עומרי אפק
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 610 לייקים
לא יודע אם מישהו כתב פה כבר (לא הספקתי עדיין לקרוא הכל), אבל עומרי אפק במהלך כל השידור הערב יצא אחלה גבר.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2322 לייקים
שזה מפתיע.
מתלבט אם לראות את השידור ברקנטי.
בדרכ הוא רק מלקק להם.
גם אין לי כוח ל"עמיחי" המזדיין הזה שבטח הצדיק את המשטרה.
הרי אין כמו להצדיק עוד ניצחון ברמאות של אגודת הרמאים.
בדרכ הוא רק מלקק להם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
הצדיק את המשטרה?! מה היא קשורה? היא השליכה רימונים מהדשא ליציע או שזה היה להפך?טכנית לארז כתב:שזה מפתיע.
בדרכ הוא רק מלקק להם.
הקהל של הפועל פיצץ את המשחק ובית הדין יצטרך להחמיר מאד בעונשים כדי שזה ישמש דוגמה והרתעה לקבוצות אחרות.
- כרובית
- קיבל.ה 1108 לייקים
אפס מאופס חתיכת זבל, כל השידור מראים שוטרים מפרקים אוהדים והוא מזיין את המוח על האבוקות
שאגב, כל תפקידה של המשטרה ולשם כך משלמים להם זה שיתפסו את האבוקות ונראה שהם לא עושים עבודה ממש טובה
שאגב, כל תפקידה של המשטרה ולשם כך משלמים להם זה שיתפסו את האבוקות ונראה שהם לא עושים עבודה ממש טובה
- Mendelson
- קיבל.ה 435 לייקים
עומרי והילדים שלו אוהדי הפועל, הוא מגיע לפעמים למשחקים איתם, ואתמול היה הקול השפוי באולפן. הוא גם היחיד שבאמת עשה ״עבודה עיתונאית״ בראיון עם המשטרה ושאל שאלות נכונות.
היה צריך להתעסק גם באלימות מחוץ לאיצטדיון, אבל לדעתי הוא לא היה באמת מעודכן בעוצמה של זה בזמן השידור.
היה צריך להתעסק גם באלימות מחוץ לאיצטדיון, אבל לדעתי הוא לא היה באמת מעודכן בעוצמה של זה בזמן השידור.
- כרובית
- קיבל.ה 1108 לייקים
כן ברור לא היה מעודכןMendelson כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:18 עומרי והילדים שלו אוהדי הפועל, הוא מגיע לפעמים למשחקים איתם, ואתמול היה הקול השפוי באולפן. הוא גם היחיד שבאמת עשה ״עבודה עיתונאית״ בראיון עם המשטרה ושאל שאלות נכונות.
הם מעלים כל מיני אנשים כשברקע יש סרטונים של אוהדים חוטפים מכות אבל הוא לא היה מודע
והוא לא יכול להיות אוהד הפועל בחיים איזה שטויות
- Sin Queso
- קיבל.ה 729 לייקים
היה אחלה ונתן קונטרה לטל בן חיים שהתחיל עם התסריט שהפועל אשמים וטוב מאוד שביטלו את המשחק ומגיע למכבי לקבל טכני
-
אלון1
- קיבל.ה 206 לייקים
מופתע מהתקשורת אתמול מאד לטובה
לא בחרו בצד המשטרה
הוחיכו אותם התווכחו איתם
הייתי בטוח שהכל ילך לצד אחד נגד הפועל
מופתע שנתנו את הצד שלנו בצורה יפה ברורה
לא בחרו בצד המשטרה
הוחיכו אותם התווכחו איתם
הייתי בטוח שהכל ילך לצד אחד נגד הפועל
מופתע שנתנו את הצד שלנו בצורה יפה ברורה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2322 לייקים
איזה תקשורת?
אחרי שיצאתי מהמגרש כבר שלחו לי צילום מסך של טוכמן שר התעמולה מתחיל בקמפיין של הניצחון הטכני ("בכיר בהתאחדות" שמעניין מי הוא מסר לו שיהיה טכני כמובן).
אולי תקשורת החדשות (כל מיני דרוקר וכאלה) ייכנסו במשטרה.
"תקשורת הספורט" שלא קיימת פה תצדיק כל דבר שמעניק ניצחון טכני לאגודת הרמאים.
אחרי שיצאתי מהמגרש כבר שלחו לי צילום מסך של טוכמן שר התעמולה מתחיל בקמפיין של הניצחון הטכני ("בכיר בהתאחדות" שמעניין מי הוא מסר לו שיהיה טכני כמובן).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Sin Queso
- קיבל.ה 729 לייקים
טוכמן זה דובר מכבי זה לא תקשורתטכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:00 איזה תקשורת?
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 441 לייקים
ממש לא נכון.
בחוק הספורט שהקבוצות והתאחדות קידמו לפני מספר שנים נקבע שעל חברות אבטחה לדואג לבדיקה בכניסה למגרש, כולל סדר תוך כדי משחק.
המשטרה אחראית לאבטחה מחוץ למגרש. למשטרה אחריות בתוך המגרש רק במקרים שחברת אבטחה לא מסוגלת לתהמודד עם הפרות סדר.
המועדונים תהנגדו שהמשטרה תקבל אחריות מלאה בעיקר בגלל עלויות והתנגדות של ארגוני האוהדים.
- כרובית
- קיבל.ה 1108 לייקים
לא יודעת אני רואה שוטרים בכניסה ליציע, ולפעמים שוטרים עם כלבים מחפשים בתוך השירותיםהלוטוס הלבן כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:06ממש לא נכון.
בחוק הספורט שהקבוצות והתאחדות קידמו לפני מספר שנים נקבע שעל חברות אבטחה לדואג לבדיקה בכניסה למגרש, כולל סדר תוך כדי משחק.
המשטרה אחראית לאבטחה מחוץ למגרש. למשטרה אחריות בתוך המגרש רק במקרים שחברת אבטחה לא מסוגלת לתהמודד עם הפרות סדר.
המועדונים תהנגדו שהמשטרה תקבל אחריות מלאה בעיקר בגלל עלויות והתנגדות של ארגוני האוהדים.
-
L.S
- קיבל.ה 1681 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3411 לייקים
לגמרי.
כשראיתי חלק מהשידור החוזר היום, זה ממש הרגיש שכפיצוי על סגירת המשחק הם רצו...ממש ממש רצו שיהיה בלאגן.
ישר הם שלחו מצלמות לצלם את הסוסים והתחננו שיהיה משהו. יאללה לפחות לפצות על איבוד הרייטינג.
יחד, רק יחד! 
- Red Wolf
- קיבל.ה 1201 לייקים
נכנס יפה בדובר המשטרה (כמו כל הפאנל צריך להגיד)
-
פומפה
- קיבל.ה 528 לייקים
רק לראות איך דובר המשטרה מסית את הדיון פעם אחר פעם ולא עונה לשאלה אומר הכל. כל הכבוד לכל הפאנל שלא מתקפל עכשיו בחדשות הספורט
-
ranjef
- קיבל.ה 1782 לייקים
דובר סמרטוט, מקשקש על לבטל את המשחק בלי להודות שהארגון כלומניקים שלו לא מסוגל לתפוס עשרים זורקים ולכן מגרש 30 אלף איש הביתה.
חולירות שרואים שהם בחיים לא שילמו על כרטיס למשחק כלשהו. שידרוס אתכם סוס
חולירות שרואים שהם בחיים לא שילמו על כרטיס למשחק כלשהו. שידרוס אתכם סוס
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1142 לייקים
כמה קל לשקר באולפן, לענות על מה שבא לך, להתחמק ממה שאין לך תשובה כי אתה חלק מאירגון מושחת ועלוב, להציג נתונים לא נכונים. הייאוש מאתמול רק גדל
יאללה הביתה!!!
אחלה אפק. שאל שאלות קשות, אפילו קרא להם מאפיה בחדשות הספורט. זה שאין עם מי לדבר אפשר לראות מהר מאוד.. הדובר התעלם מהתמונות על המסך כאילו שמו לו כיסוי על העיני עגל שלו. כל שאלה של הפאנל נענתה בנאום ממלכתי מטומטם. זה פשוט חלום רע שזאת היד המבצעת במשחקי כדורגל ובמדינה בכלל. איזה אוסף של כלומניקים עם רישיון לפרק כל מה שזז
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk