קובי כתב:
די כבר עם ההלקאה העצמית.
משחק של חיב"ר, ילד נכווה בבית החזה, מפונה לבית החולים והמשחק ממשיך כרגיל ואין הפסד טכני. למה? כי זו חיב"ר הקבוצה של שר הלאפות.
נכון.
ולכן אתה טיפש ששיחקת לידיים שלהם.
שנה שעברה פאקינג מכבי חיפה של יעקב שחר חטפה הפסד טכני נגד מכבי בגלל הקהל שלה. זה התקדים.
הפסד טכני
הפחתת הנקודה שעל תנאי
הפחתה של עוד 2 נקודות
רדיוסים ללא קהל
איסור אירוח משחקים נפיצים כמו דרבי וביתר עם קהל ואיסור על קהל חוץ במשחקים הללו.
זה נראה לי עונש הגיוני בנסיבות.
מקווה שיהיה נס ונצא רק עם הפסד טכני והפחתת נקודה.
זה שאתה משתמש במילה טיפש מעידה עליך.
תמשיך להתעלם מהמקרה היותר חמור של חיב"ר.
הלקאה עצמית.
ויש גם אתה המקרה של באר שבע נגד סכנין....
לפני המשחק בניגוד להחלטת שופט ןעדיין ההתאחדות ובית הדין עמד על שלהם....
לא אני ולא אתה יודעים מה ולכן לכנות אוהדים אחרים בשמות גנאי זה לא דבר חכם,
אבל נסיון העבר מעיד על זה שהסיכויים אינם לטובתך.
רוצים לעשות שוב תקדימים על הגב של הפועל? אין בעיה.
אם אנחנו מקבלים הפסד טכני שפירושו ניצחון טכני למכבי, אני מצפה באנשי הפועל לצאת בהצהרה שאם יהיו אבוקות ורימוני עשן בדרבי בית של מכבי אז הם מורידים את השחקנים מהמגרש ודורשים ניצחון טכני להפועל.
אין דין להפועל ודין למכבי. ברגע שזה ניצחון טכני למכבי בגלל אבוקות של הפועל אני מצפה שברגע שיהיו אבוקות של הקהל של מכבי יהיה ניצחון טכני להפעול.
בדרבי האחרון ששוחק הם זרקו זיקןק שפגע בשחקן תוך כדי משחק.
האכיפה בררנית ומוטה כבר שנים, לא צריך לחכות לאירוע דומה אחר אצלם כי יש 800 דוגמאות להטיה.
וכולם בשקט.
שאנגפר כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:15
העבודה המשפטית צריכה להתחיל מחר בבוקר. כמות פסקי הדין והאירועים שהיו פה עם פגיעות של אבוקות בשחקנים (אהלן אהלן בן מנספורד), פצצות תאורה שפגעו באוהדים (אהלן בן גביר וליציע המערבי) שאף אחד לא חשב לשנייה לבטל משחק היא פסיכית. החלטה מהבית מגוף אימפוטנטי שגם נכשל בלרסן את התופעה וגם בלאבטח את האירוע ועדיין שובר שיאים כול שנה עם כמות השוטרים והמאבטחים שהוא דורש.
יש בכלל טעם להמר על אנדר עובר כמות הפצועים לפני החלטת ביטול המשחק ואחריה?
כתבתי גם באשכול ״המשחק״, היו באיזה שלב מעל אלף שוטרים.ות על הדשא, כולם בטלפונים שלהם. אם הייתה סכנה בהמשך המשחק לא ראו את זה עליהם. גם בשידור נאמר נכון: אם עוצרים משחק בגלל סכנות עתידיות (טיעון המשטרהלהפסקתו), אז אי אפשר לשחק כדורגל כי תמיד ישנן סכנות כאלה. שיבטלו את הליגה.
זה ברור. תכלס מגיע הפסד טכני כשהקהל שלנו פיצץ את המשחק או מנע את קיומו. אסור לאפשר לקהל לקבוע אם משחק ישוחק והאם ישלים 90 דק'. זה כמו עם מכבי חיפה שנה שעברה.
יש גם נקודה על תנאי שיצטרכו להוריד. גם זה ברור ומקובל ומתבקש.
השאלה היא על ה"מעבר" - כמה רדיוסים בלי קהל? אולי סגירה של שער 5 לכמה חודשים, כמובן הפחתה של נקודות נוספות והוספת על תנאי (בידיעה שזה יתמשש בדרבי הבא או נגד ביתר - אם נצליח להשתחל לפלייאוף העליון).
זו השאלה.
הפסד טכני, קנס והורדת נקודה בלבד? אני לוקח עכשיו ב-2 ידיים. זה ממש לצאת בזול אבל בבית הדין לא פראיירים.
אין משמעות לנסיון של המנהלת לקיים את המשחק בזמן אמת? אם חשבו שאפשר וצריך לקיימו בזמן אמת, למעשה מדובר בטיעון לפיו המשטרה הגזימה בהערכת המצב.