דיי עם השקר הזה הוא לא מגן ימני ובחיים לא יהיה
הוא קשר התקפי או כנף שמאל
להגנה אין לו שום קשר
אתה מתקשה לקבל את שיטת האימון של ברדה, אבל הוא משחק אצל ברדה מגן ימני
הוא לא.
אצל ברדה המגן הימני הוא כמעט בלם שלישי לפעמים
אין לו שום קשר לעמדה הזאת
בשמאל אם כבר המגן שלנו הוא שחקן כנף לכל דבר בשום משחק העונה שהוא נכנס בליגה הוא לא שיחק בעמדה הזאת
אז הפעם הוא נכנס וזה כמעט עלה לנו בגול (שלא באשמתו כמובן, כי הוא לא מגן!!)
אם כבר ואין ברירה, הייתי מנסה את בנימין שם ולא את למקין..
ברדה התראיין ואמר שזה לא התפקיד של למקין ושמבחינתו זה אלתור. פיבן הוא המגן הימני היחידי שלנו בסגל ודי ממוסמר להרכב, ולמקין הוא אלתור ולא יותר
סגל כזה שופע ובסוף אין לנו אף מגן ימני שקרוב לרמה של שאר הקבוצה.
מקפיץ את הנושא הזה אחרי מלא זמן
מישהו יודע מה איתו?
לכמה זמן פצוע?
התחיל את העונה טוב ונראה שיכול להוסיף לנו ורסטיליות באמצע ולפעמים מעמדת מגן תוקף
יש צפי לחזרה?
יהלום14אדום כתב: ↑07 דצמבר 2025, 22:02
אין שום סרט בעולם שבו למקין יכול להיות קשר אחורי
אם אני לא טועה זה העמדה הטבעית שלו
בנןער שיחק ת-6/8
דווקא בבוגרים ברדה שם אותו יותר קדימה
ממה שאני זוכר ממישהו שראה הרבה נוער (הוקיץ׳?) ורשם על זה בעבר - בנוער אלקוקין שיחק ב-8 ולמקין ב-10.
בכל אופן שניהם לא מתאימים לשחק כ-8 בבוגרים ובטח שבטח לא כ-6.
וואללה אחלה משחק נראה גם שגדל פיזית
היה הרבה יותר פעיל מארצ׳ל
מה שנחמד בלמקין זה שהוא בעל אוריינטציה הרבה יותר התקפית
חבל לי שלא מקבל מספיק קרדיט הייתי בקלות פותח איתו מול קבוצות תחתית, ארצ׳ל כמו פיבן אפס תרומה התקפית
shaolin232 כתב: ↑04 ינואר 2026, 22:16
וואללה אחלה משחק נראה גם שגדל פיזית
היה הרבה יותר פעיל מארצ׳ל
מה שנחמד בלמקין זה שהוא בעל אוריינטציה הרבה יותר התקפית
חבל לי שלא מקבל מספיק קרדיט הייתי בקלות פותח איתו מול קבוצות תחתית, ארצ׳ל כמו פיבן אפס תרומה התקפית
השאלה היא איך היה מתמודד עם אנסה פיזית בתחילת משחק. זו הסיבה שארצ׳ל הועדף עליו לדעתי.
RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 23:52
רק אני שם לב שלבחור יש קילר אינסטיקנט לא רע בכלל?
אולי צריך לעשות לו הסבה לחלוץ ואני לא צוחק בכלל
די נו, עד הבעיטה הוא לא היה קיים על המגרש מהרגע שנכנס וגם את הבעיטה הזאת אליאסי היה חייב לקחת.
אבל אחלה גול.
לא פעם ראשונה שלו שהוא נותן גול כזה
תשים לב שעד עכשיו ברדה נותן לו לשחק בתור מגן/קשר/תפקידים שלא מתקרבים בכלל לשער אבל כל פעם שהוא היה בהתקפה הוא נתן תפוקה
ברדה משתמש בו כסותם חורים מאז ומתמיד כי הסגל קצר אבל הוא בגדול שחקן אמצע עם אורינטציה התקפית.
בעולם מושלם הוא צריך להיות מושאל שנה ליפו ואז עוד שנה להפועל פ"ת ולחזור אלינו משופשף.
פיזיות זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולבנות, אם רוצים ועושים את זה נכון. הוא כן מתמקם כמו קשר 50/50, אבל בפן הפיזי יש לו המון המון עבודה. אם יצליח לשפר את זה הוא יהיה גם שחקן הרכב לגיטימי ביום מן הימים.
Mendelson כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:15
פיזיות זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולבנות, אם רוצים ועושים את זה נכון. הוא כן מתמקם כמו קשר 50/50, אבל בפן הפיזי יש לו המון המון עבודה. אם יצליח לשפר את זה הוא יהיה גם שחקן הרכב לגיטימי ביום מן הימים.
אתמול הוא ברח הרבה לצד ימין דווקא, לא ראיתי אותו משחק 50/50