מה לדעתם המלומדת, הסיכויי שיהיה שימוש בנשק גרעיני בעולם ב5 שנים הקרובות ואיך אתם, בצורה מלומדת, מתכוננים לאירוע כזה?
מתלבט אם לשנות פאזה מהיפוכונדר לאטומיקפוב או לשלב ביניהם.
שאלה לאוויר
-
bambo_leo
- קיבל.ה 192 לייקים
תהיה יהודי טוב, תרכוש מלא כמוסות יוד שיהיו לך למכור בעת הצורך
-
בני12
- קיבל.ה 2172 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1699 לייקים
סיכוי אפסי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 3048 לייקים
אין לי מושג אם , מי ומתי יעיף טילים גרעיניים.
אני אבל די בטוח, שאני מעדיף לא לשרוד את זה.
ולכן , גם אם זה קורה מחר, לא מעניין אותי.
אני אבל די בטוח, שאני מעדיף לא לשרוד את זה.
ולכן , גם אם זה קורה מחר, לא מעניין אותי.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 664 לייקים
לא יודע מי מה מו מתי,
מה שבטוח זה שפצצת האטום הבאה תיפול בישראל, אז מי שיכול להרשות לעצמו - שיברח מפה.
מה שבטוח זה שפצצת האטום הבאה תיפול בישראל, אז מי שיכול להרשות לעצמו - שיברח מפה.
-
dino
- קיבל.ה 2954 לייקים
זה נכון שאנחנו מנסים להסתכל על דברים באופן רציונלי קודם כל ונראה שאדם נורמלי לא ילחץ על הכפתור, אבל
המצב הוא שהעולם נהיה אלים יותר ונראה שבהרבה מקומות חוזר אחורה לימים אפלים וחלק מהמערבולת הזו דוחפת גם מקומות יותר נורמטיבים לחושך.
יש התחמשות כללית, בהרבה מקומות פוטנציאל נפיץ ללחימה, כולל הגושים הגדולים.
ספציפית לגבינו. בזכות ניהול כל כך גרוע של הממשלה ועדר מאמיניה שרובם כנראה לא מייחסים חשיבות ליכולותנו כמדינה בבידוד.
אנחנו לאט לאט הופכים למדינה מבודדת ושנואה שלבסוף ירגישו הסובבים אותנו שאנחנו במצב שלגיטימי מבחינת דעת הקהל העולמית להעיף אותנו מכאן, מה שיגרום למדינה קטנה ופצועה(בעיקר בנפש)ובעיקר נטולת הנהגה, אלא חבורת ילדים בגן, לעשות את ברירת שמשן הגיבר.
המצב הוא שהעולם נהיה אלים יותר ונראה שבהרבה מקומות חוזר אחורה לימים אפלים וחלק מהמערבולת הזו דוחפת גם מקומות יותר נורמטיבים לחושך.
ספציפית לגבינו. בזכות ניהול כל כך גרוע של הממשלה ועדר מאמיניה שרובם כנראה לא מייחסים חשיבות ליכולותנו כמדינה בבידוד.
אנחנו לאט לאט הופכים למדינה מבודדת ושנואה שלבסוף ירגישו הסובבים אותנו שאנחנו במצב שלגיטימי מבחינת דעת הקהל העולמית להעיף אותנו מכאן, מה שיגרום למדינה קטנה ופצועה(בעיקר בנפש)ובעיקר נטולת הנהגה, אלא חבורת ילדים בגן, לעשות את ברירת שמשן הגיבר.
-
bambo_leo
- קיבל.ה 192 לייקים
רק חסר היה שתקנח בקלישאה האימתנית-dino כתב: ↑16 נובמבר 2025, 09:27 זה נכון שאנחנו מנסים להסתכל על דברים באופן רציונלי קודם כל ונראה שאדם נורמלי לא ילחץ על הכפתור, אבל
"מלחמת העולם הרביעית תהיה עם מקלות ואבנים"
-
dino
- קיבל.ה 2954 לייקים
אם כבר קלישאה, בשבוע הבא, אשכול עם שאילתה נוספת שמתקשרת בעקיפין לאשכול הבידוד של ישרואל, שבו הוכח שגם אנשים ימניים בדעותיהם, מבינים את ההשלכות של ישראל ללא אף אחד.