לא להאמין איך כמה אוהדים הורסים לכולם כל פעם מחדש.
UH99
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2116 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2936 לייקים
-
אל באנדי
- קיבל.ה 547 לייקים
אגב לא רוצה סולחה עם עופר ינאי
לפחןת בסל יהיה לנן דרבי לראות משוחק
לפחןת בסל יהיה לנן דרבי לראות משוחק
- Sin Queso
- קיבל.ה 738 לייקים
לא יאמן שרציתי בתור נער לעשות קעקוע של UH99 ועכשיו אני מתעב אותם ברמה של מכבי.
- 7even
- קיבל.ה 3454 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1024 לייקים
למה?dino כתב:זה כבר קיצוני מידי
ספרא חושב שזה יהיה טוב יותר?!
הרי לאולטראס כבר אין כדורסל אז הכל מתנקז לכדורגל שהוא ממילא אלים יותר עם קהל וולגרי יותר מהכדורסל.
הוא ימשיך להשקיע סכומי עתק ויקבל הורדת נקודות, רדיוסים וקנסות?! פראייר הוא לא.
מלכתחילה לא הבנתי מה אדם ברמתו מצא במועדון החולה והרקוב הזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
תודה לאולטראס הפועל על עוד ערב בלתי נשכח של כדורגל ישראלי משובח.
אנשים שאוהדים אך ורק את עצמם, שכמעט כל פעולה שהם עושים היא אך ורק על מנת לפאר את ארגון האוהדים שלהם, שטובת המועדון וטובת כלל האוהדים לא עומדת מול עיניהם.
מלחמות אגו מול המשטרה ומול ארגוני אולטראס אחרים, מתיחת גבולות בלתי נגמרת, כמויות של רדיוסים, קנסות ומשחקים מבוטלים.
תודה לכם על כל הטוב הזה, תודה שגרמתם לי להתבייש היום שאני אוהד הפועל, תודה שגרמתם לי לצאת מהאיצטדיון בתחושה יותר רעה מאשר הייתי יוצא אם היינו מפסידים 3-0.
תודה שהרסתם את העונה עם הפוטנציאל להיות הכי נורמלית מזאת שהייתה לנו כבר עשור.
אנשים שאוהדים אך ורק את עצמם, שכמעט כל פעולה שהם עושים היא אך ורק על מנת לפאר את ארגון האוהדים שלהם, שטובת המועדון וטובת כלל האוהדים לא עומדת מול עיניהם.
מלחמות אגו מול המשטרה ומול ארגוני אולטראס אחרים, מתיחת גבולות בלתי נגמרת, כמויות של רדיוסים, קנסות ומשחקים מבוטלים.
תודה לכם על כל הטוב הזה, תודה שגרמתם לי להתבייש היום שאני אוהד הפועל, תודה שגרמתם לי לצאת מהאיצטדיון בתחושה יותר רעה מאשר הייתי יוצא אם היינו מפסידים 3-0.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 19 אוקטובר 2025, 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
בינגורדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:26 תודה לאולטראס הפועל על עוד ערב בלתי נשכח של כדורגל ישראלי משובח.
- Carajo
- קיבל.ה 407 לייקים
תוסיף לזה את העובדה שכנראה באמת נפסיד את המשחק הזה 3-0 רק לא על המגרש וקיבלת בכלל חגיגהרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:26 תודה לאולטראס הפועל על עוד ערב בלתי נשכח של כדורגל ישראלי משובח.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
זה לא יגמר רק בזה, יתווסף לזה גם עונש הפחתת נקודות, רדיוסים ותקופה שהדרבים ישוחקו ללא קהל חוץ.Carajo כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:28תוסיף לזה את העובדה שכנראה באמת נפסיד את המשחק הזה 3-0 רק לא על המגרש וקיבלת בכלל חגיגהרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:26 תודה לאולטראס הפועל על עוד ערב בלתי נשכח של כדורגל ישראלי משובח.
כיף שלא נגמר.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
מצד אחד המשטרה עשתה עלינו שרירים לא היה ולא נברא ״שוטר פצוע״
מצד שני נתנו להם את התירוץ המושלם ויתרה מכך, כיוונו על שוטרים וניסו לפגוע בהם - הם סתומים? מה זה ההרס העצמי הבלתי נגמר הזה שלהם עד מתי נסבול אותם
מצד שני נתנו להם את התירוץ המושלם ויתרה מכך, כיוונו על שוטרים וניסו לפגוע בהם - הם סתומים? מה זה ההרס העצמי הבלתי נגמר הזה שלהם עד מתי נסבול אותם
-
D&3
- קיבל.ה 1466 לייקים
באמת שניסיתי אבל זהו, מיציתי את האירוע שנקרא אולטראס הפועל
מעדיף קהל כמו באנגליה שיושבים יפה ולא לראות מסביבי ילדים בוכים ופוחדים שיתפוצץ עליהם רימון
מעדיף קהל כמו באנגליה שיושבים יפה ולא לראות מסביבי ילדים בוכים ופוחדים שיתפוצץ עליהם רימון
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
מקווה שלספרא לא יימאס להשקיע ולקבל כזה זרנוק כל פעם מהםרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:29זה לא יגמר רק בזה, יתווסף לזה גם עונש הפחתת נקודות, רדיוסים ותקופה שהדרבים ישוחקו ללא קהל חוץ.Carajo כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:28תוסיף לזה את העובדה שכנראה באמת נפסיד את המשחק הזה 3-0 רק לא על המגרש וקיבלת בכלל חגיגהרדפוקס כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:26 תודה לאולטראס הפועל על עוד ערב בלתי נשכח של כדורגל ישראלי משובח.
כיף שלא נגמר.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 663 לייקים
100 חוליגנים שהורסים ל-25 אלף.
זהו, ככה פשוט.
זהו, ככה פשוט.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1496 לייקים
צריך למנף את זה שהם וספרא ביחסים טובים ולהגיע להבנה יחד עם גיא פרימור לגבי איך להביא את הפירו למשחקים…
הם לא יוותרו על זה, רק צריך לדאוג שזה ייעשה באופן שיגרום לנזק מינימלי לקבוצה ובטח להימנע ממצבים כמו היום
הם לא יוותרו על זה, רק צריך לדאוג שזה ייעשה באופן שיגרום לנזק מינימלי לקבוצה ובטח להימנע ממצבים כמו היום
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
הפועל לא תראה אור והצלחה עם אולטראס הפועל
עוד עונה שהולכת לפח עוד לפני שהתחילה *בגללם*
כל אוהד עם שכל בראש צריך להתנתק מהם, להחרים משחקים ב5, לפתוח ארגון מתחרה ב7. מה שאפשר
עוד עונה שהולכת לפח עוד לפני שהתחילה *בגללם*
כל אוהד עם שכל בראש צריך להתנתק מהם, להחרים משחקים ב5, לפתוח ארגון מתחרה ב7. מה שאפשר
- Sin Queso
- קיבל.ה 738 לייקים
אפשר שהאולטרס יחרימו את ספרא ויעלמו מחיינו?
לא בא לכם להקים קבוצה מרגשת בליגה ג' ?
לא בא לכם להקים קבוצה מרגשת בליגה ג' ?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
נראה לי שהיום היחסים האלו תמוהלך המומנטום כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:32 צריך למנף את זה שהם וספרא ביחסים טובים ולהגיע להבנה יחד עם גיא פרימור לגבי איך להביא את הפירו למשחקים…
-
אל באנדי
- קיבל.ה 547 לייקים
מהמהומות בבלומפילד פונו למלר״ד במרכז הרפואי ת״א איכילוב ארבעה פצועים במצב קל עד בינוני. אחד מהפצועים, ילד בן 14, מטופל כעת בחדר הלם במצב יציב.
-
איל
- קיבל.ה 142 לייקים
ארגון מסריח מתועב עם הרס עצמי עם קריאות השואה והאבוקות והמשטרה והאלימות כל עונה אותן זמירות . אם ספרא עוזב אני אחרי 45 מסיים את הסיפור שלי הקבוצה הזו . מצדי שתלך לפירוק נוסף ולא תחזור.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 663 לייקים
מעניין אם ילמדו להתנהג, או שימשיכו לפרק אותנו כל עונה.
הגיעו מים עד נפש. פרימור יכול ליילל על המשטרה, אולי גם הגיע הזמן שהמועדון ינקוט יד קשה מול החוליגנים האלה שדופקים אותנו ויפסיק לרחוץ איתם יד ביד.
למגר אותם כבר.
הגיעו מים עד נפש. פרימור יכול ליילל על המשטרה, אולי גם הגיע הזמן שהמועדון ינקוט יד קשה מול החוליגנים האלה שדופקים אותנו ויפסיק לרחוץ איתם יד ביד.
למגר אותם כבר.
-
htafan99
- קיבל.ה 170 לייקים
הצעהלשיר חדש: למנספורד יש מנוש
מתחננן אליכם !!!!
מתחננן אליכם !!!!
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 307 לייקים
היה לי מפקד בצבא בחור עתיק שעשה המון דברים בחיים וחזר לצבא.
אמר לנו משפט שאני לוקח איתי חיים "אתם עושים הרבה שטויות ואני לא אהיה שוטר שלכם
אבל תדעו שכשתקבלו סטירה ואתם תקבלו על תבכו על המחיר
זה תופס גם לגבינו האוהדים ולגבי האולטראס
אבל לגבי הנהלת הקבוצה שמתעלמת מהבעיה ומחליטה לא לטפל בה
אמר לנו משפט שאני לוקח איתי חיים "אתם עושים הרבה שטויות ואני לא אהיה שוטר שלכם
אבל תדעו שכשתקבלו סטירה ואתם תקבלו על תבכו על המחיר
זה תופס גם לגבינו האוהדים ולגבי האולטראס
אבל לגבי הנהלת הקבוצה שמתעלמת מהבעיה ומחליטה לא לטפל בה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
Charlie
- קיבל.ה 1024 לייקים
שמעתי אותו מתראיין אחרי המשחק. צדק בכל מילה. מה שנכון - נכון. מכבי בטח שלא צריכה להיפגע מההשתוללות של אוהדי הפועל.htafan99 כתב:הצעהלשיר חדש: למנספורד יש מנוש
מתחננן אליכם !!!!
הרצף ממשיך . 3-0 קל למכבי הערב.
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
https://www.facebook.com/share/r/1NdegrsdDN/
ילדה קיבלה חזיז בפרצוף.
עבריינים במסווה של אוהדים, כמה נזק
ילדה קיבלה חזיז בפרצוף.
- 7even
- קיבל.ה 3454 לייקים
בכלל עופר ינאי אשם. ששש. לא להפריע להסתה עם עובדות.
יחד, רק יחד! 
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
חכו, אחרי שמחלקת החימוש סיימה לעבוד, הזרוע התקשורתית תדרוש סולידריות נגד הצעדים שעומדים לבוא עליהם.
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
מי שזורק לכר הדשא צריך להיענש בחומרה
מאסר בפועל וקנסות
וזה עדיין לא משנה את זה שהמשטרה חיפשה לדפוק אותנו והיא בכלל אשמה לאירוע.
שוב- אם אתם לא מסוגלים לאבטח אל תקיימו את האירוע .
מאסר בפועל וקנסות
-
Red_man
- קיבל.ה 1737 לייקים
לה פמיליה באדוםאדום כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:18 https://www.facebook.com/share/r/1NdegrsdDN/
ילדה קיבלה חזיז בפרצוף.
-
Charlie
- קיבל.ה 1024 לייקים
לה פמיליה זה הרבה פקה פקהRed_man כתב:לה פמיליה באדוםאדום כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:18 https://www.facebook.com/share/r/1NdegrsdDN/
ילדה קיבלה חזיז בפרצוף.
יח'"צ מצוינים אבל בפועל אולטראס הפועל מזמן עבר אותם
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
תגיד לי אתה באירוע? מה כר הדשא? הם ירו זיקוקים על אוהדי הפועל. איך המשטרה אשמה בזה?
-
Charlie
- קיבל.ה 1024 לייקים
המשטרה לא חיפשה כלום. אל תמציא סיפורים.KingZivos כתב:מי שזורק לכר הדשא צריך להיענש בחומרה
מאסר בפועל וקנסות
אלמלא הפגיעה באוהדים ובשוטרים וההשתוללות הזו עם השלכת רימוני עשן רבים - המשחק היה משוחק .
יש רק אשם אחד שכל האחריות עליו וזה הקהל של הפועל.
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 74 לייקים
אם אי אפשר למנוע תאונות דרכים- שיסגרו את הכבישיםKingZivos כתב:מי שזורק לכר הדשא צריך להיענש בחומרה
מאסר בפועל וקנסות
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
yoni143
- קיבל.ה 205 לייקים
מצד אחד אני לא מפסיק לפרגן להם על התפאורה והתצןגה והכל באמת, אבל למה לא להשאיר את זה ביציע, למה לזרוק לדשא למההה. הכל היה מושלם, למה חייב להרוס לקבוצה ולהרוס לחברים שלכם 25 אלף אוהדים ששילמו כסף, חיכו לזה שנה, לא ישנו כל השבוע . למה ככה למהההה. לא היה צורך לזרוק לדשא ובטח שלא על אנשים. עדיין המשטרה לא הייתה צריכה להפסיק את המשחק , אבל לא צריך לתת להם סיבות.
-
Charlie
- קיבל.ה 1024 לייקים
היתה צריכה להפסיק. כמה זמן לקח לה לקבל את ההחלטה הנכונה והמושכלת הזו - זו השאלה אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.yoni143 כתב:מצד אחד אני לא מפסיק לפרגן להם על התפאורה והתצןגה והכל באמת, אבל למה לא להשאיר את זה ביציע, למה לזרוק לדשא למההה. הכל היה מושלם, למה חייב להרוס לקבוצה ולהרוס לחברים שלכם 25 אלף אוהדים ששילמו כסף, חיכו לזה שנה, לא ישנו כל השבוע . למה ככה למהההה. לא היה צורך לזרוק לדשא ובטח שלא על אנשים. עדיין המשטרה לא הייתה צריכה להפסיק את המשחק , אבל לא צריך לתת להם סיבות.
עכשיו שהקבוצה תשלם את מחיר פיצוץ המשחק והאלימות של אוהדיה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5784 לייקים
לא ברור מי מנהל את הארגון הזה נכון להיום או לעשור האחרון אבל הם לא בכיוון כבר הרבה זמן.
נראה שאין שם מבוגר אחד אחראי ושקול שיכול להחזיר את הארגון הזה לימים היפים שלו.
נראה שאין שם מבוגר אחד אחראי ושקול שיכול להחזיר את הארגון הזה לימים היפים שלו.