UH99
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 348 לייקים
אגב, אם כבר אני זורם עם "האווירה" שפירוטכניקה מביאה
למה רימוני עשן?
זה מחניק את האוהדים שרוצים לשיר. מה רע בכמה אבוקות סולידיות?
למה רימוני עשן?
זה מחניק את האוהדים שרוצים לשיר. מה רע בכמה אבוקות סולידיות?
-
אדום נחמד
- קיבל.ה 340 לייקים
אין צורך. אנחנו באותה קבוצה.NARKOTIKA כתב:אתה ממוסגר לא פחות. אני בצד של האולטראס חלאות אבל נמאס מהמשטרה. אתה יכול לפתוח לי קבוצה חדשה?אדום נחמד כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 08:37 את הדיונים פה מנהלים שני צדדים
צד אחד אומר שהמשטרה חלאות אבל נמאס מהאולטראס,
צד אחר אומר שהמשטרה חלאות.
אין באמת שיח פה. זה כמו לדבר עם חרדים על קיום אלוהים.
הפירו לא לגיטימי עוד הרבה לפני ההחלטה לא לקיים את המשחק.
הוא מסוכן, מאוד.
הוא גם בוודאות יביא לעונשים מקצועיים וכלכליים.
אז הפעם במשטרה החליטו לקבל החלטה קיצונית, אבל אל תשכחו שהם גם הזהירו מראש שזה מה שיעשו. ובכל מקרה, אין הצדקה לפירו. פשוט אין.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
הבעיה שלי היא מי שלא מבין שהאולטראס מחסלים לנו את הקבוצה.
נכון - המשטרה בושה. הלואי יהיו מטפלים באולטראס. שיעצרו את מי שצריך. חרפה שילדים בני 15 עושים להם בית ספר.
אבל פה מסתובבים אנשים שאומרים שסבבה להם שיענישו את הפועל בשביל הפירו. זה לא שפוי.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
-
Money
- קיבל.ה 1069 לייקים
האחריות על כל האירוע היא אך ורק המשטרה.
להגיד שהאולטרס פוצצו את המשחק זה אמירה הזויה.
המשחק לא התחיל, השחקנים לא על הדשא, הפועל כמועדון עמדו בכל הבקשות של המשטרה והאבטחה(הוצאות של מאות אלפי שקלים). ברגע שהמשטרה לא עושה את העבודה שלה והאחריות תיפול עלינו ועל המועדון זה סוף הכדורגל בישראל. אני מרגיש שמאתמול דווקא המנהלת בצד שלנו לגמרי ובאופן מובהק.
זה שאחרי הרימוני עשן הולך מפקד המחוז ביחד עם עוד 30 אנשי משטרה סביבו כאילו הוא בדרך לעצור את פאבלו אסקובר מספר את כל הסיפור. המשטרה אתמול הייתה יותר הכרחית במקומות אחרים בדרום תל אביב אבל זה לא מצולם ואין יח״צ.
המשחק לא התחיל, השחקנים לא על הדשא, הפועל כמועדון עמדו בכל הבקשות של המשטרה והאבטחה(הוצאות של מאות אלפי שקלים). ברגע שהמשטרה לא עושה את העבודה שלה והאחריות תיפול עלינו ועל המועדון זה סוף הכדורגל בישראל. אני מרגיש שמאתמול דווקא המנהלת בצד שלנו לגמרי ובאופן מובהק.
זה שאחרי הרימוני עשן הולך מפקד המחוז ביחד עם עוד 30 אנשי משטרה סביבו כאילו הוא בדרך לעצור את פאבלו אסקובר מספר את כל הסיפור. המשטרה אתמול הייתה יותר הכרחית במקומות אחרים בדרום תל אביב אבל זה לא מצולם ואין יח״צ.
-
אדום נחמד
- קיבל.ה 340 לייקים
אולי בכל זאת יש קצת אחריות על ארגון הפשע אולטראס הפועל? קצת?
שוב, זה לא מצדיק ביטול המשחק או מנקה את המשטרה. צריך שתהיה רפורמה משמעותית בכל הנושא הזה.
אבל ללא שום סנטימנטים לארגון המנוול הזה.
שוב, זה לא מצדיק ביטול המשחק או מנקה את המשטרה. צריך שתהיה רפורמה משמעותית בכל הנושא הזה.
אבל ללא שום סנטימנטים לארגון המנוול הזה.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
ברור שהמשטרה גוף כושל ורקוב שמקבל החלטות פוליטיות לפי גחמות של הבוס הפושע שלהם, זה לא הדיוןMoney כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:07 האחריות על כל האירוע היא אך ורק המשטרה.
הבעיה היא שהאולטראס ילדים קטנים ששמים את עצמם מעל המועדון ועושים נזק בלתי הפיך
כמו בדרבי 5-0 שהם החרימו את המשחק ואז גם איימו על מי שטרח להיכנס (שם כבר היינו מורחקים מ5 בגללם, והם החרימו את 8 ובסוף המשחק היה בית קברות וקיבלנו בראש מההלם)
וכמו אתמול שבמקום לבוא פעם ראשונה אחרי שנים שיש עם מי להילחם ולנסות לשחק, אין קרב בגלל שהם פוצצו את המשחק..
וגם אם המשחק כן היה משוחק - הם ידעו שזה יוביל להורדת נקודות ולענישה של בלי קהל חוץ במשחקים הגדולים הבאים
כלומר, הם החליטו שהבחירה שלהם בעידוד שווה מינוס נקודה ומשחק בטדי/סמי עופר / טרנר / דרבי חוץ בלי קהל. לדעתי אחרי אתמול נשלים את הסיבוב
האולטראס ארגון טרור שמחרב את הפועל ואין הבדל בינו לבין לה פמיליה חוץ מבצבע
- Sin Queso
- קיבל.ה 737 לייקים
כל מי שאומר פה בן גביר פתטי ברמת הליכוד והיועמשי"ת.
ארגון סרטן שיודע שיש עונש על תנאי וזה פשוט על הזין שלו כל פעם מחדש.
ארגון סרטן שיודע שיש עונש על תנאי וזה פשוט על הזין שלו כל פעם מחדש.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
לא ביביסט ולא רואה את הקישור בין הדברים, אם כבר אני אנחש שרוב האולטראס האנרכיסטי משויך דווקא לצד השני של המפה הפוליטיתבז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 07:13 כמות הביביסטים/ ילדים בני 15 כאן עצומה.
תמיד מישהו אחר אשם בתוצאות של הפעולות של " אוהדים" שלנו.
עד שלא יפנימו סופית,שהאולטרס ,גם בכדורגל וגם בכדורסל,אינם אוהדי הפועל,לא ישתנה כאן כלום.
על הזין שלהם הקבוצה,הורדת נקודות,סגירת שערים וכו וכו.
מדובר בעבריינים קטנים שחושבים שהפועל זה עסק פרטי שלהם.בא להם לפוצץ משחק? יפוצצו.
הקבוצהנעל תנאי? סבבה.שיזדיין ספרא הפראייר הזה ששם כאן מיליונים( או עופר ינאי לצורך העניין).
אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים.ואם זה הורס ודופק את הקבוצה,את האוהדים ואת השם של המועדון- אין מה לעשות.אנחנו ה" אוהדים" האמיתיים.
מעניין שרובם המוחלט של ילדי הכאפות האומללים האלו,הלוחמים האדירים שיודעים להיות גברים על אוהדים של קבוצות אחרות ולפעמים על האוהדים שלנו,לא מגיעים אף פעם לצבא לשרות משמעותי וניתוב האגרסיות שלהם
* הכותב סמג"ד מילואים בגולני, עשיתי בשנתיים האחרונות יותר מ450 ימי מילואים ולא נתקלתי בלוחמי האולטראס המהוללים ביחידות שלנו
אבל אתה צודק בכל מילה
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
הכשל המשטרתי לפני , במהלך ואחרי האירוע לא פותר מאחריות את מי שמשליך משהו , קל וחומר פירוטכניקה, ממרומי היציע העליון.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1155 לייקים
תמצית הדברים.
המשטרה חרא, זה ידוע ממזמן, היו חרא לפני המשחק, היו חרא אחריו, אצלנו היו צריכים להיות חכמים, בטח בעקבות ההצהרות של המשטרה לפני, ועוד יותר כשרימוני העשן נזרקו מהיציע העליון בלי שליטה. אגב, אני לא בטוח כמה זרקו במכוון ליעד כזה או אחר, יש מצב שנתנו לחסרי אחריות וניסיון לזרוק את רימוני העשן, בתוספת המרחק מהיציע העליון קיבלנו תוצאה רעה מאוד.
יאללה הביתה!!!
-
El dudernio
- קיבל.ה 1774 לייקים
תודה על הפסד טכניאלון1 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 08:16 תודה רבה לאולטראס
תפאורה ומופע הכי יפה שנראה פה בהיסטוריה
אף אחד לא רצה לפגוע בשוטרים או בילדים שזרקו תרימונים
ומגיע למשטרה הזאת רק רע ורק בלאגן
שוטרים שבאים לפני משחק ובועטים לילדים בראש
שדורסים אם הסוסים שלהם ללא הבחנה
שמכים
שמנכל הקבוצה אומר שמפקד המחוז מאיים שיפוצץ אוהדי הפועל
ששומעים ברמקול שוטר יסמ מבקש לתת מכות לאוהדים
שרואים כזאת אלימות של משטרה
כל מה שנותר לי זה לחזק את האולטראס ולהגיד להם תודה
תמשיכו להילחם בגוף האטום והשקרן הזה
בן גביר נער גבעות בנאדם שהיה משליך אבנים מקלל מאיים
שר בממשלה שלנו
תבינו איפה המדינה שלנו
הכל ברוחו ובהוראתו של השר לא יעזור בית דין ומה יגידו
מקווה שנגד ביתר בגביע הטוטו נראה אותו דבר
זה מה שמגיע לגוף אלים ואטום כמו המשטרה
תודה אוהדי הפועל אולטראס הפועל
תודה על הורדת נקודות.
תודה על אנשים בוכים ורועדים מפחד ביציע.
תודה.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1681 לייקים
הכי גרוע שמלקקים להם את החור של התחת בכדורסל כדי שיחזרו.El dudernio כתב:תודה על הפסד טכניאלון1 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 08:16 תודה רבה לאולטראס
תפאורה ומופע הכי יפה שנראה פה בהיסטוריה
אף אחד לא רצה לפגוע בשוטרים או בילדים שזרקו תרימונים
ומגיע למשטרה הזאת רק רע ורק בלאגן
שוטרים שבאים לפני משחק ובועטים לילדים בראש
שדורסים אם הסוסים שלהם ללא הבחנה
שמכים
שמנכל הקבוצה אומר שמפקד המחוז מאיים שיפוצץ אוהדי הפועל
ששומעים ברמקול שוטר יסמ מבקש לתת מכות לאוהדים
שרואים כזאת אלימות של משטרה
כל מה שנותר לי זה לחזק את האולטראס ולהגיד להם תודה
תמשיכו להילחם בגוף האטום והשקרן הזה
בן גביר נער גבעות בנאדם שהיה משליך אבנים מקלל מאיים
שר בממשלה שלנו
תבינו איפה המדינה שלנו
הכל ברוחו ובהוראתו של השר לא יעזור בית דין ומה יגידו
מקווה שנגד ביתר בגביע הטוטו נראה אותו דבר
זה מה שמגיע לגוף אלים ואטום כמו המשטרה
תודה אוהדי הפועל אולטראס הפועל
תודה על הורדת נקודות.
תודה על אנשים בוכים ורועדים מפחד ביציע.
תודה.
עופר ינאי זה הדבר הכי טוב שקרה לנו, ואנשים עוד מחרימים אותו (לא מהאולטראס).
Sent from my iPhone using Tapatalk
- iamgabormarton
- קיבל.ה 211 לייקים
אחר כך יסבירו לך שהאווירה הזאת מייצרת מלא נצחונות שבפועל רק מורידים לנוjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
גמרתם את הכדורסל והפכתם אותו לבית קברות, שום סיכוי שתצליחו לעשות את זה גם בכדורגל
בברכה, הקהל הרחב
גמרתם את הכדורסל והפכתם אותו לבית קברות, שום סיכוי שתצליחו לעשות את זה גם בכדורגל
בברכה, הקהל הרחב
- iamgabormarton
- קיבל.ה 211 לייקים
חשוב להבהיר לכל הילדים בני ה2Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
בכדורסל לקחנו תואר אחרי שנים וכיף לבוא עם הילדים
עופו מהפועל
בברכה הקהל הרחב
- Sin Queso
- קיבל.ה 737 לייקים
שער 5 זה לא הקהל הרחבRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
חשוב להבהיר - אתה שונא הפועל, בגלל צחנות כמוך כל שאר האוהדים האמיתיים סובליםRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1155 לייקים
נו באמת, משת"פים של המשטרה? זה הכי טוב שמצאת?Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
אי אפשר להגיד שהתנהגו אתמול בצורה גרועה שפגעה בקבוצה? הם חסינים מביקורת?
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 20 אוקטובר 2025, 09:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
אם אתה סובל, אני מאושרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:44חשוב להבהיר - אתה שונא הפועל, בגלל צחנות כמוך כל שאר האוהדים האמיתיים סובליםRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
לא סתם יש לך שם של צומת, יא
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
ניסחת מדויק את השורה הראשונה שלךRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:47אם אתה סובל, אני מאושרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:44חשוב להבהיר - אתה שונא הפועל, בגלל צחנות כמוך כל שאר האוהדים האמיתיים סובליםRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
בגלל זה כל קריאות לאחדות ולאיחוי מיותרות וחסרות טעם
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
הסר דאגה מלבך, אחדות עם משת״פים כמו joshsoos ו7even אף אחד לא רוצהתא מרבוטא כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:49ניסחת מדויק את השורה הראשונה שלך
בגלל זה כל קריאות לאחדות ולאיחוי מיותרות וחסרות טעם
-
shaharot
- קיבל.ה 802 לייקים
זה בדיוק הנקודה שליjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
נגיד והיה משחק והתוצאה הסופית היא x נקודות בדרבי + מינוס 1 + 3 רדיוסים+ קנס גבוה + איסור על קהל חוץ בדרבי הבא
פשוט זורקים עלינו זין כל עונה מחודש והאולטרס עושים הכל מאז אתמול בשביל שכל אותם אוהדים תמימים יאשימו רק את המשטרה ולא אותם.
אבל בסדר , לי נפל האסימון בכדורסל. לאחרים יקח כנראה עוד כמה נקודות ורדיוסים שנחטוף בשביל להבין את זה סופית.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
למה הפסקת? תמשיך, שניחשף עוד לIQ של זרת ואלימות שהם אתה והחברים שלך, שזה שאתם מאושרים כשאוהדים האמיתיים סובלים כולם יודעים. ביום שיהיה בעלים בכדורגל שיחליט לשים לזה סוף כמו בכדורסל, כולם יהיו מאושרים עוד יותר. בפועל, אתם תמשיכו להרוס ולהרוס ולהרוס, כמו שרק שונאי הפועל אמיתיים יודעים.Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:47אם אתה סובל, אני מאושרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:44חשוב להבהיר - אתה שונא הפועל, בגלל צחנות כמוך כל שאר האוהדים האמיתיים סובליםRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
אתה כל כך טיפש ששום ביקורת שאכתוב על המשטרע ושאתה בחיים לא תגיע לעשירית מהביקורת הזו לא תזיז לך- כי מה שאתה זה שונא הפועל ששם פס על 95% מהקהל שהם לא אתה, והם כן אני.Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:51הסר דאגה מלבך, אחדות עם משת״פים כמו joshsoos ו7even אף אחד לא רוצה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5765 לייקים
סמרטוט אפס אתה.Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:47אם אתה סובל, אני מאושרjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:44חשוב להבהיר - אתה שונא הפועל, בגלל צחנות כמוך כל שאר האוהדים האמיתיים סובליםRed Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:40 חשוב להבהיר לכל המשת״פים של המשטרה
בברכה, הקהל הרחב
מקווה בשבילך שאתה עדיין נער.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
לטוב ולרע, יש דברים טובים ויש דברים רעים, הכל שאלה של מינון ומתי זה עובר את הגבול.
לא היה אתמול ניסיון לפגוע בשוטרים ולא באוהדים, לא ראית פריצה לדשא לדוגמה כדי לתת מכות לשחקן או להיגע לקהל היריב.
ראית אבוקות כמו שיש הרבה מאד משחקים גדולים בארץ ובעולם.
לא היה אתמול משהו יוצא דופן שלא היה בעבר ובעבר המשחקים שוחקו.
האולאטראס מביא דברים טובים ורעים, בסה"כ אני חושב שהדברים הטובים עולים על הדברים הלא טובים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
לצערי אתה מיעוט, הרוב מכורים ( כמוני... ) וקשה להם מאוד להפסיק ולבוא. זה יכול לבוא רק מבעלים שיחליט לשים לזה סוף, אבל אתה צריך אופי של עופר ינאי כדי שזה יקרה, והרוב הם לא כאלה ולא בא להם מלחמה ( ואני מבין את זה לחלוטין ). בכדורגל זה גם גדול בהרבה מהכדורסל, ובקיצור כלום לא ישתנהshaharot כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:52זה בדיוק הנקודה שליjoshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
נגיד והיה משחק והתוצאה הסופית היא x נקודות בדרבי + מינוס 1 + 3 רדיוסים+ קנס גבוה + איסור על קהל חוץ בדרבי הבא
פשוט זורקים עלינו זין כל עונה מחודש והאולטרס עושים הכל מאז אתמול בשביל שכל אותם אוהדים תמימים יאשימו רק את המשטרה ולא אותם.
אבל בסדר , לי נפל האסימון בכדורסל. לאחרים יקח כנראה עוד כמה נקודות ורדיוסים שנחטוף בשביל להבין את זה סופית.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2806 לייקים
המשטרה זה ביזיון אחד גדול אבל הסמרטוטים מהאולטראס פשוט לא היו צריכים לזרוק אבוקות זה הורס לנו את הקבוצה אבל הם לא מסוגלים לעצור את עצמם מלהרוס
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
תדייק, לא ״אוהדים אמיתיים״, אלא צחנות כמוך. כאלה שרוצים להפוך את יציעי הפועל לבית קברות כמו שארגנתם באולם של מכבי.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:55למה הפסקת? תמשיך, שניחשף עוד לIQ של זרת ואלימות שהם אתה והחברים שלך, שזה שאתם מאושרים כשאוהדים האמיתיים סובלים כולם יודעים. ביום שיהיה בעלים בכדורגל שיחליט לשים לזה סוף כמו בכדורסל, כולם יהיו מאושרים עוד יותר. בפועל, אתם תמשיכו להרוס ולהרוס ולהרוס, כמו שרק שונאי הפועל אמיתיים יודעים.
האוהדים האמיתיים מעריכים את הארגון הטוב בארץ, שהופך את הקהל הזה לטוב בארץ, ואנשים רק משתוקקים להיות חלק מהאירוע שנקרא שער חמש.
לא יצליח לכם.
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים
ביביסטים- הכוונה לשם קוד לאנשים שתמיד יאשימו מישהו/ משהו אחר בתוצאות למעשים שלהםדולימנגה99 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:19לא ביביסט ולא רואה את הקישור בין הדברים, אם כבר אני אנחש שרוב האולטראס האנרכיסטי משויך דווקא לצד השני של המפה הפוליטיתבז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 07:13 כמות הביביסטים/ ילדים בני 15 כאן עצומה.
תמיד מישהו אחר אשם בתוצאות של הפעולות של " אוהדים" שלנו.
עד שלא יפנימו סופית,שהאולטרס ,גם בכדורגל וגם בכדורסל,אינם אוהדי הפועל,לא ישתנה כאן כלום.
על הזין שלהם הקבוצה,הורדת נקודות,סגירת שערים וכו וכו.
מדובר בעבריינים קטנים שחושבים שהפועל זה עסק פרטי שלהם.בא להם לפוצץ משחק? יפוצצו.
הקבוצהנעל תנאי? סבבה.שיזדיין ספרא הפראייר הזה ששם כאן מיליונים( או עופר ינאי לצורך העניין).
אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים.ואם זה הורס ודופק את הקבוצה,את האוהדים ואת השם של המועדון- אין מה לעשות.אנחנו ה" אוהדים" האמיתיים.
מעניין שרובם המוחלט של ילדי הכאפות האומללים האלו,הלוחמים האדירים שיודעים להיות גברים על אוהדים של קבוצות אחרות ולפעמים על האוהדים שלנו,לא מגיעים אף פעם לצבא לשרות משמעותי וניתוב האגרסיות שלהם
* הכותב סמג"ד מילואים בגולני, עשיתי בשנתיים האחרונות יותר מ450 ימי מילואים ולא נתקלתי בלוחמי האולטראס המהוללים ביחידות שלנו
אבל אתה צודק בכל מילה
הגיע הזמן שיקום ארגון חדש במקום האולטראס חלאס עם הזבל הזה , כמו שניקו אותם מהכדורסל ככה צריך גם בכדורגל .
גם אם נהיה הקבוצה הכי טובה בעולם הם ימצאו דרך לחרב את זה
גם אם נהיה הקבוצה הכי טובה בעולם הם ימצאו דרך לחרב את זה
נערך לאחרונה על ידי Gania23 ב 20 אוקטובר 2025, 10:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
אם זה היה נגמר בזה, עוד מילא, ברגע שזה נזרק מהיציע העליון, בדיוק ברגע הזה, שם עבר הגבול.
נוו מסתבר שעוד פעם המשטרע שיקרה גם לגבי כמות הפצועים . אבל אל תפריעו לכם כמה תומכי בן גביר יש פה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
פיספסת, אני בכלל לא מתייחס למשטרה , לטיב פעולותיה ו/או לנכונותם.
אני מתייחס אך ורק לאוהדי הפועל , לפני שאני מפנה ביקורת כלפי חוץ (ויש לי הרבה) , אני מפנה את הביקורת שיש לי כלפי פנים.
אני מתייחס אך ורק לאוהדי הפועל , לפני שאני מפנה ביקורת כלפי חוץ (ויש לי הרבה) , אני מפנה את הביקורת שיש לי כלפי פנים.
- Sin Queso
- קיבל.ה 737 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
ראה את ההודעה שלי לג'וש, לא תצליח לחנך את האולטראס.
אין פירו בכלמשחק, יש במשחקים גדולים, אפשר לחיות לצד זה.
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
אמרו את זה גם על האלימות בכדורגל האנגלי.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:59תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
לטוב ולרע, יש דברים טובים ויש דברים רעים, הכל שאלה של מינון ומתי זה עובר את הגבול.
לא היה אתמול ניסיון לפגוע בשוטרים ולא באוהדים, לא ראית פריצה לדשא לדוגמה כדי לתת מכות לשחקן או להיגע לקהל היריב.
האולאטראס מביא דברים טובים ורעים, בסה"כ אני חושב שהדברים הטובים עולים על הדברים הלא טובים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
לא היתי רוצה שהמשחקים בארץ יהיו כמו באנגליה קהל של תיאטרון.בני12 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:29אמרו את זה גם על האלימות בכדורגל האנגלי.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:59תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
יותר מושך אותי, קהל איטלקי, יווני, טורקי, פולני, איפה שיש תשוקה ולא תיאטרון
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
וואלה, לא ראינו כזה בית קברות בחצי גמר בבולגריה כשאפילו המיעוט הקטן שלכם שטרח להגיע אחר כך לגמר ולא באמת השפיע גם שם ממש, לא היה. אני שרתי ביציעים בארץ ובעולם עוד כשהיית זרעון מיותר באשך של אבא שלך, ואם בזה אתה והחברים שלך הייתם מתרכזים, לאף אחד גם כאן לא הייתה שמץ של טענה וההיפך, רובנו כאן אוהבים מאוד לשיר ולעודד ובטח שאוהבים שכולם עושים את זה. כך שהנסיונות שלך לא תופסים, כדאי שתחזור לקללות ולאיומים כי השאר הן מילים של ילד טיפש ומושפע.Red Or Dead כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 10:04תדייק, לא ״אוהדים אמיתיים״, אלא צחנות כמוך. כאלה שרוצים להפוך את יציעי הפועל לבית קברות כמו שארגנתם באולם של מכבי.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:55למה הפסקת? תמשיך, שניחשף עוד לIQ של זרת ואלימות שהם אתה והחברים שלך, שזה שאתם מאושרים כשאוהדים האמיתיים סובלים כולם יודעים. ביום שיהיה בעלים בכדורגל שיחליט לשים לזה סוף כמו בכדורסל, כולם יהיו מאושרים עוד יותר. בפועל, אתם תמשיכו להרוס ולהרוס ולהרוס, כמו שרק שונאי הפועל אמיתיים יודעים.
האוהדים האמיתיים מעריכים את הארגון הטוב בארץ, שהופך את הקהל הזה לטוב בארץ, ואנשים רק משתוקקים להיות חלק מהאירוע שנקרא שער חמש.
לא יצליח לכם.
כל מי שהוא לא כמוך עם שכל של ילד קטן, מבין שה"לא יצליח לכם" הוא משפט שמאחוריו מסתתרת חבורה של אנשים שלא מוכנה שיזיזו לה את הגבינה כמו שעופר ינאי עשה, ואתם לא נאבקים על האווירה אלא על השליטה. לנו, רוב מוחלט של הקהל, יצליח ביום שנוכל לבוא למגרשים עם הילדים שלנו בלי החשש שאוהדים אחרים יזרקו עלינו רימוני עשן או ירביצו לנו כי אמרנו משהו שלא מוצא חן בעינהם, ובגללם משטרע מטונפת מתעללת גם בחפים מפשע, וביום שהמועדון שלנו והאוהדים שלו לא יקבלו עונשים. כאלה אנחנו, צנועים, לא מילה שבמילון שלך.
וברור שמשתוקקים להיות בשער 5, THA'T'S WHERE THE ACTION IS. לצערי הנוער הישראלי של העשור האחרון הוא אוסף של שטחיות מושפעת, שמחפש טרנדים וכמו שהם משתוקקים להיות בהופעה של עומר אדם או איל גולן או אודיה או ששון שאולוב או עידן עמדי או איזה חרא אופנתי אחר, אז הם רודפים אחרי אולטראס הפועל או מכבי או הקופים. ולצערי להיות 'מגניב' בעידן הנוכחי זה לא רק לשיר או לעשות תפאורות , אלא להיות אלים ושתלטני. אנשים כמוני הם הפועל ובמגרש מילדות ועד זקנה, האם אוהדים כאלה וכמוך יהיו, ביום שהטרנד יעבור למקום אחר או ביום שתתבגר? ממש ממש לא בטוח.