מן הסתם עופר ימכור אחוזים.
גילי רענן עשה את החיבור
אני מבין שזה קשה לך לפרגן לעופר, ולכן נשאלת השאלה - מי הביא את גילי רענן?הפועל כתב:זה יותר קשור לגילי רענן מן הסתם

איזה תצהיר של עוז?Charlie כתב:1. מתי יהיה אפשר למכור את ה-19 אחוזים הנותרים של העמותה המחורבנת והמיותרת? מי שקרא את התצהיר של עוז קיבל עוד הצצה למנוולים שניהלו והרסו את העמותה, שממילא סיימה את תפקידה ההיסטורי וטוב יהיה לכולם אם פשוט תתפרק ותיעלם מחיינו לטובת עוד מיליארדר שיקנה 10% .
2. ההרגשה שלי - הפועל של הדרייב אין, עם שירי שואה וכל המסביב פחות מדברת לאנשים כמו גילי רענן ואסף רפופורט. הם הראשונים לברוח מקבוצה שאוהדיה מבצעים לינץ׳ באוהד של פאקינג הפועל חיפה או נוסעים למודיעין לפגוע באוהד מכבי. גם מיקי מלכה לא נראה מתחבר לפיצוץ משחקים סטייל הדרבי בבלומפילד. חלק מהשינוי המבורך שעוברת קבוצת הכדורסל של המועדון מושך משקיעים ברמה גבוהה שכזו - אנושית ופיננסית.
רמי אכן עשה דברים טובים למען הפועל, הבאת עופר היא אחד מהם, ככה אומרת טבלת היורוליג עד כהRed Wolf כתב:אם ככה אז איזה מלך רמי כהן
זה דיי מאוד ברור שאם יש אמת בפרסום אז גילי רענן הוא זה שעשה את החיבור והביא אותו, ללא קשר לפרגון או חוסר פרגון לעופר
רדנקו כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 23:42איזה תצהיר של עוז?Charlie כתב:1. מתי יהיה אפשר למכור את ה-19 אחוזים הנותרים של העמותה המחורבנת והמיותרת? מי שקרא את התצהיר של עוז קיבל עוד הצצה למנוולים שניהלו והרסו את העמותה, שממילא סיימה את תפקידה ההיסטורי וטוב יהיה לכולם אם פשוט תתפרק ותיעלם מחיינו לטובת עוד מיליארדר שיקנה 10% .
2. ההרגשה שלי - הפועל של הדרייב אין, עם שירי שואה וכל המסביב פחות מדברת לאנשים כמו גילי רענן ואסף רפופורט. הם הראשונים לברוח מקבוצה שאוהדיה מבצעים לינץ׳ באוהד של פאקינג הפועל חיפה או נוסעים למודיעין לפגוע באוהד מכבי. גם מיקי מלכה לא נראה מתחבר לפיצוץ משחקים סטייל הדרבי בבלומפילד. חלק מהשינוי המבורך שעוברת קבוצת הכדורסל של המועדון מושך משקיעים ברמה גבוהה שכזו - אנושית ופיננסית.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מה לעזאזל, נשמע רע, רע מאדבני12 כתב:רדנקו כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 23:42איזה תצהיר של עוז?Charlie כתב:1. מתי יהיה אפשר למכור את ה-19 אחוזים הנותרים של העמותה המחורבנת והמיותרת? מי שקרא את התצהיר של עוז קיבל עוד הצצה למנוולים שניהלו והרסו את העמותה, שממילא סיימה את תפקידה ההיסטורי וטוב יהיה לכולם אם פשוט תתפרק ותיעלם מחיינו לטובת עוד מיליארדר שיקנה 10% .
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=522946
כפי שחשפנו לראשונה בערוץ הספורט, אסף רפפורט ממקימי ״וויז"| ניהל שיחות לאחרונה עם הפועל ת״א בנוגע לכניסה כשותף למועדון, כשהקבוצה רצתה שרפפורט ישלם כ-60 מיליון שקלים עבור 10-15 האחוזים מהנתח של עופר ינאי. המו״מ התנהל גם על האחוזים, כשעל פי גורמים במועדון זה הנושא שעמד במחלוקת כרגע. ינאי מחזיק ב-81 אחוז מהמניות, כשה-19 האחרים בבעלות עמותת האוהדים. ינאי כבר מכר 10 אחוזים לגילי רענן ו-15 אחוזים למיקי מלכה.Charlie כתב:מכל מקום, רפופורט מכחיש שהוא חושב בכלל להיכנס לבעלות על הפועל . כמו שכתבתי באשכול המקביל - ברווז עיתונאי שנבע ממספר עובדות בשטח שגרמו לכתבים לבנות תיאוריה שאולי היתה הגיונית אבל מנגד רחוקה מהמציאות .
אתה בהחלט צודק.שונא_מכבי כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 15:41 בז'רנו,
לא יודע אם הפרסום היה נכון או לא כמובן. מה שאני כן יודע, זה שאם בעלים נרתע מלהיכנס לדבר כזה שכרוך מן הסתם בחשיפה, תקשורת, יריבות ספורטיבית, ועור של פיל, ומבצע סיבוב פרסה רק בגלל כמה "חלאות צהובות" (לא שאני יודע במי ועל מה מדובר), אז אולי מלכתחילה זה לא בשבילו הביזנס הזה.
בהנחה שאתה משתמש בפורום דרך הדפדפן של הטלפון, אז בצד שמאל למעלה של ההודעה שאתה רוצה לצטט יש שלוש נקודות בתוך ריבוע.