קריאה לאיחוי הקרע
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
כדאי שתכתוב לינון מגל, הוא יוכל ללמד אותך איך להישמע אפילו עוד יותר פתאטי כשאתה מנסה לטחון מסרים טיפשיים
ועכשיו אפסיק להתייחס ליצורים אומללים כמוך, ביוש טמבל
ועכשיו אפסיק להתייחס ליצורים אומללים כמוך, ביוש טמבל
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:49איפה ראית שהתרגשתימזה... כל הענין שבניגוד לו הוא קיבל ממני תגובה עניינית לחלוטין. כי מי שקורא את הפורום זה וראה עשרות רבות של הודעות שלי עם ביקורת חריפה כלפי עופר, ומי שבכלל קרא אותי פה לאורך השנים וקורא לי דובר של משהו ולא משנה מה- הוא טיפש ופתטי.
ממה שהתרגשתי זה שעל הדבר הזה אדון מילפורד העניש פאקינג אותי ולא אותו...אתה יודע שכמוך גם אני פה מהיום הראשון, קצת קשה להאמין אבל כבר 22 שנה, ואתה יודע שמנהלים לאורך השנים החריבו פה את המקום ונתנו לכל מיני סו אלנים להתעלל פה וגם מחוץ לפורום באנשים, ואיכשהו הוא שרד וגם אנחנו . אז גם מעבר לפשוט חוסר צדק בסיסי, נראה לי שהרווחתי את הסוג להתרגש, רגע לפני שמנהל זה או אחר גורם לי או לאחרים לא להיות מסוגל לכתוב כאן יותר.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1812 לייקים
אצה עו"ד מדופלם....לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 08:18מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:49איפה ראית שהתרגשתימזה... כל הענין שבניגוד לו הוא קיבל ממני תגובה עניינית לחלוטין. כי מי שקורא את הפורום זה וראה עשרות רבות של הודעות שלי עם ביקורת חריפה כלפי עופר, ומי שבכלל קרא אותי פה לאורך השנים וקורא לי דובר של משהו ולא משנה מה- הוא טיפש ופתטי.
ממה שהתרגשתי זה שעל הדבר הזה אדון מילפורד העניש פאקינג אותי ולא אותו...אתה יודע שכמוך גם אני פה מהיום הראשון, קצת קשה להאמין אבל כבר 22 שנה, ואתה יודע שמנהלים לאורך השנים החריבו פה את המקום ונתנו לכל מיני סו אלנים להתעלל פה וגם מחוץ לפורום באנשים, ואיכשהו הוא שרד וגם אנחנו . אז גם מעבר לפשוט חוסר צדק בסיסי, נראה לי שהרווחתי את הסוג להתרגש, רגע לפני שמנהל זה או אחר גורם לי או לאחרים לא להיות מסוגל לכתוב כאן יותר.
הוא נציג הפלג הקיצון של המחאה נגד משפחת גלייזר....
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
הוא קרא לי ולאחרים בכינויים בניסיון אחד ויחיד- להשמיץ אישית, שום דבר ענייני ( ולכן הוא טיפש ופתטי כי אני בערך האחרון שדברר פה את עופר ). אני כתבתי הודעות ענייניות ומנומקות, שמסבירות למה אתה מטריל. גם לא קראתי לך דובר, אלא אמרתי שאתה מטעם שזה משהו אחר לחלוטין.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 08:18מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:49איפה ראית שהתרגשתימזה... כל הענין שבניגוד לו הוא קיבל ממני תגובה עניינית לחלוטין. כי מי שקורא את הפורום זה וראה עשרות רבות של הודעות שלי עם ביקורת חריפה כלפי עופר, ומי שבכלל קרא אותי פה לאורך השנים וקורא לי דובר של משהו ולא משנה מה- הוא טיפש ופתטי.
ובקיצור לירון וכדי לסגור את הענין, ההודעות שלך פה- בדקתי- מראות שאתה נכנס לכאן השנה אך ורק להתייחס לנושא אחד, ולאור חוסר הענין והידע שלך, משדר להפליא מסרים מסויימים ועכשיו אפילו משתמש בכינוי המסויים, שכל מי שיש לו שתי עיניים וקצת מוח מבין מאיפה זה מגיע, ואלה הדעות האישיות והלא מושפעות שלך כמו שהדעות של כל מיני יותם זמרים וינון מגלים הן עצמאיות ולא שופריות. לזה קוראים בעברית הטרלה ומטעם, ואתה לא היחיד שעשה את זה כאן ( זכור לרעה רוי ומבקרים פה עוד כמה שצצים לרגע, כותבים הודעה ונעלמים ). וברור לי שאתה לא מסכים ולא מבין, אבל תדע שבפורומים אחרים שאין בהם הנהלה שחושבת שלהזהיר ולהרחיק משתמש שנכנס לכאן רק כדי להשמיץ אחרים זו סתימת פיות, כבר מזמן היית מקבל אזהרה ואז הרחקה. אבל תמשיך בשלך, מקווה מאוד שאנשים ילמדו פשוט להתעלם מההודעות שלך. יום טוב
-
קובי
- קיבל.ה 439 לייקים
joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:31הוא קרא לי ולאחרים בכינויים בניסיון אחד ויחיד- להשמיץ אישית, שום דבר ענייני ( ולכן הוא טיפש ופתטי כי אני בערך האחרון שדברר פה את עופר ). אני כתבתי הודעות ענייניות ומנומקות, שמסבירות למה אתה מטריל. גם לא קראתי לך דובר, אלא אמרתי שאתה מטעם שזה משהו אחר לחלוטין.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 08:18מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:49
איפה ראית שהתרגשתימזה... כל הענין שבניגוד לו הוא קיבל ממני תגובה עניינית לחלוטין. כי מי שקורא את הפורום זה וראה עשרות רבות של הודעות שלי עם ביקורת חריפה כלפי עופר, ומי שבכלל קרא אותי פה לאורך השנים וקורא לי דובר של משהו ולא משנה מה- הוא טיפש ופתטי.
ובקיצור לירון וכדי לסגור את הענין, ההודעות שלך פה- בדקתי- מראות שאתה נכנס לכאן השנה אך ורק להתייחס לנושא אחד, ולאור חוסר הענין והידע שלך, משדר להפליא מסרים מסויימים ועכשיו אפילו משתמש בכינוי המסויים, שכל מי שיש לו שתי עיניים וקצת מוח מבין מאיפה זה מגיע, ואלה הדעות האישיות והלא מושפעות שלך כמו שהדעות של כל מיני יותם זמרים וינון מגלים הן עצמאיות ולא שופריות. לזה קוראים בעברית הטרלה ומטעם, ואתה לא היחיד שעשה את זה כאן ( זכור לרעה רוי ומבקרים פה עוד כמה שצצים לרגע, כותבים הודעה ונעלמים ). וברור לי שאתה לא מסכים ולא מבין, אבל תדע שבפורומים אחרים שאין בהם הנהלה שחושבת שלהזהיר ולהרחיק משתמש שנכנס לכאן רק כדי להשמיץ אחרים זו סתימת פיות, כבר מזמן היית מקבל אזהרה ואז הרחקה. אבל תמשיך בשלך, מקווה מאוד שאנשים ילמדו פשוט להתעלם מההודעות שלך. יום טוב
לצערי האדמינים פה רוצים לשחק אותה "נאורים" ו"מכילים" ו"סובלניים" לכל התנהגות באשר היא
הצבר מפורום הזונה ה 12 (למי שזוכר מההיסטוריה המאוד מאוד רחוקה) היה זוכה מהם לכבוד מלכים
כמוהו, גם אלו שפה בפורום משוטטים וזורקים גפרורים רק בכדי להבעיר שריפות
אצל רובם (למעט אחד תחמן) לא תמצא הודעה אחת של שמחה מתי שהקבוצה מנצחת רק הודעות רפש
רק להבעיר מדורות רק לזרוע דמורליצזיה
הקבוצה בכלל לא מעניינת אותם אלא רק העברת הרפש סטייל שאקו ופוליטי
זו הסיבה שאני קורא להם סוכני כאוס ומרעילי בארות
בכל פורום של קבוצה אחרת האדמינים לא היו מזהירים אותם, לא היו מקפיאים אותם לתקופת מה אלא סוגרים להם את היוזר וזורקים אותם לעזאזל
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
קדם כל, אני לא בורח לשום מקום ודווקא מגיב.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:31הוא קרא לי ולאחרים בכינויים בניסיון אחד ויחיד- להשמיץ אישית, שום דבר ענייני ( ולכן הוא טיפש ופתטי כי אני בערך האחרון שדברר פה את עופר ). אני כתבתי הודעות ענייניות ומנומקות, שמסבירות למה אתה מטריל. גם לא קראתי לך דובר, אלא אמרתי שאתה מטעם שזה משהו אחר לחלוטין.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 08:18מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 23:49
איפה ראית שהתרגשתימזה... כל הענין שבניגוד לו הוא קיבל ממני תגובה עניינית לחלוטין. כי מי שקורא את הפורום זה וראה עשרות רבות של הודעות שלי עם ביקורת חריפה כלפי עופר, ומי שבכלל קרא אותי פה לאורך השנים וקורא לי דובר של משהו ולא משנה מה- הוא טיפש ופתטי.
אני פה בפורום מהימים הראשונים של הפורום (כמוך), אז אפשר גם לתת לי קצת כבוד כמו שאתה מצפה שיתנו לך.
אני לא אנונימי, אני לא מטעם ולא נעליים, תכתוב את זה עוד 10 פעמים וזה לא יהפוך את זה לנכון.
כתבתי כבר שאין לי יותר מידי מה להוסיף מקצועית בכל הקשור לסל, מודה שאני פחות מבין בזה.
אבל פה זה דיונים על הקהל, על הקהל הרחב, על האולטראס והכל.
מה לעשות שאני אוהד הפועל, גם בסל.
נכון, לא כזה שהולך למשחקים, לא כזה שמבין בסל, אבל אני אוהד הפועל בכדורגל, בכדורסל, בכדורעף ובדוקים.
זמרי וינון מגלים תקרא לחברים שלך, לא לי.
אין שום סיבה שבעולם שההנהלה תזהיר אותי או תרחיק אותי, לא עשיתי כלום שהוא בניגוד לחוקים כאן, אז אל תבלבל את המח.
אתה כנראה קצת התבלבלת, מותר לאנשים לא להסכים איתך ומותר לאנשים לרשום את דעתם כל עוד זה נעשה בכבוד ואני נתתי לך את כל הכבוד האפשרי.
לא אמרתי מילה רעה עלייך.
ושוב - לא נאה לך שים אותי על השתק או על תגיב להודעות שלי - הטכנולוגיה קיימת.
אם בא לך לדון עניינית ובכבוד - תפאדל, אם בא לך להשמיץ ולעשות את מה שאתה טוען שעושים לך - אז תוותר, סתם חבל.
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 29 לייקים
ויש עוד זוית
מעבר לקריאה בשמות וכינויים והטחת עלבונות אישיים
שהיו ועודם הלחם והחמאה של כל פורום לרבות זה,
שבעיני אלו עניינים של טעם וריח ובכלל נימוסים והליכות -
הפצת שקרים ובדיות שכשיטה הם 'בלוני ניסוי',
בחזקת מה שיתפוס יתפוס, ומה שלא יתפוס בסוף גם יתפוס
(לדוגמא הנפת דגלי פלסטין, תקיפה אישית של עופר ינאי, סיפור המילואמניק מגן נר ולאחרונה גם איחולי 7/10 לאוהדי הפועל) שבתור אחד שכמעט ולא כותב כאן
ומעולם לא היללתי נצחנות או ביכיתי הפסדים (וגם אין לי מה לתרום בפרשנות מקצועית לענף הזה)
אבל קורא כאן כמעט כל יום ונחרד לראות
איך מטפחים אפילו כאן את תרבות השקר
ושתילת מסרים מסיתים של ממש
מתוך כוונה ברורה.
לא איכפת לי באופן אישי מה הכותבים כאן חושבים עלי
על רמת האהדה שלי או על התוכן של ההודעות שלי -
לא אפסיק להילחם בשקרים המטונפים
של משתמשים ספיצפים
ןאם זה נקרא להבליח לרגע או לצוץ פעם ב
אז אמשיך
ואף על פי כן נוע תנוע
(לדוגמא הנפת דגלי פלסטין, תקיפה אישית של עופר ינאי, סיפור המילואמניק מגן נר ולאחרונה גם איחולי 7/10 לאוהדי הפועל) שבתור אחד שכמעט ולא כותב כאן
ומעולם לא היללתי נצחנות או ביכיתי הפסדים (וגם אין לי מה לתרום בפרשנות מקצועית לענף הזה)
מתוך כוונה ברורה.
של משתמשים ספיצפים
אז אמשיך
ואף על פי כן נוע תנוע
הנהלה זונה
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
עזוב, אתה לא מבין ולא ציפיתי, בפועל אתה מדקלם פה אחרים וגם לא קשה להבין את מי פשוט כי אתה לא שוחה בחומר. אם אתה לא מבין שאלה לא השמצות ( ולכן לא קראתי לך בכינויים כמו דובר סיירת ) גדול עלי להסביר.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:09קדם כל, אני לא בורח לשום מקום ודווקא מגיב.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:31הוא קרא לי ולאחרים בכינויים בניסיון אחד ויחיד- להשמיץ אישית, שום דבר ענייני ( ולכן הוא טיפש ופתטי כי אני בערך האחרון שדברר פה את עופר ). אני כתבתי הודעות ענייניות ומנומקות, שמסבירות למה אתה מטריל. גם לא קראתי לך דובר, אלא אמרתי שאתה מטעם שזה משהו אחר לחלוטין.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 08:18
מי שקורא לך דובר הוא טיפש ופתטי, אבל שאתה קורא לי דובר זה תקין?
אני פה בפורום מהימים הראשונים של הפורום (כמוך), אז אפשר גם לתת לי קצת כבוד כמו שאתה מצפה שיתנו לך.
אני לא אנונימי, אני לא מטעם ולא נעליים, תכתוב את זה עוד 10 פעמים וזה לא יהפוך את זה לנכון.
כתבתי כבר שאין לי יותר מידי מה להוסיף מקצועית בכל הקשור לסל, מודה שאני פחות מבין בזה.
נכון, לא כזה שהולך למשחקים, לא כזה שמבין בסל, אבל אני אוהד הפועל בכדורגל, בכדורסל, בכדורעף ובדוקים.
אין שום סיבה שבעולם שההנהלה תזהיר אותי או תרחיק אותי, לא עשיתי כלום שהוא בניגוד לחוקים כאן, אז אל תבלבל את המח.
אתה כנראה קצת התבלבלת, מותר לאנשים לא להסכים איתך ומותר לאנשים לרשום את דעתם כל עוד זה נעשה בכבוד ואני נתתי לך את כל הכבוד האפשרי.
לא אמרתי מילה רעה עלייך.
אם בא לך לדון עניינית ובכבוד - תפאדל, אם בא לך להשמיץ ולעשות את מה שאתה טוען שעושים לך - אז תוותר, סתם חבל.
כמו שלא הגבתי פה עד היום על הודעות שלך אין לי כוונה לעשות את זה גם בעתיד, מקווה רק שאחרים לא יעשו את זה כי אתה פה נטו בשביל להטריל וזה כל כך ברור שלא מבין למה אנשים מגיבים לך, מקווה שיפסיקו כי זה ממש ממש לא תורם לשיח פה.
יום טוב
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
או שפשוט עדיף שתיקח עם סבן חדר ותילחמו שם, או שתתלונן עליו בפרטי, פשוט כי זה שתבליח פעם בשבוע או שבועיים לא יעיל ממילא לנוכח מספר ההודעות שבהן הוא מתייחס ליקיריך.שלגיריס 2.0 כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:09 ויש עוד זוית
מתוך כוונה ברורה.
של משתמשים ספיצפים
אז אמשיך
ואף על פי כן נוע תנוע
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
בלה בלה בלה בלה כהרגלך.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:39עזוב, אתה לא מבין ולא ציפיתי, בפועל אתה מדקלם פה אחרים וגם לא קשה להבין את מי פשוט כי אתה לא שוחה בחומר. אם אתה לא מבין שאלה לא השמצות ( ולכן לא קראתי לך בכינויים כמו דובר סיירת ) גדול עלי להסביר.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:09קדם כל, אני לא בורח לשום מקום ודווקא מגיב.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:31
הוא קרא לי ולאחרים בכינויים בניסיון אחד ויחיד- להשמיץ אישית, שום דבר ענייני ( ולכן הוא טיפש ופתטי כי אני בערך האחרון שדברר פה את עופר ). אני כתבתי הודעות ענייניות ומנומקות, שמסבירות למה אתה מטריל. גם לא קראתי לך דובר, אלא אמרתי שאתה מטעם שזה משהו אחר לחלוטין.
לא אמרתי מילה רעה עלייך.
כמו שלא הגבתי פה עד היום על הודעות שלך אין לי כוונה לעשות את זה גם בעתיד, מקווה רק שאחרים לא יעשו את זה כי אתה פה נטו בשביל להטריל וזה כל כך ברור שלא מבין למה אנשים מגיבים לך, מקווה שיפסיקו כי זה ממש ממש לא תורם לשיח פה.
יום טוב
בינתיים אתה דיי מגיב להודעות שלי, בכל מקרה מאחר והודעת כאן שאתה מפסיק.
אז רק נגיד לך להתראות, ביי ביי ג'וש.
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 29 לייקים
תודה על ההצעהjoshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:48או שפשוט עדיף שתיקח עם סבן חדר ותילחמו שם, או שתתלונן עליו בפרטי, פשוט כי זה שתבליח פעם בשבוע או שבועיים לא יעיל ממילא לנוכח מספר ההודעות שבהן הוא מתייחס ליקיריך.שלגיריס 2.0 כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:09 ויש עוד זוית
מתוך כוונה ברורה.
של משתמשים ספיצפים
אז אמשיך
ואף על פי כן נוע תנוע
אתה תיקח חדר עם מי שאתה רוצה
אני כאמור אמשיך בדרכי
מבחינתי זה יעיל
מבחינתך תדפדף
גם אתה יקר לי
הנהלה זונה
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 708 לייקים
זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
חיפשתי פה בפורום וגם ברשתות החברתיות ולא מצאתי הצעה אחת אמיתית או ניסיון גלוי לב כלשהו לתקן את המצב.
אין כזה. האווירה הרעילה מתעצמת וכל האגף המתון עומד על הגדר. שותקים. מבינים את שני הצדדים. מפרגנים תוך הדגשה שהם מפרגנים רק "מקצועית" שלא יתברר שהם תומכים במי ששפך כסף על המועדון, הביא אותנו ליורוליג כשהוא לא עולה לדברי אחרי אלימות משפחתית ותמך בצורה מרגשת במשפחות אדומות שנפגעו במלחמה. כן, גם אם עשה את זה באמצעות כסף (טפו).
אני לא מבין מה הend game, ואף אחד, נראה שזה כמעט במכוון, לא מציע פתרונות מהאגף המתנגד. אה חוץ מאלו שטוענים שעופר יודע מה הוא צריך לעשות. שתפו אותנו.
עכשיו ההנהלה לא מפסיקה לטעות, האם יש מישהו שמציע לעזור באופן גלוי? מושיט יד אמיתית? רק רעל בלתי פוסק.
הפריווילגיה הזו תיגמר מתישהו. הסבלנות תפקע. נסתכל אחורה ונצטרך להסביר לעצמינו למה גרמנו למועדון שיכל להיות בצמרת היורוליג לאורך שנים, עם בסיס ניהולי מוכשר ועמיד להתפרק ולהימחק. לא תהיה תשובה הגיונית. לכל מי שחי בסרט, לא תהיה הפועל אוסישקין 2.
גם הביקורת על הישראלים היא סופר לגיטימית אבל היא לא נשמעת בתוך נהרות הרעל שנשפכים ברשת.
למה אנחנו מפנקים ככה את שימון?
תציעו פתרונות אמיתיים. הושיטו יד. עשו משהו. ותעשו את זה בגלוי כי יש לזה משמעות.
חיפשתי פה בפורום וגם ברשתות החברתיות ולא מצאתי הצעה אחת אמיתית או ניסיון גלוי לב כלשהו לתקן את המצב.
אין כזה. האווירה הרעילה מתעצמת וכל האגף המתון עומד על הגדר. שותקים. מבינים את שני הצדדים. מפרגנים תוך הדגשה שהם מפרגנים רק "מקצועית" שלא יתברר שהם תומכים במי ששפך כסף על המועדון, הביא אותנו ליורוליג כשהוא לא עולה לדברי אחרי אלימות משפחתית ותמך בצורה מרגשת במשפחות אדומות שנפגעו במלחמה. כן, גם אם עשה את זה באמצעות כסף (טפו).
אני לא מבין מה הend game, ואף אחד, נראה שזה כמעט במכוון, לא מציע פתרונות מהאגף המתנגד. אה חוץ מאלו שטוענים שעופר יודע מה הוא צריך לעשות. שתפו אותנו.
עכשיו ההנהלה לא מפסיקה לטעות, האם יש מישהו שמציע לעזור באופן גלוי? מושיט יד אמיתית? רק רעל בלתי פוסק.
הפריווילגיה הזו תיגמר מתישהו. הסבלנות תפקע. נסתכל אחורה ונצטרך להסביר לעצמינו למה גרמנו למועדון שיכל להיות בצמרת היורוליג לאורך שנים, עם בסיס ניהולי מוכשר ועמיד להתפרק ולהימחק. לא תהיה תשובה הגיונית. לכל מי שחי בסרט, לא תהיה הפועל אוסישקין 2.
גם הביקורת על הישראלים היא סופר לגיטימית אבל היא לא נשמעת בתוך נהרות הרעל שנשפכים ברשת.
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
יש הרבה דברים שאפשר לעשות בהתנהלות הנוראית של המועדון שבכל מה שקשור למה שלא מכדרר על הפרקט היא טעונת שיפור בלשון המעטה.
אבל אני אישית כתבתי פה כבר כמה פעמים שיש פתרון מאד פשוט והגיוני - שיהיו צעדים מהותיים ורציניים לבנית אולם חדש כפי שהובטח במקור. בלי התבחבשויות על 20 אלף מקומות, בלי פנטזיות על לוד ורמת השרון.
שפשוט יעשו מה שדובר עליו בזמנו שהיה אמור להפוך את המעבר ליד אליהו לזמני. אני די בטוח שזה ישקם משמעותית את האמון.
אבל אני אישית כתבתי פה כבר כמה פעמים שיש פתרון מאד פשוט והגיוני - שיהיו צעדים מהותיים ורציניים לבנית אולם חדש כפי שהובטח במקור. בלי התבחבשויות על 20 אלף מקומות, בלי פנטזיות על לוד ורמת השרון.
שפשוט יעשו מה שדובר עליו בזמנו שהיה אמור להפוך את המעבר ליד אליהו לזמני. אני די בטוח שזה ישקם משמעותית את האמון.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
כדי שהתחזית הזאת תתברר כלא נכונה בהיבט כמות אוהדי הפועל,אוהד כורסא כתב: ↑12 נובמבר 2025, 20:48 זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
ההנהלה צריכה לעשות צעד פשוט - למכור כרטיסים רק לדרבי גם למי שלא קונה מנוי.
מחיר הכרטיס צריך להיות כמו מחירו במסגרת המנוי, באופן חד פעמי.
כמו כן ממליץ להזמין את המשפחות השכולות של אוהדי הפועל ולתת להן כרטיס חינם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
אני חושב שהרבה יותר חשוב שהמועדון יתחיל להתנהל יותר טוב מול האוהדים שרוצים לבוא מאשר אלה שלא, הרבה הרבה הרבה יותר חשוב.הפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 08:46 יש הרבה דברים שאפשר לעשות בהתנהלות הנוראית של המועדון שבכל מה שקשור למה שלא מכדרר על הפרקט היא טעונת שיפור בלשון המעטה.
בכל מקרה אני מאמין שאין לעופר שום אינטרס לקדם באמת דברים עד שלא יתברר הסטטוס של הקבוצה הלאה, אם נעלה אוטומטית לשנה הבאה, אם נקבל רשיון, איזה ליגה תהיה וכו. בכל מקרה אנשים כל הזמן מדברים עליו כשלא מדובר באולם פרטי אלא עירוני, ומי שאמור להיות לו אינטרס הכי גדול היא העיריה - בין אם כלכלי או סתם ככה לתת שירות לאזרחים - וכל עוד חולדאי כאן פשוט זה לא היה ולא יהיה ( נחכה למחליף שלו בשביל גג בבלומפילד )
כל מילה, כרגע כולם מפסידים וזה הולך לכיוון לא טובאוהד כורסא כתב: ↑12 נובמבר 2025, 20:48 זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
בפורום הזה נכתבו הרבה מאוד הצעות ראויות ע"י מספר אנשים מנוסים ונבונים, אם עופר היה מאמץ אפילו את חלקן היינו במצב אחר ( ואני מתייחס אך ורק לניהול השוטף ולא לסיטואציה הכללית עם האולטראס )אוהד כורסא כתב: ↑12 נובמבר 2025, 20:48 זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
-
ואן גוך
- קיבל.ה 252 לייקים
עופר (שהייתי בעדו בהתחלה ועדיין נגד קריאות נגדו)
ממשיך להתנהל לא נכון (אולי גם עסקית נוכח הגרעון והחובות).
עופר הוא איש עסקים שהצליח להרים את הפועל לפאקינג אחת מאריות אירופה. הוא ביזנס מן שרואה בנו סוג של צעצוע שלו שכרגע הוא גדול ומוצלח ומדברים עליו, וקצת פחות אכפת לו שאין קהל. הוא היה שמח שיהיו 10,000 מנויים כמובן אבל לא בטוח כמה זה אכפת לו (מבחינה כלכלית זה מאוד אכפת לו ולכן הוא מנסה דרכים אחרות).
עופר מתנהל לא טוב, עופר מעצבן. אני שמח שהפועל מנצחת ביורוליג כאילו זו הפועל של לפני 3 שנים, אבל אני לא הלכתי למשחק אחד השנה ואולי חוץ מהדרבי ומשחקי היורוליג אני לא יילך כי לא רק שפחות מעניין כרגע הליגה, אין כיף. בדרייב אין היה כיף, היה חיבור והמשחקים גם חלקם היו מותחים מה שעזר לכיף גם אם היינו מפסידים שזה חלק.
לדרבי הקרוב יש התנהלות מזעזעת ולכל העונה הזו יש התנהלות מזעזעת בכל מה שקשור לאוהדים. לא אכפת לו כנראה שיהיו רוב של אוהדי מכבי (הוא גם הזמין באופן אישי כמה מהם- לכאורה).
ממשיך להתנהל לא נכון (אולי גם עסקית נוכח הגרעון והחובות).
עופר הוא איש עסקים שהצליח להרים את הפועל לפאקינג אחת מאריות אירופה. הוא ביזנס מן שרואה בנו סוג של צעצוע שלו שכרגע הוא גדול ומוצלח ומדברים עליו, וקצת פחות אכפת לו שאין קהל. הוא היה שמח שיהיו 10,000 מנויים כמובן אבל לא בטוח כמה זה אכפת לו (מבחינה כלכלית זה מאוד אכפת לו ולכן הוא מנסה דרכים אחרות).
עופר מתנהל לא טוב, עופר מעצבן. אני שמח שהפועל מנצחת ביורוליג כאילו זו הפועל של לפני 3 שנים, אבל אני לא הלכתי למשחק אחד השנה ואולי חוץ מהדרבי ומשחקי היורוליג אני לא יילך כי לא רק שפחות מעניין כרגע הליגה, אין כיף. בדרייב אין היה כיף, היה חיבור והמשחקים גם חלקם היו מותחים מה שעזר לכיף גם אם היינו מפסידים שזה חלק.
לדרבי הקרוב יש התנהלות מזעזעת ולכל העונה הזו יש התנהלות מזעזעת בכל מה שקשור לאוהדים. לא אכפת לו כנראה שיהיו רוב של אוהדי מכבי (הוא גם הזמין באופן אישי כמה מהם- לכאורה).
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
יש מיני מנוי לדרבי ועוד 3 משחקים (שהם לא ירושלים אם הבנתי נכון) ב315ש"ח.
אני חושב , שכל אחד יכול לקנות את זה...
אני חושב , שכל אחד יכול לקנות את זה...
-
אבא של קידר
- קיבל.ה 3 לייקים
הנה ובגלוי - אני 100% עם עופר וההנהלה ו- 100% נגד האולטראס.
עוד נתגעגע לתקופה הזו.
עוד נתגעגע לתקופה הזו.
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
אין ספק. אבל אלה שרצו לבוא שנה שעברה, למרות כל המעבר הטראומטי ליד אליהו, מרגישים מרומים על רקע ההתנהלות שאינה מעוררת אמון של המועדון. אז אולי אם רוצים להשיב את האמון שלהם כדאי להתחיל לתקן את מה שגרם לפגיעה הכי גדולה בו - אי קיום ההבטחה לפעול במלוא המרץ להקמת אולם חדש של 7/10 אלף מקומות במקום הדרייב אין כדי שהמעבר ליד אליהו יהיה קצר ככל הניתן.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:21אני חושב שהרבה יותר חשוב שהמועדון יתחיל להתנהל יותר טוב מול האוהדים שרוצים לבוא מאשר אלה שלא, הרבה הרבה הרבה יותר חשוב.הפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 08:46 יש הרבה דברים שאפשר לעשות בהתנהלות הנוראית של המועדון שבכל מה שקשור למה שלא מכדרר על הפרקט היא טעונת שיפור בלשון המעטה.
בכל מקרה אני מאמין שאין לעופר שום אינטרס לקדם באמת דברים עד שלא יתברר הסטטוס של הקבוצה הלאה, אם נעלה אוטומטית לשנה הבאה, אם נקבל רשיון, איזה ליגה תהיה וכו. בכל מקרה אנשים כל הזמן מדברים עליו כשלא מדובר באולם פרטי אלא עירוני, ומי שאמור להיות לו אינטרס הכי גדול היא העיריה - בין אם כלכלי או סתם ככה לתת שירות לאזרחים - וכל עוד חולדאי כאן פשוט זה לא היה ולא יהיה ( נחכה למחליף שלו בשביל גג בבלומפילד )
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 708 לייקים
אני מדבר על הסיטואציה הכללית. ברור שמתנהלים לא מושלם אבל הסיטואציה מאוד מורכבת.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:24בפורום הזה נכתבו הרבה מאוד הצעות ראויות ע"י מספר אנשים מנוסים ונבונים, אם עופר היה מאמץ אפילו את חלקן היינו במצב אחר ( ואני מתייחס אך ורק לניהול השוטף ולא לסיטואציה הכללית עם האולטראס )אוהד כורסא כתב: ↑12 נובמבר 2025, 20:48 זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
בענייני המנויים, נתחיל בזה שהמחיר ליורוליג למי שמתפשר על המיקום הוא לא בשמיים פר משחק. הרבה יותר טוב ממכבי (וכן אפשר להשוות, לא הבנתי למה לא להשוות). הבעיה - יש המון משחקים אבל זו הסיטואציה היקרה שאנחנו נמצאים בה. מה לעשות המון משחקי יורוליג עולים כסף. גם המנגנון שהוצע בזמן שהמשחקים לא בארץ הוא הגון ביותר. לא שמעתי על המנגנון הזה פרגונים. תמיד הפרגונים הניהוליים להפועל הם עם כוכבית או הנמכה.
בנוסף, הייתה תלונה שנורא קל להשיג כרטיס כי הרוב לא מגיעים ואז בעלי המנויים מוכרים כרטיסים במחיר נמוך כך שאין היגיון עסקי בקניית מנוי במצב הזה למי שלא יגיע לכל משחק. זו תלונה שהייתה גם בפורום.
לכן כדי שעדיין יהיה כדאי לקנות מנוי ההנהלה אמרה אין כרטיסים.
ועכשיו היא מנסה ליצור פתרון ביניים לא להפוך את המנוי להוצאה מיותרת לגמרי, ומצד שני לאפשר לקהל הרחב לבוא עם מנוי ב315 ל4 משחקים. לא אידיאלי אולי כי אנשים רוצים לבוא רק לדרבי ויש אינטרס לצבוע את היציע אדום אבל זה פתרון עם היגיון מאחוריו ולא נטו טמטום. אבל כרגיל סוכני ההייט שופכים רעל ומסתכלים מזווית מאוד ספציפית. הסיטואציה שנקלענו אליה מורכבת והפתרונות מורכבים. אבל התגובות פשטניות ומלאות שנאה וזה משפיע גם על מי ש"באמצע". לכן קראתי לאוהדים עם השפעה לנסות להוריד את ההייט ומהצד השני להציע פתרונות.
לדוגמה: "אני חוזר ליציע ביום שמתחילים בנייה". זה אחלה בעיני. אבל שייאמר.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 13 נובמבר 2025, 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
מה הכוונה אלה שרצו לבוא שנה שעברה, כלומר לא כאלה שבאו? כי הבעיה היא עם אלה שכן באו והיו רבים כאלה ולא כולם חידשו, ועם כאלה שלא באו ורוצים לבוא כעת. ורובם המוחלט לא מגיעים עכשיו, לא בגלל האולם או בעית אמון בגלל הבטחה עליו אלא בעיקר בגלל ענייני תמחור והתנהלות ׁ ( כמו הטמטום של מכירה רק למנויים, הזוי כמה שזה מטומטם ומונע מאוהדים להגיע )הפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:41אין ספק. אבל אלה שרצו לבוא שנה שעברה, למרות כל המעבר הטראומטי ליד אליהו, מרגישים מרומים על רקע ההתנהלות שאינה מעוררת אמון של המועדון. אז אולי אם רוצים להשיב את האמון שלהם כדאי להתחיל לתקן את מה שגרם לפגיעה הכי גדולה בו - אי קיום ההבטחה לפעול במלוא המרץ להקמת אולם חדש של 7/10 אלף מקומות במקום הדרייב אין כדי שהמעבר ליד אליהו יהיה קצר ככל הניתן.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:21אני חושב שהרבה יותר חשוב שהמועדון יתחיל להתנהל יותר טוב מול האוהדים שרוצים לבוא מאשר אלה שלא, הרבה הרבה הרבה יותר חשוב.הפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 08:46 יש הרבה דברים שאפשר לעשות בהתנהלות הנוראית של המועדון שבכל מה שקשור למה שלא מכדרר על הפרקט היא טעונת שיפור בלשון המעטה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2699 לייקים
מה הבעיה אז למכור כרטיס בודד ב 80 ש"ח?
למה להכריח אנשים לקנות מיני מנוי לעוד משחקים שבהם סביר להניח שהם ימצאו כרטיס אפילו ב 30 שח?
יכול להיות שבגלל שהפועל מוכרת את הכרטיסים בעצמה אז אין לה את הדאטה של לאן עם כל רכישות העבר?
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
אין לנו באמת ויכוח שההתנהלות היא גרועה, ושמכונת הרעל (לא יכול לשמוע את המילה הזו הייט מצטער, לא מבין מי הכניס אותה לחיינו... ) היא נוראית ובא להקיא ממנה וגם אני אישית הייתי קורבן שלה רק עכשיו והמצב מורכב ובעייתי. אבל גם בתוכו אפשר וצריך היה להתנהל אחרת והיו היום בוודאות עוד מנויים או אנשים שקונים כרטיסים. זה מתחיל מהבנת הקהל שעומד מולך, ממשיך לפתרונות המתאימים ובעיקר תלוי באנשים שמבינים מה הם עושים, ושום דבר מזה לא קורה... לא יודע מה עובר לעופר בראש, ובעיקר נורא עצוב שבזמן שאתה מקום ראשון בטופ של אירופה, כלומר עם כל הביקורת על איטודיס וכו הניהול המקצועי טוב עד טוב מאוד, הניהול הכללי נוראי.אוהד כורסא כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:57אני מדבר על הסיטואציה הכללית. ברור שמתנהלים לא מושלם אבל הסיטואציה מאוד מורכבת.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:24בפורום הזה נכתבו הרבה מאוד הצעות ראויות ע"י מספר אנשים מנוסים ונבונים, אם עופר היה מאמץ אפילו את חלקן היינו במצב אחר ( ואני מתייחס אך ורק לניהול השוטף ולא לסיטואציה הכללית עם האולטראס )אוהד כורסא כתב: ↑12 נובמבר 2025, 20:48 זעקה: יום שני דרבי. הימור שלי 4000 אוהדי הפועל נגד 2000 רועשים בצהוב.
בענייני המנויים, נתחיל בזה שהמחיר ליורוליג למי שמתפשר על המיקום הוא לא בשמיים פר משחק. הרבה יותר טוב ממכבי (וכן אפשר להשוות, לא הבנתי למה לא להשוות). הבעיה - יש המון משחקים אבל זו הסיטואציה היקרה שאנחנו נמצאים בה. מה לעשות המון משחקי יורוליג עולים כסף. גם המנגנון שהוצע בזמן שהמשחקים לא בארץ הוא הגון ביותר. לא שמעתי על המנגנון הזה פרגונים. תמיד הפרגונים הניהוליים להפועל הם עם כוכבית או הנמכה.
בנוסף, הייתה תלונה שנורא קל להשיג כרטיס כי הרוב לא מגיעים ואז בעלי המנויים מוכרים כרטיסים במחיר נמוך כך שאין היגיון עסקי בקניית מנוי במצב הזה למי שלא יגיע לכל משחק. זו תלונה שהייתה גם בפורום.
לכן כדי שעדיין יהיה כדאי לקנות מנוי ההנהלה אמרה אין כרטיסים.
ועכשיו היא מנסה ליצור פתרון ביניים לא להפוך את המנוי להוצאה מיותרת לגמרי, ומצד שני לאפשר לקהל הרחב לבוא עם מנוי ב315 ל4 משחקים. לא אידיאלי אולי כי אנשים רוצים לבוא רק לדרבי ויש אינטרס לצבוע את היציע אדום אבל זה פתרון עם היגיון מאחוריו ולא נטו טמטום. אבל כרגיל סוכני ההייט שופכים רעל ומסתכלים מזווית מאוד ספציפית. הסיטואציה שנקלענו אליה מורכבת והפתרונות מורכבים. אבל התגובות פשטניות ומלאות שנאה וזה משפיע גם על מי ש"באמצע". לכן קראתי לאוהדים עם השפעה לנסות להוריד את ההייט ומהצד השני להציע פתרונות.
לדוגמה: "אני חוזר ליציע ביום שמתחילים בנייה". זה אחלה בעיני. אבל שייאמר.
- teknoboy
- קיבל.ה 2013 לייקים
יש הרבה מאוד אנשים שרוצים לבוא אבל לא יכולים, כי לא עשו מנוי והמועדון לא מוכן למכור להם כרטיס.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
הכוונה לחצי מהמנויים שהיו שנה שעברה שלא עשו השנה.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:00 מה הכוונה אלה שרצו לבוא שנה שעברה, כלומר לא כאלה שבאו? כי הבעיה היא עם אלה שכן באו והיו רבים כאלה ולא כולם חידשו, ועם כאלה שלא באו ורוצים לבוא כעת. ורובם המוחלט לא מגיעים עכשיו, לא בגלל האולם או בעית אמון בגלל הבטחה עליו אלא בעיקר בגלל ענייני תמחור והתנהלות ׁ ( כמו הטמטום של מכירה רק למנויים, הזוי כמה שזה מטומטם ומונע מאוהדים להגיע )
אני כמובן לא מכיר את כולם. אבל אני מטיל מאד בספק שהם לא עשו את זה בגלל מחירי המנויים שדווקא היו (לדעתי) לא מופרכים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
אז אנחנו חלוקים, זה מתחיל מזה שהמחירים היו מופרכים וממשיך לזה שזו הסיבה העיקרית לטעמיהפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:17הכוונה לחצי מהמנויים שהיו שנה שעברה שלא עשו השנה.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:00 מה הכוונה אלה שרצו לבוא שנה שעברה, כלומר לא כאלה שבאו? כי הבעיה היא עם אלה שכן באו והיו רבים כאלה ולא כולם חידשו, ועם כאלה שלא באו ורוצים לבוא כעת. ורובם המוחלט לא מגיעים עכשיו, לא בגלל האולם או בעית אמון בגלל הבטחה עליו אלא בעיקר בגלל ענייני תמחור והתנהלות ׁ ( כמו הטמטום של מכירה רק למנויים, הזוי כמה שזה מטומטם ומונע מאוהדים להגיע )
אני כמובן לא מכיר את כולם. אבל אני מטיל מאד בספק שהם לא עשו את זה בגלל מחירי המנויים שדווקא היו (לדעתי) לא מופרכים.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 235 לייקים
המחירים היו בסדר לדעתיהפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:17הכוונה לחצי מהמנויים שהיו שנה שעברה שלא עשו השנה.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:00 מה הכוונה אלה שרצו לבוא שנה שעברה, כלומר לא כאלה שבאו? כי הבעיה היא עם אלה שכן באו והיו רבים כאלה ולא כולם חידשו, ועם כאלה שלא באו ורוצים לבוא כעת. ורובם המוחלט לא מגיעים עכשיו, לא בגלל האולם או בעית אמון בגלל הבטחה עליו אלא בעיקר בגלל ענייני תמחור והתנהלות ׁ ( כמו הטמטום של מכירה רק למנויים, הזוי כמה שזה מטומטם ומונע מאוהדים להגיע )
אבל יכול להיות שאחרי שנתיים של מלחמות יש עוד כמה כמוני שקיבלו בוקס כלכלי וצריכים לעשות לביתם
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
אין לי ספק שיש אנשים כאלו, ומאחל לך ולכל מי שבמצב שלך שייצא מזה במהרה. אבל אני חושב שזה מיעוט קטן מבין אלו שלא חידשו, ושעם התנהלות נכונה ומעוררת אמון לא רק שרוב המנויים היו מחדשים אלא שהיה סולד אאוט.iamgabormarton כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:28המחירים היו בסדר לדעתיהפועל כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:17הכוונה לחצי מהמנויים שהיו שנה שעברה שלא עשו השנה.joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 12:00 מה הכוונה אלה שרצו לבוא שנה שעברה, כלומר לא כאלה שבאו? כי הבעיה היא עם אלה שכן באו והיו רבים כאלה ולא כולם חידשו, ועם כאלה שלא באו ורוצים לבוא כעת. ורובם המוחלט לא מגיעים עכשיו, לא בגלל האולם או בעית אמון בגלל הבטחה עליו אלא בעיקר בגלל ענייני תמחור והתנהלות ׁ ( כמו הטמטום של מכירה רק למנויים, הזוי כמה שזה מטומטם ומונע מאוהדים להגיע )
אבל יכול להיות שאחרי שנתיים של מלחמות יש עוד כמה כמוני שקיבלו בוקס כלכלי וצריכים לעשות לביתם
-
איש גדול
- קיבל.ה 346 לייקים
לאחות את הקרע מול המחרימים כרגע זה בלתי אפשרי כבר נאמר מה צריך לקרות שאולי בסוף העונה אפשר יהיה לדבר על זה.
כרגע צריך לפנות למי שלא מחרים ואחד הדברים החשובים והבסיסיים היא למכור כרטיס בודד לכל משחק ובמיוחד לדרבי ולתת לאוהד שבא לו לבוא כרגע רק לדרבי להגיע.
הזוי בעיני שהקבוצה מעדיפה שיהיו 4000 אוהדים ולא למכור כרטיסים בודדים במחיר שיביא עוד.
ראש בקיר
כרגע צריך לפנות למי שלא מחרים ואחד הדברים החשובים והבסיסיים היא למכור כרטיס בודד לכל משחק ובמיוחד לדרבי ולתת לאוהד שבא לו לבוא כרגע רק לדרבי להגיע.
הזוי בעיני שהקבוצה מעדיפה שיהיו 4000 אוהדים ולא למכור כרטיסים בודדים במחיר שיביא עוד.
ראש בקיר
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
אז אין סיבה לאוהדים לא לבוא.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
מניח שזה במסגרת המיני מנוי כן? אלא אם יש דרך אחרת לקנות שלא למנויים
- teknoboy
- קיבל.ה 2013 לייקים
איך קנית?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
Praškevičios
- קיבל.ה 68 לייקים
תיקון קל: המחלוקת היא לא רק מול האולטראס אלא גם מול קבוצה גדולה של אוהדים שאיבדו אמון במערכת.אבא של קידר כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:34 הנה ובגלוי - אני 100% עם עופר וההנהלה ו- 100% נגד האולטראס.
עוד נתגעגע לתקופה הזו.
ברור למה אתה מנסה לצייר את המחלוקת כאילו מדובר רק באולטראס ולמה אתה מתעלם מאי קיום הבטחה (שיפוץ האולם הביתי).
- Scofield
- קיבל.ה 283 לייקים
אני מת להיות זבוב על הקיר בישיבה בניהולו של (כנראה) צחי רייכטנשטיין
מניח שזה היה משהו בסגנון -
"טוב חברים, האולם חצי ריק וצפונה מכך ברוב העונה, דרבי לפנינו, חייבים למלא את האולם. מה נעשה?"
-"אה זה קל, הגבלות על הקהל הרחב"
*מהנהנים בהנאה*
מניח שזה היה משהו בסגנון -
"טוב חברים, האולם חצי ריק וצפונה מכך ברוב העונה, דרבי לפנינו, חייבים למלא את האולם. מה נעשה?"
-"אה זה קל, הגבלות על הקהל הרחב"
*מהנהנים בהנאה*
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה