מה קורה בבחירות באירופה?

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1981 לייקים

הזקן מבלומפילד כתב: 20 ספטמבר 2025, 18:21
teknoboy כתב: 20 ספטמבר 2025, 18:17
הזקן מבלומפילד כתב: 20 ספטמבר 2025, 18:10

אני שם לב, שפעם שלישית אתה לא מגנה יהודי שקורא ליהודי אחר נאצי אבל אתה יודע להלין על אחרים שהם גזענים, ואתה בעצם מצדיק אותו רק בגלל שדעתי שונה משלו, לכן אדם שלא מגנה ביטוי שכזה, אין לי מה להמשיך איתו את הדיון.
בהצלחה.
אבל יהודי בהחלט יכול להיות נאצי או להחזיק בעמדות נאציות\כמו-נאציות.
דוגמה מובהקת: דה-הומניזיציה של האחר. למשל כשמישהו אומר שהאחר "משריץ" בהתייחס לילודה (אגב, במקרה או שלא, גם הנאצים המקוריים השתמשו בטרמינולוגיה הזאת בדיוק לגבי האחר שלהם, שהוא היהודים, כלומר אנחנו).
הוא השתמש בכינוי הזה הרבה לפני שאמרתי את המילה הזו, לגופו אתם תצדיקו את האג'נדה שלכם, שימוש במילים נוראיות תמצאו להם תירוצים תמיד, אבל שזה הפוך אתם תמיד נורא תפגעו ותקראו לבנאדם האחר גזען.
זה שהוא קלט אותך כבר בהתחלה ולא רק אחרי שחשפת את עצמך לגמרי זה לחובתו?
לדעתי זה די לחובתך ובעיקר לזכותו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1190 לייקים

האמת כיף לראות את "תומכי פלסטין" באירופה ממשיכים לשרוף אותה גם אחרי הפסקת האש
מרגיש לי שדווקא אחרי הפסקת אש המהומות מתגברות אבל אני מסתמך רק על התקשורת בארץ

שימשיכו ככה, זאת הדרך היחידה כנראה שיחזרו לאהוב אותנו שם (הרוב השפוי)
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  600 לייקים

אני לא חושב שהרוב השפוי שונא אותנו כמו שרוצים שנחשוב. אם האירוויזיון הוא מדד למשהו, אז כבר שלוש שנים ברציפות שישראל מקבלת הכי הרבה נקודות מהקהל האירופאי (אלא אם גם אתם חושבים שזו עבודה של המוסד…), כולל ממדינות עוינות כמו אירלנד וספרד.
מסתבר שהכסף הערבי (או אם להיות ספציפי - הכסף הקטארי) עוד לא הגיע לכל תושבי אירופה.
D&3
קיבל.ה  1431 לייקים

זה שישראל מקבלת הרבה קולות לא אומר יותר מידי, גם אם נניח 10% הם בעד ישראל ויצביעו לישראל ו90% הם נגד, הקול של ה90% מתחלק בהמון מדינות, שכל אחת צריכה לעקוף את ישראל כדי להוריד אותה בדירוג.

לגבי המפגינים, זה שהם עדיין מונדלים סניפים של סטראבקס שלא פועלת בארץ מראה שלפני כל הרעות החולות שיש בהפרות סדר האלה, מדובר בריכוז עצום של האנשים הטיפשים ביותר בחברה.

הסיבה שהתחיל החרם על סטראבקס היא הרבה יותר מטונפת, אבל אין שום סיכוי שהמפגרים יודעים אותה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3392 לייקים

מה שאנחנו רואים על המפגינים באירופה זה בהקשר היהודי/ישראלי, אבל הרבה מההפגנות באירופה מדברות על ג'יהאד כולל. כלומר כל מי שלא מוסלמי רדיקלי.
תסתכלו ברשתות החברתיות איך אין להם שום בעיה לעמוד באמצע כיכר אירופאית ממוצעת ולהודיע שהם פה כדי לקחת את אירופה מהנוצרים בכלל. ערוצי המיינסטרים שם לא יראו את זה בחיים אבל הדור הצעיר ממילא ברשתות ושם זה רץ.
אירופאי ממוצע מבוגר יחסית בכלל לא מעוניין להתעסק בזה. רוצים להפגין? שיפגינו.

מצד שני הקולות נגדם הולכים ועולים. אמנם לוקח לאירופאים זמן אבל לאט לאט הם מתעוררים, במדינות מסויימות כמו אנגליה למשל. בספרד וצרפת לטעמי הבעיה הכי חמורה. הן ליטרלי נכבשו.
הייתי שם לא מזמן. גם אלו שלא משתתפים בהפגנות ניזונים מפייק ניוז רציני ברמה הזויה. חלקם למשל מעולם לא שמעו על ה 7.10. זה ביטוי זר עבורם.
נהג מונית צרפתי, חביב סה"כ, אמר לי שה-7.10 היה בכלל היום בו ישראל פלשה לעזה. זה מה הוא יודע ושומע.
שיניתי נושא. דיברתי על שריפת הכנסיות המשתוללת באירופה לאחרונה. להפתעתי הוא הצדיק גם את זה, כי לטענתו הוא ראה בטלוויזיה שיש שם התגרות במוסלמים. והוא בכלל חילוני ללא זיקה לדת כלשהי. הזיה.
וזה בעיר שלפני 10 שנים מחבלים מוסלמים הרגו 140 איש בתיאטרון בערב אחד ופצעו עוד 400 בלי איזה מאמץ מיוחד. סתם כי בא להם. כי זה ג'יהאד. וג'יהאד כאמור לא מכוון בהכרח ליהודים אפילו.

אירופה ליטרלי חופרת לעצמה את הקבר. במערבה בעיקר. הם השתלטו על הנראטיב, והנראטיב הוא גי'האד.
ואני אפילו לא מדבר על אירופאים שמסתובבים עם תחתונים וצועקים Gays for Palestine. זה לא האירופאי הממוצע. גם אלו יחטפו מהם בבוא העת. כרגע הם על תקן אידיוטים שימושים.

בעיקר מערב אירופה בבעיה חמורה. אני לא בטוח שהם לא עברו את נקודת האל-חזור. אין להם גם ממש איך לטפל ברדיקלים אז הם פשוט נכנעים להם.
ראשי ממשלת פולין, הונגריה ועוד כבר מתבטאים בלי שום חשבון שהם גאים בכך שמנעו את הצפת המהגרים שחדרה כמעט לכל מערב אירופה והרסה אותה.

למי ששכח את הפיגוע המטורף ההוא בפריז, שיחפש ביוטיוב Bataclan theatre massacre.
אם אני זוכר נכון גם היה פיגוע בסטאד דה פרנס באותו ערב בזמן משחק של צרפת עם גרמניה שהיה מתכונן להיות בתוך האצטדיון, שהיה גורם לעוד איזה 200 הרוגים אבל במזל גדול גילו את המחבל בחוץ. לא זוכר בדיוק.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1981 לייקים

לגבי ההפגנות והיחס לישראל "גם אחרי הפסקת האש":
תתפלאו לשמוע אבל לאנשים יש דעות שחורגות מ"צריך להפסיק להרוג עשרות אלפי אנשים". יש אפילו אנשים שחושבים שכל הקטע של כיבוש והחזקה של מיליונים בלי זכויות הוא לא בסדר וצריך להפסיק אותו בלי קשר לשנתיים האחרונות.
כמו כן אולי תתבאסו לשמוע, אבל חלקם פיתחו מודעות כלשהי לנושא הזה רק בשנתיים האלה, כך שבמובן מסוים ההרג וההרס של הרצועה קצת הפנו אל ישראל זרקור שמאיר את הצדדים הפחות מחמיאים שלה.
נחיה ונראה אם כל הסיפור הזה יישאר בתודעה של אנשים לאורך זמן. אולי יהיו עוד הפגנות ואפילו צעדים עם משמעות כלשהי. אולי ישכחו מהכול לגמרי. ואולי זה כבר לא יהיה במוקד, אבל יישאר ככתם על מדינת ישראל ועל הישראלים. נראה.

ספציפית לגבי הרגשות שהשנתיים האחרונות עוררו באנשים:
כשאנשים רואים כל יום במשך שנתיים אינספור תמונות וסרטונים וידיעות וציטוטים של ההרג וההרס בעזה, של ישראלים (מחיילים בשטח ועד ראשי המדינה) שמהללים וחוגגים את ההרג וההרס ואפילו קוראים במפורש לרצח עם, שנחשפים בלי סוף לתמונות וסרטונים גרפיים ביותר ברמה של סרטי הזוועה מה-7.10 - לא בטוח שהפסקת ההרג (שאגב לא ממש נפסק) תספיק להם. יכול להיות שהם ירצו גם שהאנשים שביצעו את הפשעים שהם נחשפים אליהם בלי סוף ישלמו איזה מחיר.
לצורך העניין, אם יש לכם בשכונה איזה עבריין שכל יום שורף בניין אחר על יושביו, ואז אחרי תקופה הוא מודיע שזהו, הוא לא שורף יותר בניינים, אתם תגידו לו "אה, טוב שהפסקת, מעכשיו אתה חבר שלנו כאילו כלום לא קרה"?

לגבי מה שהמשתמש 7even כתב:
הבנאדם חי במציאות מקבילה. ממליץ לכם להתעלם מהדברים שהוא מדמיין\ראה בטוויטר (לא רוצה לדמיין לעצמי איך הפיד שלו נראה וממה הוא מורכב, אבל עושה רושם שבעיקר מאנשים עם רמת חיבור למציאות דומה לשלו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1431 לייקים

הסיפור שלך מאוד יפה אבל לא מתיישב עם העובדות-
הפגנות אלימות נגד ישראל התחילו ב7.10 לפני שנתיים.
אותם אנשים שכל כך פיתחו מודעות לעוולות המזרח התיכון, איכשהו מפגינים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) נגד ישראל, אבל באותן הפגנות מככבות סיסמאות תמיכה ב"התנגדות" הפלסטינית, ואלה עוד העדינות יחסית, זה נראה כאילו מפריע להם רק עוולות שצד אחד מבצע, והן די בעד עוולות של הצד השני. אפשר בטעות לחשוב שפשוט מדובר בגזענים מטונפים, ולא בשכנים שמודאגים שיש להם עבריין בשכונה.

והפסקה האחרונה נפלאה ממש והביטוי על הגמל והדבשת הומצאה בשבילה. ד"ש לנאצים מבולסקיי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1981 לייקים

D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:14 הסיפור שלך מאוד יפה אבל לא מתיישב עם העובדות-
1. הפגנות אלימות נגד ישראל התחילו ב7.10 לפני שנתיים.
2. אותם אנשים שכל כך פיתחו מודעות לעוולות המזרח התיכון, איכשהו מפגינים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) נגד ישראל, אבל באותן הפגנות מככבות סיסמאות תמיכה ב"התנגדות" הפלסטינית, ואלה עוד העדינות יחסית, זה נראה כאילו מפריע להם רק עוולות שצד אחד מבצע, והן די בעד עוולות של הצד השני.
3. אפשר בטעות לחשוב שפשוט מדובר בגזענים מטונפים, ולא בשכנים שמודאגים שיש להם עבריין בשכונה.

4. והפסקה האחרונה נפלאה ממש והביטוי על הגמל והדבשת הומצאה בשבילה. ד"ש לנאצים מבולסקיי
1. הן הרבה פחות אלימות מהפגנות של שונאי זרים (שבהן מכים שחומי עור אקראיים שנקלעים לאזור, למשל, ואפילו מהפגנות נגד שינויים בחוקי המס).
2. אתה מסיק פה מסקנות מרחיקות לכת שלא ברור איך הגעת אליהן ועל סמך מה.
3. זאת אכן טעות. הם לא גזענים ולא אנטישמים ולא שום דבר כזה (בניגוד להפגנות שלמיטב זכרוני הסברת לנו כמה הן חשובות וטובות, כמו אלה של שונאי הזרים באנגליה).
4. מציע שתבדוק במילון הסמוך למקום מגוריך את ההגדרה של "נאצי". ספוילר: זה ***לא*** "אנשים שחושבים אחרת מהקונצנזוס הישראלי בכלל ומהמשתמש D&3 בפרט".

5. כל הקשקשת הזאת והרעש הזה נועדו רק כדי לעזור לך להתחמק מהתמודדות עם הדברים הפשוטים שכתבתי. טיפ: אתה יכול פשוט להתעלם גם בלי לצאת טמבל בפומבי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1431 לייקים

teknoboy כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:43
2. אותם אנשים שכל כך פיתחו מודעות לעוולות המזרח התיכון, איכשהו מפגינים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) נגד ישראל, אבל באותן הפגנות מככבות סיסמאות תמיכה ב"התנגדות" הפלסטינית, ואלה עוד העדינות יחסית, זה נראה כאילו מפריע להם רק עוולות שצד אחד מבצע, והן די בעד עוולות של הצד השני.
3. אפשר בטעות לחשוב שפשוט מדובר בגזענים מטונפים, ולא בשכנים שמודאגים שיש להם עבריין בשכונה.

4. והפסקה האחרונה נפלאה ממש והביטוי על הגמל והדבשת הומצאה בשבילה. ד"ש לנאצים מבולסקיי
1. הן הרבה פחות אלימות מהפגנות של שונאי זרים (שבהן מכים שחומי עור אקראיים שנקלעים לאזור, למשל, ואפילו מהפגנות נגד שינויים בחוקי המס).
3. זאת אכן טעות. הם לא גזענים ולא אנטישמים ולא שום דבר כזה (בניגוד להפגנות שלמיטב זכרוני הסברת לנו כמה הן חשובות וטובות, כמו אלה של שונאי הזרים באנגליה).
4. מציע שתבדוק במילון הסמוך למקום מגוריך את ההגדרה של "נאצי". ספוילר: זה ***לא*** "אנשים שחושבים אחרת מהקונצנזוס הישראלי בכלל ומהמשתמש D&3 בפרט".

5. כל הקשקשת הזאת והרעש הזה נועדו רק כדי לעזור לך להתחמק מהתמודדות עם הדברים הפשוטים שכתבתי. טיפ: אתה יכול פשוט להתעלם גם בלי לצאת טמבל בפומבי.
1. עזוב לעשות וואטאבוטיזם, אבל הרף שלך זה אנשים שהם מבחינתך נאצים ואתה שמח שהם חוטפים לינ'צים, כן?
2. הגעתי אליהן בעזרת העיינים שלי, מוזמן להשתמש. רצוי גם להשתמש בראש, זה אבל למתקדמים.
3. שקר, כהרגלך. מדהים כמה כל פעם מחדש אתה מוכיח שמה שאתה חושב על העולם ומה שקורה בעולם לא היו יכולים להיות רחוקים יותר. יותר מידי זמן מסך בבלוסקיי יעשה את זה לאנשים.
4. שוב, תגיד שלום לגמל והדבשת.
5. כן, אין ספק שלהגיב לשלשולים שלך זו הדרך שלי להתחמק להתמודד איתם. טיפ: אתה הרבה הרבה הרבה פחות חכם ממה שאתה חושב, אבל אם אתה רוצה להתחיל להשתפר, אתה יכול פשוט להקשיב לטיפים שלך עצמך אם אתה חושב שהם כל כך טובים, ולהתעלם ממה שאני כותב לך! אני יודע, מהפכני לחלוטין.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3392 לייקים

D&3 כתב: 16 אוקטובר 2025, 14:58

1. עזוב לעשות וואטאבוטיזם, אבל הרף שלך זה אנשים שהם מבחינתך נאצים ואתה שמח שהם חוטפים לינ'צים, כן?
2. הגעתי אליהן בעזרת העיינים שלי, מוזמן להשתמש. רצוי גם להשתמש בראש, זה אבל למתקדמים.
3. שקר, כהרגלך. מדהים כמה כל פעם מחדש אתה מוכיח שמה שאתה חושב על העולם ומה שקורה בעולם לא היו יכולים להיות רחוקים יותר. יותר מידי זמן מסך בבלוסקיי יעשה את זה לאנשים.
5. כן, אין ספק שלהגיב לשלשולים שלך זו הדרך שלי להתחמק להתמודד איתם. טיפ: אתה הרבה הרבה הרבה פחות חכם ממה שאתה חושב, אבל אם אתה רוצה להתחיל להשתפר, אתה יכול פשוט להקשיב לטיפים שלך עצמך אם אתה חושב שהם כל כך טובים, ולהתעלם ממה שאני כותב לך! אני יודע, מהפכני לחלוטין.
עזוב, מי שלא התפכח אחרי מה שהלך ב 7.10 ובעקבותיו כבר לא יתפכח לעולם.
חבל על האנרגיות שלך, חבר.

זה הם (האיסלאם הרדיקלי ותומכיו) או אנחנו (שאר העולם).
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1981 לייקים

1. זה לא עניין של רף, זה עניין שטעית טעות עובדתית בטענה שאפשר לאפיין את ההפגנות האלה כאלימות.
2. אם מהעובדה שאנשים מפגינים נגד הרג של עשרות אלפים הסקת שהם בעד הרג המוני אחר אני חושש שתצטרך להסביר, כי יש פה לכל הפחות קפיצה לוגית וסביר יותר שהנחת המבוקש.
3. שוב, העובדה שאתה לא מצליח לתת שום טיעון שתומך בטענות שלך (שהן מאוד ספציפיות ודי מרחיקות לכת, כך שסביר שהן נשענות על משהו) מלבד חזרה עליהן די רומזת שמדובר בדעה קדומה\הנחת המבוקש.
4. הטיעון "הכול חוזר עליך וקקה בידיך" הרבה פחות חזק ומתוחכם ממה שנדמה לך.
5. גם הקטע של לקרוא לדברים שאתה לא אוהב לשמוע בשמות כמו "שלשולים" הרבה פחות מרשים ממה שנדמה לך.
כמו כן אין לי שום סיבה או מניע להתעלם מהדברים שאתה כותב. הם לא מאתגרים את תמונת העולם שלי (בעיקר כי אתה לא מנמק או מסביר את עצמך אלא רק מצהיר הצהרות בומבסטיות שנראה שאין לך יותר מדי על מה לבסס אותן), לא פוגעים בי, ואפילו לא מתייחסים לאיך שאני מבין את העולם או את עצמי. יכולת להקיש את זה מכך שאני מגיב בצורה עניינית ורגועה יחסית אליך, למרות הניסיונות האינפנטיליים-אך-בלתי-פוסקים שלך להעליב אותי בשיטות של ילדים בני עשר ("אתה נאציגבלספרופגנדה") עד שש ("שלשול חחח").
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1648 לייקים

7even כתב: 16 אוקטובר 2025, 17:19

עזוב, מי שלא התפכח אחרי מה שהלך ב 7.10 ובעקבותיו כבר לא יתפכח לעולם.
חבל על האנרגיות שלך, חבר.

זה הם (האיסלאם הרדיקלי ותומכיו) או אנחנו (שאר העולם).
אוףףףףףףףףףףףףף, זה יותר הרסני מכל ריבאטל שטקנו היה יכול לייצר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה