דילול שחקני הקישור בסגל שלנו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

yoni143 כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:27 גם אני שנאתי את בני יהודה בכל מעודי , עד ה15 במאי 2010. בואו, מכבי חיפה באה עם 16 אלף צופים לבלומפילד כדי לקחת אליפות, הכל סגור וציפו שם ל4-0 קליל, בני יהןדה העניקה לנו אליפות.

קצת הכרת הטוב, וגם עדיפים לליגה שלנו מאשר קרית שמונה, טבריה וריינה. וזה גם עוד 2 משחקים בבלומפילד בעונה בא לי בטוב :)
אני מבין שמחלת להם על השלט שהם תלו עונה אחרי
חטאנו עווינו פשענו.

שינמקו בלאומית כל חיים
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

2010 היה לפני 15 שנה, יש גבול להכרת הטוב. ביתר בכתום.
ולך אולי הם עדיפים, אני חושב שהקבוצות שציינת הן קבוצות מיותרות בלי קהל ( זה לא שלבני יהודה יש מאסות, יותר מאלה אבל בשגרה אין להם יותר מ2000/3000 בלחץ ) אבל אני איש הפריפריה בלי חיבה גדולה למדינת גוש דן, אז מעדיף אותן בוודאי על איזה בני יהודה, חדרה, לוזונות ושאר הקבוצות המיותרות האלה, ונהנה תמיד לקרוא את הקיטורים של אלה שנאלצים לצאת מגוש הפיח והלהחתים דרכון בצפון, פשוט רחמים =)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1006 לייקים

מי שהביא את האליפות זה רן הקדוש בעצמו לא כל בני יהודה
OMG עווופררר
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

איפה נכנס פה רוי קורין, רוטמן, ארי כהן, רן בנימין ועמית למקין?

עןד על הספסל בןסקילה, אלטמן, ועכשיו לויזו לויזו הגיע.

את קנצפולסקי אפשר להשאיר כגיבוי לפלקאו. אבל צריך להגיע כאן שחרורים של 3 קשרים.
Nati
קיבל.ה  2220 לייקים

yoni143 כתב:איפה נכנס פה רוי קורין, רוטמן, ארי כהן, רן בנימין ועמית למקין?

שאני אבין,אתה משלם להם את המשכורת?
drorjacHA
קיבל.ה  6 לייקים

Nati כתב: 21 ספטמבר 2025, 06:08
yoni143 כתב:איפה נכנס פה רוי קורין, רוטמן, ארי כהן, רן בנימין ועמית למקין?

שאני אבין,אתה משלם להם את המשכורת?
זה לא משנה מי משלם. אני גם לא חושב שזה כזה בריא לקבוצה שכל כך הרבה שחקנים, כולל צעירים רעבים וזרים חדשים, על אותה עמדה ולא יראו מגרש.
אלה שחקנים שצריכים לראות דשא. לא אומר שלויזו לא רכישה טובה, הפוך. נראה שהרכישה שלו דווקא בגלל העומס באה כדי שהוא יפתח/שחקן מוביל כדי לשדרג אותנו רמה.
אבל נראה שלפחות 2-3 מהצעירים עדיף שיהיו מושאלים שיתפתחו מאשר על הספסל.
אלטמן/מאחמיד כמובן מיועדים יותר להתקפה אני מאמין אז חייבים להישאר.
Red Ghost
קיבל.ה  548 לייקים

אני מופתע שארי כהן לא מושאל
מאמין שזה ייקרה בינואר
כנ״ל לגבי רוטמן
Mario
קיבל.ה  376 לייקים

ברדה רוצה סגל עמוק ותחרות אחרת אין סיבה אחרת.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1067 לייקים

Mario כתב: 21 ספטמבר 2025, 09:00 ברדה רוצה סגל עמוק ותחרות אחרת אין סיבה אחרת.
הכל טוב רק שאלא אם השיקולים של המאמן לא ענייניים אין שום תחרות מקצועית שיכולה לייצר לרוטמן ולארי כהן מקום בהרכב (ואולי אפילו בסגל)
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

זה סופי שכהן לא מושאל?
Mario
קיבל.ה  376 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 21 ספטמבר 2025, 09:29
הכל טוב רק שאלא אם השיקולים של המאמן לא ענייניים אין שום תחרות מקצועית שיכולה לייצר לרוטמן ולארי כהן מקום בהרכב (ואולי אפילו בסגל)
אני מבין את מה שאתה אומר אבל אם אתמול אל ים שיחק אולי זה אומר שכולם יכולים לשחק ולהילחם על המקום שלהם בסגל.
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

Mario כתב: 21 ספטמבר 2025, 10:28
צ'ימבויקה כתב: 21 ספטמבר 2025, 09:29
אני מבין את מה שאתה אומר אבל אם אתמול אל ים שיחק אולי זה אומר שכולם יכולים לשחק ולהילחם על המקום שלהם בסגל.
חוץ מאל ים יש לך עוד שני קשרים אחוריים ששניהם בהרכב
בשלישיית הקישור ההתקפי יש לך עומק לא נגמר, שטפו טפו בסוף היום יהיה לך שמה עוד שחקן לא רע בכלל
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

joshsoos כתב: 19 ספטמבר 2025, 22:07 2010 היה לפני 15 שנה, יש גבול להכרת הטוב. ביתר בכתום.
ולך אולי הם עדיפים, אני חושב שהקבוצות שציינת הן קבוצות מיותרות בלי קהל ( זה לא שלבני יהודה יש מאסות, יותר מאלה אבל בשגרה אין להם יותר מ2000/3000 בלחץ ) אבל אני איש הפריפריה בלי חיבה גדולה למדינת גוש דן, אז מעדיף אותן בוודאי על איזה בני יהודה, חדרה, לוזונות ושאר הקבוצות המיותרות האלה, ונהנה תמיד לקרוא את הקיטורים של אלה שנאלצים לצאת מגוש הפיח והלהחתים דרכון בצפון, פשוט רחמים =)
מצטרף לחלוטין לחלק שהדגשתי בתגובתך!
כדורגל זה משחק להמונים. הטייקונים השייכים, הקומבינטורים בארץ השתלטו עליו כי אין גבול לקפיטליזם החזירי.
איש כמו שירצקי, למרות היותו מכביסט, עדיף 1000 מונים על לוזונים ושאר "לאומיים" אחרים.
אף אחד מהם, שנהנים מעשרות מיליונים מהמדינה, לא מכניס יד לכיס לתת תרומה לשיפוץ המגרש בק"ש!
אהבתי מאד שבעבר הפועל הקימו מועדוניות בישובי צפון, ועזרו לפתח את המשחק והשחקנים שם.
אני לא מהפריפריה אבל אין מרכז בלי פריפריה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  419 לייקים

קצת פספסנו שלא השאלנו איזה שחקן או שניים עד תום החלון, מרגיש קצת צפוף שם עכשיו. לא רואה סיטואציה שבה ארי כהן מקבל דקות, במשחק האחרון אפילו לא התלבש, וקצת חבל שסתם מחזיקים אותו באזור.
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

חבל בעיקר בשביל ארי כהן ורוטמן, שאין להם ולא יהיה להם מקום מקצועי אצלנו. צפוף זה לא כי הם יתקרבו לרוטציה רק אם יהיה משבר גדול של פציעות
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

חבל לי מאוד על ארי ורוטמן. מרגיש לי קצת לא הגון כלפיהם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
cholo
קיבל.ה  177 לייקים

סומך כתב: 22 ספטמבר 2025, 16:54 חבל לי מאוד על ארי ורוטמן. מרגיש לי קצת לא הגון כלפיהם
מה לא הגון כאן? הם ביקשו להשתחרר ואמרו להם שלא?
סך הכל מדובר בשני חברה חמודים שמקצועית לא יכולים לראות סגל השנה אלא במקרים קיצוניים של חיסורים.
drorjacHA
קיבל.ה  6 לייקים

cholo כתב: 23 ספטמבר 2025, 08:19
סומך כתב: 22 ספטמבר 2025, 16:54 חבל לי מאוד על ארי ורוטמן. מרגיש לי קצת לא הגון כלפיהם
מה לא הגון כאן? הם ביקשו להשתחרר ואמרו להם שלא?
סך הכל מדובר בשני חברה חמודים שמקצועית לא יכולים לראות סגל השנה אלא במקרים קיצוניים של חיסורים.
לא, אבל זה בסדר להגיד את זה. היו חלק מהעלייה, שחקנים צעירים שהם חלק מהמעגל ומכל הסיפור של הפועל תל אביב החדשה מסוף העונה הקודמת. בסופו של דבר הביאו (שזה מעולה כן אין תלונות) עוד כמה שחקנים להרכב כולל החתמה של הרגע האחרון של החלון שככל הנראה לא יאפשר להם הרבה לשחק ובכלל זמן לעשות חושבים על השאלה/קבוצה חדשה.
השאלה אם השארנו את כולם בסגל (כולל סילבה וכו׳), מי מהם יוכל להיות מוסב לקישור האחורי / מגנים. שם יותר חסרים שחקנים לרוטציה וקרו בעבר דברים. מאמין שברדה כבר חושב על זה וצריך לעבוד על זה באימונים לדעתי.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

דילול היא מילה קצת קשה, להשתמש בה לגבי שחקנים. זה מזכיר קצת גידולים חקלאיים, או בעלי חיים, שרוצים להשמיד חלק כדי שאחרים יתפתחו טוב יותר.
היתי מעדיף להשתמש בצימצום.
לגופו של הנושא:
אנחנו כולה במחזור הרביעי.
רק השבוע הצטרף שחקן חדש לקבוצה.
הסגל עוד לא מגובש, ההררכיות עוד לא סופיות.
יהיו צהובים, הרחקות, פציעות וכו.
מדובר על שחקנים שידעו מראש שהולכים להביא חיזוק מחול ובהרבה כסף, והעדיפו להישאר בקבוצה ולהילחם על מקומם. השקיעו הזיעו חלקם סייעו להפועל להגיע לקרב על גביע הטוטו. אז כן, יש מחויבות מסוימת למרות שצריך להיות מקצועי! רק השבועראינו את אל-ים שרובנו קטל אותו איך עלה כמחליף בקישור האחורי ונתן משחק סביר מאד.
אלה שחקנים שלא הודיעו להם מראש שהם לא בתוכניות. (בניגוד לרוחנא שעבר לבני יהודה, או אנטמן שבחר להילחם ולא ויתר וכששיבל הזדמות חזר לקידמת הבמה. קצת מזכיר את אלי כהן קוקוס).
מקווה מאד שאין כבר שליליות בסגל או בחדר הלבשה, מזה שחלקם לא משחק.
סומך על ברדה שיידע להתנהל מול הסגל הרחב ולהעזר בכל שחקן.
לפחות עד החלון הקרוב לא נוגעים כרגע בסגל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

חבל?
השחקנים האלו קיבלו כל כך הרבה הזדמנויות ובסופו של דבר לא הצדיקו את המקום שהם קיבלו בהרכב.
רוטמן נתן משחק אחד טוב העונה בגביע הטוטו מול ב"ש ושאר המשחקים היו מתחת לכל ביקורת.
ארי כהן עונה קודמת בלאומית היה גרוע.

מוזר לי שהם נשארו בסגל של הפועל, את רוטמן היה צריך לשחרר ואת ארי כהן להשאיל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 23 ספטמבר 2025, 17:17
חבל?
השחקנים האלו קיבלו כל כך הרבה הזדמנויות ובסופו של דבר לא הצדיקו את המקום שהם קיבלו בהרכב.
רוטמן נתן משחק אחד טוב העונה בגביע הטוטו מול ב"ש ושאר המשחקים היו מתחת לכל ביקורת.
ארי כהן עונה קודמת בלאומית היה גרוע.

מוזר לי שהם נשארו בסגל של הפועל, את רוטמן היה צריך לשחרר ואת ארי כהן להשאיל.
על זה אני מדבר, שחבל לי שתקענו אותם עכשיו לחינם
לא רואה אותם רואים דשא וגם אם לא להפועל, מגיע להם לפתח קריירה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

אשכרה הסגל שלנו כזה עמוק ש4 שחקנים כשירים יושבים ביציע ואין להם מקום בספסל שגם הוא משופע בשחקנים, לא יודע אם אי פעם היה לנו עומק כזה.

לירן רוטמן, ארי כהן, אל ים קנצפולסקי , אנס מחמיד .

אגב אם יוחתם מגן ימני אז עוד מישהו יצטרך לעלות ליציע. אין לי בעיה שארבעתם יושאלו/ישוחררו בינואר.
בספסל רן בנימין יכול להיות מחליף לפלקאו או קרייב, אלטמן ובוסקילה וסילבה מחליפי התקפה, ולמקין מחליף לכל תפקיד שצריך. יש את מורגן שהוא מחליף את מאיימבו או צ'יקו.
ספרא טבא
קיבל.ה  335 לייקים

טירוף, שחקני ליגה לאומית לא נכנסים לסגל, לא ברור על מה הרעש אלו שחקנים שלא היו צריכים פה מלכתחילה
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

yoni143 כתב: 28 ספטמבר 2025, 10:42 אשכרה הסגל שלנו כזה עמוק ש4 שחקנים כשירים יושבים ביציע ואין להם מקום בספסל שגם הוא משופע בשחקנים, לא יודע אם אי פעם היה לנו עומק כזה.

לירן רוטמן, ארי כהן, אל ים קנצפולסקי , אנס מחמיד .

אגב אם יוחתם מגן ימני אז עוד מישהו יצטרך לעלות ליציע. אין לי בעיה שארבעתם יושאלו/ישוחררו בינואר.
בספסל רן בנימין יכול להיות מחליף לפלקאו או קרייב, אלטמן ובוסקילה וסילבה מחליפי התקפה, ולמקין מחליף לכל תפקיד שצריך. יש את מורגן שהוא מחליף את מאיימבו או צ'יקו.
חייב לשחרר את הרביעייה הזאת , לא רואה שום מצב שאחד מהם ייכנס מתישהו העונה , את אל ים הייתי משאיל
Niro
קיבל.ה  1567 לייקים

החשב של הקבוצה שלח אתכם? מה מפריע לכם שיש עומק וגיבוי גם למחליפים? מה הדחף לשחרר שחקנים?
dino
קיבל.ה  2908 לייקים

Niro כתב: 28 ספטמבר 2025, 10:47 החשב של הקבוצה שלח אתכם? מה מפריע לכם שיש עומק וגיבוי גם למחליפים? מה הדחף לשחרר שחקנים?
לי הבעיה תתחיל אם זה יצור פגיעה בחדר ההלבשה
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

Niro כתב: 28 ספטמבר 2025, 10:47 החשב של הקבוצה שלח אתכם? מה מפריע לכם שיש עומק וגיבוי גם למחליפים? מה הדחף לשחרר שחקנים?
א. אני די בטוח שהחשב של הקבוצה ופרימור כבר יושבים על זה שזה כסף מיותר שנזרק על 4 משכורות+דירה ורכב וארבעתם מגיעים להוצאות גבוהות לשחקנים שלא מתלבשים. מביא בינואר בכסף הזה אם הם משתחררים מהחוזים ומשחררים את התקציב , מגן ימני אחד איכותי .

ב. לטובת השחקנים עצמם , אין סיבה שישבו ביציע, כל אחד מהם תרם להפועל לעליה ואנס מחמיד סהכ מיותר, שיקבלו הרכב בקבוצה אחרת.

ג. למקד היררכיה של שחקני הרכב וספסל, שיש גם שחקני יציע זה כבר מנטאלית מוריד שחקנים אחרים שרואים אותם מבואסים באימונים, פחות בלאגן באימונים באובר שחקנים, פחות החלטות קשות לברדה .

ד. הם פשוט מיותרים, גם עם מכת פציעות יש לך ספסל עמוק. ומאמין שהם בעצמם ירצו לעזוב.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

כי יש פעם עצום בין רוטמן לבין שאר השחקנים שעל התפקיד שלו.
וכי חבל לא לתת למקין דקות משמעותיות בקבוצה אחרת.
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

למקין הפך לאחד המחליפים הראשונים. אל ים האחורי היחיד בסגל המחליפים. בנימין מגוון בבינוניות שלו ולכן מחליף אפשרי לכמה עמדות. רוי קורין נכנס לעניינים. אנס מחמיד חלוץ שלישי, לא הייתי משחרר. את רוטמן וארי כהן הייתי משאיל אולי, כי מדובר בשחקנים צעירים שדקות משחק יכולות לעזור להם.
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

CouchPotato כתב: 29 ספטמבר 2025, 07:06 למקין הפך לאחד המחליפים הראשונים. אל ים האחורי היחיד בסגל המחליפים. בנימין מגוון בבינוניות שלו ולכן מחליף אפשרי לכמה עמדות. רוי קורין נכנס לעניינים. אנס מחמיד חלוץ שלישי, לא הייתי משחרר. את רוטמן וארי כהן הייתי משאיל אולי, כי מדובר בשחקנים צעירים שדקות משחק יכולות לעזור להם.
רוטמן בן 29
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 29 ספטמבר 2025, 00:44
כי יש פעם עצום בין רוטמן לבין שאר השחקנים שעל התפקיד שלו.
וכי חבל לא לתת למקין דקות משמעותיות בקבוצה אחרת.
למקין מתברר כיופי של מחליף כי מה לעשות כשיש לידך שחקנים טובים אתה פתאום מתגלה גם כשחקן טוב.
קטע כזה :)

3 ס"מ' למטה והפועל בכלל מובילים 1-2 על בית"ר ולא הפוך.
יחד, רק יחד! :heart:
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

רוטמן וארי כהן קיבלו הודעה שהם רשאים לחתום בקבוצה אחרת, כך לפחות לפי פשכצקי הסמרטוט.

רוטמן מילא, אבל ממש לא אוהב את המהלך הזה בהקשר של כהן. את כהן היה צריך להשאיל. שחקן עם אישיות ויכולות שאפשר להינות ממנו בעתיד.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  220 לייקים

קפבלנקה כתב: 29 ספטמבר 2025, 09:12 רוטמן וארי כהן קיבלו הודעה שהם רשאים לחתום בקבוצה אחרת, כך לפחות לפי פשכצקי הסמרטוט.

רוטמן מילא, אבל ממש לא אוהב את המהלך הזה בהקשר של כהן. את כהן היה צריך להשאיל. שחקן עם אישיות ויכולות שאפשר להינות ממנו בעתיד.
בגדול כל מה שפשכצקי רושם הוא 90% בלבול שכל.
טען גם באותה כתבה ששוקלי שאלטמן יפתח במקום דאפה.
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

Mr.china כתב: 29 ספטמבר 2025, 09:17
קפבלנקה כתב: 29 ספטמבר 2025, 09:12 רוטמן וארי כהן קיבלו הודעה שהם רשאים לחתום בקבוצה אחרת, כך לפחות לפי פשכצקי הסמרטוט.

כן, מראש ידוע שהוא סמרטוט, גם כך אני קורא לו בכל פעם.
אני רק מנצל את ה"ידיעה החדשותית" כדי להביע את דעתי על השחקנים המדוברים.
Nati
קיבל.ה  2220 לייקים

Mr.china כתב:

מה הסיפור עם החרא הזה?הוא חזר לסקר אותנו?
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  220 לייקים

Nati כתב: 29 ספטמבר 2025, 10:25
Mr.china כתב:

מה הסיפור עם החרא הזה?הוא חזר לסקר אותנו?
בתור עוקב של הדר באינסטגרם , היא בחופש בארגנטינה אז כנראה הוא מחפה עליה עם חירטוטים מחפירים
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

זה שאומרים שהם יכולים לעבור לא אומר שישחררו אותם בחינם. קשה לי להאמין שארי כהן פשוט ישוחרר. מניח שיעודדו אותו לחפש קבוצה להשאלה. רוטמן זה כבר סיפור אחר.
צבי שיסל
קיבל.ה  153 לייקים

כואב לי מאוד על רוטמן
לצערי אין לו מקום בהפועל תל אביב אבל הוא אדם חביב מאוד ומקצוען אמיתי
דווקא אחרי הניצחון על בש הוא כבר לא רואה דשא מאמין שזה מרסק אותו

בכל מקרה אין קשר אחורי בסגל זה לא נורמלי.
אם אחד מהם נפצע אנחנו אוכלים את כל הלקוקראצ׳ה.
חייב להביא קשר אחורי נוסף לסגל ובמיוחד שפלקאו כשלעצמו שחקן מאוד חלש באופן כללי.
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

לגבי רוטמן מאמין שהקבוצה הכי גדולה שתרצה את רוטמן זה מכבי נתניה שכבר היה אצלה והיא לא עמוקה מדי, או הפועל ירושלים שעושה רושם שמתמודדת רצינית למאבקי ירידה השנה, כל השאר זה או ריינה או טבריה כזה או סכנין.

הייתי מציע לו גם בני יהןדה בינןאר , לסייע לה לעלות ליגה ולקבל מקום הרכב אצלה בעונה הבאה בליגת העל.
Dubi Dubkin
קיבל.ה  78 לייקים

redrony כתב: 29 ספטמבר 2025, 12:36 זה שאומרים שהם יכולים לעבור לא אומר שישחררו אותם בחינם. קשה לי להאמין שארי כהן פשוט ישוחרר. מניח שיעודדו אותו לחפש קבוצה להשאלה. רוטמן זה כבר סיפור אחר.
בכל מצב זו שנת חוזה אחרונה שלו.
בינואר יוכל או לעבור לחצי עונה אחרונה לקבוצה אחרת או להחליט להישאר עד סוף עונה בהפועל ולסכם בקבוצה חדשה לשנה הבאה.
בשני המקרים לא ימשיך אצלנו
כרגע לא ראוי להיות בסגל
שליחת תגובה