כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים.אני מת על האולטראס.red in blood כתב:זה לא שטויות, זה הדברים שיוצרים מיאוס אצל רוב האוהדים מהקבוצה, זה הדברים שגורמים לאוהדים להפסיק להגיע. בסופו של דבר, כשמציירים כל דבר שהוא עושה כניסיון לפגוע בקהל או להחליף אותו, יותר ויותר אנשים יאמינו לזה.איש גדול כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 00:01חד משמעית שנכנסו לאנטיred in blood כתב: ↑02 אוקטובר 2025, 23:31 שקט זה לא העניין. כן, הוא צריך לתת יותר שקט, אבל גם אם יעשה את זה, לא יתנו לו שקט ויציירו כל מהלך כאילו זה מהלך נגד הקהל.
תראה מה עשו נושאים פשוטים יחסית שלא קשורים לאולטראס או למהלכים של ינאי ביחס לקהל.
עברנו לייצור עצמי של המדים? טענות שהוא רוצה להחליף את צבע הקבוצה לכתום, והלוגו ביגוד זה ניסיון להחליף את האיש במגל.
עזבנו את לאן לניהול כרטיסים עצמאי, משהו ששנים דרשנו? טענות שזה מהלך שנועד למנוע מאוהדים להכנס.
מפרסמים אירוע צפייה משותף? טענות שהוא מנסה לחלוב עוד כספים מאוהדים.
מוסיפים קמע ליורוליג בשביל ספונסר? טענות שהוא מנסה למחוק את הזהות של הקבוצה (לא שאני מבין למה צריך את הקמע הזה, אבל גם איש השום הוא קמע בשביל ספונסר).
מזמינים בולגרים להגיע למשחקים בסופיה כדי שהאולם לא יהיה ריק? טענות שמנסים להחליף את הקהל.
מתאמנים גם בבולגריה וגם בישראל? טענות שהוא מנסה למחוק את הזהות הישראלית.
ביטול התביעות נגד האולטראס? טענות שזה מניפולציה על הקהל, להציג את האולטראס בתור הצד הרע.
עזוב, אפילו על הפוסט של פומבה בטוויטר עכשיו על המדים והבחירות שעשה בדרך שאלו אותו מי בהנהלה דחף אותו לכתוב את זה.
ואגב, חלק מהדברים זה מהלכים של ההנהלה שאני לא מסכים איתם. מתווה המנויים ומכירת הכרטיסים בעיני למשל היה לא טוב, אבל ישר מציירים את זה בתור אקט נגד האולטראס וניסיון של ינאי להחליף את הקהל. לא, זה מדיניות לא טובה של ניסיון לעודד מכירת מנויים כי מכירת כרטיסים תהיה מוגבלת. אני לא אוהב את ההחלטה, כרטיסים זה משהו קריטי בעיני, אבל זה לא ניסיון להחליף את הקהל.
גם ההנהלה הכי טובה בעולם תעשה טעויות והחלטות לא נכונות. ברגע שצובעים כל דבר כזה כאקט נגד הקהל, זה בחיים לא ייחשב שקט גם אם יש מאמץ אדיר לתת שקט.
אי אפשר לצפות לשנה של שקט, כשיש צד שגם אם יהיה שקט יסרב להכיר בזה ויעשה רעש.
הקרע יתוקן רק אם הצדדים יתחילו עכשיו דיון, וכל צד יעשה צעדים במקביל להשבת האמון. לרוב האוהדים לא נמאס מינאי ולא נמאס מהאולטראס, אלא נמאס מהויכוח. וכל הצדדים גורמים לויכוח הזה במקביל, וזה אחריות של כל הצדדים לתקן את זה.
אבל צבע המדים וכל הדברים שטענת זה שטויות וזה לא הדברים שימנעו שיח.
יש דברים אחרים שיצרו את הבעיה האמיתית ואת הפער העצום שיש עכשיו בין עופר לארגון.
או לצורך העניין - זה לא יותר שטויות מפוסט של ינאי כאן בפורום שהוא רמז על משהו על העמותה, ואתה עשית מזה עניין. גם תביעות נגד אוהדים ספציפיים לא נוגע לרוב הקהל, ועדיין זה משפיע.
אני שוב אגיד - ינאי טעה וטועה הרבה. אני מבקר אותו מספיק, ולגמרי חושב שהוא צריך לעבוד קשה על לתקן, וזה בעיני משימת ענק בשבילו.
אבל גם אם הוא יעשה הכל נכון, זה לא יזיז כלום אם הצדדים האחרים לא יתחילו כבר עכשיו גם לעבוד קשה באותה מידה. לכן הדרישה, לא כדי להוריד מינאי, אלא כדי שלמהלכים שהוא רוצה שיקרו יהיה משמעות.
אבל זה לא משנה מה עופר יעשה.
הם כבר סימנו אותו,ולא יעזבו אותו עד שהוא יעזוב(ואז הם יגידו,אמרנו לכם).
לכן אנחנו האוהדים צריכים וחייבים להראות לו עד כמה אנחנו איתו ועד כמה אנחנו תומכים בו.
גם אם לצערי נצטרך להחליף אותם.