כמה אידיוט צריך להיות כדי לזרוק כוסות בתחילת מחצית עם סוג של מומנטום? בכלל כמה אידיוט צריך להיות כדי לזרוק כוסות על שחקנים

זה עוד מילא, טוב שלא שרים יותר שואה למשטרה.
מי אמר שלא...?שלום תקווה כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 08:32זה עוד מילא, טוב שלא שרים יותר שואה למשטרה.
ולנושא: מטומטמים!!! קישטה מהפועל!!!
אני באמת תוהה לעצמי אם מלחמה בזריקת כוסות שקולה למלחמה באולטראס? ההתנהגות של הארגון לא בעייתית יותר מדי, הרבה זמן לא היו אירועים קשים מדי. כל מי שזורק כוס הוא מהאולטראס? הוא או ילד טמבל או ערס אהבל, לא חייב להיות בארגון. שורה תחתונה, אני לא מאמין שהודעת הבהרה של המועדון שישללו מנויים למי שייתפס זורק כוס יגרום למלחמה כלשהי עם הקהל.
אני לא אומר שהאולטראס הם אלו שזורקים את הכוסות, הודעות הבהרה כאלה הם יכולים לפרסם כמה שבא להם, הבעיה תקרה כשיתחילו לעשות צעדים מעשיים כמו לדוגמא לעלות שוטרים ליציע בשביל לתפוס את אלו שראו במצלמות.ארמנדו כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 10:46אני באמת תוהה לעצמי אם מלחמה בזריקת כוסות שקולה למלחמה באולטראס? ההתנהגות של הארגון לא בעייתית יותר מדי, הרבה זמן לא היו אירועים קשים מדי. כל מי שזורק כוס הוא מהאולטראס? הוא או ילד טמבל או ערס אהבל, לא חייב להיות בארגון. שורה תחתונה, אני לא מאמין שהודעת הבהרה של המועדון שישללו מנויים למי שייתפס זורק כוס יגרום למלחמה כלשהי עם הקהל.
.jonati כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 12:35אני לא אומר שהאולטראס הם אלו שזורקים את הכוסות, הודעות הבהרה כאלה הם יכולים לפרסם כמה שבא להם, הבעיה תקרה כשיתחילו לעשות צעדים מעשיים כמו לדוגמא לעלות שוטרים ליציע בשביל לתפוס את אלו שראו במצלמות.ארמנדו כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 10:46אני באמת תוהה לעצמי אם מלחמה בזריקת כוסות שקולה למלחמה באולטראס? ההתנהגות של הארגון לא בעייתית יותר מדי, הרבה זמן לא היו אירועים קשים מדי. כל מי שזורק כוס הוא מהאולטראס? הוא או ילד טמבל או ערס אהבל, לא חייב להיות בארגון. שורה תחתונה, אני לא מאמין שהודעת הבהרה של המועדון שישללו מנויים למי שייתפס זורק כוס יגרום למלחמה כלשהי עם הקהל.
ולכל אלו שלא מבינים למה מקללים את המשטרה כשהיא עולה ליציע, ומייחלים שהאוהדים יינמקו בכלא, היו פעמים שהמשטרה עלתה ליציע ותפסה אותי כשלא עשיתי כלום, שחס וחלילה הם היו באמת מכניסים אותי לכלא, שוטר פעם בא אליי ואמר לי שיש לו תמונה שלי קופץ משער 7 לשער 5 וניסה לקחת אותי מהיציע ולא עזב אותי גם כשאמרתי לו שיש לי מנוי לשער 5 שאני יכול להראות לו. זה נורא קשה לפעול כנגד אוהדים ספציפית וגם המשטרה לא בהכרח תופסת את האדם הנכון.
אני חושב שזו התנהגות פסולה שמקומה לא ביציעי הפועל, אני רק מאמין שההנהלה עושה חישוב של רווח תועלת וכרגע לא מתאים להם להתחיל מהלך שאי אפשר לדעת איך ייגמר
לא זרקתי כלום, ואוהדים שמתקרבים ומדברים זה בדרך כלל רק יוצר עוד בעיות.7even כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 14:26.jonati כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 12:35אני לא אומר שהאולטראס הם אלו שזורקים את הכוסות, הודעות הבהרה כאלה הם יכולים לפרסם כמה שבא להם, הבעיה תקרה כשיתחילו לעשות צעדים מעשיים כמו לדוגמא לעלות שוטרים ליציע בשביל לתפוס את אלו שראו במצלמות.ארמנדו כתב: ↑09 אוגוסט 2021, 10:46
אני באמת תוהה לעצמי אם מלחמה בזריקת כוסות שקולה למלחמה באולטראס? ההתנהגות של הארגון לא בעייתית יותר מדי, הרבה זמן לא היו אירועים קשים מדי. כל מי שזורק כוס הוא מהאולטראס? הוא או ילד טמבל או ערס אהבל, לא חייב להיות בארגון. שורה תחתונה, אני לא מאמין שהודעת הבהרה של המועדון שישללו מנויים למי שייתפס זורק כוס יגרום למלחמה כלשהי עם הקהל.
ולכל אלו שלא מבינים למה מקללים את המשטרה כשהיא עולה ליציע, ומייחלים שהאוהדים יינמקו בכלא, היו פעמים שהמשטרה עלתה ליציע ותפסה אותי כשלא עשיתי כלום, שחס וחלילה הם היו באמת מכניסים אותי לכלא, שוטר פעם בא אליי ואמר לי שיש לו תמונה שלי קופץ משער 7 לשער 5 וניסה לקחת אותי מהיציע ולא עזב אותי גם כשאמרתי לו שיש לי מנוי לשער 5 שאני יכול להראות לו. זה נורא קשה לפעול כנגד אוהדים ספציפית וגם המשטרה לא בהכרח תופסת את האדם הנכון.
אני חושב שזו התנהגות פסולה שמקומה לא ביציעי הפועל, אני רק מאמין שההנהלה עושה חישוב של רווח תועלת וכרגע לא מתאים להם להתחיל מהלך שאי אפשר לדעת איך ייגמר
.
.
ואיפה האוהדים שאמורים להגן עליך בזה שלא זרקת? מישהו מהם התנדב להיעצר במקומך או שזרקו אותך לכלבים?
קח פיתרון פשוט, חבר - תשב רחוק משם. כנראה שאם הילדונים האלה, שמנסים לשחק אותה עבריינים אבל צריכים 700 שקל מאמא בשביל המנוי, הופכים אותך לפראייר שנעצר במקומם...אז הם לא ראויים שתשב לידם. מקווה שהבנת.