החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
יהלום14אדום
קיבל.ה  1163 לייקים

בונדר כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:06
יהלום14אדום כתב: 31 אוקטובר 2025, 01:18
Nati כתב: 31 אוקטובר 2025, 01:04 קוף ואוחנה
אתם נבלות.אני כל כך מתאפק לא לאחל לכם דברים נוראיים
אחרי המוןןן זמן שלא ראיתי, הפעם רציתי לראות מה יעשו בפאנל. הקוף צורח כרגיל, כי ככה הוא חושב שהוא נשמע צודק יותר, אוחנה עוד העז להגיד שהקהל של הפועל הוא המסוכן ביותר בארץ. רק להזכיר לך אדון אוחנה, שהיחידים שכמעט רצחו פה אוהד הם החברים שלך מגן החיות התנכי. אז לכו שניכם לאלף עזאזל ואם מחר תקומו בלי יכולת לדבר, זה יהיה יום מוצלח.
אני מכיר שני סרטונים של אוהדי הפועל מהשנתיים אחרונות תוקפים באלימות קשה מאוד חברי ארגונים אחרים.
יופי, אם ממה שכתבתי זו התגובה שלך אתה צריך לעבוד טוב יותר על הבנת הנקרא.
יאללה הביתה!!!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  647 לייקים

בונדר כתב:
Nati כתב: 31 אוקטובר 2025, 01:04 קוף ואוחנה
אתם נבלות.אני כל כך מתאפק לא לאחל לכם דברים נוראיים
אחרי המוןןן זמן שלא ראיתי, הפעם רציתי לראות מה יעשו בפאנל. הקוף צורח כרגיל, כי ככה הוא חושב שהוא נשמע צודק יותר, אוחנה עוד העז להגיד שהקהל של הפועל הוא המסוכן ביותר בארץ. רק להזכיר לך אדון אוחנה, שהיחידים שכמעט רצחו פה אוהד הם החברים שלך מגן החיות התנכי. אז לכו שניכם לאלף עזאזל ואם מחר תקומו בלי יכולת לדבר, זה יהיה יום מוצלח.
אני מכיר שני סרטונים של אוהדי הפועל מהשנתיים אחרונות תוקפים באלימות קשה מאוד חברי ארגונים אחרים.
אלימות קשה כולנו מכירים, אבל גרזן בגולגולת כמה ראית?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:30
בונדר כתב:
ראיתי שרשראות ברזל, מקל תיפוף ואלות
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  647 לייקים

בונדר כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:30
בונדר כתב: אני מכיר שני סרטונים של אוהדי הפועל מהשנתיים אחרונות תוקפים באלימות קשה מאוד חברי ארגונים אחרים.
ראיתי שרשראות ברזל, מקל תיפוף ואלות
הכל חרא, שלא יובן לא נכון. ועדיין גרזן בראש זה פסע מרצח.
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  27 לייקים

ביום שאני אראה שאוהדי הפועל תקפו אוהדים תמימים של קבוצה ניטרלית/קבוצה מחו"ל אז ורק אז אצטרף למקהלת הגינויים
עד אז אתם מתעסקים בטיעוני צביעות וסימטריה מזויפת שלא מחזיקים מים
Eitan Ofer
קיבל.ה  2 לייקים

Red-Pride כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:43 ביום שאני אראה שאוהדי הפועל תקפו אוהדים תמימים של קבוצה ניטרלית/קבוצה מחו"ל אז ורק אז אצטרף למקהלת הגינויים
אני לא זוכר את הפרטים בדיוק אבל לא היו איזה חמישה מהאולטראס שתקפו אוהד הפועל חיפה בכדורסל?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1560 לייקים

Eitan Ofer כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:58
Red-Pride כתב: 31 אוקטובר 2025, 16:43 ביום שאני אראה שאוהדי הפועל תקפו אוהדים תמימים של קבוצה ניטרלית/קבוצה מחו"ל אז ורק אז אצטרף למקהלת הגינויים
אני לא זוכר את הפרטים בדיוק אבל לא היו איזה חמישה מהאולטראס שתקפו אוהד הפועל חיפה בכדורסל?
איזה חמישה בראש שלך
המון זועם עם ברזלים וחגורות שרדף אחרי שני אוהדי הפועל חיפה מבועתים (וכמעט רמס את הבנות שלי בדרך)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  27 לייקים

מבועתים? השרמוט הזה התגרה באולטראס מטווח 0

מעולם לא היו לנו שום בעיות בחיפה, בבאר שבע, בנתניה, בסכנין
רק עם החלאות הצהובות ובבוני ההר שבכל מקום עושים טרור
משמע - הבעיה היא לא אצלנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1560 לייקים

Red-Pride כתב: 31 אוקטובר 2025, 19:23 מבועתים? השרמוט הזה התגרה באולטראס מטווח 0

זה ממש לא מה שאני ראיתי
אני ראיתי שני אוהדי הפועל חיפה יורדים על הרמפה מכיוון שער 3 לחניון, ואז המון אלים רץ באמוק לכוונם.
הם עשו "אחורה פנה" וברחו חזרה לכיוון שער 3 (ומשם לתוך האולם ולפרקט) תוך כדי שההמון דורס כל מה שבדרכו, עם מוטות וחגורות! בכניסה לשער 3 הם העיפו על שני המסכנים את גדרות הברזל.
אבל כתבת 'שרמוט' אז אתה צודק ואני חנון ילד כאפות שלא מבין את הקודים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
תא מרבוטא
קיבל.ה  697 לייקים

Red-Pride כתב: 31 אוקטובר 2025, 19:23 מבועתים? השרמוט הזה התגרה באולטראס מטווח 0

גם אם נניח שכן
התוצאה של זה הייתה כמו שנרשם גרועה מאד. גם בפרופורציות, גם בהשלכות, וגם (שזה משני) בתדמית.
אגב במשחק שחיפשו אוהדי חולון מה? https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=499578 זה כי שוב אנחנו לא בריב עם אף קבוצה חוץ ממכבי וביתר? מכיר את הטענה אגב שרוב אוהדי חולון תומכי מכבי רגל וביתר. לא הייתה שם התגרות ולא יוזמה נגדנו ולא הגנה עצמית. זה אפילו לא נגד ביתר. מה השלב הבא? יש גם אוהדי ראשון שבעד ביתר ברגל ואוהדי הרצליה שבעד מכבי ברגל. נחפש אותם?
KingZivos
קיבל.ה  138 לייקים

אוי הוא התגרה? חייב לדפוק לו מכות רצח
וואי אתה חולה בראש
yoni143
קיבל.ה  205 לייקים

מתי ההחלטה הצפויה רשמית? שזה הפסד טכני ונקודה פחות? על פאקינג משהו שהפועל לא אשמה בו כלל. מה אשמים השחקנים שאוהדים זורקים דברים לדשא?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

על מטומטם אחד שפורץ מקבלים לרוב עונש?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
Asafasraf
קיבל.ה  1690 לייקים

Red-Pride כתב:ביום שאני אראה שאוהדי הפועל תקפו אוהדים תמימים של קבוצה ניטרלית/קבוצה מחו"ל אז ורק אז אצטרף למקהלת הגינויים
איך תסביר שבכדורסל אין עימותים עם קהלים אחרים ופא עם המשטרה? אתה מעלים עין ממעשי אלימות מזעזעים שבוצעו על ידי אוהדים שלנו .

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 01 נובמבר 2025, 20:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  205 לייקים

הצהבת בגרין במופע רימוני עשן וזיקוקים היישר ממזרח ירושלים,המשחק לא בוטל.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אדום לבן
קיבל.ה  62 לייקים

פוגודין כתב: 01 נובמבר 2025, 21:46 הצהבת בגרין במופע רימוני עשן וזיקוקים היישר ממזרח ירושלים,המשחק לא בוטל.
כי לא נזרק למגרש
יאללהפועלמלחמה
קיבל.ה  42 לייקים

חרטא נזרק או לא נזרק..
זיקוקים ביציע זה מסוכן באותה מידה, שלא נדבר על כל נפגעי החרדה והלומי קרב

שנה שעברה הם זרקו וגם פגעו בדרק לוקאסן, ובכל זאת הנקודה שהופחתה להם הוחזרה.

שמישהו יעיר את הפועל שישתמשו כבר בדוגמאות האלה ויתחילו לשחק מסריח בדיוק כמו שעושים בצד השני..

נשבר מהחוסר אחידות הזו.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

הנציגה של המחלה בדיון טענה ש"משחק חוזר צריך לקרות תוך חודש מהמשחק המקורי" ולכן אמרה שלא ניתן לבצע מבחינתם משחק חוזר ודרוש נצחון טכני. נניח רגע בצד את העובדה שמשפטן שטוען שמגיע לו נצחון טכני כי הוא לא פנוי למשחק חוזר צריך לאבד את הרשיון שלו לעריכת דין באותו רגע. עובדתית, בדקתי את תקנון האליפות וכתוב שם שהמשחק החוזר צריך להתקיים תוך חודש מהתאריך של המשחק המקורי, *או* חודש מהתאריך שבו נקבע ע"י בית הדין שיש לקיים משחק חוזר.

אז קודם כל, ברמה העובדתית של החוק של ההתאחדות - היא טעתה, ומקווה מאוד שמישהו השמיע את הדברים בשמנו במפורש בבית הדין.

לגבי התאריכים של המשחק האפשרי:
הנבחרת הבוגרת משחקת משחק אימון ב- 13/11 ומשחק רשמי ב- 16/11. הנבחרת עד 21 משחקת ב- 14/11 וב- 16/11.
המחזור הקרוב של הליגה הוא ב- 08-09/11.
המחזור הבא אחריו של הליגה הוא ב- 29-30/11.
למחלה יש לפני כן משחק באירופה (טפי) ב- 27/11.

לא יודע למה יש עוד שבוע אקסטרה של פגרת נבחרות אחרי המשחק האחרון של הנבחרת, זה הורג הורג את הכדורגל שלנו, שם את זה רגע בצד. אבל, זה אומר שיש סופ"ש שלם של שבת ה- 22/11 (או בשישי לפניה, או בראשון אחריה) שאפשר וצריך (!!!) לקיים בו דרבי חוזר. אין שום סיבה בעולם שהמשחק לא יתקיים בתאריך הזה, עם החלטה כזו או אחרת לגבי נוכחות קהל ומיקום המשחק. ואבוי לנו אם לא נצא בקול רם נגד הטענה המופרעת של נציגי המחלה על כך שאין להם זמן למשחק חוזר. ולבית הדין של ההתאחדות אין שום בסיס משפטי כדי בכלל לדבר על הפסד טכני למשחק שלא שוחק, כשהסיבה לביטול שלו היא "מידע מודיעיני של המשטרה על כך שיש עוד פירוטכניקה שיכולה להזרק" כשהם מתייחסים לפירוטכניקה שנמצאת ברשותם של שני הקהלים! הרי המשטרה לא מוסמכת לבצע ענישה בשם ההתאחדות, והנימוקים להפסקת המשחק לא היו ענישה על מה שכבר קרה, אלא חשש ממה שעוד עתיד לקרות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3465 לייקים

Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 15:42 הנציגה של המחלה בדיון טענה ש"משחק חוזר צריך לקרות תוך חודש מהמשחק המקורי" ולכן אמרה שלא ניתן לבצע מבחינתם משחק חוזר ודרוש נצחון טכני. נניח רגע בצד את העובדה שמשפטן שטוען שמגיע לו נצחון טכני כי הוא לא פנוי למשחק חוזר צריך לאבד את הרשיון שלו לעריכת דין באותו רגע. עובדתית, בדקתי את תקנון האליפות וכתוב שם שהמשחק החוזר צריך להתקיים תוך חודש מהתאריך של המשחק המקורי, *או* חודש מהתאריך שבו נקבע ע"י בית הדין שיש לקיים משחק חוזר.

אז קודם כל, ברמה העובדתית של החוק של ההתאחדות - היא טעתה, ומקווה מאוד שמישהו השמיע את הדברים בשמנו במפורש בבית הדין.

הנבחרת הבוגרת משחקת משחק אימון ב- 13/11 ומשחק רשמי ב- 16/11. הנבחרת עד 21 משחקת ב- 14/11 וב- 16/11.

לא יודע למה יש עוד שבוע אקסטרה של פגרת נבחרות אחרי המשחק האחרון של הנבחרת, זה הורג הורג את הכדורגל שלנו, שם את זה רגע בצד. אבל, זה אומר שיש סופ"ש שלם של שבת ה- 22/11 (או בשישי לפניה, או בראשון אחריה) שאפשר וצריך (!!!) לקיים בו דרבי חוזר. אין שום סיבה בעולם שהמשחק לא יתקיים בתאריך הזה, עם החלטה כזו או אחרת לגבי נוכחות קהל ומיקום המשחק. ואבוי לנו אם לא נצא בקול רם נגד הטענה המופרעת של נציגי המחלה על כך שאין להם זמן למשחק חוזר. ולבית הדין של ההתאחדות אין שום בסיס משפטי כדי בכלל לדבר על הפסד טכני למשחק שלא שוחק, כשהסיבה לביטול שלו היא "מידע מודיעיני של המשטרה על כך שיש עוד פירוטכניקה שיכולה להזרק" כשהם מתייחסים לפירוטכניקה שנמצאת ברשותם של שני הקהלים! הרי המשטרה לא מוסמכת לבצע ענישה בשם ההתאחדות, והנימוקים להפסקת המשחק לא היו ענישה על מה שכבר קרה, אלא חשש ממה שעוד עתיד לקרות.
אהבתי את הניתוח שלך של הדברים. בלי ציניות.

משהו אחד לא הבנתי - כשלצה"ל/כל ארגון בטחוני אחר יש מידע מודיעיני לפני פיגוע חלילה או תקיפה או טיל שאמור להישלח, אז ברוב המכריע של המקרים הוא מנוטרל הרבה הרבה לפני שמגיע ליעדו.
במקרים של פיגועים פוטנציאלים אנחנו שומעים על מחבל שנוטרל עוד כשהיה במיטה ואפילו עוד לא התעורר בדרך לפיגוע.

למה פה היה מידע מודיעיני כביכול ועדיין נזרקו 40 רימונים עשן לדשא בערך? ואם היה מידע מודיעיני על עוד, אז איפה העוד האלו? אני רק ראיתי רימוני עשן ואבוקות שרופות שצילמה המשטרה.
איפה אלו שלא נזרקו שהמשטרה טענה שיש לה מידע מודיעיני על עוד כאלו?
מה שמעלה את התהיה - או שלא היה כלל מידע מודיעיני והכל חרטא, או שהיה והוא כשל כישלון חרוץ ומחפיר.

אני לרגע לא מנקה פה את האולטראס הבזוי שזרק לדשא בידיעה גמורה שיש עונש הפחתת נקודות והמשטרה רק מחכה לסיבה לפוצץ את המשחק...
פשוט הטענות פה עם המידע המודיעיני מצחיקות ממש.
יש מידע מודיעיני? פאקינג תטפלו. תפסו אנשים עוד בדרך לאיצטדיון ותכניסו אותם למעצר. למה חיכיתם לעזאזל?

עאלק מידע מודיעיני.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

7even כתב: 02 נובמבר 2025, 16:06
Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 15:42 הנציגה של המחלה בדיון טענה ש"משחק חוזר צריך לקרות תוך חודש מהמשחק המקורי" ולכן אמרה שלא ניתן לבצע מבחינתם משחק חוזר ודרוש נצחון טכני. נניח רגע בצד את העובדה שמשפטן שטוען שמגיע לו נצחון טכני כי הוא לא פנוי למשחק חוזר צריך לאבד את הרשיון שלו לעריכת דין באותו רגע. עובדתית, בדקתי את תקנון האליפות וכתוב שם שהמשחק החוזר צריך להתקיים תוך חודש מהתאריך של המשחק המקורי, *או* חודש מהתאריך שבו נקבע ע"י בית הדין שיש לקיים משחק חוזר.

אהבתי את הניתוח שלך של הדברים. בלי ציניות.

משהו אחד לא הבנתי - כשלצה"ל/כל ארגון בטחוני אחר יש מידע מודיעיני לפני פיגוע חלילה או תקיפה או טיל שאמור להישלח, אז ברוב המכריע של המקרים הוא מנוטרל הרבה הרבה לפני שמגיע ליעדו.
במקרים של פיגועים פוטנציאלים אנחנו שומעים על מחבל שנוטרל עוד כשהיה במיטה ואפילו עוד לא התעורר בדרך לפיגוע.

למה פה היה מידע מודיעיני כביכול ועדיין נזרקו 40 רימונים עשן לדשא בערך? ואם היה מידע מודיעיני על עוד, אז איפה העוד האלו? אני רק ראיתי רימוני עשן ואבוקות שרופות שצילמה המשטרה.
איפה אלו שלא נזרקו שהמשטרה טענה שיש לה מידע מודיעיני על עוד כאלו?
מה שמעלה את התהיה - או שלא היה כלל מידע מודיעיני והכל חרטא, או שהיה והוא כשל כישלון חרוץ ומחפיר.

אני לרגע לא מנקה פה את האולטראס הבזוי שזרק לדשא בידיעה גמורה שיש עונש הפחתת נקודות והמשטרה רק מחכה לסיבה לפוצץ את המשחק...
פשוט הטענות פה עם המידע המודיעיני מצחיקות ממש.
יש מידע מודיעיני? פאקינג תטפלו. תפסו אנשים עוד בדרך לאיצטדיון ותכניסו אותם למעצר. למה חיכיתם לעזאזל?

עאלק מידע מודיעיני.
פה אתה כבר גולש למחוזות ההגיון והסבירות, ונראה לי שכבר ביססנו שלא ניתן לצפות להתנהלות סבירה או חשיבה רציונאלית ממשטרת ישראל. אני מתחבר לתחושה של לא מעט אנשים שהמשטרה הגיעה כדי לבטל את המשחק עוד מראש, ואנחנו שיחקנו לידיים שלהם. כבר כתבתי שלא הגיוני שמשטרת ישראל תחשוש לשלום הציבור אחרי שנגמר האירוע המרכזי של השלכת פירוטכניקה, כשמספר שבועות לפני זה במשחק אחר בליגת העל עצרו את המשחק ל- 10 דקות בגלל אזעקה של טיל של החות'ים, שיכול להרוג אצטדיון שלם בתיאוריה, ובימים מתוחים שהחות'ים העלו בהם קצב שיגורים וניתן היה לחשוש לשיגורים נוספים (ואכן היה שיגור נוסף באותו לילה, אך לא בזמן המשחק).

לגבי האולטראס, אני לא חוסך מהם ביקורת, אבל חשוב לומר שעם הזריקה של הפירוטכניקה לדשא *שלא בזמן המשחק* לא מהווה עילה בפני עצמה להפחתת נקודות! ההפחתת נקודות מתחייבת כשמתקיימים התנאים להתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות, בדגש על הנסיבות המחמירות, שמוגדרות כהשלכה של פירוטכניקה בין היציעים (להבנתי הכוונה היא לאירועים כמו הרימון המפורסם מליגת המילואים) או שהפירוטכניקה תגרום לנזקי גוף משמעותיים (בדגש על משמעותיים, ואפשר להתווכח אם זה התקיים במקרה הזה או לא).

ואז אפשר לדון על האם הפגיעה בשוטר או בילדה היה מכוון, נכון? אם אנחנו רוצים להאשים את האולטראס מלכתחילה על כך שהתכוונו לאבד לנו נקודות - זה הדיון העיקרי. אין ספק ואני לא מוכן אפילו לדון באפשרות שבו חלילה מישהו רצה לפגוע בילדה המתוקה שהרימון פגע לה בפנים, אני בטוח שעל זה גם אתה מסכים. לגבי הפגיעה בחזה של השוטר שמתועדת בסרטון, בהתחלה הייתי משוכנע שזה בכוונה וכמובן שמבחינתי העבריין צריך לשבת בכלא (למרות, וזה חשוב, שאני מבין את האמוציות שמובילות לאירוע כזה אחרי מה שהמשטרה עשתה במכוון ובהתרסה לפני המשחק ומחוץ לאצטדיון). אבל... ראיתי לפני כמה ימים סרטון שצולם להערכתי משער 8, מרחוק, ואפשר לראות את ה"תמונה הגדולה". ובוידאו הזה רואים שני דברים חשובים:
1. האמצעי הפירוטכני הספציפי שפגע בשוטר (וגם זה שפגע בילדה) נזרק מהחלק האחורי והגבוה של היציע, ממרחק מאוד מאוד גדול.
2. האמצעי הפירוטכני הספציפי שפגע בשוטר היה כזה שהמעוף שלו הוא לא לינארי, אלא עף במסלול פרבולי שכזה ומזגזג באוויר (ממש רואים את הגיצים שלו לאורך כל הנתיב).

אין שום דרך בעולם שאיש אולטראס, גם אם הוא בוגר סיירת מטכ"ל או תפעל טיל גיל בשירות, הצליח לכוון במדויק מהשורות האחוריות בשער 7 אל שוטר שעומד על כר הדשא. מדובר במרחק אווירי של בערך 50 מ', ותאמין לי בתור דייג חובב שזה חתיכת מרחק מאתגר בטירוף בשביל לדייק בו בזריקה של גוף שאתה לא יכול לשלוט על הנתיב תעופה שלו, ושמזגזג לאורך כל הנתיב ומשנה כיוון. זה נטו Common sense. בסוף אנשי המשטרה עמדו בהמון נקודות על כר הדשא, וזה לא מופרך שיפגע בהם משהו שנזרק מרחוק לכיוון כר הדשא. אני חושב שמדובר בטעות מצערת כפולה - גם הפגיעה בילדה המסכנה וגם הפגיעה בשוטר.

ואז אתה מבין שהמרחק בין התפרעות אוהדים להתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות היא נטו עניין של מזל. ולזה התכוון עומרי אפק בשידור באותו ערב כשהקשה על הדובר של המשטרה אם מדובר ב"הימור". הוא לא התנסח טוב, אבל לזה הוא התכוון. אפשר לבוא בטענות אל האולטראס על הרבה דברים, ובערב של המשחק הייתי בוער מזעם כלפיהם, אבל תנתח את הדברים בצורה קרה ותבין שגם עושים להם עוול גדול במקרה הזה. הם לא נקיים מאחריות, כמובן. גם בפורום הזה באשכול המשחק כולם התעצבנו על השטויות של האולטראס בעשרים הדקות הראשונות, אבל כולם גם אמרו שזו סתם הצגה ואוטוטו מחדשים את המשחק.

האולטראס בדיוק כמונו היו בהלם מוחלט מההחלטה השערורייתית לבטל את המשחק, לא פחות מכל אחד מאיתנו, אני בטוח בזה. זה היה תלוש לחלוטין, וזה לא תואם אף אירוע עבר בכדורגל הישראלי. אתה יודע מתי אני כן מלא טענות אל האולטראס? במקרים שבו מאפשרים, אפילו פאסיבית, לאוהדים לרדת לכר הדשא ולתקוף פיזית במכוון שחקן (עלוב ככל שיהיה) של היריבה, למשל. או אם האולטראס היו זורקים אבוקות, הכרוז היה מזהיר שהמשחק יבוטל במקרה של אירוע נוסף, והם היו עושים זאת שוב (כמו שפחדתי ממש שיקרה תוך כדי משחק הגביע מול הפועל חיפה בשנה שעברה, ולשמחתי זה לא קרה). ובגלל זה צריך קצת קצת לצנן את השיח המתלהם סביבם בנושא הזה, ולא אומר את זה בתור חבר אולטראס, רחוק מזה.

וזה מתחבר גם למה שאתה אומר על כך שלא טיפלו במידע המודיעיני - זה לא מעניין אף אחד באמת. מי שבחר להפוך את האירוע הזה למעניין במיוחד זו משטרת ישראל, כי כשזיקוק גירד את האפרו של השוער של המחלה אפילו לא עצרו את המשחק, וכשבמשחק של בית"ר נפגע אוהד מאבוקה בצורה משמעותית ופונה לבית חולים (במהלך המשחק, לא לפניו) לא פוצצו את המשחק, אלא עצרו אותו לחצי שעה וחידשו אותו בהמשך. בית"ר נענשה כך או אחרת, אבל זה לא היה בעולמות של הפסדים טכניים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  507 לייקים

אדום לבן כתב: 01 נובמבר 2025, 21:56
פוגודין כתב: 01 נובמבר 2025, 21:46 הצהבת בגרין במופע רימוני עשן וזיקוקים היישר ממזרח ירושלים,המשחק לא בוטל.
כי לא נזרק למגרש
אבל בסרטון של המשטרה רוב מה שהראו זה זיקוקים. איפה הסרטון המעודכן?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  507 לייקים

Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 17:18 ראיתי לפני כמה ימים סרטון שצולם להערכתי משער 8, מרחוק, ואפשר לראות את ה"תמונה הגדולה". ובוידאו הזה רואים שני דברים חשובים:
1. האמצעי הפירוטכני הספציפי שפגע בשוטר (וגם זה שפגע בילדה) נזרק מהחלק האחורי והגבוה של היציע, ממרחק מאוד מאוד גדול.
2. האמצעי הפירוטכני הספציפי שפגע בשוטר היה כזה שהמעוף שלו הוא לא לינארי, אלא עף במסלול פרבולי שכזה ומזגזג באוויר (ממש רואים את הגיצים שלו לאורך כל הנתיב).

אין שום דרך בעולם שאיש אולטראס, גם אם הוא בוגר סיירת מטכ"ל או תפעל טיל גיל בשירות, הצליח לכוון במדויק מהשורות האחוריות בשער 7 אל שוטר שעומד על כר הדשא. מדובר במרחק אווירי של בערך 50 מ', ותאמין לי בתור דייג חובב שזה חתיכת מרחק מאתגר בטירוף בשביל לדייק בו בזריקה של גוף שאתה לא יכול לשלוט על הנתיב תעופה שלו, ושמזגזג לאורך כל הנתיב ומשנה כיוון. זה נטו Common sense. בסוף אנשי המשטרה עמדו בהמון נקודות על כר הדשא, וזה לא מופרך שיפגע בהם משהו שנזרק מרחוק לכיוון כר הדשא. אני חושב שמדובר בטעות מצערת כפולה - גם הפגיעה בילדה המסכנה וגם הפגיעה בשוטר.
ברור שאף אחד לא כיוון בדיוק מטורף כזה אל אותו שוטר, לא זו הטענה.
כמו שאמרת, זה נזרק ממרחק ענק, ממהשורות האחרונות בשער 7 עליון. אין אף אדם סביר שיכול להגיד בזריקה כזו אין סכנה שזה יפגע באנשים. הזורקים ידעו את זה, והחליטו לזרוק בכל זאת.
לכן הייתה כאן כוונה תחילה. הכוונה שלהם לקחה בחשבון את האפשרות שזה יפגע באנשים, והם היו בסדר עם זה.
זה לא טעות, זה מחושב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
בני12
קיבל.ה  2125 לייקים

מניח שהשבוע הנוסף הוא בגלל שזרוע ואז אי אפשר לשחק בבלומפילד בתאריכים שציינת
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

red in blood כתב: 02 נובמבר 2025, 18:28
Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 17:18 ראיתי לפני כמה ימים סרטון שצולם להערכתי משער 8, מרחוק, ואפשר לראות את ה"תמונה הגדולה". ובוידאו הזה רואים שני דברים חשובים:

כמו שאמרת, זה נזרק ממרחק ענק, ממהשורות האחרונות בשער 7 עליון. אין אף אדם סביר שיכול להגיד בזריקה כזו אין סכנה שזה יפגע באנשים. הזורקים ידעו את זה, והחליטו לזרוק בכל זאת.
לכן הייתה כאן כוונה תחילה. הכוונה שלהם לקחה בחשבון את האפשרות שזה יפגע באנשים, והם היו בסדר עם זה.
זה לא טעות, זה מחושב.
זה נכון לכל זריקה של פירוטכניקה שהייתה בישראל מאז ומעולם, עשרות רבות רבות של מקרים, שלא לומר מאות ואולי יותר מזה. בד"כ הזורקים לא נמצאים בשורה הראשונה מטעמי דיסקרטיות. ולכן לתת את הביקורת הזאת דווקא על המקרה הספיצי הזה זו צביעות, והחוק אמור להיות אחיד בנושא.

הפתרון האמיתי הוא להסדיר את העניין - ציוד תקני, שנזרק בזמן מוגדר מאוד, מהשורה הראשונה של היציע, ולתוך שטח סטרילי שהוגדר לזה. אבל אנחנו לא עוסקים בפתרונות כרגע כי זה לא מעניין אף אחד.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1163 לייקים

הפסד טכני + הורדת 2 נקודות
הפועל מערערים ומחזירים נקודה
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  125 לייקים

אני יודע שזה להיאחז בקש, ובכל זאת, זה שעד עכשיו אין גזר דין עושה אותי איכשהו קצת אופטימי שזה לא יהיה בהכרח ה worst case scenario.
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 02 נובמבר 2025, 21:27 אני יודע שזה להיאחז בקש, ובכל זאת, זה שעד עכשיו אין גזר דין עושה אותי איכשהו קצת אופטימי שזה לא יהיה בהכרח ה worst case scenario.
השאלות והאמירות בדיון של אחד משני הדיינים היו חד-משמעיות לכיוון הגרוע מכל. החלאה ע״פ פרסומים זרים מטעם התביעה (ט.ל.ח) השתין מהמקפצה והתבטא כמו שאף תובע באף בית דין לא הרשה לעצמו להתבטא, וגם דעתו הייתה ברורה.

הסימן שאלה זה השופט השני. ממה שאני מכיר, אם יש מחלוקת ביניהם פוסקים לפי מי שמקל עם הקבוצה הנתבעת, אנחנו. מקווה שזה יהיה המקרה, אבל אני לא אופטימי.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  507 לייקים

Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 19:10
red in blood כתב: 02 נובמבר 2025, 18:28

זה לא טעות, זה מחושב.
זה נכון לכל זריקה של פירוטכניקה שהייתה בישראל מאז ומעולם, עשרות רבות רבות של מקרים, שלא לומר מאות ואולי יותר מזה. בד"כ הזורקים לא נמצאים בשורה הראשונה מטעמי דיסקרטיות. ולכן לתת את הביקורת הזאת דווקא על המקרה הספיצי הזה זו צביעות, והחוק אמור להיות אחיד בנושא.

הפתרון האמיתי הוא להסדיר את העניין - ציוד תקני, שנזרק בזמן מוגדר מאוד, מהשורה הראשונה של היציע, ולתוך שטח סטרילי שהוגדר לזה. אבל אנחנו לא עוסקים בפתרונות כרגע כי זה לא מעניין אף אחד.
זו לא צביעות, אני מדבר על זה כי זה המקרה האחרון, זה מקרה שאנשים נפגעו, זה המקרה שעליו הפוסט. לדבר על מקרים אחרים עכשיו זה הזוי ובעיקר הסחת דעת.
ברור לי שזה מטעמי דיסקרטיות. אז? זה בדיוק מה שהופך את זה ללא בסדר.

אלו שזורקים יודעים שאם הם יחזיקו את זה או ירדו לשורה הראשונה ויזרקו משם, הם יעצרו. הם יודעים שזה יפגע בהם.
והם גם יודעים שאם הם יעלו גבוה ויזרקו משם, זה ישמור עליהם, אבל יפגע בקבוצה ויכול לפגוע באחרים.
ובגלל הידיעה הזו, הם עושים את הבחירה הזו. הם מעדיפים לשמור על עצמם ולפגוע בקבוצה ובאוהדים אחרים.

אפשר וצריך הסדרה, אבל אלו שזרקו עכשיו זה אנשים שמחליטים שזה בסדר לפגוע בקבוצה ובאוהדים אחרים כי זה טוב להם, ואנשים כאלו צריכים להיות בכלא, ולכל הפחות מחוץ למגרשים. כי גם אם תהיה הסדרה, הם הוכיחו שאין להם בעיה ביודעין לבצע את הפגיעה הזו אם זה רק יטיב איתם.
- עומר חרמש ז״ל
תא מרבוטא
קיבל.ה  697 לייקים

Mendelson כתב: 02 נובמבר 2025, 21:40
בעל(ת) האוב כתב: 02 נובמבר 2025, 21:27 אני יודע שזה להיאחז בקש, ובכל זאת, זה שעד עכשיו אין גזר דין עושה אותי איכשהו קצת אופטימי שזה לא יהיה בהכרח ה worst case scenario.
השאלות והאמירות בדיון של אחד משני הדיינים היו חד-משמעיות לכיוון הגרוע מכל. החלאה ע״פ פרסומים זרים מטעם התביעה (ט.ל.ח) השתין מהמקפצה והתבטא כמו שאף תובע באף בית דין לא הרשה לעצמו להתבטא, וגם דעתו הייתה ברורה.

הסימן שאלה זה השופט השני. ממה שאני מכיר, אם יש מחלוקת ביניהם פוסקים לפי מי שמקל עם הקבוצה הנתבעת, אנחנו. מקווה שזה יהיה המקרה, אבל אני לא אופטימי.
אני מניח שבכל פסיקה, יערערו הלאה אלא אם הפסיקה ממש תפתיע לטובה (נניח על תנאי הפחתת נקודות וכו).
ככה שהיעד הוא הדיין בערעור. לא שצריך להתרשל/לגמגם בדיון הזה אבל כמו שרשמת , הסיכוי לפסיקה הוגנת הוא נמוך
לירון האדום
קיבל.ה  2661 לייקים

נקבע
הפסד טכני 3:0
מינוס 2 נקודות
אי מכירת כרטיסים למשחק חוץ (מול מכבי חיפה)
RedDrifter
קיבל.ה  229 לייקים

לירון האדום כתב: 03 נובמבר 2025, 12:15 נקבע
הורדת נקודה
בטוח? לפי ספורט 5 נקבע הורדת 2 נקודות והפסד טכני
Xavi
קיבל.ה  1260 לייקים

בושה
ענף מכור
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  413 לייקים

שועה למשטרה
לבתי הדין
לאגודת הרמאים
ולבן גביר
ואן גוך
קיבל.ה  244 לייקים

מישהו פה חשב אחרת? הכל פה זבל, נמשיך להיות הנמושות של אירופה נמשיך לסיים מקום 4 במוקדמות יורו ושלא נעלה גם בחיים מצידי.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  212 לייקים

הפרחים לאולטראס
לירון האדום
קיבל.ה  2661 לייקים

RedDrifter כתב: 03 נובמבר 2025, 12:17
לירון האדום כתב: 03 נובמבר 2025, 12:15 נקבע
הורדת נקודה
בטוח? לפי ספורט 5 נקבע הורדת 2 נקודות והפסד טכני
תיקנתי
אדום
קיבל.ה  1098 לייקים

מבאס מאוד אבל צפוי
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 03 נובמבר 2025, 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  578 לייקים

שרמוטות מזדיינים
ליאור א.
קיבל.ה  213 לייקים

צפוי מתמיד ועדיין נתן לי עצבים רציניים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1560 לייקים

עצם העובדה שכבר בסיום המשחק בעורץ הספורט ידעו לומר בדיוק מה העונש שנקבל (ולא ע"ס תקדימי עבר)
מוכיחה כמה ההחלטה הזאת מכורה מראש. הכל פה רקוב, אין תקווה למדינה המחורבנת הזאת.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה