל על מכבי ביד אליהו מחירים גבוהים והוא נחשב לאחד המגרשים הקשים באירופה. זה לא בהכרח יבוא אחד על חשבון השני, פשוט זה יגרום להחלפה של חלק מהקהל בהרבה אחרים שמוכנים לשלם כדי להיות חלק מהדבר הזה...
מסכים איתך שהולכים לתהליך איטי.
החלפת קהל? - לא מסכים איתך. המונח הנכון הרחבת בסיס האוהדים.
לוקח שנים עד שאתה מרחיב את בסיס האוהדים. אני עם הפועל (בכדורגל ) מעל 65 שנים וראיתי מחזוריות גדולה בכמות הקהל שבא לבלומפילד. מחזוריות שנמצאת בהתאמה למידת ההצלחה של הקבוצה. בשנים השחונות (72 - 81) היתה ירידה רצופה בכמות הקהל האליפות של 81 סימנה חזרה למגמת עליה. לדעתי הגעת השיא היתה בעונות לאחר הדאבל וההתברגות בגביעי אירופה. כנל גם בתקופה שאחרי טביב העמותה בכדורגל, רמון, ירידת הליגה, העליהושאחריה תקופת ניסנוב. היום אתה רואה עוד פעם כ 15000 צופים במשחקים רגילים ואם הקבוצה תצליח המספר יעלה.
בסיס אוהדי הפועל קיים, עכשיו על הנהלת הכדורסל למנף את זה ולהגדיל את כמות הצופים במשחקי הכדורסל. היורוליג יכול להיות מגנט גדול להגדלת מס הצופים, כשם שזה היה במכבי. צריכה להיות התנהלות מאד חכמה מול "המחרימים" כי גם הם לא מיקשה אחת. השיטה היא עי תמחור אטרקטיבי מאד - זול. לעשות את המנוי ליגה+ יורוליג למשהו מאד כדאי. לא להשוות למכבי . מחיר חדירה. כן וזה כרוך בהתחלה ב"הפסד" יחסית לציפיות. אבל כמו שבמפעל מפסיד בונים תוכנית רב שנתית לעליה על פסי רווח , כך צריך גם כאן.

El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

אדום ותיק כתב: 06 דצמבר 2025, 11:05
לוקח שנים עד שאתה מרחיב את בסיס האוהדים. אני עם הפועל (בכדורגל ) מעל 65 שנים וראיתי מחזוריות גדולה בכמות הקהל שבא לבלומפילד. מחזוריות שנמצאת בהתאמה למידת ההצלחה של הקבוצה. בשנים השחונות (72 - 81) היתה ירידה רצופה בכמות הקהל האליפות של 81 סימנה חזרה למגמת עליה. לדעתי הגעת השיא היתה בעונות לאחר הדאבל וההתברגות בגביעי אירופה. כנל גם בתקופה שאחרי טביב העמותה בכדורגל, רמון, ירידת הליגה, העליהושאחריה תקופת ניסנוב. היום אתה רואה עוד פעם כ 15000 צופים במשחקים רגילים ואם הקבוצה תצליח המספר יעלה.
בסיס אוהדי הפועל קיים, עכשיו על הנהלת הכדורסל למנף את זה ולהגדיל את כמות הצופים במשחקי הכדורסל. היורוליג יכול להיות מגנט גדול להגדלת מס הצופים, כשם שזה היה במכבי. צריכה להיות התנהלות מאד חכמה מול "המחרימים" כי גם הם לא מיקשה אחת. השיטה היא עי תמחור אטרקטיבי מאד - זול. לעשות את המנוי ליגה+ יורוליג למשהו מאד כדאי. לא להשוות למכבי . מחיר חדירה. כן וזה כרוך בהתחלה ב"הפסד" יחסית לציפיות. אבל כמו שבמפעל מפסיד בונים תוכנית רב שנתית לעליה על פסי רווח , כך צריך גם כאן.
לא סתם כתבתי החלפת קהל... לדעתי זה הכיוון.

אם בעבר היה חשןב שהגרעין המעודד יהיה נוכח זה לא המצב היום.

(ואין קשר לאולטראס אני דוןקא חושב שעופר להם היה מוכן להקצות כרטיסים כי העבןדה שלהם ביציע העידוד היא מקדם המכירות הטןב ביותר שיש לו, זאת השקעה שמניבה כסף).

בסיס האוהדים קיים. הוא היה קיים כשהייתי בן 10 וחגכנו 8000 אדומים גביע אחרון ביד אליהו, ומציאות של הקהלים מראה שהןא רק גדל עם הזמן. אבל אם עד לפני 3 שנים המטרה היתה שמי שהגיע ל"אלקנה" יבוא, היום המטרה היא שמי שיכול להכניס יותר לקופת המועדון יבוא. לא בונים בהכרח קהל חדש אלא מבקשים לשנות את סוג הקהל שלמגיע. זה לא שפעם היו באים אוהדי הפועל והיום לא. זה רק עם הגיע חתך אוהדים מסויים והיום השאיפה לחתך אחר. חלק מהדרישות של החתך החדש הן נזילות כית ברמה מסויימת שתאפשר עשיית מנויי. כדי להראות את זה ולסמן את הדרך לא מוכרים כרטיסים בודדים.

דר"א הצעתי בעבר ובתחילת השנה עשו קולות של אימוץ הרעיון בצורה חלקית בפורמט ה"אדומה שלי".... אני לא יודע לאן זה נעלם וחבל כי לדעתי נכון היה להגביל את כמות המנויים ל 8500 ולאפשר עוד 1500 כרטיסים מזדמנים למי שרכש את הזכויות מראש, אולי אפילו להכניס בזכויות תשלום חלקי או מלא לכרטיסים (בדומה לחיפה עם הגרין פלוס).

כלומר יש דרכים שקיימות אפילו לא צריך להיות אובר יצירתי ל"חנך" את הקהל לרכישת מנוי מראש ומנגד להגדיל את ההכנסות ולאפשר לקהל מזדמן להגיע.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 06 דצמבר 2025, 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3442 לייקים

אני לא חושב שההסתכלות היא ״מי היה באלקנה או לא״.
הדיון היחיד שעל הפרק (והשבוע אפילו באופן ברור וגלוי) , זה שאלימות לא מתקבלת. (כשהשלכת חפצים , במיוחד כאלו בוערים , נחשב לאלימות)
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

מילפורד כתב: 06 דצמבר 2025, 11:22 אני לא חושב שההסתכלות היא ״מי היה באלקנה או לא״.
הדיון היחיד שעל הפרק (והשבוע אפילו באופן ברור וגלוי) , זה שאלימות לא מתקבלת. (כשהשלכת חפצים , במיוחד כאלו בוערים , נחשב לאלימות)
האמירה על אלקנה היא להראות שהרעיון היה לתגמל את האוהדים שבאים ולא לנסות להביא קהל חדש. עופר רוצה להביא קהל חדש, אבל כזה שעומק הכיס שלו לא פחות חשוב מעומק הגרון.

הוא ישמח לשילוב, אתה (לא מכיר אבל מאמירותך בפורום) הוא החלום הרטןב שלו.
אדום ותיק
קיבל.ה  1070 לייקים

מילפורד כתב: 06 דצמבר 2025, 11:22 אני לא חושב שההסתכלות היא ״מי היה באלקנה או לא״.
:rose:
הנזק שנגרם לכדורגל השנה מהאולטראס יהיה לקח לכולם!

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3442 לייקים

עברנו מאולם של 3,400 מקומות לאולם של 10,300, זה ברור שיש פה פנייה לאלפי ״אוהדים חדשים״ לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
El dudernio
קיבל.ה  1867 לייקים

מילפורד כתב: 06 דצמבר 2025, 12:54 עברנו מאולם של 3,400 מקומות לאולם של 10,300, זה ברור שיש פה פנייה לאלפי ״אוהדים חדשים״ לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

אם המטרה היתה לחשןף את הפועל לכמה שיותר היו מןכרים כרטיסים ב 50 שקל.
מאחר ולא מוכרים, ומאחר ועופר דואג לציים בכל מקום על הזמן שמדןבר במוצר פרמיום שעולה כסף ועוד.... אז המסכנה שלי שהוא לא רוצה צופים מזדמנים, אלא קהל קבוע ועמיד שמוכן להכניס את היד לכיס כדי לראות את הפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  334 לייקים

El dudernio כתב: 06 דצמבר 2025, 11:16
אדום ותיק כתב: 06 דצמבר 2025, 11:05

לא סתם כתבתי החלפת קהל... לדעתי זה הכיוון.

אם בעבר היה חשןב שהגרעין המעודד יהיה נוכח זה לא המצב היום.

(ואין קשר לאולטראס אני דוןקא חושב שעופר להם היה מוכן להקצות כרטיסים כי העבןדה שלהם ביציע העידוד היא מקדם המכירות הטןב ביותר שיש לו, זאת השקעה שמניבה כסף).

בסיס האוהדים קיים. הוא היה קיים כשהייתי בן 10 וחגכנו 8000 אדומים גביע אחרון ביד אליהו, ומציאות של הקהלים מראה שהןא רק גדל עם הזמן. אבל אם עד לפני 3 שנים המטרה היתה שמי שהגיע ל"אלקנה" יבוא, היום המטרה היא שמי שיכול להכניס יותר לקופת המועדון יבוא. לא בונים בהכרח קהל חדש אלא מבקשים לשנות את סוג הקהל שלמגיע. זה לא שפעם היו באים אוהדי הפועל והיום לא. זה רק עם הגיע חתך אוהדים מסויים והיום השאיפה לחתך אחר. חלק מהדרישות של החתך החדש הן נזילות כית ברמה מסויימת שתאפשר עשיית מנויי. כדי להראות את זה ולסמן את הדרך לא מוכרים כרטיסים בודדים.

דר"א הצעתי בעבר ובתחילת השנה עשו קולות של אימוץ הרעיון בצורה חלקית בפורמט ה"אדומה שלי".... אני לא יודע לאן זה נעלם וחבל כי לדעתי נכון היה להגביל את כמות המנויים ל 8500 ולאפשר עוד 1500 כרטיסים מזדמנים למי שרכש את הזכויות מראש, אולי אפילו להכניס בזכויות תשלום חלקי או מלא לכרטיסים (בדומה לחיפה עם הגרין פלוס).

כלומר יש דרכים שקיימות אפילו לא צריך להיות אובר יצירתי ל"חנך" את הקהל לרכישת מנוי מראש ומנגד להגדיל את ההכנסות ולאפשר לקהל מזדמן להגיע.
מה באמת נסגר עם המועדון ״אדומה שלי״ נראה לי נעלם כל איזכור של זה באתר, ירדו מזה לגמרי?
אוהד כורסא
קיבל.ה  779 לייקים

תמונה

זה כבר נהיה הזיה לגמרי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3888 לייקים

השקעתי פעם דרך IBI
ברחתי מהעמלות LOL
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה