אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
D&3
קיבל.ה  1460 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:57
D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:39
joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:25 לא יכול להעיד על אחרים, אני לפחות כתבתי על ברדה מהתחלה, לא מחזיק ממנו עוד מבאר שבע.
כל התירוצים האלה, שינויים מתבקשים וכו במקום להתיחס תכלס לביקורת, ולזרוק בחזרה בוץ הם חרטא. בסהכ ניצחנו משחקים שלא הגיעו לנו, בהרבה משחקים לא שיחקנו טוב חלק גדול מהזמן והרבה מזה על ההרכבים של הגאון וזה שאין לנו מגן ימין בגללו.
ובכלל, עדיף שמקורבים לקבוצה לא יגיבו בעניינים מקצועיים.
עדיף שיהיה פה פחות משטור של מי מגיב איפה ועל מה

ורק למען הסדר הטוב, המחצית הראשונה נגד נתניה, המחצית הראשונה נגד באר שבע, המשחקים נגד הפועל חיפה ואשדוד, המחצית השנייה מול בית"ר, בכל אלה נראית מעולה. וכמובן שבמשחקים שניצחנו מתוכם הגיע לנו (ולמעט נגד באר שבע ואחרי האדום בנתניה שזה מובן, באף משחק אחר לא הייתה פחות טוב).
לא אמרתי לא להגיב, אמרתי עדיף שלא. זה פשוט לא נקרא טוב כי הם לא מסוגלים לביקורת, מה שמכונה גילוי נאות.

לא מסכים עם כל מה שכתבת ( לא שהיינו כאלה גדולים נגד הפועל חיפה ונזקקנו לחילופים- מה חדש- כדי להגיע ליותר מצבים ובסוף לגול ) אבל תשים לב מה משותף לכולם- מחצית פה, מחצית שם. מה קרה במחצית הזו ולא באחרת? מה קרה בשני המשחקים האחרים שלא ציינת? יכול להיות שנגד אשדוד קרענו אותם כי אלקוקין וטוריאל שיחקו ביחד? יכול להיות שמרגע שאלקוקין יצא בבאר שבע לטובת הבייבי הקישור נראה אחרת והם השתלטו על המשחק? מה קרה במחצית השניה נגד נתניה? מה שהיה נגד הפועל חיפה כבר כתבתי. מי עובד עם דאפה לעזאזל על נבדלים? הוא פאקינג החלוץ היחידי שלנו! ( בכל הכבוד לאלטמן ומחאמיד ).
כשהוא יעלה בדרך קבע הרכבים נכונים, אולי נתחיל לראות משחק שלם בו אנחנו טובים. ואם לא יגיע לכאן ביום הראשון של החלון מגן ימני...
היינו מעולים נגד הפועל חיפה לכל אורך המשחק, זה ששחקנים היו פחות חדים בפעולה אחרונה זה קורה.
אלקוקין נפצע מול באר שבע. המנטרה שלך על "הבייבי בקישור" זה חרטא רצינית.
ולגבי שני המשחקים האחרים, לא ציינתי אותם כי הם היו לפני שהסגל הושלם לגמרי. אם אתה חושב שיש טעם לדבר על הקבוצה היום ולנתח משחק שפתחנו עם קישור התקפי של למקין רוטמן ובנימין הבעיה היא אצלך חבר.
ומה קרה בנתניה? קיבלת אדום שלא הגיע לך, ואז דווקא במהלך קריטי בנימין נפצע ואכלת גול 11 מול 9, ונכנסת לסחרור.

וקשה מאוד להיראות מעולה משחק שלם למשך 90 דקות. לתת כל משחק מחצית אחת נהדרת ולא ליפול מהיריבה מחצית שנייה זה מתכון להצלחה. כמה משחקים כבר ראית בליגה הזו שקבוצה מראה עליונות 90 דקות?

אתה אוהב לכתוב שמי שלא חושב X כמוך עיוור, אז אענה לך באותו מטבע - מי שלא רואה שזו הפועל הכי טובה מזה עשור + הוא עיוור. מי שלא רואה שהפועל משתפרת באספקטים שונים של המשחק כל שבוע עיוור. מי שלא מבין שקשה לבנות קבוצה מאפס וזה לוקח זמן סתם לא מבין כלום.

ונקודה אחרונה, מכל הדברים שהיו במשחק אתמול, בסוף מה שבלט יותר מהכל שלא משנה מי שיחק איפה, זה היה נראה כאילו אתה משחק עם 11 שאנדה סילבה. אף אף שחקן לא הרבה כלום, כולם בהופעת בלהות, כולם נראו אפתיים. אולי זה הכנה לא נכונה (בעיקר מנטלית), אבל לפני שמדברים על ההרכב, את המשחק אתמול הפסדת בגישה.
משחקים כאלה קורים לכל מאמן, המבחן של ברדה הוא להרים את השחקנים לשבת שישחקו כמו שהקבוצה הזו יודעת.
נערך לאחרונה על ידי D&3 ב 29 אוקטובר 2025, 08:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
talb55
קיבל.ה  313 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:51
talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:15 יצא המרצע מהשק.
משחק קודם אנחנו משחקים את הכדורגל הכי שוטף שהפועל שיחקה בעשור וחצי בליגה, והמאמן מעולה.

משחק אחרי, המאמן לא המתאים.
השחקנים מהרגע הראשון עם אנרגיות כבויות, זה טבעי לגמרי בכדורגל שהגוף תשוש, אחרי הפסד כמו בשבת. המאמן עושה שינויים מתבקשים - אני יודע כמה קשה היה השבוע להתכונן - פיבן לא התאמן, ליידנר היה בספק. שלא נדבר על בוסקילה וקורין שלא איתנו בנתיים, וסילבה שזה עדין לא זה.
בהגנה הייתה התלבטות בין מורגן לארצל.
צריך לזכור שבנו השנה קבוצה מ-0, יש עוד המון fine tuning לעשות, אבל מכאן ולהכריז שלא מדובר במאמן טוב - מגיע לחלקכם עוד כמה שנים של סבל.
נתחיל מהסוף - לאוהדי כדורגל בפורום אוהדים מותר להביע ביקורת מקצועית על דברים מקצועיים ולא מגיע להם בגלל זה שנים של סבל (אני שם בצד כל מיני ביקורת בשפה באמת נמוכה שהן פחות לגיטמיות אבל לא ראיתי פה כאלו אתמול בעניין ברדה).

ולעניין, ברדה עשה המון טעויות אתמול שחשפו גם את המחדלים בסגל שכולנו ידענו שקיימים אבל הצלחנו להתעלם מהם באופן יחסי עד שההרחקה של מאיימבו הקריסה הכל כמו מגדל קלפים.
המחצית הראשונה מול נתניה אכן הייתה מאוד טובה אבל המחצית השניה לא הייתה טובה (כן גם לפני שקיבלנו אדום) ויש לברדה מניות בזה שהפסדנו את המשחק הזה.
ברור לי שאתה בתור מקורב למערכת רואה דברים בצורה יותר ורודה אבל לטעמי המציאות יותר מורכבת - המשחק אתמול היה משחק נפל והדברים שיש לעשות הם לא בגדר fine tuning, יש עבודה רצינית מאוד לעשות ולא פשוטה בכלל.
למשל להבין איך משלבים את אלקוקין שבלעדיו בתור 10 הקישור שלנו פשוט לא מצליח לתפקד ולהניע כדור ובאותה נשימה את הרכש היקר לויזוס, איך מושכים עד ינואר עם פיבן שהוא לא מגן כמגן ימני שאין לו תחליף והוא לא מספיק טוב, איך מצליחים לייצר יותר לחלוצים שבקושי מעורבים במשחק ההתקפה גם שאנחנו משחקים טובים וכו׳ וכו׳.
אני לא חושב שאין מקום לביקורת, יש המון.
אבל לחכות על הגדר בכשלונות זו לא הדרך.
אז נתחיל מההתחלה, אני קודם כל אוהד, ולא מקורב.
אני מעריך מסגרת בריאה ושיטתיות. וככזה אני משתדל לזכור את התהליך ולא הספרינט האחרון.

אני חושב שאתמול עלינו עם ההרכב הכי אופטימלי שיכולנו והוא בסופו של יום היה נראה לא טוב.
למרות זאת, אני חושב שהתגובות במהלך המשחק היו לא מספיק טובות וכל שינוי היה נראה לא מספיק.

אני לא יכול לנקות מזה טעויות פרסונליות של אלקוקין וצור בגול הראשון שהפסיק את שלבי הגישושים. אגב צור יש לי ביקורות רבות עליו - לא שקט בשער וגרוע מכך לא שקט בהנעת הכדור.
בנוסף, קרייב, טוריאל, לואיזו ודאפה לא הופיעו.
בכלל טוריאל בעיני מקבל המון הנחות על נפקדות וחוסר דיוק כולל. בגול השני שיקו וליידנר עמדו רע, ובכלל אני מקווה שהלקח מהמשחק זה שאם אין בלם ימני, שיקו הוא לא הפתרון.

בקיצור, יש המון עבודה אבל כפי שפתחתי - אנחנו בתחילת הדרך בהחזרת הפועל תל אביב למקומו הראוי באופן שיטתי, כפי שאמר ברדה בראיונות.
RedDrifter
קיבל.ה  227 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:12
רדפוקס כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:51
talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:15 יצא המרצע מהשק.
משחק קודם אנחנו משחקים את הכדורגל הכי שוטף שהפועל שיחקה בעשור וחצי בליגה, והמאמן מעולה.

משחק אחרי, המאמן לא המתאים.
השחקנים מהרגע הראשון עם אנרגיות כבויות, זה טבעי לגמרי בכדורגל שהגוף תשוש, אחרי הפסד כמו בשבת. המאמן עושה שינויים מתבקשים - אני יודע כמה קשה היה השבוע להתכונן - פיבן לא התאמן, ליידנר היה בספק. שלא נדבר על בוסקילה וקורין שלא איתנו בנתיים, וסילבה שזה עדין לא זה.
בהגנה הייתה התלבטות בין מורגן לארצל.
צריך לזכור שבנו השנה קבוצה מ-0, יש עוד המון fine tuning לעשות, אבל מכאן ולהכריז שלא מדובר במאמן טוב - מגיע לחלקכם עוד כמה שנים של סבל.
נתחיל מהסוף - לאוהדי כדורגל בפורום אוהדים מותר להביע ביקורת מקצועית על דברים מקצועיים ולא מגיע להם בגלל זה שנים של סבל (אני שם בצד כל מיני ביקורת בשפה באמת נמוכה שהן פחות לגיטמיות אבל לא ראיתי פה כאלו אתמול בעניין ברדה).

ולעניין, ברדה עשה המון טעויות אתמול שחשפו גם את המחדלים בסגל שכולנו ידענו שקיימים אבל הצלחנו להתעלם מהם באופן יחסי עד שההרחקה של מאיימבו הקריסה הכל כמו מגדל קלפים.
המחצית הראשונה מול נתניה אכן הייתה מאוד טובה אבל המחצית השניה לא הייתה טובה (כן גם לפני שקיבלנו אדום) ויש לברדה מניות בזה שהפסדנו את המשחק הזה.
ברור לי שאתה בתור מקורב למערכת רואה דברים בצורה יותר ורודה אבל לטעמי המציאות יותר מורכבת - המשחק אתמול היה משחק נפל והדברים שיש לעשות הם לא בגדר fine tuning, יש עבודה רצינית מאוד לעשות ולא פשוטה בכלל.
למשל להבין איך משלבים את אלקוקין שבלעדיו בתור 10 הקישור שלנו פשוט לא מצליח לתפקד ולהניע כדור ובאותה נשימה את הרכש היקר לויזוס, איך מושכים עד ינואר עם פיבן שהוא לא מגן כמגן ימני שאין לו תחליף והוא לא מספיק טוב, איך מצליחים לייצר יותר לחלוצים שבקושי מעורבים במשחק ההתקפה גם שאנחנו משחקים טובים וכו׳ וכו׳.
אני לא חושב שאין מקום לביקורת, יש המון.
אבל לחכות על הגדר בכשלונות זו לא הדרך.
אז נתחיל מההתחלה, אני קודם כל אוהד, ולא מקורב.
אני מעריך מסגרת בריאה ושיטתיות. וככזה אני משתדל לזכור את התהליך ולא הספרינט האחרון.

אני חושב שאתמול עלינו עם ההרכב הכי אופטימלי שיכולנו והוא בסופו של יום היה נראה לא טוב.
למרות זאת, אני חושב שהתגובות במהלך המשחק היו לא מספיק טובות וכל שינוי היה נראה לא מספיק.

אני לא יכול לנקות מזה טעויות פרסונליות של אלקוקין וצור בגול הראשון שהפסיק את שלבי הגישושים. אגב צור יש לי ביקורות רבות עליו - לא שקט בשער וגרוע מכך לא שקט בהנעת הכדור.
בנוסף, קרייב, טוריאל, לואיזו ודאפה לא הופיעו.
בכלל טוריאל בעיני מקבל המון הנחות על נפקדות וחוסר דיוק כולל. בגול השני שיקו וליידנר עמדו רע, ובכלל אני מקווה שהלקח מהמשחק זה שאם אין בלם ימני, שיקו הוא לא הפתרון.

בקיצור, יש המון עבודה אבל כפי שפתחתי - אנחנו בתחילת הדרך בהחזרת הפועל תל אביב למקומו הראוי באופן שיטתי, כפי שאמר ברדה בראיונות.
דעתי שאתה טועה.

ברדה עלה אתמול עם לויזו-טוריאל-דאפה-אלקוקין משהו שבחיים לא היה, היה לו הרבה אופציות איך לשחק עם החלק הזה במגרש ובסופו של דבר הוא (לדעתי) לקח את ההחלטה הכי גרועה. המרקם הקבוצתי שהיה ועבד טוב ללא לויזו היה חייב לחזור לגמר גביע הטוטו. טוריאל אמנם היה ״פושר״ בהרבה שלבים במשחק אבל כמו תמיד מספיק פעולה אחת או שניים טובות שלו (ואתמול ספרתי 3 פשוט לא היה ניצול מצבים) בשביל לתת את הגול, כרגע מה שאף אחד חוץ מאלקוקין ב10 לא מסוגלים לעשות.

שחקן כזה יכול לשבת 80 דקות על הדשא, לתת את הגול והוא עדיין שווה הרכב.

ברדה טעה עם ההרכב, הפועל טעו עם לויזו.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  838 לייקים

וואו,אנשים,מה אתם יוצאים ככה על ברדה?
כמו שרבים כתבו בתחילת העונה- המטרה היא פלייאוף עליון.אי אפשר לבנות קבוצה חזקה באמת בעונה אחת.
תקחו את ההרכב הקבןע שלנו- כמעט כל שחקן שתוציאו אנחנו בבעיה גדולה.
אסף צור שהוא בעיה בפני עצמה,מי יחליף אותו ויתן בטחון להגנה?
מאיימבו לא משחק,ככה אנחנו נראים
גם אם ציקו לא ישחק נהיה בבעיה.
פיבן יפצע- אין מגן ימין אמיתי.
קרייב או פלקאו פצועים- ואל ים יככב בהרכב.
אלטמן או מחמיד לא באמת יכולים להחליף את דאפה שגם הוא בתקופה מזעזעת.
רק באגפים יש מחליפים סבירים.
כדי לבנות קבוצה שתילחם על אירופה צריך לפחות 2-3 שחקני הרכב ועוד 3 מחליפים ברמה גבוהה.
joshsoos
קיבל.ה  709 לייקים

D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:08
joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:57
D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:39

עדיף שיהיה פה פחות משטור של מי מגיב איפה ועל מה

ורק למען הסדר הטוב, המחצית הראשונה נגד נתניה, המחצית הראשונה נגד באר שבע, המשחקים נגד הפועל חיפה ואשדוד, המחצית השנייה מול בית"ר, בכל אלה נראית מעולה. וכמובן שבמשחקים שניצחנו מתוכם הגיע לנו (ולמעט נגד באר שבע ואחרי האדום בנתניה שזה מובן, באף משחק אחר לא הייתה פחות טוב).
לא אמרתי לא להגיב, אמרתי עדיף שלא. זה פשוט לא נקרא טוב כי הם לא מסוגלים לביקורת, מה שמכונה גילוי נאות.

לא מסכים עם כל מה שכתבת ( לא שהיינו כאלה גדולים נגד הפועל חיפה ונזקקנו לחילופים- מה חדש- כדי להגיע ליותר מצבים ובסוף לגול ) אבל תשים לב מה משותף לכולם- מחצית פה, מחצית שם. מה קרה במחצית הזו ולא באחרת? מה קרה בשני המשחקים האחרים שלא ציינת? יכול להיות שנגד אשדוד קרענו אותם כי אלקוקין וטוריאל שיחקו ביחד? יכול להיות שמרגע שאלקוקין יצא בבאר שבע לטובת הבייבי הקישור נראה אחרת והם השתלטו על המשחק? מה קרה במחצית השניה נגד נתניה? מה שהיה נגד הפועל חיפה כבר כתבתי. מי עובד עם דאפה לעזאזל על נבדלים? הוא פאקינג החלוץ היחידי שלנו! ( בכל הכבוד לאלטמן ומחאמיד ).
כשהוא יעלה בדרך קבע הרכבים נכונים, אולי נתחיל לראות משחק שלם בו אנחנו טובים. ואם לא יגיע לכאן ביום הראשון של החלון מגן ימני...
היינו מעולים נגד הפועל חיפה לכל אורך המשחק, זה ששחקנים היו פחות חדים בפעולה אחרונה זה קורה.
אלקוקין נפצע מול באר שבע. המנטרה שלך על "הבייבי בקישור" זה חרטא רצינית.
ולגבי שני המשחקים האחרים, לא ציינתי אותם כי הם היו לפני שהסגל הושלם לגמרי. אם אתה חושב שיש טעם לדבר על הקבוצה היום ולנתח משחק שפתחנו עם קישור התקפי של למקין רוטמן ובנימין הבעיה היא אצלך חבר.
ומה קרה בנתניה? קיבלת אדום שלא הגיע לך, ואז דווקא במהלך קריטי בנימין נפצע ואכלת גול 11 מול 9, ונכנסת לסחרור.

וקשה מאוד להיראות מעולה משחק שלם למשך 90 דקות. לתת כל משחק מחצית אחת נהדרת ולא ליפול מהיריבה מחצית שנייה זה מתכון להצלחה. כמה משחקים כבר ראית בליגה הזו שקבוצה מראה עליונות 90 דקות?

אתה אוהב לכתוב שמי שלא חושב X כמוך עיוור, אז אענה לך באותו מטבע - מי שלא רואה שזו הפועל הכי טובה מזה עשור + הוא עיוור. מי שלא רואה שהפועל משתפרת באספקטים שונים של המשחק כל שבוע עיוור. מי שלא מבין שקשה לבנות קבוצה מאפס וזה לוקח זמן סתם לא מבין כלום.

ונקודה אחרונה, מכל הדברים שהיו במשחק אתמול, בסוף מה שבלט יותר מהכל שלא משנה מי שיחק איפה, זה היה נראה כאילו אתה משחק עם 11 שאנדה סילבה. אף אף שחקן לא הרבה כלום, כולם בהופעת בלהות, כולם נראו אפתיים. אולי זה הכנה לא נכונה (בעיקר מנטלית), אבל לפני שמדברים על ההרכב, את המשחק אתמול הפסדת בגישה.
משחקים כאלה קורים לכל מאמן, המבחן של ברדה הוא להרים את השחקנים לשבת שישחקו כמו שהקבוצה הזו יודעת.
נתחיל מזה שאני בכלל לא 'אוהב לכתוב' שמי שלא חושב כמוני עיוור, אל תעוות ותכניס לי מילים לפה כי זה לא מכובד ( למיטב זכרוני כתבתי בחודשים האחרונים שמי שלא מבין שאלקוקין הוא כרגע החשוב ביותר במערך לא מבין כדורגל, אותו כנל מי שלא מבין שפיבן לא מגן ימני. זהו, ואני עומד בגאון על שני המשפטים האלה ). אבל להמשך המשפט שלך כבר עניתי- אוי ואבוי אם לא נהיה הקבוצה הכי טובה זה עשור. כי יש לנו תקציב שלא היה לנו אף פעם, ויש צוות מקצועי גדול ומסודר. נכון שזו קבוצה חדשה, אבל אתה מוזמן להסתכל בטבלת ההעברות של הליגה ולראות שאנחנו ממש לא היחידים שהביאו המון שחקנים, חלק גדול מהקבוצות עשו את זה והם לא נאחזים בתירוצים האלה. והשאלה היא גם איך בונים, ועל זה הייתה ויש לי המון ביקורת, שחקנים לא נכונים שהובאו וניהול החלון הכושל שבגללו התחלנו את הליגה לא מוכנים ( וזה לא על ברדה, חלקית אולי ). מי שדאג לזה שעלינו למשחקים הראשונים עם הרכבים חלקיים הוא הבעיה, אבל גם המאמן שגם איתם נראינו רע מאוד וגם בהם הוא עשה טעויות.
ובעיקר בעיקר וזה נוגע לכאן ועכשיו: מי שמתכחש לכך שמהיום הראשון שברדה הגיע, הוא מתעקש להעלות הרכבים לא מתאימים ברוב מוחלט של המשחקים- לא יודע איזה סיפור הוא מספר לעצמו. כל השאר- אי אפשר להיראות טוב 90 דקות וכו- הם תירוצים.
RedDrifter
קיבל.ה  227 לייקים

בז'רנו כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:25 וואו,אנשים,מה אתם יוצאים ככה על ברדה?
כמו שרבים כתבו בתחילת העונה- המטרה היא פלייאוף עליון.אי אפשר לבנות קבוצה חזקה באמת בעונה אחת.
כדי לבנות קבוצה שתילחם על אירופה צריך לפחות 2-3 שחקני הרכב ועוד 3 מחליפים ברמה גבוהה.
מותר לבקר את ברדה וגם רצוי, הוא לא חסין.

הבעיה שאתה מתאר עם מאיימבו היא לא נכונה בהגדרה, כל משחק איתו או בלעדיו אתה חוטף 2, יש בעיה בהגנה חייב לפתור. קבוצת צמרת לא יכולה לספוג כל כך הרבה.
Gania23
קיבל.ה  50 לייקים

RedDrifter כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:33

הבעיה שאתה מתאר עם מאיימבו היא לא נכונה בהגדרה, כל משחק איתו או בלעדיו אתה חוטף 2, יש בעיה בהגנה חייב לפתור. קבוצת צמרת לא יכולה לספוג כל כך הרבה.
רואים את הבעיה בכל משחק , המגנים שלנו לא יודעים לשמור . לא פיבן ולא ליידנר ולא נסאר

הגול של קאלו אתמול זה קופי פייסט הגול של דוידזאדה ועוד כמה וכמה מצבים דומים היו נגדנו העונה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  838 לייקים

RedDrifter כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:33

זו הנקודה שלי.אנחנו לא קבוצת צמרת.
"קבוצות צמרת" הן מכבי ובאר שבע כרגע.
חיפה כנראה תצטרף בהמשך.
בית"ר היא משהו באמצע.
אנחנו,נתניה,הפועל חיפה+ עוד קבוצה שתהיה סוס שחור העונה יתמודדו על מקום בפלייאוף
בר לב אדום
קיבל.ה  393 לייקים

כשמאיימבו לא משחק, פיבן חייב לשחק כבלם ימין לצד שיקו וכמגן ימין כרגע (לא מאמין שאני רושם את זה אבל..) לנסות להריץ את ארצל ובינואר עמדה ראשונה לרכש היא זאת.
תא מרבוטא
קיבל.ה  695 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:41
תא מרבוטא כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:30
joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:25 לא יכול להעיד על אחרים, אני לפחות כתבתי על ברדה מהתחלה, לא מחזיק ממנו עוד מבאר שבע.
כל התירוצים האלה, שינויים מתבקשים וכו במקום להתיחס תכלס לביקורת, ולזרוק בחזרה בוץ הם חרטא. בסהכ ניצחנו משחקים שלא הגיעו לנו, בהרבה משחקים לא שיחקנו טוב חלק גדול מהזמן והרבה מזה על ההרכבים של הגאון וזה שאין לנו מגן ימין בגללו.
ובכלל, עדיף שמקורבים לקבוצה לא יגיבו בעניינים מקצועיים.
אני לא מקורב בשום צורה
לאידע לגבי אליפות בינתיים הקבוצה בכושר הכי טוב שלה מזה עשור ויותר. שחקנים לחצו בהרבה משחקים קדימה כולל מול ריינה ונתניה ולא התמסרו לרוחב כמו אתמול.
יש טווח בין לתקן ובין להחליף
אתמול גם שחקנים לחצו? זוכר מה היה במשחק הקודם מול ביתר? הם גם שלטו לא מעט. וזה ביתר, מי שישמע איזה קישור יש להם לשלוט בכדור באמצע, ירין לוי ומיכה. זה לא שהכל רע, כמובן, אבל הוא הורג אותנו עם ההרכבים מהיום הראשון שהגיע.
מה עוזר לעבוד עם שחקנים על דברים, אם אין לך את השחקנים המתאימים במגרש לזה? מה עוזר להתעקש על בנית משחק מאחור, עם פלקאו וקרייב? מה עוזר ללכת על משחק אגפים כשאין לך מגן ימין ואתה משאיר את הכוכב שלך לבד מול שני שחקנים קבוע? מה עוזר לתקוע את הביייבי בנימין בכח לכל תפקיד קיים? מה עוזר להוציא מההרכב את השחקן היחיד שמסוגל להנעת כדור והמשחק איתו ובלעדיו זה שמיים וארץ, כי צריך להצדיק שחקן שהבאת בהרבה כסף? ואני במקומך לא הייתי מזכיר את המשחק מול ריינה כדוגמא טובה...
להגיד שאנחנו נראים הכי טוב זה עשור, כשיש לנו את התקציב הרביעי בגודלו, אולי אפילו השלישי עם כל ההשקעה ברכש, תקציב שלא היה לנו....למעלה מעשור, זה לא חוכמה אלא מה שאמור להיות. הוא המאמן, הוא הביא רכש, הוא שם שחקנים על הדשא, והוא יקבל ביקורת כשצריך ומחמאות כשמגיע.
אין לי שום התנגדות כלפי ביקורת לאף גורם במועדון
וגם ציינתי את זה בהודעה הראשונה
היו פה כמה מגיבים שמבחינתם הןא מאמן בינוני בטופ ולא עבורנו. גם אתה אאלט מדגיש את חוסר ההתאמה שלו
joshsoos
קיבל.ה  709 לייקים

נכון, לצערי לא רואה איך הוא מאמן שלוקח אותנו למאבק על אליפות. יותר מאשמח להתבדות, בטח בשביל מישהו כמו ברדה.
talb55
קיבל.ה  313 לייקים

צריך לאמר בכנות גם אם הינו במשחק מושלם - ביום טוב של בית״ר אני לא חושב שיש קבוצה שתצליח לעצור את ריבוי שחקני איכות שלהם ב-10/8 כאשר יונה, מיכה, אצילי, שועה, לוי. כל אלה נעים על אותה משבצת. קשה מאוד להתגונן נגדם. אני חושב שהטעות האמיתית אתמול הייתה לא לשחק מראש עם ליידנר ועם סילבה ולנסות לדחוף דווקא אותם אחורה. אבל כמובן שזו חוכמה שבדיעבד
בר לב אדום
קיבל.ה  393 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:25 צריך לאמר בכנות גם אם הינו במשחק מושלם - ביום טוב של בית״ר אני לא חושב שיש קבוצה שתצליח לעצור את ריבוי שחקני איכות שלהם ב-10/8 כאשר יונה, מיכה, אצילי, שועה, לוי. כל אלה נעים על אותה משבצת. קשה מאוד להתגונן נגדם. אני חושב שהטעות האמיתית אתמול הייתה לא לשחק מראש עם ליידנר ועם סילבה ולנסות לדחוף דווקא אותם אחורה. אבל כמובן שזו חוכמה שבדיעבד
לא מסכים, אין להם באמת קישור אינטנסיבי, מיכה ויונה אלו שחקני 10, לא באמת יודעים לעשות הגנה ולחלץ כדורים וירין לוי הוא לא בדיוק ה-6 הגרזני סטייל ונטורה או אפילו פלקאו.
2 מגנים רמת ליגה לאומית, שוער בינוני מאוד וחלוץ סביר מינוס.

הם משחקים עם שחקני כנף חזקים ומהירים וכפי שנראה מרכז הגנה חזק מאוד ויציב.

הם פשוט באו בלחץ משוגע, במשך 90 דקות, שנראה שהם משחקים עם שני שחקנים יותר במגרש ואנחנו נפלנו למלכודת הזאת, של בילד אפים מיותרים, סמוך לרחבה שלנו, בלי לנסות לעשות התקפות מעבר מהירות.

לדעתי עם הכנה מעט אחרת ויציאה מהשבלונה הקבועה כן יכלנו לעשות דברים יפים נגדם.
uriazu
קיבל.ה  4 לייקים

איזה הזוי לחשוב שלפני שנה אימן אותנו האח הפחות מוצלח של משפחת דגו לסיטואציה שבה לא היה ברור בכלל שנעלה ליגה

איזה כיף שיש לנו את המאמן הזה, אני לא טוען שהוא מושלם אבל הוא דמות חזקה ששולטת טוב בקבוצה, הקבוצה משחקת כדורגל טוב ולוחץ
קבוצה שרק עלתה ליגה ועשתה רכש מסיבי בזרים שלפני כמה שבועות רצו לשחרר את חלקם כבר ועכשיו מבינים שהם לא רעים בכלל

ברור שהשנה לא היה יכולת או זמן לבנות קבוצה שתרוץ לאליפות אבל אני חושב שמכל מה שקורה בהפועל ברדה הוא הדבר שאני הכי שמח לגביו
גם אני ממש רואה ממשחק למשחק איך הפועל משחקת טוב יותר אחרי שתי משחקים פחות טובים בפתיחת העונה

היה ברור שגם יהיה רגעים פחות טובים ו"משברים" אבל למען ההגינות מעבר לזה שאתמול היה משחק לא טוב מול קבוצה כן טובה מאוד לפני מספר ימים הפועל עשתה משחק מהטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות שלה.

באמת איזה כיף לראות איך הקבוצה הזאת קמה על רגליה ומתחילה מסע שבתקווה ייגמר בתארים

אנשים קצת סבלנות, הכל יגיע.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3443 לייקים

uriazu כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:37
לפני מספר ימים הפועל עשתה משחק מהטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות שלה.
חצי ראשון בנתניה היה המשחק הכי טוב של הפועל מאז ימי זהבי-ורמוט-שכטר-סילבה. בפער.
פשוט תענוג לעיניים כמעט 45 דקות ברצף. שטף כזה במשחק אני באמת לא זוכר.

לצורך העניין זה היה כדורגל הרבה יותר טוב מהחמישייה בחצי הראשון באשדוד.
יחד, רק יחד! :heart:
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  442 לייקים

7even כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:57
חצי ראשון בנתניה היה המשחק הכי טוב של הפועל מאז ימי זהבי-ורמוט-שכטר-סילבה. בפער.

רק כדאי להעדכן את ברדה שמנצח מי שכובש שער אחד יותר לפחות מהקבוצה היריבה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3443 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 29 אוקטובר 2025, 17:34
7even כתב: 29 אוקטובר 2025, 13:57

רק כדאי להעדכן את ברדה שמנצח מי שכובש שער אחד יותר לפחות מהקבוצה היריבה.
שאלו פעם את גווארדיולה למה הקבוצה שלו ממעטת לכבוש למרות שמגיעה להרבה מצבים.
הוא ענה שתפקידו לעשות הכל כדי להביא אותם לכמה שיותר מצבי ההבקעה. לגלגל את הכדור מול השוער זה כבר עליהם.

אז החצי הראשון בנתניה...
יחד, רק יחד! :heart:
L.S
קיבל.ה  1702 לייקים

היה צריך להגיב כבר במחצית הראשונה ולפחות לשנות עמדות לשחקנים.

ובכל זאת אני חושב שהוא מאמן מצוין ומה שהוא עושה בהפועל זה לא פחות מסנסציה.
בחלקים גדולים מתחילת העונה הפועל כמו קבוצה גדולה לא מפחדת משום יריב.לוחצת, יוזמת ותוקפת עד השניה האחרונה. וזה כשאנחנו עולה חדשה מהלאומית, עם סגל חדש לחלוטין שרק לפני שבועיים בערך נסגר סופית.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שליחת תגובה