shai.m כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 11:43
דולימנגה99 כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 11:10
ranjef כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 09:38
נראה לי שזה יותר הגיוני מלשיר "אחרייך הפועל אני בא בכל מצב" ובעצם לעשות הפוך...
אם האולטראס יכולים לשיר "הדרבי הוא מעל הכל" ולהחרים את הדרבי כי עצרו
ככל הנראה בצדק כמה חברה מהם, ועוד לאיים על קהל של הפועל שנכנס - אז אני בטוח שלי יסלחו..
בכל מקרה, אותי אישית הם שברו. לא רק המשטרה גם האולטראס ותומכיהם
ואגב, אני גם לא בא אחרי הקבוצה לכל מקום ולא הייתי במשחק חוץ מעבר לגוש דן כבר כמעט 5 שנים... גם אפשר להתכווח אם החולצה האדומה לפני לימודים בחורות ועבודה...רוצה לבדוק עוד כמה שירים?
יש באולטראס של הפועל דברים רעים שצריך לטפל בהם אבל יש גם הרבה מאוד דברים טובים.
אתה אומר שאתה לא יוצא מגוש דן, לא בא אחרי הקבוצה לכל מקום וכולי. לפחות תכבד את מי שכן בא עם הקבוצה לכל מקום ומקדיש חלק ניכר מהחיים שלו להפועל בצביעת דגלים, סחיבה של תופים, הכנת תפאורות וכדומה.
הפועל זה לא קונצרט שאתה בא, צופה והולך. זה מהות, זה דרך, זה אידאולוגיה וזה רגשות מתפרצים.
אל תשכח שהאנשים האלה מהארגון והקהל האדיר הזה הם הפועל האמתית. הנהלה, שחקנים, צוות ניהולי ואפילו איצטדיון הכול זה מתחלף. האנשים האלו נשארים.
לא לא נשמה, התבלבלת. אני זה הפועל האמיתית. אני שמנוי כבר שנים ארוכות מנעוריי (ופעם גם הייתי שם במרכז שער 5 בלי חולצה לאיזה כמה עונות), אני שמגיע למשחקי בית בחורף ובקיץ ואיתי עוד אלפים ברגיל ועשרות אלפים ביום טוב.
נכון, לא הולך למשחקי חוץ יותר.. קצת קשה כשיש עוד דברים בחיים ואני כמובן מכבד את כל מי שנוסע. אל תבוא ללמד אותי על האידיאולוגיה והרגשות של הפועל...
לגבי האולטראס - אני אישית לא אכבד אותם. סיפרתי כבר איך איבדתי את הכבוד כשקיללו אותי ואת בת זוגתי בכניסה לשער 8 בדרבי
(שער שישבנו בו בגלל התפרעויות של האולטראס כמובן) כי רק רצינו להיכנס למשחק. הפסדנו 5-0... היו 90 דקות קשות אבל ישבתי אותם. זה הפועל
האולטראס אכן משקיעים זמן נוסף בקבוצה (וגם מתוגמלים בכרטיסים, מנויים, מעמד וכדו') - אבל הנזק שהם עושים למועדון עולה על התועלת...בעיני הדרך היחידה של הפועל לגדול ולהפוך לקבוצת צמרת שנלחמת על תארים מדי שנה היא להיפטר מהארגון העברייני שפוגע בה כל עונה ועונה מחדש