החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אלון1
קיבל.ה  206 לייקים

its-sick כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:10 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... 6e4b830000

האיש שפוצץ את הדרבי התל אביבי היה האדם האגרסיבי ביותר במגרש
מפקד מחוז ת"א חיים סרגרוף מוכר כאימת האוהדים, וקיבל את תפקידו בדרך בעייתית. האירועים בבלומפילד נתנו לו את התמונה שרצה
אפשר תכתבה ?
אין לי מנוי לארץ
אדום
קיבל.ה  1091 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:06 אין מה לבוא ל"דיון" בארגון מאירי.
צריך להיערך מעכשיו למחוזי.
אפשר לבוא לקלל אותם זה כן.
מי מבטיח לנו שאין להם שליטה גם במחוזי?
רק הפועל
קיבל.ה  2801 לייקים

אלון1 כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:01 אולטראס יקרים עשיתם כבר באלגן בדרבי
לא יקרה כלום אם תגיעו למחוץ לדיון בהתאחדות
תעשו קצת רעש קצת לחץ
שלא יגיעו בכלל לאף משחק של הקבוצה יותר הכי בריא , שינטשו כמו שנטשו את הסל
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

כן אנחנו רואים איך נראים משחקים במנורה. מאוד בריא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:56 כן אנחנו רואים איך נראים משחקים במנורה. מאוד בריא.
שני הצדדים (המשטרה והאולטראס) צריכים להוריד מהאגו שלהם ולשחרר אותנו האוהדים הרגילים מהחרא שלהם אני בא לראות כדורגל לא לקבל חזיז בראש ולא לקבל מכות מהמשטרה
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

RedDrifter כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:00
טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:56 כן אנחנו רואים איך נראים משחקים במנורה. מאוד בריא.
שני הצדדים (המשטרה והאולטראס) צריכים להוריד מהאגו שלהם ולשחרר אותנו האוהדים הרגילים מהחרא שלהם אני בא לראות כדורגל לא לקבל חזיז בראש ולא לקבל מכות מהמשטרה
לפי מה שנראה, הסיכוי לקבל מכות מהמשטרה גבוה פי כמה וכמה מהסיכוי "לקבל חזיז לראש". אבל בסדר זה אחלה לייצר סימטריה.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

מאוד בריא, כולם יוצאים ונכנסים בלי לקבל מכות מאף אחד, להיחנק מאבוקות ולהיפצע מרימוני עשן.
לירון האדום
קיבל.ה  2653 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:08
מאוד בריא, כולם יוצאים ונכנסים בלי לקבל מכות מאף אחד, להיחנק מאבוקות ולהיפצע מרימוני עשן.
מול ריינה נחנקת ונפצעת?
מול אשדוד?
מול ב"ש בחוץ?
מול בית"ר?
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

לירון האדום כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:12
joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:08
מול ריינה נחנקת ונפצעת?
מול אשדוד?
מול ב"ש בחוץ?
מול בית"ר?
אם אני שכן שלך וחוסם לך את התניה קבוע פעם בחודשיים במשך שנים, בטוח שלא יהיה לך אכפת כי בשאר הימים זה לא קורה.
בחייאת לירון
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

מעניין אגב שעם כניסת הענישה של ההפסדים הטכניים והורדת הנקודות על אבוקוןת (נשים בצד שזה כמובן נועד לשרת אגודה אחת), שזה משהו שהתחיל לפני שנתיים בערך - פתאום צצו כל החבר'ה של הבריאות ואיזה מסוכן זה.
לא זכור לי שלפני המינוסים והטכניים של מאירי זה היה כזה פופולארי לקבל חזיז לראש במהלך מופע פירוטכניקה גנרי של משחק גדול ולספר כמה זה מסוכן.
עכשיו פתאום כשזה שווה טכני או מינוס נקודות שתופרים לך בטבלה - פתאום אנשים נזכרו נורא לפחד מזה.
בני12
קיבל.ה  2082 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:29 מעניין אגב שעם כניסת הענישה של ההפסדים הטכניים והורדת הנקודות על אבוקוןת (נשים בצד שזה כמובן נועד לשרת אגודה אחת), שזה משהו שהתחיל לפני שנתיים בערך - פתאום צצו כל החבר'ה של הבריאות ואיזה מסוכן זה.
לא זכור לי שלפני המינוסים והטכניים של מאירי זה היה כזה פופולארי לקבל חזיז לראש במהלך מופע פירוטכניקה גנרי של משחק גדול ולספר כמה זה מסוכן.
עכשיו פתאום כשזה שווה טכני או מינוס נקודות שתופרים לך בטבלה - פתאום אנשים נזכרו נורא לפחד מזה.
אמרו את זה תמיד.
לא טרחתם להקשיב אז כמו שאתם לא טורחים להקשיב היום
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

וינסנט כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:33 https://www.facebook.com/share/r/14UJAy44kvF/
מעניין מתי אתקל בסרטון של הקהל שלהם שבו הם שרים שירים שלהם.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  591 לייקים

אלון1 כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:26
its-sick כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:10 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... 6e4b830000

מפקד מחוז ת"א חיים סרגרוף מוכר כאימת האוהדים, וקיבל את תפקידו בדרך בעייתית. האירועים בבלומפילד נתנו לו את התמונה שרצה
אפשר תכתבה ?
אין לי מנוי לארץ

ג'וש בריינר

העשן על המגרש בקושי הספיק להתפזר. מפקד מחוז תל אביב, ניצב חיים סרגרוף, הסתובב כמו בעל הבית על הדשא של בלומפילד. עצבני, חמור סבר, זועם, כשחבורת קצינים משתרכת אחריו. סרגרוף בא לוודא שכולם יודעים שיש לכדורגל הישראלי שריף אחד, וזה לא אלי כהן. אז הוא החליט: אין משחק. באבחה הוא קיבל החלטה חסרת תקדים, פוצץ את הדרבי התל אביבי ושלח הביתה כ-25 אלף אוהדים שלא חטאו בדבר.

על המגרש, זו הייתה תצוגת פירוטכניקה חסרת תקדים. גם לא חוקית יש לומר, אבל גם לא מאוד מסוכנת. אך המשטרה מיהרה להפיץ תיעודים על מנת להצדיק את החלטתה, לרבות אבוקה אחת שפגעה בשוטר. "ילדים שאפו עשן!", זעקו בפני נציגי המשטרה. אז בדקתי עם דובר מד"א: 22 בני אדם נזקקו לטיפול. ילדה אחת שאפה עשן ולא נזקקה לפינוי; שאר הפצועים היו מהאלימות הפרועה של המשטרה אחרי המשחק.

"שלום הציבור" היה פחות חשוב בכביש שמאחורי שער חמש של בלומפילד, שם מאות שוטרים עם פרשים, יס"מ ומג"ב תקפו כל לובש אדום שלא נראה להם טוב בעין. אוהדים נרמסו על ידי סוסים. סרגרוף קיבל את התמונות שרצה. הייתי כבר לצערי בעשרות זירות של פיגועים, הפרות סדר אלימות, עימותים בין כוחות ביטחון לפלסטינים. מה שהיה בבלומפילד, לפחות מצד אוהדי הפועל, אינו פרומיל ממה שבמשטרה מיהרו להגדיר כ"קרנבל של אלימות". האלימות היחידה היתה מצד השוטרים, לפני המשחק ואחריו. וזו היתה אלימות חסרת רסן כנגד אוהדים שבסך הכל רצו לראות כדורגל.

כבר שמעתי מכמה קצינים בכירים במשטרה ש"אוהדי הפועל הם הכי מסוכנים". צמד המילים הזה, "אוהדי הפועל", מרתיע את המשטרה. הם רואים באוהדי הפועל כקבוצה אלימה ומסוכנת יותר מלה פמיליה או כל ארגון אוהדים אחר. והאמת, יש בקרב אוהדי הפועל גם כמה אלימים, שמקומם לא ביציע וגם לא בחברה. זה מיעוט קיצוני שהורס למאות אלפים אחרים. אין מקום לאלימות במגרשים, אין מקום לקריאות שנאה או שואה כלפי המשטרה וגם המון שצועק לכמה שוטרי מג"ב זוטרים "אם לא תלמד תהיה שוטר" זה לא יפה במיוחד. אני אישית הרגעתי אוהדי הפועל שהחלו להתעמת עם שוטרות וצעקו להן איפה היו בשבעה באוקטובר. יש דברים שלא אומרים.

אוהדי הפועל לא חפים לחלוטין מפשע, אבל המשטרה באה מראש במטרה לפוצץ את המשחק בהזדמנות הראשונה. ואחרי המשחק, היא באה לפוצץ מכות. לא הכל קשור לאיתמר בן גביר, לפעמים המשטרה פשוט מתפקדת רע ומקבלת החלטות רעות. אבל עם יד על הלב, אם המשחק אתמול היה של מכבי ת"א נגד בית"ר ירושלים, עם כמה אבוקות, רימוני עשן ועם השר ביציע, מישהו מאמין שמפקד המחוז היה מעז לבטל אותו?

סרגרוף, שיחסי אנוש אינם הצד החזק שלו, נמצא בסכסוך עם בן גביר שמעוניין להדיחו על רקע חוסר שביעות רצונו. "בלומפילד זה הקללה שלו", אומר לי בכיר במשטרה המכיר היטב את מפקד המחוז. כי גם לפני 15 שנה עלה סרגרוף לכותרות בגלל מעשיו בבלומפילד. אז, כסגן ניצב צעיר במשטרת איילון, הוא תועד מכה נמרצות באגרופים שניים מאוהדי בית"ר ירושלים לאחר עימותים שפרצו במשחק נגד בני יהודה. הוא נראה כמי שאיבד שליטה, עד כדי כך שכמה מחבריו החליטו לנסות להשתלט עליו בעצמם. הציבור הישראלי היה המום, אבל מח"ש החליטה לא לחקור. עיתון מעריב ציטט אז קצין בכיר שאמר על סרגרוף שהוא "הקצין הכי עדין במרחב".

נדמה שכבר ב-2010 לא תמיד אמרו שם אמת, ודווקא התדמית האגרסיבית הלכה לפני סרגרוף, גם כשהתעכב במעלה הדרגות במשך השנים. הוא חובב תחרויות של איש הברזל, אבל את משחקי הכדורגל מכיר בעיקר מתפקידיו במשטרה. אוהדי בית"ר, הפועל, מכבי, כולם מכירים אותו, ולא בהקשר חיובי. היו מי שזכרו אותו מתעמת מול חרדים קיצוניים בסוגיית פינוי קברים ביפו. איש לא ניבא שיהיה מפקד מחוז ת"א. עוד ב-2023 הוא הועבר לצפון, שם קיבל דרגת תת ניצב ומפקד מרחב. בתקופתו מספר הרציחות זינק. כעבור 9 חודשים בלבד הזניק אותו המפכ"ל החדש דני לוי לדרגת ניצב, ולאחד התפקידים היוקרתיים ביותר במשטרה: מפקד מחוז ת"א, על אף שלא היה לו ניסיון מתאים. סרגרוף הוא בן טיפוחיו של לוי, והמפכ"ל מצדד בתלמידו גם מול בן גביר.

אך יש פרט נסתר בביוגרפיה של הקצין שיכול אולי להסביר הרבה. סרגרוף הוא גם דוקטורנט לחינוך. המוסד האקדמי: אוניברסיטת נובוגורוד בצפון מערב רוסיה. לפני כשנה, אחרי המינוי שלו, כשניסיתי להתחקות אחר התואר התמוה, אישרו לי אנשי אקדמיה בכירים בארץ שזה אכן מעורר שאלות אבל נראה הגיוני לחלוטין. בכירים אחרים במשטרה אמרו לי משהו אחר. "בחייך", אמר לי אחד מהם, "איפה הוא מצא זמן לזה וכמה שוטרים אתה מכיר שהולכים ללמוד חינוך במדינה 'דמוקרטית' כמו רוסיה?".

במשטרה מסרו לי אז סופרלטיבים על סרגרוף. "מדובר בעיסוק ממוחזר ואובססיבי בקצין תוך נסיון להטיל בו דופי, בעוד שעסקינן בקצין מוכשר, אשר נבחר לפקד על מחוז ת"א בהליך סדור ובזכות יכולותיו המוכחות. האירוע המתואר שארע לפני יותר עשור טופל ונטחן עד דק. משטרת ישראל גאה שניצב סרגרוף נמנה בין מפקדיה".

אמש, כך נראה, מי שרוצה להיות ד"ר לחינוך מטעם אוניברסיטה ברוסיה ביקש לחנך את כל אוהדי הכדורגל בדרך הקשה. אולי זה עובד ברוסיה. בישראל, ראינו קצין משטרה שמבטל בבריונות את אחד ממשחקי הכדורגל הגדולים של השנה ושולח את שוטריו לפזר בכוח את האוהדים. כשהעשן מתפזר והיס"מ ניצב מולך, מתגלה משטרה טעונת שיפור שבה מפקדים מתקדמים לפי נאמנויות וחברויות, ולתפקידים הכי רגישים בישראל מתמנים קצינים שזה פשוט גדול עליהם.
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:03
לפי מה שנראה, הסיכוי לקבל מכות מהמשטרה גבוה פי כמה וכמה מהסיכוי "לקבל חזיז לראש". אבל בסדר זה אחלה לייצר סימטריה.
כמו שאני רואה את זה כל פעם שהאולטראס מזיינים אותי גם המשטרה מזיינת אותי, על איזה סימטריה בא לך שנדבר?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1417 לייקים

אלון1 כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:26

אפשר תכתבה ?
אין לי מנוי לארץ
זה היה פתוח בבוקר, אז לא עשיתי המרה ללינק
https://archive.li/BcVc6
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
בני12
קיבל.ה  2082 לייקים

RedDrifter כתב: 22 אוקטובר 2025, 16:25
טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:03
כמו שאני רואה את זה כל פעם שהאולטראס מזיינים אותי גם המשטרה מזיינת אותי, על איזה סימטריה בא לך שנדבר?
ויתרה מזאת, כשהאולטראס לא מזיינים אותי אז גם המשטרה לא מזיינת אותי
L.S
קיבל.ה  1682 לייקים

סוגיה מענינת שעולה ברשתות לגבי הבידוק בכניסות בדרבי האחרון

אני יכול להעיד על עצמי, בשער 7, פעם ראשונה בשנים האחרונות של עברתי בידוק פיזי בכניסה. רק נשאלתי אם ״יש עליי משהו״ ונתנו לי להכנס.
לא לטפו אותי ולא חפנו אותי כפי שעושים בדרך כלל.

שמעתי שגם בשער 5 הבידוק היה דליל מאוד מבעבר.

אשמח לשמוע מעוד אנשים האם הבידוק באמת היה עדין מאוד ביחס לפעמים קודמות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
adom4
קיבל.ה  588 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:16 סוגיה מענינת שעולה ברשתות לגבי הבידוק בכניסות בדרבי האחרון

אני יכול להעיד על עצמי, בשער 7, פעם ראשונה בשנים האחרונות של עברתי בידוק פיזי בכניסה. רק נשאלתי אם ״יש עליי משהו״ ונתנו לי להכנס.

אשמח לשמוע מאוד אנשים האם הבידוק באמת היה עדין מאוד ביחס לפעמים קודמות
אני מנוי ל5, הבדיקה הכי מחופפת שעברתי בדרבי בחיים שלי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

בדיקה כאילו משחק בליגת התיכונים.
RedDrifter
קיבל.ה  215 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:16 סוגיה מענינת שעולה ברשתות לגבי הבידוק בכניסות בדרבי האחרון

יכול להגיד לך מתוך מקור שיש לי שהמשטרה בכלל התכוננה לאירוע אחר לגמרי וזה פריצת אוהדים בכניסות

לא היה דגש על בידוק בגלל זה
L.S
קיבל.ה  1682 לייקים

RedDrifter כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:35

יכול להגיד לך מתוך מקור שיש לי שהמשטרה בכלל התכוננה לאירוע אחר לגמרי וזה פריצת אוהדים בכניסות

לא היה דגש על בידוק בגלל זה
לתחושתי מאכילים אותך לוקשים

עוד הפועל
יש פה מישהו שנכנס לאוהל בידוק בדרבי?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קפבלנקה
קיבל.ה  658 לייקים

בידוק הכי דרדלה שעברתי בחיי. שתיים טפיחה על המותן ופנימה.
מינה
קיבל.ה  18 לייקים

כנ״ל - נכנסתי עם תיק, מה שאני משתדל להמנע ממנו בגלל שבדרך כלל זה סיוט בבידוק. לא הסתכלו עליו אפילו, והוא גם לא עבר במגנומטר כי שמתי על השולחן ולאף אחד לא היה אכפת.
טכנית לארז
קיבל.ה  2324 לייקים

מצד שני גם עם בידוק נאצי שהם אוהבים לעשות לנו היו נכנסות אבוקות.
הם יודעים שזה לא עניין של בידוק.
Mario
קיבל.ה  382 לייקים

לפי מה שהתקשורת מפרסמת רשום שעם מחליטים על טכני הפועל תלך לעליון ועם צריך בית משפט אזרחי.
האם בעבר היה תקדים שפנו לעליון או בית משפט אזרחי ושינו תוצאה? אשמח לדעת.
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

ואני עם ההנהלה בכל החלטה קיצונית, אם לא יעזור בית דין אזרחי, אני בעד אי הופעה למשחק וירידת ליגה.
לא יכול להיות שהתקדים הזה יהיה כלפינו כי בן גביר וסרגרוף החליטו לבטל משחק על נפגע עשן אחד בודד ללא כל סיבה מוצדקת. ושלא ימציאו לי פה דוחות מד"א שקריים.

רק ככה משהו ישתנה, וזה יהיה למען כל ה30 אלף האוהדים שקיבלו מכות מהמשטרה, ושהלכו הביתה ללא אלפי שקלים בכיס כולל אותי מה שעברתי כדי להיות בדרבי הזה. אבל אני לא הסיפור. כל הכבוד לפרימור. נאמן וספרא ושלא יתקפלו.
joshsoos
קיבל.ה  679 לייקים

Mario כתב: 22 אוקטובר 2025, 20:04 לפי מה שהתקשורת מפרסמת רשום שעם מחליטים על טכני הפועל תלך לעליון ועם צריך בית משפט אזרחי.
האם בעבר היה תקדים שפנו לעליון או בית משפט אזרחי ושינו תוצאה? אשמח לדעת.
הלכו לבית משפט כן, למיטב ידיעתי לא התערבו בתוצאה, אבל כן התערבו למשל בהרחקה, אורנשטיין חברנו הטוב ( הידוע לשמצה שעזר לנוכלים ניסנוב להשתלט על המועדון ) ששינה את ההרחקה של ראיקוביץ.
עכשיו 3...2...1...טכנית למאירי יעיר שרק למחלה וכו :devil-cry:
בני12
קיבל.ה  2082 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 אוקטובר 2025, 19:59 מצד שני גם עם בידוק נאצי שהם אוהבים לעשות לנו היו נכנסות אבוקות.
הם יודעים שזה לא עניין של בידוק.
בדיוק
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1497 לייקים

ניר רשף בוואן אומר שלדרוש הפסד טכני זה די מופרך מבחינה משפטית
Nati
קיבל.ה  2265 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:ניר רשף בוואן אומר שלדרוש הפסד טכני זה די מופרך מבחינה משפטית
עכשיו טוענים שהוא אמר את זה רק בגלל שהוא אוהד הפועל.
מעניין כשהוא היה התובע,הוא לא ממש אהד הפועל.
KingZivos
קיבל.ה  136 לייקים

adom4 כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:17

אשמח לשמוע מאוד אנשים האם הבידוק באמת היה עדין מאוד ביחס לפעמים קודמות
אני מנוי ל5, הבדיקה הכי מחופפת שעברתי בדרבי בחיים שלי.
בקיצור כמו שרשמתי באשכול אחר. הם הזמינו את זה. תוצאה ידועה מראש.
לא יודע אם זה כי מעניין אותם באמת להטות את הליגה ( אולי)
או רק להראות שהם בבעלי בית ולמען יראו וייראו לשאר הליגה.
שורה תחתונה החליטו מראש שהמשחק לא ישוחק
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

כבר באבוקה הראשונה ראית את הקצינים ישר בדשא עם החלטה, הם חיכו למשהו הכי קטן. בית המשפט צריך לצאת גדול ולקבוע משחק חוזר עם קהל, ככה מנצחים את האלימות בספורט . הפסד טכני ואתם תראו את האולטראס יעשו תצוגה פי 2 מזה בדרבי הבא זה כזה ברור.
אלון1
קיבל.ה  206 לייקים

לא יחכו לדרבי
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  117 לייקים

כנ"ל שער 7, מישוש קל בכיסים כדי לצאת לידי חובה ונתן לי להיכנס. בטח לא בידוק שאתה מצפה שיהיה במשחק נפיץ שכזה.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1203 לייקים

אותי לא בדקו בכלל כי 2 הסדרנים היו עסוקים בלריב אחד עם השני על איזה משהו מפגר והוא פשוט העביר אותי שיוכל להמשיך לריב
שער 7
לירון האדום
קיבל.ה  2653 לייקים

מקווה ורוצה להאמין שיהיה דרבי חוזר (אם יהיה בטח יהיה בלי קהל)
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

רעיון הזיתי ומעניין שעלה בצבע אדום, לאיים על ההתאחדות המנהלת מי שזה לא יהיה זה לא מספיק מעניין אותי. בפנייה לקאס, בטענה שיש פה התערבות של המוסדות בטוהר המשחק והשפעה על התוצאות שלא לצורך. זה בטח רק יכול לעזור שהאיום היה ירחף מעליהם. מישהו פה יכול לדאוג שהרעיון הזה יחלחל? @L.S אהםאהם
yoni143
קיבל.ה  202 לייקים

Piz כתב: 23 אוקטובר 2025, 22:22 רעיון הזיתי ומעניין שעלה בצבע אדום, לאיים על ההתאחדות המנהלת מי שזה לא יהיה זה לא מספיק מעניין אותי. בפנייה לקאס, בטענה שיש פה התערבות של המוסדות בטוהר המשחק והשפעה על התוצאות שלא לצורך. זה בטח רק יכול לעזור שהאיום היה ירחף מעליהם. מישהו פה יכול לדאוג שהרעיון הזה יחלחל? @L.S אהםאהם
הקנס לטוטו היה גדול בביטול הדרבי החזירו מלא כסף למהמרים. לאיים באי עליה לגמר גביע הטוטו זה עדיף. הלחץ מצד הטוטו להתאחדות ולמנהלת יעשה את שלו.
Piz
קיבל.ה  128 לייקים

yoni143 כתב: 23 אוקטובר 2025, 23:24
Piz כתב: 23 אוקטובר 2025, 22:22 רעיון הזיתי ומעניין שעלה בצבע אדום, לאיים על ההתאחדות המנהלת מי שזה לא יהיה זה לא מספיק מעניין אותי. בפנייה לקאס, בטענה שיש פה התערבות של המוסדות בטוהר המשחק והשפעה על התוצאות שלא לצורך. זה בטח רק יכול לעזור שהאיום היה ירחף מעליהם. מישהו פה יכול לדאוג שהרעיון הזה יחלחל? @L.S אהםאהם
הקנס לטוטו היה גדול בביטול הדרבי החזירו מלא כסף למהמרים. לאיים באי עליה לגמר גביע הטוטו זה עדיף. הלחץ מצד הטוטו להתאחדות ולמנהלת יעשה את שלו.
אפשר לאיים בהכל ביחד לא צריך לבחור. בסוף יש מנופי לחץ מהכיוון ההפוך. וההחלטה תקבע לא על פי התקנון הצדק או ואוט אבר. רק על פי איפה הם מרגישים שההפסד שלהם יהיה קטן יותר.
שליחת תגובה