רד וולף

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
ר.ש
קיבל.ה  459 לייקים

באיזה קטע סוגר דיון על חלון העברות ינואר?
גם אם הנושא מוקדם או מטומטם, הוא לגמרי קשור לפורום הכדורגל ואין שום היגיון בלסגור אותו ולמשטר ככה את השיח.
אם קראתי הבוקר שהפועל מעוניינת בחלוץ מסוים, איפה אני אמור לדבר על זה? או שמצופה ממני להתאפק עם הדיון בנושא 50 ימים?
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1272 לייקים

בעקבות החוויה הנורא מוצלחת בדגש על נורא, מאשכול ההעברות בקיץ הוחלט לא לפתוח את הקן צרעות הזה של ינואר מוקדם מידי
האשכול ההוא הפך לחלומם הרטוב של הטרולים, וכמות הריבים שם הייתה בלתי נסבלת

יש ידיעה חדשותית על חלוץ?
בבקשה יש נושא נעוץ
viewtopic.php?t=4965

רוצים לדון עליו?
אפשר לפתוח חדשות- דיונים 25/26 ולדון על אותו חלוץ תאורתי
אני דיי בטוח שפתחתי כזה, אבל מאחר ואף אחד לא מעדכן את הנושא של החדשות, אז כנראה שהאשכול של הדיונים נבלע איפשהו, מוזמן לפתוח חדש

רק אגיד, שההחלטה הזאת היא לא אישית שלי, היא הוסכמה עם שאר המנהלים
ר.ש
קיבל.ה  459 לייקים

אם אפשר את אותם נושאים להעלות באשכול אחר, אז ממילא הבעיה היא לא עם הנושאים עצמם.
את תרבות הדיון לא מתקנים בדרך של צנזורה (או בכלל)
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1272 לייקים

כמו שאמרת, אפשר לדון בהם בצורה ראויה שנעשית כבר כמה שנים טובות פה בפורום, אין פה צנזורה
כשיש אשכול שנפתח חודשיים וחצי וחודש וחצי לפני (ונפתח פעמיים ע״י טרולים, שגם בטח יתלוננו שקראתי להם ככה ויוכיחו את הטענה שלי)
להתחיל להמציא שמות של שחקנים (כמו שנעשה) ולהמציא ידיעות (כמו שנעשה) באשכול הקודם רק בשביל לגרום פה לריבים, ראינו שזה לא עובד

כרגע נראה שהדיון גם פה הוא תיאורתי, אלא אם כן באמת יש חלוץ שדווח עליו ואני פספסתי

אשכול החדשות שמיועד אך ורק לחדשות עוזר לכל מי שאין לו כח להכנס לאשכול של 20 עמודים ביום בשביל להתעדכן בהפועל, ויש לא מעט שביקשו את זה בעבר
בגלל הדרדרות תרבות הדיון פה כנראה שאנשים שחכו את האופציה הזאת

שוב, מוזמן לפתוח אשכול דיונים על ידיעות אמיתיות שיש ואם תתאפק רק עוד קצת תוכל גם לדון במלפפונים של ינואר
אגב, למה לא לפתוח כבר את הנושא של ההעברות לקיץ 26/27? בוא נתחיל לבנות את הקבוצה לטווח ארוך...
לירון האדום
קיבל.ה  2685 לייקים

מסכים עם רד וולף - זה עוד מוקדם מידי לדבר על ינואר...
זה יהיה סתם 20 עמודים על כלום ושום דבר.
רק לקראת אמצע דצמבר בטח יתחילו הדיבורים על ינואר
שליחת תגובה