הפועל מול באסקוניה - שלישי 21:05. מחזור 10.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
רבע עונה רגילה ביורוליג מאחורינו.
באסקוניה פתחה את היורוליג בצורה מזעזעת עם שישה הפסדים, אבל מאז רשמה שלושה ניצחונות רצופים. כולם בבית. זה משחק החוץ הראשון שלה מזה 3 שבועות
ההגנה של הספרדים השתפרה דרמטית – מ 96 נקודות שספגה בממוצע ל־77.3 בשלושת הנצחונות האחרונים.
מה השתנה:
- קובי סימונס הוסיף להם אתלטיות, שליטה בכדור וקצב משחק מהיר יותר.
- רודיון קורוקס חזר מפציעה ויש לו נוכחות פיזית והגנתית בצבע.
- טימותי לואוואו־קבארו הפך למנוע ההתקפי ושל הקבוצה.
נזכיר שהפועל בלי תומר, ים, ברונו
באסקוניה פתחה את היורוליג בצורה מזעזעת עם שישה הפסדים, אבל מאז רשמה שלושה ניצחונות רצופים. כולם בבית. זה משחק החוץ הראשון שלה מזה 3 שבועות
ההגנה של הספרדים השתפרה דרמטית – מ 96 נקודות שספגה בממוצע ל־77.3 בשלושת הנצחונות האחרונים.
מה השתנה:
יחד, רק יחד! 
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 642 לייקים
נכון, אבל יש לה אותי כשחקן חיזוק מהיציע.7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:59 רבע עונה רגילה ביורוליג מאחורינו.
מה השתנה:
מבטיח לעשות הכול לעודד לניצחון.
יאללה הפועל!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
מרשים!ארבעת המופלאים כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:29נכון, אבל יש לה אותי כשחקן חיזוק מהיציע.7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:59 רבע עונה רגילה ביורוליג מאחורינו.
מה השתנה:
יאללה הפועל!
הלוואי ויכולתי להגיע
יחד, רק יחד! 
-
קובי
- קיבל.ה 378 לייקים
ארבעת המופלאים כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:29נכון, אבל יש לה אותי כשחקן חיזוק מהיציע.7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:59 רבע עונה רגילה ביורוליג מאחורינו.
מה השתנה:
יאללה הפועל!
כל הכבוד
-
בני12
- קיבל.ה 2149 לייקים
הלך עלינוארבעת המופלאים כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:29נכון, אבל יש לה אותי כשחקן חיזוק מהיציע.7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:59 רבע עונה רגילה ביורוליג מאחורינו.
מה השתנה:
יאללה הפועל!
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
עם כל הכבוד לשלושת הניצחונות הרצופים של בסקוניה, יש להם את אחד הסגלים החלשים ביורוליג ואנחנו חייבים לנצח את זה. יחד עם זאת, אין משחקים קלים ביורוליג וכבר ראינו שכאשר אנחנו מזלזלים אנחנו גם מפסידים.
צריך להגיד, חמישיית הזרים שנרשמה מול ירושלים חווה בשבועיים האלה עומס מטורף ואני משער שרובם גם ירשמו לדרבי, אם לא כולם. אני מקווה מאוד שאיטודיס יחרוג ממנהגו וירחיב את הרוטציה כי העומס הזה יכול להביא להפסדים וגם לפציעות. אני לא אופתע אם התנודות הגדולות ביכולת של מיציץ' נגרמות בין היתר כתוצאה מעומס וכושר משחק לקוי.
צריך להגיד, חמישיית הזרים שנרשמה מול ירושלים חווה בשבועיים האלה עומס מטורף ואני משער שרובם גם ירשמו לדרבי, אם לא כולם. אני מקווה מאוד שאיטודיס יחרוג ממנהגו וירחיב את הרוטציה כי העומס הזה יכול להביא להפסדים וגם לפציעות. אני לא אופתע אם התנודות הגדולות ביכולת של מיציץ' נגרמות בין היתר כתוצאה מעומס וכושר משחק לקוי.
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 47 לייקים
רישום לדרבי אומר לרשום אותם לשאר העונה בניגוד לגביע ווינר, מניח שגם בלי שום שיקול מקצועי זה יגרום לשינוי בליינאפ.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
כל מי שנשאר זה מיצ'יץ' ואוטורו. הם ירשמו ככה או ככה.רואה שחורות כתב: ↑11 נובמבר 2025, 10:57 רישום לדרבי אומר לרשום אותם לשאר העונה בניגוד לגביע ווינר, מניח שגם בלי שום שיקול מקצועי זה יגרום לשינוי בליינאפ.
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
הרישום של אודיאסי מטומטם ברמות שקשה להסביר.
אבל הוא כבר נעשה ואין מה לעשות
בסיטואציה הנוכחית אני דווקא הייתי שומר את הרישום של אוטורו.
אני גם ככה לא בטוח שהוא עדיף על מוטלי
אולי בהמשך אם נצליח להנחית 4 זה יהיה יותר חשוב מרישום של אוטורו
אבל הוא כבר נעשה ואין מה לעשות
בסיטואציה הנוכחית אני דווקא הייתי שומר את הרישום של אוטורו.
אני גם ככה לא בטוח שהוא עדיף על מוטלי
אולי בהמשך אם נצליח להנחית 4 זה יהיה יותר חשוב מרישום של אוטורו
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 642 לייקים
NHD
אין אלוהים.
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
כןred_boy כתב:משדרים אותנו ב 5 LIVE ?
לא בערוץ פתוח.
כנראה שהמשחק של הרצליה ובטח של מכבי יותר חשוב/ים.
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 11 נובמבר 2025, 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
מרקוס הווארד חזר ויהיה זמין למשחק
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
לא מסכים אתך.
חשבתי ככה בהתחלה אבל הבנתי את ההיגיון.
המטרה של הרישומים שלו ושל אניס לדעתי היתה לשמור אותם עם כושר משחק כדי שאם יצטרכו אותם ביורוליג הם יוכלו לתפקד.
מי שלדעתי הרישום שלו היה מיותר הוא דווקא איש.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
אם אודיאסי לא משחק גם בליגה, מה הסיבה להשאיר אותו בקבוצה?
הוא עדיין סנטר טוב לליגה וברוב המוחלט של המשחקים גם אין בעיה שיפתח אפילו.
הוא עדיין סנטר טוב לליגה וברוב המוחלט של המשחקים גם אין בעיה שיפתח אפילו.
יחד, רק יחד! 
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
ג'ובה גרוס היום בשוט אמר שאפשר לראות בשבועות כפולים ירידה חדה בכל הממוצעים של מיציץ במשחק השני של השבוע.הוקיץ' כתב: ↑11 נובמבר 2025, 10:55 עם כל הכבוד לשלושת הניצחונות הרצופים של בסקוניה, יש להם את אחד הסגלים החלשים ביורוליג ואנחנו חייבים לנצח את זה. יחד עם זאת, אין משחקים קלים ביורוליג וכבר ראינו שכאשר אנחנו מזלזלים אנחנו גם מפסידים.
-
yoni143
- קיבל.ה 216 לייקים
-
shaharot
- קיבל.ה 822 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
-
yoni143
- קיבל.ה 216 לייקים
מרכוס הווארד הוא סקורר אכזרי, חיביים לשים עליו את איש ווינרייט עם הרבה דאבל אפים ועזרה להוציא ממנו את הכדור . בעיקר מקשת השלוש .
-
shaharot
- קיבל.ה 822 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 756 לייקים
שזה הגיוני, אבל זה לא מסביר למה אדון מיציץ שמן הסתם גם מודע לזה ממשיך להשליך לבנים ממרחק ולשרוף לנו התקפות שלמות ובעיקר למה הוא לא עף לספסל כשזה קורהרדנקו כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:09ג'ובה גרוס היום בשוט אמר שאפשר לראות בשבועות כפולים ירידה חדה בכל הממוצעים של מיציץ במשחק השני של השבוע.הוקיץ' כתב: ↑11 נובמבר 2025, 10:55 עם כל הכבוד לשלושת הניצחונות הרצופים של בסקוניה, יש להם את אחד הסגלים החלשים ביורוליג ואנחנו חייבים לנצח את זה. יחד עם זאת, אין משחקים קלים ביורוליג וכבר ראינו שכאשר אנחנו מזלזלים אנחנו גם מפסידים.
-
Money
- קיבל.ה 1070 לייקים
הייתי שם עליו את בלייקני/בראיינט
באופן כללי הייתי פותח ורץ עם חמישיה אחרת היום
אניס בראיינט מלקולום מוטלי ואוטורו
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
ומוסא.
רמה דומה לטעמי, וגם אותם היינו חייבים לנצח, ואכן ניצחנו.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
למה הוא לא עף לספסל? כי ג'ונס מאכזב ובגמר גביע ווינר טימור גם כן היה חלש. שאלה יותר טובה היא למה אניס לא מקבל הזדמנות.joshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:46שזה הגיוני, אבל זה לא מסביר למה אדון מיציץ שמן הסתם גם מודע לזה ממשיך להשליך לבנים ממרחק ולשרוף לנו התקפות שלמות ובעיקר למה הוא לא עף לספסל כשזה קורהרדנקו כתב: ↑11 נובמבר 2025, 12:09ג'ובה גרוס היום בשוט אמר שאפשר לראות בשבועות כפולים ירידה חדה בכל הממוצעים של מיציץ במשחק השני של השבוע.הוקיץ' כתב: ↑11 נובמבר 2025, 10:55 עם כל הכבוד לשלושת הניצחונות הרצופים של בסקוניה, יש להם את אחד הסגלים החלשים ביורוליג ואנחנו חייבים לנצח את זה. יחד עם זאת, אין משחקים קלים ביורוליג וכבר ראינו שכאשר אנחנו מזלזלים אנחנו גם מפסידים.
לזכותו של מיציץ' יאמר שלפעמים גם במשחקים חלשים יש לו מיני התפוצצויות, בעיקר ברבע השלישי, שמנצחות לנו את המשחק.
-
joshsoos
- קיבל.ה 756 לייקים
ג'ונס לא היה בשבת, אבל בראיינט כן. מיציץ'-שאין לי ספק שמודע לעצמו- שיחק 34 דקות יומיים אחרי ששיחק 31 דקות, וזרק עד המוות. אז אני בהחלט מצפה ממאמן שיוריד אותו, ידבר ( והוא לא שתקן בדיוק ) ויבקש להפסיק עם ההשלכות ובמקביל לחלק את העומס עם בראיינט. ולא ברור, כמובן גם ביורוליג, למה אנחנו לא יכולים את רבעי ההתפוצצות של מיציץ בלי החרא של שאר ההתקפות של 24 שניות בידיים שלו, הסתבכות והשלכות.
השידור בתשלום??
אני בשוק אני בהלם אני המומה...
איזה ערוץ של חלאות
אני בשוק אני בהלם אני המומה...
איזה ערוץ של חלאות
-
Xavi
- קיבל.ה 1275 לייקים
מיציץ צריך לעלות רבע ראשון ואז לחזור לקצת ברבע שלישי או אפילו רק לרבע האחרון
אין לו אוויר בשיט, 2 חדירות לסל והבנאדם צריך בלון חמצן
בגלל זה הוא משליך, וגם לא שומר
אין לו אוויר בשיט, 2 חדירות לסל והבנאדם צריך בלון חמצן
בגלל זה הוא משליך, וגם לא שומר
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7207 לייקים
אין ספק שזה היה נחמד אם היינו יודעים לחזות את ההתפוצצויות של מיציץ' ולתזמן ככה את הדקות שלוjoshsoos כתב: ↑11 נובמבר 2025, 14:29 ג'ונס לא היה בשבת, אבל בראיינט כן. מיציץ'-שאין לי ספק שמודע לעצמו- שיחק 34 דקות יומיים אחרי ששיחק 31 דקות, וזרק עד המוות. אז אני בהחלט מצפה ממאמן שיוריד אותו, ידבר ( והוא לא שתקן בדיוק ) ויבקש להפסיק עם ההשלכות ובמקביל לחלק את העומס עם בראיינט. ולא ברור, כמובן גם ביורוליג, למה אנחנו לא יכולים את רבעי ההתפוצצות של מיציץ בלי החרא של שאר ההתקפות של 24 שניות בידיים שלו, הסתבכות והשלכות.
בכל אופן אני מסכים, הפתרון פה הוא להוריד את כמות הדקות של מיציץ', לא רק כי זה פוגע בנו כרגע אלא כי אנחנו רוצים להביא אותו בכושר לשלבים המתקדמים של העונה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
ופה בא לידי ביטוי, במיוחד במשחקים מקומיים, החיסרון של בר.
האם זיו לא שיחק בשבת בגלל פציעה משלו?
האם זיו לא שיחק בשבת בגלל פציעה משלו?
סלקום, מרוצה מהם מאוד.
האמת שעם הפועל בכדורסל אין כמעט בעיות, הרוב המוחלט של המשחקים הם בשידור פתוח.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 596 לייקים
לא יאמן שמשדרים את מכבי בערוץ פתוח ואותנו בלייב, חבורה של שרמוטות.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
למה לא ייאמן?אנחנו בתהליך כתב: ↑11 נובמבר 2025, 17:54 לא יאמן שמשדרים את מכבי בערוץ פתוח ואותנו בלייב, חבורה של שרמוטות.
זה מה בעלי הערוץ רוצה. וידוע מי הוא
יחד, רק יחד! 
-
Red_man
- קיבל.ה 1749 לייקים
אוקיי ניאלץ לעשות יורוליג פס ל24 שעות
-
Xavi
- קיבל.ה 1275 לייקים