בחייאת, אתם מתייחסים למפעל הזה כאילו החוקים בו לא יכולים להשתנות בהתאם לגחמות של שימון.
אין שום משמעות אם נסיים מעל מונאקו או מתחת למונאקו בפארטיה שנקראת היורוליג.
דבר אחד בטוח - אין מצב שהפועל לא תמשיך אם תגיע לפיינל פור גם אם מונאקו תסיים לפנינו בטבלה ותזכה בגביע . לשם צריך לכוון.
הפועל מאיימת על ההגמוניה הטורקית-יוונית ולכן אין זה מפתיע שלפתע הן שוכחות את היריבות והשנאה ההיסטוריים בין המדינות ופועלות נגד חזרת המשחקים לישראל .
חתול במגפיים כתב: ↑02 נובמבר 2025, 17:14
כתבה בספורט 5 על פרסומים בצרפת שטוענים על מגעים לרכישת רישיון A של וילרבאן על ידי מונאקו. כמה מנות קוסקוס של סבתא טוני אפשר להציע כדי להתחרות?
מילפורד כתב: ↑03 נובמבר 2025, 16:45
אז זה כן עניין של זמן , אבל לא מעט זמן...
בעקרון יש מצב שזה יקרה לפני, הוא מרוויח מינימום ולכן הם יכולים לשחרר אותו לפנות מקום בסגל ( ויש להם כסף מתחת לאפרון הראשון ) וכמובן לכלול אותו בטרייד, אבל הכל שאלה למה הם מכוונים ואם הם בכלל רוצים לשחרר. זה שהוא עצמו לא מרוצה בשביל לחשוב על לחתוך- וקשה לי להאמין שזה באמת נכון כל כך מוקדם בעונה- לא רלוונטי.
7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 07:31
כן יש הרבה הזיות ביורוליג.
רק שבוע שעבר פנרבחצ'ה היתה בפיגור 20-50 בערך במחצית מול ריאל בחוץ.
יש הרבה הזיות אבל המשחק הזה ספציפית הוא ממש לא הזיה - הכוכב בפורמה מטורפת ועם סגל אדיר למרות הפציעות בעוד פאו עם סגל קצת פחות אדיר בהינתן הפציעות וכדורסל לא טוב בתקופה האחרונה. ניצחון אדיר ולמזלנו אנחנו לא פוגשים אותם בתקופה הקרובה
לוידע, פיגור 30 הפרש ו-40 נקודות ב-3 רבעים עבור הקבוצה עם אחד הרוסטרים הכי נוצצים באירופה זה לא עניין של מה בכך.
שוב, זה הזיה כי לסגל כזה זה לא אמור לקרות אבל דברים כאלו קורים ביורוליג ולא מעט. פחות לסגלים כאלו.
זה אפילו יותר מזה, כי הכוכב עשו את זה ללא הטופ סקורר שלהם, ג'ורדן נווארה, וביום של 3/22 לשלוש!
איך זה קרה? כל שלושת הסנטרים של פאו פצועים והכוכב פירקו אותם 44-31 בריבאונד.
7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:25
לוידע, פיגור 30 הפרש ו-40 נקודות ב-3 רבעים עבור הקבוצה עם אחד הרוסטרים הכי נוצצים באירופה זה לא עניין של מה בכך.
שוב, זה הזיה כי לסגל כזה זה לא אמור לקרות אבל דברים כאלו קורים ביורוליג ולא מעט. פחות לסגלים כאלו.
הקבוצה הנוצצת הזאת משחקת בלי אף גבוה בסגל מול אחת מקבוצות הריבאונד הטובות במפעל.
הוקיץ' כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 22:22
באמת שחשבתי שניישב את מאדים לפני שאני ארצה לראות את מכבי מנצחת ביורוליג.
היום הזה עוד לא הגיע, אבל לא בטוח שהוא רחוק.
נראה לי שהוא הגיע.
בדיוק באתי להעלות את הסוגיה הזאת, אני מוכן שמונאקו ינצחו רק אם יביאו את הרגליים של סורקין והורד לפני הדרבי.
הוקיץ' כתב: ↑06 נובמבר 2025, 22:02
נאמר זאת כך, בכל תוצאה פה אפשר למצוא סיבות לשמחה.
הפסד של מונאקו
צולבת של הורד
פציעת כתף לסורקין
ושבר בארובת העין זל בלאט
תרגיל מחשבה היפותטי: לא קיים שום דבר בעולם מלבד שני התרחישים הבאים. באחד שימון מזרחי בוכה עצוב ורסקין נשמע כאילו הוא במשדר יום הזכרון. בשני שימון מזרחי קורן מאושר ומרוב אושר חוזר הביתה לזיין כמו שור באורגיות שלו בבינימינה ורסקין צורח בום ו-ווינר שוט תמיר בלאט.
במה אתה בוחר חביבי
הוקיץ' כתב: ↑06 נובמבר 2025, 22:02
נאמר זאת כך, בכל תוצאה פה אפשר למצוא סיבות לשמחה.
הפסד של מונאקו
צולבת של הורד
פציעת כתף לסורקין
ושבר בארובת העין זל בלאט
תרגיל מחשבה היפותטי: לא קיים שום דבר בעולם מלבד שני התרחישים הבאים. באחד שימון מזרחי בוכה עצוב ורסקין נשמע כאילו הוא במשדר יום הזכרון. בשני שימון מזרחי קורן מאושר ומרוב אושר חוזר הביתה לזיין כמו שור באורגיות שלו בבינימינה ורסקין צורח בום ו-ווינר שוט תמיר בלאט.
במה אתה בוחר חביבי
אתה צודק, מתבייש בלייק שעשיתי.
שהאיש הקטן והבודד מתחת לסל מימין ידע רק הפסדים. אין לו עוד הרבה משחקים בקנה.