הפועל ת"א - ברצלונה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

Xavi כתב:וואוווווו
הייתי על איזה הר בדרום אמריקה ורק עכשיו יש לי קליטה
ווואווווווו6וו
זה בסדר כולנו בשמיים אחרי המשחק עם אויר דליל

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

אלון1 כתב:יודע שלא תבינו אותי
ואולי גם תצחקו אלי
הניצחון הזה היום ריגש אותי כמעט באותה רמה מהניצחןן בגמר היורוקאפ
כמה חבל שזה לא בארץ
וכמה חבל שהטולטראס הזבלים האלה לא איתנו ומשחקים משחקי אגו וכבוד כאילו הם ארגון פשיעה ושותפים של יצחק אברגיל
כשהפועל זכו ביורוקאפ בחצי שעה הראשונה הרגשתי ריקנות.הייתי בהלם למה אני לא משתולל.לקח לי לפחות חצי שעה להבין את מה שעשינו.
היום כבר 3-4 דקות לפני סוף המשחק הייתי בשמיים
יורם
קיבל.ה  215 לייקים

רועי גווארה כתב: 30 ספטמבר 2025, 20:56 ניצחון ראשון אחרי 4 הפסדים לקטלונים בשנות ה-70 וה-80
ניצחון רביעי רצוף על יריבה ספרדית :smoke:
חמישי ברציפות, לא?
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  453 לייקים

יורם כתב: 30 ספטמבר 2025, 22:09
רועי גווארה כתב: 30 ספטמבר 2025, 20:56 ניצחון ראשון אחרי 4 הפסדים לקטלונים בשנות ה-70 וה-80
ניצחון רביעי רצוף על יריבה ספרדית :smoke:
חמישי ברציפות, לא?
נכון
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
ASAFABADI
קיבל.ה  276 לייקים

הפועל ניצחה את ברצלונה 16 הפרש לא חשבתי שאקרא משפט כזה מימני, אשכרה הפועל היתה גדולה על ברצלונה בכל האתרים
תודה לך עופר!!!!!!!
קובי
קיבל.ה  318 לייקים

ונאמר יום רביעי פעמיים כי טוב.
או כמו שאיטודיס אמר כדורסל זה משחק של הרבע האחרון.
אלון1
קיבל.ה  193 לייקים

סתם מעניין אותי לדעת
למה הגיעו 8000 צופים
הבולגרים אוהבים כדורסל?
מה משך אותם?
shaharot
קיבל.ה  731 לייקים

אלון1 כתב: 30 ספטמבר 2025, 22:45 סתם מעניין אותי לדעת
למה הגיעו 8000 צופים
הבולגרים אוהבים כדורסל?
מה משך אותם?
שיווק טוב ומחירים זולים
אגב מהלך נהדר של הפועל
כיף לשחק כדורסל מול 8000 צופים מאשר אולם ריק
בטוח שזה הכניס את הקבוצה לאווירה ולאנרגיות
אלון1
קיבל.ה  193 לייקים

בטח אחלה.
הלוואי שיהיה המשכיות לדבר הזה.
כייף.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2858 לייקים

חתכת קבוצה יש לנו.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

תודה לך הפועל!
משחק אדיר.
מחוייבות, לחימה, ובעיקר יכולת
ויינריט המושמץ נתן לכולם להבין מה הוא יכול להביא להפועל.
ניהול משחק נהדר של איטודיס, שבעזרתו של עופר, בנה כאן סגל אדיר. שיחק נכון עם הסגל שיש לו ולא נתן שעייפות תכריע!
מיציץ - סופר סטאר! ביצועים שרק הגדולים יודעים להפיק!
ערב שהתחיל ענק בנצחון שלנו וההפך לעוד יותר מתוק בהפסד של מכבי לאחר שהובילו בחלקים גדולים של המשחק!

מאחל לנו שיהיה לכך המשך ביום שישי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

למה הגיעו 8000 צופים
הבולגרים אוהבים כדורסל?
מה משך אותם?
איטודיס מסביר פה שבגדול חילקו כרטיסים למחלקות נוער כדורסל מקומיות
https://www.instagram.com/reel/DPPKpWyi ... 13dQ%3D%3D
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

לנצח את ברצלונה בזכות איכות ועומק הסגל זה באמת הזוי ובלתי נתפס.
הוקיץ'
קיבל.ה  6995 לייקים

למקרה שמישהו תהה לעצמו, בכל האתרים הניצחון שלנו תופס כותרת משנית לעומת ההפסד של מכבי.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

הוקיץ' כתב: 30 ספטמבר 2025, 23:42 למקרה שמישהו תהה לעצמו, בכל האתרים הניצחון שלנו תופס כותרת משנית לעומת ההפסד של מכבי.
איפה חותמים על זה עד סוף העונה? :smoke:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

הפועל כתב: 30 ספטמבר 2025, 23:17
למה הגיעו 8000 צופים
הבולגרים אוהבים כדורסל?
מה משך אותם?
איטודיס מסביר פה שבגדול חילקו כרטיסים למחלקות נוער כדורסל מקומיות
https://www.instagram.com/reel/DPPKpWyi ... 13dQ%3D%3D
מה הקשר כדורעף?
שיחלקו כרטיסים למחלקות נוער לא אכפת לי העיקר שהאולם לא יהיה ריק. זה היה פשוט נורא לראות את האולם בסמוקוב באווירת משחקי אימון שהיתה שם. לא יעזור כלום זה משפיע גם אם אין עידוד משוגע ולא יודע מה, ראו את ההבדל על השחקנים
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

תקציר עם שדר ניטראלי
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

מאחד שלא כל כך מבין - בראיינט היה הכי חלש בהפועל?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2858 לייקים

כן ולא, מצד אחד הלייאפים לא נכנסו לו , מצד שני, מאוד עזר בהובלת הכדור וניהול המשחק.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:מאחד שלא כל כך מבין - בראיינט היה הכי חלש בהפועל?
היו לו איזה 8 אסיסטים לא?

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1414 לייקים

חייב להודות שפחות נהניתי מהנצחון הזה בגלל המחסור הבולט בישראלים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

גביזון כתב:

לא יודע. מה שזכור לי שכמעט כל זריקה לסל היתה בחוץ.
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

המשחק נגד בארסה הזכיר את הפועל של פרנקו.
כי זה לא היה רק הניצחון זה גם איך שהפועל שיחקה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:
גביזון כתב:

ראיתי את כל המשחק שוב, בריינט היה עם המון אסיסטים וניהול משחק מצויין בהנעת כדור, כן החטיא אבל היו לנו אחוזים מטורפים אז בקטנה.

חתול במגפיים
קיבל.ה  27 לייקים

its-sick כתב: 01 אוקטובר 2025, 01:58 חייב להודות שפחות נהניתי מהנצחון הזה בגלל המחסור הבולט בישראלים.
מתחבר לאמור, אבל חייב לשים את זה בפרופורציה - הישראלי הבכיר שהוא גם הישראלי היחיד בסגל עם ניסיון יורוליג ממשי פצוע, בגלל מגבלת הזרים בגביע ווינר לא היו המון הזדמנויות להריץ חלק מהזרים ולהכניס אותם לכושר משחק בניגוד לישראלים ובסופו של דבר מדובר במשחק ראשון ביורוליג, בבית, נגד קבוצה שנחשבת יריבה ישירה על מקום בפלייאוף. מה גם שהעונה כל כך ארוכה שאני בטוח שבהרבה משחקים נראה דקות משמעותיות של ישראלים, בטח במשחקים מול קבוצות שנחשבות כפחות מאיימות עלינו באופן ישיר על הגעה לפלייאוף. חוץ מזה, ואולי הדבר הכי חשוב - אין לנו מקום מובטח לשנה הבאה, ועם כל ההערכה והאהבה לשחקן הישראלי, הצורך בהבטחת המקום במפעל הוא האינטרס הכי חזק לטווח הרחוק, מה שיעניק, בסופו של דבר ובאופן מצטבר, דקות משחק של ישראלים ביורוליג בשנים הקרובות ולא רק העונה.
נערך לאחרונה על ידי חתול במגפיים ב 01 אוקטובר 2025, 09:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
Spiderman
קיבל.ה  76 לייקים

ישששששששששש
לא נרגע
תודה הפועל, תודה עופר.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  219 לייקים

חתול במגפיים כתב: 01 אוקטובר 2025, 02:53
its-sick כתב: 01 אוקטובר 2025, 01:58 חייב להודות שפחות נהניתי מהנצחון הזה בגלל המחסור הבולט בישראלים.
מתחבר לאמור, אבל חייב לשים את זה בפרופורציה - הישראלי הבכיר שהוא גם הישראלי היחיד בסגל עם ניסיון יורוליג ממשי פצוע, בגלל מגבלת הזרים בגביע ווינר לא היו המון הזדמנויות להריץ חלק מהזרים ולהכניס אותם לכושר משחק בניגוד לישראלים ובסופו של דבר מדובר במשחק ראשון ביורוליג, בבית, נגד קבוצה שנחשבת יריבה ישירה על מקום בפלייאוף. בסופו של דבר, העונה כל כך ארוכה שאני בטוח שבהרבה משחקים נראה דקות משמעותיות של ישראלים, בטח במשחקים מול קבוצות שנחשבות כפחות מאיימות עלינו באופן ישיר על הגעה לפלייאוף. חוץ מזה, ואולי הדבר הכי חשוב - אין לנו מקום מובטח לשנה הבאה, ועם כל ההערכה והאהבה לשחקן הישראלי, הצורך בהבטחת המקום במפעל הוא האינטרס הכי חזק לטווח הרחוק, מה שיעניק, בסופו של דבר ובאופן מצטבר, דקות משחק של ישראלים ביורוליג בשנים הקרובות ולא רק העונה.
כל מילה.
של שניכם.
התקווה היא שזה באמת היה ככה כדי לוודא שמתחילים ברגל ימין עם ניצחון ולתת לכולם להרגיש מקרוב את הרמה ואת טעם ההצלחה.
אני כן חושב שלכל הפחות היה צריך לרשום בסגל את הקפטן ולתת לתומר לפתוח (לכל הפחות במחצית השניה) כדי לקבל טיפה זהות ישראלית ולא של שכירי חרב.

אני מבין למה אניס היה בסגל - כדי לגבות במקרה של אובדן רכז או הופעה לא טובה של ג׳ונס, ושימדר אמור להירשם בגדול במקומו.
ועדיין, ברטי צריך להיות שם.
אפילו אם בתור התחלה במקום פלטין
חתול במגפיים
קיבל.ה  27 לייקים

DavidSheriff9 כתב: 01 אוקטובר 2025, 05:27
חתול במגפיים כתב: 01 אוקטובר 2025, 02:53
מתחבר לאמור, אבל חייב לשים את זה בפרופורציה - הישראלי הבכיר שהוא גם הישראלי היחיד בסגל עם ניסיון יורוליג ממשי פצוע, בגלל מגבלת הזרים בגביע ווינר לא היו המון הזדמנויות להריץ חלק מהזרים ולהכניס אותם לכושר משחק בניגוד לישראלים ובסופו של דבר מדובר במשחק ראשון ביורוליג, בבית, נגד קבוצה שנחשבת יריבה ישירה על מקום בפלייאוף. מה גם שהעונה כל כך ארוכה שאני בטוח שבהרבה משחקים נראה דקות משמעותיות של ישראלים, בטח במשחקים מול קבוצות שנחשבות כפחות מאיימות עלינו באופן ישיר על הגעה לפלייאוף. חוץ מזה, ואולי הדבר הכי חשוב - אין לנו מקום מובטח לשנה הבאה, ועם כל ההערכה והאהבה לשחקן הישראלי, הצורך בהבטחת המקום במפעל הוא האינטרס הכי חזק לטווח הרחוק, מה שיעניק, בסופו של דבר ובאופן מצטבר, דקות משחק של ישראלים ביורוליג בשנים הקרובות ולא רק העונה.
כל מילה.
של שניכם.
התקווה היא שזה באמת היה ככה כדי לוודא שמתחילים ברגל ימין עם ניצחון ולתת לכולם להרגיש מקרוב את הרמה ואת טעם ההצלחה.
אני כן חושב שלכל הפחות היה צריך לרשום בסגל את הקפטן ולתת לתומר לפתוח (לכל הפחות במחצית השניה) כדי לקבל טיפה זהות ישראלית ולא של שכירי חרב.

אני מבין למה אניס היה בסגל - כדי לגבות במקרה של אובדן רכז או הופעה לא טובה של ג׳ונס, ושימדר אמור להירשם בגדול במקומו.
ועדיין, ברטי צריך להיות שם.
אפילו אם בתור התחלה במקום פלטין
מסכים לגבי בר במקום גיא, בטח ובטח שגיא לא ראה דקה. אני חשבתי שיש איזשהו רצון כללי לנסות את גיא כסטופר הגנתי על השחקן המוביל של היריבה ובמשחק היום על פאנטר, בדומה למה שעשה בנבחרת על דורסי בהכנה ועל לוקה מול סלובניה, אבל כשזה לא קרה אני מסכים בהחלט שהיה צריך לתת את המקום וגם כמה דקות לבר, שכמו תומר הרוויח את זה ביושר בשנים האחרונות
נערך לאחרונה על ידי חתול במגפיים ב 01 אוקטובר 2025, 09:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  895 לייקים

אני אנסה לסכם מה אני מרגיש כרגע

אאחילאליאךילעעאיאערעאנעאעכנאעעאעאנא
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  895 לייקים

ןעכשיו ברצינות, אתמול עלתה לשחק הקבוצה הישראלית היחידה בהיסטוריה שהרוויחה את המקום שלה ביורוליג בצורה הוגנת ונתנה הצגה.

מיצ'יץ' בחצי כושר? מפלצת.
אאוטרו וברייאנט זה שילוב רק שימשיך
מישהו מסוגל לשמור על בלייקני בליגה הזאת?
איזה איש גדול.

לגבי שילוב הישראלים זה כואב לי גם מאוד אבל מובן ביחס למצב של ים ולעובדה ש'אין לנו הזדמנות שנייה' בליגה המסריחה מכסף הזאת וכל משחק הוא גמר גביע

הייתי רוצה לראות את ברטי ופלטין על הפרקט.

מאמין שפלטין היה עולה לשחק בוודאות אם היינו 'נקלעים' למשחק של בריחות וסקור שמצריך את זה ואני בטוח שהוא יראה דקות משחק משמעותיות גם במשחקים גדולים

ברטי זה כבר סיפור אחר.. על העמדה שלו יש לנו כמויות כישרון מטורפות בדמות מיציץ ג'ונס בלייקני ואלייז'ה וברור שבמשחק קשה זה על גבול הפשע לא לתת ל2 מתןך הרביעייה הזאת להיות על הפרקט בכל רגע נתון.
אבל העונה ארוכה ואני מאמין שהוא יקבל את הדקות, את ההזדמנות ואת המקום כי בכל זאת מדובר בקפטן הפועל

תומר עוד לא הביא בהפועל את היכולת שלו מהנבחרת בקמפיין האחרון אתמול, אבל אני מאמין שיש לו מקום בכל סגל שהפועל רושמת לכל משחק

ואגב מעל הכל, הקרדיט הכי משמעותי אמור להגיע לאיטודיס שפשוט העמיד קבוצה שנראית מאומנת בטירוף ביחס לדקות שהיה לכולם להתחבר ביחד ומכאן זה רק יכול לעלות

יאללה הפועל, מכאן הפנים לאנאדולו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

גביזון כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
גביזון כתב:היו לו איזה 8 אסיסטים לא?

ראיתי את כל המשחק שוב, בריינט היה עם המון אסיסטים וניהול משחק מצויין בהנעת כדור, כן החטיא אבל היו לנו אחוזים מטורפים אז בקטנה.

סיים עם 11 נקודות ו8 אסיסטים,עוד 2 אסיסטים דאבל דאבל, אם ככה הוא נראה במשחק רע דיינו

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

צריך לעשות צפירת הרגעה לגבי הדיבור על הישראלים, אנחנו לא מכבי ולנו יד הכי הרבה נציגים בנבחרת.
אתמול היה משחק פתיחה ועוד נגד אימפריה. ים יחזור וישחק, בר טימור עוד ישחק, פלטין יקנה את הדקות שלו נגד קבוצות דרג נמוך יותר כי הוא שחקן נשמה, תומר כמובן יהיה משמעותי ואולי גם בלייזר ושגב ישתלבו בהמשך בגלל פציעות/עומס וכיוצ"ב.
OMG עווופררר
רז הרשקו
קיבל.ה  71 לייקים

בשולי,
נכנסתי לפייסבוק של היורוליג, כמה וכמה פוסטים על המשחק בראשון והניצחון של דובאי.
יש פוסט אחד על המשחק הראשון של הפועל בתולדות המפעל והניצחון הראשון, שהוא סרטון של ברצלונה עושים עלינו שלשה אפילו לא מזכירים שניצחנו בסוף אותו משחק.
.

בקיצור, אנטישמים
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  900 לייקים

רז הרשקו כתב: 01 אוקטובר 2025, 09:42 בשולי,
נכנסתי לפייסבוק של היורוליג, כמה וכמה פוסטים על המשחק בראשון והניצחון של דובאי.
יש פוסט אחד על המשחק הראשון של הפועל בתולדות המפעל והניצחון הראשון, שהוא סרטון של ברצלונה עושים עלינו שלשה אפילו לא מזכירים שניצחנו בסוף אותו משחק.
בקיצור, אנטישמים
בארץ אנחנו נדפקים כי אנחנו הפועל ובחו"ל כי אנחנו ישראלים. הכי מוכי גורל שיש
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  163 לייקים

רווי כתב: 01 אוקטובר 2025, 09:05 צריך לעשות צפירת הרגעה לגבי הדיבור על הישראלים, אנחנו לא מכבי ולנו יד הכי הרבה נציגים בנבחרת.
אתמול היה משחק פתיחה ועוד נגד אימפריה. ים יחזור וישחק, בר טימור עוד ישחק, פלטין יקנה את הדקות שלו נגד קבוצות דרג נמוך יותר כי הוא שחקן נשמה, תומר כמובן יהיה משמעותי ואולי גם בלייזר ושגב ישתלבו בהמשך בגלל פציעות/עומס וכיוצ"ב.
הם כולם יקבלו דקות כבר ראינו עם איטודיס שמי שטוב משחק
וזה ממש מצחיק שכל מי שכבר חודשיים מפמפם לנו שהישראלים שלנו לא ברמת יורוליג ואוי ואבוי אם סומכים עליהם פתאום חרד לכמות הדקות שלהם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

אני עדיין לא נרגעתי מאתמול, וככל הנראה לא ארגע עד יום שישי אז כבר משחקים "בחוץ" נגד קבוצה משמעותית חזקה יותר.
אבל למה להרגע? איזה כיף את הפועל!

רק הפועל
קיבל.ה  2790 לייקים

גביזון כתב: 01 אוקטובר 2025, 11:10 אני עדיין לא נרגעתי מאתמול, וככל הנראה לא ארגע עד יום שישי אז כבר משחקים "בחוץ" נגד קבוצה משמעותית חזקה יותר.

אנדולו משמעותית חזקה יותר על הנייר ? לא הרשימו אותי נגד מכבי למרות שניצחו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 01 אוקטובר 2025, 11:10 אני עדיין לא נרגעתי מאתמול, וככל הנראה לא ארגע עד יום שישי אז כבר משחקים "בחוץ" נגד קבוצה משמעותית חזקה יותר.

אנדולו משמעותית חזקה יותר על הנייר ? לא הרשימו אותי נגד מכבי למרות שניצחו
כן, למרות שלקחנו להם את אוטורו שיבדל"א והאדמן"ר בריינט הם בנו סגל חזק מאד, על הנייר וגם בפועל.

סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  566 לייקים

ניצחון משמח מאד, שנותן הרבה אופטימיות לקראת הדרך הארוכה שתהיה ביורוליג.
מיצ'יץ', בלייקני, אטורו, ברייאנט ולדעתי גם כריס ג'ונס הוכיחו אתמול שהם לגמרי לגמרי שחקני טופ יורוליג שיכולים להביא את הפועל רחוק מאד העונה. ים אמנם פצוע עכשיו אבל לדעתי גם הוא ברמה הנדרשת.
מאמן טופ יורוליג כבר יש. לב לב (לא בציניות)
סימן השאלה הוא לגבי שאר השחקנים בסגל - האם יש להם את מה שצריך כדי לתרום לעונה בלתי נשכחת? מוטלי, איש, מלקולם, תומר, בר, פלטין, וכמובן קבוקלו, אודיאסה... זו השאלה הגדולה לאורך החודשים הקרובים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
lior777
קיבל.ה  238 לייקים

הקבוצה הזאת מזכירה לי קצת בסגנון את מכבי הגדולה של שאראס ופארקר.. קבוצת התקפה רצחנית שלרוב תקלע יותר מהיריבה למרות ההגנה הבינונית. לדעתי אם מגיע לפה שחקן איכותי בעמדה 4, פיינל פור זה לא מילה גסה.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 01 אוקטובר 2025, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה