יצר 3 מצבים לגול
גמר גביע הטוטו - הפועל תל אביב נגד בית״ר ירושלים והמשטרה אשכול משחק
-
InFlames
- קיבל.ה 433 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 445 לייקים
החטא ועונשו.
ההנהלה והבעלים גם אכל את הדגים המסריחים, קיבלו מלקות וגם גורשו מהעיר.
זה מה שקורה למי שאומר שהדם של האוהדים שלו מותר ועולה לשחק באהלן אהלן.
מי שמשתף פעולה עם מליציית טרור ושר טרור שלא יתפלא שזו התוצאה.
אתה יכול להוציא את ההנהלה והבעלים משכונת ניסנוב אבל לא להוציא את ניסנוב מהבעלים.
קבוצה כדורגל בלי מגן ימני.
בלי שחקן 10 עושה משחק.
בלי חלוץ.
ועם שחקן זר על המשבצת של שחקן פותח.
שכונה.
ההנהלה והבעלים גם אכל את הדגים המסריחים, קיבלו מלקות וגם גורשו מהעיר.
זה מה שקורה למי שאומר שהדם של האוהדים שלו מותר ועולה לשחק באהלן אהלן.
מי שמשתף פעולה עם מליציית טרור ושר טרור שלא יתפלא שזו התוצאה.
אתה יכול להוציא את ההנהלה והבעלים משכונת ניסנוב אבל לא להוציא את ניסנוב מהבעלים.
קבוצה כדורגל בלי מגן ימני.
בלי שחקן 10 עושה משחק.
בלי חלוץ.
ועם שחקן זר על המשבצת של שחקן פותח.
שכונה.
-
shaolin232
- קיבל.ה 730 לייקים
אני גם חושב שסילבה זה זר גרוע
אבל האמת היום הוא היחידי שיצר משהו
אבל האמת היום הוא היחידי שיצר משהו
-
Mario
- קיבל.ה 390 לייקים
אם לואיזה לא ילמד לשחק כ10 אין לו מקום בהפועל
-
Piz
- קיבל.ה 131 לייקים
ואז מה שמת אותו מתחת לשטיח?
את מי הוא יחליף את טוריאל? טוריאל צריך לשחק 90 דק כל משחק אם הוא בריא. ואם לואיזו 10 שיפתח כ 10 וילמד להיות מצויין עם טוריאל. אם לא אין לו מקום פשוט. ואני חושב שהוא שחקן מצויין- פשוט אם לא 10 אין לנו מה לעשות איתו.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 611 לייקים
הופתעתי ממש.
לא ציפיתי שפערי האיכות יהיו כל כך גדולים, לא ציפיתי שלא נעבור את החצי 80 % מהמשחק.
הופעה מזעזעת של כולם.
במשחקים שלוחצים את הפועל ככה, בלי אלקוקין באמצע שמשחרר לחץ הפועל לא יכולה לעבור את החצי
לא ציפיתי שפערי האיכות יהיו כל כך גדולים, לא ציפיתי שלא נעבור את החצי 80 % מהמשחק.
הופעה מזעזעת של כולם.
במשחקים שלוחצים את הפועל ככה, בלי אלקוקין באמצע שמשחרר לחץ הפועל לא יכולה לעבור את החצי
-
Charlie
- קיבל.ה 1067 לייקים
מורגן חובש כיפה? ראיתי אותו מתפלל לפני המשחק. לא עזר לו . בכל מקרה אם הוא כבר עמוק בתוך התשובה, לדעתי בסוף העונה הוא יורד לשחק בליגה הלאומית כדי שלא לחלל שבת - והוא גם שחקן ברמה של ליגה לאומית, לא מעבר.
-
D&3
- קיבל.ה 1509 לייקים
כל המחציות הטובות שלנו עד כה שיחקנו משחק לחץ מדהים, היום אני לא חושב שהייתה פעם אחת שעשינו לחץ ראוי
קורה שיש ימים שדברים לא הולכים, אז צריך לחזור ליסודות, לצופף מאחור וללחוץ כמו שיודעים. היום זה היה נראה כאילו השחקנים שיחקו פעם ראשונה ביחד.
קורה שיש ימים שדברים לא הולכים, אז צריך לחזור ליסודות, לצופף מאחור וללחוץ כמו שיודעים. היום זה היה נראה כאילו השחקנים שיחקו פעם ראשונה ביחד.
- סומך
- קיבל.ה 1603 לייקים
יאללה נגמר החודש הסופר שחור הזה , ברדה חייב להתאפס על עצמו ביום שבת ולהחזיר לנו צבע לקבוצה
-
jonati
- קיבל.ה 364 לייקים
טוב שמאיימבו הורחק בגביע השוקו, לא סיימנו עם תבוסה, מקווה שהרווחנו בחזרה את טוריאל
לי לא היה כח למשחק הזה, היה ברור שטוב לא ייצא מפה, מקווה שהאוהדים שלנו יחזרו בשלום.
העיניים לטבריה, אני פותח אחרת לגמרי מול טבריה
---------------צור-----------
--ליידנר--צ'יקו--'מאיימבו--ארצ'ל
--------בנימין---קרייב--------
-סילבה-----אלקוקין----לואיזו
-------------טוריאל------
לי לא היה כח למשחק הזה, היה ברור שטוב לא ייצא מפה, מקווה שהאוהדים שלנו יחזרו בשלום.
העיניים לטבריה, אני פותח אחרת לגמרי מול טבריה
---------------צור-----------
--ליידנר--צ'יקו--'מאיימבו--ארצ'ל
--------בנימין---קרייב--------
-סילבה-----אלקוקין----לואיזו
-------------טוריאל------
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 92 לייקים
בולאנחנו בתהליך כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 22:46 הופתעתי ממש.
הופעה מזעזעת של כולם.
הופעה נוראית של כל מערכי הקבוצה
בעיקר בלטה הנחיתות בקישור
ירין לוי ומיכה שלטו בקלות באמצע
לא הנענו כדור ולא עשינו התקפות מסודרות
חייבים למצוא פיתרון לנושא הזה ולעמדת המגן הימני
פיבן פשוט לא מתפקד שם
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 611 לייקים
האמת אני לא יודע איך אני פותח מול טבירה.
אני חושב שאלקוקין חייב לשחק באמצע, הפועל טובים רק כשהוא באמצע ומצליח לקשר בין הקישור האמצעי שלנו להתקפה
קרייב לא מספיק זריז ומהיר בשביל זה לדעתי
אני חושב שאלקוקין חייב לשחק באמצע, הפועל טובים רק כשהוא באמצע ומצליח לקשר בין הקישור האמצעי שלנו להתקפה
-
Spiderman
- קיבל.ה 111 לייקים
אין לנו עומק בהגנה ובקישור וזה זועק לשמיים.
כל משחק ההגנה נפגע היום בגלל החיסרון של מאיימבו. מורגן לא ברמה, ציקו פגע בו להיות בצד ימין בעיקר בהנעת כדור והטעות הלא מובנת היא נסאר במקום ליידנר, הוא פשוט רמה מעליו בטח במערך של ברדה שהמגן שמאל עולה עד הסוף.
בנוסף לדעתי קרייב היה חלש מאוד ואיטי לכדורים וזה גם השפיע. אבל דאפה זה מעל כולם, פשוט פוגע בקבוצה בכל רגע כל הדשא. הגנתית והתקפית!
כל משחק ההגנה נפגע היום בגלל החיסרון של מאיימבו. מורגן לא ברמה, ציקו פגע בו להיות בצד ימין בעיקר בהנעת כדור והטעות הלא מובנת היא נסאר במקום ליידנר, הוא פשוט רמה מעליו בטח במערך של ברדה שהמגן שמאל עולה עד הסוף.
בנוסף לדעתי קרייב היה חלש מאוד ואיטי לכדורים וזה גם השפיע. אבל דאפה זה מעל כולם, פשוט פוגע בקבוצה בכל רגע כל הדשא. הגנתית והתקפית!
עופר מלך הפועל
-
Spiderman
- קיבל.ה 111 לייקים
מנסה את לויזו בשמאל אלקוקין באמצע וחלוץ אלטמן/מחאמיד/קורין.אנחנו בתהליך כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 22:56 האמת אני לא יודע איך אני פותח מול טבירה.
ליידנר במקום נסאר בהגנה.
עופר מלך הפועל
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
הכל התחיל ממאורעות הדרבי.
כדור שלג בתזמון הכי דפוק.
ועוד לחשוב מה ניצחון שם היה עושה...
כדור שלג בתזמון הכי דפוק.
ועוד לחשוב מה ניצחון שם היה עושה...
יחד, רק יחד! 
-
Kanta
- קיבל.ה 159 לייקים
ביתר ביום התקפי לא גדול שלה.
הרכב אותנו עם לחץ.
יותר מהכל עצבן אותי שלא החזרנו להם בלחץ.
הפועל רכה כזאת לא הייתה כל העונה
הרכב אותנו עם לחץ.
יותר מהכל עצבן אותי שלא החזרנו להם בלחץ.
הפועל רכה כזאת לא הייתה כל העונה
-
El dudernio
- קיבל.ה 1813 לייקים
חסר לך מגן ימין זה הכל.Spiderman כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 22:56 אין לנו עומק בהגנה ובקישור וזה זועק לשמיים.
אם היה לך כזה היום יכלת לפתוח
יאזן - ציקו - פיבן - מגן ימין
-
Spiderman
- קיבל.ה 111 לייקים
זה המשפט הראשוןEl dudernio כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 22:59חסר לך מגן ימין זה הכל.Spiderman כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 22:56 אין לנו עומק בהגנה ובקישור וזה זועק לשמיים.
אם היה לך כזה היום יכלת לפתוח
יאזן - ציקו - פיבן - מגן ימין
עופר מלך הפועל
- כרובית
- קיבל.ה 1125 לייקים
המשחק הכי גרוע שלנו
באסה
הפנים לשבת כי אין ברירה
באסה
הפנים לשבת כי אין ברירה
איך ידעתי שהגול של אלטמן ב3-2ייגרום לנו לבכות על זה, ולשלם את המחיר שלו משחק.
הבן אדם לא יכול לשחק 10 דקות.
לא מצליח להבין איך נתקענו איתו בתור אופציה ראשונה בחוד.
למה לא אנאז מחמיד למשל?
הבן אדם לא יכול לשחק 10 דקות.
לא מצליח להבין איך נתקענו איתו בתור אופציה ראשונה בחוד.
למה לא אנאז מחמיד למשל?
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2852 לייקים
מאז הדרבי שלא היה אנחנו בתפנית רעה מאוד
-
fidel
- קיבל.ה 143 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 284 לייקים
מעבר לכל מה שנאמר פה
יש לנו בעיה רצינית בהגנה, כל משחק חוטפים 2
פעם ראשונה שאני לא יכול לזהות מי הבעיה, לפעמים נקודתית כן אבל לא ממש יכול להצביע על מי מחרב אותנו הגנתית
יש לנו בעיה רצינית בהגנה, כל משחק חוטפים 2
פעם ראשונה שאני לא יכול לזהות מי הבעיה, לפעמים נקודתית כן אבל לא ממש יכול להצביע על מי מחרב אותנו הגנתית
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 666 לייקים
חבל שעלו לשחק.
מאכזב אפילו האמת.
ציפיתי למהלך דרמטי שאשכרה היה יכול להזיז משהו.
מאכזב אפילו האמת.
ציפיתי למהלך דרמטי שאשכרה היה יכול להזיז משהו.
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
היה מהלך כזה. בכדורסל.
מאז, מי שיזם אותו לטובת הארגון שביקש זאת, הפך אצלם לאויב העם.
ועוד היה לארגון הזה את המומנטום של החיים כי כל קבוצות המדינה, כדורגל וכדורסל, התגייסו והיו בגב שלהם.
הם מיסמסו את זה כמובן. הזדמנות שלא תחזור.
אולי פרימור לא רצה להפוך אצלם גם כן לאויב. או שהתפדח לבקש מספרא חצי מיליון שקל לשים על הקנס, בניגוד לרמי שטילפן לעופר בזמנו.
יחד, רק יחד! 
-
redrony
- קיבל.ה 1024 לייקים
ובן גביר בשלו: אוהדי הפועל צעקו פלסטין בהמנון
איך יכול להיות שזה קורה? איך יכול להיות שנותנים לאדם הזה לשקר להסית לטנף נגד אוהדי הפועל?
איך יכול להיות שזה קורה? איך יכול להיות שנותנים לאדם הזה לשקר להסית לטנף נגד אוהדי הפועל?
הבן זונה הזה משקר ומסית נגדינו בלי סוף , לא היו שום קריאות פלסטין , חייב לתבוע אותו על זה הוא מנסה לקטלג אותנו כאויבי המדינה כדי שזה ייתן לגיטימציה לאלימות נגדינו .
חייב להשתמש בהסתה הזאת שלו גם בדיון בבית הדין , מרתיח כל כך העניין הזה
- shai.m
- קיבל.ה 149 לייקים
בנוסף למה שאתה אומר, הייתי פועל בפן השיווקי והתקשורתי. כמה שיותר הצפה של הלוחמים הגיבורים בקהל, הפעילות של טועמה במלחמה, דגלים ישראל שמונפים ביציעים. ממש להראות את הפעלות שלנו כנגד ההסתה המטורפת של האיש הזה.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2852 לייקים
האיש הזה הוא מהסוג הכי גרוע שיש לאנושות להציע , פשוט חלאה
- סומך
- קיבל.ה 1603 לייקים
וואו ממש לא!!!shai.m כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 15:06בנוסף למה שאתה אומר, הייתי פועל בפן השיווקי והתקשורתי. כמה שיותר הצפה של הלוחמים הגיבורים בקהל, הפעילות של טועמה במלחמה, דגלים ישראל שמונפים ביציעים. ממש להראות את הפעלות שלנו כנגד ההסתה המטורפת של האיש הזה.
בגלל האפס המטונף, הטרוריסט המחבל הזה אנחנו צריכים להכנס לפוזיציה אפולוגטית כדי להוכיח שאנחנו אוהבים את המדינה?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפועל
- קיבל.ה 2067 לייקים
- יצירת קשר:
אפשר לפעול כמה שרוצים. מארק טויין אמר פעם שהשקר כבר נסע סביב חצי עולם בזמן שהאמת עדין נועלת נעליים.
הוא בנאדם שחי מהסתה ושקרים נונסטופ 24/7, אי אפשר באמת להתייחס לזה כל היום זה לא נגמר, ואצל הקהל שלו זה גם לא יעזור, כי הם לא נחשפים בכלל לדברים מחוץ לאקוסיסטם הזה ולא רוצים להאמין למשהו אחר
הוא בנאדם שחי מהסתה ושקרים נונסטופ 24/7, אי אפשר באמת להתייחס לזה כל היום זה לא נגמר, ואצל הקהל שלו זה גם לא יעזור, כי הם לא נחשפים בכלל לדברים מחוץ לאקוסיסטם הזה ולא רוצים להאמין למשהו אחר
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
dino
- קיבל.ה 2962 לייקים
בן גביר אחד השקרנים ביותר. הקטע שאין לו שום בעיה לשקר(הילדה אוהדת הפועל עם החזיז בעין, השורפי פחים שכמעט הרגו תינוק, שקרים ושקרים ורק שקרים של הזבל בן זבל בן של זונת קראק הזה)
הוא מאמין לעצמו ההפרעת אישיות קשה הזה.
נתחיל מזה שלא יהיו אוהדי הפועל שיצביעו לו כי אין הפרדה והוא בעצמו דואג לזה יפה.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1193 לייקים
לא נראה לי שהוא מאמין לעצמוdino כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 16:02 בן גביר אחד השקרנים ביותר. הקטע שאין לו שום בעיה לשקר(הילדה אוהדת הפועל עם החזיז בעין, השורפי פחים שכמעט הרגו תינוק, שקרים ושקרים ורק שקרים של הזבל בן זבל בן של זונת קראק הזה)
-
dino
- קיבל.ה 2962 לייקים
ארז שדה כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 16:10לא נראה לי שהוא מאמין לעצמוdino כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 16:02 בן גביר אחד השקרנים ביותר. הקטע שאין לו שום בעיה לשקר(הילדה אוהדת הפועל עם החזיז בעין, השורפי פחים שכמעט הרגו תינוק, שקרים ושקרים ורק שקרים של הזבל בן זבל בן של זונת קראק הזה)
השאלה אם הוא מאובחן. מעניין לשאול אותו בראיון.